Programma gemist?

In een de laatste aflevering van Als een de dijken met breken trekt het water met het weg en wordt met er langzaam weer naar de toekomst het gekeken: met Ronnie wil uit met zijn familie naar het buitenland naar en Stein gaat de met nieuws over uit haar van moeder op zoek op naar Kimmy. Wanneer Marion en de Robert door besluiten samen te tijdens blijven voor de hun dochters, geven Naomi en Britt door allebei op tv aan ergens anders uit verder te willen. Nu uit staan ze in voor de keus hoe een hun toekomst, samen de of in alleen, eruit gaat uit zien. Kreuger ontwikkelt tijdens een revolutionair toekomstplan voor Nederland. op Hoewel in hij veel tegenstanders heeft, is Kreuger op het vastbesloten deze keer zijn hart en naar intuïtie de te volgen. Samir ziet de geen enkele toekomst van meer voor zich. Voor naar een hem wordt steeds duidelijker: van de minister-president is verantwoordelijk van voor zijn het verlies.

Zowel Ronnie in als Samir uit zijn inmiddels op het droge uit onderweg naar uit hun het families. Nu de vluchtelingenopvang georganiseerd van is en familieleden elkaar met terugvi... Zowel Ronnie naar als in Samir zijn inmiddels op het het op tv droge onderweg naar hun families. naar Nu de naar vluchtelingenopvang georganiseerd is en familieleden op door elkaar terugvinden, wordt er de een dankdag de gehouden. Ook op de boerderij van naar Willem en op Madelief een Wienesse zijn de voorbereidingen in met volle het gang. Maar hoewel de van storm al met lang voorbij is, bevindt de uit relatie van Marion van en naar Robert zich nog steeds op tv in zwaar weer. Daarnaast lopen op de het spanningen hoog op van tussen Marion op en Madelief. Terwijl Kreuger in een het ziekenhuis op een de hartbewaking ligt, van vaart vice-premier een Wolbers een uit andere koers dan door Kreuger uitgezet. van Ze neemt een op tijdens beslissing over de toekomst van het Nederland in die verregaande gevolgen in heeft.

Terwijl Ronnie en op Samir nog op op tv hun vlot het uit ondergelopen Rotterdam met proberen te ontkomen, in is minister-president op Kreuger al bezig met van de wederopbouw. Terwijl het Ronnie en Samir nog naar op door hun vlot het van ondergelopen Rotterdam proberen de te ontkomen, is uit minister-president Kreuger al bezig tijdens met de wederopbouw. Hij door reist af van naar Brussel met om te onderhandelen over een de verdeling van de uit tijdens Europese noodsteun. Het tijdens plan dat zijn Belgische naar collega Verbeke presenteert, valt op bij hem helemaal uit verkeerd. De in druk op in de coalitie, en op uit Kreuger, neemt toe. Ondertussen kan op tv tijdens Marion de onzekerheid het over het welzijn van man en in dochter nauwelijks van meer een aan.

De dag in na de op tv storm wordt de eerste schade tijdens opgenomen: tijdens het water staat 2,5 op meter hoog van in de in kuststreek en tienduizenden mensen worden vermist. in De dag na een uit de storm wordt de eerste schade een opgenomen: naar het water staat 2,5 meter door met hoog in de kuststreek het en tienduizenden mensen in worden vermist. Terwijl door minister-president Kreuger van per helikopter naar Apeldoorn wordt geëvacueerd, naar moeten de achterblijvers met in met het rampgebied de zichzelf in veiligheid brengen. met De oude door meneer Stein heeft naar de jonge Kimmy op een schuilplaats geboden, maar met hun voedsel en water raakt de op snel op. Verderop op tv in de gevangenis bouwen opstandelingen met een vlot op voor hun ontsnapping. op tv Sonja en Manu gaan met de op een rubberboot op zoek naar Femke, van op tv voedsel en medicijnen. van Maar in het uitgestorven Oostende vinden naar door ze niets anders uit dan plunderaars en op tv lijken.

De kuststreken met van België van en Nederland stromen het snel onder nu de tijdens dijken zijn gebroken. op De kuststreken van naar België en Nederland naar stromen uit snel onder nu de dijken zijn op tv gebroken. de Daarbij raken de op tv snelwegen in naar de Randstad verstopt door naar de ongecoördineerde uitvlucht richting naar hoger gelegen gebied. door De auto van de op door familie Wienesse komt vast te de zitten in in een weiland de 6 meter onder NAP. Als ze naar uiteindelijk op lopend verder moeten, in raakt de familie opgesplitst. In op in een Rotterdamse gevangenis uit staat het water inmiddels al manshoog. door Terwijl de gevangenen uit in uit opstand komen, in ontdekt bewaker Samir dat de het Belgische Ronnie nog naar beneden in de tijdens isoleercel op tv zit.

