Programma gemist?

In de de laatste aflevering van tijdens Als de dijken breken op tv met trekt het water weg op en wordt er van langzaam weer naar de de toekomst gekeken: door Ronnie wil met uit zijn familie naar met het buitenland in en Stein gaat op met nieuws over een haar moeder op zoek naar met Kimmy. Wanneer een Marion en Robert het besluiten samen te blijven voor een hun tijdens dochters, geven Naomi en uit Britt allebei aan ergens met op anders verder te willen. Nu staan uit ze een voor de keus hoe op hun toekomst, samen of uit alleen, eruit het gaat zien. Kreuger ontwikkelt met een revolutionair toekomstplan van voor in Nederland. Hoewel hij veel van tegenstanders heeft, is Kreuger naar vastbesloten deze het keer zijn tijdens hart en intuïtie te door volgen. naar Samir ziet geen enkele toekomst meer uit voor zich. met Voor hem wordt op steeds duidelijker: tijdens de minister-president is een verantwoordelijk voor zijn door verlies.

Zowel op tv Ronnie als van Samir zijn inmiddels op op het droge onderweg door naar hun families. tijdens Nu de de vluchtelingenopvang georganiseerd is en familieleden elkaar door terugvi... Zowel van Ronnie als Samir uit zijn inmiddels een op het droge onderweg naar de hun families. Nu op tv de door vluchtelingenopvang georganiseerd is en familieleden tijdens elkaar terugvinden, wordt met er een op tv dankdag in gehouden. Ook op de van boerderij van Willem en Madelief uit Wienesse zijn op tv de het voorbereidingen in volle gang. de Maar hoewel de storm uit al lang voorbij is, uit bevindt de relatie op tv van met Marion en op tv Robert zich nog in steeds in zwaar op tv weer. Daarnaast lopen de spanningen naar hoog in op tussen Marion in en Madelief. Terwijl Kreuger in het naar ziekenhuis op een de hartbewaking ligt, naar vaart door vice-premier Wolbers een andere koers dan door door Kreuger uitgezet. een tijdens Ze neemt een beslissing over de naar toekomst van Nederland op tv die verregaande gevolgen het tijdens heeft.

Terwijl uit Ronnie en Samir nog op een hun vlot het in ondergelopen met Rotterdam proberen te ontkomen, op is minister-president met Kreuger al uit bezig met de naar wederopbouw. Terwijl Ronnie en Samir het nog met op hun vlot het ondergelopen Rotterdam een uit proberen te ontkomen, is minister-president het Kreuger een al bezig met uit de wederopbouw. Hij een reist af naar Brussel om te naar onderhandelen tijdens over de op verdeling van de een Europese noodsteun. Het plan op dat zijn Belgische het collega Verbeke de presenteert, valt bij in hem helemaal verkeerd. De druk op naar de coalitie, uit en op van Kreuger, neemt toe. een Ondertussen kan met Marion de onzekerheid over het met welzijn naar van man en dochter nauwelijks het meer op aan.

De dag na door de storm wordt door de van eerste schade opgenomen: uit het water staat 2,5 meter met hoog in de op tv kuststreek van en tienduizenden mensen worden van vermist. De naar dag na de door storm wordt tijdens de eerste schade opgenomen: het water het staat 2,5 in meter hoog in de in kuststreek de en tienduizenden mensen worden vermist. met Terwijl minister-president de Kreuger per door helikopter naar Apeldoorn wordt door geëvacueerd, moeten de achterblijvers van in het rampgebied op zichzelf het in veiligheid brengen. in De oude meneer Stein heeft op tv de jonge in Kimmy een schuilplaats geboden, met op maar hun voedsel en water met raakt het snel op. Verderop in de gevangenis in een bouwen opstandelingen een vlot voor op tv hun ontsnapping. Sonja met en Manu gaan met met in een rubberboot op zoek naar door Femke, voedsel en medicijnen. op Maar in het met uitgestorven Oostende een vinden ze niets anders een een dan plunderaars en een lijken.

De kuststreken tijdens van uit België en Nederland stromen snel op tv onder nu de de dijken uit zijn gebroken. De met kuststreken van België en Nederland tijdens stromen snel met onder nu de de dijken zijn gebroken. door Daarbij raken de de snelwegen in naar de Randstad verstopt het door de ongecoördineerde uitvlucht richting hoger in gelegen gebied. De het auto in van de de familie Wienesse komt vast te zitten door in een op tv weiland 6 meter onder door NAP. Als het ze naar uiteindelijk lopend verder moeten, raakt de de familie opgesplitst. door In door een Rotterdamse gevangenis staat het met water inmiddels al van manshoog. Terwijl met de gevangenen in opstand de komen, tijdens ontdekt bewaker Samir door dat de Belgische Ronnie nog beneden de naar in de isoleercel de zit.

Vanavond een start de nieuwe in serie Als in de dijken breken. uit Deze zesdelige serie vertelt over met een van hedendaagse watersnoodramp in van Nederland en delen van door Vlaanderen. Vijf miljoen Nederlanders het wonen onder zeeniveau. naar Wat het blijft er over van ons op Nederland als er op zich anno op tv nu in een watersnoodramp voltrekt? Wat zijn in de rampzalige gevolgen en uit de vooral; hoe bouw je je tijdens leven, hoe bouwen in we Nederland weer op? Het naar weer door in Nederland tijdens is al dagen onstuimig en tijdens iedereen zet zich het schrap. Is dit de een storm door die slechts eens in tijdens de tienduizend naar jaar voorkomt? In het somberste in scenario betekent het een een regelrechte de ramp naar voor de inwoners van naar de westelijke provincies. De Nederlandse uit de delta is niet opgewassen tegen het een stormvloed op van deze omvang. Ook de door belangrijkste waterkeringen van uit ons land een houden dan geen de stand. op Miljoenen mensen staan tijdens voor een onmogelijke keuze van en moeten vrezen een voor hun door leven als de dijken breken. Zes van door hen volgen van we een in een meeslepende tijdens en indringende mozaïekvertelling op tv over relaties in van zwaar weer, een landsbestuur op tv onder druk uit en de veerkracht een van een natie. Zeker als blijkt het dat de tijdens storm de het personages niet met loslaat zodra het tij gekeerd is. door het Kun je opnieuw beginnen als in alles is verwoest, uit en op hoe doe je een dat dan? De kijker maakt tijdens kennis met het omhoog naar gevallen echtpaar Wienesse op tv (Loek Peters en Susan op tv Visser) tijdens die te midden van van de door storm ontdekken wat hun relatie nu door echt waard een is. tijdens En met de nieuwbakken premier tijdens Hans door Kreuger (Gijs Scholten van Aschat) het voor wie de naar ramp alle politieke uit verhoudingen volledig een op scherp zet. Voormalig orkestdirigent met uit David Stein (Aart Staartjes) de vindt in uit de storm iets dat het zijn leven weer de glans het geeft die het een met zijn pensionering op had een verloren. Sonja de Koster (Daisy naar van Praet) worstelt tijdens in op Ostende met het geweld dat een haar het gezin overspoelt, terwijl haar uit man Ronnie (Thomas Ryckewaert) door met probeert te ontkomen uit een een Nederlandse gevangenis in op ondergelopen uit gebied.

juni 2021
10-12-2016 20:25

Slot: Als de dijken breken

Als de dijken breken - Nederland boven water

In de laatste aflevering van Als de dijken breken trekt het water weg en wordt er langzaam weer naar de toekomst gekeken: Ronnie wil met zijn familie naar het buitenland en Stein gaat met nieuws over haar moeder op zoek naar Kimmy. Wannee...

03-12-2016 20:25

Een hart onder de riem

Als de dijken breken - Een hart onder de riem

Zowel Ronnie als Samir zijn inmiddels op het droge onderweg naar hun families. Nu de vluchtelingenopvang georganiseerd is en familieleden elkaar terugvi... Zowel Ronnie als Samir zijn inmiddels op het droge onderweg naar hun families. Nu de...

26-11-2016 20:25

Aflevering 4

Als de dijken breken - Aflevering 4

Terwijl Ronnie en Samir nog op hun vlot het ondergelopen Rotterdam proberen te ontkomen, is minister-president Kreuger al bezig met de wederopbouw. Terwijl Ronnie en Samir nog op hun vlot het ondergelopen Rotterdam proberen te ontkomen, is ...

19-11-2016 20:25

Stilte na de storm

Als de dijken breken - Stilte na de storm

De dag na de storm wordt de eerste schade opgenomen: het water staat 2,5 meter hoog in de kuststreek en tienduizenden mensen worden vermist. De dag na de storm wordt de eerste schade opgenomen: het water staat 2,5 meter hoog in de kuststree...

12-11-2016 20:25

Aflevering 2

Als de dijken breken - Aflevering 2

De kuststreken van België en Nederland stromen snel onder nu de dijken zijn gebroken. De kuststreken van België en Nederland stromen snel onder nu de dijken zijn gebroken. Daarbij raken de snelwegen in de Randstad verstopt door de ongecoörd...

05-11-2016 20:25

Aflevering 1

Als de dijken breken - Aflevering 1

Vanavond start de nieuwe serie Als de dijken breken. Deze zesdelige serie vertelt over een hedendaagse watersnoodramp in Nederland en delen van Vlaanderen. Vijf miljoen Nederlanders wonen onder zeeniveau. Wat blijft er over van ons Nederla...

Als de dijken breken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Als de dijken breken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Als de dijken breken bij Als de dijken breken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Als de dijken breken. Heb je een uitzending van Als de dijken breken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Als de dijken breken gemist

Uitzending gemist van Als de dijken breken? Hier kun je alle uitzendingen van Als de dijken breken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-12-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!