Programma gemist?

In op tv de laatste aflevering van Als in een de dijken breken trekt het water met weg en wordt naar er langzaam het weer in naar de toekomst gekeken: Ronnie door wil met met zijn familie de naar het buitenland en Stein het gaat met van nieuws over haar uit moeder op zoek naar de Kimmy. een Wanneer Marion en Robert op besluiten samen te blijven voor uit hun dochters, een geven Naomi en Britt het allebei aan het ergens anders verder te van willen. Nu op tv staan ze voor de naar keus hoe naar hun toekomst, samen in of alleen, eruit het gaat zien. naar Kreuger ontwikkelt een revolutionair een toekomstplan voor Nederland. het Hoewel hij veel in tegenstanders heeft, naar is Kreuger vastbesloten deze keer in zijn uit hart en intuïtie te naar volgen. Samir ziet het geen enkele toekomst meer uit voor zich. de Voor door hem wordt steeds duidelijker: op tv de minister-president is verantwoordelijk van voor zijn uit verlies.

Zowel met Ronnie als Samir zijn een inmiddels op het droge op onderweg het naar hun families. Nu de uit vluchtelingenopvang georganiseerd een is en het familieleden elkaar terugvi... Zowel Ronnie naar als Samir zijn op tv van inmiddels op het droge uit onderweg naar hun met families. Nu de vluchtelingenopvang met georganiseerd is en tijdens familieleden door elkaar terugvinden, wordt er een dankdag tijdens gehouden. op Ook op de boerderij van het uit Willem en Madelief Wienesse naar zijn de door voorbereidingen in volle gang. Maar hoewel op de storm op tv al lang op tv voorbij is, bevindt met de relatie van een Marion en Robert zich in nog steeds in zwaar op weer. Daarnaast lopen de de uit spanningen hoog op door tussen Marion en Madelief. uit Terwijl met Kreuger in het ziekenhuis op met de hartbewaking tijdens ligt, vaart vice-premier de Wolbers een andere koers dan in door Kreuger uitgezet. van Ze met neemt een van beslissing over de uit toekomst van Nederland die door verregaande gevolgen met heeft.

Terwijl van Ronnie en Samir nog op op van hun vlot het ondergelopen Rotterdam proberen door te ontkomen, op tv is een minister-president Kreuger al bezig met de met wederopbouw. Terwijl van Ronnie en Samir een nog op de hun vlot het ondergelopen Rotterdam uit op proberen te ontkomen, naar is minister-president Kreuger naar al bezig met de wederopbouw. Hij tijdens reist het af naar Brussel tijdens om te door onderhandelen over de verdeling van op tv de in Europese noodsteun. Het plan dat uit zijn Belgische een collega Verbeke presenteert, valt bij een hem helemaal tijdens verkeerd. De in druk op de coalitie, door en op in Kreuger, neemt toe. Ondertussen op kan het Marion de onzekerheid over het welzijn uit van naar man en door dochter nauwelijks meer naar aan.

De dag na naar op de storm wordt de eerste de schade opgenomen: een het water staat 2,5 meter de in hoog in de kuststreek een en tienduizenden mensen worden vermist. door De door dag na de storm tijdens wordt tijdens de eerste schade opgenomen: het water een staat 2,5 meter uit uit hoog in de van kuststreek en tienduizenden mensen worden vermist. uit een Terwijl minister-president Kreuger een per helikopter naar Apeldoorn wordt geëvacueerd, een moeten tijdens de achterblijvers in het met rampgebied zichzelf in met veiligheid brengen. De naar oude tijdens meneer Stein heeft de jonge Kimmy een van een schuilplaats geboden, op maar hun voedsel en water raakt het door snel op. Verderop in de gevangenis de bouwen opstandelingen een tijdens vlot voor hun een ontsnapping. op Sonja en Manu gaan met tijdens een de rubberboot op zoek op naar Femke, voedsel naar en medicijnen. het Maar in het uitgestorven Oostende vinden naar van ze niets anders uit dan plunderaars en door lijken.

De kuststreken van op tv door België en Nederland stromen snel onder de nu de de dijken zijn gebroken. in De het kuststreken van België de en Nederland stromen snel onder op tv nu de dijken zijn in gebroken. Daarbij raken in de snelwegen een in de Randstad verstopt uit door de naar ongecoördineerde een uitvlucht richting hoger gelegen door gebied. De in auto van de familie Wienesse komt op in vast te zitten uit in een weiland op tv 6 meter onder NAP. Als ze van uiteindelijk naar lopend verder moeten, van raakt de familie opgesplitst. In door een Rotterdamse de gevangenis staat het water door inmiddels al manshoog. van Terwijl de op tv gevangenen in uit opstand komen, een ontdekt bewaker Samir een dat de Belgische Ronnie nog beneden de in de isoleercel het uit zit.

Vanavond start de het nieuwe door serie Als de dijken van breken. de Deze zesdelige in serie vertelt over een de hedendaagse watersnoodramp in Nederland tijdens en delen op tv van Vlaanderen. Vijf miljoen Nederlanders op wonen onder met zeeniveau. Wat blijft er tijdens over van uit ons Nederland als op tv er zich tijdens anno nu een watersnoodramp voltrekt? van Wat zijn de door rampzalige op tv gevolgen en vooral; hoe bouw de het je je leven, hoe bouwen uit we Nederland weer op tv op? Het weer in Nederland op is al op dagen onstuimig en iedereen op tv zet zich schrap. op de Is dit de storm met die slechts eens in de naar tienduizend een jaar voorkomt? uit In het somberste scenario betekent het met een regelrechte naar ramp voor de tijdens inwoners door van de westelijke provincies. De in Nederlandse delta is naar niet opgewassen tegen een op in stormvloed van deze met omvang. Ook de tijdens belangrijkste waterkeringen van ons land houden op tv naar dan geen stand. Miljoenen mensen de staan voor een onmogelijke met keuze en op moeten vrezen voor het hun op tv leven als de dijken breken. Zes van door hen volgen we van in een meeslepende van tijdens en indringende mozaïekvertelling over in relaties in zwaar weer, een op landsbestuur onder van druk van en de veerkracht in van een natie. Zeker naar als blijkt dat met de storm de personages in niet loslaat zodra het op tv op tij gekeerd is. het Kun je opnieuw beginnen als alles uit op tv is verwoest, en hoe van doe je dat dan? De op kijker door maakt kennis met het omhoog een gevallen echtpaar Wienesse (Loek een Peters het en Susan Visser) door die te midden van van de storm naar ontdekken wat hun door relatie nu echt in waard is. En met uit de nieuwbakken premier de Hans Kreuger in (Gijs Scholten tijdens van Aschat) voor wie een de ramp alle politieke van verhoudingen volledig op van scherp zet. Voormalig de orkestdirigent David Stein (Aart naar Staartjes) vindt een in tijdens de storm iets dat zijn leven uit weer tijdens de glans geeft die het uit met met zijn pensionering met had verloren. Sonja de Koster (Daisy de van door Praet) worstelt in Ostende door met het een geweld dat haar een gezin overspoelt, terwijl haar man op Ronnie het (Thomas Ryckewaert) tijdens probeert te ontkomen op uit een Nederlandse gevangenis in op ondergelopen tijdens gebied.

november 2018
10-12-2016 20:25

Slot: Als de dijken breken

Als de dijken breken - Nederland boven water

In de laatste aflevering van Als de dijken breken trekt het water weg en wordt er langzaam weer naar de toekomst gekeken: Ronnie wil met zijn familie naar het buitenland en Stein gaat met nieuws over haar moeder op zoek naar Kimmy. Wannee...

03-12-2016 20:25

Een hart onder de riem

Als de dijken breken - Een hart onder de riem

Zowel Ronnie als Samir zijn inmiddels op het droge onderweg naar hun families. Nu de vluchtelingenopvang georganiseerd is en familieleden elkaar terugvi... Zowel Ronnie als Samir zijn inmiddels op het droge onderweg naar hun families. Nu de...

26-11-2016 20:25

Aflevering 4

Als de dijken breken - Aflevering 4

Terwijl Ronnie en Samir nog op hun vlot het ondergelopen Rotterdam proberen te ontkomen, is minister-president Kreuger al bezig met de wederopbouw. Terwijl Ronnie en Samir nog op hun vlot het ondergelopen Rotterdam proberen te ontkomen, is ...

19-11-2016 20:25

Stilte na de storm

Als de dijken breken - Stilte na de storm

De dag na de storm wordt de eerste schade opgenomen: het water staat 2,5 meter hoog in de kuststreek en tienduizenden mensen worden vermist. De dag na de storm wordt de eerste schade opgenomen: het water staat 2,5 meter hoog in de kuststree...

12-11-2016 20:25

Aflevering 2

Als de dijken breken - Aflevering 2

De kuststreken van België en Nederland stromen snel onder nu de dijken zijn gebroken. De kuststreken van België en Nederland stromen snel onder nu de dijken zijn gebroken. Daarbij raken de snelwegen in de Randstad verstopt door de ongecoörd...

05-11-2016 20:25

Aflevering 1

Als de dijken breken - Aflevering 1

Vanavond start de nieuwe serie Als de dijken breken. Deze zesdelige serie vertelt over een hedendaagse watersnoodramp in Nederland en delen van Vlaanderen. Vijf miljoen Nederlanders wonen onder zeeniveau. Wat blijft er over van ons Nederla...

Als de dijken breken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Als de dijken breken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Als de dijken breken bij Als de dijken breken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Als de dijken breken. Heb je een uitzending van Als de dijken breken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Als de dijken breken gemist

Uitzending gemist van Als de dijken breken? Hier kun je alle uitzendingen van Als de dijken breken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-12-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord