Programma gemist?

In op de laatste aflevering van de Als de dijken de breken de trekt het water op tv weg en wordt er een langzaam weer naar de toekomst op tv gekeken: Ronnie wil in met de zijn familie naar tijdens het buitenland en het Stein gaat in met nieuws over van haar moeder op zoek van naar Kimmy. Wanneer Marion en het Robert in besluiten samen door te blijven voor hun op dochters, geven Naomi op en Britt door allebei aan ergens anders verder te tijdens willen. Nu door staan ze naar voor de keus hoe hun het toekomst, samen door of alleen, eruit gaat een een zien. Kreuger ontwikkelt een op tv revolutionair toekomstplan voor Nederland. Hoewel naar hij veel tegenstanders in heeft, is Kreuger in tijdens vastbesloten deze keer zijn hart met en intuïtie op te volgen. Samir op tv ziet geen enkele toekomst meer op naar voor zich. Voor hem op wordt steeds duidelijker: de minister-president met is verantwoordelijk voor een zijn van verlies.

Zowel Ronnie als door Samir de zijn inmiddels op het een droge onderweg naar uit hun families. Nu de op tv vluchtelingenopvang tijdens georganiseerd is naar en familieleden elkaar terugvi... naar Zowel Ronnie het als Samir zijn inmiddels tijdens op het droge onderweg naar tijdens hun tijdens families. Nu door de vluchtelingenopvang georganiseerd de is en familieleden elkaar terugvinden, wordt van van er een dankdag gehouden. door Ook op de boerderij het van Willem met en Madelief Wienesse zijn de tijdens voorbereidingen de in volle gang. Maar hoewel in de storm op tv al naar lang voorbij is, met bevindt de relatie van Marion en tijdens een Robert zich nog op steeds in zwaar weer. op tv Daarnaast lopen de spanningen de hoog op een tussen Marion en Madelief. Terwijl uit uit Kreuger in het ziekenhuis de op de hartbewaking het ligt, vaart vice-premier Wolbers het een andere koers de dan door Kreuger op uitgezet. tijdens Ze neemt een een beslissing over de toekomst van Nederland met die verregaande gevolgen uit de heeft.

Terwijl het Ronnie en Samir nog tijdens op hun vlot op het ondergelopen in Rotterdam proberen te ontkomen, op tv is minister-president Kreuger door al bezig met de een met wederopbouw. Terwijl Ronnie en Samir nog het op hun in vlot door het ondergelopen Rotterdam proberen tijdens te ontkomen, is minister-president van Kreuger al bezig met van de wederopbouw. het Hij op reist af naar Brussel het om te van onderhandelen over de verdeling van de de Europese tijdens noodsteun. Het plan dat het zijn Belgische het collega Verbeke presenteert, valt met bij hem het helemaal verkeerd. van De druk op de coalitie, en met op op Kreuger, neemt met toe. Ondertussen kan Marion de onzekerheid uit op over het welzijn van man tijdens en naar dochter nauwelijks meer door aan.

De de dag na een de storm wordt door de eerste schade opgenomen: het water door op staat 2,5 meter hoog in tijdens de kuststreek en door tienduizenden mensen worden vermist. met in De dag na de op storm wordt in de eerste schade opgenomen: het water op naar staat 2,5 meter hoog in de de kuststreek het en tienduizenden op mensen worden vermist. Terwijl minister-president op tv Kreuger van per helikopter naar in Apeldoorn wordt geëvacueerd, moeten de het achterblijvers door in het rampgebied zichzelf in veiligheid een brengen. De op oude meneer Stein heeft de de jonge Kimmy in een schuilplaats op geboden, maar tijdens hun voedsel en het water raakt snel op. in Verderop in met de gevangenis bouwen op opstandelingen een vlot een voor hun ontsnapping. Sonja en op Manu gaan op tv met een rubberboot op van een zoek naar Femke, voedsel en op medicijnen. Maar van in het uitgestorven Oostende vinden een ze door niets anders dan het plunderaars en van lijken.

De naar kuststreken van de België en Nederland stromen snel onder het nu de de dijken uit zijn gebroken. De op tv kuststreken van België en van Nederland stromen op tv snel onder nu de dijken naar zijn gebroken. Daarbij op tv raken de snelwegen een in de Randstad op verstopt door de ongecoördineerde het uitvlucht richting uit hoger gelegen gebied. De uit uit auto van de van familie Wienesse komt de vast te zitten in een van weiland 6 in meter onder NAP. op tv Als ze uiteindelijk door lopend verder moeten, raakt de een het familie opgesplitst. In een met Rotterdamse gevangenis staat uit het water inmiddels uit al manshoog. Terwijl de gevangenen met de in opstand komen, ontdekt bewaker Samir de een dat de Belgische Ronnie het nog beneden in de isoleercel door op tv zit.

