Programma gemist?

Deze documentaire geeft met een kijkje tijdens achter de schermen van met de op race om in het Amerikaanse presidentschap. Filmmaker het William Karel herinnert een de kijker aan met hoe Hillary Clinton in in de op politiek begon als de 'vrouw van' van en van nu door haar politieke op tv moed op tv en vastberadenheid mogelijk de eerste vrouwelijke een president van met Amerika wordt. Geen politicus is van zo op hard aangevallen als naar Hillary Clinton. uit Zowel op politiek als persoonlijk de niveau. In haar op tv 40-jarige carrière in hebben zowel rechtse door als de met liberale media altijd het buitengewoon kritisch naar haar met gekeken. Zelfs de de goedkoopste laster werd doorgegeven. in Hoewel ze in de de peilingen het in 2007 een van voorsprong had, ruïneerden haar tegenstanders in haar electorale op tv kansen in uit het voordeel van Barack Obama, een die men van charismatischer vond. Hillary Clinton uit is in de confrontaties met schandalen en geruchten in de nooit uit de weg de gegaan. Nu uit stapt ze in naar de ring voor haar laatste in gevecht. Haar campagne naar om het Witte uit Huis te van bereiken in 2016 en het met bijbehorende het mediaspel staan het centraal in de documentaire. door Een intiem inkijkje in een haar naar strijd om de een macht.

juni 2021
02-11-2016 22:55

Docu: Hillary Clinton - A Woman on the Edge

2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge - Hillary Clinton: A Woman on the Edge

Deze documentaire geeft een kijkje achter de schermen van de race om het Amerikaanse presidentschap. Filmmaker William Karel herinnert de kijker aan hoe Hillary Clinton in de politiek begon als de 'vrouw van' en nu door haar politieke moed ...

2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge bij 2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge. Heb je een uitzending van 2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Hillary Clinton: A Woman on the Edge kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-11-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!