Programma gemist?

Documentaire door over het overwinnen van schaamte het op en het gevecht dat nodig van is om uit te zijn wie je op tv bent. In 1990 uit worden tijdens zeven jonge dansers de - zes homo, één hetero - uit door Madonna gecast door een voor haar spraakmakende Blond Ambition Tour. op Hun reis tijdens wordt vastgelegd van in één van de op meest succesvolle documentaires de ooit: Truth or Dare op tv - van In Bed with Madonna het (1991). naar Al gauw groeien Madonna's dansers uit op tot iconen van de seksuele vrijheid. het Losbandig, onbezonnen en amper de twintig, naar laten ze de wereld zien de wat met het betekent op tv om jezelf te door durven zijn. Als zelfverklaarde een moeder van haar dansers een gebruikt met Madonna de film om haar op tv boodschap over homorechten een en de strijd het tegen aids te naar verkondigen. naar Nu, 25 jaar later, nemen tijdens de dansers van ons mee terug achter de met schermen met en onthullen naar ze de werkelijkheid over hun de levens tijdens en na van met de tour.

In 1990 worden van het zeven jonge dansers naar - zes homo, één in hetero - door Madonna gecast met de voor haar spraakmakende Blond met Ambition Tour. Hun reis uit wordt vastgelegd uit in een van de tijdens succesvolste documentaires ooit: In op Bed with Madonna van (1991). op tv Al gauw groeien Madonna?s trotse met en door flamboyante dansers met uit tot iconen van seksuele de vrijheid. Wild, onbezonnen en naar amper twintig laten van ze een de wereld zien wat op het betekent om jezelf op te durven zijn: in ?Express op tv yourself, so you can de respect yourself.? Als van zelfverklaarde moeder met van haar dansers gebruikt Madonna op naar de film om door haar boodschap over homorechten en in de strijd het tegen aids te verkondigen. Nu, uit 25 jaar later, van nemen uit de dansers met ons mee terug achter de van schermen en onthullen het ze de werkelijkheid tijdens over hun levens tijdens de en na de van tour. Carlton, Kevin, tijdens Jose, Luis, Gabriel, op Oliver en de Salim groeien met samen op in van de snelkookpan met van een controversiële wereldtournee. In een een tijd waarin met homofobie en uit de angst voor met het hiv-virus hoogtij op tv vieren, schrijven door ze popgeschiedenis als Madonna?s in trotse ?gay-dansers?. door Maar al gauw blijkt danser van Gabriel helemaal met niet zo trots te een zijn op zijn homoseksualiteit uit en enkele op tv jaren na de door tour overlijdt hij door aan aids, de door ziekte van die hij geheim in had gehouden voor zijn tijdens tourfamilie. Ook voor de het andere dansers blijkt van het ? buiten het het uit licht van de schijnwerpers een ? moeilijk om echt van zichzelf door te zijn. De ooit in zo hechte familie uit valt uiteen, de maar in de uit jaren erna bevechten ze hun op demonen, dansen ze naar door en op tv nu geven door ze in deze op tv film een nieuwe met betekenis aan het nog steeds actuele door credo van tijdens toen. Sinds de emotionele première door op tijdens het filmfestival van op tv Berlijn begin tijdens dit jaar, waar Strike a Pose tijdens een publieksprijs won, door maakte de op tv film een naar wereldtournee door meer uit dan dertig landen op tv op zes tijdens continenten. In de Nederlandse bioscopen bereikte in hij de door Kristallen Film (meer een dan 10.000 in bezoekers) en binnenkort volgt een van door Italiaanse en Amerikaanse versie. een Vanavond is naar de televisiepremière op NPO van 3.

juni 2020
06-08-2017 00:00

Strike a pose

3Doc: Strike a pose - Strike a pose

Documentaire over het overwinnen van schaamte en het gevecht dat nodig is om te zijn wie je bent. In 1990 worden zeven jonge dansers - zes homo, één hetero - door Madonna gecast voor haar spraakmakende Blond Ambition Tour. Hun reis wordt va...

05-11-2016 21:55

Docu: Strike a Pose

3Doc: Strike a pose - 3Doc: Strike a pose

In 1990 worden zeven jonge dansers - zes homo, één hetero - door Madonna gecast voor haar spraakmakende Blond Ambition Tour. Hun reis wordt vastgelegd in een van de succesvolste documentaires ooit: In Bed with Madonna (1991). Al gauw groeie...

3Doc: Strike a pose gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Strike a pose de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Strike a pose bij 3Doc: Strike a pose liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Strike a pose. Heb je een uitzending van 3Doc: Strike a pose gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Strike a pose gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Strike a pose? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Strike a pose kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 06-08-2017 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!