Vanavond door start de nieuwe door serie op Als de dijken breken. Deze uit zesdelige serie vertelt door over een hedendaagse watersnoodramp op met in Nederland en delen van een Vlaanderen. Vijf miljoen Nederlanders door naar wonen onder zeeniveau. Wat blijft op er het over van ons Nederland op tv als er zich anno nu naar een watersnoodramp naar voltrekt? uit Wat zijn de in rampzalige gevolgen en vooral; hoe in bouw je het je leven, hoe bouwen tijdens we Nederland weer uit op? Het een weer in Nederland in is al dagen onstuimig de en iedereen zet de zich schrap. Is dit de van storm die een slechts het eens in de tienduizend tijdens jaar voorkomt? In in het somberste scenario betekent het in een van regelrechte ramp voor op tv de inwoners van de westelijke tijdens provincies. De met Nederlandse in delta is niet de opgewassen tegen een stormvloed van de deze omvang. Ook de tijdens belangrijkste waterkeringen van naar ons land houden op tv dan een geen stand. Miljoenen op mensen staan voor een onmogelijke uit keuze op en moeten vrezen door voor hun leven op tv als de met dijken breken. Zes van hen volgen met we in een meeslepende de en indringende mozaïekvertelling met over relaties in van zwaar weer, een naar landsbestuur onder druk in en de veerkracht door van een natie. naar Zeker op als blijkt dat de uit storm de op tv personages niet loslaat zodra het op tij gekeerd een is. Kun tijdens je opnieuw beginnen op tv als alles door is verwoest, en hoe doe je op tv dat dan? De in kijker het maakt kennis met het met omhoog gevallen echtpaar naar Wienesse (Loek naar Peters en Susan Visser) die door te van midden van de storm in ontdekken wat een hun relatie nu echt de waard is. door En met de nieuwbakken met premier Hans Kreuger (Gijs Scholten op van Aschat) naar voor wie de ramp naar met alle politieke verhoudingen volledig op scherp uit zet. Voormalig orkestdirigent uit David Stein (Aart in Staartjes) van vindt in de de storm iets dat zijn leven door weer de van glans door geeft die het met zijn een pensionering had verloren. in Sonja de Koster een (Daisy van naar Praet) worstelt in een Ostende met met het geweld dat de haar gezin overspoelt, terwijl naar haar man Ronnie (Thomas de Ryckewaert) probeert te op ontkomen uit een Nederlandse het gevangenis met in ondergelopen op gebied.

april 2019
10-12-2016 20:25

Slot: Als de dijken breken

Als de dijken breken - Nederland boven water

In de laatste aflevering van Als de dijken breken trekt het water weg en wordt er langzaam weer naar de toekomst gekeken: Ronnie wil met zijn familie naar het buitenland en Stein gaat met nieuws over haar moeder op zoek naar Kimmy. Wannee...

03-12-2016 20:25

Een hart onder de riem

Als de dijken breken - Een hart onder de riem

Zowel Ronnie als Samir zijn inmiddels op het droge onderweg naar hun families. Nu de vluchtelingenopvang georganiseerd is en familieleden elkaar terugvi... Zowel Ronnie als Samir zijn inmiddels op het droge onderweg naar hun families. Nu de...

26-11-2016 20:25

Aflevering 4

Als de dijken breken - Aflevering 4

Terwijl Ronnie en Samir nog op hun vlot het ondergelopen Rotterdam proberen te ontkomen, is minister-president Kreuger al bezig met de wederopbouw. Terwijl Ronnie en Samir nog op hun vlot het ondergelopen Rotterdam proberen te ontkomen, is ...

19-11-2016 20:25

Stilte na de storm

Als de dijken breken - Stilte na de storm

De dag na de storm wordt de eerste schade opgenomen: het water staat 2,5 meter hoog in de kuststreek en tienduizenden mensen worden vermist. De dag na de storm wordt de eerste schade opgenomen: het water staat 2,5 meter hoog in de kuststree...

12-11-2016 20:25

Aflevering 2

Als de dijken breken - Aflevering 2

De kuststreken van België en Nederland stromen snel onder nu de dijken zijn gebroken. De kuststreken van België en Nederland stromen snel onder nu de dijken zijn gebroken. Daarbij raken de snelwegen in de Randstad verstopt door de ongecoörd...

05-11-2016 20:25

Aflevering 1

Als de dijken breken - Aflevering 1

Vanavond start de nieuwe serie Als de dijken breken. Deze zesdelige serie vertelt over een hedendaagse watersnoodramp in Nederland en delen van Vlaanderen. Vijf miljoen Nederlanders wonen onder zeeniveau. Wat blijft er over van ons Nederla...

Als de dijken breken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Als de dijken breken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Als de dijken breken bij Als de dijken breken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Als de dijken breken. Heb je een uitzending van Als de dijken breken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Als de dijken breken gemist

Uitzending gemist van Als de dijken breken? Hier kun je alle uitzendingen van Als de dijken breken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-12-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord