Programma gemist?

Nick door & Simon reizen samen tijdens met door hun beste vriend en gelegenheidsmanager Kees met op Tol naar Suriname naar om te kijken de of ze daar opnieuw kunnen tijdens doorbreken. van Tien jaar geleden stond het duo in op tv daar op nummer 1, met hun naar liedje Steeds het Weer, tijdens maar sinds die tijd door zijn ze naar niet meer terug geweest. De door artiesten door hebben zichzelf tijdens deze muzikale uit reis twee doelen gesteld: naar proberen de om opnieuw het een nummer 1-hit te op scoren en een in groot optreden geven van voor de Surinaamse bevolking. Nick een & Simon: een The Dream is vanaf in het vanavond iedere dinsdag om 20:30 uur een van te zien op SBS 6. Om hun tijdens doelen in te bereiken dompelen uit Nick & Simon zich onder uit in de Surinaamse tijdens muziekscene. Ze leren een locals kennen de die hen door op weg de kunnen helpen en laten op tv zich inspireren door door Surinaamse artiesten de waarmee ze ook gaan samenwerken. door Het uit duo doet er alles op tv aan om op tv op te vallen in Suriname: ze op tv geven de interviews op een lokale radio- en tv-zenders, op maken een Surinaamse remix van het hun eigen liedje naar met naar behulp van van zanger Brace en rapper Rise-L, ze naar spelen uit mee in een commercial, uit doen een spontane signeersessie door op straat en naar rijden rond in in door een promo-auto met speaker in op het dak. Dit door alles om op tv ervoor te zorgen dat uit Suriname de weer weet wie Nick & Simon de in zijn. De zangers maken tijdens hun periode op in Suriname het natuurlijk ook tijd uit vrij om het met land tijdens te leren kennen. naar Zo maken ze het een tocht door het naar binnenland om zich te laten tijdens inspireren door tijdens de inheemse muzikanten, door krijgen ze een naar kickbokstraining van zevenvoudig kickbokskampioene tijdens Ilonka Elmont, bezoeken door de ze een plaatselijke Surinaamse in barbershop en met gaan ze waterskiën van in een rivier. Nick & van Simon: The het Dream is het verslag van een het onvergetelijke reis, waarin op de Surinaamse bevolking tijdens Nick uit & Simon opnieuw heeft van leren op tv kennen. En andersom hebben Nick, Simon het en Kees dit in prachtige land van beter een leren kennen.

april 2020
09-01-2018 20:30

Start: Nick & Simon: The Dream

Nick & Simon, The Dream - Start: Nick & Simon: The Dream

Nick & Simon reizen samen met hun beste vriend en gelegenheidsmanager Kees Tol naar Suriname om te kijken of ze daar opnieuw kunnen doorbreken. Tien jaar geleden stond het duo daar op nummer 1, met hun liedje Steeds Weer, maar sinds die tij...

Nick & Simon, The Dream gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nick & Simon, The Dream de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nick & Simon, The Dream bij Nick & Simon, The Dream liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nick & Simon, The Dream. Heb je een uitzending van Nick & Simon, The Dream gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nick & Simon, The Dream gemist

Uitzending gemist van Nick & Simon, The Dream? Hier kun je alle uitzendingen van Nick & Simon, The Dream kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!