Programma gemist?

Bram Vermeulen op tv reist naar Nigeria om het een door moeder met het vier schoolgaande kinderen te zoeken het die het net Nederland zijn in uitgezet. Gaan zij het redden in uit Lagos, uit de grootste stad van Afrika? door het Terwijl het debat anno de 2016 over migratie voortraast, door worden in alle stilte een Afrikaanse met migranten massaal uitgezet en teruggestuurd op naar hun vaderland. uit uit Brussel betaalt de regeringen door er miljoenen voor. het Maar wat tijdens gebeurt er na op tv zo'n uitzetting?

Op 18 april op tv 2015 met vond de grootste zeeramp plaats op uit op de Middellandse Zee van sinds de Tweede naar Wereldoorlog. Meer tijdens dan zevenhonderd migranten tijdens verdwenen naar de bodem van tijdens de tijdens zee. Bram Vermeulen reist naar op een dorp in het het uit oosten van Senegal, door waar een ongekend groot uit aantal van de drenkelingen vandaan uit blijkt te de komen. Waarom moesten ze een daar met zo nodig weg, op tv terwijl er geen op tv oorlog is, tijdens geen dictatuur en op tv geen verwoestende natuurrampen?

Lang niet op tv alle migratie vanuit Afrika door gaat tijdens naar Europa. uit Meer dan negentig procent blijft door binnen het de continent en reist bijvoorbeeld richting de economische grootmachten met als Zuid-Afrika. van Maar daar zit naar ook niet iedereen te op tv wachten op op nieuwkomers. Bram Vermeulen onderzoekt de op moord het op een Mozambikaanse tijdens gastarbeider in op tv township Alexandra en door de rol van een boze de koning.

Agadez in uit Niger is de tijdens mensensmokkelhoofdstad van West-Afrika. uit De smokkel blijkt de te verlopen in via een strikte dienstregeling, het die iedereen kent: migranten, op tv smokkelaars, politie tijdens en op leger. Bram Vermeulen reist naar de door smokkelhoofdstad naar van West-Afrika: Agadez, van in Niger. Deze stad is een al eeuwenlang op het kruispunt door van de Sahel, de tijdens laatste stop voor op migranten op weg in naar Libië. De door mensensmokkel op tv blijkt te verlopen via een een strikte uit dienstregeling, die iedereen kent: migranten, naar smokkelaars, politie en in leger. In op deze aflevering geven de met smokkelaars ongekende door toegang tot hun tijdens werk en leven, op een een moment dat door de Europese Unie hun de werkzaamheden juist het probeert te op stoppen.

Bram Vermeulen de reist naar Nigeria in om een een moeder met door vier schoolgaande kinderen te zoeken die naar in net Nederland zijn uit uitgezet. Gaan zij het redden op tv in Lagos? Bram Vermeulen uit reist naar op tv Nigeria om een moeder met op tv met vier schoolgaande kinderen op tv te zoeken die net Nederland op tv zijn uitgezet. Gaan een zij het redden met in Lagos, de het grootste in stad van de Afrika? Terwijl het in debat anno 2016 over migratie voortraast, met worden in de alle van stilte Afrikaanse migranten massaal uitgezet en met op teruggestuurd naar hun vaderland. de Brussel betaalt de een regeringen er miljoenen een voor. Maar wat op tv gebeurt er na zo'n naar uitzetting?

Op het 18 april 2015 met verdronken meer dan 700 tijdens migranten op de op Middellandse de Zee. Veel van hen kwamen op uit een dorp in in het oosten van met Senegal. Waarom het moesten ze daar het zo uit nodig weg, terwijl er het geen oorlog is? Op 18 naar april 2015 tijdens vond de in grootste zeeramp plaats op de in Middellandse Zee sinds een de Tweede Wereldoorlog. tijdens Meer dan uit zevenhonderd migranten verdwenen naar door naar de bodem van de zee. met Bram tijdens Vermeulen reist naar uit een dorp in het oosten met van Senegal, waar een een op ongekend groot aantal van de drenkelingen naar vandaan blijkt van te komen. Waarom met moesten ze daar zo op nodig het weg, terwijl er geen oorlog door is, van geen dictatuur en geen verwoestende tijdens naar natuurrampen?

Agadez uit in Niger is op tv de mensensmokkelhoofdstad van van West-Afrika. De smokkel met blijkt te verlopen via naar een op strikte dienstregeling, die iedereen kent: naar migranten, smokkelaars, politie en uit een leger. Bram Vermeulen reist naar naar de smokkelhoofdstad van West-Afrika: met Agadez, in Niger. tijdens Deze stad is naar al met eeuwenlang het kruispunt uit van de Sahel, de laatste tijdens stop voor migranten met door op weg naar Libië. een De mensensmokkel op blijkt te verlopen van via een strikte met dienstregeling, die iedereen kent: migranten, smokkelaars, op tv politie en leger. het De op smokkelaars geven ongekende toegang tot een tijdens hun werk en leven, het op een moment dat op de Europese op tv Unie hun werkzaamheden juist uit probeert te door stoppen.

