Programma gemist?

In met de laatste aflevering van in Als de dijken van breken trekt het water naar weg en wordt een er het langzaam weer uit naar de toekomst gekeken: Ronnie de wil met van zijn familie naar het buitenland van in en Stein gaat met nieuws over uit haar moeder tijdens op uit zoek naar Kimmy. Wanneer Marion en naar Robert besluiten op tv samen in te blijven voor hun dochters, door geven Naomi tijdens en Britt allebei tijdens aan ergens anders van verder te willen. Nu staan naar ze voor van de keus op hoe hun toekomst, samen met of alleen, eruit gaat op tv van zien. Kreuger ontwikkelt een revolutionair op tv toekomstplan van voor Nederland. Hoewel hij op tv veel tegenstanders heeft, is door Kreuger vastbesloten deze met keer een zijn hart en intuïtie te volgen. door Samir ziet op tv geen enkele toekomst meer op tv voor zich. Voor van hem wordt steeds van duidelijker: van de minister-president is verantwoordelijk op tv voor zijn naar verlies.

Zowel een Ronnie als Samir naar zijn inmiddels op het droge uit onderweg naar hun met families. Nu met de van vluchtelingenopvang georganiseerd is op en familieleden elkaar terugvi... door Zowel Ronnie als Samir zijn het op inmiddels op het droge onderweg naar van hun families. op tv Nu de op vluchtelingenopvang georganiseerd is en familieleden het elkaar terugvinden, wordt in er naar een dankdag gehouden. van Ook op de boerderij van uit Willem en Madelief naar Wienesse naar zijn de voorbereidingen op tv in volle gang. het Maar hoewel de tijdens storm al lang voorbij naar is, met bevindt de relatie van Marion door en Robert de zich nog steeds in naar zwaar weer. Daarnaast lopen een de de spanningen hoog op een tussen Marion met en Madelief. Terwijl Kreuger in op het ziekenhuis op de het hartbewaking tijdens ligt, vaart vice-premier door Wolbers een andere uit koers dan door Kreuger uitgezet. op Ze een neemt een beslissing over de door toekomst van door Nederland die verregaande de gevolgen met heeft.

Terwijl Ronnie een en Samir nog het op hun vlot op tv het van ondergelopen Rotterdam proberen een te ontkomen, is minister-president Kreuger naar al bezig met de in wederopbouw. door Terwijl Ronnie en op Samir nog op hun vlot naar op tv het ondergelopen Rotterdam proberen te het ontkomen, is minister-president van Kreuger al van bezig met de wederopbouw. Hij het reist af op tv naar Brussel om te op een onderhandelen over de op verdeling van de Europese noodsteun. Het in plan dat met zijn Belgische collega Verbeke door presenteert, valt bij naar hem helemaal verkeerd. uit De druk tijdens op de coalitie, en van op met Kreuger, neemt toe. met Ondertussen kan naar Marion de onzekerheid over het de welzijn van tijdens man en dochter met nauwelijks meer een aan.

De dag met na de storm wordt in de op tv eerste schade opgenomen: het water door staat 2,5 meter van hoog in op tv de de kuststreek en tienduizenden mensen worden vermist. naar met De dag na de storm in wordt de eerste van schade opgenomen: het water in staat 2,5 met meter hoog met in de kuststreek op en tienduizenden met mensen worden vermist. Terwijl minister-president Kreuger op per de helikopter naar Apeldoorn op tv wordt geëvacueerd, het moeten de achterblijvers in het van rampgebied zichzelf een in veiligheid brengen. De naar oude meneer Stein uit heeft een de jonge Kimmy een schuilplaats geboden, naar maar hun voedsel door en het water raakt snel op. van Verderop tijdens in de gevangenis bouwen opstandelingen naar een in vlot voor hun ontsnapping. Sonja en op tv Manu gaan op tv met een rubberboot op door zoek naar Femke, een voedsel in en medicijnen. uit Maar in het uitgestorven Oostende in vinden ze niets de anders dan plunderaars een en op lijken.

De tijdens kuststreken van België en Nederland tijdens stromen snel van onder tijdens nu de dijken zijn op tv gebroken. De kuststreken van België op en tijdens Nederland stromen op snel onder nu de dijken met zijn gebroken. in Daarbij raken de snelwegen in tijdens de Randstad verstopt een door van de ongecoördineerde naar uitvlucht richting hoger een gelegen gebied. De tijdens auto van de familie Wienesse uit komt met vast te zitten in een weiland uit naar 6 meter onder NAP. Als ze het uiteindelijk lopend de verder moeten, door raakt de door familie opgesplitst. In een Rotterdamse gevangenis door staat het water de inmiddels al manshoog. tijdens Terwijl de in gevangenen in opstand komen, in ontdekt bewaker Samir tijdens dat de Belgische op het Ronnie nog beneden in de tijdens isoleercel van zit.

Vanavond start de de op nieuwe serie Als op tv de dijken breken. Deze met zesdelige serie vertelt over van in een hedendaagse watersnoodramp in naar Nederland en delen uit van Vlaanderen. Vijf miljoen tijdens Nederlanders wonen onder zeeniveau. door Wat blijft er tijdens over van een ons Nederland naar als er zich het anno nu een watersnoodramp een voltrekt? tijdens Wat zijn de rampzalige gevolgen op tv en vooral; hoe de bouw je je door leven, hoe bouwen we uit Nederland weer van op? Het weer de in Nederland is al dagen uit de onstuimig en iedereen van zet zich schrap. Is met dit de storm de die slechts eens van in de tienduizend jaar uit voorkomt? uit In het somberste scenario betekent het een een tijdens regelrechte ramp voor de de inwoners van de westelijke door provincies. het De Nederlandse delta is van niet opgewassen tegen van een stormvloed van deze een omvang. Ook de naar belangrijkste tijdens waterkeringen van ons land uit houden de dan geen stand. Miljoenen mensen een staan voor de een onmogelijke keuze door en moeten vrezen voor met hun leven als naar de op tv dijken breken. Zes van uit hen volgen we in een meeslepende het en door indringende mozaïekvertelling over door relaties in zwaar uit weer, een landsbestuur onder druk uit tijdens en de veerkracht van van een natie. Zeker naar als blijkt dat de storm door de personages niet op loslaat zodra uit het tij gekeerd is. een Kun het je opnieuw beginnen als een alles is verwoest, en van hoe doe de je dat dan? De kijker in maakt kennis met uit het omhoog gevallen tijdens echtpaar uit Wienesse (Loek Peters en Susan de Visser) die een te midden van tijdens de storm ontdekken op tv wat hun relatie nu het echt waard naar is. tijdens En met de nieuwbakken premier Hans van op tv Kreuger (Gijs Scholten van Aschat) voor tijdens wie de ramp op tv alle naar politieke verhoudingen volledig op uit scherp zet. op Voormalig orkestdirigent David Stein de (Aart Staartjes) vindt in uit de van storm iets op tv dat zijn leven op tv weer de glans geeft die het het met door zijn pensionering had verloren. met Sonja de een Koster (Daisy van Praet) naar worstelt in Ostende op met uit het geweld dat haar op gezin overspoelt, terwijl haar door man met Ronnie (Thomas Ryckewaert) probeert het te ontkomen uit een de Nederlandse gevangenis tijdens in ondergelopen naar gebied.

juli 2018
10-12-2016 20:25

Slot: Als de dijken breken

Als de dijken breken - Nederland boven water

In de laatste aflevering van Als de dijken breken trekt het water weg en wordt er langzaam weer naar de toekomst gekeken: Ronnie wil met zijn familie naar het buitenland en Stein gaat met nieuws over haar moeder op zoek naar Kimmy. Wannee...

03-12-2016 20:25

Een hart onder de riem

Als de dijken breken - Een hart onder de riem

Zowel Ronnie als Samir zijn inmiddels op het droge onderweg naar hun families. Nu de vluchtelingenopvang georganiseerd is en familieleden elkaar terugvi... Zowel Ronnie als Samir zijn inmiddels op het droge onderweg naar hun families. Nu de...

26-11-2016 20:25

Aflevering 4

Als de dijken breken - Aflevering 4

Terwijl Ronnie en Samir nog op hun vlot het ondergelopen Rotterdam proberen te ontkomen, is minister-president Kreuger al bezig met de wederopbouw. Terwijl Ronnie en Samir nog op hun vlot het ondergelopen Rotterdam proberen te ontkomen, is ...

19-11-2016 20:25

Stilte na de storm

Als de dijken breken - Stilte na de storm

De dag na de storm wordt de eerste schade opgenomen: het water staat 2,5 meter hoog in de kuststreek en tienduizenden mensen worden vermist. De dag na de storm wordt de eerste schade opgenomen: het water staat 2,5 meter hoog in de kuststree...

12-11-2016 20:25

Aflevering 2

Als de dijken breken - Aflevering 2

De kuststreken van België en Nederland stromen snel onder nu de dijken zijn gebroken. De kuststreken van België en Nederland stromen snel onder nu de dijken zijn gebroken. Daarbij raken de snelwegen in de Randstad verstopt door de ongecoörd...

05-11-2016 20:25

Aflevering 1

Als de dijken breken - Aflevering 1

Vanavond start de nieuwe serie Als de dijken breken. Deze zesdelige serie vertelt over een hedendaagse watersnoodramp in Nederland en delen van Vlaanderen. Vijf miljoen Nederlanders wonen onder zeeniveau. Wat blijft er over van ons Nederla...

Als de dijken breken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Als de dijken breken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Als de dijken breken bij Als de dijken breken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Als de dijken breken. Heb je een uitzending van Als de dijken breken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Als de dijken breken gemist

Uitzending gemist van Als de dijken breken? Hier kun je alle uitzendingen van Als de dijken breken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-12-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord