Programma gemist?

In tijdens de laatste tijdens aflevering van Als de van dijken breken trekt het op tv water de weg en wordt het er langzaam weer naar in de toekomst gekeken: Ronnie wil op met zijn in familie naar het met buitenland en met Stein gaat met nieuws door over van haar moeder op zoek naar Kimmy. de Wanneer Marion in en Robert besluiten op tv samen te uit blijven voor een hun dochters, geven Naomi en tijdens Britt een allebei aan ergens anders verder te in willen. Nu op staan ze voor op tv de keus hoe hun de toekomst, in samen of alleen, eruit in gaat zien. Kreuger ontwikkelt op tv een revolutionair toekomstplan een voor het Nederland. Hoewel de hij veel tegenstanders in heeft, is Kreuger vastbesloten deze tijdens keer zijn hart en een intuïtie te door volgen. Samir met ziet geen naar enkele toekomst meer voor zich. Voor op hem wordt steeds een duidelijker: de minister-president tijdens naar is verantwoordelijk voor van zijn verlies.

Zowel het Ronnie als een Samir zijn inmiddels op het het droge door onderweg naar hun families. Nu het de vluchtelingenopvang de georganiseerd is en uit familieleden elkaar terugvi... Zowel op Ronnie als Samir de zijn inmiddels op tijdens het uit droge onderweg naar in hun families. Nu de vluchtelingenopvang georganiseerd de is het en familieleden elkaar het terugvinden, wordt er in een dankdag gehouden. Ook met op de boerderij van van Willem op en Madelief het Wienesse zijn de voorbereidingen in in volle gang. Maar naar hoewel de storm door al tijdens lang voorbij is, bevindt naar de relatie tijdens van Marion en in Robert zich nog steeds in van zwaar naar weer. Daarnaast lopen de spanningen hoog een op tussen Marion naar en tijdens Madelief. Terwijl Kreuger in het de ziekenhuis in op de hartbewaking ligt, vaart uit naar vice-premier Wolbers een andere koers met dan door Kreuger met uitgezet. Ze naar neemt een beslissing op tv over de toekomst in van Nederland in die verregaande gevolgen in heeft.

Terwijl Ronnie en naar Samir nog van op hun op tv vlot het ondergelopen Rotterdam proberen de te ontkomen, tijdens is minister-president Kreuger al met bezig met de de wederopbouw. Terwijl tijdens Ronnie en Samir door nog op hun het vlot op het ondergelopen Rotterdam proberen naar te ontkomen, is naar minister-president Kreuger op tv al bezig met de wederopbouw. Hij van reist af tijdens naar Brussel van om te een onderhandelen over de verdeling van een de op tv Europese noodsteun. Het plan dat zijn op Belgische in collega Verbeke presenteert, valt bij op tv hem helemaal verkeerd. op tv De op tv druk op tijdens de coalitie, en op Kreuger, tijdens neemt toe. Ondertussen kan de met Marion de onzekerheid een over het welzijn van man met en dochter nauwelijks op tv meer het aan.

De op tv dag na de storm wordt uit de van eerste schade opgenomen: het naar water staat een 2,5 meter uit hoog in de kuststreek en tienduizenden naar mensen worden tijdens vermist. De dag na uit de storm wordt een de de eerste schade opgenomen: van het water staat 2,5 meter met tijdens hoog in de kuststreek in en tienduizenden tijdens mensen worden vermist. Terwijl minister-president uit Kreuger per helikopter naar in Apeldoorn op wordt geëvacueerd, moeten de uit achterblijvers in het rampgebied naar zichzelf in de veiligheid brengen. De oude tijdens meneer Stein heeft een door de jonge Kimmy een schuilplaats een geboden, maar hun in voedsel met en water raakt snel op. Verderop naar in de gevangenis naar op bouwen opstandelingen een vlot voor in hun een ontsnapping. Sonja en Manu gaan met uit een op rubberboot op zoek de naar Femke, voedsel het en medicijnen. met Maar in het tijdens uitgestorven Oostende vinden ze niets anders op tv dan plunderaars op en met lijken.

De kuststreken in van België en de Nederland stromen door snel onder nu de dijken in zijn gebroken. De het een kuststreken van België uit en Nederland stromen snel onder nu het de naar dijken zijn van gebroken. Daarbij raken een de snelwegen in de Randstad verstopt een op tv door de ongecoördineerde uitvlucht richting naar hoger door gelegen gebied. De een auto van de door familie Wienesse komt vast op te zitten in met een weiland 6 meter tijdens onder NAP. Als met ze met uiteindelijk lopend verder de moeten, raakt de op familie opgesplitst. In in een Rotterdamse gevangenis het staat het water inmiddels al manshoog. tijdens op tv Terwijl de gevangenen in door opstand komen, ontdekt bewaker op tv Samir op dat de Belgische Ronnie nog tijdens beneden van in de isoleercel met zit.

Vanavond start van de in nieuwe serie uit Als de dijken breken. Deze zesdelige naar door serie vertelt over een met hedendaagse watersnoodramp in op Nederland en delen van Vlaanderen. van Vijf miljoen op Nederlanders op wonen onder zeeniveau. tijdens Wat blijft er over van met ons Nederland als er de zich anno nu door het een watersnoodramp voltrekt? Wat met zijn de rampzalige gevolgen en een vooral; hoe op bouw je je uit leven, hoe de bouwen we het Nederland weer op? Het weer uit in Nederland is al dagen in onstuimig en van iedereen zet zich schrap. in Is dit de uit storm die slechts in eens naar in de tienduizend door jaar voorkomt? In het somberste van scenario op betekent het een regelrechte ramp een een voor de inwoners van met de westelijke provincies. een De Nederlandse delta is niet naar opgewassen tegen met een stormvloed van een deze omvang. tijdens Ook de belangrijkste waterkeringen van een van ons land houden dan naar geen stand. Miljoenen op mensen staan voor een onmogelijke tijdens keuze en moeten met vrezen voor op hun leven als tijdens de dijken met breken. Zes van door hen volgen we in een meeslepende door en indringende mozaïekvertelling met over relaties in door zwaar weer, de een van landsbestuur onder druk uit en de veerkracht van een natie. door van Zeker als blijkt dat de storm een een de personages niet naar loslaat zodra het tij gekeerd is. in Kun door je opnieuw beginnen als alles met is een verwoest, en met hoe doe je dat dan? De in kijker met maakt kennis met het omhoog gevallen op tv echtpaar Wienesse een (Loek Peters en een Susan Visser) tijdens die te midden een van de storm ontdekken met wat tijdens hun relatie nu echt waard het is. En met het de nieuwbakken een premier Hans Kreuger (Gijs tijdens Scholten van het Aschat) voor wie uit de ramp alle politieke verhoudingen uit volledig op scherp tijdens zet. Voormalig orkestdirigent tijdens David Stein de (Aart Staartjes) vindt de in de naar storm iets dat zijn tijdens leven weer de glans tijdens geeft door die het met het zijn pensionering had een verloren. Sonja de de Koster (Daisy van tijdens Praet) worstelt in van Ostende met het geweld dat van op haar gezin overspoelt, terwijl haar man de Ronnie (Thomas op tv Ryckewaert) op tv probeert te ontkomen uit door een Nederlandse gevangenis in ondergelopen tijdens het gebied.

september 2018
10-12-2016 20:25

Slot: Als de dijken breken

Als de dijken breken - Nederland boven water

In de laatste aflevering van Als de dijken breken trekt het water weg en wordt er langzaam weer naar de toekomst gekeken: Ronnie wil met zijn familie naar het buitenland en Stein gaat met nieuws over haar moeder op zoek naar Kimmy. Wannee...

03-12-2016 20:25

Een hart onder de riem

Als de dijken breken - Een hart onder de riem

Zowel Ronnie als Samir zijn inmiddels op het droge onderweg naar hun families. Nu de vluchtelingenopvang georganiseerd is en familieleden elkaar terugvi... Zowel Ronnie als Samir zijn inmiddels op het droge onderweg naar hun families. Nu de...

26-11-2016 20:25

Aflevering 4

Als de dijken breken - Aflevering 4

Terwijl Ronnie en Samir nog op hun vlot het ondergelopen Rotterdam proberen te ontkomen, is minister-president Kreuger al bezig met de wederopbouw. Terwijl Ronnie en Samir nog op hun vlot het ondergelopen Rotterdam proberen te ontkomen, is ...

19-11-2016 20:25

Stilte na de storm

Als de dijken breken - Stilte na de storm

De dag na de storm wordt de eerste schade opgenomen: het water staat 2,5 meter hoog in de kuststreek en tienduizenden mensen worden vermist. De dag na de storm wordt de eerste schade opgenomen: het water staat 2,5 meter hoog in de kuststree...

12-11-2016 20:25

Aflevering 2

Als de dijken breken - Aflevering 2

De kuststreken van België en Nederland stromen snel onder nu de dijken zijn gebroken. De kuststreken van België en Nederland stromen snel onder nu de dijken zijn gebroken. Daarbij raken de snelwegen in de Randstad verstopt door de ongecoörd...

05-11-2016 20:25

Aflevering 1

Als de dijken breken - Aflevering 1

Vanavond start de nieuwe serie Als de dijken breken. Deze zesdelige serie vertelt over een hedendaagse watersnoodramp in Nederland en delen van Vlaanderen. Vijf miljoen Nederlanders wonen onder zeeniveau. Wat blijft er over van ons Nederla...

Als de dijken breken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Als de dijken breken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Als de dijken breken bij Als de dijken breken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Als de dijken breken. Heb je een uitzending van Als de dijken breken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Als de dijken breken gemist

Uitzending gemist van Als de dijken breken? Hier kun je alle uitzendingen van Als de dijken breken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-12-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord