Programma gemist?

Deze naar documentaire geeft een kijkje de achter de schermen met van de race op om het op tv Amerikaanse presidentschap. Filmmaker William Karel tijdens herinnert in de kijker aan hoe Hillary uit op Clinton in de politiek begon op tv als de 'vrouw van van' op en nu door van haar politieke moed en tijdens vastberadenheid mogelijk de met eerste vrouwelijke president van Amerika door wordt. Geen politicus is op zo hard door aangevallen als in Hillary Clinton. Zowel op op politiek als in persoonlijk niveau. In van haar 40-jarige van carrière hebben zowel op rechtse als de liberale media altijd het buitengewoon kritisch in naar haar gekeken. Zelfs het de goedkoopste laster het werd door doorgegeven. Hoewel ze uit in de peilingen in tijdens 2007 een voorsprong had, met ruïneerden haar tegenstanders op door haar electorale kansen in het uit voordeel naar van Barack Obama, die men in charismatischer vond. Hillary Clinton het is de tijdens confrontaties met schandalen tijdens en geruchten nooit uit met de op tv weg gegaan. Nu stapt ze uit in de ring voor met op haar laatste gevecht. uit Haar campagne om het Witte Huis op tv naar te bereiken in 2016 uit en het bijbehorende mediaspel met staan in centraal in de documentaire. Een intiem naar op tv inkijkje in haar strijd om in de met macht.

mei 2021
02-11-2016 22:55

Docu: Hillary Clinton - A Woman on the Edge

2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge - Hillary Clinton: A Woman on the Edge

Deze documentaire geeft een kijkje achter de schermen van de race om het Amerikaanse presidentschap. Filmmaker William Karel herinnert de kijker aan hoe Hillary Clinton in de politiek begon als de 'vrouw van' en nu door haar politieke moed ...

2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge bij 2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge. Heb je een uitzending van 2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-11-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!