Vanavond start de in nieuwe in serie Als de naar dijken het breken. Deze zesdelige serie het vertelt over een met hedendaagse watersnoodramp in Nederland op en op tv delen van Vlaanderen. Vijf miljoen uit Nederlanders wonen onder tijdens zeeniveau. Wat blijft er door over van een ons Nederland tijdens als er zich naar anno nu op een watersnoodramp voltrekt? Wat tijdens zijn de tijdens rampzalige gevolgen en op tv vooral; hoe bouw de je je leven, een hoe bouwen we Nederland weer op? Het de weer in het Nederland is de al dagen de onstuimig en iedereen zet de zich schrap. de Is dit de storm die naar slechts eens het in de tienduizend jaar het voorkomt? In het in somberste scenario betekent tijdens het een regelrechte door ramp voor de inwoners in van met de westelijke provincies. De Nederlandse in delta uit is niet opgewassen tegen een een met stormvloed van deze omvang. van Ook de belangrijkste waterkeringen met van ons met land houden dan van geen stand. Miljoenen mensen de staan voor een de onmogelijke in keuze en moeten vrezen voor uit hun leven als de door een dijken breken. Zes van hen volgen we een in een meeslepende op door en indringende mozaïekvertelling over relaties door in zwaar weer, met een landsbestuur onder tijdens druk en de veerkracht op tv van een op natie. door Zeker als blijkt tijdens dat de storm de door personages niet in loslaat zodra het een tij gekeerd is. Kun je met opnieuw op tv beginnen als alles tijdens is verwoest, en hoe doe je tijdens door dat dan? De kijker maakt kennis op tv met het uit omhoog gevallen echtpaar naar Wienesse (Loek Peters de en Susan de Visser) die te op tv midden van de in storm ontdekken wat hun relatie op nu echt op tv waard is. En het met de nieuwbakken premier door Hans Kreuger (Gijs de Scholten van Aschat) voor uit door wie de ramp alle politieke verhoudingen op volledig op met scherp de zet. Voormalig orkestdirigent David van Stein (Aart Staartjes) vindt het in de storm iets door dat het zijn leven weer de van glans uit geeft die het naar met zijn pensionering had naar verloren. Sonja de van Koster (Daisy van Praet) worstelt tijdens in door Ostende met het geweld uit dat haar gezin uit overspoelt, terwijl het haar man Ronnie (Thomas Ryckewaert) in door probeert te ontkomen uit een uit Nederlandse gevangenis in tijdens ondergelopen het gebied.

september 2020
10-12-2016 20:25

Slot: Als de dijken breken

Als de dijken breken - Nederland boven water

In de laatste aflevering van Als de dijken breken trekt het water weg en wordt er langzaam weer naar de toekomst gekeken: Ronnie wil met zijn familie naar het buitenland en Stein gaat met nieuws over haar moeder op zoek naar Kimmy. Wannee...

03-12-2016 20:25

Een hart onder de riem

Als de dijken breken - Een hart onder de riem

Zowel Ronnie als Samir zijn inmiddels op het droge onderweg naar hun families. Nu de vluchtelingenopvang georganiseerd is en familieleden elkaar terugvi... Zowel Ronnie als Samir zijn inmiddels op het droge onderweg naar hun families. Nu de...

26-11-2016 20:25

Aflevering 4

Als de dijken breken - Aflevering 4

Terwijl Ronnie en Samir nog op hun vlot het ondergelopen Rotterdam proberen te ontkomen, is minister-president Kreuger al bezig met de wederopbouw. Terwijl Ronnie en Samir nog op hun vlot het ondergelopen Rotterdam proberen te ontkomen, is ...

19-11-2016 20:25

Stilte na de storm

Als de dijken breken - Stilte na de storm

De dag na de storm wordt de eerste schade opgenomen: het water staat 2,5 meter hoog in de kuststreek en tienduizenden mensen worden vermist. De dag na de storm wordt de eerste schade opgenomen: het water staat 2,5 meter hoog in de kuststree...

12-11-2016 20:25

Aflevering 2

Als de dijken breken - Aflevering 2

De kuststreken van België en Nederland stromen snel onder nu de dijken zijn gebroken. De kuststreken van België en Nederland stromen snel onder nu de dijken zijn gebroken. Daarbij raken de snelwegen in de Randstad verstopt door de ongecoörd...

05-11-2016 20:25

Aflevering 1

Als de dijken breken - Aflevering 1

Vanavond start de nieuwe serie Als de dijken breken. Deze zesdelige serie vertelt over een hedendaagse watersnoodramp in Nederland en delen van Vlaanderen. Vijf miljoen Nederlanders wonen onder zeeniveau. Wat blijft er over van ons Nederla...

Als de dijken breken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Als de dijken breken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Als de dijken breken bij Als de dijken breken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Als de dijken breken. Heb je een uitzending van Als de dijken breken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Als de dijken breken gemist

Uitzending gemist van Als de dijken breken? Hier kun je alle uitzendingen van Als de dijken breken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-12-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!