Programma gemist?

Bram Vermeulen uit reist naar Nigeria door om naar een moeder met vier schoolgaande kinderen van te zoeken uit die net Nederland zijn door uitgezet. Gaan zij uit het redden in in Lagos, de in grootste stad van op Afrika? Terwijl uit het debat anno tijdens 2016 over migratie voortraast, in worden in alle met stilte Afrikaanse migranten massaal het door uitgezet en teruggestuurd naar hun op tv vaderland. Brussel met betaalt de regeringen er uit miljoenen voor. Maar wat tijdens gebeurt er na in zo'n tijdens uitzetting?

Op in 18 april 2015 van vond de grootste zeeramp een plaats op de de Middellandse Zee sinds de op op Tweede Wereldoorlog. Meer in dan zevenhonderd migranten verdwenen naar tijdens de van bodem van de zee. Bram Vermeulen de reist naar met een dorp het in het oosten met van Senegal, op tv waar een ongekend groot aantal van tijdens de drenkelingen vandaan het op blijkt te komen. Waarom moesten op tv ze daar met zo nodig weg, terwijl een er geen met oorlog is, uit geen dictatuur en geen van verwoestende natuurrampen?

Lang niet alle van migratie in vanuit Afrika de gaat naar Europa. Meer dan uit negentig een procent blijft binnen het continent met en tijdens reist bijvoorbeeld richting economische grootmachten als in Zuid-Afrika. Maar daar het zit een ook niet iedereen te in wachten op nieuwkomers. een Bram Vermeulen in onderzoekt de van moord op een in Mozambikaanse gastarbeider in township met Alexandra en de rol van het een boze door koning.

Agadez in met Niger is uit de mensensmokkelhoofdstad de van West-Afrika. De smokkel blijkt op tv te verlopen via een uit op tv strikte dienstregeling, die iedereen kent: migranten, uit smokkelaars, politie naar en leger. door Bram Vermeulen reist naar de het smokkelhoofdstad van de West-Afrika: Agadez, naar in Niger. Deze stad met is al eeuwenlang het de kruispunt met van de Sahel, de in laatste stop voor van migranten op weg tijdens naar Libië. De mensensmokkel op blijkt te in verlopen via een de strikte dienstregeling, een die iedereen kent: migranten, tijdens smokkelaars, politie op tv en leger. het In deze aflevering geven het de smokkelaars van ongekende toegang tot hun werk en in leven, op op een in moment dat de in Europese Unie hun werkzaamheden juist probeert met te naar stoppen.

Bram Vermeulen reist met naar in Nigeria om een moeder in met vier tijdens schoolgaande kinderen te zoeken die in een net Nederland zijn de uitgezet. Gaan zij het redden in van Lagos? van Bram Vermeulen reist naar Nigeria van op om een moeder met vier van schoolgaande kinderen door te zoeken die net op Nederland de zijn uitgezet. Gaan zij het redden het door in Lagos, de grootste stad van op tv Afrika? tijdens Terwijl het debat anno in 2016 over migratie uit voortraast, worden een in alle stilte met Afrikaanse migranten in massaal uitgezet en het teruggestuurd naar hun vaderland. Brussel betaalt de de regeringen er met miljoenen voor. Maar tijdens door wat gebeurt er na zo'n in uitzetting?

Op 18 naar april 2015 verdronken meer op tv dan 700 het migranten uit op de Middellandse het Zee. Veel van hen kwamen met uit naar een dorp in het oosten naar van Senegal. Waarom moesten door ze op daar zo uit nodig weg, terwijl er het geen oorlog is? Op 18 op tv april naar 2015 vond tijdens de grootste zeeramp plaats op de op Middellandse op Zee sinds de Tweede Wereldoorlog. naar Meer dan naar zevenhonderd migranten verdwenen een naar de uit bodem van de naar zee. Bram Vermeulen reist naar op tv tijdens een dorp in een het oosten van Senegal, van waar een ongekend groot door aantal van in de drenkelingen vandaan van blijkt te komen. Waarom moesten de tijdens ze daar zo nodig weg, op tv terwijl er geen met oorlog uit is, geen dictatuur tijdens en geen verwoestende een natuurrampen?

Agadez door in Niger is de mensensmokkelhoofdstad de van West-Afrika. een De smokkel blijkt op te tijdens verlopen via een strikte dienstregeling, die tijdens iedereen op tv kent: migranten, smokkelaars, politie een en tijdens leger. Bram Vermeulen reist naar naar de van smokkelhoofdstad van West-Afrika: Agadez, naar in Niger. Deze door stad is al eeuwenlang het in kruispunt van in de naar Sahel, de laatste op stop voor migranten naar op weg naar Libië. De mensensmokkel op tv blijkt tijdens te verlopen via een strikte de dienstregeling, met die iedereen kent: migranten, smokkelaars, van politie en naar leger. De smokkelaars van geven ongekende toegang naar tot hun werk van en leven, op een met het moment dat de Europese met Unie hun werkzaamheden tijdens juist probeert te de stoppen.

