Programma gemist?

In tijdens de laatste aflevering uit van Als de dijken op tv breken trekt met het water weg en wordt van er tijdens langzaam weer uit naar de toekomst de gekeken: Ronnie wil met zijn op familie naar het met buitenland en naar Stein gaat in met nieuws over haar moeder uit op zoek naar de Kimmy. Wanneer Marion en tijdens van Robert besluiten samen te tijdens blijven voor op hun dochters, geven Naomi en in Britt allebei aan op ergens anders in verder te willen. tijdens Nu staan ze door voor de een keus hoe hun toekomst, samen in of alleen, van eruit gaat uit zien. Kreuger ontwikkelt een revolutionair toekomstplan het naar voor Nederland. Hoewel de hij veel tegenstanders door heeft, is Kreuger vastbesloten tijdens deze keer zijn hart en van intuïtie uit te volgen. Samir ziet van geen enkele toekomst op meer voor met zich. Voor hem wordt de steeds duidelijker: de minister-president met is verantwoordelijk voor op zijn van verlies.

Zowel het Ronnie als Samir zijn op tv inmiddels op het droge tijdens onderweg naar in hun families. Nu de op vluchtelingenopvang georganiseerd is de en familieleden elkaar met op terugvi... Zowel Ronnie als door Samir zijn uit inmiddels op het door droge onderweg naar hun een families. Nu de vluchtelingenopvang georganiseerd van is en een familieleden op elkaar terugvinden, wordt er een in dankdag met gehouden. Ook op de boerderij op tv van door Willem en Madelief Wienesse zijn de uit door voorbereidingen in volle gang. Maar het hoewel de storm tijdens al van lang voorbij is, bevindt de relatie het van Marion en uit Robert zich nog naar uit steeds in zwaar in weer. Daarnaast lopen de tijdens spanningen hoog op tussen Marion een en Madelief. tijdens Terwijl Kreuger in door het ziekenhuis in op de in hartbewaking ligt, vaart vice-premier Wolbers een met andere naar koers dan op tv door Kreuger uitgezet. Ze met neemt een beslissing over de het toekomst van naar Nederland die met verregaande gevolgen tijdens heeft.

Terwijl Ronnie de en Samir nog op op tv een hun vlot het op ondergelopen Rotterdam proberen te ontkomen, de is het minister-president Kreuger al bezig op tv met de wederopbouw. Terwijl Ronnie een en Samir nog op tv van op hun vlot uit het ondergelopen Rotterdam proberen naar te ontkomen, is het minister-president Kreuger het al bezig met het de wederopbouw. Hij reist naar af naar Brussel het om te onderhandelen in over de verdeling van de uit Europese tijdens noodsteun. Het van plan dat zijn Belgische collega Verbeke met presenteert, valt bij van hem helemaal verkeerd. op De druk op tv op de coalitie, op tv en op Kreuger, door neemt toe. Ondertussen op tv kan tijdens Marion de onzekerheid op tv over het welzijn van man een en dochter nauwelijks met meer op tv aan.

De dag na in de storm wordt van de eerste een schade opgenomen: het met water staat 2,5 van meter tijdens hoog in de kuststreek uit en tienduizenden mensen op worden vermist. De een dag na de de storm wordt uit de eerste schade opgenomen: uit het water op staat 2,5 meter hoog in de uit in kuststreek en tienduizenden mensen door worden vermist. Terwijl minister-president Kreuger tijdens per door helikopter naar Apeldoorn wordt geëvacueerd, op in moeten de achterblijvers van in het rampgebied zichzelf de in veiligheid brengen. De op tv oude van meneer Stein heeft met de jonge Kimmy een schuilplaats geboden, op maar hun van voedsel en water van raakt snel op. Verderop naar in de gevangenis de bouwen opstandelingen tijdens een vlot voor van hun ontsnapping. Sonja op en Manu gaan op met een rubberboot op het zoek naar Femke, in in voedsel en medicijnen. Maar in het een uitgestorven Oostende vinden met ze niets op anders naar dan plunderaars en in lijken.

De tijdens kuststreken van België tijdens en Nederland door stromen snel onder naar nu de dijken zijn gebroken. in De kuststreken van België het en naar Nederland stromen snel onder een nu de dijken zijn een van gebroken. Daarbij raken de snelwegen in naar de Randstad naar verstopt uit door de ongecoördineerde uitvlucht richting op tv hoger gelegen gebied. De van auto een van de familie Wienesse tijdens komt vast te zitten een op tv in een weiland 6 meter op onder NAP. Als ze uit uiteindelijk lopend naar verder moeten, raakt door de familie op tv opgesplitst. In een in Rotterdamse gevangenis staat het uit water inmiddels al manshoog. een Terwijl de gevangenen de in opstand op komen, ontdekt bewaker Samir tijdens dat op de Belgische Ronnie het nog beneden naar in de isoleercel op tv zit.

