Programma gemist?

Drie de vertrouwelingen van het de Amerikaanse president Richard naar Nixon legden van zijn ambtsperiode van op tv 1969 tot 1974 vast op de super 8-film tijdens en schetsten daarmee een... op tv Tijdens het naar presidentschap van door Richard Nixon legden de drie van zijn vertrouwelingen in het het Witte Huis al de van hun ervaringen vast met Super in 8-homevideo camera's. H.R. Haldeman, van John Ehrlichman en op Dwight het Chaplin waren naar jong, idealistisch en op tv betrokken en hadden toen door nog geen de idee dat ze een paar van jaar later in de met gevangenis zouden op tv belandden. Ze filmen op tv van op tv 1969 tot 1973 grote op wereldgebeurtenissen als de de landing op de maan, de historische anti-oorlogprotesten, door de Republikeinse Nationale door Conventie, de trouwerij op tv van Tricia Nixon in en Nixon's reis op tv naar China. Ook filmden met ze wereldleiders tijdens en beroemdheden zoals Nicolae op tv Ceausescu, Chou het En-lai en het Barbara Walters. Maar de ze filmden ook met alledaagse gebeurtenissen: Ehrlichman die zijn een diner eet door op een tree van de Airforce One, naar de vrouw van Chaplin met die met haar op tv kinderen de paashaas naar ontmoet op tv in de tuin van het Witte met Huis. met Ze deden dit naar om de opnamen later aan een uit hun kleinkinderen te tijdens kunnen laten zien, omdat ze dachten naar dat met het presidentschap van Nixon naar de wereld met zou veranderen. Daar kregen naar ze op tv wrang genoeg gelijk in. Hun tijdens persoonlijke films werden door een de FBI in geconfisqueerd bij het Watergate-onderzoek. op tv op Het materiaal werd opgeborgen en vervolgens met veertig in jaar lang vergeten. In 'Our van Nixon', geheel samengesteld een uit in zeldzaam archief, is dit materiaal naar voor met het eerst te met zien. En geeft daarmee een op tv intiem op en complex beeld tijdens van de de periode dat Nixon regeerde, naar totdat hij in op 9 augustus 1974 werd de afgezet.

januari 2020
03-11-2016 23:35

Our Nixon

2Doc: Our Nixon - Our Nixon

Drie vertrouwelingen van de Amerikaanse president Richard Nixon legden zijn ambtsperiode van 1969 tot 1974 vast op super 8-film en schetsten daarmee een... Tijdens het presidentschap van Richard Nixon legden drie van zijn vertrouwelingen in...

2Doc: Our Nixon gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Our Nixon de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Our Nixon bij 2Doc: Our Nixon liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Our Nixon. Heb je een uitzending van 2Doc: Our Nixon gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Our Nixon gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Our Nixon? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Our Nixon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-11-2016 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!