Programma gemist?

Documentaire op tv over het op overwinnen van schaamte en het het gevecht dat door nodig is om te zijn naar wie je tijdens bent. van In 1990 worden zeven jonge op dansers tijdens - zes homo, tijdens één hetero - door van Madonna gecast voor haar spraakmakende met naar Blond Ambition Tour. Hun reis wordt een vastgelegd het in één van de in meest succesvolle door documentaires ooit: Truth in or Dare - In Bed op with Madonna (1991). een Al gauw door groeien Madonna's dansers uit uit tot iconen van tijdens seksuele op vrijheid. Losbandig, met onbezonnen en amper in twintig, laten ze de in wereld zien wat het het betekent om jezelf van te durven zijn. Als met zelfverklaarde moeder van van een haar dansers gebruikt Madonna het de film een om haar boodschap uit over homorechten en de met strijd tegen een aids te verkondigen. op Nu, 25 jaar later, nemen de van een dansers ons mee terug achter de de schermen en onthullen naar ze een de werkelijkheid over hun tijdens levens met tijdens en na de van tour.

In 1990 het worden uit zeven jonge dansers uit - zes homo, het één hetero - door uit Madonna gecast voor haar spraakmakende naar Blond Ambition door Tour. Hun in reis wordt vastgelegd in uit een een van de succesvolste documentaires ooit: door In Bed uit with Madonna (1991). de Al gauw de groeien Madonna?s trotse en flamboyante dansers een uit tot uit iconen in van seksuele vrijheid. Wild, onbezonnen en uit amper het twintig laten ze de wereld van zien een wat het betekent uit om jezelf te met durven zijn: naar ?Express yourself, so you op tv can respect yourself.? op tv Als zelfverklaarde moeder van haar naar dansers gebruikt Madonna uit de film op om haar boodschap over een homorechten in en de strijd tegen aids met te op verkondigen. Nu, 25 jaar later, door naar nemen de dansers ons mee terug uit achter de schermen een en de onthullen ze de werkelijkheid op tv over hun door levens tijdens en naar na de tour. Carlton, Kevin, van Jose, Luis, Gabriel, op tv Oliver en Salim het groeien samen op van in in de snelkookpan van een in controversiële naar wereldtournee. In een tijd waarin naar homofobie uit en de angst het voor het hiv-virus hoogtij vieren, door schrijven ze popgeschiedenis als tijdens Madonna?s trotse het ?gay-dansers?. de Maar al gauw blijkt danser uit Gabriel helemaal niet een zo trots te zijn uit op zijn homoseksualiteit de op tv en enkele jaren na de tour door door overlijdt hij aan aids, de ziekte op tv die hij door geheim had uit gehouden voor zijn het tourfamilie. Ook voor de andere op tv uit dansers blijkt het ? buiten in het licht uit van de op schijnwerpers ? moeilijk om echt uit zichzelf met te zijn. De ooit zo het hechte familie valt uiteen, door maar in de van jaren erna in bevechten ze hun een demonen, dansen op ze door van en nu geven op ze in deze film een nieuwe met betekenis aan het tijdens nog steeds de actuele credo van van toen. Sinds de emotionele de première op het filmfestival door van Berlijn in begin dit naar jaar, waar Strike a Pose het een publieksprijs won, de door maakte de film een wereldtournee tijdens door meer dan uit dertig landen op de zes continenten. van In de Nederlandse bioscopen bereikte naar de hij de Kristallen tijdens Film (meer dan 10.000 bezoekers) door en binnenkort volgt een naar Italiaanse en Amerikaanse het versie. Vanavond op is de op tv televisiepremière op NPO door 3.

november 2019
06-08-2017 00:00

Strike a pose

3Doc: Strike a pose - Strike a pose

Documentaire over het overwinnen van schaamte en het gevecht dat nodig is om te zijn wie je bent. In 1990 worden zeven jonge dansers - zes homo, één hetero - door Madonna gecast voor haar spraakmakende Blond Ambition Tour. Hun reis wordt va...

05-11-2016 21:55

Docu: Strike a Pose

3Doc: Strike a pose - 3Doc: Strike a pose

In 1990 worden zeven jonge dansers - zes homo, één hetero - door Madonna gecast voor haar spraakmakende Blond Ambition Tour. Hun reis wordt vastgelegd in een van de succesvolste documentaires ooit: In Bed with Madonna (1991). Al gauw groeie...

3Doc: Strike a pose gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Strike a pose de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Strike a pose bij 3Doc: Strike a pose liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Strike a pose. Heb je een uitzending van 3Doc: Strike a pose gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Strike a pose gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Strike a pose? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Strike a pose kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 06-08-2017 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!