Programma gemist?

In de het laatste naar aflevering van Als door de dijken breken trekt van het water naar weg en wordt er een langzaam weer naar de van toekomst uit gekeken: Ronnie wil met op tv zijn familie naar van het buitenland en Stein een gaat een met nieuws over haar moeder op op op tv zoek naar Kimmy. Wanneer Marion en door Robert besluiten samen op te naar blijven voor hun in dochters, geven Naomi van en Britt allebei aan in ergens anders naar verder te willen. Nu van staan ze een voor de uit keus hoe hun in toekomst, samen of alleen, door eruit gaat door zien. Kreuger ontwikkelt een revolutionair toekomstplan in tijdens voor Nederland. Hoewel hij een veel tegenstanders tijdens heeft, is Kreuger uit vastbesloten deze keer zijn hart en tijdens intuïtie te volgen. op tv van Samir ziet geen enkele toekomst tijdens meer voor zich. Voor de hem wordt steeds in duidelijker: het de minister-president is verantwoordelijk voor het op tv zijn verlies.

Zowel Ronnie als een Samir zijn op inmiddels op het op droge onderweg naar hun naar op families. Nu de vluchtelingenopvang georganiseerd een is met en familieleden elkaar terugvi... Zowel op tv Ronnie als Samir zijn de door inmiddels op het droge onderweg naar door hun uit families. Nu de vluchtelingenopvang georganiseerd van op tv is en familieleden elkaar terugvinden, wordt de er een van dankdag gehouden. Ook op het de het boerderij van op tv Willem en Madelief Wienesse zijn door de voorbereidingen op tv in volle gang. Maar hoewel tijdens de storm door al lang van voorbij is, bevindt de relatie van tijdens van Marion en op tv Robert zich nog steeds in zwaar van weer. op Daarnaast lopen de naar spanningen hoog op het tussen Marion en Madelief. Terwijl met Kreuger in op het ziekenhuis op tv op de hartbewaking het ligt, vaart vice-premier Wolbers een het andere koers dan op door Kreuger uitgezet. van Ze neemt een uit beslissing over op de toekomst van tijdens Nederland die verregaande gevolgen uit met heeft.

Terwijl Ronnie in en Samir nog op tijdens op hun vlot het ondergelopen Rotterdam een proberen te ontkomen, op tv is minister-president Kreuger op tv al bezig door met de wederopbouw. de Terwijl Ronnie een en Samir nog van op hun vlot het door ondergelopen Rotterdam proberen door te ontkomen, is minister-president Kreuger met tijdens al bezig met de wederopbouw. het Hij reist af naar een van Brussel om te naar onderhandelen over de verdeling van de in Europese noodsteun. Het door met plan dat zijn de Belgische collega Verbeke presenteert, in valt bij door hem helemaal verkeerd. van De druk op de coalitie, en de op Kreuger, neemt met uit toe. Ondertussen kan door Marion de onzekerheid over het welzijn tijdens van man en op tv dochter door nauwelijks meer een aan.

De dag na op tv de storm naar wordt de eerste tijdens schade opgenomen: het water van staat 2,5 in meter hoog van in de kuststreek en tienduizenden op tv mensen worden op vermist. op tv De dag na de een storm wordt de met eerste schade opgenomen: het water naar staat 2,5 op meter uit hoog in de kuststreek en tienduizenden door mensen een worden vermist. Terwijl minister-president de Kreuger per helikopter met naar de Apeldoorn wordt geëvacueerd, naar moeten de achterblijvers in het rampgebied op tv zichzelf de in veiligheid door brengen. De oude de meneer Stein heeft de jonge een Kimmy een met schuilplaats geboden, naar maar hun voedsel en water raakt met snel op. Verderop van in de gevangenis uit bouwen opstandelingen een een vlot van voor hun ontsnapping. Sonja en uit Manu gaan met het het een rubberboot op zoek naar Femke, de de voedsel en medicijnen. Maar in door het uitgestorven Oostende tijdens vinden ze naar niets anders dan tijdens plunderaars en op tv lijken.

De op kuststreken van België en door Nederland stromen snel naar onder nu de van dijken zijn gebroken. van De van kuststreken van België van en Nederland stromen snel een onder nu een de dijken zijn gebroken. op tv Daarbij raken de snelwegen van in in de Randstad verstopt door tijdens de ongecoördineerde uitvlucht richting op tv hoger het gelegen gebied. De auto van het de familie een Wienesse komt vast te in zitten in het een weiland het 6 meter onder NAP. tijdens Als ze uiteindelijk lopend verder de van moeten, raakt de familie opgesplitst. het In het een Rotterdamse gevangenis in staat het water naar inmiddels al manshoog. uit Terwijl de gevangenen in opstand met komen, een ontdekt bewaker Samir dat uit de Belgische Ronnie het nog beneden in met de isoleercel op tv zit.

Vanavond start de de nieuwe door serie Als naar de dijken breken. op Deze zesdelige serie vertelt naar over tijdens een hedendaagse watersnoodramp in Nederland en een delen van van Vlaanderen. Vijf het miljoen Nederlanders wonen onder naar zeeniveau. Wat blijft er van over op van ons door Nederland als er een zich anno nu een uit watersnoodramp voltrekt? Wat zijn de op rampzalige een gevolgen en vooral; in hoe bouw je je leven, uit hoe bouwen we door Nederland tijdens weer op? Het weer een in Nederland is al een dagen onstuimig en iedereen op zet zich schrap. in Is dit tijdens de uit storm die slechts eens in het de tienduizend jaar voorkomt? het een In het somberste scenario betekent op het een regelrechte ramp uit voor de de inwoners van de een westelijke provincies. De Nederlandse op delta is een niet opgewassen tegen naar een de stormvloed van deze omvang. Ook de uit belangrijkste waterkeringen van de ons uit land houden dan in geen stand. Miljoenen mensen staan in de voor een onmogelijke met keuze en moeten vrezen voor hun de leven als op de dijken breken. Zes van in hen volgen we uit in naar een meeslepende en indringende mozaïekvertelling tijdens van over relaties in zwaar weer, tijdens een landsbestuur onder druk op en de veerkracht met van op een natie. Zeker met als blijkt naar dat de storm de personages van niet een loslaat zodra het tij gekeerd tijdens is. Kun je in opnieuw beginnen als alles een een is verwoest, en hoe doe je de dat dan? De kijker een maakt kennis op tv met het omhoog van gevallen echtpaar uit Wienesse (Loek naar Peters en Susan Visser) tijdens die te met midden van de een storm ontdekken wat hun relatie nu de van echt waard is. En met de de nieuwbakken premier Hans met het Kreuger (Gijs Scholten met van Aschat) voor wie de ramp op alle naar politieke verhoudingen volledig op scherp met zet. Voormalig met orkestdirigent David Stein (Aart uit van Staartjes) vindt in de storm op iets dat zijn van leven weer tijdens de glans geeft die het door met tijdens zijn pensionering op had verloren. Sonja de tijdens Koster (Daisy op van Praet) worstelt in Ostende met door het geweld door dat haar gezin van overspoelt, terwijl haar op man Ronnie (Thomas het Ryckewaert) van probeert te ontkomen van uit een Nederlandse gevangenis in door ondergelopen de gebied.

juni 2019
10-12-2016 20:25

Slot: Als de dijken breken

Als de dijken breken - Nederland boven water

In de laatste aflevering van Als de dijken breken trekt het water weg en wordt er langzaam weer naar de toekomst gekeken: Ronnie wil met zijn familie naar het buitenland en Stein gaat met nieuws over haar moeder op zoek naar Kimmy. Wannee...

03-12-2016 20:25

Een hart onder de riem

Als de dijken breken - Een hart onder de riem

Zowel Ronnie als Samir zijn inmiddels op het droge onderweg naar hun families. Nu de vluchtelingenopvang georganiseerd is en familieleden elkaar terugvi... Zowel Ronnie als Samir zijn inmiddels op het droge onderweg naar hun families. Nu de...

26-11-2016 20:25

Aflevering 4

Als de dijken breken - Aflevering 4

Terwijl Ronnie en Samir nog op hun vlot het ondergelopen Rotterdam proberen te ontkomen, is minister-president Kreuger al bezig met de wederopbouw. Terwijl Ronnie en Samir nog op hun vlot het ondergelopen Rotterdam proberen te ontkomen, is ...

19-11-2016 20:25

Stilte na de storm

Als de dijken breken - Stilte na de storm

De dag na de storm wordt de eerste schade opgenomen: het water staat 2,5 meter hoog in de kuststreek en tienduizenden mensen worden vermist. De dag na de storm wordt de eerste schade opgenomen: het water staat 2,5 meter hoog in de kuststree...

12-11-2016 20:25

Aflevering 2

Als de dijken breken - Aflevering 2

De kuststreken van België en Nederland stromen snel onder nu de dijken zijn gebroken. De kuststreken van België en Nederland stromen snel onder nu de dijken zijn gebroken. Daarbij raken de snelwegen in de Randstad verstopt door de ongecoörd...

05-11-2016 20:25

Aflevering 1

Als de dijken breken - Aflevering 1

Vanavond start de nieuwe serie Als de dijken breken. Deze zesdelige serie vertelt over een hedendaagse watersnoodramp in Nederland en delen van Vlaanderen. Vijf miljoen Nederlanders wonen onder zeeniveau. Wat blijft er over van ons Nederla...

Als de dijken breken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Als de dijken breken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Als de dijken breken bij Als de dijken breken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Als de dijken breken. Heb je een uitzending van Als de dijken breken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Als de dijken breken gemist

Uitzending gemist van Als de dijken breken? Hier kun je alle uitzendingen van Als de dijken breken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-12-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord