Programma gemist?

In de de laatste aflevering van een Als de dijken in breken trekt het water een weg door en wordt uit er langzaam weer naar uit de toekomst op gekeken: Ronnie wil op tv met zijn familie naar het buitenland door en naar Stein gaat een met nieuws over naar haar moeder op zoek naar Kimmy. uit Wanneer de Marion en van Robert besluiten samen te het blijven voor hun dochters, met geven Naomi en Britt de allebei aan ergens een anders op tv verder te willen. in Nu staan ze met voor de keus hoe naar hun toekomst, samen uit of alleen, eruit gaat een zien. het Kreuger ontwikkelt een een revolutionair toekomstplan voor Nederland. door Hoewel hij uit veel tegenstanders heeft, is naar Kreuger vastbesloten deze op tv keer tijdens zijn hart en intuïtie te het volgen. Samir tijdens ziet geen enkele toekomst het meer van voor zich. Voor hem wordt op steeds duidelijker: op tv de minister-president is verantwoordelijk door voor zijn in verlies.

Zowel het Ronnie als Samir met zijn inmiddels op tijdens het droge onderweg naar naar hun families. met Nu de vluchtelingenopvang georganiseerd is tijdens en door familieleden elkaar terugvi... Zowel met Ronnie als van Samir zijn uit inmiddels op het in droge onderweg naar hun families. Nu met de naar vluchtelingenopvang georganiseerd op tv is en familieleden een elkaar terugvinden, wordt er een een dankdag door gehouden. Ook op naar de boerderij van Willem en Madelief uit Wienesse zijn een de door voorbereidingen in volle gang. Maar het hoewel de storm de al lang naar voorbij is, met bevindt de relatie van Marion van en Robert zich nog de steeds in zwaar naar weer. Daarnaast op tv lopen de spanningen hoog tijdens op tussen Marion de de en Madelief. Terwijl Kreuger in het tijdens ziekenhuis tijdens op de de hartbewaking ligt, vaart naar vice-premier Wolbers een andere op koers dan door door Kreuger uitgezet. Ze neemt de een beslissing een over de toekomst in van Nederland die verregaande op gevolgen van heeft.

Terwijl Ronnie uit en in Samir nog op hun door vlot het de ondergelopen Rotterdam proberen te ontkomen, met is minister-president Kreuger in al bezig het met de op wederopbouw. Terwijl Ronnie tijdens en Samir nog op hun door vlot op het ondergelopen Rotterdam proberen in te ontkomen, naar is minister-president Kreuger al op tv bezig met uit de wederopbouw. Hij reist af naar tijdens tijdens Brussel om te een onderhandelen over de met verdeling van de in Europese noodsteun. Het plan dat in zijn tijdens Belgische collega Verbeke presenteert, valt uit bij hem helemaal door verkeerd. De druk in op de coalitie, naar en het op Kreuger, neemt toe. met Ondertussen kan Marion de door onzekerheid over het welzijn met van met man en dochter nauwelijks op tv meer de aan.

De dag de na de storm wordt het de op tv eerste schade opgenomen: tijdens het water staat 2,5 een meter tijdens hoog in de kuststreek met en tienduizenden mensen worden vermist. met De tijdens dag na in de storm wordt naar de eerste schade opgenomen: het water naar staat op tv 2,5 meter hoog in de uit van kuststreek en tienduizenden mensen van worden vermist. Terwijl op minister-president Kreuger per helikopter naar het Apeldoorn op wordt geëvacueerd, moeten de uit achterblijvers in het rampgebied met zichzelf in veiligheid uit met brengen. De oude meneer in Stein heeft de op jonge Kimmy een van schuilplaats geboden, maar hun voedsel in en uit water raakt snel een op. Verderop in de tijdens gevangenis bouwen opstandelingen op een naar vlot voor hun ontsnapping. van Sonja en Manu gaan met op een rubberboot het op tijdens zoek naar Femke, voedsel en medicijnen. tijdens Maar in een het uitgestorven Oostende vinden het op ze niets anders dan plunderaars door en tijdens lijken.

De door kuststreken van België op en Nederland stromen snel van onder nu de dijken een met zijn gebroken. De kuststreken de van België en Nederland naar stromen snel onder nu naar uit de dijken zijn gebroken. Daarbij raken op uit de snelwegen in de Randstad verstopt in met door de ongecoördineerde uitvlucht richting met hoger gelegen gebied. met De een auto van de familie van Wienesse komt vast te tijdens zitten in op tv een weiland 6 meter de onder in NAP. Als ze van uiteindelijk lopend verder moeten, van raakt de familie opgesplitst. in In een een Rotterdamse gevangenis staat het water de inmiddels al van manshoog. Terwijl naar de gevangenen in met opstand komen, ontdekt uit bewaker Samir dat de Belgische naar Ronnie op nog beneden in de isoleercel door een zit.

Vanavond door start de nieuwe serie een in Als de dijken op tv breken. Deze zesdelige serie vertelt van over van een hedendaagse watersnoodramp in Nederland met en delen uit van Vlaanderen. Vijf miljoen door Nederlanders wonen onder in zeeniveau. Wat blijft een er uit over van ons Nederland een als er zich anno nu met een watersnoodramp voltrekt? met Wat zijn de door rampzalige de gevolgen en vooral; hoe in bouw door je je leven, op tv hoe bouwen we een Nederland weer op? Het weer van in Nederland is al uit dagen onstuimig en op iedereen zet zich schrap. een Is dit de door storm naar die slechts van eens in de tienduizend een jaar voorkomt? In het somberste van met scenario betekent het een regelrechte uit ramp in voor de inwoners van de westelijke de provincies. in De Nederlandse delta is in niet opgewassen tegen uit een het stormvloed van deze omvang. Ook de op belangrijkste waterkeringen van met naar ons land houden met dan geen stand. op tv Miljoenen mensen staan op tv voor een onmogelijke keuze het en moeten vrezen voor hun de op tv leven als de op dijken breken. Zes van hen naar volgen we uit in een meeslepende uit en indringende mozaïekvertelling over relaties in op met zwaar weer, een tijdens landsbestuur onder druk de en de veerkracht van tijdens een natie. Zeker als blijkt in dat de storm de van de personages niet loslaat het zodra het tij gekeerd is. in Kun het je opnieuw beginnen als in alles is verwoest, van en hoe doe je op tv dat op tv dan? De kijker maakt kennis met uit tijdens het omhoog gevallen echtpaar Wienesse (Loek van Peters en Susan uit Visser) die uit te midden van de tijdens op tv storm ontdekken wat hun relatie de nu het echt waard is. En met de door nieuwbakken premier op tv Hans Kreuger door (Gijs Scholten van op tv Aschat) voor wie de door ramp alle politieke verhoudingen het het volledig op scherp zet. Voormalig orkestdirigent van David naar Stein (Aart Staartjes) vindt in door de storm het iets met dat zijn leven tijdens weer de glans geeft naar die het door met zijn pensionering had verloren. Sonja naar een de Koster (Daisy met van Praet) worstelt in Ostende met een het geweld naar dat haar met gezin overspoelt, het terwijl haar man Ronnie (Thomas het Ryckewaert) probeert te ontkomen uit uit een Nederlandse van gevangenis in ondergelopen met uit gebied.

mei 2020
10-12-2016 20:25

Slot: Als de dijken breken

Als de dijken breken - Nederland boven water

In de laatste aflevering van Als de dijken breken trekt het water weg en wordt er langzaam weer naar de toekomst gekeken: Ronnie wil met zijn familie naar het buitenland en Stein gaat met nieuws over haar moeder op zoek naar Kimmy. Wannee...

03-12-2016 20:25

Een hart onder de riem

Als de dijken breken - Een hart onder de riem

Zowel Ronnie als Samir zijn inmiddels op het droge onderweg naar hun families. Nu de vluchtelingenopvang georganiseerd is en familieleden elkaar terugvi... Zowel Ronnie als Samir zijn inmiddels op het droge onderweg naar hun families. Nu de...

26-11-2016 20:25

Aflevering 4

Als de dijken breken - Aflevering 4

Terwijl Ronnie en Samir nog op hun vlot het ondergelopen Rotterdam proberen te ontkomen, is minister-president Kreuger al bezig met de wederopbouw. Terwijl Ronnie en Samir nog op hun vlot het ondergelopen Rotterdam proberen te ontkomen, is ...

19-11-2016 20:25

Stilte na de storm

Als de dijken breken - Stilte na de storm

De dag na de storm wordt de eerste schade opgenomen: het water staat 2,5 meter hoog in de kuststreek en tienduizenden mensen worden vermist. De dag na de storm wordt de eerste schade opgenomen: het water staat 2,5 meter hoog in de kuststree...

12-11-2016 20:25

Aflevering 2

Als de dijken breken - Aflevering 2

De kuststreken van België en Nederland stromen snel onder nu de dijken zijn gebroken. De kuststreken van België en Nederland stromen snel onder nu de dijken zijn gebroken. Daarbij raken de snelwegen in de Randstad verstopt door de ongecoörd...

05-11-2016 20:25

Aflevering 1

Als de dijken breken - Aflevering 1

Vanavond start de nieuwe serie Als de dijken breken. Deze zesdelige serie vertelt over een hedendaagse watersnoodramp in Nederland en delen van Vlaanderen. Vijf miljoen Nederlanders wonen onder zeeniveau. Wat blijft er over van ons Nederla...

Als de dijken breken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Als de dijken breken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Als de dijken breken bij Als de dijken breken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Als de dijken breken. Heb je een uitzending van Als de dijken breken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Als de dijken breken gemist

Uitzending gemist van Als de dijken breken? Hier kun je alle uitzendingen van Als de dijken breken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-12-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!