Programma gemist?

Bram Vermeulen reist in naar een Nigeria om een moeder met met op tv vier schoolgaande kinderen te zoeken tijdens die net Nederland in zijn uitgezet. uit Gaan zij het op redden in in Lagos, de grootste stad van naar Afrika? het Terwijl het debat anno 2016 over naar migratie voortraast, tijdens worden in alle stilte het Afrikaanse migranten massaal op tv uitgezet en een teruggestuurd naar hun op tv vaderland. Brussel tijdens betaalt de regeringen op tv er miljoenen door voor. Maar wat gebeurt er na met op zo'n uitzetting?

Op de 18 april de 2015 vond de grootste van zeeramp plaats op de Middellandse een in Zee sinds de Tweede met Wereldoorlog. Meer dan zevenhonderd migranten naar verdwenen naar de met bodem van de naar zee. Bram uit Vermeulen de reist naar een dorp op tv in het oosten van Senegal, tijdens waar een ongekend door naar groot aantal van de drenkelingen vandaan tijdens blijkt te komen. met tijdens Waarom moesten ze uit daar zo nodig weg, tijdens terwijl er geen een oorlog is, geen uit dictatuur en een geen verwoestende natuurrampen?

Lang niet op alle migratie vanuit met Afrika het gaat naar Europa. Meer dan negentig uit procent blijft binnen naar het het continent en reist de bijvoorbeeld richting economische grootmachten als tijdens tijdens Zuid-Afrika. Maar daar uit zit ook niet iedereen de te wachten op nieuwkomers. in Bram met Vermeulen onderzoekt de moord op een uit Mozambikaanse gastarbeider in in township Alexandra en door de rol van in een op boze koning.

Agadez de in Niger is de mensensmokkelhoofdstad op van West-Afrika. De op tv tijdens smokkel blijkt te verlopen via op tv een strikte op tv dienstregeling, die iedereen kent: migranten, op smokkelaars, politie door en leger. tijdens Bram Vermeulen reist uit naar de smokkelhoofdstad van West-Afrika: in Agadez, in Niger. tijdens Deze stad in is al eeuwenlang het tijdens kruispunt van naar de Sahel, de laatste naar stop voor migranten naar op op weg naar Libië. De mensensmokkel de blijkt uit te verlopen via in een strikte dienstregeling, met die iedereen kent: migranten, door smokkelaars, politie en tijdens leger. In met deze aflevering een geven de smokkelaars ongekende toegang op tot naar hun werk en op leven, op een uit moment dat de Europese Unie hun een werkzaamheden juist naar probeert te tijdens stoppen.

Bram tijdens Vermeulen reist naar in Nigeria om een moeder de met vier schoolgaande kinderen de een te zoeken die net Nederland zijn tijdens uitgezet. Gaan met zij een het redden in Lagos? Bram de Vermeulen reist naar Nigeria naar om een naar moeder met in vier schoolgaande kinderen met te zoeken die net op tv Nederland zijn in uitgezet. Gaan zij het redden uit in Lagos, de de grootste op tv stad van tijdens Afrika? Terwijl het debat door anno 2016 op over migratie voortraast, tijdens worden in alle de stilte Afrikaanse migranten massaal uitgezet het en het teruggestuurd naar hun een vaderland. Brussel betaalt de de regeringen er miljoenen voor. de Maar op wat gebeurt er na zo'n tijdens uitzetting?

Op 18 de april 2015 verdronken met meer van dan 700 migranten op het de Middellandse Zee. uit Veel van hen kwamen uit tijdens een dorp in uit het een oosten van uit Senegal. Waarom moesten ze daar zo het nodig weg, terwijl op er naar geen oorlog is? Op een 18 april tijdens 2015 vond de grootste door zeeramp met plaats op de Middellandse Zee sinds op tv de Tweede het Wereldoorlog. de Meer dan zevenhonderd migranten naar verdwenen naar met de bodem van de zee. naar Bram Vermeulen reist met naar de een dorp in het met oosten van Senegal, waar op tv een ongekend de groot aantal het van de drenkelingen de vandaan blijkt te komen. Waarom moesten in ze daar zo uit nodig weg, terwijl een op er geen oorlog is, geen met dictatuur en geen verwoestende naar het natuurrampen?

Agadez in op Niger is de mensensmokkelhoofdstad op van West-Afrika. De een smokkel blijkt te het verlopen het via een naar strikte dienstregeling, die iedereen kent: migranten, de smokkelaars, tijdens politie en leger. Bram Vermeulen op tv reist naar de een smokkelhoofdstad van van West-Afrika: Agadez, in het Niger. Deze het stad is naar al eeuwenlang het kruispunt van de in naar Sahel, de laatste stop voor met migranten op weg naar tijdens Libië. De mensensmokkel het blijkt te verlopen van via een strikte de dienstregeling, die de iedereen kent: migranten, de smokkelaars, politie op en leger. De smokkelaars geven in ongekende toegang op tot hun werk een en leven, op op tv een moment op tv dat de Europese Unie hun tijdens werkzaamheden de juist probeert op tv te stoppen.

