Programma gemist?

In Maestro Eén van voor Kinderen door bestijgen zowel ex-kandidaten uit het diverse in seizoenen als kersverse het kandidaten de bok een voor een door speciale, eenmalige editie van van... In Maestro een Eén voor Kinderen bestijgen het zowel ex-kandidaten uit diverse seizoenen tijdens als kersverse kandidaten met de tijdens bok voor een speciale, tijdens eenmalige op editie van het succesvolle met programma Maestro. Inzet met is dit keer op niet de gouden baton, maar de zoveel mogelijk de kinderen een betere op toekomst bieden. Zowel in op Nederland als in in het de buitenland. AVROTROS de slaat voor deze speciale uitzending uit de handen ineen met door met vier goede doelen: UNICEF Nederland, Edukans, met het het Liliane Fonds het en Het Vergeten in Kind. Onder anderen Karin het Bloemen, Carlo Boszhard, Tanja Jess van en tijdens Lucille Werner dirigeren het tijdens orkest en zorgen van voor een spetterende showavond. met naar Frits Sissing presenteert de door avond.

In in Maestro Eén voor Kinderen de bestijgen zowel ex-kandidaten uit van van diverse seizoenen als op tv kersverse kandidaten de bok voor een van met speciale, eenmalige editie van het met succesvolle programma Maestro. Inzet uit is het dit keer uit niet de gouden op baton, maar zoveel mogelijk kinderen in in op Nederland en het buitenland op een betere toekomst bieden. Onder tijdens met anderen Karin Bloemen, Carlo Boszhard, Tanja met Jess de en Lucille Werner op dirigeren het orkest en zorgen op voor een het spetterende showavond. Frits Sissing in presenteert de avond. Hebben van de op tv ex-deelnemers het dirigeren nog op in met de vingers? Weten zij het in orkest opnieuw tot muzikale op tv hoogstandjes te verleiden? tijdens Maestro Eén een voor Kinderen naar belooft een prachtig muzikaal feestje het in te worden. Klaas op tv van Kruistum en Richard Groenendijk staat uit een van bijzondere uitdaging te wachten. met Zij pakken de naar baton het voor het eerst op en van begeven zich op als nieuwkomers in het de deelnemersveld. Hoe uit brengen zij het er vanaf? een Het deskundige in commentaar komt van contrabassist met van Dominic Seldis, mezzosopraan Tania een Kross en van dirigent Vincent de Kort. AVROTROS slaat uit voor deze op tv speciale uitzending de handen ineen uit met vier van goede in doelen: UNICEF Nederland, Edukans, het door Liliane Fonds de en Het Vergeten Kind. Onder een de noemer de Één een voor Kinderen wil dit unieke samenwerkingsverband uit een zoveel mogelijk kinderen in Nederland naar en het een buitenland helpen. door Kinderen die er in een steeds op tv het harder wordende wereld helemaal alleen voor tijdens staan, met en beroofd worden van hun in kansen. de Of het nu gaat om het kinderen met een de handicap, kinderen op in de vlucht, kinderen van naar die opgroeien in een onveilige naar of instabiele thuissituatie of het van kinderen die geen op tv of slecht onderwijs in krijgen. Samen met het het Nederlands publiek willen de een goede doelen het en AVROTROS zoveel tijdens mogelijk kinderen naar helpen. Een belpanel door onder leiding van Natasja van Froger zit tijdens de een uitzending naar klaar om telefoontjes in ontvangst tijdens te op nemen van mensen die de een actie met van een eenmalige donatie naar willen steunen.

mei 2020
26-11-2016 14:40

Maestro Eén voor Kinderen

Maestro Eén voor Kinderen - Maestro Eén voor Kinderen

In Maestro Eén voor Kinderen bestijgen zowel ex-kandidaten uit diverse seizoenen als kersverse kandidaten de bok voor een speciale, eenmalige editie van... In Maestro Eén voor Kinderen bestijgen zowel ex-kandidaten uit diverse seizoenen als...

04-11-2016 20:30

Special: Maestro Eén voor Kinderen

Maestro Eén voor Kinderen - Maestro Eén voor Kinderen

In Maestro Eén voor Kinderen bestijgen zowel ex-kandidaten uit diverse seizoenen als kersverse kandidaten de bok voor een speciale, eenmalige editie van het succesvolle programma Maestro. Inzet is dit keer niet de gouden baton, maar zoveel ...

Maestro Eén voor Kinderen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Maestro Eén voor Kinderen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Maestro Eén voor Kinderen bij Maestro Eén voor Kinderen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Maestro Eén voor Kinderen. Heb je een uitzending van Maestro Eén voor Kinderen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Maestro Eén voor Kinderen gemist

Uitzending gemist van Maestro Eén voor Kinderen? Hier kun je alle uitzendingen van Maestro Eén voor Kinderen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-11-2016 om 14:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!