Programma gemist?

Drie vertrouwelingen tijdens van de Amerikaanse naar president Richard op Nixon legden met zijn ambtsperiode van op tv 1969 tot 1974 een vast op super 8-film en op schetsten daarmee de een... Tijdens het presidentschap door van Richard tijdens Nixon legden een drie van zijn vertrouwelingen naar in het Witte tijdens Huis al op hun ervaringen vast door met Super 8-homevideo camera's. H.R. Haldeman, van John in Ehrlichman en Dwight Chaplin uit waren jong, idealistisch op en betrokken de en hadden toen met nog geen idee dat ze op een op paar jaar later met in de gevangenis zouden in belandden. met Ze filmen van 1969 tot een 1973 tijdens grote wereldgebeurtenissen als de op tv landing op van de maan, historische tijdens anti-oorlogprotesten, de Republikeinse Nationale op tv Conventie, de trouwerij in van Tricia Nixon en van Nixon's reis naar van China. Ook filmden met ze wereldleiders uit en beroemdheden zoals Nicolae van Ceausescu, Chou naar En-lai en Barbara Walters. Maar door ze filmden met ook alledaagse van gebeurtenissen: Ehrlichman die in zijn diner tijdens eet op een tree op tv van Airforce One, van de vrouw van door Chaplin die met haar de kinderen de paashaas de ontmoet in de tuin in van het Witte op tv Huis. met Ze deden dit om de van opnamen later op tv aan naar hun kleinkinderen te het kunnen laten zien, omdat een ze dachten dat het de presidentschap op van Nixon de wereld een zou veranderen. Daar de kregen ze wrang genoeg gelijk naar in. Hun op persoonlijke films werden door door de van FBI geconfisqueerd bij tijdens het Watergate-onderzoek. Het door materiaal werd op opgeborgen en vervolgens veertig jaar lang een vergeten. In 'Our een het Nixon', geheel samengesteld door uit zeldzaam archief, in is dit materiaal voor het met eerst van te zien. En geeft daarmee uit een intiem en complex uit beeld op tv van de periode dat Nixon door regeerde, de totdat hij op door 9 augustus van 1974 werd afgezet.

september 2021
03-11-2016 23:35

Our Nixon

2Doc: Our Nixon - Our Nixon

Drie vertrouwelingen van de Amerikaanse president Richard Nixon legden zijn ambtsperiode van 1969 tot 1974 vast op super 8-film en schetsten daarmee een... Tijdens het presidentschap van Richard Nixon legden drie van zijn vertrouwelingen in...

2Doc: Our Nixon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Our Nixon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Our Nixon bij 2Doc: Our Nixon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Our Nixon. Heb je een uitzending van 2Doc: Our Nixon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Our Nixon gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Our Nixon? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Our Nixon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-11-2016 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!