Programma gemist?

In de laatste van in aflevering van Als de dijken door breken trekt in het water weg en op tv wordt er langzaam door weer naar de naar toekomst gekeken: Ronnie wil het van met zijn familie tijdens naar het buitenland en van Stein gaat met nieuws uit over haar op tv moeder op zoek naar Kimmy. uit Wanneer Marion en naar Robert op tv besluiten samen te blijven een voor met hun dochters, geven Naomi en Britt het allebei aan ergens in anders verder in te het willen. Nu staan ze voor de tijdens keus door hoe hun door toekomst, samen of alleen, eruit met gaat door zien. Kreuger ontwikkelt het een revolutionair toekomstplan voor Nederland. op Hoewel hij van veel tegenstanders heeft, is Kreuger uit vastbesloten deze keer door zijn hart van en intuïtie met te volgen. Samir ziet geen van tijdens enkele toekomst meer voor zich. Voor in naar hem wordt steeds duidelijker: de tijdens minister-president is verantwoordelijk naar voor zijn in verlies.

Zowel op tv Ronnie als Samir zijn op inmiddels op het naar droge onderweg naar naar hun families. Nu de de vluchtelingenopvang georganiseerd uit is met en familieleden elkaar terugvi... Zowel Ronnie een als Samir zijn naar in inmiddels op het droge onderweg naar op hun families. naar Nu op tv de vluchtelingenopvang georganiseerd is op tv en familieleden elkaar het terugvinden, wordt er een dankdag op gehouden. een Ook op de op tv boerderij van in Willem en Madelief Wienesse zijn de op tv voorbereidingen in volle met gang. Maar op hoewel het de storm al lang voorbij is, uit bevindt de relatie in van Marion de en Robert zich door nog steeds de in zwaar weer. Daarnaast lopen uit de spanningen hoog een op naar tussen Marion en Madelief. op tv Terwijl een Kreuger in het ziekenhuis in op de hartbewaking ligt, op tv vaart vice-premier uit Wolbers een andere koers het dan door Kreuger de uitgezet. Ze tijdens neemt een van beslissing over de toekomst van Nederland op die op tv verregaande gevolgen van heeft.

Terwijl Ronnie met en Samir nog op het hun vlot op tv het ondergelopen Rotterdam de proberen te op ontkomen, is de minister-president Kreuger al bezig in met de naar wederopbouw. Terwijl Ronnie het en Samir nog op hun door vlot het ondergelopen het Rotterdam proberen de te ontkomen, is minister-president een Kreuger tijdens al bezig met de van wederopbouw. Hij op tv reist af naar Brussel op tv om te onderhandelen over de een verdeling in van de Europese noodsteun. Het in plan dat tijdens zijn Belgische collega Verbeke uit presenteert, de valt bij tijdens hem helemaal verkeerd. op De druk op in de coalitie, en op Kreuger, door neemt toe. Ondertussen naar kan tijdens Marion de onzekerheid over het welzijn het van man in en dochter nauwelijks meer het het aan.

De de dag na de storm het wordt de eerste schade van opgenomen: het water het staat 2,5 de meter de hoog in de kuststreek en tienduizenden naar in mensen worden vermist. naar De dag na in de storm wordt de eerste in schade door opgenomen: het water staat 2,5 meter een hoog in de het kuststreek en uit tienduizenden mensen worden vermist. met Terwijl minister-president op tv Kreuger per de helikopter naar Apeldoorn uit wordt geëvacueerd, moeten door de achterblijvers in het rampgebied tijdens de zichzelf in veiligheid brengen. op De oude in meneer Stein heeft op de jonge Kimmy een schuilplaats geboden, van op maar hun voedsel en tijdens water raakt tijdens snel op. Verderop in in de gevangenis bouwen tijdens opstandelingen een de vlot voor hun ontsnapping. Sonja op en Manu gaan het met een de rubberboot op zoek naar Femke, het voedsel en uit medicijnen. Maar in op het uitgestorven Oostende door vinden ze het niets anders dan de plunderaars en van lijken.

De kuststreken van van met België en Nederland uit stromen snel onder nu de dijken de zijn gebroken. in De kuststreken van België het en Nederland naar stromen snel naar onder nu de van dijken zijn gebroken. Daarbij raken naar de snelwegen door in de tijdens Randstad verstopt door de het ongecoördineerde uitvlucht richting hoger op tv gelegen gebied. op De auto met van de familie met Wienesse komt vast te in zitten in een weiland met 6 in meter onder NAP. Als ze uit uiteindelijk met lopend verder moeten, van raakt de familie opgesplitst. In uit de een Rotterdamse gevangenis staat het met water inmiddels al door manshoog. Terwijl de gevangenen de in opstand uit komen, ontdekt het bewaker Samir dat de op tv Belgische op tv Ronnie nog beneden in tijdens de isoleercel naar zit.

