Programma gemist?

In de van laatste aflevering uit van Als de dijken breken naar trekt het het water weg en uit wordt de er langzaam weer naar de een toekomst gekeken: de Ronnie wil met zijn familie op tv naar het het buitenland en Stein naar gaat met nieuws over uit haar moeder door op in zoek naar Kimmy. Wanneer Marion en een Robert besluiten van samen te met blijven voor hun dochters, geven op Naomi en het Britt naar allebei aan ergens anders uit verder te willen. op Nu staan ze voor de naar keus hoe hun tijdens toekomst, samen of van alleen, in eruit gaat zien. Kreuger ontwikkelt op een revolutionair uit toekomstplan een voor Nederland. Hoewel hij veel tegenstanders in heeft, is de Kreuger de vastbesloten deze keer een zijn hart en intuïtie naar te volgen. Samir ziet in geen enkele naar toekomst meer voor zich. Voor tijdens hem een wordt steeds het duidelijker: de minister-president op is verantwoordelijk voor zijn op tv verlies.

Zowel Ronnie als een Samir in zijn inmiddels op op tv het droge onderweg naar met hun op families. Nu de vluchtelingenopvang georganiseerd een is en familieleden elkaar op tv terugvi... Zowel tijdens Ronnie als uit Samir zijn inmiddels op het op droge onderweg tijdens naar van hun families. Nu de de vluchtelingenopvang georganiseerd de is en familieleden elkaar terugvinden, wordt door met er een dankdag gehouden. op tv Ook op de boerderij het van Willem en naar Madelief Wienesse zijn met de voorbereidingen door in volle gang. Maar hoewel uit de het storm al met lang voorbij is, bevindt de relatie met van Marion het en Robert zich nog uit steeds in zwaar door op weer. Daarnaast lopen de spanningen op tv hoog op op tv tussen Marion en Madelief. door Terwijl uit Kreuger in het het ziekenhuis op de hartbewaking ligt, vaart tijdens vice-premier de Wolbers een met andere koers dan door Kreuger een uitgezet. in Ze neemt een beslissing van over de toekomst tijdens van Nederland die verregaande een gevolgen uit heeft.

Terwijl Ronnie met en Samir tijdens nog op hun vlot het op tv tijdens ondergelopen Rotterdam proberen te uit ontkomen, is minister-president een Kreuger al bezig met de uit wederopbouw. Terwijl Ronnie met en Samir het nog door op hun vlot het ondergelopen door Rotterdam naar proberen te ontkomen, is minister-president tijdens Kreuger al bezig met uit de het wederopbouw. Hij reist naar af naar Brussel om van te een onderhandelen over de verdeling van de op Europese noodsteun. Het in plan door dat zijn Belgische door collega Verbeke presenteert, valt de bij hem de helemaal verkeerd. in De druk op door de coalitie, en van op Kreuger, neemt van toe. Ondertussen kan op tv Marion de onzekerheid over het welzijn de in van man en dochter in nauwelijks meer de aan.

De naar dag na de storm naar wordt naar de eerste schade het opgenomen: het water staat 2,5 uit meter hoog in naar de kuststreek en van tienduizenden op mensen worden vermist. De dag na uit de storm het wordt de op eerste schade opgenomen: het water op staat tijdens 2,5 meter hoog in het de van kuststreek en tienduizenden mensen worden vermist. de Terwijl minister-president naar Kreuger per helikopter naar een Apeldoorn wordt naar geëvacueerd, moeten op de achterblijvers in het tijdens rampgebied zichzelf in door veiligheid brengen. De de oude meneer Stein heeft tijdens de jonge Kimmy in een op tv schuilplaats geboden, van maar hun voedsel en tijdens water raakt snel op. het Verderop in de van gevangenis bouwen opstandelingen naar een vlot voor de hun ontsnapping. Sonja en tijdens Manu het gaan met een rubberboot in op zoek naar met Femke, naar voedsel en medicijnen. Maar in het op uitgestorven Oostende de vinden ze niets op anders dan een plunderaars en op lijken.

De kuststreken op tv van België en de Nederland een stromen snel onder nu de dijken op van zijn gebroken. De in kuststreken van België en Nederland stromen een naar snel onder nu tijdens de dijken zijn op tv gebroken. Daarbij raken tijdens de snelwegen in de Randstad verstopt een door de ongecoördineerde tijdens uitvlucht van richting hoger gelegen gebied. door De auto van door de familie naar Wienesse komt vast te met zitten met in een weiland op 6 meter onder NAP. Als het ze uiteindelijk lopend verder in moeten, raakt de door familie door opgesplitst. In de een Rotterdamse gevangenis staat door het water een inmiddels al manshoog. Terwijl de gevangenen de in door opstand komen, ontdekt naar bewaker Samir dat de Belgische door in Ronnie nog beneden in in de isoleercel het zit.

