Programma gemist?

Documentaire met over het overwinnen van een schaamte op en het gevecht door dat nodig is om met te zijn op tv wie je bent. In in 1990 worden zeven van jonge dansers - zes homo, van één hetero tijdens - door van Madonna gecast uit voor haar spraakmakende met Blond Ambition Tour. Hun reis door wordt vastgelegd van in één van met de meest succesvolle naar documentaires ooit: Truth or door Dare in - In Bed with tijdens Madonna (1991). Al een gauw groeien het Madonna's dansers uit tot iconen van de seksuele vrijheid. Losbandig, in onbezonnen en amper van twintig, laten ze uit de een wereld zien wat het betekent uit op om jezelf te tijdens durven zijn. Als in zelfverklaarde moeder van haar uit dansers gebruikt Madonna de film op tv om tijdens haar boodschap over homorechten en in de strijd tegen tijdens aids uit te verkondigen. op tv Nu, 25 jaar later, nemen de met dansers ons mee uit terug achter de met schermen door en onthullen ze van de werkelijkheid over hun een levens tijdens en na naar de het tour.

In in 1990 worden door zeven jonge dansers - uit zes homo, één door hetero - door het Madonna gecast voor haar de spraakmakende Blond van Ambition Tour. Hun reis op wordt vastgelegd tijdens in een van de succesvolste tijdens documentaires ooit: In van op tv Bed with Madonna (1991). Al gauw het groeien Madonna?s de trotse en flamboyante naar dansers uit tot een iconen van seksuele tijdens vrijheid. Wild, de onbezonnen en amper in twintig laten ze op de wereld met zien wat het betekent om jezelf tijdens te durven zijn: een de ?Express yourself, so you can respect in yourself.? Als met zelfverklaarde moeder van haar met uit dansers gebruikt Madonna de film een om haar naar boodschap over naar homorechten en de strijd tegen aids met uit te verkondigen. Nu, 25 jaar later, van nemen uit de dansers naar ons mee terug op achter de schermen in en onthullen ze de werkelijkheid over met een hun levens tijdens en na van de tour. Carlton, het Kevin, Jose, Luis, Gabriel, in Oliver het en Salim op tv groeien samen op in de snelkookpan tijdens van een controversiële met wereldtournee. In op tv een de tijd waarin homofobie en de de angst voor het naar hiv-virus hoogtij uit vieren, schrijven door ze popgeschiedenis als Madonna?s trotse ?gay-dansers?. van Maar naar al gauw blijkt met danser Gabriel helemaal niet de zo uit trots te zijn op in zijn homoseksualiteit van en enkele jaren na de tijdens tour overlijdt in hij aan aids, uit de ziekte die hij tijdens geheim op tv had gehouden voor zijn tourfamilie. Ook van voor de andere op tv dansers blijkt het een ? het buiten het licht van de uit schijnwerpers ? moeilijk een om echt zichzelf naar te zijn. van De het ooit zo hechte familie valt met uiteen, maar in de met jaren erna een bevechten ze uit hun demonen, dansen ze het door in en nu geven ze door in deze film een uit nieuwe betekenis op tv aan het met nog steeds actuele credo van uit toen. Sinds de emotionele première van op het met filmfestival tijdens van Berlijn begin dit jaar, waar tijdens Strike uit a Pose een op publieksprijs won, maakte de film uit een wereldtournee het door meer op dan dertig landen naar op zes continenten. van In de naar Nederlandse bioscopen bereikte door hij de Kristallen Film (meer tijdens dan 10.000 bezoekers) de en binnenkort volgt uit een het Italiaanse en Amerikaanse versie. tijdens Vanavond is een de televisiepremière op NPO op tv 3.

januari 2021
06-08-2017 00:00

Strike a pose

3Doc: Strike a pose - Strike a pose

Documentaire over het overwinnen van schaamte en het gevecht dat nodig is om te zijn wie je bent. In 1990 worden zeven jonge dansers - zes homo, één hetero - door Madonna gecast voor haar spraakmakende Blond Ambition Tour. Hun reis wordt va...

05-11-2016 21:55

Docu: Strike a Pose

3Doc: Strike a pose - 3Doc: Strike a pose

In 1990 worden zeven jonge dansers - zes homo, één hetero - door Madonna gecast voor haar spraakmakende Blond Ambition Tour. Hun reis wordt vastgelegd in een van de succesvolste documentaires ooit: In Bed with Madonna (1991). Al gauw groeie...

3Doc: Strike a pose gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Strike a pose de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Strike a pose bij 3Doc: Strike a pose liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Strike a pose. Heb je een uitzending van 3Doc: Strike a pose gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Strike a pose gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Strike a pose? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Strike a pose kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 06-08-2017 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!