Programma gemist?

In de de laatste aflevering in van Als de dijken breken van door trekt het water weg en wordt in er langzaam de weer naar de toekomst op tv gekeken: Ronnie door wil met zijn op familie door naar het buitenland en Stein gaat in met tijdens nieuws over haar moeder op tv op zoek op naar Kimmy. van Wanneer Marion en het Robert besluiten samen te met blijven voor hun dochters, de geven Naomi en Britt een allebei aan het ergens de anders verder te willen. naar Nu staan met ze voor de keus hoe naar hun toekomst, samen uit of alleen, eruit gaat op tv zien. Kreuger ontwikkelt in in een revolutionair toekomstplan voor Nederland. Hoewel op tv hij veel door tegenstanders heeft, is het Kreuger vastbesloten deze uit keer zijn hart in en intuïtie te de volgen. Samir ziet naar geen enkele toekomst meer het voor door zich. Voor hem wordt het steeds met duidelijker: de minister-president de is verantwoordelijk voor zijn uit verlies.

Zowel Ronnie op als Samir van zijn inmiddels op het droge op tv onderweg van naar hun families. Nu de op door vluchtelingenopvang georganiseerd is en familieleden elkaar uit terugvi... Zowel het Ronnie op als Samir zijn inmiddels naar op het droge onderweg door naar hun families. Nu van de vluchtelingenopvang georganiseerd een naar is en familieleden in elkaar terugvinden, wordt er een dankdag uit op tv gehouden. Ook op de boerderij van van Willem en Madelief met Wienesse een zijn de voorbereidingen een in volle gang. de Maar hoewel de storm een al tijdens lang voorbij is, uit bevindt de relatie van Marion in en met Robert zich nog steeds uit in zwaar tijdens weer. Daarnaast lopen de spanningen met hoog op tussen op tv Marion door en Madelief. Terwijl Kreuger tijdens in het ziekenhuis op de naar hartbewaking ligt, in vaart vice-premier Wolbers naar een andere koers dan het door uit Kreuger uitgezet. Ze neemt van een een beslissing over de toekomst van Nederland in die in verregaande gevolgen door heeft.

Terwijl Ronnie een en Samir nog in op hun van vlot het ondergelopen Rotterdam op tv proberen naar te ontkomen, is minister-president Kreuger al tijdens naar bezig met de van wederopbouw. Terwijl Ronnie en Samir nog het op hun vlot door met het ondergelopen Rotterdam op proberen te ontkomen, is het minister-president Kreuger op al bezig met in de wederopbouw. Hij reist af in naar de Brussel om te onderhandelen over de op verdeling een van de Europese de noodsteun. Het plan dat zijn op tv Belgische de collega Verbeke presenteert, door valt bij hem helemaal de verkeerd. van De druk op door de coalitie, en het op Kreuger, neemt toe. Ondertussen kan van een Marion de onzekerheid over het welzijn in van man en een dochter nauwelijks naar meer door aan.

De naar dag na de storm het wordt de eerste tijdens schade opgenomen: het met water staat 2,5 van meter hoog in de op tv kuststreek door en tienduizenden mensen worden het vermist. De dag na door tijdens de storm wordt de eerste schade uit opgenomen: met het water staat 2,5 meter met de hoog in de kuststreek op tv en tienduizenden mensen worden van vermist. op Terwijl minister-president Kreuger per helikopter een naar Apeldoorn wordt geëvacueerd, de van moeten de achterblijvers in met het rampgebied zichzelf tijdens in veiligheid brengen. de De oude meneer Stein heeft tijdens op de jonge Kimmy een met schuilplaats geboden, maar hun het voedsel en naar water raakt het snel op. Verderop naar in de gevangenis bouwen opstandelingen tijdens een vlot voor hun uit ontsnapping. Sonja en de de Manu gaan met een tijdens rubberboot op zoek naar uit Femke, voedsel en uit medicijnen. Maar in het naar uitgestorven op Oostende vinden in ze niets anders dan plunderaars en op tv op tv lijken.

De in kuststreken van België en in Nederland stromen snel onder door nu uit de dijken zijn gebroken. met De kuststreken van naar België tijdens en Nederland stromen snel onder nu naar in de dijken zijn gebroken. van Daarbij raken een de snelwegen in van de Randstad verstopt tijdens door de ongecoördineerde uitvlucht uit richting hoger een gelegen gebied. De auto van de tijdens familie Wienesse komt met vast te zitten in een in een weiland 6 meter onder door op NAP. Als ze uiteindelijk lopend verder van tijdens moeten, raakt de het familie opgesplitst. In een op tv Rotterdamse gevangenis staat het de water inmiddels al met manshoog. Terwijl de gevangenen met op in opstand komen, ontdekt bewaker Samir in dat van de Belgische Ronnie nog beneden op in de de isoleercel het zit.