Vanavond start de de nieuwe door serie het Als de dijken in breken. Deze zesdelige serie uit vertelt over een hedendaagse op tv watersnoodramp in door Nederland en van delen van Vlaanderen. Vijf naar miljoen Nederlanders wonen onder door zeeniveau. Wat blijft op er over van ons van in Nederland als er zich in anno nu een een watersnoodramp voltrekt? Wat het zijn de rampzalige gevolgen de en vooral; de hoe bouw naar je je leven, op hoe bouwen we Nederland in weer op? Het weer op in Nederland is al dagen op tv onstuimig en iedereen een met zet zich schrap. Is het dit de storm die slechts op tv eens in de op tienduizend jaar voorkomt? naar In het somberste de scenario betekent het een op een regelrechte ramp voor de inwoners van van de westelijke op tv naar provincies. De Nederlandse een delta is niet op opgewassen tegen een stormvloed van van deze omvang. Ook naar de belangrijkste door waterkeringen van ons land houden tijdens de dan geen stand. Miljoenen het mensen staan op tv voor een onmogelijke keuze en moeten op tv het vrezen voor hun leven als uit de dijken breken. Zes van uit hen volgen op tv we in een van meeslepende en indringende door mozaïekvertelling over op relaties in de zwaar weer, een landsbestuur onder door druk en in de veerkracht van uit een natie. Zeker van als blijkt dat de de storm in de personages niet loslaat zodra het naar tij gekeerd is. tijdens Kun je in opnieuw beginnen als tijdens alles is van verwoest, en hoe doe je op in dat dan? De kijker maakt door kennis met het een omhoog gevallen echtpaar Wienesse (Loek uit Peters en Susan een Visser) die uit te op midden van de storm tijdens ontdekken wat hun relatie nu door echt waard in is. En met van de nieuwbakken premier op tv Hans van Kreuger (Gijs Scholten van Aschat) voor uit wie naar de ramp op tv alle politieke verhoudingen volledig op scherp naar zet. Voormalig in orkestdirigent David van Stein (Aart het Staartjes) vindt in de in storm iets naar dat zijn leven weer de glans uit de geeft die het op tv met zijn pensionering uit had verloren. Sonja de Koster (Daisy door van Praet) worstelt in in Ostende met naar het geweld de dat haar gezin van overspoelt, terwijl van haar man op Ronnie (Thomas Ryckewaert) probeert te naar ontkomen uit op een Nederlandse gevangenis in ondergelopen de uit gebied.

juli 2021
10-12-2016 20:25

Slot: Als de dijken breken

Als de dijken breken - Nederland boven water

In de laatste aflevering van Als de dijken breken trekt het water weg en wordt er langzaam weer naar de toekomst gekeken: Ronnie wil met zijn familie naar het buitenland en Stein gaat met nieuws over haar moeder op zoek naar Kimmy. Wannee...

03-12-2016 20:25

Een hart onder de riem

Als de dijken breken - Een hart onder de riem

Zowel Ronnie als Samir zijn inmiddels op het droge onderweg naar hun families. Nu de vluchtelingenopvang georganiseerd is en familieleden elkaar terugvi... Zowel Ronnie als Samir zijn inmiddels op het droge onderweg naar hun families. Nu de...

26-11-2016 20:25

Aflevering 4

Als de dijken breken - Aflevering 4

Terwijl Ronnie en Samir nog op hun vlot het ondergelopen Rotterdam proberen te ontkomen, is minister-president Kreuger al bezig met de wederopbouw. Terwijl Ronnie en Samir nog op hun vlot het ondergelopen Rotterdam proberen te ontkomen, is ...

19-11-2016 20:25

Stilte na de storm

Als de dijken breken - Stilte na de storm

De dag na de storm wordt de eerste schade opgenomen: het water staat 2,5 meter hoog in de kuststreek en tienduizenden mensen worden vermist. De dag na de storm wordt de eerste schade opgenomen: het water staat 2,5 meter hoog in de kuststree...

12-11-2016 20:25

Aflevering 2

Als de dijken breken - Aflevering 2

De kuststreken van België en Nederland stromen snel onder nu de dijken zijn gebroken. De kuststreken van België en Nederland stromen snel onder nu de dijken zijn gebroken. Daarbij raken de snelwegen in de Randstad verstopt door de ongecoörd...

05-11-2016 20:25

Aflevering 1

Als de dijken breken - Aflevering 1

Vanavond start de nieuwe serie Als de dijken breken. Deze zesdelige serie vertelt over een hedendaagse watersnoodramp in Nederland en delen van Vlaanderen. Vijf miljoen Nederlanders wonen onder zeeniveau. Wat blijft er over van ons Nederla...

Als de dijken breken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Als de dijken breken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Als de dijken breken bij Als de dijken breken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Als de dijken breken. Heb je een uitzending van Als de dijken breken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Als de dijken breken gemist

Uitzending gemist van Als de dijken breken? Hier kun je alle uitzendingen van Als de dijken breken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-12-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!