Vanavond op start de uit nieuwe serie Als van de dijken de breken. Deze zesdelige serie vertelt de over een hedendaagse watersnoodramp tijdens in een Nederland en op tv delen van Vlaanderen. Vijf miljoen Nederlanders de naar wonen onder zeeniveau. Wat van blijft er over van ons tijdens op tv Nederland als er zich anno nu de een watersnoodramp door voltrekt? Wat zijn uit de rampzalige door gevolgen en vooral; op tv hoe bouw je je leven, van hoe door bouwen we Nederland weer uit op? Het weer in de Nederland is op tv al dagen onstuimig en tijdens iedereen zet zich door schrap. Is dit de op tv storm die slechts van eens op tv in de tienduizend jaar voorkomt? van In het somberste het scenario betekent in het een met regelrechte ramp voor de op inwoners door van de westelijke provincies. naar De Nederlandse delta is niet van opgewassen tegen met een op stormvloed van deze omvang. Ook de naar van belangrijkste waterkeringen van ons land uit houden met dan geen stand. van Miljoenen mensen staan voor uit een onmogelijke keuze en moeten in vrezen op voor hun leven als het de dijken het breken. Zes van op hen volgen we in een meeslepende uit en van indringende mozaïekvertelling over relaties in een met zwaar weer, een een landsbestuur onder druk op tv en de veerkracht een van een natie. Zeker als tijdens blijkt dat door de storm de personages niet van loslaat zodra het het tij gekeerd is. tijdens Kun het je opnieuw beginnen als op tv alles is verwoest, uit en hoe doe de je dat met dan? De kijker op maakt kennis met het omhoog gevallen het echtpaar Wienesse op (Loek een Peters en Susan Visser) die het te midden van tijdens de storm ontdekken wat een naar hun relatie nu echt waard naar is. uit En met de de nieuwbakken premier Hans door Kreuger (Gijs Scholten van Aschat) door voor op wie de ramp alle politieke naar verhoudingen door volledig op scherp zet. het Voormalig orkestdirigent David Stein (Aart een in Staartjes) vindt in de tijdens storm iets dat naar zijn leven in weer de glans geeft uit die het met uit zijn pensionering had verloren. tijdens Sonja de Koster (Daisy de van Praet) worstelt in in Ostende van met in het geweld dat haar gezin overspoelt, met terwijl haar man naar door Ronnie (Thomas Ryckewaert) probeert een te ontkomen de uit een Nederlandse gevangenis in met ondergelopen het gebied.

januari 2020
10-12-2016 20:25

Slot: Als de dijken breken

Als de dijken breken - Nederland boven water

In de laatste aflevering van Als de dijken breken trekt het water weg en wordt er langzaam weer naar de toekomst gekeken: Ronnie wil met zijn familie naar het buitenland en Stein gaat met nieuws over haar moeder op zoek naar Kimmy. Wannee...

03-12-2016 20:25

Een hart onder de riem

Als de dijken breken - Een hart onder de riem

Zowel Ronnie als Samir zijn inmiddels op het droge onderweg naar hun families. Nu de vluchtelingenopvang georganiseerd is en familieleden elkaar terugvi... Zowel Ronnie als Samir zijn inmiddels op het droge onderweg naar hun families. Nu de...

26-11-2016 20:25

Aflevering 4

Als de dijken breken - Aflevering 4

Terwijl Ronnie en Samir nog op hun vlot het ondergelopen Rotterdam proberen te ontkomen, is minister-president Kreuger al bezig met de wederopbouw. Terwijl Ronnie en Samir nog op hun vlot het ondergelopen Rotterdam proberen te ontkomen, is ...

19-11-2016 20:25

Stilte na de storm

Als de dijken breken - Stilte na de storm

De dag na de storm wordt de eerste schade opgenomen: het water staat 2,5 meter hoog in de kuststreek en tienduizenden mensen worden vermist. De dag na de storm wordt de eerste schade opgenomen: het water staat 2,5 meter hoog in de kuststree...

12-11-2016 20:25

Aflevering 2

Als de dijken breken - Aflevering 2

De kuststreken van België en Nederland stromen snel onder nu de dijken zijn gebroken. De kuststreken van België en Nederland stromen snel onder nu de dijken zijn gebroken. Daarbij raken de snelwegen in de Randstad verstopt door de ongecoörd...

05-11-2016 20:25

Aflevering 1

Als de dijken breken - Aflevering 1

Vanavond start de nieuwe serie Als de dijken breken. Deze zesdelige serie vertelt over een hedendaagse watersnoodramp in Nederland en delen van Vlaanderen. Vijf miljoen Nederlanders wonen onder zeeniveau. Wat blijft er over van ons Nederla...

Als de dijken breken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Als de dijken breken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Als de dijken breken bij Als de dijken breken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Als de dijken breken. Heb je een uitzending van Als de dijken breken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Als de dijken breken gemist

Uitzending gemist van Als de dijken breken? Hier kun je alle uitzendingen van Als de dijken breken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-12-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!