Programma gemist?

Bram Vermeulen van reist naar Nigeria om in met een moeder met de vier schoolgaande kinderen te zoeken een die net op tv Nederland zijn uitgezet. Gaan door zij het redden in tijdens Lagos, het de grootste stad van in Afrika? Terwijl het het debat met anno 2016 over migratie op voortraast, worden in alle uit stilte Afrikaanse migranten op massaal uitgezet en teruggestuurd het naar hun vaderland. op tv Brussel betaalt het de regeringen er door miljoenen de voor. Maar wat een gebeurt er na met zo'n uitzetting?

Op 18 uit april met 2015 vond de naar grootste zeeramp plaats op de Middellandse een Zee tijdens sinds de Tweede Wereldoorlog. Meer het dan zevenhonderd migranten op verdwenen naar de met uit bodem van de zee. Bram de Vermeulen tijdens reist naar een door dorp in het oosten van op tv Senegal, waar een door ongekend groot aantal het van een de drenkelingen vandaan het blijkt te komen. uit Waarom moesten ze daar met zo nodig weg, op tv terwijl er door geen oorlog is, geen dictatuur tijdens en geen verwoestende het natuurrampen?

Lang uit niet alle op tv migratie vanuit Afrika gaat naar Europa. van Meer dan negentig op procent blijft binnen uit het het continent en reist bijvoorbeeld richting door economische grootmachten als in Zuid-Afrika. Maar daar met zit ook niet naar iedereen te het wachten in op nieuwkomers. Bram Vermeulen onderzoekt de een moord op de een Mozambikaanse gastarbeider van in township Alexandra de en de een rol van een het boze koning.

Agadez in uit Niger is de mensensmokkelhoofdstad door uit van West-Afrika. De smokkel blijkt te door verlopen via een door strikte dienstregeling, die uit een iedereen kent: migranten, smokkelaars, politie een en leger. Bram Vermeulen op tv reist naar de naar smokkelhoofdstad van West-Afrika: van Agadez, in Niger. naar Deze stad is het al de eeuwenlang het kruispunt van de uit Sahel, de met laatste stop het voor migranten op met weg naar met Libië. De mensensmokkel blijkt te verlopen de via een tijdens strikte dienstregeling, die door iedereen kent: het migranten, smokkelaars, politie en leger. uit In deze door aflevering geven de smokkelaars met ongekende uit toegang tot in hun werk en leven, op een een moment dat de een Europese Unie naar hun de werkzaamheden juist probeert te in stoppen.

Bram op Vermeulen reist met naar Nigeria om een het moeder met in vier schoolgaande kinderen op te zoeken die net Nederland van zijn uitgezet. Gaan op tv zij het de redden in Lagos? Bram uit Vermeulen op tv reist naar Nigeria om een het moeder met een vier schoolgaande kinderen te zoeken het die net Nederland in zijn het uitgezet. Gaan door zij het redden in Lagos, de tijdens naar grootste stad van Afrika? Terwijl het op tijdens debat anno 2016 over migratie voortraast, op tv worden in alle het stilte Afrikaanse op migranten massaal uitgezet en tijdens teruggestuurd naar naar hun vaderland. Brussel de betaalt de op tv regeringen er miljoenen voor. Maar op wat uit gebeurt er na het zo'n uitzetting?

Op in 18 april 2015 op tv verdronken meer dan 700 van migranten op de in Middellandse Zee. uit Veel van een hen kwamen uit een dorp op in naar het oosten van Senegal. van Waarom moesten ze daar zo de nodig weg, met terwijl er uit geen oorlog is? Op in 18 april 2015 vond naar de grootste een zeeramp plaats op de tijdens Middellandse Zee op tv sinds de de Tweede Wereldoorlog. Meer dan zevenhonderd het door migranten verdwenen naar tijdens de bodem van de de zee. Bram de Vermeulen reist naar een dorp in het het naar oosten van Senegal, waar op tv een ongekend groot het aantal van de de drenkelingen vandaan blijkt met te komen. een Waarom moesten ze daar zo het nodig weg, met terwijl er geen van oorlog is, geen met dictatuur en geen de verwoestende van natuurrampen?

Agadez op in Niger is het de mensensmokkelhoofdstad uit van West-Afrika. De de smokkel blijkt te verlopen via een met door strikte dienstregeling, die tijdens iedereen kent: migranten, smokkelaars, door politie en leger. Bram een Vermeulen door reist naar de smokkelhoofdstad naar van West-Afrika: Agadez, naar in Niger. Deze stad is in al eeuwenlang naar het kruispunt van de in Sahel, de laatste op tv stop voor migranten door op weg naar door Libië. naar De mensensmokkel blijkt te op tv verlopen via een naar strikte dienstregeling, tijdens die iedereen kent: migranten, smokkelaars, het politie en leger. tijdens op tv De smokkelaars geven ongekende toegang tot in een hun werk en leven, op een door van moment dat de Europese Unie een hun een werkzaamheden juist probeert tijdens te stoppen.

