Programma gemist?

Drie vertrouwelingen van een de Amerikaanse president uit Richard Nixon met legden zijn ambtsperiode naar van met 1969 tot 1974 vast op op tv super 8-film en schetsten van daarmee in een... Tijdens het presidentschap met van Richard de Nixon legden drie door van zijn vertrouwelingen in uit het Witte Huis al door hun ervaringen een vast met het Super 8-homevideo camera's. H.R. tijdens Haldeman, John Ehrlichman en op Dwight Chaplin door waren uit jong, idealistisch en betrokken en hadden van toen nog geen een op idee dat ze een in paar jaar later in in de gevangenis zouden van belandden. Ze de filmen van 1969 tot 1973 met het grote wereldgebeurtenissen als de landing op op tv de maan, in historische anti-oorlogprotesten, de Republikeinse van Nationale met Conventie, de trouwerij van het Tricia Nixon en de Nixon's met reis naar China. Ook filmden ze de wereldleiders en beroemdheden van uit zoals Nicolae Ceausescu, Chou in En-lai en het Barbara Walters. Maar ze de filmden ook door alledaagse gebeurtenissen: Ehrlichman die een zijn diner eet op uit een door tree van Airforce op One, de vrouw van Chaplin in die met haar naar kinderen de paashaas in ontmoet in met de tuin de van het Witte Huis. Ze door deden dit om in de uit opnamen later aan hun het kleinkinderen te kunnen naar laten zien, omdat ze dachten tijdens uit dat het presidentschap door van Nixon de wereld zou uit veranderen. Daar kregen ze het wrang tijdens genoeg gelijk in. Hun persoonlijke tijdens films tijdens werden door de FBI geconfisqueerd op tv bij door het Watergate-onderzoek. Het materiaal werd op tv door opgeborgen en vervolgens veertig van jaar lang op vergeten. In 'Our Nixon', geheel samengesteld het van uit zeldzaam archief, in is dit materiaal voor het eerst in te een zien. En geeft van daarmee een intiem de en complex beeld de van de op tv periode dat Nixon regeerde, op tv totdat hij op 9 uit augustus 1974 werd van afgezet.

november 2019
03-11-2016 23:35

Our Nixon

2Doc: Our Nixon - Our Nixon

Drie vertrouwelingen van de Amerikaanse president Richard Nixon legden zijn ambtsperiode van 1969 tot 1974 vast op super 8-film en schetsten daarmee een... Tijdens het presidentschap van Richard Nixon legden drie van zijn vertrouwelingen in...

2Doc: Our Nixon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Our Nixon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Our Nixon bij 2Doc: Our Nixon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Our Nixon. Heb je een uitzending van 2Doc: Our Nixon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Our Nixon gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Our Nixon? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Our Nixon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-11-2016 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!