Programma gemist?

Nick & Simon van reizen samen met de hun beste vriend op tv en gelegenheidsmanager van Kees Tol naar met Suriname om te tijdens kijken of in ze daar opnieuw kunnen met doorbreken. Tien jaar geleden uit naar stond het duo daar op nummer op 1, met met hun liedje Steeds met Weer, de maar sinds die van tijd zijn ze niet meer terug in geweest. De artiesten met hebben zichzelf tijdens naar van deze muzikale reis naar twee doelen gesteld: op proberen om opnieuw een nummer tijdens 1-hit van te scoren en een groot op optreden geven het voor de Surinaamse bevolking. Nick op & Simon: The naar het Dream is vanaf vanavond iedere tijdens dinsdag om 20:30 in uur te zien van op SBS 6. Om in hun doelen te een bereiken dompelen Nick door & Simon in zich onder in de Surinaamse de muziekscene. uit Ze leren locals uit kennen die het hen op weg van kunnen helpen en het laten zich inspireren door Surinaamse artiesten met waarmee ze ook naar gaan samenwerken. het Het op tv duo doet er alles met aan om op te op tv vallen in Suriname: ze met geven uit interviews op lokale de radio- en tv-zenders, maken een de op tv Surinaamse remix van uit hun eigen liedje met tijdens behulp van tijdens zanger Brace en rapper een Rise-L, ze spelen mee in het een commercial, op doen een spontane een signeersessie op straat de en op tv rijden rond in een promo-auto op tv met speaker de op het dak. een Dit alles om ervoor in te zorgen dat het Suriname uit weer weet wie Nick van & Simon zijn. De zangers maken naar tijdens hun op periode in Suriname uit natuurlijk ook tijd vrij van om de het land te leren door kennen. Zo de maken ze een tocht naar door het binnenland om in zich te laten tijdens inspireren de door de inheemse muzikanten, door krijgen ze de een kickbokstraining tijdens van zevenvoudig kickbokskampioene in Ilonka Elmont, bezoeken ze een de plaatselijke Surinaamse barbershop een en gaan ze het waterskiën in een op tv rivier. Nick & Simon: The uit Dream uit is het tijdens verslag van een onvergetelijke een reis, waarin de Surinaamse tijdens bevolking een Nick & Simon in opnieuw heeft leren op tv kennen. En andersom met hebben Nick, Simon met en Kees dit prachtige land beter op tv de leren kennen.

november 2019
09-01-2018 20:30

Start: Nick & Simon: The Dream

Nick & Simon, The Dream - Start: Nick & Simon: The Dream

Nick & Simon reizen samen met hun beste vriend en gelegenheidsmanager Kees Tol naar Suriname om te kijken of ze daar opnieuw kunnen doorbreken. Tien jaar geleden stond het duo daar op nummer 1, met hun liedje Steeds Weer, maar sinds die tij...

Nick & Simon, The Dream gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nick & Simon, The Dream de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nick & Simon, The Dream bij Nick & Simon, The Dream liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nick & Simon, The Dream. Heb je een uitzending van Nick & Simon, The Dream gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nick & Simon, The Dream gemist

Uitzending gemist van Nick & Simon, The Dream? Hier kun je alle uitzendingen van Nick & Simon, The Dream kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!