Programma gemist?

In Maestro het Eén voor Kinderen van bestijgen zowel ex-kandidaten van uit diverse op seizoenen als kersverse kandidaten de door bok de voor een speciale, eenmalige naar editie van... In Maestro uit Eén voor naar Kinderen bestijgen zowel ex-kandidaten door tijdens uit diverse seizoenen als kersverse kandidaten tijdens de de bok voor een speciale, eenmalige het editie van het de succesvolle programma Maestro. tijdens Inzet tijdens is dit keer niet de van gouden baton, maar op tv een zoveel mogelijk kinderen een betere een toekomst bieden. Zowel in van door Nederland als in het buitenland. AVROTROS het slaat voor naar deze de speciale uitzending de handen ineen tijdens met op tv vier goede doelen: UNICEF Nederland, in Edukans, het Liliane naar Fonds en Het Vergeten met Kind. van Onder anderen Karin Bloemen, op tv Carlo Boszhard, de Tanja Jess op en Lucille Werner dirigeren het een orkest uit en zorgen voor naar een spetterende showavond. Frits Sissing naar presenteert de uit avond.

In uit Maestro Eén voor Kinderen de bestijgen zowel met ex-kandidaten uit op diverse seizoenen als naar kersverse kandidaten de bok voor het een speciale, door eenmalige editie van het de succesvolle programma Maestro. Inzet met is uit dit keer niet het de gouden baton, met maar zoveel de mogelijk kinderen in Nederland en het uit buitenland een betere een tijdens toekomst bieden. Onder een anderen Karin Bloemen, Carlo Boszhard, een Tanja Jess en Lucille een Werner dirigeren het een een orkest en zorgen voor een spetterende op tv uit showavond. Frits Sissing presenteert de met avond. Hebben de ex-deelnemers het het dirigeren naar nog in de vingers? Weten uit naar zij het orkest opnieuw tot muzikale met hoogstandjes te tijdens verleiden? Maestro de Eén voor Kinderen belooft een op prachtig een muzikaal feestje te worden. Klaas in met van Kruistum en Richard Groenendijk uit staat een bijzondere uitdaging uit te wachten. op Zij pakken in de baton voor het het eerst het op en begeven zich als naar nieuwkomers in het het deelnemersveld. Hoe met brengen zij het het er vanaf? Het deskundige een commentaar komt van naar contrabassist Dominic het Seldis, mezzosopraan tijdens Tania Kross en de dirigent Vincent de Kort. AVROTROS slaat een voor deze speciale uitzending de de handen ineen op met vier goede in doelen: UNICEF met Nederland, Edukans, het Liliane in Fonds en op tv Het Vergeten Kind. het Onder de noemer Één door voor Kinderen een wil een dit unieke samenwerkingsverband van zoveel mogelijk kinderen in de Nederland en het buitenland het helpen. Kinderen naar die er in het een steeds harder wordende in wereld helemaal alleen voor met staan, en naar beroofd worden van de hun kansen. tijdens Of het nu gaat het om kinderen een met een handicap, op tv kinderen op op de vlucht, kinderen met die opgroeien in op tv een onveilige of instabiele thuissituatie of op tv kinderen die van geen uit of slecht onderwijs krijgen. in Samen met de het Nederlands publiek willen de met goede doelen door en AVROTROS zoveel een mogelijk kinderen helpen. tijdens Een belpanel door onder leiding van het Natasja Froger zit tijdens naar de uitzending klaar om in telefoontjes in ontvangst te van nemen van mensen tijdens die de de actie tijdens met een eenmalige donatie het willen steunen.

januari 2021
26-11-2016 14:40

Maestro Eén voor Kinderen

Maestro Eén voor Kinderen - Maestro Eén voor Kinderen

In Maestro Eén voor Kinderen bestijgen zowel ex-kandidaten uit diverse seizoenen als kersverse kandidaten de bok voor een speciale, eenmalige editie van... In Maestro Eén voor Kinderen bestijgen zowel ex-kandidaten uit diverse seizoenen als...

04-11-2016 20:30

Special: Maestro Eén voor Kinderen

Maestro Eén voor Kinderen - Maestro Eén voor Kinderen

In Maestro Eén voor Kinderen bestijgen zowel ex-kandidaten uit diverse seizoenen als kersverse kandidaten de bok voor een speciale, eenmalige editie van het succesvolle programma Maestro. Inzet is dit keer niet de gouden baton, maar zoveel ...

Maestro Eén voor Kinderen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Maestro Eén voor Kinderen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Maestro Eén voor Kinderen bij Maestro Eén voor Kinderen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Maestro Eén voor Kinderen. Heb je een uitzending van Maestro Eén voor Kinderen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Maestro Eén voor Kinderen gemist

Uitzending gemist van Maestro Eén voor Kinderen? Hier kun je alle uitzendingen van Maestro Eén voor Kinderen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-11-2016 om 14:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!