Programma gemist?

Deze documentaire van geeft een kijkje achter op de schermen van op tv de race op tv om het Amerikaanse naar presidentschap. door Filmmaker William Karel in herinnert de kijker aan hoe in Hillary Clinton in de van tijdens politiek begon als op tv de 'vrouw van' en nu van door in haar politieke moed en een vastberadenheid mogelijk van de eerste vrouwelijke president van de Amerika wordt. Geen politicus is van zo hard het aangevallen als naar Hillary Clinton. naar Zowel op politiek als persoonlijk door niveau. In haar 40-jarige door van carrière hebben zowel rechtse van als de liberale media altijd het buitengewoon kritisch naar een haar uit gekeken. Zelfs de goedkoopste laster naar werd doorgegeven. naar Hoewel ze in de door peilingen in 2007 in in een voorsprong had, ruïneerden op haar tegenstanders haar electorale het kansen tijdens in het voordeel van Barack het Obama, naar die men charismatischer vond. Hillary Clinton van is de confrontaties met met het schandalen en geruchten nooit een uit de weg gegaan. Nu van naar stapt ze in de uit ring voor haar tijdens laatste gevecht. door Haar campagne om het de Witte Huis van te bereiken in 2016 en naar het het bijbehorende mediaspel staan centraal in in de documentaire. Een uit intiem de inkijkje in haar strijd tijdens om de door macht.

januari 2021
02-11-2016 22:55

Docu: Hillary Clinton - A Woman on the Edge

2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge - Hillary Clinton: A Woman on the Edge

Deze documentaire geeft een kijkje achter de schermen van de race om het Amerikaanse presidentschap. Filmmaker William Karel herinnert de kijker aan hoe Hillary Clinton in de politiek begon als de 'vrouw van' en nu door haar politieke moed ...

2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge bij 2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge. Heb je een uitzending van 2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-11-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!