Programma gemist?

In Maestro in Eén voor Kinderen uit bestijgen zowel ex-kandidaten uit naar diverse het seizoenen als kersverse kandidaten op de bok het voor een speciale, eenmalige tijdens editie van... In Maestro uit Eén voor Kinderen tijdens bestijgen van zowel ex-kandidaten uit uit diverse seizoenen met als kersverse kandidaten op tv de bok voor van een speciale, eenmalige tijdens editie van het succesvolle programma met Maestro. Inzet is dit een keer uit niet de gouden in baton, maar zoveel mogelijk naar kinderen een betere toekomst een bieden. Zowel in in Nederland als naar in het naar buitenland. AVROTROS slaat op tv voor deze speciale uitzending naar de handen ineen met in vier goede doelen: in met UNICEF Nederland, Edukans, uit het Liliane Fonds en Het Vergeten op Kind. Onder anderen tijdens Karin van Bloemen, Carlo een Boszhard, Tanja Jess en Lucille Werner van dirigeren op het orkest en uit zorgen voor een door spetterende showavond. Frits het Sissing presenteert de door avond.

In op tv Maestro Eén het voor Kinderen bestijgen zowel op ex-kandidaten uit diverse seizoenen tijdens als kersverse kandidaten in de uit bok voor een speciale, een eenmalige editie de van het succesvolle programma uit Maestro. Inzet is dit keer door niet het de gouden baton, naar maar zoveel een mogelijk kinderen in Nederland en het op tv buitenland een betere tijdens toekomst bieden. het Onder anderen Karin op tv Bloemen, naar Carlo Boszhard, Tanja Jess en Lucille op Werner dirigeren het uit orkest naar en zorgen voor een spetterende een showavond. tijdens Frits Sissing presenteert op tv de avond. Hebben de ex-deelnemers het het dirigeren nog in tijdens de vingers? uit Weten zij een het orkest met opnieuw tot muzikale hoogstandjes uit te verleiden? Maestro Eén voor naar Kinderen een belooft een naar prachtig muzikaal feestje uit te worden. Klaas naar van Kruistum en Richard naar Groenendijk staat een tijdens bijzondere uitdaging te wachten. op Zij pakken de de baton voor het tijdens eerst op op tv en begeven door zich als nieuwkomers in het deelnemersveld. uit Hoe door brengen zij met het er vanaf? Het deskundige met commentaar tijdens komt van contrabassist Dominic Seldis, mezzosopraan de Tania door Kross en dirigent Vincent de tijdens naar Kort. AVROTROS slaat voor deze met speciale uitzending de in handen ineen door met vier goede doelen: naar UNICEF Nederland, van Edukans, het Liliane Fonds in en Het door Vergeten Kind. Onder naar de noemer Één voor in Kinderen wil dit van unieke samenwerkingsverband op zoveel mogelijk kinderen in Nederland en de het op tv buitenland helpen. Kinderen uit die er in in een steeds harder wordende wereld de helemaal alleen naar voor staan, van en beroofd uit worden van hun op tv kansen. Of het nu gaat om naar kinderen met op tv een handicap, kinderen op door een de vlucht, kinderen die van opgroeien in een onveilige of van met instabiele thuissituatie of kinderen het die geen of slecht naar onderwijs krijgen. Samen met op een het Nederlands publiek een willen de goede op tv doelen en AVROTROS zoveel in mogelijk kinderen helpen. Een belpanel op onder leiding van op tijdens Natasja Froger zit tijdens de uitzending uit naar klaar om telefoontjes met in ontvangst te nemen van door mensen die de actie tijdens met een op eenmalige donatie willen uit steunen.

oktober 2019
26-11-2016 14:40

Maestro Eén voor Kinderen

Maestro Eén voor Kinderen - Maestro Eén voor Kinderen

In Maestro Eén voor Kinderen bestijgen zowel ex-kandidaten uit diverse seizoenen als kersverse kandidaten de bok voor een speciale, eenmalige editie van... In Maestro Eén voor Kinderen bestijgen zowel ex-kandidaten uit diverse seizoenen als...

04-11-2016 20:30

Special: Maestro Eén voor Kinderen

Maestro Eén voor Kinderen - Maestro Eén voor Kinderen

In Maestro Eén voor Kinderen bestijgen zowel ex-kandidaten uit diverse seizoenen als kersverse kandidaten de bok voor een speciale, eenmalige editie van het succesvolle programma Maestro. Inzet is dit keer niet de gouden baton, maar zoveel ...

Maestro Eén voor Kinderen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Maestro Eén voor Kinderen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Maestro Eén voor Kinderen bij Maestro Eén voor Kinderen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Maestro Eén voor Kinderen. Heb je een uitzending van Maestro Eén voor Kinderen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Maestro Eén voor Kinderen gemist

Uitzending gemist van Maestro Eén voor Kinderen? Hier kun je alle uitzendingen van Maestro Eén voor Kinderen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-11-2016 om 14:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!