Programma gemist?

Bram Vermeulen op tv reist naar een Nigeria om een moeder met door vier schoolgaande kinderen uit te zoeken die uit net Nederland naar zijn uitgezet. het Gaan zij op tv het redden in naar Lagos, de grootste stad van Afrika? de Terwijl het door debat anno 2016 de over migratie naar voortraast, worden in alle op tv stilte Afrikaanse migranten massaal met uitgezet en naar teruggestuurd de naar hun vaderland. op tv Brussel betaalt de van regeringen er miljoenen naar voor. Maar wat gebeurt met er na zo'n het uitzetting?

Op 18 door april 2015 vond van de grootste zeeramp plaats met op de tijdens Middellandse Zee sinds op tv de Tweede Wereldoorlog. Meer een dan zevenhonderd tijdens migranten verdwenen naar de door bodem door van de het zee. Bram Vermeulen reist naar op tv een dorp door in het oosten van Senegal, van waar een ongekend uit groot aantal een van de drenkelingen met vandaan blijkt te van komen. Waarom moesten ze de daar zo nodig op tv weg, op tv terwijl er geen op oorlog is, geen op tv dictatuur en geen op verwoestende natuurrampen?

Lang de niet alle migratie vanuit Afrika de met gaat naar Europa. Meer dan de negentig procent blijft binnen uit het op tv continent en door reist bijvoorbeeld richting economische op tv grootmachten als Zuid-Afrika. op tv Maar daar zit ook in niet een iedereen te wachten op nieuwkomers. Bram op Vermeulen onderzoekt uit de tijdens moord op een Mozambikaanse gastarbeider in op tv township Alexandra en op de rol in van op een boze koning.

Agadez de in Niger is de mensensmokkelhoofdstad tijdens in van West-Afrika. De smokkel blijkt te in verlopen een via een strikte naar dienstregeling, die iedereen kent: naar migranten, smokkelaars, politie in en leger. tijdens Bram Vermeulen reist op naar de smokkelhoofdstad van een West-Afrika: Agadez, op tv in Niger. op Deze stad is al eeuwenlang uit het kruispunt van het de Sahel, van de laatste stop voor migranten in op weg met naar Libië. De mensensmokkel een in blijkt te verlopen via een strikte een op dienstregeling, die iedereen kent: migranten, het smokkelaars, politie en leger. tijdens In het deze aflevering geven op de smokkelaars ongekende toegang op tot hun werk een en leven, op tijdens een moment dat de met Europese Unie uit hun werkzaamheden juist van probeert te met stoppen.

Bram Vermeulen de reist uit naar Nigeria om een tijdens moeder met vier van schoolgaande kinderen te van zoeken die net Nederland in zijn uitgezet. Gaan zij van het redden op in Lagos? door Bram Vermeulen reist naar Nigeria met om een moeder op tv met een vier schoolgaande kinderen te zoeken het tijdens die net Nederland zijn uitgezet. Gaan van zij het tijdens redden in Lagos, de door grootste stad in van op Afrika? Terwijl het debat anno 2016 op door over migratie voortraast, worden in in alle een stilte Afrikaanse migranten massaal uitgezet op tv en teruggestuurd naar hun naar het vaderland. Brussel betaalt de de regeringen er een miljoenen voor. Maar door wat gebeurt er na zo'n het uitzetting?

Op 18 april met op tv 2015 verdronken meer dan 700 een migranten op de van Middellandse uit Zee. Veel van hen kwamen uit op een dorp in het met het oosten van Senegal. op Waarom moesten de ze daar zo nodig op weg, terwijl tijdens er geen oorlog is? tijdens Op 18 april op tv 2015 vond de grootste zeeramp een plaats op de de Middellandse met Zee sinds uit de Tweede Wereldoorlog. Meer dan zevenhonderd in migranten verdwenen door naar de bodem van naar de zee. op tv Bram Vermeulen reist tijdens naar een dorp de in het op oosten van Senegal, waar met een ongekend groot op aantal van op de drenkelingen vandaan blijkt een te komen. Waarom naar moesten ze daar zo een op tv nodig weg, terwijl er geen oorlog tijdens is, geen dictatuur tijdens en geen verwoestende het in natuurrampen?

Agadez met in Niger is de op tv mensensmokkelhoofdstad van West-Afrika. naar De tijdens smokkel blijkt te verlopen via een door strikte dienstregeling, een die iedereen kent: uit migranten, uit smokkelaars, politie en leger. Bram Vermeulen het reist naar de met smokkelhoofdstad tijdens van West-Afrika: Agadez, in uit Niger. Deze stad van is al eeuwenlang in het kruispunt van de door Sahel, de uit laatste stop in voor migranten op weg met naar Libië. De een mensensmokkel blijkt uit te verlopen via een uit strikte dienstregeling, van die iedereen kent: tijdens migranten, smokkelaars, door politie en leger. tijdens De smokkelaars geven ongekende van toegang tot hun uit werk en leven, naar op een moment dat de met naar Europese Unie hun werkzaamheden juist het probeert te een stoppen.

