Programma gemist?

In een Maestro Eén op tv voor Kinderen bestijgen zowel naar ex-kandidaten uit diverse de seizoenen als kersverse tijdens kandidaten de bok een voor een speciale, eenmalige het editie van... In uit Maestro in Eén voor Kinderen bestijgen van zowel ex-kandidaten uit op tv diverse seizoenen als kersverse tijdens kandidaten de bok door voor een speciale, naar eenmalige editie de van het succesvolle programma op Maestro. Inzet op tv is dit een keer niet de met gouden baton, maar zoveel mogelijk een kinderen de een betere toekomst bieden. Zowel het in Nederland van als in het buitenland. op AVROTROS in slaat voor deze speciale uitzending de op uit handen ineen met tijdens vier goede doelen: UNICEF Nederland, Edukans, door het Liliane een Fonds op en Het Vergeten Kind. Onder van anderen Karin Bloemen, Carlo een met Boszhard, Tanja Jess en Lucille een Werner uit dirigeren het orkest en zorgen naar voor een het spetterende showavond. Frits Sissing het presenteert de tijdens avond.

In met Maestro Eén voor Kinderen bestijgen op zowel in ex-kandidaten uit diverse seizoenen als in kersverse kandidaten met de bok voor op een speciale, eenmalige editie het van door het succesvolle programma Maestro. van Inzet is dit keer uit niet uit de gouden uit baton, maar zoveel op mogelijk kinderen in Nederland en op tv het buitenland een betere door een toekomst bieden. Onder anderen naar Karin Bloemen, Carlo Boszhard, een Tanja een Jess en Lucille Werner van dirigeren het met orkest en zorgen voor een spetterende uit showavond. de Frits Sissing presenteert met de avond. Hebben de op ex-deelnemers het een dirigeren nog in de vingers? op tv Weten zij het op orkest opnieuw tot de muzikale hoogstandjes te op verleiden? Maestro Eén voor het Kinderen belooft door een prachtig muzikaal een feestje te worden. Klaas met van Kruistum en de Richard op tv Groenendijk staat een uit bijzondere uitdaging te wachten. op Zij pakken de baton van voor het tijdens eerst op met en begeven zich naar als nieuwkomers in tijdens het deelnemersveld. Hoe brengen zij met het er vanaf? tijdens Het deskundige op tv commentaar komt de van contrabassist Dominic naar Seldis, mezzosopraan Tania Kross in en op tv dirigent Vincent de Kort. AVROTROS uit slaat voor deze speciale uit uitzending op tv de handen ineen met vier met goede doelen: UNICEF het Nederland, Edukans, het door Liliane op tv Fonds en Het Vergeten Kind. de Onder de noemer Één naar voor tijdens Kinderen wil dit unieke in samenwerkingsverband zoveel op mogelijk kinderen het in Nederland en het buitenland in helpen. Kinderen die er het in een van steeds harder wordende wereld een helemaal alleen voor van door staan, en beroofd worden van door hun kansen. het Of het nu gaat om uit kinderen naar met een handicap, het kinderen op de vlucht, kinderen van die opgroeien in in een het onveilige of instabiele thuissituatie of door kinderen die naar geen in of slecht onderwijs krijgen. Samen in met het Nederlands publiek het willen in de goede doelen op en AVROTROS zoveel mogelijk kinderen in helpen. een Een belpanel onder naar leiding van van Natasja Froger zit tijdens de met uitzending klaar door om telefoontjes in ontvangst te op tv nemen een van mensen die de actie van met een in eenmalige donatie willen van steunen.

mei 2021
26-11-2016 14:40

Maestro Eén voor Kinderen

Maestro Eén voor Kinderen - Maestro Eén voor Kinderen

In Maestro Eén voor Kinderen bestijgen zowel ex-kandidaten uit diverse seizoenen als kersverse kandidaten de bok voor een speciale, eenmalige editie van... In Maestro Eén voor Kinderen bestijgen zowel ex-kandidaten uit diverse seizoenen als...

04-11-2016 20:30

Special: Maestro Eén voor Kinderen

Maestro Eén voor Kinderen - Maestro Eén voor Kinderen

In Maestro Eén voor Kinderen bestijgen zowel ex-kandidaten uit diverse seizoenen als kersverse kandidaten de bok voor een speciale, eenmalige editie van het succesvolle programma Maestro. Inzet is dit keer niet de gouden baton, maar zoveel ...

Maestro Eén voor Kinderen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Maestro Eén voor Kinderen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Maestro Eén voor Kinderen bij Maestro Eén voor Kinderen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Maestro Eén voor Kinderen. Heb je een uitzending van Maestro Eén voor Kinderen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Maestro Eén voor Kinderen gemist

Uitzending gemist van Maestro Eén voor Kinderen? Hier kun je alle uitzendingen van Maestro Eén voor Kinderen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-11-2016 om 14:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!