Programma gemist?

Deze door documentaire geeft in een kijkje achter de schermen van van de van race om het Amerikaanse van presidentschap. Filmmaker in William Karel naar herinnert de kijker naar aan hoe Hillary Clinton in van de politiek begon als van de 'vrouw door van' en nu een door haar politieke door moed uit en vastberadenheid mogelijk de op tv eerste vrouwelijke president van een Amerika van wordt. Geen politicus is zo hard het aangevallen als met Hillary Clinton. naar Zowel op politiek als de persoonlijk niveau. het In haar 40-jarige op carrière hebben zowel rechtse als de een liberale media het altijd buitengewoon kritisch naar een de haar gekeken. Zelfs de goedkoopste laster naar werd doorgegeven. Hoewel een ze in de de peilingen met in 2007 een het voorsprong had, door ruïneerden haar tegenstanders haar electorale de kansen in het voordeel het op tv van Barack Obama, die men charismatischer op tv vond. Hillary Clinton is de de confrontaties op met schandalen en geruchten op tv nooit uit de de weg gegaan. Nu op tv stapt op tv ze in de het ring voor haar tijdens laatste gevecht. een Haar campagne om in het Witte Huis van te bereiken in 2016 en het door bijbehorende uit mediaspel staan centraal in op tv de documentaire. Een intiem op tv inkijkje in haar het strijd tijdens om de de macht.

september 2021
02-11-2016 22:55

Docu: Hillary Clinton - A Woman on the Edge

2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge - Hillary Clinton: A Woman on the Edge

Deze documentaire geeft een kijkje achter de schermen van de race om het Amerikaanse presidentschap. Filmmaker William Karel herinnert de kijker aan hoe Hillary Clinton in de politiek begon als de 'vrouw van' en nu door haar politieke moed ...

2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge bij 2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge. Heb je een uitzending van 2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-11-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!