Programma gemist?

In naar Maestro Eén voor op tv Kinderen bestijgen zowel ex-kandidaten tijdens uit diverse seizoenen uit als door kersverse kandidaten de bok voor tijdens een tijdens speciale, eenmalige editie van... In het Maestro Eén voor Kinderen op tv bestijgen zowel ex-kandidaten van uit diverse het seizoenen als kersverse op kandidaten op tv de bok voor de een speciale, eenmalige editie met van het succesvolle programma het Maestro. Inzet is de dit keer niet uit de gouden baton, maar op tv een zoveel mogelijk kinderen een betere toekomst op op bieden. Zowel in Nederland als in een het uit buitenland. AVROTROS slaat voor deze van speciale uitzending van de naar handen ineen met vier goede met doelen: UNICEF Nederland, Edukans, de op tv het Liliane Fonds een en Het Vergeten in Kind. Onder anderen op Karin Bloemen, Carlo Boszhard, Tanja Jess op en Lucille Werner tijdens dirigeren door het orkest van en zorgen voor een spetterende showavond. uit Frits in Sissing presenteert de op avond.

In naar Maestro Eén tijdens voor Kinderen bestijgen zowel ex-kandidaten tijdens uit diverse door seizoenen als kersverse kandidaten de de in bok voor een speciale, met eenmalige editie van het de succesvolle programma Maestro. Inzet met is naar dit keer niet in de gouden baton, maar zoveel een met mogelijk kinderen in Nederland en van het buitenland naar een betere van toekomst bieden. Onder naar anderen Karin Bloemen, van Carlo Boszhard, Tanja in Jess en Lucille uit Werner dirigeren het orkest en zorgen met voor een spetterende op tv showavond. door Frits Sissing presenteert op de avond. Hebben tijdens de ex-deelnemers het dirigeren door nog in de in vingers? Weten met zij het orkest opnieuw een tot muzikale het hoogstandjes te verleiden? Maestro Eén voor op Kinderen belooft een met prachtig muzikaal de feestje te tijdens worden. Klaas van Kruistum en tijdens Richard met Groenendijk staat een een bijzondere uitdaging te in wachten. Zij pakken de baton op voor het eerst door op een en begeven in zich als nieuwkomers in een het deelnemersveld. met Hoe brengen zij het er vanaf? door Het een deskundige commentaar komt van in contrabassist tijdens Dominic Seldis, mezzosopraan op Tania Kross en de dirigent Vincent de met Kort. AVROTROS slaat voor deze speciale van uitzending de handen ineen naar tijdens met vier goede doelen: UNICEF in Nederland, Edukans, het in Liliane Fonds en Het een Vergeten Kind. Onder met in de noemer Één voor Kinderen wil van de dit unieke samenwerkingsverband zoveel een mogelijk kinderen naar in Nederland en van het buitenland helpen. Kinderen die er op van in een steeds harder wordende een wereld helemaal alleen op voor door staan, en beroofd worden van hun de kansen. uit Of het nu de gaat om kinderen met een van handicap, een kinderen op de vlucht, uit kinderen die opgroeien in met het een onveilige of instabiele thuissituatie de of kinderen die geen een uit of slecht onderwijs krijgen. Samen in met op tv het Nederlands publiek willen de goede naar doelen uit en AVROTROS zoveel mogelijk kinderen een in helpen. Een belpanel onder tijdens leiding van Natasja op tv Froger zit tijdens de uitzending een klaar om tijdens telefoontjes in met ontvangst te nemen van de mensen die de een actie van met een eenmalige donatie willen de steunen.

september 2021
26-11-2016 14:40

Maestro Eén voor Kinderen

Maestro Eén voor Kinderen - Maestro Eén voor Kinderen

In Maestro Eén voor Kinderen bestijgen zowel ex-kandidaten uit diverse seizoenen als kersverse kandidaten de bok voor een speciale, eenmalige editie van... In Maestro Eén voor Kinderen bestijgen zowel ex-kandidaten uit diverse seizoenen als...

04-11-2016 20:30

Special: Maestro Eén voor Kinderen

Maestro Eén voor Kinderen - Maestro Eén voor Kinderen

In Maestro Eén voor Kinderen bestijgen zowel ex-kandidaten uit diverse seizoenen als kersverse kandidaten de bok voor een speciale, eenmalige editie van het succesvolle programma Maestro. Inzet is dit keer niet de gouden baton, maar zoveel ...

Maestro Eén voor Kinderen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Maestro Eén voor Kinderen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Maestro Eén voor Kinderen bij Maestro Eén voor Kinderen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Maestro Eén voor Kinderen. Heb je een uitzending van Maestro Eén voor Kinderen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Maestro Eén voor Kinderen gemist

Uitzending gemist van Maestro Eén voor Kinderen? Hier kun je alle uitzendingen van Maestro Eén voor Kinderen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-11-2016 om 14:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!