Terwijl het debat de uit over migratie voortraast worden een in alle de stilte Afrikaanse migranten massaal door uitgezet en een teruggestuurd naar hun vaderland. tijdens Maar wat geb... Terwijl een het debat tijdens over migratie voortraast in worden in naar alle stilte Afrikaanse op migranten massaal uitgezet een en teruggestuurd naar van hun vaderland. Brussel de betaalt de regeringen er in miljoenen voor. Maar wat gebeurt een van er na zo'n uitzetting? op Bram Vermeulen door reist naar Nigeria, om op tv een moeder met vier in schoolgaande uit kinderen te zoeken die de net Nederland zijn uitgezet. Gaan door naar zij het redden in Lagos, door de grootste stad van op van Afrika?

Terwijl op tv het debat over uit migratie voortraast, worden in in alle van stilte Afrikaanse migranten massaal uitgezet van en teruggestuurd naar hun naar vaderland. Maar een wat ge... Terwijl op tv het op debat over migratie voortraast, de worden in op alle stilte Afrikaanse migranten uit massaal uitgezet en teruggestuurd een naar hun vaderland. Brussel in de betaalt de regeringen er miljoenen voor. door Maar wat van gebeurt er een na zo'n op uitzetting? Bram Vermeulen reist naar naar Nigeria een om een moeder met vier schoolgaande uit een kinderen te zoeken die net het Nederland zijn uitgezet. Gaan de zij het redden van in Lagos, de het grootste stad van met een Afrika?

Op 18 op tv april van 2015 verdronken meer dan van 700 migranten op een de Middellandse in Zee. Veel van hen kwamen uit in een een dorp in het tijdens oosten van Senegal. Waarom tijdens moesten ze... Op 18 uit april 2015 de vond de grootste in zeeramp plaats van op de Middellandse Zee tijdens sinds naar de Tweede Wereldoorlog. Meer dan zevenhonderd met migranten het verdwenen naar de bodem op tv van met de zee. Bram Vermeulen reist de naar een het dorp in het tijdens oosten van het Senegal, waar een ongekend naar groot aantal van de drenkelingen op vandaan door blijkt te op tv komen. Waarom moesten ze daar naar zo nodig tijdens weg, terwijl er geen tijdens oorlog is, geen van dictatuur en geen uit verwoestende de natuurrampen?

Lang een niet alle met migratie vanuit Afrika tijdens gaat naar Europa. Meer dan 90 een een procent blijft binnen het in continent, bijvoorbeeld richting Zuid-Afrika. uit Maar daar zi... Lang op niet alle migratie een vanuit Afrika in gaat naar Europa. in Meer dan negentig procent de blijft door binnen het continent, de en reist bijvoorbeeld richting door economische grootmachten als Zuid-Afrika. door Maar van daar zit ook met niet iedereen te wachten op met nieuwkomers. In met deze door aflevering onderzoekt Bram Vermeulen de moord een op een Mozambikaanse door gastarbeider naar in de township Alexandra en de de rol van op door een boze koning.

In De Trek op reist met Bram Vermeulen door Afrika om de de hoofdrolspelers uit te leren kennen in op het het migratiedebat. In Niger volgt Bram een Vermeulen de op mensensmokkelaars die migranten op door de door Sahara naar Libië brengen. In een Senegal zoekt in hij de in nabestaanden op van naar een drenkeling die stierf op op tv weg naar van Europa. In Nigeria zoekt in hij uit wat tijdens er gebeurt als in een naar migrant wordt uitgezet en de teruggestuurd naar het land van van herkomst. op tv En in Zuid-Afrika maakt tijdens hij het kennis met de Afrikaan op tv die zelf zijn buik vol een heeft van een migratie: de op tv xenofoob. De Trek is een actuele met en met urgente reisserie, dicht op de het op tv huid van de de migrant in een poging meer op tv te begrijpen het over hét debatonderwerp van een deze tijd. Over van de migrant tijdens en dus ook van over onszelf. In de eerste aflevering uit reist Bram de Vermeulen naar door de smokkelhoofdstad op van West-Afrika: Agadez, in Niger. Deze met in stad is al eeuwenlang tijdens het kruispunt van naar de Sahel, de het laatste stop voor migranten op de weg het naar Libië. De mensensmokkel door blijkt te verlopen via met een naar strikte dienstregeling, die iedereen kent: de migranten, in smokkelaars, politie en leger. een De smokkelaars geven ongekende naar toegang tot naar hun werk op tv en leven, naar op een moment naar dat de Europese in Unie hun werkzaamheden juist een halt van probeert te toe op tv te op roepen.

maart 2019
25-07-2017 11:35

De gedeporteerde

De Trek - De gedeporteerde

Bram Vermeulen reist naar Nigeria om een moeder met vier schoolgaande kinderen te zoeken die net Nederland zijn uitgezet. Gaan zij het redden in Lagos, de grootste stad van Afrika? Terwijl het debat anno 2016 over migratie voortraast, worde...

18-07-2017 11:35

De drenkeling

De Trek - De drenkeling

Op 18 april 2015 vond de grootste zeeramp plaats op de Middellandse Zee sinds de Tweede Wereldoorlog. Meer dan zevenhonderd migranten verdwenen naar de bodem van de zee. Bram Vermeulen reist naar een dorp in het oosten van Senegal, waar een...

11-07-2017 11:35

De xenofoob

De Trek - De xenofoob

Lang niet alle migratie vanuit Afrika gaat naar Europa. Meer dan negentig procent blijft binnen het continent en reist bijvoorbeeld richting economische grootmachten als Zuid-Afrika. Maar daar zit ook niet iedereen te wachten op nieuwkomers...

04-07-2017 11:25

De smokkelaar

De Trek - De smokkelaar

Agadez in Niger is de mensensmokkelhoofdstad van West-Afrika. De smokkel blijkt te verlopen via een strikte dienstregeling, die iedereen kent: migranten, smokkelaars, politie en leger. Bram Vermeulen reist naar de smokkelhoofdstad van West-...

27-05-2017 14:45

De gedeporteerde

De Trek - De gedeporteerde

Bram Vermeulen reist naar Nigeria om een moeder met vier schoolgaande kinderen te zoeken die net Nederland zijn uitgezet. Gaan zij het redden in Lagos? Bram Vermeulen reist naar Nigeria om een moeder met vier schoolgaande kinderen te zoeken...

20-05-2017 14:45

De drenkeling

De Trek - De drenkeling

Op 18 april 2015 verdronken meer dan 700 migranten op de Middellandse Zee. Veel van hen kwamen uit een dorp in het oosten van Senegal. Waarom moesten ze daar zo nodig weg, terwijl er geen oorlog is? Op 18 april 2015 vond de grootste zeeramp...

13-05-2017 14:40

De smokkelaar

De Trek - De smokkelaar

Agadez in Niger is de mensensmokkelhoofdstad van West-Afrika. De smokkel blijkt te verlopen via een strikte dienstregeling, die iedereen kent: migranten, smokkelaars, politie en leger. Bram Vermeulen reist naar de smokkelhoofdstad van West-...

03-12-2016 14:40

De gedeporteerde

De Trek - De gedeporteerde

Terwijl het debat over migratie voortraast worden in alle stilte Afrikaanse migranten massaal uitgezet en teruggestuurd naar hun vaderland. Maar wat geb... Terwijl het debat over migratie voortraast worden in alle stilte Afrikaanse migrante...

27-11-2016 20:15

De gedeporteerde

De Trek - De gedeporteerde

Terwijl het debat over migratie voortraast, worden in alle stilte Afrikaanse migranten massaal uitgezet en teruggestuurd naar hun vaderland. Maar wat ge... Terwijl het debat over migratie voortraast, worden in alle stilte Afrikaanse migrant...

20-11-2016 20:15

De drenkeling

De Trek - De drenkeling

Op 18 april 2015 verdronken meer dan 700 migranten op de Middellandse Zee. Veel van hen kwamen uit een dorp in het oosten van Senegal. Waarom moesten ze... Op 18 april 2015 vond de grootste zeeramp plaats op de Middellandse Zee sinds de Twe...

13-11-2016 20:15

De xenofoob

De Trek - De xenofoob

Lang niet alle migratie vanuit Afrika gaat naar Europa. Meer dan 90 procent blijft binnen het continent, bijvoorbeeld richting Zuid-Afrika. Maar daar zi... Lang niet alle migratie vanuit Afrika gaat naar Europa. Meer dan negentig procent bl...

06-11-2016 20:15

De smokkelaar

De Trek - De smokkelaar

In De Trek reist Bram Vermeulen door Afrika om de hoofdrolspelers te leren kennen in het migratiedebat. In Niger volgt Bram Vermeulen de mensensmokkelaars die migranten door de Sahara naar Libië brengen. In Senegal zoekt hij de nabestaande...

De Trek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Trek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Trek bij De Trek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Trek. Heb je een uitzending van De Trek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Trek gemist

Uitzending gemist van De Trek? Hier kun je alle uitzendingen van De Trek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 25-07-2017 om 11:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord