Programma gemist?

Documentaire over het naar het overwinnen van schaamte en het gevecht van een dat nodig is om te een zijn wie een je bent. In 1990 worden uit zeven jonge dansers naar - zes een homo, één in hetero - door Madonna uit gecast voor op tv haar spraakmakende Blond het Ambition Tour. op Hun reis wordt het vastgelegd in één van uit de meest naar succesvolle documentaires ooit: Truth door or Dare - In op Bed with Madonna (1991). uit tijdens Al gauw groeien tijdens Madonna's dansers uit tot iconen van van de seksuele vrijheid. Losbandig, door onbezonnen en amper twintig, laten ze op de wereld zien naar wat het het betekent om jezelf te met durven van zijn. Als zelfverklaarde op tv moeder van haar dansers gebruikt door Madonna het de film naar om haar boodschap over homorechten tijdens en de strijd uit tegen aids te met verkondigen. Nu, 25 in jaar van later, nemen de dansers ons naar mee tijdens terug achter de het schermen en onthullen in ze de werkelijkheid over van hun levens tijdens en een na door de tour.

In een 1990 worden zeven jonge uit dansers - zes in homo, één op tv hetero - door Madonna gecast op met voor haar spraakmakende Blond Ambition Tour. op tv Hun op tv reis wordt een vastgelegd in een tijdens van de succesvolste documentaires op ooit: In tijdens Bed with Madonna (1991). Al gauw in groeien een Madonna?s trotse en flamboyante dansers uit uit uit tot iconen van seksuele vrijheid. naar Wild, onbezonnen en uit amper op twintig laten ze de op wereld van zien wat het betekent om jezelf een te durven zijn: in ?Express naar yourself, so de you can respect naar yourself.? Als zelfverklaarde uit moeder van haar van dansers gebruikt Madonna de film uit om haar boodschap over een homorechten op en de strijd tegen naar aids te verkondigen. Nu, tijdens 25 jaar op later, nemen de uit dansers ons het mee terug achter de het schermen en tijdens onthullen ze van de werkelijkheid over hun in levens tijdens en op na de tour. Carlton, Kevin, van Jose, Luis, Gabriel, van een Oliver en Salim groeien een samen op in de met snelkookpan de van een controversiële wereldtournee. In uit een tijd waarin met homofobie uit en de angst voor een het hiv-virus uit hoogtij vieren, schrijven ze popgeschiedenis het als Madonna?s trotse op ?gay-dansers?. Maar op tv al gauw blijkt danser Gabriel het op helemaal niet zo uit trots te zijn op zijn door homoseksualiteit en door enkele jaren na de in tour overlijdt de hij aan aids, tijdens de ziekte die hij uit geheim had gehouden in voor zijn met tourfamilie. Ook de voor de andere dansers door blijkt het ? buiten naar het licht van de op tv schijnwerpers uit ? moeilijk om echt met zichzelf te zijn. De tijdens ooit op tv zo hechte van familie valt uiteen, maar in de in jaren tijdens erna bevechten ze hun demonen, op tv dansen de ze door en nu geven naar van ze in deze film een nieuwe op tv een betekenis aan het door nog steeds actuele credo naar van toen. Sinds de emotionele van première een op het filmfestival van Berlijn op begin dit het jaar, waar Strike a Pose op tv een publieksprijs won, naar door maakte de film een wereldtournee in door in meer dan dertig uit landen op zes uit continenten. In de Nederlandse bioscopen bereikte op hij tijdens de Kristallen Film (meer dan uit 10.000 een bezoekers) en binnenkort het volgt een Italiaanse en Amerikaanse de versie. de Vanavond is de televisiepremière op door NPO door 3.

mei 2020
06-08-2017 00:00

Strike a pose

3Doc: Strike a pose - Strike a pose

Documentaire over het overwinnen van schaamte en het gevecht dat nodig is om te zijn wie je bent. In 1990 worden zeven jonge dansers - zes homo, één hetero - door Madonna gecast voor haar spraakmakende Blond Ambition Tour. Hun reis wordt va...

05-11-2016 21:55

Docu: Strike a Pose

3Doc: Strike a pose - 3Doc: Strike a pose

In 1990 worden zeven jonge dansers - zes homo, één hetero - door Madonna gecast voor haar spraakmakende Blond Ambition Tour. Hun reis wordt vastgelegd in een van de succesvolste documentaires ooit: In Bed with Madonna (1991). Al gauw groeie...

3Doc: Strike a pose gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Strike a pose de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Strike a pose bij 3Doc: Strike a pose liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Strike a pose. Heb je een uitzending van 3Doc: Strike a pose gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Strike a pose gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Strike a pose? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Strike a pose kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 06-08-2017 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!