Programma gemist?

Documentaire over het op tv overwinnen van op schaamte en het tijdens gevecht dat nodig een is naar om te zijn wie je met bent. In 1990 worden uit zeven jonge de dansers - uit zes homo, één hetero door - door Madonna een gecast voor haar spraakmakende naar van Blond Ambition Tour. Hun reis met wordt vastgelegd in één tijdens van de het meest succesvolle documentaires ooit: de Truth or Dare met - In het Bed with Madonna een (1991). Al gauw groeien in Madonna's dansers de uit het tot iconen van seksuele vrijheid. het Losbandig, door onbezonnen en amper twintig, laten met ze de wereld zien een door wat het betekent om jezelf met te durven naar zijn. Als tijdens zelfverklaarde moeder van naar haar dansers gebruikt Madonna de tijdens film om haar op tv boodschap over van homorechten en de op strijd tegen aids in te verkondigen. met Nu, 25 jaar later, op nemen de dansers tijdens ons mee terug het achter de schermen en op tv onthullen ze de naar werkelijkheid tijdens over hun levens tijdens uit en na de in tour.

In op tv 1990 worden zeven jonge dansers de uit - zes homo, van één hetero - door naar Madonna gecast voor haar spraakmakende uit Blond tijdens Ambition Tour. op Hun reis wordt vastgelegd de in een van van de succesvolste op tv documentaires ooit: In Bed op with Madonna (1991). Al van gauw naar groeien Madonna?s trotse het en flamboyante dansers uit tot in iconen van de seksuele vrijheid. Wild, onbezonnen tijdens en amper twintig laten de ze met de wereld zien wat het het betekent om een jezelf van te durven zijn: ?Express yourself, van so op you can respect yourself.? Als zelfverklaarde de moeder van haar een dansers gebruikt Madonna in de film om op tv haar in boodschap over homorechten naar en de tijdens strijd tegen aids te verkondigen. in Nu, op 25 jaar later, nemen de de dansers in ons mee terug achter de op schermen en onthullen tijdens ze de het werkelijkheid over hun door levens tijdens en naar na de tijdens tour. Carlton, Kevin, Jose, Luis, op Gabriel, Oliver en Salim van groeien naar samen op in van de snelkookpan van een naar controversiële wereldtournee. In een tijdens in tijd waarin homofobie en de het angst op tv voor het hiv-virus hoogtij vieren, van schrijven ze uit popgeschiedenis als van Madonna?s trotse ?gay-dansers?. Maar al de gauw blijkt naar danser Gabriel helemaal niet op tv zo trots te van zijn op zijn van homoseksualiteit in en enkele jaren in na de tour overlijdt met hij aan aids, een de ziekte die hij van geheim in had gehouden voor zijn tourfamilie. naar Ook voor tijdens de andere naar dansers blijkt het ? op tv buiten het licht van de naar schijnwerpers ? op moeilijk om echt het zichzelf uit te zijn. De ooit met zo hechte familie valt uiteen, een naar maar in de jaren erna bevechten tijdens ze hun tijdens demonen, dansen ze door op tv en nu naar geven ze in in deze naar film een nieuwe betekenis aan de het tijdens nog steeds actuele van credo van toen. Sinds de een emotionele première op het door filmfestival van Berlijn begin de dit jaar, waar het Strike a naar Pose tijdens een publieksprijs won, uit maakte de film uit een wereldtournee door een meer dan dertig landen van op zes continenten. tijdens In de in Nederlandse bioscopen bereikte hij de Kristallen in naar Film (meer dan 10.000 bezoekers) en op tv binnenkort volgt het een Italiaanse de en Amerikaanse versie. Vanavond is de de in televisiepremière op NPO het 3.

september 2020
06-08-2017 00:00

Strike a pose

3Doc: Strike a pose - Strike a pose

Documentaire over het overwinnen van schaamte en het gevecht dat nodig is om te zijn wie je bent. In 1990 worden zeven jonge dansers - zes homo, één hetero - door Madonna gecast voor haar spraakmakende Blond Ambition Tour. Hun reis wordt va...

05-11-2016 21:55

Docu: Strike a Pose

3Doc: Strike a pose - 3Doc: Strike a pose

In 1990 worden zeven jonge dansers - zes homo, één hetero - door Madonna gecast voor haar spraakmakende Blond Ambition Tour. Hun reis wordt vastgelegd in een van de succesvolste documentaires ooit: In Bed with Madonna (1991). Al gauw groeie...

3Doc: Strike a pose gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Strike a pose de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Strike a pose bij 3Doc: Strike a pose liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Strike a pose. Heb je een uitzending van 3Doc: Strike a pose gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Strike a pose gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Strike a pose? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Strike a pose kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 06-08-2017 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!