Programma gemist?

Documentaire over het met overwinnen door van schaamte en het gevecht uit op dat nodig is om het te zijn wie van je bent. het In 1990 worden zeven door jonge dansers - door zes homo, één de hetero - door Madonna gecast het het voor haar spraakmakende Blond Ambition tijdens Tour. van Hun reis wordt vastgelegd in één met door van de meest naar succesvolle documentaires ooit: Truth op or Dare - In Bed op tv with met Madonna (1991). naar Al gauw groeien Madonna's in dansers uit tot de iconen van tijdens seksuele vrijheid. Losbandig, onbezonnen en amper tijdens door twintig, laten ze uit de wereld zien wat het betekent van om jezelf in te durven zijn. de Als zelfverklaarde door moeder van haar van dansers gebruikt van Madonna de film om een haar boodschap over homorechten en naar tijdens de strijd tegen uit aids te verkondigen. Nu, 25 jaar tijdens later, nemen met de dansers tijdens ons mee terug een achter de met schermen en onthullen ze de werkelijkheid van over hun levens door tijdens en na naar de door tour.

In een 1990 worden zeven jonge dansers naar - zes homo, tijdens één op hetero - door van Madonna gecast voor haar in spraakmakende Blond tijdens Ambition Tour. Hun reis door wordt vastgelegd in tijdens een van uit de succesvolste documentaires ooit: van In Bed with op Madonna (1991). het Al gauw groeien Madonna?s trotse naar tijdens en flamboyante dansers naar uit tot iconen van seksuele vrijheid. door Wild, onbezonnen en uit met amper twintig laten ze de wereld uit zien wat op het betekent een om jezelf te durven door zijn: ?Express van yourself, so you can respect in yourself.? Als met zelfverklaarde met moeder van haar dansers gebruikt van Madonna de de film om haar boodschap over met homorechten tijdens en de strijd in tegen aids van te verkondigen. Nu, 25 jaar later, met nemen de tijdens dansers ons mee terug op tv op tv achter de schermen en onthullen het ze de werkelijkheid naar over hun levens tijdens tijdens met en na de tour. Carlton, Kevin, uit op Jose, Luis, Gabriel, Oliver het en Salim groeien samen op op in de op snelkookpan van een een controversiële wereldtournee. In een door tijd de waarin homofobie de en de angst voor het door hiv-virus hoogtij vieren, schrijven van ze popgeschiedenis als tijdens Madonna?s naar trotse ?gay-dansers?. Maar al op tv gauw blijkt op tv danser Gabriel de helemaal niet zo trots te op tv zijn op zijn uit homoseksualiteit en enkele jaren uit na de van tour overlijdt van hij aan aids, de ziekte het die tijdens hij geheim de had gehouden voor zijn op tourfamilie. Ook voor de andere van dansers blijkt het het ? buiten het in naar licht van de in schijnwerpers ? moeilijk om tijdens echt zichzelf met te zijn. De met ooit zo hechte familie naar valt uiteen, maar in de op van jaren erna bevechten ze hun in demonen, met dansen ze door en nu naar geven ze in deze de het film een nieuwe op betekenis aan het nog op steeds actuele het credo van toen. Sinds de naar emotionele première op het de filmfestival van Berlijn het begin dit uit jaar, waar Strike a Pose uit een publieksprijs won, door maakte de film op tv naar een wereldtournee door meer dan dertig uit landen op uit zes continenten. het In de Nederlandse bioscopen naar bereikte in hij de Kristallen Film op (meer dan 10.000 bezoekers) en in door binnenkort volgt een door Italiaanse en Amerikaanse versie. Vanavond is tijdens uit de televisiepremière op van NPO 3.

juli 2021
06-08-2017 00:00

Strike a pose

3Doc: Strike a pose - Strike a pose

Documentaire over het overwinnen van schaamte en het gevecht dat nodig is om te zijn wie je bent. In 1990 worden zeven jonge dansers - zes homo, één hetero - door Madonna gecast voor haar spraakmakende Blond Ambition Tour. Hun reis wordt va...

05-11-2016 21:55

Docu: Strike a Pose

3Doc: Strike a pose - 3Doc: Strike a pose

In 1990 worden zeven jonge dansers - zes homo, één hetero - door Madonna gecast voor haar spraakmakende Blond Ambition Tour. Hun reis wordt vastgelegd in een van de succesvolste documentaires ooit: In Bed with Madonna (1991). Al gauw groeie...

3Doc: Strike a pose gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Strike a pose de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Strike a pose bij 3Doc: Strike a pose liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Strike a pose. Heb je een uitzending van 3Doc: Strike a pose gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Strike a pose gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Strike a pose? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Strike a pose kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 06-08-2017 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!