Programma gemist?

In de een laatste aflevering van Als van op de dijken breken het trekt het water weg op en wordt op er langzaam weer naar de de toekomst gekeken: Ronnie door wil met de zijn familie naar van het buitenland en Stein op tv gaat met nieuws over de haar naar moeder op zoek naar Kimmy. op Wanneer met Marion en het Robert besluiten samen te blijven op tv voor naar hun dochters, geven uit Naomi en Britt allebei aan ergens op tv anders verder het te willen. Nu staan uit ze met voor de op tv keus hoe hun toekomst, met samen of van alleen, eruit gaat van zien. Kreuger ontwikkelt een revolutionair toekomstplan van voor Nederland. Hoewel in hij veel de tegenstanders heeft, is Kreuger door een vastbesloten deze keer zijn hart van en intuïtie te van volgen. Samir van ziet geen enkele toekomst op tv meer voor in zich. Voor hem een wordt steeds naar duidelijker: de minister-president is verantwoordelijk voor een zijn met verlies.

Zowel Ronnie door als Samir met zijn inmiddels op op het droge onderweg een naar hun families. van Nu de in vluchtelingenopvang georganiseerd is en familieleden elkaar op tv terugvi... Zowel van Ronnie uit als Samir zijn inmiddels in op het de droge onderweg naar hun families. in Nu het de vluchtelingenopvang georganiseerd is en een familieleden van elkaar terugvinden, wordt er met een dankdag naar gehouden. Ook op de boerderij van in Willem en op Madelief door Wienesse zijn de voorbereidingen in naar volle gang. Maar hoewel op tv de storm in al lang voorbij in is, bevindt de naar relatie van Marion een en uit Robert zich nog uit steeds in zwaar weer. op Daarnaast lopen de met spanningen hoog op tussen Marion met en Madelief. op Terwijl Kreuger in op tv het ziekenhuis op de de hartbewaking ligt, het vaart vice-premier Wolbers uit een andere koers van dan door Kreuger uitgezet. door met Ze neemt een beslissing over op tv de toekomst tijdens van Nederland die verregaande naar gevolgen met heeft.

Terwijl Ronnie op tv en Samir nog op met hun vlot het door ondergelopen Rotterdam proberen de te ontkomen, op is door minister-president Kreuger al bezig met de uit wederopbouw. Terwijl Ronnie door en Samir van nog op op hun vlot de het ondergelopen Rotterdam proberen uit te ontkomen, is minister-president Kreuger van in al bezig met de op wederopbouw. Hij in reist af naar Brussel om tijdens te onderhandelen over de de verdeling van de met Europese noodsteun. Het uit in plan dat zijn Belgische een collega Verbeke presenteert, tijdens valt bij hem op helemaal verkeerd. De druk met op de de coalitie, en op het Kreuger, neemt toe. een Ondertussen kan Marion met de onzekerheid over tijdens het welzijn van van man en dochter nauwelijks meer het met aan.

De tijdens dag na de van storm wordt met de eerste schade opgenomen: van het water staat 2,5 meter de hoog de in de de kuststreek en tienduizenden mensen op worden vermist. De dag op na met de storm wordt de eerste de schade opgenomen: het water het staat 2,5 meter naar hoog het in de kuststreek en in tienduizenden mensen op tv worden vermist. Terwijl uit minister-president Kreuger per door helikopter naar Apeldoorn wordt uit geëvacueerd, tijdens moeten de achterblijvers in uit het rampgebied zichzelf in met veiligheid brengen. op De oude meneer een Stein heeft de jonge Kimmy in een schuilplaats geboden, naar maar hun voedsel de en water raakt naar snel op tv op. Verderop in op de gevangenis door bouwen opstandelingen een vlot in voor hun ontsnapping. Sonja en met op tv Manu gaan met een rubberboot op tv op zoek naar op tv Femke, met voedsel en medicijnen. Maar op in het uitgestorven met Oostende vinden ze niets naar anders dan plunderaars van en op lijken.

De naar kuststreken van België en Nederland van stromen uit snel onder uit nu de dijken zijn gebroken. De door kuststreken van op België en tijdens Nederland stromen uit snel onder nu de dijken zijn naar door gebroken. Daarbij raken de snelwegen in naar de Randstad verstopt de door de met ongecoördineerde tijdens uitvlucht richting hoger gelegen gebied. door De auto van de een familie Wienesse komt op een vast te zitten in een het weiland een 6 meter onder NAP. Als het ze uiteindelijk met lopend verder op moeten, raakt de een familie opgesplitst. In van een Rotterdamse gevangenis staat het water op tv op tv inmiddels al manshoog. Terwijl de de gevangenen in met opstand komen, ontdekt uit bewaker Samir dat de Belgische door het Ronnie nog beneden in door de isoleercel in zit.

Vanavond het start de nieuwe door serie Als de op dijken breken. op Deze zesdelige serie vertelt op over uit een hedendaagse watersnoodramp in door Nederland en de delen van Vlaanderen. van Vijf miljoen Nederlanders van wonen onder zeeniveau. met Wat blijft er over van ons het uit Nederland als er zich anno op nu een watersnoodramp tijdens voltrekt? door Wat zijn de rampzalige gevolgen tijdens en vooral; hoe naar bouw het je je leven, hoe tijdens bouwen we Nederland met weer op? Het weer in Nederland een is al dagen op onstuimig uit en iedereen zet zich schrap. uit Is dit een de op storm die slechts eens op tv in de op tv tienduizend jaar voorkomt? In tijdens het somberste in scenario betekent het een uit regelrechte ramp voor de met inwoners van de westelijke in het provincies. De Nederlandse een delta is niet opgewassen tegen tijdens een van stormvloed van deze de omvang. Ook de in belangrijkste waterkeringen van ons land op houden dan geen tijdens stand. Miljoenen tijdens mensen staan voor een onmogelijke op keuze en moeten de vrezen op voor hun leven op als de door dijken breken. Zes van hen door volgen we uit in een meeslepende en indringende mozaïekvertelling van over op tv relaties in zwaar weer, een door landsbestuur door onder druk en de veerkracht van van een natie. naar Zeker het als blijkt dat de storm van op de personages niet loslaat zodra het op tv tij gekeerd door is. in Kun je opnieuw beginnen het als alles is op verwoest, en van hoe doe je dat dan? De op tv kijker maakt kennis met door het omhoog gevallen een met echtpaar Wienesse (Loek Peters en Susan met in Visser) die te midden van naar de storm ontdekken met wat hun door relatie nu echt waard op tv is. En met de uit nieuwbakken premier op Hans het Kreuger (Gijs Scholten van met Aschat) voor een wie de ramp op alle politieke verhoudingen volledig op met scherp zet. Voormalig orkestdirigent tijdens David Stein uit (Aart Staartjes) vindt in tijdens de storm naar iets dat zijn naar leven weer de glans een geeft het die het met zijn pensionering tijdens had verloren. met Sonja de Koster tijdens (Daisy met van Praet) worstelt in Ostende met op het het geweld dat haar gezin het overspoelt, de terwijl haar man een Ronnie (Thomas Ryckewaert) probeert te ontkomen naar uit een Nederlandse naar gevangenis in ondergelopen de in gebied.

mei 2021
10-12-2016 20:25

Slot: Als de dijken breken

Als de dijken breken - Nederland boven water

In de laatste aflevering van Als de dijken breken trekt het water weg en wordt er langzaam weer naar de toekomst gekeken: Ronnie wil met zijn familie naar het buitenland en Stein gaat met nieuws over haar moeder op zoek naar Kimmy. Wannee...

03-12-2016 20:25

Een hart onder de riem

Als de dijken breken - Een hart onder de riem

Zowel Ronnie als Samir zijn inmiddels op het droge onderweg naar hun families. Nu de vluchtelingenopvang georganiseerd is en familieleden elkaar terugvi... Zowel Ronnie als Samir zijn inmiddels op het droge onderweg naar hun families. Nu de...

26-11-2016 20:25

Aflevering 4

Als de dijken breken - Aflevering 4

Terwijl Ronnie en Samir nog op hun vlot het ondergelopen Rotterdam proberen te ontkomen, is minister-president Kreuger al bezig met de wederopbouw. Terwijl Ronnie en Samir nog op hun vlot het ondergelopen Rotterdam proberen te ontkomen, is ...

19-11-2016 20:25

Stilte na de storm

Als de dijken breken - Stilte na de storm

De dag na de storm wordt de eerste schade opgenomen: het water staat 2,5 meter hoog in de kuststreek en tienduizenden mensen worden vermist. De dag na de storm wordt de eerste schade opgenomen: het water staat 2,5 meter hoog in de kuststree...

12-11-2016 20:25

Aflevering 2

Als de dijken breken - Aflevering 2

De kuststreken van België en Nederland stromen snel onder nu de dijken zijn gebroken. De kuststreken van België en Nederland stromen snel onder nu de dijken zijn gebroken. Daarbij raken de snelwegen in de Randstad verstopt door de ongecoörd...

05-11-2016 20:25

Aflevering 1

Als de dijken breken - Aflevering 1

Vanavond start de nieuwe serie Als de dijken breken. Deze zesdelige serie vertelt over een hedendaagse watersnoodramp in Nederland en delen van Vlaanderen. Vijf miljoen Nederlanders wonen onder zeeniveau. Wat blijft er over van ons Nederla...

Als de dijken breken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Als de dijken breken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Als de dijken breken bij Als de dijken breken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Als de dijken breken. Heb je een uitzending van Als de dijken breken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Als de dijken breken gemist

Uitzending gemist van Als de dijken breken? Hier kun je alle uitzendingen van Als de dijken breken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-12-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!