Programma gemist?

In de op tv laatste aflevering van Als het op de dijken breken door trekt het water tijdens weg en wordt er langzaam tijdens weer naar uit de toekomst de gekeken: Ronnie wil met zijn uit familie door naar het buitenland en Stein gaat op tv met nieuws op over de haar moeder op zoek naar Kimmy. tijdens Wanneer Marion uit en Robert van besluiten samen in te blijven voor hun uit dochters, geven Naomi en Britt op tv tijdens allebei aan ergens anders verder met te willen. Nu op tv staan naar ze voor de keus hoe hun uit toekomst, samen een of alleen, het eruit gaat met zien. Kreuger ontwikkelt een de revolutionair toekomstplan voor Nederland. Hoewel het hij in veel tegenstanders uit heeft, is Kreuger het vastbesloten deze keer zijn hart het en intuïtie te uit volgen. Samir ziet geen van door enkele toekomst meer voor zich. de Voor met hem wordt steeds duidelijker: de op minister-president is verantwoordelijk voor van uit zijn verlies.

Zowel Ronnie als met door Samir zijn inmiddels op het droge naar naar onderweg naar hun families. uit Nu de vluchtelingenopvang door georganiseerd is en familieleden elkaar uit door terugvi... Zowel Ronnie als het Samir zijn inmiddels op door het droge onderweg naar een hun van families. Nu de vluchtelingenopvang georganiseerd naar is met en familieleden op tv elkaar terugvinden, wordt er een dankdag het gehouden. in Ook op de boerderij tijdens van Willem en Madelief door Wienesse in zijn de met voorbereidingen in volle gang. op tv Maar hoewel de storm al naar lang voorbij is, op bevindt de naar relatie van Marion uit en Robert de zich nog steeds in door zwaar weer. op Daarnaast lopen de op tv spanningen hoog op tijdens tussen Marion en Madelief. Terwijl in Kreuger met in het ziekenhuis het op de hartbewaking uit ligt, vaart de vice-premier Wolbers een in andere koers dan door Kreuger uitgezet. in Ze met neemt een beslissing op tv over de op toekomst van Nederland die het verregaande gevolgen uit heeft.

Terwijl met Ronnie en Samir nog het op hun vlot het door ondergelopen Rotterdam het proberen naar te ontkomen, is op tv minister-president Kreuger al bezig met op de van wederopbouw. Terwijl Ronnie en op tv Samir nog op hun vlot door het tijdens ondergelopen Rotterdam proberen op te ontkomen, is minister-president Kreuger naar al bezig in met van de wederopbouw. Hij reist door af naar Brussel om te uit onderhandelen van over de verdeling uit van de Europese noodsteun. Het naar plan in dat zijn van Belgische collega Verbeke presenteert, valt bij de uit hem helemaal verkeerd. De druk met op de coalitie, op en op Kreuger, neemt naar toe. Ondertussen op kan Marion naar de onzekerheid over het welzijn tijdens van door man en dochter nauwelijks meer op tv van aan.

De een dag na de storm wordt in de een eerste schade opgenomen: tijdens het water staat 2,5 door meter hoog uit in de kuststreek en tienduizenden in met mensen worden vermist. De dag na een de naar storm wordt met de eerste schade opgenomen: het water op op staat 2,5 meter hoog in de naar kuststreek naar en tienduizenden mensen worden vermist. het Terwijl tijdens minister-president Kreuger per helikopter de naar op Apeldoorn wordt geëvacueerd, moeten de de achterblijvers in het een rampgebied uit zichzelf in veiligheid met brengen. De oude in meneer Stein heeft de jonge op tv Kimmy een schuilplaats geboden, tijdens maar uit hun voedsel naar en water raakt snel uit op. Verderop in in de gevangenis bouwen opstandelingen een van vlot de voor hun ontsnapping. Sonja een en Manu gaan met met een rubberboot op op zoek naar Femke, met voedsel en medicijnen. tijdens tijdens Maar in het uitgestorven Oostende vinden naar ze van niets anders in dan plunderaars en naar lijken.

De kuststreken op van België en met Nederland stromen snel onder een een nu de dijken zijn gebroken. van De kuststreken van België op en Nederland stromen met snel tijdens onder nu de dijken zijn tijdens gebroken. Daarbij met raken de het snelwegen in de de Randstad verstopt in door de ongecoördineerde de uitvlucht richting hoger gelegen uit gebied. De auto van op tv de familie op Wienesse komt vast te op tv zitten in een de weiland op 6 meter onder NAP. Als met ze van uiteindelijk lopend verder moeten, raakt de de familie door opgesplitst. In een de Rotterdamse gevangenis staat het het water inmiddels al manshoog. de in Terwijl de gevangenen op tv in opstand komen, ontdekt bewaker Samir tijdens dat de een Belgische Ronnie nog een beneden in door de isoleercel met zit.

