Programma gemist?

In naar de laatste aflevering van Als door de dijken uit breken trekt het water naar de weg en wordt er een langzaam weer naar de toekomst een gekeken: Ronnie door wil met op tv zijn familie naar het door buitenland en Stein gaat door tijdens met nieuws over haar op moeder op zoek in naar Kimmy. Wanneer Marion van en Robert besluiten met samen te blijven uit voor tijdens hun dochters, geven een Naomi en Britt allebei op aan ergens anders een verder te willen. Nu van staan ze voor de de keus hoe hun het toekomst, samen of uit alleen, op eruit gaat zien. Kreuger uit ontwikkelt door een revolutionair toekomstplan voor op tv Nederland. Hoewel hij veel tijdens tegenstanders heeft, is Kreuger tijdens vastbesloten op tv deze keer zijn hart door en uit intuïtie te volgen. Samir ziet geen het enkele tijdens toekomst meer voor een zich. Voor hem wordt uit steeds duidelijker: de minister-president het is verantwoordelijk voor de uit zijn verlies.

Zowel naar Ronnie als Samir zijn de inmiddels op door het droge onderweg naar hun in families. Nu in de vluchtelingenopvang georganiseerd de is uit en familieleden elkaar terugvi... Zowel Ronnie naar als in Samir zijn inmiddels op het een droge op tv onderweg naar door hun families. Nu de vluchtelingenopvang georganiseerd van tijdens is en familieleden op elkaar terugvinden, wordt er naar een dankdag gehouden. Ook op tijdens de boerderij van op tv Willem en Madelief in de Wienesse zijn de voorbereidingen in volle van gang. Maar door hoewel de in storm al lang naar voorbij is, bevindt de van relatie het van Marion en Robert zich nog met steeds in naar zwaar weer. Daarnaast lopen het de van spanningen hoog op tussen op Marion en Madelief. de Terwijl Kreuger in het tijdens ziekenhuis tijdens op de hartbewaking ligt, met vaart op tv vice-premier Wolbers een een andere koers dan in door Kreuger uitgezet. op Ze neemt een beslissing over de de de toekomst van Nederland die een verregaande gevolgen de heeft.

Terwijl Ronnie en met Samir nog op tijdens hun in vlot het op tv ondergelopen Rotterdam proberen met te ontkomen, is minister-president Kreuger tijdens al op bezig met de wederopbouw. Terwijl van Ronnie en Samir nog de op hun vlot het het ondergelopen Rotterdam op proberen te van ontkomen, is minister-president naar Kreuger al op bezig met het de wederopbouw. Hij reist uit af naar de Brussel om te onderhandelen op tv over de verdeling van van de een Europese noodsteun. Het plan dat zijn een Belgische van collega Verbeke presenteert, een valt bij hem helemaal door verkeerd. De uit druk op een de coalitie, en op Kreuger, neemt met een toe. Ondertussen kan het Marion de onzekerheid over het het welzijn van man en op dochter nauwelijks op tv meer het aan.

De een dag na de storm wordt uit naar de eerste schade opgenomen: het naar water staat 2,5 het meter de hoog in de kuststreek en door tienduizenden mensen worden uit vermist. De dag na op tv de storm wordt van de eerste een schade in opgenomen: het water staat door 2,5 meter hoog in met de kuststreek en tienduizenden van mensen op worden vermist. Terwijl minister-president Kreuger tijdens per van helikopter naar Apeldoorn tijdens wordt geëvacueerd, moeten de achterblijvers met in het het rampgebied zichzelf in door veiligheid brengen. naar De oude meneer Stein heeft tijdens de jonge door Kimmy een schuilplaats naar geboden, maar hun voedsel het en een water raakt snel op. Verderop met in uit de gevangenis naar bouwen opstandelingen een vlot een voor hun ontsnapping. Sonja in en Manu gaan met op tv een in rubberboot op zoek naar het Femke, voedsel en van medicijnen. Maar in een het in uitgestorven Oostende vinden ze niets op tv anders dan plunderaars en van het lijken.

De door kuststreken van van België en Nederland stromen de snel onder nu in de dijken zijn door gebroken. De kuststreken van op tv België en Nederland stromen op snel van onder nu de dijken zijn door gebroken. Daarbij raken met naar de snelwegen in de Randstad op tv verstopt door met de ongecoördineerde uitvlucht richting hoger een gelegen gebied. De met op auto van de familie Wienesse naar komt vast te zitten van in een weiland op 6 meter naar onder NAP. op tv Als ze uiteindelijk lopend naar verder moeten, raakt tijdens de familie opgesplitst. het In een door Rotterdamse gevangenis staat tijdens het water naar inmiddels al manshoog. Terwijl de tijdens gevangenen in opstand komen, het ontdekt naar bewaker Samir de dat de Belgische Ronnie in nog beneden in de met isoleercel naar zit.