Terwijl het debat tijdens op tv over migratie voortraast worden in door alle stilte Afrikaanse tijdens migranten massaal van uitgezet en teruggestuurd uit naar hun vaderland. de Maar wat geb... Terwijl met het debat door over migratie voortraast worden in op alle stilte Afrikaanse op migranten massaal uitgezet met het en teruggestuurd naar hun vaderland. naar Brussel naar betaalt de regeringen er op tv miljoenen voor. Maar tijdens wat gebeurt er na op tv zo'n uitzetting? de Bram Vermeulen op tv reist naar Nigeria, om een moeder door met vier de schoolgaande kinderen met te zoeken die op tv net Nederland zijn uitgezet. van Gaan zij van het redden in op Lagos, de grootste stad naar van een Afrika?

Terwijl van het debat over migratie voortraast, naar de worden in alle stilte Afrikaanse migranten naar van massaal uitgezet en teruggestuurd naar hun de vaderland. in Maar wat in ge... Terwijl het debat over op migratie voortraast, de worden in alle een stilte Afrikaanse migranten massaal op tv uitgezet en het teruggestuurd naar hun een vaderland. Brussel betaalt tijdens de regeringen er naar miljoenen voor. met Maar wat gebeurt de er na zo'n uitzetting? Bram Vermeulen met reist naar Nigeria op op tv om een moeder door met vier schoolgaande op kinderen te zoeken die in net Nederland zijn uit uitgezet. Gaan met zij het redden in uit Lagos, de grootste stad op van in Afrika?

Op op 18 april 2015 met verdronken meer dan 700 migranten een op tijdens de Middellandse op tv Zee. Veel van hen de kwamen uit een het dorp in het in oosten van Senegal. Waarom op tv moesten ze... Op door 18 april 2015 in vond de tijdens grootste zeeramp plaats op het de Middellandse Zee sinds met de op tv Tweede Wereldoorlog. Meer dan van zevenhonderd migranten naar verdwenen naar de bodem op van de zee. Bram het Vermeulen tijdens reist naar tijdens een dorp in het oosten de van Senegal, in waar een tijdens ongekend groot aantal met van de drenkelingen tijdens vandaan blijkt te uit komen. Waarom moesten ze daar zo van nodig uit weg, terwijl er geen in oorlog is, geen dictatuur het en uit geen verwoestende een natuurrampen?

Lang niet alle een migratie vanuit Afrika het uit gaat naar Europa. Meer dan 90 uit op procent blijft binnen het continent, bijvoorbeeld op de richting Zuid-Afrika. Maar daar een zi... Lang niet de alle migratie naar vanuit Afrika gaat naar naar Europa. Meer uit dan negentig procent met blijft binnen het continent, een en reist bijvoorbeeld richting naar economische grootmachten als Zuid-Afrika. op tv Maar de daar zit op ook niet iedereen uit te wachten op nieuwkomers. In deze tijdens aflevering onderzoekt de Bram Vermeulen de met moord op door een Mozambikaanse gastarbeider in door de township Alexandra een en in de rol van op een boze koning.

In De Trek met reist Bram Vermeulen uit met door Afrika om de hoofdrolspelers een te leren kennen in van het migratiedebat. In door Niger volgt Bram Vermeulen het de naar mensensmokkelaars die migranten door de naar Sahara naar Libië uit op tv brengen. In Senegal zoekt hij de uit nabestaanden op van op tv een een drenkeling die stierf op naar weg een naar Europa. In Nigeria met zoekt hij uit wat er uit het gebeurt als een migrant de wordt uitgezet en met teruggestuurd naar het land tijdens van op tv herkomst. En in op Zuid-Afrika maakt hij kennis met de de Afrikaan op die zelf op zijn buik vol heeft van migratie: de de een xenofoob. De Trek is in een actuele en urgente het reisserie, dicht op in de in huid van de migrant op tv in een poging op tv meer te begrijpen uit over hét debatonderwerp van deze van tijd. Over op de met migrant en dus ook over door onszelf. In een de eerste aflevering reist Bram Vermeulen een naar de op smokkelhoofdstad van West-Afrika: Agadez, op tv in van Niger. Deze stad is op al eeuwenlang het kruispunt op tv van van de Sahel, de laatste met stop voor migranten op een weg naar in Libië. De mensensmokkel blijkt van te verlopen een via een strikte dienstregeling, uit die iedereen op kent: migranten, smokkelaars, politie uit op tv en leger. De smokkelaars geven ongekende op tv toegang tot hun met in werk en leven, op een de moment dat de door Europese Unie hun de werkzaamheden juist een halt de uit probeert te toe te tijdens roepen.

januari 2021
25-07-2017 11:35

De gedeporteerde

De Trek - De gedeporteerde

Bram Vermeulen reist naar Nigeria om een moeder met vier schoolgaande kinderen te zoeken die net Nederland zijn uitgezet. Gaan zij het redden in Lagos, de grootste stad van Afrika? Terwijl het debat anno 2016 over migratie voortraast, worde...

18-07-2017 11:35

De drenkeling

De Trek - De drenkeling

Op 18 april 2015 vond de grootste zeeramp plaats op de Middellandse Zee sinds de Tweede Wereldoorlog. Meer dan zevenhonderd migranten verdwenen naar de bodem van de zee. Bram Vermeulen reist naar een dorp in het oosten van Senegal, waar een...

11-07-2017 11:35

De xenofoob

De Trek - De xenofoob

Lang niet alle migratie vanuit Afrika gaat naar Europa. Meer dan negentig procent blijft binnen het continent en reist bijvoorbeeld richting economische grootmachten als Zuid-Afrika. Maar daar zit ook niet iedereen te wachten op nieuwkomers...

04-07-2017 11:25

De smokkelaar

De Trek - De smokkelaar

Agadez in Niger is de mensensmokkelhoofdstad van West-Afrika. De smokkel blijkt te verlopen via een strikte dienstregeling, die iedereen kent: migranten, smokkelaars, politie en leger. Bram Vermeulen reist naar de smokkelhoofdstad van West-...

27-05-2017 14:45

De gedeporteerde

De Trek - De gedeporteerde

Bram Vermeulen reist naar Nigeria om een moeder met vier schoolgaande kinderen te zoeken die net Nederland zijn uitgezet. Gaan zij het redden in Lagos? Bram Vermeulen reist naar Nigeria om een moeder met vier schoolgaande kinderen te zoeken...

20-05-2017 14:45

De drenkeling

De Trek - De drenkeling

Op 18 april 2015 verdronken meer dan 700 migranten op de Middellandse Zee. Veel van hen kwamen uit een dorp in het oosten van Senegal. Waarom moesten ze daar zo nodig weg, terwijl er geen oorlog is? Op 18 april 2015 vond de grootste zeeramp...

13-05-2017 14:40

De smokkelaar

De Trek - De smokkelaar

Agadez in Niger is de mensensmokkelhoofdstad van West-Afrika. De smokkel blijkt te verlopen via een strikte dienstregeling, die iedereen kent: migranten, smokkelaars, politie en leger. Bram Vermeulen reist naar de smokkelhoofdstad van West-...

03-12-2016 14:40

De gedeporteerde

De Trek - De gedeporteerde

Terwijl het debat over migratie voortraast worden in alle stilte Afrikaanse migranten massaal uitgezet en teruggestuurd naar hun vaderland. Maar wat geb... Terwijl het debat over migratie voortraast worden in alle stilte Afrikaanse migrante...

27-11-2016 20:15

De gedeporteerde

De Trek - De gedeporteerde

Terwijl het debat over migratie voortraast, worden in alle stilte Afrikaanse migranten massaal uitgezet en teruggestuurd naar hun vaderland. Maar wat ge... Terwijl het debat over migratie voortraast, worden in alle stilte Afrikaanse migrant...

20-11-2016 20:15

De drenkeling

De Trek - De drenkeling

Op 18 april 2015 verdronken meer dan 700 migranten op de Middellandse Zee. Veel van hen kwamen uit een dorp in het oosten van Senegal. Waarom moesten ze... Op 18 april 2015 vond de grootste zeeramp plaats op de Middellandse Zee sinds de Twe...

13-11-2016 20:15

De xenofoob

De Trek - De xenofoob

Lang niet alle migratie vanuit Afrika gaat naar Europa. Meer dan 90 procent blijft binnen het continent, bijvoorbeeld richting Zuid-Afrika. Maar daar zi... Lang niet alle migratie vanuit Afrika gaat naar Europa. Meer dan negentig procent bl...

06-11-2016 20:15

De smokkelaar

De Trek - De smokkelaar

In De Trek reist Bram Vermeulen door Afrika om de hoofdrolspelers te leren kennen in het migratiedebat. In Niger volgt Bram Vermeulen de mensensmokkelaars die migranten door de Sahara naar Libië brengen. In Senegal zoekt hij de nabestaande...

De Trek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Trek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Trek bij De Trek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Trek. Heb je een uitzending van De Trek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Trek gemist

Uitzending gemist van De Trek? Hier kun je alle uitzendingen van De Trek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 25-07-2017 om 11:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!