Vanavond in start de door nieuwe serie Als van de dijken breken. uit Deze zesdelige serie vertelt over tijdens een een hedendaagse watersnoodramp in op Nederland en delen de van Vlaanderen. Vijf miljoen Nederlanders door wonen naar onder zeeniveau. Wat blijft er de over van naar ons op Nederland als er zich tijdens anno nu een watersnoodramp het voltrekt? de Wat zijn de rampzalige op gevolgen en vooral; hoe een bouw je je leven, van hoe naar bouwen we tijdens Nederland weer op? Het weer in Nederland uit naar is al dagen onstuimig en van iedereen zet tijdens zich schrap. Is dit de door storm op tv die slechts eens in de in tienduizend jaar op voorkomt? In het op somberste scenario betekent door het een regelrechte ramp de voor de inwoners op van de westelijke op tv provincies. de De Nederlandse de delta is niet opgewassen tegen naar een op tv stormvloed van deze omvang. met Ook de belangrijkste een waterkeringen van ons land door houden dan geen op stand. in Miljoenen mensen staan voor een onmogelijke een de keuze en moeten vrezen voor hun van leven als de de dijken breken. Zes door van hen volgen door we in een het meeslepende en indringende op tv mozaïekvertelling met over relaties in zwaar weer, een met naar landsbestuur onder druk en de in veerkracht van een van natie. Zeker als het blijkt dat de storm met de personages uit niet loslaat zodra op het tij gekeerd is. uit in Kun je opnieuw beginnen als van alles uit is verwoest, en hoe doe je op tv dat tijdens dan? De kijker tijdens maakt kennis met het omhoog van gevallen echtpaar een Wienesse (Loek Peters tijdens en Susan Visser) met die te midden uit van de storm ontdekken wat de hun op relatie nu een echt waard is. En met het de nieuwbakken het premier Hans Kreuger (Gijs het Scholten van een Aschat) voor wie de ramp met alle politieke naar verhoudingen volledig op scherp naar zet. Voormalig op tv orkestdirigent David de Stein (Aart Staartjes) de vindt in de op tv storm iets dat van zijn leven van weer de glans geeft die met het met met zijn pensionering had het verloren. Sonja naar de Koster (Daisy van Praet) van worstelt door in Ostende met het tijdens geweld dat haar gezin van overspoelt, terwijl haar man op Ronnie (Thomas Ryckewaert) door uit probeert te ontkomen uit uit een Nederlandse gevangenis in uit ondergelopen het gebied.

april 2018
10-12-2016 20:25

Slot: Als de dijken breken

Als de dijken breken - Nederland boven water

In de laatste aflevering van Als de dijken breken trekt het water weg en wordt er langzaam weer naar de toekomst gekeken: Ronnie wil met zijn familie naar het buitenland en Stein gaat met nieuws over haar moeder op zoek naar Kimmy. Wannee...

03-12-2016 20:25

Een hart onder de riem

Als de dijken breken - Een hart onder de riem

Zowel Ronnie als Samir zijn inmiddels op het droge onderweg naar hun families. Nu de vluchtelingenopvang georganiseerd is en familieleden elkaar terugvi... Zowel Ronnie als Samir zijn inmiddels op het droge onderweg naar hun families. Nu de...

26-11-2016 20:25

Aflevering 4

Als de dijken breken - Aflevering 4

Terwijl Ronnie en Samir nog op hun vlot het ondergelopen Rotterdam proberen te ontkomen, is minister-president Kreuger al bezig met de wederopbouw. Terwijl Ronnie en Samir nog op hun vlot het ondergelopen Rotterdam proberen te ontkomen, is ...

19-11-2016 20:25

Stilte na de storm

Als de dijken breken - Stilte na de storm

De dag na de storm wordt de eerste schade opgenomen: het water staat 2,5 meter hoog in de kuststreek en tienduizenden mensen worden vermist. De dag na de storm wordt de eerste schade opgenomen: het water staat 2,5 meter hoog in de kuststree...

12-11-2016 20:25

Aflevering 2

Als de dijken breken - Aflevering 2

De kuststreken van België en Nederland stromen snel onder nu de dijken zijn gebroken. De kuststreken van België en Nederland stromen snel onder nu de dijken zijn gebroken. Daarbij raken de snelwegen in de Randstad verstopt door de ongecoörd...

05-11-2016 20:25

Aflevering 1

Als de dijken breken - Aflevering 1

Vanavond start de nieuwe serie Als de dijken breken. Deze zesdelige serie vertelt over een hedendaagse watersnoodramp in Nederland en delen van Vlaanderen. Vijf miljoen Nederlanders wonen onder zeeniveau. Wat blijft er over van ons Nederla...

Als de dijken breken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Als de dijken breken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Als de dijken breken bij Als de dijken breken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Als de dijken breken. Heb je een uitzending van Als de dijken breken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Als de dijken breken gemist

Uitzending gemist van Als de dijken breken? Hier kun je alle uitzendingen van Als de dijken breken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-12-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord