Programma gemist?

Drie vertrouwelingen van met de Amerikaanse president tijdens Richard in Nixon legden zijn ambtsperiode naar van van 1969 tot 1974 vast op super naar de 8-film en schetsten daarmee een... Tijdens tijdens het presidentschap van door Richard het Nixon legden drie van van zijn vertrouwelingen met in het Witte Huis al uit hun ervaringen vast met met naar Super 8-homevideo camera's. H.R. de Haldeman, op tv John Ehrlichman en Dwight op tv Chaplin waren jong, uit idealistisch en betrokken en hadden de toen naar nog geen idee met dat ze een paar van jaar de later in de op gevangenis zouden belandden. Ze filmen van in 1969 tot 1973 naar grote wereldgebeurtenissen als in tijdens de landing op de maan, een historische anti-oorlogprotesten, een de Republikeinse Nationale Conventie, de in op trouwerij van Tricia Nixon en Nixon's een reis op naar China. de Ook filmden ze wereldleiders de en beroemdheden zoals van Nicolae Ceausescu, Chou van En-lai en in Barbara Walters. Maar ze filmden een ook alledaagse gebeurtenissen: op tv Ehrlichman die zijn diner uit eet op met een met tree van Airforce One, de een vrouw van Chaplin die met met haar tijdens kinderen de uit paashaas ontmoet naar in de tuin van het Witte tijdens Huis. Ze deden uit dit om uit de opnamen later de aan hun kleinkinderen te de met kunnen laten zien, omdat uit ze dachten dat het op tv presidentschap van Nixon een de door wereld zou veranderen. de Daar kregen ze wrang genoeg tijdens gelijk in. Hun een persoonlijke films werden op door de op FBI geconfisqueerd bij het op Watergate-onderzoek. Het in materiaal werd opgeborgen uit en vervolgens veertig op tv jaar lang vergeten. In 'Our een door Nixon', geheel samengesteld uit tijdens zeldzaam archief, is dit in materiaal uit voor het eerst te zien. van En geeft daarmee uit een uit intiem en complex met beeld van de periode dat Nixon het regeerde, totdat naar hij op 9 augustus een 1974 het werd afgezet.

januari 2021
03-11-2016 23:35

Our Nixon

2Doc: Our Nixon - Our Nixon

Drie vertrouwelingen van de Amerikaanse president Richard Nixon legden zijn ambtsperiode van 1969 tot 1974 vast op super 8-film en schetsten daarmee een... Tijdens het presidentschap van Richard Nixon legden drie van zijn vertrouwelingen in...

2Doc: Our Nixon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Our Nixon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Our Nixon bij 2Doc: Our Nixon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Our Nixon. Heb je een uitzending van 2Doc: Our Nixon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Our Nixon gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Our Nixon? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Our Nixon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-11-2016 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!