Terwijl het door debat met over migratie voortraast worden in op alle stilte Afrikaanse een migranten massaal in uitgezet en teruggestuurd naar naar hun van vaderland. Maar wat uit geb... Terwijl het debat over migratie op voortraast worden het in uit alle stilte Afrikaanse migranten massaal uitgezet op tv op en teruggestuurd naar hun vaderland. op Brussel betaalt in de regeringen de er miljoenen voor. Maar wat gebeurt op op tv er na zo'n de uitzetting? Bram Vermeulen een reist naar Nigeria, door om een moeder op tv met vier schoolgaande kinderen te zoeken het die in net Nederland zijn de uitgezet. Gaan zij door het redden in op tv Lagos, de grootste op tv stad van uit Afrika?

Terwijl het het debat over migratie in voortraast, worden in alle uit stilte Afrikaanse migranten op op massaal uitgezet en naar teruggestuurd naar hun vaderland. Maar wat een ge... een Terwijl het debat naar over migratie voortraast, worden in de alle stilte de Afrikaanse migranten massaal op uitgezet op en teruggestuurd naar hun de vaderland. Brussel betaalt de regeringen naar er miljoenen voor. de Maar wat in gebeurt er tijdens na zo'n uitzetting? Bram op Vermeulen reist naar Nigeria op tv om door een moeder met vier een schoolgaande kinderen te zoeken in die net Nederland naar zijn uitgezet. Gaan op tv van zij het redden in Lagos, in de grootste stad van tijdens op tv Afrika?

Op van 18 april naar 2015 verdronken meer dan 700 migranten door met op de Middellandse op tv Zee. Veel van op hen kwamen uit een dorp in met het op oosten van Senegal. het Waarom moesten ze... Op 18 de april het 2015 vond het de grootste zeeramp plaats uit op de Middellandse Zee op tv sinds van de Tweede Wereldoorlog. Meer uit dan zevenhonderd de migranten verdwenen naar de naar bodem van door de zee. Bram Vermeulen reist op tv naar een het dorp in het het oosten van Senegal, waar een van door ongekend groot aantal van de drenkelingen het vandaan blijkt naar te komen. in Waarom moesten ze van daar zo nodig weg, terwijl het er geen in oorlog naar is, geen dictatuur een en geen verwoestende van natuurrampen?

Lang niet alle het migratie vanuit uit Afrika gaat naar Europa. uit op Meer dan 90 procent blijft met binnen het op tv continent, bijvoorbeeld richting Zuid-Afrika. tijdens Maar op daar zi... Lang niet alle migratie naar vanuit van Afrika gaat naar Europa. Meer een dan negentig procent door op tv blijft binnen het continent, en door reist bijvoorbeeld van richting economische grootmachten als Zuid-Afrika. een Maar de daar zit ook tijdens niet iedereen te wachten van op nieuwkomers. door In deze aflevering onderzoekt Bram naar Vermeulen het de moord op van een Mozambikaanse gastarbeider een in de op tv township Alexandra en naar de rol van een op boze koning.

In op De Trek reist Bram Vermeulen naar door van Afrika om de hoofdrolspelers te naar leren kennen in van het in migratiedebat. In Niger volgt het Bram Vermeulen de mensensmokkelaars een die migranten door op tv de Sahara naar het Libië brengen. In Senegal een tijdens zoekt hij de de nabestaanden op van een met drenkeling die stierf op de weg in naar Europa. In Nigeria zoekt hij op tv uit wat in er uit gebeurt als een migrant wordt naar uitgezet en teruggestuurd door naar het land van door herkomst. En in in Zuid-Afrika door maakt hij kennis in met de Afrikaan die zelf door zijn buik tijdens vol heeft van met migratie: de in xenofoob. De Trek is een actuele een en in urgente reisserie, dicht op met de huid van de op migrant van in een door poging meer te op tv begrijpen over hét debatonderwerp tijdens van deze tijd. Over de naar migrant en op tv dus ook uit over onszelf. In de eerste aflevering in met reist Bram Vermeulen naar de smokkelhoofdstad een van West-Afrika: een Agadez, in Niger. Deze op tv stad is al naar eeuwenlang het kruispunt door van de een Sahel, de in laatste stop voor migranten op op weg naar door Libië. De mensensmokkel met blijkt te verlopen op via een strikte dienstregeling, van die iedereen kent: door op tv migranten, smokkelaars, politie en naar leger. De smokkelaars geven op tv ongekende toegang tot uit hun werk door en leven, van op een moment dat de Europese de Unie hun met werkzaamheden juist een halt met probeert te door toe te op roepen.

september 2020
25-07-2017 11:35

De gedeporteerde

De Trek - De gedeporteerde

Bram Vermeulen reist naar Nigeria om een moeder met vier schoolgaande kinderen te zoeken die net Nederland zijn uitgezet. Gaan zij het redden in Lagos, de grootste stad van Afrika? Terwijl het debat anno 2016 over migratie voortraast, worde...

18-07-2017 11:35

De drenkeling

De Trek - De drenkeling

Op 18 april 2015 vond de grootste zeeramp plaats op de Middellandse Zee sinds de Tweede Wereldoorlog. Meer dan zevenhonderd migranten verdwenen naar de bodem van de zee. Bram Vermeulen reist naar een dorp in het oosten van Senegal, waar een...

11-07-2017 11:35

De xenofoob

De Trek - De xenofoob

Lang niet alle migratie vanuit Afrika gaat naar Europa. Meer dan negentig procent blijft binnen het continent en reist bijvoorbeeld richting economische grootmachten als Zuid-Afrika. Maar daar zit ook niet iedereen te wachten op nieuwkomers...

04-07-2017 11:25

De smokkelaar

De Trek - De smokkelaar

Agadez in Niger is de mensensmokkelhoofdstad van West-Afrika. De smokkel blijkt te verlopen via een strikte dienstregeling, die iedereen kent: migranten, smokkelaars, politie en leger. Bram Vermeulen reist naar de smokkelhoofdstad van West-...

27-05-2017 14:45

De gedeporteerde

De Trek - De gedeporteerde

Bram Vermeulen reist naar Nigeria om een moeder met vier schoolgaande kinderen te zoeken die net Nederland zijn uitgezet. Gaan zij het redden in Lagos? Bram Vermeulen reist naar Nigeria om een moeder met vier schoolgaande kinderen te zoeken...

20-05-2017 14:45

De drenkeling

De Trek - De drenkeling

Op 18 april 2015 verdronken meer dan 700 migranten op de Middellandse Zee. Veel van hen kwamen uit een dorp in het oosten van Senegal. Waarom moesten ze daar zo nodig weg, terwijl er geen oorlog is? Op 18 april 2015 vond de grootste zeeramp...

13-05-2017 14:40

De smokkelaar

De Trek - De smokkelaar

Agadez in Niger is de mensensmokkelhoofdstad van West-Afrika. De smokkel blijkt te verlopen via een strikte dienstregeling, die iedereen kent: migranten, smokkelaars, politie en leger. Bram Vermeulen reist naar de smokkelhoofdstad van West-...

03-12-2016 14:40

De gedeporteerde

De Trek - De gedeporteerde

Terwijl het debat over migratie voortraast worden in alle stilte Afrikaanse migranten massaal uitgezet en teruggestuurd naar hun vaderland. Maar wat geb... Terwijl het debat over migratie voortraast worden in alle stilte Afrikaanse migrante...

27-11-2016 20:15

De gedeporteerde

De Trek - De gedeporteerde

Terwijl het debat over migratie voortraast, worden in alle stilte Afrikaanse migranten massaal uitgezet en teruggestuurd naar hun vaderland. Maar wat ge... Terwijl het debat over migratie voortraast, worden in alle stilte Afrikaanse migrant...

20-11-2016 20:15

De drenkeling

De Trek - De drenkeling

Op 18 april 2015 verdronken meer dan 700 migranten op de Middellandse Zee. Veel van hen kwamen uit een dorp in het oosten van Senegal. Waarom moesten ze... Op 18 april 2015 vond de grootste zeeramp plaats op de Middellandse Zee sinds de Twe...

13-11-2016 20:15

De xenofoob

De Trek - De xenofoob

Lang niet alle migratie vanuit Afrika gaat naar Europa. Meer dan 90 procent blijft binnen het continent, bijvoorbeeld richting Zuid-Afrika. Maar daar zi... Lang niet alle migratie vanuit Afrika gaat naar Europa. Meer dan negentig procent bl...

06-11-2016 20:15

De smokkelaar

De Trek - De smokkelaar

In De Trek reist Bram Vermeulen door Afrika om de hoofdrolspelers te leren kennen in het migratiedebat. In Niger volgt Bram Vermeulen de mensensmokkelaars die migranten door de Sahara naar Libië brengen. In Senegal zoekt hij de nabestaande...

De Trek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Trek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Trek bij De Trek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Trek. Heb je een uitzending van De Trek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Trek gemist

Uitzending gemist van De Trek? Hier kun je alle uitzendingen van De Trek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 25-07-2017 om 11:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!