Programma gemist?

Deze documentaire de geeft een in kijkje achter uit de schermen van in de race om het in Amerikaanse presidentschap. Filmmaker tijdens William Karel herinnert op tv de kijker aan hoe Hillary naar Clinton in tijdens de politiek met begon als het de 'vrouw van' en nu door op haar met politieke moed en vastberadenheid een mogelijk met de eerste vrouwelijke president op van Amerika wordt. Geen politicus is op zo hard aangevallen uit als Hillary het Clinton. Zowel op politiek op tijdens als persoonlijk niveau. In haar in 40-jarige carrière door hebben zowel rechtse als de op liberale media altijd door tijdens buitengewoon kritisch naar haar gekeken. de Zelfs de goedkoopste laster met werd doorgegeven. Hoewel het ze in met de peilingen in 2007 in een van voorsprong had, naar ruïneerden haar tegenstanders haar op electorale kansen in de het voordeel van Barack uit Obama, met die men charismatischer vond. Hillary Clinton met is de confrontaties van met tijdens schandalen en geruchten nooit uit de met weg gegaan. door Nu stapt ze uit in de ring van voor haar laatste door gevecht. Haar campagne om tijdens het in Witte Huis te bereiken in het 2016 in en het bijbehorende mediaspel op staan centraal in de tijdens documentaire. Een op tv intiem inkijkje in een haar het strijd om de tijdens macht.

september 2020
02-11-2016 22:55

Docu: Hillary Clinton - A Woman on the Edge

2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge - Hillary Clinton: A Woman on the Edge

Deze documentaire geeft een kijkje achter de schermen van de race om het Amerikaanse presidentschap. Filmmaker William Karel herinnert de kijker aan hoe Hillary Clinton in de politiek begon als de 'vrouw van' en nu door haar politieke moed ...

2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge bij 2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge. Heb je een uitzending van 2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-11-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!