Programma gemist?

Drie vertrouwelingen van tijdens de Amerikaanse president met Richard Nixon naar legden zijn ambtsperiode tijdens van door 1969 tot 1974 vast op naar super 8-film met en schetsten daarmee door een... Tijdens tijdens het presidentschap van Richard Nixon de legden drie op van zijn vertrouwelingen in de het Witte Huis al naar door hun ervaringen vast met Super met 8-homevideo de camera's. H.R. Haldeman, John door Ehrlichman en Dwight Chaplin het waren jong, idealistisch en door betrokken en hadden uit tijdens toen nog geen idee dat ze naar een paar van jaar het later in de gevangenis zouden op belandden. Ze filmen van het 1969 van tot 1973 grote op wereldgebeurtenissen als de landing van op de maan, door historische anti-oorlogprotesten, de de Republikeinse Nationale Conventie, de in trouwerij van uit Tricia Nixon en Nixon's tijdens reis naar China. het door Ook filmden ze wereldleiders en op beroemdheden zoals de Nicolae Ceausescu, Chou En-lai en tijdens Barbara Walters. Maar het ze het filmden ook alledaagse gebeurtenissen: van Ehrlichman die naar zijn diner met eet op een het tree van Airforce One, de met vrouw van in Chaplin die met haar kinderen in de paashaas de ontmoet in de met tuin van het Witte een Huis. Ze deden op tv dit om de een opnamen later aan in hun naar kleinkinderen te kunnen laten zien, op naar omdat ze dachten dat in het presidentschap van Nixon de van in wereld zou veranderen. Daar kregen van ze wrang genoeg tijdens gelijk in. op Hun persoonlijke films werden op door de een FBI geconfisqueerd bij op het Watergate-onderzoek. Het materiaal naar werd opgeborgen en naar vervolgens veertig jaar door lang door vergeten. In 'Our Nixon', tijdens geheel samengesteld tijdens uit zeldzaam archief, is uit dit materiaal het voor het eerst te zien. En de geeft daarmee een in met intiem en complex beeld van de op tv periode dat Nixon door regeerde, totdat hij naar de op 9 augustus 1974 werd tijdens afgezet.

juni 2020
03-11-2016 23:35

Our Nixon

2Doc: Our Nixon - Our Nixon

Drie vertrouwelingen van de Amerikaanse president Richard Nixon legden zijn ambtsperiode van 1969 tot 1974 vast op super 8-film en schetsten daarmee een... Tijdens het presidentschap van Richard Nixon legden drie van zijn vertrouwelingen in...

2Doc: Our Nixon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Our Nixon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Our Nixon bij 2Doc: Our Nixon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Our Nixon. Heb je een uitzending van 2Doc: Our Nixon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Our Nixon gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Our Nixon? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Our Nixon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-11-2016 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!