Programma gemist?

Vastgoedmagnaat en uit mecenas door Christiaan Ringnes maakte het van een vervallen stadspark een van beeldentuin vol opzienbarende tijdens kunst. Ernst de Veen ontmoet de vrouwen die naar door het park beheren en brengt een de tijdens nacht door in in een hallucinerend kunstwerk.

Een oud mijnbouwgebied van op tv is omgetoverd tot door een paradijselijke jungle naar vol met kunst. op tv De flamboyante oprichter Bernardo Paz de wil dat op tv mensen door natuur met en kunst tot het rust komen en zich daardoor uit beter naar gaan voelen.

Op het in wijnlandgoed van met de Ierse in vastgoedmagnaat Paddy McKillen met vloeien architectuur, kunst door en wijnbouw soepel in elkaar van over.

Honderd in kilometer boven New York het ligt een de beeldentuin, waar de op tv kunstwerken groter zijn dan de op bezoeker voor met mogelijk het houdt. Ernst Veen gaat er op de de zoek naar het grootste kunstwerk: het het in heelal in een naar weiland.

Giuliano Gori verfraaide uit zijn een landgoed en olijfgaard met werk van van het toonaangevende kunstenaars, die hun werken de aanpasten naar aan het tijdens landschap.

Op naar het zomerlandgoed (400 ha) door van Alan Gibbs tijdens op het Noordereiland van van Nieuw-Zeeland lopen uit zebra's, met giraffen, buffels en struisvogels vrij rond door tussen de in kunstwerken.

Vastgoedmagnaat met en mecenas Christiaan Ringnes maakte uit van een vervallen in met stadspark een beeldentuin vol opzienbarende in kunst. Vastgoedmagnaat door en mecenas Christiaan Ringnes maakte het van naar een vervallen stadspark een door beeldentuin vol opzienbarende kunst. in Ernst op tv Veen ontmoet de vrouwen die met het park beheren in uit en brengt de nacht door met in een hallucinerend op tv kunstwerk.

Een oud tijdens mijnbouwgebied is omgetoverd uit tot een van paradijselijke jungle vol met kunst. door De flamboyante oprichter door Bernardo het Paz wil in dat mensen door naar natuur en ku... Een oud mijnbouwgebied tijdens is omgetoverd tot tijdens een paradijselijke uit jungle vol met het kunst. op tv De flamboyante oprichter een Bernardo Paz wil dat de mensen door natuur met en kunst in tot rust komen en zich met daardoor naar beter gaan voelen.

Op naar het wijnlandgoed door van de Ierse in vastgoedmagnaat Paddy McKillen vloeien architectuur, kunst uit en wijnbouw met soepel in elkaar van over. in Een groep jonge kunstkenners beheert uit het uit landgoed voor McKillen, als uit hij op reis op is. Na twee jaar in voorbereiden kan van Ernst Veen, oud-directeur uit van De Nieuwe Kerk en De een Hermitage op tv in Amsterdam een een droom verwezenlijken: naar de kijker meenemen naar naar de mooiste beeldentuinen ter wereld. in Die tijdens bevinden zich in Zuid-Frankrijk, uit Italië, tijdens Noorwegen, de Verenigde tijdens Staten, Brazilië en het Nieuw-Zeeland. Daar hebben met vermogende particulieren gedurende een tientallen jaren kunst en natuur samengebracht op in een duizelingwekkende tijdens combinatie. tijdens Ernst Veen bezoekt de tuinen door en hoort van door de eigenaren, of tijdens hun nazaten, de door verhalen achter op de kunstwerken. Producent van naar de uit zesdelige serie is De op tv Haaien, ook de verantwoordelijk voor de VPRO-reisserie van over China. Het scenario met is van Gijs van in Tuijl, uit oud-directeur van het tijdens Stedelijk Museum in Amsterdam. De van NTR zendt van de afleveringen van 35 op tv minuten naar uit vanaf november uit 2016. Camera Martijn door Tervoort, regie Paul tijdens Kramer

Honderd km boven uit naar New York ligt een beeldentuin, van waar de in kunstwerken groter zijn dan de op tv bezoeker voor tijdens mogelijk de houdt. Ernst Veen gaat er de op zoek door naar het... Honderd km een boven New York ligt op een beeldentuin, naar waar op tv de kunstwerken groter zijn dan op de bezoeker een voor mogelijk in houdt. Ernst Veen met gaat er op zoek naar het naar in grootste kunstwerk: het heelal in de een op tv weiland.

Giuliano Gori de verfraaide zijn een landgoed en olijfgaard op met werk van toonaangevende op kunstenaars, die hun de werken aanpasten een aan het door landschap.

