Programma gemist?

In de van laatste tijdens aflevering van Als de de dijken breken trekt het water met weg naar en wordt er langzaam weer de naar een de toekomst de gekeken: Ronnie wil tijdens met zijn familie de naar het buitenland en Stein met gaat een met nieuws over haar moeder op uit tijdens zoek naar Kimmy. naar Wanneer Marion en Robert besluiten samen tijdens te uit blijven voor hun een dochters, geven Naomi en de Britt allebei op tv aan ergens het anders verder te willen. het Nu staan ze voor de een naar keus hoe hun toekomst, samen een of alleen, eruit gaat in zien. tijdens Kreuger ontwikkelt uit een revolutionair toekomstplan voor een Nederland. Hoewel hij veel op tegenstanders heeft, is Kreuger het vastbesloten deze het keer de zijn hart en intuïtie te tijdens volgen. een Samir ziet geen enkele toekomst een meer voor zich. Voor van in hem wordt steeds duidelijker: de van minister-president is een verantwoordelijk voor de zijn verlies.

Zowel Ronnie als in van Samir zijn inmiddels van op het droge onderweg een naar hun door families. Nu de vluchtelingenopvang georganiseerd is in naar en familieleden elkaar op terugvi... Zowel Ronnie als Samir zijn van uit inmiddels op het op droge onderweg naar hun families. Nu naar de vluchtelingenopvang de georganiseerd is en familieleden naar op tv elkaar terugvinden, wordt op tv er een dankdag gehouden. Ook op op de boerderij van uit Willem en door Madelief Wienesse op tv zijn de voorbereidingen op in volle gang. Maar hoewel door de storm al naar lang voorbij is, op bevindt naar de relatie van van Marion en Robert zich van nog steeds in zwaar op tv weer. het Daarnaast lopen de spanningen hoog met op tussen Marion van en Madelief. Terwijl op een Kreuger in het op tv ziekenhuis op de hartbewaking ligt, vaart van vice-premier van Wolbers een andere koers de dan naar door Kreuger uitgezet. Ze neemt een het beslissing van over de toekomst van Nederland op tv die in verregaande gevolgen met heeft.

Terwijl Ronnie een en Samir van nog op met hun vlot het ondergelopen het Rotterdam proberen te ontkomen, is uit de minister-president Kreuger al bezig met de de met wederopbouw. Terwijl Ronnie en Samir door nog naar op hun vlot het ondergelopen op Rotterdam proberen te ontkomen, in is het minister-president Kreuger al bezig met naar de wederopbouw. Hij op tv reist door af naar Brussel om in te onderhandelen uit over de in verdeling van de Europese noodsteun. uit Het op plan dat zijn Belgische een collega Verbeke presenteert, uit valt bij hem helemaal verkeerd. op De druk op uit op tv de coalitie, en op Kreuger, neemt op het toe. Ondertussen kan tijdens Marion de onzekerheid over het in welzijn van een man en dochter nauwelijks het meer uit aan.

De dag na uit op tv de storm wordt de eerste in schade opgenomen: het het water staat 2,5 met meter hoog op in de kuststreek en naar tienduizenden naar mensen worden vermist. in De dag na de storm wordt door met de eerste schade door opgenomen: het water tijdens staat 2,5 meter hoog in uit de tijdens kuststreek en tienduizenden van mensen worden vermist. het Terwijl minister-president Kreuger per helikopter naar naar Apeldoorn wordt tijdens geëvacueerd, een moeten de achterblijvers een in het rampgebied zichzelf op in veiligheid een brengen. De oude van meneer Stein heeft door de jonge Kimmy een schuilplaats het geboden, maar naar hun voedsel en water een raakt snel op. tijdens Verderop in de een gevangenis bouwen het opstandelingen een vlot voor hun met ontsnapping. een Sonja en Manu gaan met naar een rubberboot op de zoek naar Femke, naar door voedsel en medicijnen. Maar in het naar uitgestorven Oostende vinden het uit ze niets anders dan plunderaars en door door lijken.

De kuststreken door van België en een Nederland tijdens stromen snel onder nu de met dijken met zijn gebroken. De kuststreken het van België en Nederland een stromen naar snel onder nu de dijken zijn uit tijdens gebroken. Daarbij raken de snelwegen in een de de Randstad verstopt door de door ongecoördineerde uitvlucht richting hoger tijdens gelegen naar gebied. De van auto van de uit familie Wienesse komt uit vast te zitten in een weiland door 6 op meter onder NAP. naar Als ze uiteindelijk lopend verder op het moeten, raakt de familie opgesplitst. In in een op tv Rotterdamse gevangenis met staat het water inmiddels al manshoog. naar Terwijl op tv de gevangenen in opstand uit komen, door ontdekt bewaker Samir dat de Belgische uit Ronnie van nog beneden in de isoleercel uit in zit.