Vanavond van start de op tv nieuwe serie Als de door dijken breken. Deze zesdelige in serie vertelt over op een hedendaagse van watersnoodramp in het Nederland en het delen van Vlaanderen. Vijf miljoen in Nederlanders met wonen onder zeeniveau. Wat blijft er het van over van ons Nederland als er uit zich met anno nu een watersnoodramp voltrekt? tijdens Wat zijn de door rampzalige gevolgen en een vooral; hoe naar bouw uit je je leven, hoe bouwen door we Nederland uit weer op? Het weer in Nederland op tv is al dagen op uit onstuimig en iedereen in zet zich schrap. Is tijdens dit de storm die slechts op tv eens in de de tijdens tienduizend jaar voorkomt? In in het somberste scenario betekent het het uit een regelrechte ramp voor de uit inwoners van met de westelijke van provincies. De Nederlandse delta uit is niet door opgewassen tegen een stormvloed van deze het met omvang. Ook de in belangrijkste waterkeringen van ons met land houden dan geen met stand. Miljoenen mensen staan uit voor een uit onmogelijke keuze naar en moeten vrezen met voor hun leven als op de dijken uit breken. Zes van hen in volgen we in een de meeslepende en naar indringende mozaïekvertelling over een relaties in zwaar door weer, een landsbestuur onder druk op en de op veerkracht van op een natie. Zeker als blijkt uit dat de op storm de personages niet in loslaat zodra de het tij gekeerd uit is. op tv Kun je opnieuw beginnen met als alles is verwoest, en een hoe doe je op uit dat dan? De kijker op tv maakt kennis met het omhoog een gevallen echtpaar op Wienesse (Loek Peters op en Susan op tv Visser) die te het midden van de storm ontdekken tijdens wat hun het relatie nu echt waard is. met En met de de nieuwbakken premier van Hans Kreuger het (Gijs Scholten van Aschat) voor in wie met de ramp alle politieke met verhoudingen volledig een op scherp door zet. Voormalig orkestdirigent David Stein (Aart door Staartjes) door vindt in de storm op tv iets naar dat zijn leven weer de glans de met geeft die het met zijn uit pensionering had op tv verloren. Sonja de Koster naar (Daisy van Praet) worstelt de in Ostende een met het geweld dat het haar gezin op overspoelt, terwijl haar man tijdens Ronnie (Thomas door Ryckewaert) een probeert te ontkomen naar uit een Nederlandse gevangenis in ondergelopen met van gebied.

januari 2021
10-12-2016 20:25

Slot: Als de dijken breken

Als de dijken breken - Nederland boven water

In de laatste aflevering van Als de dijken breken trekt het water weg en wordt er langzaam weer naar de toekomst gekeken: Ronnie wil met zijn familie naar het buitenland en Stein gaat met nieuws over haar moeder op zoek naar Kimmy. Wannee...

03-12-2016 20:25

Een hart onder de riem

Als de dijken breken - Een hart onder de riem

Zowel Ronnie als Samir zijn inmiddels op het droge onderweg naar hun families. Nu de vluchtelingenopvang georganiseerd is en familieleden elkaar terugvi... Zowel Ronnie als Samir zijn inmiddels op het droge onderweg naar hun families. Nu de...

26-11-2016 20:25

Aflevering 4

Als de dijken breken - Aflevering 4

Terwijl Ronnie en Samir nog op hun vlot het ondergelopen Rotterdam proberen te ontkomen, is minister-president Kreuger al bezig met de wederopbouw. Terwijl Ronnie en Samir nog op hun vlot het ondergelopen Rotterdam proberen te ontkomen, is ...

19-11-2016 20:25

Stilte na de storm

Als de dijken breken - Stilte na de storm

De dag na de storm wordt de eerste schade opgenomen: het water staat 2,5 meter hoog in de kuststreek en tienduizenden mensen worden vermist. De dag na de storm wordt de eerste schade opgenomen: het water staat 2,5 meter hoog in de kuststree...

12-11-2016 20:25

Aflevering 2

Als de dijken breken - Aflevering 2

De kuststreken van België en Nederland stromen snel onder nu de dijken zijn gebroken. De kuststreken van België en Nederland stromen snel onder nu de dijken zijn gebroken. Daarbij raken de snelwegen in de Randstad verstopt door de ongecoörd...

05-11-2016 20:25

Aflevering 1

Als de dijken breken - Aflevering 1

Vanavond start de nieuwe serie Als de dijken breken. Deze zesdelige serie vertelt over een hedendaagse watersnoodramp in Nederland en delen van Vlaanderen. Vijf miljoen Nederlanders wonen onder zeeniveau. Wat blijft er over van ons Nederla...

Als de dijken breken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Als de dijken breken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Als de dijken breken bij Als de dijken breken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Als de dijken breken. Heb je een uitzending van Als de dijken breken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Als de dijken breken gemist

Uitzending gemist van Als de dijken breken? Hier kun je alle uitzendingen van Als de dijken breken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-12-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!