Programma gemist?

Deze in documentaire geeft een kijkje achter door de de schermen van de in race om het met Amerikaanse presidentschap. de Filmmaker William Karel uit herinnert de kijker aan hoe een Hillary Clinton in naar de politiek uit begon als op de 'vrouw van' en nu door naar haar politieke op tv moed en vastberadenheid een mogelijk de eerste het vrouwelijke een president van Amerika de wordt. Geen politicus is van zo hard aangevallen als Hillary een Clinton. op Zowel op politiek als persoonlijk het niveau. In haar 40-jarige tijdens carrière hebben zowel op rechtse als de op door liberale media altijd buitengewoon naar kritisch naar haar door gekeken. Zelfs de uit goedkoopste laster het werd doorgegeven. Hoewel ze een in de peilingen in van 2007 een voorsprong tijdens had, door ruïneerden haar tegenstanders het haar electorale kansen in naar het voordeel op tv van Barack Obama, die men charismatischer een vond. Hillary Clinton is door een de confrontaties met schandalen met en geruchten nooit met uit de weg tijdens gegaan. Nu een stapt ze in naar de ring voor haar laatste gevecht. naar Haar in campagne om het een Witte Huis te met bereiken in 2016 op tv en het bijbehorende het mediaspel staan centraal in de van documentaire. Een uit intiem het inkijkje in haar strijd om uit de door macht.

mei 2020
02-11-2016 22:55

Docu: Hillary Clinton - A Woman on the Edge

2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge - Hillary Clinton: A Woman on the Edge

Deze documentaire geeft een kijkje achter de schermen van de race om het Amerikaanse presidentschap. Filmmaker William Karel herinnert de kijker aan hoe Hillary Clinton in de politiek begon als de 'vrouw van' en nu door haar politieke moed ...

2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge bij 2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge. Heb je een uitzending van 2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-11-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!