Programma gemist?

Nick & Simon naar reizen samen met tijdens een hun beste vriend uit en gelegenheidsmanager Kees Tol naar op tv Suriname om te kijken het of ze van daar opnieuw kunnen de doorbreken. Tien jaar geleden uit stond het duo met daar het op nummer 1, op met hun liedje tijdens Steeds Weer, maar een sinds die uit tijd zijn ze niet meer naar terug op tv geweest. De artiesten het hebben zichzelf tijdens deze muzikale reis door twee doelen van gesteld: proberen om opnieuw op een tijdens nummer 1-hit te scoren en door door een groot optreden met geven voor de Surinaamse op bevolking. Nick & tijdens Simon: The van Dream is vanaf vanavond met iedere dinsdag om 20:30 uur uit te zien op tv op op tv SBS 6. Om hun een doelen te bereiken dompelen Nick de & Simon het zich onder naar in de Surinaamse muziekscene. Ze op tv leren locals kennen die op tv hen uit op weg kunnen helpen een en laten zich uit inspireren door op tv Surinaamse artiesten waarmee een ze ook gaan samenwerken. met Het duo het doet er alles tijdens aan om op in te vallen in Suriname: ze uit geven met interviews op lokale radio- en uit tijdens tv-zenders, maken een Surinaamse remix op van op hun eigen liedje met tijdens behulp van zanger op tv Brace en rapper met Rise-L, ze spelen mee in tijdens een een commercial, doen het een spontane signeersessie op op straat en rijden uit rond in een promo-auto van met speaker op het een door dak. Dit alles uit om ervoor te zorgen dat Suriname van naar weer weet wie Nick & met Simon zijn. De zangers de maken tijdens hun periode uit in Suriname van natuurlijk ook een tijd vrij om het land het te op leren kennen. Zo maken ze de een door tocht door het binnenland het om zich de te laten op tv inspireren door de inheemse op muzikanten, krijgen ze een een kickbokstraining van zevenvoudig door kickbokskampioene Ilonka Elmont, tijdens bezoeken ze een plaatselijke door Surinaamse door barbershop en het gaan ze waterskiën met in een rivier. Nick & Simon: The met Dream is het het verslag van de een in onvergetelijke reis, waarin de van Surinaamse bevolking Nick & tijdens Simon opnieuw de heeft leren kennen. En andersom door van hebben Nick, Simon en Kees dit tijdens prachtige land beter de leren op kennen.

juli 2021
09-01-2018 20:30

Start: Nick & Simon: The Dream

Nick & Simon, The Dream - Start: Nick & Simon: The Dream

Nick & Simon reizen samen met hun beste vriend en gelegenheidsmanager Kees Tol naar Suriname om te kijken of ze daar opnieuw kunnen doorbreken. Tien jaar geleden stond het duo daar op nummer 1, met hun liedje Steeds Weer, maar sinds die tij...

Nick & Simon, The Dream gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nick & Simon, The Dream de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nick & Simon, The Dream bij Nick & Simon, The Dream liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nick & Simon, The Dream. Heb je een uitzending van Nick & Simon, The Dream gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nick & Simon, The Dream gemist

Uitzending gemist van Nick & Simon, The Dream? Hier kun je alle uitzendingen van Nick & Simon, The Dream kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!