Vanavond tijdens start de nieuwe van serie Als in de dijken de breken. Deze zesdelige serie vertelt op over een hedendaagse naar watersnoodramp van in Nederland en tijdens delen van Vlaanderen. Vijf miljoen op Nederlanders wonen met onder zeeniveau. Wat blijft er tijdens over op van ons Nederland als er op in zich anno nu een watersnoodramp het voltrekt? in Wat zijn de rampzalige gevolgen en het vooral; hoe bouw met het je je leven, hoe bouwen het we Nederland weer op tv op? Het weer in een Nederland is al uit dagen onstuimig en met iedereen zet op zich schrap. van Is dit de storm de die slechts eens in uit de tienduizend uit jaar voorkomt? In het somberste de van scenario betekent het een regelrechte met ramp een voor de inwoners van de westelijke het van provincies. De Nederlandse delta is op tv niet de opgewassen tegen een stormvloed van van deze omvang. Ook de in op tv belangrijkste waterkeringen van naar ons land houden tijdens dan geen stand. Miljoenen mensen staan naar met voor een onmogelijke met keuze en moeten vrezen tijdens voor hun leven als naar de het dijken breken. Zes van hen volgen met we in een in meeslepende en indringende het mozaïekvertelling uit over relaties in zwaar met weer, een op tv landsbestuur onder druk en uit de veerkracht van naar een natie. Zeker in als blijkt dat op tv de storm de personages niet tijdens loslaat zodra het op tv tij gekeerd is. op tv Kun tijdens je opnieuw beginnen als uit alles door is verwoest, en hoe doe je naar in dat dan? De kijker maakt kennis met een het uit omhoog gevallen echtpaar Wienesse (Loek uit Peters en door Susan Visser) die de te midden van de in op tv storm ontdekken wat met hun relatie nu echt waard een is. En met de een nieuwbakken premier met Hans Kreuger (Gijs het Scholten van Aschat) op tv voor wie de ramp tijdens alle uit politieke verhoudingen volledig op naar scherp zet. Voormalig orkestdirigent op tv met David Stein (Aart Staartjes) de vindt in de storm uit iets dat de zijn leven weer op tv de glans geeft die het het met met zijn pensionering had verloren. Sonja in de Koster (Daisy tijdens van Praet) worstelt het in Ostende met in het geweld een dat haar gezin overspoelt, het terwijl haar tijdens man Ronnie (Thomas tijdens Ryckewaert) probeert te met ontkomen uit een op tv Nederlandse gevangenis het in ondergelopen van gebied.

januari 2019
10-12-2016 20:25

Slot: Als de dijken breken

Als de dijken breken - Nederland boven water

In de laatste aflevering van Als de dijken breken trekt het water weg en wordt er langzaam weer naar de toekomst gekeken: Ronnie wil met zijn familie naar het buitenland en Stein gaat met nieuws over haar moeder op zoek naar Kimmy. Wannee...

03-12-2016 20:25

Een hart onder de riem

Als de dijken breken - Een hart onder de riem

Zowel Ronnie als Samir zijn inmiddels op het droge onderweg naar hun families. Nu de vluchtelingenopvang georganiseerd is en familieleden elkaar terugvi... Zowel Ronnie als Samir zijn inmiddels op het droge onderweg naar hun families. Nu de...

26-11-2016 20:25

Aflevering 4

Als de dijken breken - Aflevering 4

Terwijl Ronnie en Samir nog op hun vlot het ondergelopen Rotterdam proberen te ontkomen, is minister-president Kreuger al bezig met de wederopbouw. Terwijl Ronnie en Samir nog op hun vlot het ondergelopen Rotterdam proberen te ontkomen, is ...

19-11-2016 20:25

Stilte na de storm

Als de dijken breken - Stilte na de storm

De dag na de storm wordt de eerste schade opgenomen: het water staat 2,5 meter hoog in de kuststreek en tienduizenden mensen worden vermist. De dag na de storm wordt de eerste schade opgenomen: het water staat 2,5 meter hoog in de kuststree...

12-11-2016 20:25

Aflevering 2

Als de dijken breken - Aflevering 2

De kuststreken van België en Nederland stromen snel onder nu de dijken zijn gebroken. De kuststreken van België en Nederland stromen snel onder nu de dijken zijn gebroken. Daarbij raken de snelwegen in de Randstad verstopt door de ongecoörd...

05-11-2016 20:25

Aflevering 1

Als de dijken breken - Aflevering 1

Vanavond start de nieuwe serie Als de dijken breken. Deze zesdelige serie vertelt over een hedendaagse watersnoodramp in Nederland en delen van Vlaanderen. Vijf miljoen Nederlanders wonen onder zeeniveau. Wat blijft er over van ons Nederla...

Als de dijken breken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Als de dijken breken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Als de dijken breken bij Als de dijken breken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Als de dijken breken. Heb je een uitzending van Als de dijken breken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Als de dijken breken gemist

Uitzending gemist van Als de dijken breken? Hier kun je alle uitzendingen van Als de dijken breken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-12-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord