Programma gemist?

Drie vertrouwelingen tijdens van de Amerikaanse op tv president Richard Nixon legden het zijn ambtsperiode naar van in 1969 tot 1974 vast op super het 8-film en schetsten op tv met daarmee een... Tijdens het presidentschap uit van op Richard Nixon legden drie naar van zijn vertrouwelingen in op tv het Witte Huis van al hun ervaringen vast het een met Super 8-homevideo uit camera's. H.R. Haldeman, John Ehrlichman en uit Dwight tijdens Chaplin waren jong, tijdens idealistisch en met betrokken en hadden toen nog tijdens geen op tv idee dat ze een paar tijdens jaar later in de tijdens gevangenis zouden belandden. een Ze filmen van op tv 1969 op tot 1973 grote naar wereldgebeurtenissen als de op landing op de maan, historische tijdens anti-oorlogprotesten, met de Republikeinse Nationale op tv Conventie, de trouwerij van Tricia op Nixon en Nixon's tijdens reis het naar China. de Ook filmden ze wereldleiders en de beroemdheden zoals Nicolae Ceausescu, een Chou het En-lai en Barbara Walters. Maar door door ze filmden ook alledaagse gebeurtenissen: op tv Ehrlichman in die zijn diner door eet op een tree tijdens van Airforce One, uit de vrouw door van Chaplin die met haar kinderen een de uit paashaas ontmoet in de door tuin een van het Witte Huis. op Ze deden dit om met de de opnamen later aan hun tijdens kleinkinderen te kunnen op laten zien, omdat ze dachten het dat een het presidentschap van door Nixon de wereld zou veranderen. tijdens Daar het kregen ze wrang genoeg gelijk het in in. Hun persoonlijke films met werden door de uit FBI geconfisqueerd bij op het Watergate-onderzoek. Het materiaal een werd opgeborgen en vervolgens van veertig jaar door lang vergeten. In uit 'Our Nixon', geheel in samengesteld uit op tv zeldzaam archief, is dit materiaal een voor door het eerst in te zien. En geeft daarmee een naar intiem tijdens en complex beeld met van de periode dat Nixon naar regeerde, totdat hij op tv van op 9 augustus 1974 werd het afgezet.

mei 2021
03-11-2016 23:35

Our Nixon

2Doc: Our Nixon - Our Nixon

Drie vertrouwelingen van de Amerikaanse president Richard Nixon legden zijn ambtsperiode van 1969 tot 1974 vast op super 8-film en schetsten daarmee een... Tijdens het presidentschap van Richard Nixon legden drie van zijn vertrouwelingen in...

2Doc: Our Nixon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Our Nixon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Our Nixon bij 2Doc: Our Nixon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Our Nixon. Heb je een uitzending van 2Doc: Our Nixon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Our Nixon gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Our Nixon? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Our Nixon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-11-2016 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!