Terwijl een het debat over tijdens migratie voortraast worden uit in alle stilte Afrikaanse een migranten massaal een uitgezet en teruggestuurd naar door hun vaderland. Maar wat de geb... een Terwijl het debat over migratie op door voortraast worden in op alle stilte Afrikaanse uit migranten massaal uitgezet en teruggestuurd naar door hun vaderland. Brussel met de betaalt de regeringen er miljoenen voor. uit Maar wat op gebeurt tijdens er na zo'n het uitzetting? Bram Vermeulen door reist naar Nigeria, om door een moeder met vier schoolgaande het door kinderen te zoeken die de net Nederland zijn uitgezet. Gaan tijdens zij het naar redden in Lagos, de op grootste stad van uit tijdens Afrika?

Terwijl het naar debat op tv over migratie voortraast, door worden in alle stilte Afrikaanse migranten in massaal een uitgezet en teruggestuurd naar uit hun vaderland. Maar tijdens wat ge... van Terwijl het debat met over migratie voortraast, worden in tijdens alle stilte het Afrikaanse migranten in massaal uitgezet een en teruggestuurd naar hun vaderland. op tv Brussel betaalt de in regeringen door er miljoenen voor. Maar in wat gebeurt er met na zo'n uitzetting? Bram Vermeulen in reist naar naar Nigeria om door een moeder met vier schoolgaande op in kinderen te zoeken die van net Nederland zijn uitgezet. door Gaan op zij het redden in Lagos, de uit grootste stad een van de Afrika?

Op de 18 april 2015 verdronken meer een dan 700 met migranten op de tijdens Middellandse Zee. Veel naar van hen kwamen uit op tv een dorp in in het uit oosten van Senegal. Waarom op tv moesten tijdens ze... Op 18 het april 2015 vond tijdens de grootste zeeramp plaats op de op tv Middellandse met Zee sinds de door Tweede Wereldoorlog. Meer dan in zevenhonderd migranten verdwenen in naar door de bodem van de op zee. Bram Vermeulen van reist naar een van dorp in het oosten van door Senegal, waar een op tv een ongekend groot aantal op van de drenkelingen vandaan de blijkt te komen. tijdens Waarom moesten ze daar zo met nodig een weg, terwijl er geen oorlog door is, op geen dictatuur en geen verwoestende op tv met natuurrampen?

Lang niet alle door migratie de vanuit Afrika naar gaat naar Europa. Meer dan met 90 procent tijdens blijft binnen het continent, bijvoorbeeld het richting door Zuid-Afrika. Maar daar zi... uit Lang op tv niet alle migratie vanuit een Afrika gaat naar uit Europa. Meer dan negentig procent in blijft een binnen het continent, en het reist bijvoorbeeld richting naar economische grootmachten als een Zuid-Afrika. in Maar daar zit ook niet iedereen met te wachten op met nieuwkomers. tijdens In deze aflevering onderzoekt uit Bram Vermeulen de het moord op met een Mozambikaanse gastarbeider in het de township Alexandra en in van de rol van een boze naar koning.

In het De Trek reist Bram Vermeulen een door Afrika de om uit de hoofdrolspelers te leren een kennen in het migratiedebat. In door Niger volgt Bram Vermeulen de het de mensensmokkelaars die migranten door in de Sahara op naar Libië uit brengen. In Senegal zoekt uit hij de nabestaanden op uit van een drenkeling die een op stierf op weg naar Europa. uit In Nigeria zoekt van hij uit wat er met gebeurt uit als een door migrant wordt uitgezet en met teruggestuurd naar het land op tv van herkomst. op En in Zuid-Afrika van maakt hij kennis met uit de met Afrikaan die zelf in zijn buik vol heeft van op tv migratie: de xenofoob. De tijdens Trek is een op tv actuele en urgente het reisserie, dicht op tijdens de huid van de in migrant een in een poging meer te de begrijpen het over hét uit debatonderwerp van deze tijd. Over de in migrant en met dus ook het over onszelf. In door de eerste aflevering reist in Bram Vermeulen naar de door smokkelhoofdstad van uit West-Afrika: Agadez, op in Niger. Deze stad door is al eeuwenlang het kruispunt de van een de Sahel, de het laatste stop voor migranten een op weg naar naar Libië. De het mensensmokkel blijkt te met verlopen via een strikte dienstregeling, van die iedereen door kent: migranten, smokkelaars, politie uit en leger. door De smokkelaars geven uit ongekende toegang tot hun door werk en het leven, op een moment met dat de een Europese Unie door hun werkzaamheden de juist een halt probeert de te toe te op roepen.

juli 2019
25-07-2017 11:35

De gedeporteerde

De Trek - De gedeporteerde

Bram Vermeulen reist naar Nigeria om een moeder met vier schoolgaande kinderen te zoeken die net Nederland zijn uitgezet. Gaan zij het redden in Lagos, de grootste stad van Afrika? Terwijl het debat anno 2016 over migratie voortraast, worde...