Vanavond van start de uit nieuwe serie Als het de dijken breken. Deze zesdelige een de serie vertelt over een hedendaagse op watersnoodramp op in Nederland en delen van Vlaanderen. uit het Vijf miljoen Nederlanders wonen van onder zeeniveau. met Wat blijft er over het van ons met Nederland als er zich anno in nu een watersnoodramp voltrekt? door Wat van zijn de op rampzalige gevolgen en de vooral; hoe bouw in je je leven, hoe bouwen we uit Nederland een weer op? Het weer op in Nederland tijdens is al dagen onstuimig en iedereen uit in zet zich schrap. Is tijdens dit de storm die met slechts eens op tv in de op tienduizend jaar voorkomt? In het het somberste scenario betekent op het een regelrechte ramp op voor tijdens de inwoners van de westelijke naar provincies. De op tv Nederlandse delta is niet het opgewassen tegen tijdens een op tv stormvloed van deze omvang. uit Ook de belangrijkste waterkeringen een van ons land houden op dan geen op tv stand. Miljoenen mensen staan de voor van een onmogelijke keuze en moeten de de vrezen voor hun door leven als de dijken breken. Zes in van op tv hen volgen we in een met meeslepende en indringende mozaïekvertelling met over relaties in in door zwaar weer, een in landsbestuur onder druk naar en de veerkracht van van een natie. Zeker als blijkt het dat in de storm de naar personages niet loslaat tijdens zodra het tij gekeerd tijdens is. Kun tijdens je opnieuw tijdens beginnen als alles is op tv verwoest, en hoe doe je het dat uit dan? De kijker maakt kennis tijdens met het omhoog uit gevallen het echtpaar Wienesse (Loek Peters en uit Susan Visser) die op te met midden van de storm ontdekken van wat hun van relatie nu echt waard door is. En op met de nieuwbakken premier door Hans Kreuger (Gijs op tv Scholten van Aschat) tijdens voor uit wie de ramp alle van politieke verhoudingen volledig op door scherp van zet. Voormalig orkestdirigent David Stein uit (Aart Staartjes) vindt in het de door storm iets dat zijn uit leven weer de glans met in geeft die het met zijn in pensionering had verloren. Sonja in de Koster (Daisy tijdens van Praet) in worstelt in Ostende met uit de het geweld dat met haar gezin overspoelt, terwijl op haar man tijdens Ronnie (Thomas Ryckewaert) probeert van te ontkomen uit een uit Nederlandse gevangenis in met ondergelopen op gebied.

oktober 2019
10-12-2016 20:25

Slot: Als de dijken breken

Als de dijken breken - Nederland boven water

In de laatste aflevering van Als de dijken breken trekt het water weg en wordt er langzaam weer naar de toekomst gekeken: Ronnie wil met zijn familie naar het buitenland en Stein gaat met nieuws over haar moeder op zoek naar Kimmy. Wannee...

03-12-2016 20:25

Een hart onder de riem

Als de dijken breken - Een hart onder de riem

Zowel Ronnie als Samir zijn inmiddels op het droge onderweg naar hun families. Nu de vluchtelingenopvang georganiseerd is en familieleden elkaar terugvi... Zowel Ronnie als Samir zijn inmiddels op het droge onderweg naar hun families. Nu de...

26-11-2016 20:25

Aflevering 4

Als de dijken breken - Aflevering 4

Terwijl Ronnie en Samir nog op hun vlot het ondergelopen Rotterdam proberen te ontkomen, is minister-president Kreuger al bezig met de wederopbouw. Terwijl Ronnie en Samir nog op hun vlot het ondergelopen Rotterdam proberen te ontkomen, is ...

19-11-2016 20:25

Stilte na de storm

Als de dijken breken - Stilte na de storm

De dag na de storm wordt de eerste schade opgenomen: het water staat 2,5 meter hoog in de kuststreek en tienduizenden mensen worden vermist. De dag na de storm wordt de eerste schade opgenomen: het water staat 2,5 meter hoog in de kuststree...

12-11-2016 20:25

Aflevering 2

Als de dijken breken - Aflevering 2

De kuststreken van België en Nederland stromen snel onder nu de dijken zijn gebroken. De kuststreken van België en Nederland stromen snel onder nu de dijken zijn gebroken. Daarbij raken de snelwegen in de Randstad verstopt door de ongecoörd...

05-11-2016 20:25

Aflevering 1

Als de dijken breken - Aflevering 1

Vanavond start de nieuwe serie Als de dijken breken. Deze zesdelige serie vertelt over een hedendaagse watersnoodramp in Nederland en delen van Vlaanderen. Vijf miljoen Nederlanders wonen onder zeeniveau. Wat blijft er over van ons Nederla...

Als de dijken breken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Als de dijken breken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Als de dijken breken bij Als de dijken breken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Als de dijken breken. Heb je een uitzending van Als de dijken breken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Als de dijken breken gemist

Uitzending gemist van Als de dijken breken? Hier kun je alle uitzendingen van Als de dijken breken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-12-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!