Programma gemist?

Drie vertrouwelingen tijdens van de een Amerikaanse president Richard Nixon legden op tv zijn ambtsperiode van een 1969 tot 1974 met vast op naar super 8-film in en schetsten in daarmee een... Tijdens het presidentschap tijdens van Richard op Nixon legden drie op tv van zijn op tv vertrouwelingen in het van Witte Huis al hun ervaringen tijdens vast met Super een 8-homevideo camera's. H.R. op Haldeman, John Ehrlichman het en Dwight Chaplin waren uit jong, de idealistisch en met betrokken en hadden toen met nog geen het idee dat ze een paar jaar de later in de de gevangenis zouden belandden. op Ze filmen van tijdens 1969 uit tot 1973 een grote wereldgebeurtenissen als in de landing op de maan, op tv historische anti-oorlogprotesten, de door Republikeinse naar Nationale Conventie, de trouwerij de van Tricia Nixon en op tv Nixon's van reis naar China. Ook filmden door ze wereldleiders en beroemdheden met zoals Nicolae de Ceausescu, Chou door En-lai en Barbara het Walters. Maar ze filmden ook de met alledaagse gebeurtenissen: Ehrlichman die met zijn diner eet op een een tree van Airforce uit One, naar de vrouw van op tv Chaplin die met haar een kinderen de uit paashaas ontmoet in de tuin tijdens van het Witte de uit Huis. Ze deden uit dit om de opnamen door later aan hun kleinkinderen te naar kunnen laten door zien, omdat ze de dachten dat het presidentschap tijdens van Nixon op tv de de wereld zou veranderen. Daar het kregen ze door wrang genoeg gelijk in. Hun persoonlijke uit uit films werden door het de FBI geconfisqueerd bij het Watergate-onderzoek. van door Het materiaal werd tijdens opgeborgen en vervolgens veertig jaar op tv lang vergeten. In van 'Our Nixon', geheel met samengesteld uit zeldzaam met archief, is op dit materiaal voor het het eerst te zien. de En geeft naar daarmee een intiem en complex met beeld van de door periode dat Nixon een regeerde, totdat hij in op 9 uit augustus 1974 werd door afgezet.

september 2020
03-11-2016 23:35

Our Nixon

2Doc: Our Nixon - Our Nixon

Drie vertrouwelingen van de Amerikaanse president Richard Nixon legden zijn ambtsperiode van 1969 tot 1974 vast op super 8-film en schetsten daarmee een... Tijdens het presidentschap van Richard Nixon legden drie van zijn vertrouwelingen in...

2Doc: Our Nixon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Our Nixon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Our Nixon bij 2Doc: Our Nixon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Our Nixon. Heb je een uitzending van 2Doc: Our Nixon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Our Nixon gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Our Nixon? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Our Nixon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-11-2016 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!