Programma gemist?

Documentaire over op het overwinnen van van schaamte en het van gevecht in dat nodig is om te uit zijn wie door je bent. In 1990 naar worden zeven jonge een dansers - naar zes homo, één op hetero - door uit Madonna gecast voor haar spraakmakende op tv op Blond Ambition Tour. met Hun reis wordt vastgelegd in naar één van de een meest succesvolle in documentaires ooit: Truth or Dare uit - van In Bed with Madonna door (1991). in Al gauw groeien op Madonna's dansers uit tot iconen van de van seksuele vrijheid. Losbandig, onbezonnen uit en amper twintig, laten naar ze de wereld van zien wat het betekent van om jezelf te met durven zijn. op tv Als de zelfverklaarde moeder van haar dansers gebruikt op tv Madonna de film op tijdens om haar boodschap over homorechten en uit in de strijd tegen aids te verkondigen. de Nu, 25 tijdens jaar naar later, nemen de met dansers ons mee terug met achter de schermen en op tv onthullen door ze de werkelijkheid het over hun levens naar tijdens en na door de tour.

In op tv 1990 worden het zeven jonge dansers - zes in homo, één een hetero - door Madonna gecast van voor op tv haar spraakmakende Blond Ambition Tour. het Hun reis naar wordt vastgelegd in tijdens een door van de succesvolste documentaires naar ooit: In Bed with Madonna door op tv (1991). Al gauw het groeien Madonna?s trotse met en flamboyante dansers uit tot op iconen van seksuele vrijheid. met Wild, onbezonnen en op amper twintig van laten ze de door wereld zien in wat het betekent om met jezelf te durven het zijn: ?Express van yourself, so you can respect van de yourself.? Als zelfverklaarde moeder tijdens van haar dansers gebruikt door Madonna naar de film om haar boodschap over op naar homorechten en de strijd op tv tegen aids te verkondigen. in Nu, 25 jaar tijdens later, nemen de op dansers ons met mee terug in achter de schermen en onthullen het ze de werkelijkheid over een hun op tv levens tijdens en na de op tv tour. op Carlton, Kevin, Jose, van Luis, Gabriel, een Oliver en Salim groeien samen naar op in de snelkookpan op van op een controversiële wereldtournee. In een met tijd waarin homofobie tijdens en de uit angst voor het in hiv-virus hoogtij op tv vieren, schrijven ze popgeschiedenis als naar Madonna?s op trotse ?gay-dansers?. naar Maar al gauw blijkt danser uit Gabriel naar helemaal niet zo trots te zijn in op zijn naar homoseksualiteit en enkele in jaren na de naar tour overlijdt hij van aan aids, met de ziekte die hij naar geheim de had gehouden voor zijn met tourfamilie. Ook voor de door andere de dansers blijkt het de ? buiten het licht van de de schijnwerpers ? van moeilijk op tv om echt zichzelf te zijn. tijdens De ooit een zo hechte familie tijdens valt uiteen, een maar in de in jaren erna bevechten ze hun demonen, in naar dansen ze door en tijdens nu geven ze uit in deze film een tijdens nieuwe betekenis aan het uit nog tijdens steeds actuele credo van toen. Sinds in de in emotionele première in op het filmfestival in van Berlijn begin dit de jaar, waar Strike a tijdens Pose een naar publieksprijs won, door maakte de film een wereldtournee door op meer door dan dertig landen op met zes continenten. In de tijdens Nederlandse op tv bioscopen bereikte hij de Kristallen een Film van (meer dan 10.000 naar bezoekers) en binnenkort op tv volgt een Italiaanse en op tv Amerikaanse versie. Vanavond is een de televisiepremière op door uit NPO 3.

juni 2021
06-08-2017 00:00

Strike a pose

3Doc: Strike a pose - Strike a pose

Documentaire over het overwinnen van schaamte en het gevecht dat nodig is om te zijn wie je bent. In 1990 worden zeven jonge dansers - zes homo, één hetero - door Madonna gecast voor haar spraakmakende Blond Ambition Tour. Hun reis wordt va...

05-11-2016 21:55

Docu: Strike a Pose

3Doc: Strike a pose - 3Doc: Strike a pose

In 1990 worden zeven jonge dansers - zes homo, één hetero - door Madonna gecast voor haar spraakmakende Blond Ambition Tour. Hun reis wordt vastgelegd in een van de succesvolste documentaires ooit: In Bed with Madonna (1991). Al gauw groeie...

3Doc: Strike a pose gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Strike a pose de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Strike a pose bij 3Doc: Strike a pose liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Strike a pose. Heb je een uitzending van 3Doc: Strike a pose gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Strike a pose gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Strike a pose? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Strike a pose kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 06-08-2017 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!