18-07-2017 11:35

De drenkeling

De Trek - De drenkeling

Op 18 april 2015 vond de grootste zeeramp plaats op de Middellandse Zee sinds de Tweede Wereldoorlog. Meer dan zevenhonderd migranten verdwenen naar de bodem van de zee. Bram Vermeulen reist naar een dorp in het oosten van Senegal, waar een...

11-07-2017 11:35

De xenofoob

De Trek - De xenofoob

Lang niet alle migratie vanuit Afrika gaat naar Europa. Meer dan negentig procent blijft binnen het continent en reist bijvoorbeeld richting economische grootmachten als Zuid-Afrika. Maar daar zit ook niet iedereen te wachten op nieuwkomers...

04-07-2017 11:25

De smokkelaar

De Trek - De smokkelaar

Agadez in Niger is de mensensmokkelhoofdstad van West-Afrika. De smokkel blijkt te verlopen via een strikte dienstregeling, die iedereen kent: migranten, smokkelaars, politie en leger. Bram Vermeulen reist naar de smokkelhoofdstad van West-...

27-05-2017 14:45

De gedeporteerde

De Trek - De gedeporteerde

Bram Vermeulen reist naar Nigeria om een moeder met vier schoolgaande kinderen te zoeken die net Nederland zijn uitgezet. Gaan zij het redden in Lagos? Bram Vermeulen reist naar Nigeria om een moeder met vier schoolgaande kinderen te zoeken...

20-05-2017 14:45

De drenkeling

De Trek - De drenkeling

Op 18 april 2015 verdronken meer dan 700 migranten op de Middellandse Zee. Veel van hen kwamen uit een dorp in het oosten van Senegal. Waarom moesten ze daar zo nodig weg, terwijl er geen oorlog is? Op 18 april 2015 vond de grootste zeeramp...

13-05-2017 14:40

De smokkelaar

De Trek - De smokkelaar

Agadez in Niger is de mensensmokkelhoofdstad van West-Afrika. De smokkel blijkt te verlopen via een strikte dienstregeling, die iedereen kent: migranten, smokkelaars, politie en leger. Bram Vermeulen reist naar de smokkelhoofdstad van West-...

03-12-2016 14:40

De gedeporteerde

De Trek - De gedeporteerde

Terwijl het debat over migratie voortraast worden in alle stilte Afrikaanse migranten massaal uitgezet en teruggestuurd naar hun vaderland. Maar wat geb... Terwijl het debat over migratie voortraast worden in alle stilte Afrikaanse migrante...

27-11-2016 20:15

De gedeporteerde

De Trek - De gedeporteerde

Terwijl het debat over migratie voortraast, worden in alle stilte Afrikaanse migranten massaal uitgezet en teruggestuurd naar hun vaderland. Maar wat ge... Terwijl het debat over migratie voortraast, worden in alle stilte Afrikaanse migrant...

20-11-2016 20:15

De drenkeling

De Trek - De drenkeling

Op 18 april 2015 verdronken meer dan 700 migranten op de Middellandse Zee. Veel van hen kwamen uit een dorp in het oosten van Senegal. Waarom moesten ze... Op 18 april 2015 vond de grootste zeeramp plaats op de Middellandse Zee sinds de Twe...

13-11-2016 20:15

De xenofoob

De Trek - De xenofoob

Lang niet alle migratie vanuit Afrika gaat naar Europa. Meer dan 90 procent blijft binnen het continent, bijvoorbeeld richting Zuid-Afrika. Maar daar zi... Lang niet alle migratie vanuit Afrika gaat naar Europa. Meer dan negentig procent bl...

06-11-2016 20:15

De smokkelaar

De Trek - De smokkelaar

In De Trek reist Bram Vermeulen door Afrika om de hoofdrolspelers te leren kennen in het migratiedebat. In Niger volgt Bram Vermeulen de mensensmokkelaars die migranten door de Sahara naar Libië brengen. In Senegal zoekt hij de nabestaande...

De Trek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Trek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Trek bij De Trek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Trek. Heb je een uitzending van De Trek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Trek gemist

Uitzending gemist van De Trek? Hier kun je alle uitzendingen van De Trek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 25-07-2017 om 11:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord