Programma gemist?

Nick op & Simon reizen samen naar met hun beste tijdens vriend en gelegenheidsmanager Kees een op Tol naar Suriname de om te kijken of ze daar door opnieuw kunnen de doorbreken. Tien jaar geleden op tv uit stond het duo daar op met nummer 1, door met hun liedje Steeds door Weer, maar tijdens sinds die tijd zijn ze het door niet meer terug geweest. De artiesten een hebben zichzelf op tijdens deze muzikale reis op twee doelen in gesteld: proberen om op tv opnieuw een met nummer 1-hit op te scoren en met een groot optreden geven voor de tijdens Surinaamse een bevolking. Nick van & Simon: The Dream tijdens is vanaf uit vanavond iedere dinsdag om 20:30 uur in te zien door op SBS 6. Om hun uit doelen te bereiken uit de dompelen Nick & Simon een zich onder naar in de Surinaamse muziekscene. Ze leren naar locals het kennen die hen op weg op tv kunnen helpen met en laten zich uit inspireren de door Surinaamse artiesten waarmee ze ook in gaan de samenwerken. Het duo met doet er alles aan van om op tijdens te vallen in op tv Suriname: ze geven interviews op van lokale radio- en door tv-zenders, maken een naar Surinaamse de remix van hun eigen liedje naar met tijdens behulp van zanger met Brace en rapper met Rise-L, ze spelen mee uit in een op commercial, doen een het spontane signeersessie op straat van en de rijden rond in het een promo-auto met speaker in op het dak. Dit in alles om ervoor door te zorgen naar dat Suriname weer weet wie op Nick & op tv Simon zijn. De zangers maken naar tijdens van hun periode het in Suriname natuurlijk ook tijdens tijd vrij door om het land te leren de kennen. Zo maken van ze een tocht door door het binnenland om op zich te een laten inspireren door met de op inheemse muzikanten, krijgen door ze een kickbokstraining het van zevenvoudig kickbokskampioene Ilonka uit Elmont, bezoeken ze in een plaatselijke Surinaamse barbershop en door gaan ze op waterskiën in een rivier. Nick van tijdens & Simon: The een Dream is het verslag de van een de onvergetelijke reis, waarin de van Surinaamse bevolking Nick & Simon de opnieuw heeft leren een kennen. het En andersom hebben Nick, Simon naar en in Kees dit uit prachtige land beter leren op kennen.

november 2020
09-01-2018 20:30

Start: Nick & Simon: The Dream

Nick & Simon, The Dream - Start: Nick & Simon: The Dream

Nick & Simon reizen samen met hun beste vriend en gelegenheidsmanager Kees Tol naar Suriname om te kijken of ze daar opnieuw kunnen doorbreken. Tien jaar geleden stond het duo daar op nummer 1, met hun liedje Steeds Weer, maar sinds die tij...

Nick & Simon, The Dream gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nick & Simon, The Dream de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nick & Simon, The Dream bij Nick & Simon, The Dream liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nick & Simon, The Dream. Heb je een uitzending van Nick & Simon, The Dream gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nick & Simon, The Dream gemist

Uitzending gemist van Nick & Simon, The Dream? Hier kun je alle uitzendingen van Nick & Simon, The Dream kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!