Vanavond start met de het nieuwe serie Als de op dijken breken. Deze in zesdelige serie vertelt over in een hedendaagse uit watersnoodramp in in Nederland en tijdens delen van Vlaanderen. Vijf miljoen Nederlanders met wonen onder op tv zeeniveau. Wat blijft er van over van op tv ons Nederland uit als er zich van anno nu uit een watersnoodramp voltrekt? Wat zijn op tv de rampzalige een gevolgen en door vooral; hoe bouw naar je je leven, door hoe bouwen we Nederland weer op? Het op een weer in Nederland door is al dagen onstuimig en uit iedereen zet zich een schrap. Is dit de naar storm die slechts op tv eens in de naar tijdens tienduizend jaar voorkomt? In het een somberste scenario tijdens betekent het de een regelrechte ramp voor de inwoners op tv van de westelijke naar provincies. de De Nederlandse delta met is niet een opgewassen tegen een stormvloed van met deze omvang. uit Ook de belangrijkste het waterkeringen van ons land houden op tv dan geen stand. van Miljoenen mensen door staan voor een door onmogelijke keuze en een moeten vrezen voor hun tijdens leven als de de dijken breken. Zes van naar hen volgen tijdens we in een meeslepende met op en indringende mozaïekvertelling over door relaties in zwaar op weer, een landsbestuur onder van druk en de veerkracht tijdens door van een natie. een Zeker als blijkt op tv dat de storm uit de personages niet uit loslaat zodra het tij gekeerd is. het Kun je opnieuw het beginnen als alles met is verwoest, de en hoe door doe je een dat dan? De kijker maakt op kennis met het op omhoog gevallen echtpaar Wienesse door (Loek Peters en uit Susan Visser) door die te midden van de een storm een ontdekken wat hun naar relatie nu echt waard tijdens is. En met door de een nieuwbakken premier Hans Kreuger in (Gijs Scholten van Aschat) naar voor wie tijdens de ramp tijdens alle politieke verhoudingen volledig op in scherp door zet. Voormalig orkestdirigent David Stein naar (Aart Staartjes) vindt tijdens in de een storm iets dat zijn tijdens leven weer de in glans geeft die naar het met zijn pensionering de had verloren. de Sonja de van Koster (Daisy van Praet) het worstelt in Ostende met tijdens op tv het geweld dat haar gezin naar overspoelt, terwijl haar man tijdens Ronnie (Thomas Ryckewaert) in probeert te op tv ontkomen uit uit een Nederlandse gevangenis in met ondergelopen op tv gebied.

september 2019
10-12-2016 20:25

Slot: Als de dijken breken

Als de dijken breken - Nederland boven water

In de laatste aflevering van Als de dijken breken trekt het water weg en wordt er langzaam weer naar de toekomst gekeken: Ronnie wil met zijn familie naar het buitenland en Stein gaat met nieuws over haar moeder op zoek naar Kimmy. Wannee...

03-12-2016 20:25

Een hart onder de riem

Als de dijken breken - Een hart onder de riem

Zowel Ronnie als Samir zijn inmiddels op het droge onderweg naar hun families. Nu de vluchtelingenopvang georganiseerd is en familieleden elkaar terugvi... Zowel Ronnie als Samir zijn inmiddels op het droge onderweg naar hun families. Nu de...

26-11-2016 20:25

Aflevering 4

Als de dijken breken - Aflevering 4

Terwijl Ronnie en Samir nog op hun vlot het ondergelopen Rotterdam proberen te ontkomen, is minister-president Kreuger al bezig met de wederopbouw. Terwijl Ronnie en Samir nog op hun vlot het ondergelopen Rotterdam proberen te ontkomen, is ...

19-11-2016 20:25

Stilte na de storm

Als de dijken breken - Stilte na de storm

De dag na de storm wordt de eerste schade opgenomen: het water staat 2,5 meter hoog in de kuststreek en tienduizenden mensen worden vermist. De dag na de storm wordt de eerste schade opgenomen: het water staat 2,5 meter hoog in de kuststree...

12-11-2016 20:25

Aflevering 2

Als de dijken breken - Aflevering 2

De kuststreken van België en Nederland stromen snel onder nu de dijken zijn gebroken. De kuststreken van België en Nederland stromen snel onder nu de dijken zijn gebroken. Daarbij raken de snelwegen in de Randstad verstopt door de ongecoörd...

05-11-2016 20:25

Aflevering 1

Als de dijken breken - Aflevering 1

Vanavond start de nieuwe serie Als de dijken breken. Deze zesdelige serie vertelt over een hedendaagse watersnoodramp in Nederland en delen van Vlaanderen. Vijf miljoen Nederlanders wonen onder zeeniveau. Wat blijft er over van ons Nederla...

Als de dijken breken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Als de dijken breken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Als de dijken breken bij Als de dijken breken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Als de dijken breken. Heb je een uitzending van Als de dijken breken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Als de dijken breken gemist

Uitzending gemist van Als de dijken breken? Hier kun je alle uitzendingen van Als de dijken breken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-12-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord