Programma gemist?

In de naar laatste aflevering een van Als de in dijken breken trekt het water in weg en wordt op er langzaam weer uit naar de toekomst op gekeken: Ronnie wil van met met zijn familie tijdens naar het buitenland en op Stein gaat met nieuws over op haar in moeder op op tv zoek naar Kimmy. Wanneer Marion tijdens en op Robert besluiten samen te een blijven voor hun een dochters, geven Naomi en Britt van allebei aan ergens uit anders naar verder te willen. Nu door staan het ze voor de keus hoe door hun het toekomst, samen of uit alleen, eruit gaat zien. naar Kreuger ontwikkelt een revolutionair toekomstplan het voor Nederland. door Hoewel met hij veel tegenstanders door heeft, is Kreuger vastbesloten uit deze keer zijn op tv hart en op intuïtie te volgen. op tv Samir ziet geen enkele toekomst tijdens meer voor zich. door Voor met hem wordt steeds naar duidelijker: de minister-president is het verantwoordelijk voor zijn een verlies.

Zowel Ronnie als door Samir zijn inmiddels van op het in droge met onderweg naar hun families. op Nu de vluchtelingenopvang georganiseerd is naar de en familieleden elkaar op terugvi... Zowel Ronnie in als Samir zijn inmiddels op met het op droge onderweg naar hun families. naar Nu van de vluchtelingenopvang georganiseerd is en naar familieleden elkaar terugvinden, wordt het er een dankdag tijdens gehouden. Ook een op de op tv boerderij van van Willem en Madelief Wienesse zijn de de voorbereidingen tijdens in volle gang. van Maar hoewel de op storm al lang voorbij uit is, bevindt de relatie de van Marion en een Robert zich nog het steeds in zwaar in weer. Daarnaast de lopen de spanningen door hoog met op tussen Marion en met Madelief. Terwijl Kreuger in uit het ziekenhuis op de op tv hartbewaking ligt, vaart een vice-premier Wolbers tijdens een andere koers dan van door de Kreuger uitgezet. Ze de neemt een beslissing over de in tijdens toekomst van Nederland die door verregaande gevolgen op heeft.

Terwijl naar Ronnie en Samir nog op van hun vlot met het ondergelopen Rotterdam proberen uit te een ontkomen, is minister-president Kreuger naar al bezig het met de wederopbouw. op Terwijl Ronnie en Samir nog een op tv op hun vlot het ondergelopen in Rotterdam proberen door te ontkomen, is minister-president de Kreuger in al bezig met met de wederopbouw. Hij reist af van naar Brussel om te van onderhandelen over de op verdeling van de een in Europese noodsteun. Het plan dat zijn tijdens met Belgische collega Verbeke presenteert, valt van bij hem helemaal de verkeerd. De druk van op de naar coalitie, en op Kreuger, in neemt toe. Ondertussen op tv kan Marion de onzekerheid door over het door welzijn van man de en dochter nauwelijks op meer door aan.

De met dag na van de storm wordt door de eerste schade opgenomen: het water door door staat 2,5 meter hoog uit in de kuststreek en de tienduizenden in mensen worden vermist. De dag met na de storm door wordt de eerste op schade naar opgenomen: het water uit staat 2,5 meter in hoog in de kuststreek en tienduizenden in de mensen worden vermist. van Terwijl minister-president Kreuger per van helikopter naar Apeldoorn wordt geëvacueerd, door moeten de met achterblijvers uit in het rampgebied zichzelf uit in veiligheid brengen. De het oude meneer Stein in heeft de jonge uit Kimmy tijdens een schuilplaats geboden, met maar hun voedsel en water door raakt van snel op. Verderop in de op gevangenis de bouwen opstandelingen een vlot voor hun op ontsnapping. Sonja en naar op Manu gaan met een naar rubberboot op zoek een naar Femke, voedsel de en medicijnen. Maar uit in het naar uitgestorven Oostende vinden ze niets op anders dan plunderaars en de naar lijken.

De tijdens kuststreken van België en in Nederland stromen op tv snel onder nu de met dijken zijn gebroken. de De kuststreken van een België en het Nederland stromen snel het onder nu de dijken naar zijn gebroken. Daarbij van raken de snelwegen in van de in Randstad verstopt op door de ongecoördineerde uitvlucht de richting hoger gelegen gebied. met De auto van de naar familie Wienesse een komt vast te op zitten in een naar weiland 6 een meter onder NAP. op Als ze uiteindelijk lopend van verder moeten, het raakt de familie op tv opgesplitst. In een naar Rotterdamse gevangenis staat het met water inmiddels op tv al manshoog. Terwijl de gevangenen een in opstand in komen, naar ontdekt bewaker Samir dat het de Belgische Ronnie met nog beneden in de met isoleercel op zit.

Vanavond start de naar nieuwe serie op tv Als de uit dijken breken. naar Deze zesdelige op tv serie vertelt over het een hedendaagse watersnoodramp in Nederland en in delen naar van Vlaanderen. Vijf een miljoen Nederlanders wonen onder in zeeniveau. Wat blijft er tijdens over van door ons Nederland als in er zich de anno nu een watersnoodramp op voltrekt? Wat zijn de met rampzalige gevolgen een en vooral; naar hoe bouw je je leven, uit hoe met bouwen we Nederland weer op? Het door weer in naar Nederland is al een dagen uit onstuimig en iedereen zet met zich schrap. van Is dit de tijdens storm die slechts eens in tijdens de tienduizend jaar voorkomt? tijdens door In het somberste scenario betekent het naar een regelrechte naar ramp voor de een inwoners van de door westelijke met provincies. De Nederlandse uit delta is niet naar opgewassen tegen een stormvloed van deze naar omvang. Ook op de op belangrijkste waterkeringen van door ons land houden met dan geen stand. met Miljoenen mensen staan voor een in onmogelijke keuze en moeten het vrezen door voor hun naar leven als de tijdens dijken breken. Zes van hen in volgen we uit in een meeslepende en indringende een mozaïekvertelling naar over relaties in zwaar weer, naar een landsbestuur in onder druk en de veerkracht van van uit een natie. Zeker in als blijkt dat de storm naar van de personages niet loslaat zodra op het tij gekeerd naar is. Kun je opnieuw van uit beginnen als alles is verwoest, en tijdens naar hoe doe je dat dan? De het kijker een maakt kennis met het omhoog gevallen uit echtpaar het Wienesse (Loek Peters en het Susan Visser) tijdens die te midden een van de storm ontdekken naar wat hun relatie tijdens nu de echt waard is. En met de een door nieuwbakken premier Hans Kreuger (Gijs in Scholten het van Aschat) voor door wie de ramp alle politieke verhoudingen op volledig de op scherp zet. in Voormalig orkestdirigent David Stein (Aart een Staartjes) op vindt in de storm iets naar dat zijn leven met tijdens weer de glans geeft die het op tv met de zijn pensionering door had verloren. Sonja de Koster een (Daisy uit van Praet) worstelt in Ostende de met het geweld dat de haar gezin het overspoelt, met terwijl haar man Ronnie van (Thomas Ryckewaert) probeert het te ontkomen naar uit een Nederlandse gevangenis in door ondergelopen het gebied.

augustus 2019
10-12-2016 20:25

Slot: Als de dijken breken

Als de dijken breken - Nederland boven water

In de laatste aflevering van Als de dijken breken trekt het water weg en wordt er langzaam weer naar de toekomst gekeken: Ronnie wil met zijn familie naar het buitenland en Stein gaat met nieuws over haar moeder op zoek naar Kimmy. Wannee...

03-12-2016 20:25

Een hart onder de riem

Als de dijken breken - Een hart onder de riem

Zowel Ronnie als Samir zijn inmiddels op het droge onderweg naar hun families. Nu de vluchtelingenopvang georganiseerd is en familieleden elkaar terugvi... Zowel Ronnie als Samir zijn inmiddels op het droge onderweg naar hun families. Nu de...

26-11-2016 20:25

Aflevering 4

Als de dijken breken - Aflevering 4

Terwijl Ronnie en Samir nog op hun vlot het ondergelopen Rotterdam proberen te ontkomen, is minister-president Kreuger al bezig met de wederopbouw. Terwijl Ronnie en Samir nog op hun vlot het ondergelopen Rotterdam proberen te ontkomen, is ...

19-11-2016 20:25

Stilte na de storm

Als de dijken breken - Stilte na de storm

De dag na de storm wordt de eerste schade opgenomen: het water staat 2,5 meter hoog in de kuststreek en tienduizenden mensen worden vermist. De dag na de storm wordt de eerste schade opgenomen: het water staat 2,5 meter hoog in de kuststree...

12-11-2016 20:25

Aflevering 2

Als de dijken breken - Aflevering 2

De kuststreken van België en Nederland stromen snel onder nu de dijken zijn gebroken. De kuststreken van België en Nederland stromen snel onder nu de dijken zijn gebroken. Daarbij raken de snelwegen in de Randstad verstopt door de ongecoörd...

05-11-2016 20:25

Aflevering 1

Als de dijken breken - Aflevering 1

Vanavond start de nieuwe serie Als de dijken breken. Deze zesdelige serie vertelt over een hedendaagse watersnoodramp in Nederland en delen van Vlaanderen. Vijf miljoen Nederlanders wonen onder zeeniveau. Wat blijft er over van ons Nederla...

Als de dijken breken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Als de dijken breken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Als de dijken breken bij Als de dijken breken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Als de dijken breken. Heb je een uitzending van Als de dijken breken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Als de dijken breken gemist

Uitzending gemist van Als de dijken breken? Hier kun je alle uitzendingen van Als de dijken breken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-12-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord