Programma gemist?

Nick in & Simon reizen van samen met met hun beste vriend en in gelegenheidsmanager Kees Tol naar Suriname tijdens om te kijken uit of ze van daar opnieuw kunnen doorbreken. in Tien jaar tijdens geleden stond het de duo daar tijdens op nummer 1, op tv met hun liedje Steeds een Weer, maar uit sinds die tijd zijn naar ze niet naar meer terug geweest. uit De artiesten hebben zichzelf het tijdens van deze muzikale reis twee doelen gesteld: het proberen om tijdens opnieuw een nummer naar 1-hit te scoren in en van een groot optreden geven voor de uit Surinaamse bevolking. Nick uit de & Simon: The Dream is tijdens vanaf vanavond iedere het dinsdag om door 20:30 uur te zien op tijdens SBS 6. Om op hun doelen een te bereiken dompelen van Nick & naar Simon zich onder in de Surinaamse van muziekscene. de Ze leren locals van kennen die hen op de weg door kunnen helpen en naar laten zich inspireren door Surinaamse artiesten een op waarmee ze ook gaan samenwerken. Het door de duo doet er alles de aan om op te een vallen in tijdens Suriname: ze geven van interviews op lokale radio- een en tv-zenders, maken een door tijdens Surinaamse remix van hun met eigen liedje een met behulp van door zanger Brace en rapper van Rise-L, ze spelen mee de in door een commercial, doen een spontane uit signeersessie op tijdens straat en rijden de rond in een van promo-auto met speaker op de het uit dak. Dit alles om ervoor van te zorgen naar dat Suriname weer tijdens weet wie Nick met & Simon zijn. De zangers maken uit tijdens hun periode tijdens in Suriname de natuurlijk ook het tijd vrij om het van land te in leren kennen. Zo in maken ze een op tocht door het binnenland op tv om zich te uit laten inspireren door de de inheemse muzikanten, tijdens krijgen ze een op kickbokstraining van zevenvoudig kickbokskampioene tijdens Ilonka Elmont, de bezoeken ze naar een plaatselijke Surinaamse barbershop het en een gaan ze waterskiƫn in in een rivier. Nick in & Simon: The naar Dream is het op verslag van een onvergetelijke reis, op waarin de Surinaamse bevolking in Nick & naar Simon van opnieuw heeft leren kennen. En andersom tijdens hebben Nick, Simon uit en een Kees dit prachtige land beter op leren tijdens kennen.

augustus 2020
09-01-2018 20:30

Start: Nick & Simon: The Dream

Nick & Simon, The Dream - Start: Nick & Simon: The Dream

Nick & Simon reizen samen met hun beste vriend en gelegenheidsmanager Kees Tol naar Suriname om te kijken of ze daar opnieuw kunnen doorbreken. Tien jaar geleden stond het duo daar op nummer 1, met hun liedje Steeds Weer, maar sinds die tij...

Nick & Simon, The Dream gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nick & Simon, The Dream de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nick & Simon, The Dream bij Nick & Simon, The Dream liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nick & Simon, The Dream. Heb je een uitzending van Nick & Simon, The Dream gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nick & Simon, The Dream gemist

Uitzending gemist van Nick & Simon, The Dream? Hier kun je alle uitzendingen van Nick & Simon, The Dream kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!