Terwijl het naar debat over migratie voortraast een worden in met alle stilte Afrikaanse migranten een op tv massaal uitgezet en teruggestuurd naar naar hun op tv vaderland. Maar wat geb... naar Terwijl het debat over migratie door op voortraast worden in alle stilte op Afrikaanse migranten op tv massaal uitgezet en teruggestuurd naar naar hun vaderland. Brussel door betaalt de regeringen het er miljoenen naar voor. het Maar wat gebeurt een er na zo'n uitzetting? Bram Vermeulen op reist van naar Nigeria, naar om een moeder met vier de schoolgaande kinderen in te zoeken die net Nederland uit zijn uitgezet. op tv Gaan zij het redden met uit in Lagos, de van grootste stad van van Afrika?

Terwijl op tv het debat over migratie voortraast, in worden in in alle in stilte Afrikaanse migranten tijdens massaal uitgezet en teruggestuurd door naar hun vaderland. Maar op wat ge... op tv Terwijl het debat over migratie van voortraast, worden in door alle stilte Afrikaanse de migranten massaal uitgezet op en teruggestuurd uit naar hun vaderland. tijdens Brussel naar betaalt de regeringen er uit miljoenen voor. van Maar wat gebeurt er uit na zo'n uitzetting? Bram met Vermeulen op tv reist naar Nigeria in om een moeder met van vier schoolgaande kinderen te de zoeken die net het Nederland op zijn uitgezet. Gaan met zij het redden in uit Lagos, de grootste stad van de de Afrika?

Op op tv 18 april 2015 van verdronken meer dan op 700 migranten op de Middellandse door Zee. Veel van van hen kwamen uit naar een dorp van in met het oosten van Senegal. Waarom van moesten ze... Op op tv 18 april 2015 vond naar op de grootste zeeramp plaats op de op tv Middellandse Zee sinds met de Tweede van Wereldoorlog. Meer dan zevenhonderd van migranten verdwenen naar de op de bodem van de zee. uit Bram Vermeulen reist van naar uit een dorp in het het oosten van op Senegal, waar een ongekend de groot aantal van de naar drenkelingen vandaan naar blijkt te komen. uit Waarom moesten ze daar het zo nodig weg, terwijl uit er in geen oorlog is, geen in dictatuur en geen verwoestende van tijdens natuurrampen?

Lang uit niet alle van migratie vanuit Afrika gaat op naar Europa. Meer dan 90 uit procent blijft naar binnen het een continent, bijvoorbeeld met richting Zuid-Afrika. Maar daar zi... Lang het naar niet alle migratie vanuit een Afrika gaat naar Europa. in Meer dan negentig een procent blijft binnen het op door continent, en reist bijvoorbeeld van richting economische grootmachten als de Zuid-Afrika. Maar daar het zit ook niet tijdens iedereen te wachten op het nieuwkomers. In de deze uit aflevering onderzoekt Bram Vermeulen de op tv moord op een Mozambikaanse de uit gastarbeider in de uit township Alexandra en de rol van met op tv een boze koning.

In De naar Trek reist Bram van Vermeulen door Afrika op tv om de hoofdrolspelers te uit leren door kennen in het migratiedebat. In uit Niger volgt Bram in Vermeulen de mensensmokkelaars de die migranten door van de Sahara naar de Libië brengen. In tijdens Senegal zoekt een hij de nabestaanden naar op van een met drenkeling die op tv stierf op weg naar Europa. In op Nigeria zoekt een hij uit wat van er van gebeurt als een door migrant wordt uitgezet en de teruggestuurd naar het land met van door herkomst. En in tijdens Zuid-Afrika maakt hij kennis op tv met de naar Afrikaan die zelf zijn door buik vol met heeft van migratie: de xenofoob. De een Trek van is een actuele en het urgente reisserie, door dicht op de op tv huid van de migrant op in een poging van meer te begrijpen in over hét debatonderwerp naar van deze tijd. Over de tijdens naar migrant en dus ook over het onszelf. In de eerste aflevering naar met reist Bram Vermeulen van naar de smokkelhoofdstad van van West-Afrika: Agadez, in Niger. het Deze stad is een al eeuwenlang het het kruispunt van de in Sahel, de laatste stop van door voor migranten op met weg naar Libië. De mensensmokkel blijkt tijdens te verlopen het via op een strikte dienstregeling, die iedereen van kent: migranten, smokkelaars, politie de en leger. tijdens De met smokkelaars geven ongekende toegang tot hun van het werk en leven, op op een moment dat de Europese het Unie hun van werkzaamheden juist een halt in een probeert te toe te een roepen.

juni 2019
25-07-2017 11:35

De gedeporteerde

De Trek - De gedeporteerde

Bram Vermeulen reist naar Nigeria om een moeder met vier schoolgaande kinderen te zoeken die net Nederland zijn uitgezet. Gaan zij het redden in Lagos, de grootste stad van Afrika? Terwijl het debat anno 2016 over migratie voortraast, worde...

18-07-2017 11:35

De drenkeling

De Trek - De drenkeling

Op 18 april 2015 vond de grootste zeeramp plaats op de Middellandse Zee sinds de Tweede Wereldoorlog. Meer dan zevenhonderd migranten verdwenen naar de bodem van de zee. Bram Vermeulen reist naar een dorp in het oosten van Senegal, waar een...

11-07-2017 11:35

De xenofoob

De Trek - De xenofoob

Lang niet alle migratie vanuit Afrika gaat naar Europa. Meer dan negentig procent blijft binnen het continent en reist bijvoorbeeld richting economische grootmachten als Zuid-Afrika. Maar daar zit ook niet iedereen te wachten op nieuwkomers...

04-07-2017 11:25

De smokkelaar

De Trek - De smokkelaar

Agadez in Niger is de mensensmokkelhoofdstad van West-Afrika. De smokkel blijkt te verlopen via een strikte dienstregeling, die iedereen kent: migranten, smokkelaars, politie en leger. Bram Vermeulen reist naar de smokkelhoofdstad van West-...

27-05-2017 14:45

De gedeporteerde

De Trek - De gedeporteerde

Bram Vermeulen reist naar Nigeria om een moeder met vier schoolgaande kinderen te zoeken die net Nederland zijn uitgezet. Gaan zij het redden in Lagos? Bram Vermeulen reist naar Nigeria om een moeder met vier schoolgaande kinderen te zoeken...

20-05-2017 14:45

De drenkeling

De Trek - De drenkeling

Op 18 april 2015 verdronken meer dan 700 migranten op de Middellandse Zee. Veel van hen kwamen uit een dorp in het oosten van Senegal. Waarom moesten ze daar zo nodig weg, terwijl er geen oorlog is? Op 18 april 2015 vond de grootste zeeramp...

13-05-2017 14:40

De smokkelaar

De Trek - De smokkelaar

Agadez in Niger is de mensensmokkelhoofdstad van West-Afrika. De smokkel blijkt te verlopen via een strikte dienstregeling, die iedereen kent: migranten, smokkelaars, politie en leger. Bram Vermeulen reist naar de smokkelhoofdstad van West-...

03-12-2016 14:40

De gedeporteerde

De Trek - De gedeporteerde

Terwijl het debat over migratie voortraast worden in alle stilte Afrikaanse migranten massaal uitgezet en teruggestuurd naar hun vaderland. Maar wat geb... Terwijl het debat over migratie voortraast worden in alle stilte Afrikaanse migrante...

27-11-2016 20:15

De gedeporteerde

De Trek - De gedeporteerde

Terwijl het debat over migratie voortraast, worden in alle stilte Afrikaanse migranten massaal uitgezet en teruggestuurd naar hun vaderland. Maar wat ge... Terwijl het debat over migratie voortraast, worden in alle stilte Afrikaanse migrant...

20-11-2016 20:15

De drenkeling

De Trek - De drenkeling

Op 18 april 2015 verdronken meer dan 700 migranten op de Middellandse Zee. Veel van hen kwamen uit een dorp in het oosten van Senegal. Waarom moesten ze... Op 18 april 2015 vond de grootste zeeramp plaats op de Middellandse Zee sinds de Twe...

13-11-2016 20:15

De xenofoob

De Trek - De xenofoob

Lang niet alle migratie vanuit Afrika gaat naar Europa. Meer dan 90 procent blijft binnen het continent, bijvoorbeeld richting Zuid-Afrika. Maar daar zi... Lang niet alle migratie vanuit Afrika gaat naar Europa. Meer dan negentig procent bl...

06-11-2016 20:15

De smokkelaar

De Trek - De smokkelaar

In De Trek reist Bram Vermeulen door Afrika om de hoofdrolspelers te leren kennen in het migratiedebat. In Niger volgt Bram Vermeulen de mensensmokkelaars die migranten door de Sahara naar Libië brengen. In Senegal zoekt hij de nabestaande...

De Trek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Trek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Trek bij De Trek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Trek. Heb je een uitzending van De Trek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Trek gemist

Uitzending gemist van De Trek? Hier kun je alle uitzendingen van De Trek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 25-07-2017 om 11:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord