Programma gemist?

In de de laatste op tv aflevering van Als de dijken naar breken trekt het uit water weg en een wordt er in langzaam weer naar de op toekomst door gekeken: Ronnie wil met zijn familie op naar naar het buitenland en Stein met gaat met nieuws over een haar moeder op van zoek een naar Kimmy. Wanneer Marion en naar Robert besluiten samen met uit te blijven voor hun dochters, geven naar van Naomi en Britt allebei aan door ergens anders verder te een op willen. Nu staan ze een voor de keus hoe de hun toekomst, samen of van alleen, de eruit gaat zien. uit Kreuger ontwikkelt een op tv revolutionair toekomstplan voor Nederland. Hoewel van hij veel tegenstanders het de heeft, is Kreuger vastbesloten uit deze keer zijn hart en in met intuïtie te volgen. Samir ziet op geen enkele toekomst meer de voor het zich. Voor hem uit wordt steeds naar duidelijker: de minister-president is verantwoordelijk voor de zijn op tv verlies.

Zowel Ronnie als op tv Samir zijn inmiddels in op het de droge onderweg naar hun door families. met Nu de vluchtelingenopvang georganiseerd is tijdens en tijdens familieleden elkaar op tv terugvi... Zowel Ronnie als Samir zijn in inmiddels met op het een droge onderweg naar hun families. op Nu de in vluchtelingenopvang georganiseerd is en de familieleden uit elkaar terugvinden, wordt er een uit dankdag gehouden. van Ook op uit de boerderij van Willem en Madelief uit Wienesse zijn de tijdens voorbereidingen in volle het gang. Maar in hoewel de storm door al lang de voorbij is, bevindt de in relatie van Marion de en Robert uit zich nog in steeds in zwaar weer. Daarnaast lopen door tijdens de spanningen hoog op tussen Marion naar en uit Madelief. Terwijl Kreuger naar in het ziekenhuis op de tijdens hartbewaking ligt, vaart door vice-premier Wolbers op een op andere koers dan uit door Kreuger uitgezet. Ze het neemt een beslissing het over de naar toekomst van Nederland op die verregaande gevolgen de heeft.

Terwijl op tv Ronnie en Samir in nog op hun vlot naar het ondergelopen tijdens Rotterdam proberen te ontkomen, is met minister-president op Kreuger al bezig het met de wederopbouw. door Terwijl Ronnie en een Samir nog op hun vlot van het uit ondergelopen Rotterdam proberen te ontkomen, door is de minister-president Kreuger al een bezig met met de wederopbouw. Hij reist af een naar Brussel op om te onderhandelen over op tv de verdeling van met de Europese tijdens noodsteun. Het op plan dat zijn Belgische een collega Verbeke presenteert, valt bij uit hem door helemaal verkeerd. De druk een op de coalitie, uit en op Kreuger, neemt een toe. van Ondertussen kan Marion de onzekerheid door over het welzijn de uit van man en dochter nauwelijks meer uit van aan.

De in dag na de door storm wordt de tijdens eerste schade opgenomen: het naar water staat 2,5 meter de hoog in op tv de de kuststreek en tienduizenden mensen worden vermist. een De dag na op op de storm wordt door de eerste schade opgenomen: het water het staat in 2,5 meter de hoog in de kuststreek de en tienduizenden mensen worden vermist. naar naar Terwijl minister-president Kreuger naar per helikopter naar Apeldoorn door wordt geëvacueerd, de moeten de achterblijvers de in het rampgebied zichzelf in naar veiligheid brengen. De oude in meneer Stein naar heeft de jonge naar Kimmy een schuilplaats geboden, uit op tv maar hun voedsel op tv en water raakt snel op. Verderop in in uit de gevangenis bouwen op opstandelingen een vlot voor hun in ontsnapping. het Sonja en Manu de gaan met een rubberboot naar op op zoek naar Femke, voedsel en het medicijnen. Maar op tv in het uitgestorven de Oostende vinden het ze niets anders dan naar plunderaars en op lijken.

De kuststreken het van België en met Nederland stromen snel het onder nu de van dijken zijn gebroken. tijdens De kuststreken van door België en uit Nederland stromen snel uit onder nu de dijken zijn op de gebroken. Daarbij raken het de snelwegen in met de Randstad verstopt door de ongecoördineerde naar uitvlucht richting hoger naar van gelegen gebied. De van auto van de familie uit Wienesse komt vast de te zitten in met een weiland 6 meter door onder NAP. Als ze met door uiteindelijk lopend verder moeten, het raakt de familie door opgesplitst. In een Rotterdamse naar gevangenis staat het uit water inmiddels naar al manshoog. Terwijl door de gevangenen in op tv opstand komen, ontdekt bewaker Samir met van dat de Belgische op tv Ronnie nog beneden in de isoleercel door de zit.

Vanavond in start de door nieuwe serie Als de dijken op tv breken. Deze het zesdelige serie vertelt over met een hedendaagse watersnoodramp van in Nederland en naar delen van de Vlaanderen. Vijf miljoen door Nederlanders wonen onder op zeeniveau. Wat blijft tijdens er over van ons door Nederland als uit er zich door anno nu een van watersnoodramp voltrekt? Wat in zijn de rampzalige naar gevolgen en vooral; naar hoe bouw je je het leven, met hoe bouwen we Nederland weer op? Het op weer in een Nederland is al dagen het onstuimig en iedereen uit zet zich schrap. door Is met dit de storm die slechts een eens op in de tienduizend jaar naar voorkomt? In het naar somberste tijdens scenario betekent het een de regelrechte ramp voor uit de inwoners van uit de westelijke provincies. De het Nederlandse delta is niet op tv op tv opgewassen tegen een stormvloed van deze op tv omvang. Ook de met belangrijkste waterkeringen van van ons van land houden dan geen stand. op tv naar Miljoenen mensen staan voor een een onmogelijke keuze en door moeten vrezen voor hun de naar leven als de dijken de breken. Zes van hen volgen we van naar in een meeslepende en indringende op tv mozaïekvertelling over tijdens relaties in uit zwaar weer, een landsbestuur onder druk op tv en van de veerkracht van een natie. op Zeker tijdens als blijkt dat in de storm de personages het niet loslaat van zodra het tij gekeerd is. door Kun door je opnieuw uit beginnen als alles is tijdens verwoest, en hoe naar doe je door dat dan? De kijker maakt kennis met op het op tv omhoog gevallen echtpaar door Wienesse (Loek tijdens Peters en Susan Visser) op die te de midden van de door storm ontdekken wat hun relatie nu uit echt met waard is. En met de van nieuwbakken premier van Hans Kreuger het (Gijs Scholten het van Aschat) voor wie een de ramp de alle politieke verhoudingen volledig op op scherp zet. naar Voormalig orkestdirigent de David Stein (Aart Staartjes) tijdens vindt in de storm het iets op tv dat zijn leven weer met de glans geeft die op het met zijn het pensionering had verloren. Sonja tijdens de een Koster (Daisy van Praet) worstelt de in Ostende van met het naar geweld dat haar gezin op overspoelt, terwijl haar man het Ronnie (Thomas door Ryckewaert) probeert te ontkomen van uit een naar Nederlandse gevangenis in ondergelopen naar naar gebied.

september 2019
10-12-2016 20:25

Slot: Als de dijken breken

Als de dijken breken - Nederland boven water

In de laatste aflevering van Als de dijken breken trekt het water weg en wordt er langzaam weer naar de toekomst gekeken: Ronnie wil met zijn familie naar het buitenland en Stein gaat met nieuws over haar moeder op zoek naar Kimmy. Wannee...

03-12-2016 20:25

Een hart onder de riem

Als de dijken breken - Een hart onder de riem

Zowel Ronnie als Samir zijn inmiddels op het droge onderweg naar hun families. Nu de vluchtelingenopvang georganiseerd is en familieleden elkaar terugvi... Zowel Ronnie als Samir zijn inmiddels op het droge onderweg naar hun families. Nu de...

26-11-2016 20:25

Aflevering 4

Als de dijken breken - Aflevering 4

Terwijl Ronnie en Samir nog op hun vlot het ondergelopen Rotterdam proberen te ontkomen, is minister-president Kreuger al bezig met de wederopbouw. Terwijl Ronnie en Samir nog op hun vlot het ondergelopen Rotterdam proberen te ontkomen, is ...

19-11-2016 20:25

Stilte na de storm

Als de dijken breken - Stilte na de storm

De dag na de storm wordt de eerste schade opgenomen: het water staat 2,5 meter hoog in de kuststreek en tienduizenden mensen worden vermist. De dag na de storm wordt de eerste schade opgenomen: het water staat 2,5 meter hoog in de kuststree...

12-11-2016 20:25

Aflevering 2

Als de dijken breken - Aflevering 2

De kuststreken van België en Nederland stromen snel onder nu de dijken zijn gebroken. De kuststreken van België en Nederland stromen snel onder nu de dijken zijn gebroken. Daarbij raken de snelwegen in de Randstad verstopt door de ongecoörd...

05-11-2016 20:25

Aflevering 1

Als de dijken breken - Aflevering 1

Vanavond start de nieuwe serie Als de dijken breken. Deze zesdelige serie vertelt over een hedendaagse watersnoodramp in Nederland en delen van Vlaanderen. Vijf miljoen Nederlanders wonen onder zeeniveau. Wat blijft er over van ons Nederla...

Als de dijken breken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Als de dijken breken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Als de dijken breken bij Als de dijken breken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Als de dijken breken. Heb je een uitzending van Als de dijken breken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Als de dijken breken gemist

Uitzending gemist van Als de dijken breken? Hier kun je alle uitzendingen van Als de dijken breken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-12-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord