Programma gemist?

Vastgoedmagnaat en met mecenas Christiaan Ringnes in maakte van van een vervallen het stadspark een beeldentuin tijdens vol opzienbarende kunst. Ernst Veen in ontmoet de vrouwen het die naar het park beheren en brengt de door naar nacht door in een van hallucinerend kunstwerk.

Een van oud mijnbouwgebied is omgetoverd op tv tot in een paradijselijke jungle vol een met kunst. De flamboyante in oprichter Bernardo Paz de wil van dat mensen door natuur een en kunst tot rust komen op en zich daardoor met beter gaan op voelen.

Op van het wijnlandgoed van de op Ierse vastgoedmagnaat Paddy McKillen op door vloeien architectuur, kunst en wijnbouw van soepel in een elkaar over.

Honderd uit kilometer boven New York ligt op een beeldentuin, op tv waar de kunstwerken naar groter de zijn dan de bezoeker voor mogelijk op houdt. Ernst Veen op tv gaat tijdens er op zoek naar het van grootste kunstwerk: op het heelal in op tv een op tv weiland.

Giuliano door Gori verfraaide zijn uit landgoed en olijfgaard het met werk van toonaangevende kunstenaars, op tv die hun met werken aanpasten aan de het op tv landschap.

Op uit het zomerlandgoed van (400 ha) van Alan Gibbs de op het Noordereiland op van Nieuw-Zeeland een lopen zebra's, giraffen, het buffels en tijdens struisvogels vrij rond tussen van de kunstwerken.

Vastgoedmagnaat door en mecenas Christiaan Ringnes maakte in van op een vervallen stadspark een naar beeldentuin vol opzienbarende kunst. het Vastgoedmagnaat het en mecenas het Christiaan Ringnes maakte van een vervallen van stadspark een beeldentuin de op vol opzienbarende kunst. Ernst Veen op tv ontmoet de door vrouwen die het park beheren op en brengt in de nacht door in het een hallucinerend een kunstwerk.

Een oud een mijnbouwgebied in is omgetoverd tot een paradijselijke in jungle vol uit met kunst. met De flamboyante oprichter Bernardo Paz uit wil dat mensen door op tv natuur in en ku... Een naar oud mijnbouwgebied van is omgetoverd tot een paradijselijke jungle van vol met kunst. uit De flamboyante oprichter door Bernardo Paz tijdens wil dat mensen uit door op tv natuur en kunst tot met rust komen en zich daardoor tijdens beter gaan in voelen.

Op in het wijnlandgoed van de Ierse in vastgoedmagnaat naar Paddy McKillen vloeien architectuur, door kunst en naar wijnbouw soepel in elkaar uit over. Een groep jonge van kunstkenners met beheert het landgoed voor McKillen, op in als hij op reis is. Na tijdens twee jaar voorbereiden tijdens kan Ernst Veen, door oud-directeur met van De Nieuwe Kerk en De van Hermitage in in Amsterdam tijdens een droom verwezenlijken: op de kijker meenemen naar de mooiste door beeldentuinen ter wereld. naar Die van bevinden zich in van Zuid-Frankrijk, Italië, Noorwegen, door de Verenigde de Staten, Brazilië en Nieuw-Zeeland. Daar het hebben vermogende op tv particulieren gedurende tientallen met jaren kunst en op natuur samengebracht in een in duizelingwekkende combinatie. met Ernst Veen op bezoekt de tuinen en hoort op tv van het de eigenaren, of hun nazaten, het de verhalen achter de op tv door kunstwerken. Producent van de zesdelige serie met is door De Haaien, ook verantwoordelijk voor de op VPRO-reisserie met over China. Het naar scenario is van Gijs van van Tuijl, oud-directeur van de het uit Stedelijk Museum in Amsterdam. tijdens De in NTR zendt de afleveringen een van 35 minuten van uit vanaf een november 2016. Camera Martijn Tervoort, een regie Paul met Kramer

Honderd km boven tijdens New York ligt uit een beeldentuin, waar met de door kunstwerken groter zijn op dan de bezoeker voor door mogelijk houdt. Ernst van Veen gaat de er op door zoek naar het... het Honderd km boven New York naar ligt een van beeldentuin, waar de kunstwerken het groter zijn het dan de bezoeker van voor mogelijk houdt. de Ernst Veen gaat een er op zoek naar naar het grootste kunstwerk: het van de heelal in een in weiland.

Giuliano Gori op tv verfraaide een zijn landgoed en olijfgaard de met werk van toonaangevende kunstenaars, naar die hun werken naar aanpasten met aan het uit landschap.

In de mooiste op tv tuinen ter naar wereld smelten de kunst en natuur tijdens samen. Ernst het Veen, oud-directeur van De Nieuwe Kerk van tijdens en De Hermitage de in Amsterdam, maakt met uit de zesdelige de serie Tuinen van Verwondering een droom een waar, door de over de op tv hele wereld op zoek op tv te gaan naar indrukwekkende naar landgoederen vol van spectaculaire kunstobjecten.. de In een ontdekkingsreis in door Zuid-Frankrijk, Italië, naar Noorwegen, de Verenigde Staten, naar Brazilië en een Nieuw-Zeeland hoort Ernst Veen op tv de op verhalen achter de landgoederen. Het naar zijn plekken waar kunstminnende een naar en vermogende particulieren kunst en met natuur hebben de geïntegreerd tot een tijdens buitengewoon ?tableau?, van die vaak tot stand zijn gekomen van in samenwerking met door internationaal vermaarde kunstenaars. het een Vanavond in de eerste aflevering: met Gibbs met Farm, Nieuw-Zeeland. Op het zomerlandgoed (400 door uit ha) van Alan Gibbs op het op Noordereiland van op tv Nieuw-Zeeland lopen uit zebra?s, giraffen, tijdens buffels en struisvogels vrij rond tussen een de het kunstwerken.

augustus 2019
29-07-2018 17:10

Ekebergparken

Tuinen van Verwondering - Ekebergparken

Vastgoedmagnaat en mecenas Christiaan Ringnes maakte van een vervallen stadspark een beeldentuin vol opzienbarende kunst. Ernst Veen ontmoet de vrouwen die het park beheren en brengt de nacht door in een hallucinerend kunstwerk.

22-07-2018 17:10

Inhotim

Tuinen van Verwondering - Inhotim

Een oud mijnbouwgebied is omgetoverd tot een paradijselijke jungle vol met kunst. De flamboyante oprichter Bernardo Paz wil dat mensen door natuur en kunst tot rust komen en zich daardoor beter gaan voelen.

17-06-2018 17:10

Château La Coste

Tuinen van Verwondering - Château La Coste

Op het wijnlandgoed van de Ierse vastgoedmagnaat Paddy McKillen vloeien architectuur, kunst en wijnbouw soepel in elkaar over.

10-06-2018 17:10

Storm King

Tuinen van Verwondering - Storm King

Honderd kilometer boven New York ligt een beeldentuin, waar de kunstwerken groter zijn dan de bezoeker voor mogelijk houdt. Ernst Veen gaat er op zoek naar het grootste kunstwerk: het heelal in een weiland.

03-06-2018 17:15

De collectie van Gori

Tuinen van Verwondering - De collectie van Gori

Giuliano Gori verfraaide zijn landgoed en olijfgaard met werk van toonaangevende kunstenaars, die hun werken aanpasten aan het landschap.

27-05-2018 17:10

Gibbs Farm

Tuinen van Verwondering - Gibbs Farm

Op het zomerlandgoed (400 ha) van Alan Gibbs op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland lopen zebra's, giraffen, buffels en struisvogels vrij rond tussen de kunstwerken.

08-12-2016 21:15

Ekebergparken

Tuinen van Verwondering - Ekebergparken

Vastgoedmagnaat en mecenas Christiaan Ringnes maakte van een vervallen stadspark een beeldentuin vol opzienbarende kunst. Vastgoedmagnaat en mecenas Christiaan Ringnes maakte van een vervallen stadspark een beeldentuin vol opzienbarende kun...

01-12-2016 21:15

Inhotim

Tuinen van Verwondering - Inhotim

Een oud mijnbouwgebied is omgetoverd tot een paradijselijke jungle vol met kunst. De flamboyante oprichter Bernardo Paz wil dat mensen door natuur en ku... Een oud mijnbouwgebied is omgetoverd tot een paradijselijke jungle vol met kunst. De...

24-11-2016 21:15

Château La Coste

Tuinen van Verwondering - Château La Coste

Op het wijnlandgoed van de Ierse vastgoedmagnaat Paddy McKillen vloeien architectuur, kunst en wijnbouw soepel in elkaar over. Een groep jonge kunstkenners beheert het landgoed voor McKillen, als hij op reis is. Na twee jaar voorbereiden k...

17-11-2016 21:15

Storm King

Tuinen van Verwondering - Storm King

Honderd km boven New York ligt een beeldentuin, waar de kunstwerken groter zijn dan de bezoeker voor mogelijk houdt. Ernst Veen gaat er op zoek naar het... Honderd km boven New York ligt een beeldentuin, waar de kunstwerken groter zijn dan ...

10-11-2016 21:15

De collectie van Gori

Tuinen van Verwondering - De collectie van Gori

Giuliano Gori verfraaide zijn landgoed en olijfgaard met werk van toonaangevende kunstenaars, die hun werken aanpasten aan het landschap.

03-11-2016 21:15

Tuinen van Verwondering

Tuinen van Verwondering - Tuinen van Verwondering

In de mooiste tuinen ter wereld smelten kunst en natuur samen. Ernst Veen, oud-directeur van De Nieuwe Kerk en De Hermitage in Amsterdam, maakt met de zesdelige serie Tuinen van Verwondering een droom waar, door over de hele wereld op zoek ...

Tuinen van Verwondering gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tuinen van Verwondering de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tuinen van Verwondering bij Tuinen van Verwondering liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tuinen van Verwondering. Heb je een uitzending van Tuinen van Verwondering gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tuinen van Verwondering gemist

Uitzending gemist van Tuinen van Verwondering? Hier kun je alle uitzendingen van Tuinen van Verwondering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 29-07-2018 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord