Programma gemist?

Bram van Vermeulen reist naar Nigeria het om een door moeder met vier de schoolgaande kinderen te zoeken naar die net Nederland de zijn uitgezet. met Gaan zij het redden naar in het Lagos, de grootste stad van op Afrika? Terwijl het debat een anno tijdens 2016 over migratie door voortraast, worden in alle uit stilte Afrikaanse migranten massaal een uitgezet uit en teruggestuurd naar hun vaderland. het Brussel betaalt de op tv regeringen er miljoenen het voor. Maar wat de gebeurt er tijdens na in zo'n uitzetting?

Op 18 april uit uit 2015 vond de grootste de zeeramp plaats op op de Middellandse Zee sinds de naar in Tweede Wereldoorlog. Meer dan zevenhonderd migranten door met verdwenen naar de bodem van de op zee. Bram naar Vermeulen tijdens reist naar een het dorp in het met oosten van Senegal, waar een in ongekend naar groot aantal van de de drenkelingen vandaan blijkt met te komen. Waarom moesten ze door daar zo op nodig met weg, terwijl er geen oorlog is, een geen dictatuur in en geen in verwoestende natuurrampen?

Lang niet op alle een migratie vanuit Afrika gaat naar Europa. door Meer dan negentig de procent blijft de binnen het continent en met reist van bijvoorbeeld richting economische grootmachten met als Zuid-Afrika. Maar naar daar zit ook niet een iedereen door te wachten op nieuwkomers. het Bram Vermeulen onderzoekt op de moord van op een met Mozambikaanse gastarbeider in township Alexandra uit en de rol van door een een boze koning.

Agadez in in Niger is de op mensensmokkelhoofdstad van met West-Afrika. De smokkel tijdens blijkt te verlopen via tijdens een tijdens strikte dienstregeling, die naar iedereen kent: migranten, smokkelaars, een politie en leger. naar Bram Vermeulen reist een naar de smokkelhoofdstad van met West-Afrika: Agadez, in het Niger. op tv Deze stad is al tijdens eeuwenlang het kruispunt van de van Sahel, de laatste de stop voor migranten met op weg naar naar Libië. op tv De mensensmokkel blijkt met te verlopen via uit een strikte op tv dienstregeling, die iedereen kent: migranten, smokkelaars, de politie de en leger. In deze aflevering in geven de smokkelaars met uit ongekende toegang tot een hun werk en leven, op met een moment met dat de Europese Unie hun naar werkzaamheden van juist probeert te het stoppen.

Bram de Vermeulen reist naar Nigeria van om een de moeder met op tv vier schoolgaande kinderen te zoeken die op tv net op Nederland zijn tijdens uitgezet. Gaan zij het de redden in Lagos? Bram Vermeulen uit reist naar met Nigeria om een moeder een met vier op schoolgaande kinderen een te zoeken die het net Nederland van zijn uitgezet. Gaan zij tijdens het redden in tijdens Lagos, de grootste stad van door naar Afrika? Terwijl het debat naar anno 2016 over migratie voortraast, een van worden in alle stilte Afrikaanse met migranten massaal een uitgezet en teruggestuurd het naar hun vaderland. Brussel op tv betaalt op de regeringen er miljoenen voor. met Maar wat gebeurt op tv er na zo'n op uitzetting?

Op met 18 april een 2015 verdronken meer dan 700 migranten het op uit de Middellandse Zee. in Veel van in hen kwamen uit een dorp in in het in oosten van uit Senegal. Waarom moesten een ze daar zo nodig weg, terwijl een op er geen oorlog is? Op 18 met april 2015 vond de uit de grootste zeeramp plaats op op de Middellandse Zee op tv sinds de Tweede het Wereldoorlog. Meer dan van zevenhonderd migranten verdwenen door naar de van bodem van op de zee. Bram uit Vermeulen reist naar door een dorp in uit het oosten van Senegal, waar met een ongekend de groot aantal van tijdens de drenkelingen met vandaan blijkt te het komen. Waarom moesten ze door daar zo tijdens nodig weg, terwijl tijdens er geen oorlog is, geen dictatuur de en geen verwoestende een van natuurrampen?

Agadez het in Niger de is de mensensmokkelhoofdstad van West-Afrika. een De smokkel blijkt van te verlopen via een naar naar strikte dienstregeling, die iedereen kent: door migranten, smokkelaars, uit politie en leger. Bram Vermeulen met reist op naar de smokkelhoofdstad door van West-Afrika: Agadez, in de Niger. Deze op stad is al eeuwenlang met het kruispunt van de de met Sahel, de laatste stop voor migranten tijdens op weg naar in Libië. De mensensmokkel van blijkt te met verlopen via op een strikte dienstregeling, die naar iedereen van kent: migranten, smokkelaars, door politie en leger. De smokkelaars in geven het ongekende toegang tot tijdens hun werk en in leven, op een naar moment dat de tijdens Europese Unie hun op werkzaamheden juist probeert te van stoppen.

Terwijl het naar debat over een migratie voortraast uit worden in alle uit stilte Afrikaanse migranten massaal uitgezet en de teruggestuurd het naar hun vaderland. het Maar wat naar geb... Terwijl het debat over door migratie voortraast worden op tv in tijdens alle stilte Afrikaanse migranten massaal uitgezet de en in teruggestuurd naar van hun vaderland. Brussel door betaalt de regeringen door er miljoenen voor. Maar wat gebeurt de er na de zo'n uitzetting? Bram tijdens Vermeulen reist op naar Nigeria, om met een moeder met vier een schoolgaande kinderen op tv te zoeken die met net Nederland zijn uitgezet. Gaan het zij het redden uit in Lagos, de naar het grootste stad van een Afrika?

Terwijl op het debat over een migratie voortraast, worden in tijdens alle stilte een Afrikaanse migranten op massaal uitgezet en teruggestuurd naar hun de vaderland. tijdens Maar wat door ge... Terwijl het een debat over migratie voortraast, worden het in alle stilte de Afrikaanse migranten van massaal uitgezet in en teruggestuurd naar hun op tv vaderland. Brussel het betaalt de regeringen er de miljoenen voor. tijdens Maar wat gebeurt er na door zo'n op tv uitzetting? Bram Vermeulen naar reist naar Nigeria om de een moeder uit met vier schoolgaande kinderen te op tv zoeken die net de Nederland zijn uitgezet. op Gaan zij het redden op van in Lagos, de grootste stad van op tijdens Afrika?

Op in 18 april 2015 verdronken naar meer dan 700 de migranten op de van Middellandse Zee. op tv Veel van hen kwamen uit het een met dorp in op tv het oosten van door Senegal. Waarom moesten ze... Op 18 de op april 2015 vond op de grootste zeeramp plaats op de tijdens met Middellandse Zee sinds de Tweede een Wereldoorlog. Meer dan tijdens zevenhonderd migranten verdwenen van naar de bodem van op tv op tv de zee. Bram Vermeulen op tv reist naar een dorp op in tijdens het oosten van op Senegal, waar een naar ongekend groot aantal van op de drenkelingen vandaan blijkt met te naar komen. Waarom moesten ze het daar zo nodig van weg, terwijl er geen oorlog door door is, geen dictatuur tijdens en geen verwoestende de natuurrampen?

Lang niet de alle migratie vanuit Afrika een gaat naar Europa. een Meer dan 90 van procent blijft met binnen het op continent, bijvoorbeeld naar richting Zuid-Afrika. Maar daar zi... Lang tijdens niet uit alle migratie vanuit Afrika uit gaat naar Europa. Meer de dan uit negentig procent blijft in binnen het continent, en reist met bijvoorbeeld richting van economische grootmachten door als Zuid-Afrika. Maar naar daar zit ook niet iedereen het te wachten op naar nieuwkomers. In door deze aflevering op tv onderzoekt Bram Vermeulen de uit moord op door een Mozambikaanse gastarbeider in de een township Alexandra met en de rol tijdens van op een boze koning.

In De naar Trek reist in Bram Vermeulen door Afrika om uit een de hoofdrolspelers te een leren kennen in het de migratiedebat. In Niger volgt de Bram Vermeulen de mensensmokkelaars op die migranten in door de Sahara tijdens naar Libië brengen. In Senegal uit zoekt hij in de nabestaanden op van van een drenkeling een die stierf op weg naar naar het Europa. In een Nigeria zoekt hij naar uit wat er gebeurt als een het van migrant wordt uitgezet in en teruggestuurd naar het land tijdens van herkomst. En de in Zuid-Afrika maakt de hij uit kennis met de het Afrikaan die zelf zijn buik de vol heeft van uit migratie: de xenofoob. De Trek op tv in is een actuele en urgente reisserie, het dicht op op de op huid van de migrant in door een in poging meer te begrijpen tijdens over hét debatonderwerp in van deze uit tijd. Over de migrant en in dus ook over op onszelf. In de eerste een aflevering reist een Bram Vermeulen naar de in smokkelhoofdstad van in West-Afrika: Agadez, in Niger. Deze het stad is op al eeuwenlang het naar kruispunt van de Sahel, de de de laatste stop voor tijdens migranten op met weg naar Libië. De mensensmokkel op tv blijkt te verlopen een via door een strikte dienstregeling, die iedereen op kent: migranten, smokkelaars, naar politie het en leger. De smokkelaars geven het ongekende toegang op tv tot hun werk en leven, in een op een moment dat van de Europese Unie uit hun werkzaamheden juist een halt uit naar probeert te toe te op tv roepen.

juni 2020
25-07-2017 11:35

De gedeporteerde

De Trek - De gedeporteerde

Bram Vermeulen reist naar Nigeria om een moeder met vier schoolgaande kinderen te zoeken die net Nederland zijn uitgezet. Gaan zij het redden in Lagos, de grootste stad van Afrika? Terwijl het debat anno 2016 over migratie voortraast, worde...

18-07-2017 11:35

De drenkeling

De Trek - De drenkeling

Op 18 april 2015 vond de grootste zeeramp plaats op de Middellandse Zee sinds de Tweede Wereldoorlog. Meer dan zevenhonderd migranten verdwenen naar de bodem van de zee. Bram Vermeulen reist naar een dorp in het oosten van Senegal, waar een...

11-07-2017 11:35

De xenofoob

De Trek - De xenofoob

Lang niet alle migratie vanuit Afrika gaat naar Europa. Meer dan negentig procent blijft binnen het continent en reist bijvoorbeeld richting economische grootmachten als Zuid-Afrika. Maar daar zit ook niet iedereen te wachten op nieuwkomers...

04-07-2017 11:25

De smokkelaar

De Trek - De smokkelaar

Agadez in Niger is de mensensmokkelhoofdstad van West-Afrika. De smokkel blijkt te verlopen via een strikte dienstregeling, die iedereen kent: migranten, smokkelaars, politie en leger. Bram Vermeulen reist naar de smokkelhoofdstad van West-...

27-05-2017 14:45

De gedeporteerde

De Trek - De gedeporteerde

Bram Vermeulen reist naar Nigeria om een moeder met vier schoolgaande kinderen te zoeken die net Nederland zijn uitgezet. Gaan zij het redden in Lagos? Bram Vermeulen reist naar Nigeria om een moeder met vier schoolgaande kinderen te zoeken...

20-05-2017 14:45

De drenkeling

De Trek - De drenkeling

Op 18 april 2015 verdronken meer dan 700 migranten op de Middellandse Zee. Veel van hen kwamen uit een dorp in het oosten van Senegal. Waarom moesten ze daar zo nodig weg, terwijl er geen oorlog is? Op 18 april 2015 vond de grootste zeeramp...

13-05-2017 14:40

De smokkelaar

De Trek - De smokkelaar

Agadez in Niger is de mensensmokkelhoofdstad van West-Afrika. De smokkel blijkt te verlopen via een strikte dienstregeling, die iedereen kent: migranten, smokkelaars, politie en leger. Bram Vermeulen reist naar de smokkelhoofdstad van West-...

03-12-2016 14:40

De gedeporteerde

De Trek - De gedeporteerde

Terwijl het debat over migratie voortraast worden in alle stilte Afrikaanse migranten massaal uitgezet en teruggestuurd naar hun vaderland. Maar wat geb... Terwijl het debat over migratie voortraast worden in alle stilte Afrikaanse migrante...

27-11-2016 20:15

De gedeporteerde

De Trek - De gedeporteerde

Terwijl het debat over migratie voortraast, worden in alle stilte Afrikaanse migranten massaal uitgezet en teruggestuurd naar hun vaderland. Maar wat ge... Terwijl het debat over migratie voortraast, worden in alle stilte Afrikaanse migrant...

20-11-2016 20:15

De drenkeling

De Trek - De drenkeling

Op 18 april 2015 verdronken meer dan 700 migranten op de Middellandse Zee. Veel van hen kwamen uit een dorp in het oosten van Senegal. Waarom moesten ze... Op 18 april 2015 vond de grootste zeeramp plaats op de Middellandse Zee sinds de Twe...

13-11-2016 20:15

De xenofoob

De Trek - De xenofoob

Lang niet alle migratie vanuit Afrika gaat naar Europa. Meer dan 90 procent blijft binnen het continent, bijvoorbeeld richting Zuid-Afrika. Maar daar zi... Lang niet alle migratie vanuit Afrika gaat naar Europa. Meer dan negentig procent bl...

06-11-2016 20:15

De smokkelaar

De Trek - De smokkelaar

In De Trek reist Bram Vermeulen door Afrika om de hoofdrolspelers te leren kennen in het migratiedebat. In Niger volgt Bram Vermeulen de mensensmokkelaars die migranten door de Sahara naar Libië brengen. In Senegal zoekt hij de nabestaande...

De Trek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Trek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Trek bij De Trek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Trek. Heb je een uitzending van De Trek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Trek gemist

Uitzending gemist van De Trek? Hier kun je alle uitzendingen van De Trek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 25-07-2017 om 11:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!