Programma gemist?

In de naar laatste aflevering van het Als de dijken breken uit uit trekt het water door weg en wordt er op langzaam weer in naar de toekomst gekeken: Ronnie wil door tijdens met zijn familie naar het buitenland door met en Stein gaat met op nieuws over haar moeder het op zoek naar Kimmy. op Wanneer door Marion en Robert besluiten samen een van te blijven voor hun dochters, een geven Naomi naar en Britt allebei aan ergens op tv anders verder te het willen. Nu staan op ze voor het de door keus hoe hun toekomst, samen of op tv van alleen, eruit gaat zien. Kreuger ontwikkelt de een revolutionair toekomstplan met voor Nederland. Hoewel tijdens op tv hij veel tegenstanders een heeft, is Kreuger vastbesloten deze op tv keer zijn hart van en intuïtie te in volgen. tijdens Samir ziet geen enkele door toekomst meer voor zich. door Voor hem wordt steeds in duidelijker: de de minister-president met is verantwoordelijk voor zijn op tv verlies.

Zowel Ronnie door als Samir zijn door inmiddels op tv op het droge onderweg naar tijdens hun families. Nu het de vluchtelingenopvang georganiseerd is het en familieleden door elkaar terugvi... in Zowel Ronnie als Samir zijn op in inmiddels op het uit droge onderweg naar het hun families. Nu de vluchtelingenopvang uit georganiseerd is en van familieleden elkaar op terugvinden, wordt er op tv een dankdag een gehouden. Ook op de met boerderij van Willem en Madelief met Wienesse door zijn de voorbereidingen in een volle gang. Maar op tv hoewel de storm op tv al lang voorbij door is, bevindt de een relatie van Marion en naar Robert zich nog van steeds in het zwaar uit weer. Daarnaast lopen de de spanningen hoog op op tussen Marion en Madelief. een Terwijl Kreuger in door het de ziekenhuis op de hartbewaking ligt, in vaart vice-premier Wolbers een van andere koers op tv dan door van Kreuger uitgezet. Ze neemt een tijdens beslissing met over de op tv toekomst van Nederland van die verregaande gevolgen op tv heeft.

Terwijl Ronnie het en een Samir nog op hun vlot het het ondergelopen Rotterdam proberen naar op tv te ontkomen, is minister-president Kreuger al in bezig met de de uit wederopbouw. Terwijl Ronnie en Samir het nog van op hun vlot in het ondergelopen Rotterdam proberen te ontkomen, met van is minister-president Kreuger van al bezig met de wederopbouw. tijdens Hij reist af het naar Brussel door om te met onderhandelen over de verdeling uit van de uit Europese noodsteun. Het plan dat de zijn van Belgische collega Verbeke presenteert, valt bij uit hem helemaal met verkeerd. op De druk op de coalitie, op tv en op Kreuger, uit neemt toe. Ondertussen kan uit Marion de onzekerheid het over het in welzijn van het man en dochter nauwelijks van meer uit aan.

De op tv dag na de de storm wordt de eerste door schade opgenomen: het water tijdens staat de 2,5 meter uit hoog in de kuststreek en tienduizenden op tv in mensen worden vermist. De dag na op de naar storm wordt de eerste schade op tv opgenomen: op het water staat door 2,5 meter hoog in de de op tv kuststreek en tienduizenden uit mensen worden vermist. Terwijl minister-president Kreuger naar per uit helikopter naar Apeldoorn in wordt geëvacueerd, moeten de achterblijvers in in het met rampgebied zichzelf in in veiligheid brengen. De oude van een meneer Stein heeft de jonge op tv Kimmy een schuilplaats een geboden, tijdens maar hun voedsel en door water raakt tijdens snel op. Verderop in de gevangenis tijdens bouwen opstandelingen van een een vlot voor hun ontsnapping. Sonja de en Manu een gaan met met een rubberboot op zoek naar van Femke, door voedsel en medicijnen. een Maar in het uitgestorven Oostende de vinden ze niets anders in uit dan plunderaars en op tv lijken.

De op tv kuststreken van België en het Nederland stromen snel onder op de nu de dijken zijn gebroken. met De kuststreken van de België en Nederland stromen uit snel onder een nu de dijken zijn naar gebroken. tijdens Daarbij raken uit de snelwegen in de Randstad verstopt van door de de ongecoördineerde uitvlucht richting het hoger gelegen gebied. door De met auto van de familie Wienesse komt door van vast te zitten naar in een weiland 6 meter naar onder NAP. van Als ze uiteindelijk lopend met verder moeten, raakt de tijdens familie opgesplitst. het In het een Rotterdamse gevangenis van staat het water inmiddels al door manshoog. het Terwijl de gevangenen in opstand de komen, ontdekt door bewaker Samir dat uit de Belgische Ronnie nog uit beneden in op de isoleercel door zit.

Vanavond start een de van nieuwe serie Als de tijdens dijken breken. Deze zesdelige met met serie vertelt over een hedendaagse watersnoodramp naar in Nederland door en delen van uit Vlaanderen. Vijf miljoen door Nederlanders wonen onder uit zeeniveau. Wat blijft er tijdens over van ons een Nederland als er met zich anno nu tijdens op tv een watersnoodramp voltrekt? Wat tijdens zijn de door rampzalige gevolgen en vooral; hoe bouw uit je je het leven, hoe bouwen een we Nederland weer tijdens op? Het weer in uit Nederland is al dagen de onstuimig tijdens en iedereen zet op zich schrap. Is dit de de een storm die slechts eens in door de tienduizend jaar tijdens voorkomt? In het somberste door de scenario betekent het een met regelrechte ramp voor de in inwoners van de van westelijke provincies. door De Nederlandse delta is in niet opgewassen tegen een het stormvloed van deze een uit omvang. Ook de de belangrijkste waterkeringen van ons land houden in het dan geen stand. Miljoenen naar mensen staan met voor een onmogelijke keuze en tijdens moeten vrezen voor het hun leven uit als de het dijken breken. Zes van hen volgen we het in een meeslepende met in en indringende mozaïekvertelling over relaties naar in zwaar weer, een van landsbestuur onder druk uit en de veerkracht van van een natie. op Zeker op als blijkt dat op tv de storm de van personages niet loslaat zodra het in tij gekeerd is. tijdens Kun je uit opnieuw beginnen als tijdens alles het is verwoest, en de hoe doe je dat dan? De kijker door de maakt kennis met het omhoog gevallen op de echtpaar Wienesse (Loek Peters en de Susan Visser) tijdens die te midden het van de storm ontdekken wat naar in hun relatie nu het echt waard is. En met naar de nieuwbakken premier Hans naar Kreuger (Gijs op tv Scholten van de Aschat) voor wie de de ramp naar alle politieke verhoudingen volledig op naar scherp zet. Voormalig orkestdirigent een David Stein (Aart in Staartjes) vindt in met de de storm iets dat zijn leven het weer de glans van door geeft die het met zijn pensionering naar had verloren. Sonja een de Koster een (Daisy van Praet) worstelt op tv in Ostende met in het geweld dat door haar gezin overspoelt, met terwijl haar man het Ronnie op (Thomas Ryckewaert) probeert te uit ontkomen uit een het Nederlandse op gevangenis in ondergelopen door gebied.

november 2019
10-12-2016 20:25

Slot: Als de dijken breken

Als de dijken breken - Nederland boven water

In de laatste aflevering van Als de dijken breken trekt het water weg en wordt er langzaam weer naar de toekomst gekeken: Ronnie wil met zijn familie naar het buitenland en Stein gaat met nieuws over haar moeder op zoek naar Kimmy. Wannee...

03-12-2016 20:25

Een hart onder de riem

Als de dijken breken - Een hart onder de riem

Zowel Ronnie als Samir zijn inmiddels op het droge onderweg naar hun families. Nu de vluchtelingenopvang georganiseerd is en familieleden elkaar terugvi... Zowel Ronnie als Samir zijn inmiddels op het droge onderweg naar hun families. Nu de...

26-11-2016 20:25

Aflevering 4

Als de dijken breken - Aflevering 4

Terwijl Ronnie en Samir nog op hun vlot het ondergelopen Rotterdam proberen te ontkomen, is minister-president Kreuger al bezig met de wederopbouw. Terwijl Ronnie en Samir nog op hun vlot het ondergelopen Rotterdam proberen te ontkomen, is ...

19-11-2016 20:25

Stilte na de storm

Als de dijken breken - Stilte na de storm

De dag na de storm wordt de eerste schade opgenomen: het water staat 2,5 meter hoog in de kuststreek en tienduizenden mensen worden vermist. De dag na de storm wordt de eerste schade opgenomen: het water staat 2,5 meter hoog in de kuststree...

12-11-2016 20:25

Aflevering 2

Als de dijken breken - Aflevering 2

De kuststreken van België en Nederland stromen snel onder nu de dijken zijn gebroken. De kuststreken van België en Nederland stromen snel onder nu de dijken zijn gebroken. Daarbij raken de snelwegen in de Randstad verstopt door de ongecoörd...

05-11-2016 20:25

Aflevering 1

Als de dijken breken - Aflevering 1

Vanavond start de nieuwe serie Als de dijken breken. Deze zesdelige serie vertelt over een hedendaagse watersnoodramp in Nederland en delen van Vlaanderen. Vijf miljoen Nederlanders wonen onder zeeniveau. Wat blijft er over van ons Nederla...

Als de dijken breken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Als de dijken breken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Als de dijken breken bij Als de dijken breken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Als de dijken breken. Heb je een uitzending van Als de dijken breken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Als de dijken breken gemist

Uitzending gemist van Als de dijken breken? Hier kun je alle uitzendingen van Als de dijken breken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-12-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!