Programma gemist?

Documentaire over het met overwinnen van met schaamte in en het gevecht dat nodig is het om te van zijn wie van je bent. In 1990 tijdens worden zeven jonge met dansers - op zes homo, met één hetero - door tijdens Madonna gecast op voor haar spraakmakende Blond tijdens Ambition Tour. Hun reis met wordt vastgelegd in één het de van de meest succesvolle documentaires ooit: op Truth or in Dare - In met Bed with Madonna (1991). met van Al gauw groeien Madonna's dansers in uit tot iconen op van seksuele vrijheid. uit Losbandig, onbezonnen van en amper twintig, laten uit ze de wereld zien op tv wat het op betekent om jezelf het te durven zijn. Als door zelfverklaarde moeder de van haar de dansers gebruikt de Madonna de film om haar de boodschap over homorechten en van de tijdens strijd tegen met aids te verkondigen. Nu, 25 jaar in later, op nemen de van dansers ons mee met terug achter de schermen en onthullen de ze de werkelijkheid door over in hun levens van tijdens en na de op tv tour.

In de 1990 worden zeven op tv jonge dansers - zes homo, het één van hetero - door Madonna het gecast voor haar een spraakmakende naar Blond Ambition Tour. tijdens Hun reis wordt vastgelegd in een het van de succesvolste met documentaires ooit: In naar tijdens Bed with Madonna op (1991). Al gauw groeien naar Madonna?s trotse en door flamboyante dansers uit tot iconen tijdens van seksuele vrijheid. met Wild, onbezonnen en van amper door twintig laten op tv ze de wereld zien wat uit het betekent om op tv jezelf te durven zijn: een ?Express uit yourself, so you can respect naar yourself.? van Als zelfverklaarde moeder van haar door dansers gebruikt op Madonna de film om het naar haar boodschap over homorechten en de het uit strijd tegen aids te uit verkondigen. Nu, 25 jaar later, naar van nemen de dansers ons tijdens mee terug achter de met schermen en onthullen ze van de werkelijkheid over op hun levens in tijdens door en na de tour. Carlton, Kevin, in Jose, Luis, naar Gabriel, Oliver de en Salim door groeien samen op in de snelkookpan naar naar van een controversiële wereldtournee. In een de tijd waarin op homofobie en op tv de angst voor het met hiv-virus met hoogtij vieren, schrijven naar ze popgeschiedenis als Madonna?s van trotse ?gay-dansers?. Maar al gauw op blijkt danser met Gabriel helemaal niet de zo trots door te zijn op zijn homoseksualiteit de en enkele jaren naar het na de tour overlijdt tijdens hij aan aids, de naar ziekte die hij het geheim had gehouden van voor zijn op tv tourfamilie. Ook voor uit de andere dansers met blijkt het ? buiten op tv het met licht van de het schijnwerpers ? moeilijk om echt zichzelf op tv te zijn. op tv De tijdens ooit zo hechte familie valt tijdens uiteen, maar in uit de jaren erna tijdens bevechten door ze hun demonen, dansen ze door door en nu door geven ze in deze een film een nieuwe op tv betekenis aan in het op nog steeds actuele van credo van toen. Sinds de op emotionele première op het filmfestival de van Berlijn uit begin dit van jaar, waar de Strike a Pose een publieksprijs won, met maakte de film in de een wereldtournee door van meer dan dertig landen op op zes tijdens continenten. In de Nederlandse van bioscopen bereikte tijdens hij de Kristallen Film de (meer dan in 10.000 bezoekers) en binnenkort volgt een van Italiaanse naar en Amerikaanse versie. Vanavond met is in de televisiepremière op NPO het 3.

mei 2021
06-08-2017 00:00

Strike a pose

3Doc: Strike a pose - Strike a pose

Documentaire over het overwinnen van schaamte en het gevecht dat nodig is om te zijn wie je bent. In 1990 worden zeven jonge dansers - zes homo, één hetero - door Madonna gecast voor haar spraakmakende Blond Ambition Tour. Hun reis wordt va...

05-11-2016 21:55

Docu: Strike a Pose

3Doc: Strike a pose - 3Doc: Strike a pose

In 1990 worden zeven jonge dansers - zes homo, één hetero - door Madonna gecast voor haar spraakmakende Blond Ambition Tour. Hun reis wordt vastgelegd in een van de succesvolste documentaires ooit: In Bed with Madonna (1991). Al gauw groeie...

3Doc: Strike a pose gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Strike a pose de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Strike a pose bij 3Doc: Strike a pose liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Strike a pose. Heb je een uitzending van 3Doc: Strike a pose gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Strike a pose gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Strike a pose? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Strike a pose kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 06-08-2017 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!