Programma gemist?

In in de laatste op tv aflevering van Als de tijdens dijken breken van trekt het water weg de en wordt er langzaam weer uit naar de toekomst van gekeken: Ronnie uit wil met zijn familie van naar het buitenland op tv met en Stein gaat met nieuws over een haar moeder op de zoek naar Kimmy. naar Wanneer het Marion en Robert besluiten samen uit te blijven voor de op hun dochters, geven met Naomi en Britt allebei op aan ergens op tv anders verder te willen. Nu tijdens staan ze een voor de keus uit hoe hun toekomst, samen door of alleen, in eruit gaat zien. Kreuger ontwikkelt tijdens een revolutionair toekomstplan naar door voor Nederland. Hoewel hij veel naar tegenstanders met heeft, is Kreuger vastbesloten de deze keer zijn hart een en intuïtie te volgen. door Samir ziet tijdens geen met enkele toekomst meer voor zich. uit Voor hem uit wordt steeds duidelijker: de minister-president uit is het verantwoordelijk voor met zijn verlies.

Zowel door Ronnie als Samir zijn inmiddels op tv op in het droge onderweg naar hun van families. van Nu de vluchtelingenopvang op georganiseerd is van en familieleden elkaar terugvi... Zowel Ronnie de als Samir zijn in het inmiddels op het droge in onderweg naar hun families. Nu met met de vluchtelingenopvang georganiseerd is en familieleden de elkaar terugvinden, op tv wordt een er een dankdag gehouden. Ook op met de boerderij van een Willem en op tv Madelief Wienesse op zijn de voorbereidingen in het volle gang. Maar naar hoewel de storm al tijdens tijdens lang voorbij is, bevindt een de relatie van Marion tijdens en Robert zich nog een steeds op tv in zwaar weer. tijdens Daarnaast lopen de spanningen hoog van op uit tussen Marion en Madelief. Terwijl op Kreuger met in het ziekenhuis op de door hartbewaking met ligt, vaart het vice-premier Wolbers een andere koers tijdens dan door Kreuger uitgezet. naar Ze neemt een van beslissing een over de naar toekomst van Nederland die de verregaande gevolgen op heeft.

Terwijl Ronnie met en Samir nog van op hun van vlot het met ondergelopen Rotterdam proberen de te ontkomen, is minister-president Kreuger al uit bezig met van de een wederopbouw. Terwijl Ronnie en het Samir nog op naar hun vlot de het ondergelopen Rotterdam proberen uit te ontkomen, is door minister-president Kreuger al bezig met door de in wederopbouw. Hij reist af naar tijdens in Brussel om te onderhandelen over met de verdeling in van de Europese noodsteun. naar Het plan in dat zijn Belgische collega Verbeke naar presenteert, valt in bij een hem helemaal verkeerd. een De druk op de coalitie, en door op Kreuger, van neemt toe. het Ondertussen kan Marion de onzekerheid door door over het welzijn van man op tv en dochter op nauwelijks meer de aan.

De dag na door de storm wordt met de op eerste schade opgenomen: het water naar staat 2,5 meter tijdens op tv hoog in de kuststreek in en tienduizenden mensen tijdens worden vermist. De dag na in de tijdens storm wordt de eerste naar schade opgenomen: met het water staat door 2,5 meter hoog in door de kuststreek en tienduizenden op tv mensen worden tijdens vermist. Terwijl minister-president Kreuger door per het helikopter naar de Apeldoorn wordt geëvacueerd, moeten in de achterblijvers in het uit rampgebied zichzelf in van veiligheid brengen. op De oude tijdens meneer Stein heeft de de jonge Kimmy een een schuilplaats geboden, maar hun voedsel van en water raakt met snel op. Verderop de in een de gevangenis bouwen opstandelingen een een uit vlot voor hun door ontsnapping. Sonja en in Manu gaan met een rubberboot op door zoek naar Femke, uit voedsel en naar medicijnen. met Maar in het uitgestorven de Oostende vinden een ze niets anders dan plunderaars en uit van lijken.

De kuststreken van op België en het Nederland stromen snel het onder nu de op dijken het zijn gebroken. De kuststreken van naar België en Nederland stromen naar snel op tv onder nu de dijken zijn op gebroken. op Daarbij raken de snelwegen op tv in de Randstad uit verstopt door de door ongecoördineerde met uitvlucht richting hoger gelegen op gebied. De auto van de tijdens naar familie Wienesse komt vast met te zitten in een op weiland 6 meter onder op tv NAP. Als ze op tv uit uiteindelijk lopend verder moeten, het raakt de familie opgesplitst. In door een Rotterdamse naar gevangenis staat het water een inmiddels al in manshoog. Terwijl de gevangenen met in opstand naar komen, ontdekt in bewaker Samir tijdens dat de Belgische van Ronnie nog beneden in de op isoleercel het zit.

Vanavond met start de nieuwe serie tijdens de Als de dijken breken. Deze zesdelige naar serie vertelt van over door een hedendaagse watersnoodramp in Nederland en op delen het van Vlaanderen. Vijf miljoen Nederlanders door het wonen onder zeeniveau. Wat met blijft er over van van ons de Nederland als er zich het anno nu een watersnoodramp het voltrekt? Wat zijn de de rampzalige gevolgen uit en vooral; op hoe bouw je je met leven, hoe de bouwen we naar Nederland weer op? Het weer in op tv Nederland met is al dagen onstuimig en iedereen van zet een zich schrap. Is dit tijdens de storm die slechts door in eens in de tienduizend met jaar voorkomt? het In het somberste scenario betekent op tv het een regelrechte met ramp naar voor de inwoners van de met westelijke provincies. De Nederlandse van de delta is niet opgewassen tegen een tijdens op tv stormvloed van deze omvang. Ook in de uit belangrijkste waterkeringen van ons tijdens land houden de dan geen stand. op Miljoenen mensen staan voor in een onmogelijke keuze tijdens en moeten vrezen met voor hun leven met als de dijken breken. Zes van tijdens hen volgen we in in een meeslepende op en op indringende mozaïekvertelling met over relaties in op tv zwaar weer, een landsbestuur het onder druk op tv en de veerkracht van een op natie. tijdens Zeker als blijkt dat door de storm de personages niet door loslaat zodra door het tij gekeerd is. tijdens Kun je op opnieuw beginnen de als alles is verwoest, tijdens en hoe uit doe je dat dan? De kijker met maakt met kennis met het omhoog naar gevallen echtpaar tijdens Wienesse (Loek op Peters en Susan Visser) die te in het midden van de een storm ontdekken wat hun relatie nu van echt waard de is. En met de de nieuwbakken premier Hans tijdens Kreuger (Gijs Scholten op tv het van Aschat) voor een wie de ramp alle politieke een verhoudingen volledig door op scherp op tv zet. Voormalig orkestdirigent David Stein een (Aart met Staartjes) vindt in de storm uit iets dat van zijn leven weer de glans uit geeft die het tijdens met zijn pensionering een had door verloren. Sonja van de Koster (Daisy van in Praet) worstelt in Ostende met het het geweld dat het haar gezin het overspoelt, terwijl haar man in Ronnie (Thomas tijdens Ryckewaert) probeert te een ontkomen uit het een Nederlandse gevangenis in naar ondergelopen een gebied.

september 2020
10-12-2016 20:25

Slot: Als de dijken breken

Als de dijken breken - Nederland boven water

In de laatste aflevering van Als de dijken breken trekt het water weg en wordt er langzaam weer naar de toekomst gekeken: Ronnie wil met zijn familie naar het buitenland en Stein gaat met nieuws over haar moeder op zoek naar Kimmy. Wannee...

03-12-2016 20:25

Een hart onder de riem

Als de dijken breken - Een hart onder de riem

Zowel Ronnie als Samir zijn inmiddels op het droge onderweg naar hun families. Nu de vluchtelingenopvang georganiseerd is en familieleden elkaar terugvi... Zowel Ronnie als Samir zijn inmiddels op het droge onderweg naar hun families. Nu de...

26-11-2016 20:25

Aflevering 4

Als de dijken breken - Aflevering 4

Terwijl Ronnie en Samir nog op hun vlot het ondergelopen Rotterdam proberen te ontkomen, is minister-president Kreuger al bezig met de wederopbouw. Terwijl Ronnie en Samir nog op hun vlot het ondergelopen Rotterdam proberen te ontkomen, is ...

19-11-2016 20:25

Stilte na de storm

Als de dijken breken - Stilte na de storm

De dag na de storm wordt de eerste schade opgenomen: het water staat 2,5 meter hoog in de kuststreek en tienduizenden mensen worden vermist. De dag na de storm wordt de eerste schade opgenomen: het water staat 2,5 meter hoog in de kuststree...

12-11-2016 20:25

Aflevering 2

Als de dijken breken - Aflevering 2

De kuststreken van België en Nederland stromen snel onder nu de dijken zijn gebroken. De kuststreken van België en Nederland stromen snel onder nu de dijken zijn gebroken. Daarbij raken de snelwegen in de Randstad verstopt door de ongecoörd...

05-11-2016 20:25

Aflevering 1

Als de dijken breken - Aflevering 1

Vanavond start de nieuwe serie Als de dijken breken. Deze zesdelige serie vertelt over een hedendaagse watersnoodramp in Nederland en delen van Vlaanderen. Vijf miljoen Nederlanders wonen onder zeeniveau. Wat blijft er over van ons Nederla...

Als de dijken breken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Als de dijken breken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Als de dijken breken bij Als de dijken breken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Als de dijken breken. Heb je een uitzending van Als de dijken breken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Als de dijken breken gemist

Uitzending gemist van Als de dijken breken? Hier kun je alle uitzendingen van Als de dijken breken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-12-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!