Programma gemist?

Nick tijdens & Simon reizen door samen met hun van beste vriend en tijdens gelegenheidsmanager Kees Tol naar Suriname uit om te kijken de naar of ze daar op opnieuw kunnen doorbreken. op tv Tien jaar geleden op stond het duo van daar op nummer 1, met hun het op liedje Steeds Weer, maar sinds in die tijd op tv zijn ze uit niet meer terug geweest. uit De artiesten in hebben zichzelf tijdens de deze muzikale reis twee doelen tijdens gesteld: met proberen om opnieuw met een nummer 1-hit te naar scoren en een groot optreden op geven voor de met Surinaamse bevolking. een Nick op & Simon: The Dream op is vanaf vanavond uit iedere dinsdag van om 20:30 uur te zien op op tv SBS 6. Om hun een doelen te bereiken door tijdens dompelen Nick & Simon naar zich onder in de het Surinaamse muziekscene. Ze van leren locals kennen die op naar hen op weg kunnen helpen en het laten zich naar inspireren door een Surinaamse artiesten waarmee ze ook met gaan samenwerken. Het van uit duo doet er alles aan door om op te van vallen in Suriname: ze naar geven interviews op de lokale radio- en tijdens tv-zenders, op tv maken een in Surinaamse remix van hun eigen liedje op met behulp naar van zanger door Brace en rapper Rise-L, ze naar spelen mee in van een commercial, op doen een spontane het signeersessie op straat het en rijden rond de in een promo-auto naar met speaker op de het dak. met Dit alles om ervoor te door zorgen dat Suriname in weer weet de wie Nick door & Simon zijn. De zangers maken door de tijdens hun periode in naar Suriname natuurlijk ook de tijd vrij een om het land te leren kennen. met Zo door maken ze een tijdens tocht door het naar binnenland om in zich te laten inspireren door de naar inheemse muzikanten, de krijgen ze het een kickbokstraining van op zevenvoudig kickbokskampioene Ilonka het Elmont, bezoeken ze een plaatselijke uit op tv Surinaamse barbershop en door gaan ze waterskiën naar in een rivier. Nick het & Simon: The Dream is het het verslag naar van een onvergetelijke het reis, waarin de Surinaamse bevolking op tv Nick & Simon de met opnieuw heeft leren kennen. op En andersom op tv hebben Nick, Simon met en Kees dit prachtige uit land beter leren op tv kennen.

april 2021
09-01-2018 20:30

Start: Nick & Simon: The Dream

Nick & Simon, The Dream - Start: Nick & Simon: The Dream

Nick & Simon reizen samen met hun beste vriend en gelegenheidsmanager Kees Tol naar Suriname om te kijken of ze daar opnieuw kunnen doorbreken. Tien jaar geleden stond het duo daar op nummer 1, met hun liedje Steeds Weer, maar sinds die tij...

Nick & Simon, The Dream gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nick & Simon, The Dream de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nick & Simon, The Dream bij Nick & Simon, The Dream liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nick & Simon, The Dream. Heb je een uitzending van Nick & Simon, The Dream gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nick & Simon, The Dream gemist

Uitzending gemist van Nick & Simon, The Dream? Hier kun je alle uitzendingen van Nick & Simon, The Dream kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!