In de mooiste op tuinen van ter wereld smelten kunst en naar natuur van samen. Ernst Veen, oud-directeur met van naar De Nieuwe Kerk op en De Hermitage in Amsterdam, op tv maakt met de zesdelige het een serie Tuinen van Verwondering een droom met in waar, door over de hele wereld uit in op zoek te gaan naar in indrukwekkende landgoederen vol naar spectaculaire kunstobjecten.. In een tijdens ontdekkingsreis door Zuid-Frankrijk, door Italië, Noorwegen, van de Verenigde in Staten, Brazilië en naar Nieuw-Zeeland hoort Ernst naar Veen de een verhalen achter de landgoederen. op Het zijn plekken waar kunstminnende in en vermogende door particulieren kunst van en natuur hebben geïntegreerd met tot een buitengewoon uit ?tableau?, die vaak uit tot stand uit zijn gekomen naar in samenwerking met internationaal vermaarde kunstenaars. met Vanavond naar in de van eerste aflevering: Gibbs Farm, met Nieuw-Zeeland. Op op tv het zomerlandgoed (400 ha) van tijdens Alan met Gibbs op het Noordereiland van naar Nieuw-Zeeland lopen zebra?s, op giraffen, buffels naar en struisvogels op vrij rond tussen de van kunstwerken.

februari 2019
29-07-2018 17:10

Ekebergparken

Tuinen van Verwondering - Ekebergparken

Vastgoedmagnaat en mecenas Christiaan Ringnes maakte van een vervallen stadspark een beeldentuin vol opzienbarende kunst. Ernst Veen ontmoet de vrouwen die het park beheren en brengt de nacht door in een hallucinerend kunstwerk.

22-07-2018 17:10

Inhotim

Tuinen van Verwondering - Inhotim

Een oud mijnbouwgebied is omgetoverd tot een paradijselijke jungle vol met kunst. De flamboyante oprichter Bernardo Paz wil dat mensen door natuur en kunst tot rust komen en zich daardoor beter gaan voelen.

17-06-2018 17:10

Château La Coste

Tuinen van Verwondering - Château La Coste

Op het wijnlandgoed van de Ierse vastgoedmagnaat Paddy McKillen vloeien architectuur, kunst en wijnbouw soepel in elkaar over.

10-06-2018 17:10

Storm King

Tuinen van Verwondering - Storm King

Honderd kilometer boven New York ligt een beeldentuin, waar de kunstwerken groter zijn dan de bezoeker voor mogelijk houdt. Ernst Veen gaat er op zoek naar het grootste kunstwerk: het heelal in een weiland.

03-06-2018 17:15

De collectie van Gori

Tuinen van Verwondering - De collectie van Gori

Giuliano Gori verfraaide zijn landgoed en olijfgaard met werk van toonaangevende kunstenaars, die hun werken aanpasten aan het landschap.

27-05-2018 17:10

Gibbs Farm

Tuinen van Verwondering - Gibbs Farm

Op het zomerlandgoed (400 ha) van Alan Gibbs op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland lopen zebra's, giraffen, buffels en struisvogels vrij rond tussen de kunstwerken.

08-12-2016 21:15

Ekebergparken

Tuinen van Verwondering - Ekebergparken

Vastgoedmagnaat en mecenas Christiaan Ringnes maakte van een vervallen stadspark een beeldentuin vol opzienbarende kunst. Vastgoedmagnaat en mecenas Christiaan Ringnes maakte van een vervallen stadspark een beeldentuin vol opzienbarende kun...

01-12-2016 21:15

Inhotim

Tuinen van Verwondering - Inhotim

Een oud mijnbouwgebied is omgetoverd tot een paradijselijke jungle vol met kunst. De flamboyante oprichter Bernardo Paz wil dat mensen door natuur en ku... Een oud mijnbouwgebied is omgetoverd tot een paradijselijke jungle vol met kunst. De...

24-11-2016 21:15

Château La Coste

Tuinen van Verwondering - Château La Coste

Op het wijnlandgoed van de Ierse vastgoedmagnaat Paddy McKillen vloeien architectuur, kunst en wijnbouw soepel in elkaar over. Een groep jonge kunstkenners beheert het landgoed voor McKillen, als hij op reis is. Na twee jaar voorbereiden k...

17-11-2016 21:15

Storm King

Tuinen van Verwondering - Storm King

Honderd km boven New York ligt een beeldentuin, waar de kunstwerken groter zijn dan de bezoeker voor mogelijk houdt. Ernst Veen gaat er op zoek naar het... Honderd km boven New York ligt een beeldentuin, waar de kunstwerken groter zijn dan ...

10-11-2016 21:15

De collectie van Gori

Tuinen van Verwondering - De collectie van Gori

Giuliano Gori verfraaide zijn landgoed en olijfgaard met werk van toonaangevende kunstenaars, die hun werken aanpasten aan het landschap.

03-11-2016 21:15

Tuinen van Verwondering

Tuinen van Verwondering - Tuinen van Verwondering

In de mooiste tuinen ter wereld smelten kunst en natuur samen. Ernst Veen, oud-directeur van De Nieuwe Kerk en De Hermitage in Amsterdam, maakt met de zesdelige serie Tuinen van Verwondering een droom waar, door over de hele wereld op zoek ...

Tuinen van Verwondering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tuinen van Verwondering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tuinen van Verwondering bij Tuinen van Verwondering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tuinen van Verwondering. Heb je een uitzending van Tuinen van Verwondering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tuinen van Verwondering gemist

Uitzending gemist van Tuinen van Verwondering? Hier kun je alle uitzendingen van Tuinen van Verwondering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 29-07-2018 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord