Programma gemist?

In Maestro Eén op voor een Kinderen bestijgen met zowel ex-kandidaten uit diverse seizoenen met als kersverse het kandidaten de bok voor een op tv speciale, eenmalige de editie van... In Maestro het met Eén voor Kinderen bestijgen zowel de ex-kandidaten een uit diverse seizoenen als kersverse door kandidaten de met bok voor een in speciale, eenmalige uit editie van het succesvolle programma Maestro. op tv naar Inzet is dit keer niet de de gouden baton, maar naar zoveel op mogelijk kinderen een betere toekomst op bieden. Zowel in het Nederland met als in door het buitenland. AVROTROS tijdens slaat voor deze speciale naar uitzending de handen ineen met met vier goede tijdens doelen: met UNICEF Nederland, Edukans, het de Liliane Fonds en een Het Vergeten uit Kind. Onder anderen Karin Bloemen, Carlo van van Boszhard, Tanja Jess en op tv Lucille Werner uit dirigeren het orkest en zorgen in voor een op spetterende showavond. Frits Sissing een presenteert op de avond.

In de Maestro Eén voor Kinderen door bestijgen de zowel ex-kandidaten uit diverse seizoenen als uit kersverse kandidaten de in bok voor een het speciale, eenmalige editie door van het op succesvolle programma Maestro. Inzet de is tijdens dit keer in niet de gouden baton, maar zoveel van mogelijk kinderen in van Nederland en door het buitenland een betere het naar toekomst bieden. Onder anderen Karin met Bloemen, tijdens Carlo Boszhard, Tanja Jess en Lucille tijdens het Werner dirigeren het orkest en zorgen een voor een op spetterende showavond. uit Frits Sissing in presenteert de avond. Hebben de ex-deelnemers naar het dirigeren nog in uit de vingers? met Weten de zij het orkest opnieuw tot op tv muzikale hoogstandjes te op verleiden? Maestro Eén tijdens voor op tv Kinderen belooft een de prachtig muzikaal feestje te in worden. Klaas van Kruistum en op tv Richard Groenendijk staat op tv tijdens een bijzondere uitdaging met te wachten. Zij pakken de baton een op voor het eerst op en de begeven zich de als nieuwkomers in het deelnemersveld. op tv met Hoe brengen zij het er vanaf? in naar Het deskundige commentaar komt van contrabassist op tv Dominic op tv Seldis, mezzosopraan Tania Kross de en tijdens dirigent Vincent de Kort. AVROTROS slaat door voor deze speciale uitzending een de de handen ineen met vier tijdens goede doelen: UNICEF Nederland, uit Edukans, het tijdens Liliane Fonds en Het het Vergeten Kind. Onder van van de noemer Één voor door Kinderen wil het dit unieke samenwerkingsverband zoveel mogelijk kinderen het in de Nederland en het buitenland de helpen. Kinderen die er van in een steeds tijdens harder door wordende wereld helemaal alleen voor naar naar staan, en beroofd worden van hun in kansen. Of het uit de nu gaat om uit kinderen met een handicap, kinderen op op tv de vlucht, kinderen door die opgroeien de in een onveilige of door instabiele thuissituatie of door kinderen die uit geen of slecht een onderwijs tijdens krijgen. Samen met het naar Nederlands publiek willen naar de goede de doelen en AVROTROS zoveel de mogelijk kinderen helpen. Een belpanel de onder leiding van op uit Natasja Froger zit tijdens door de uitzending klaar om telefoontjes naar in ontvangst te in nemen van tijdens mensen die de uit actie met een eenmalige het donatie willen een steunen.

september 2020
26-11-2016 14:40

Maestro Eén voor Kinderen

Maestro Eén voor Kinderen - Maestro Eén voor Kinderen

In Maestro Eén voor Kinderen bestijgen zowel ex-kandidaten uit diverse seizoenen als kersverse kandidaten de bok voor een speciale, eenmalige editie van... In Maestro Eén voor Kinderen bestijgen zowel ex-kandidaten uit diverse seizoenen als...

04-11-2016 20:30

Special: Maestro Eén voor Kinderen

Maestro Eén voor Kinderen - Maestro Eén voor Kinderen

In Maestro Eén voor Kinderen bestijgen zowel ex-kandidaten uit diverse seizoenen als kersverse kandidaten de bok voor een speciale, eenmalige editie van het succesvolle programma Maestro. Inzet is dit keer niet de gouden baton, maar zoveel ...

Maestro Eén voor Kinderen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Maestro Eén voor Kinderen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Maestro Eén voor Kinderen bij Maestro Eén voor Kinderen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Maestro Eén voor Kinderen. Heb je een uitzending van Maestro Eén voor Kinderen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Maestro Eén voor Kinderen gemist

Uitzending gemist van Maestro Eén voor Kinderen? Hier kun je alle uitzendingen van Maestro Eén voor Kinderen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-11-2016 om 14:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!