Programma gemist?

Bram Vermeulen reist met naar in Nigeria om in een moeder met vier schoolgaande tijdens kinderen tijdens te zoeken die net Nederland door zijn uitgezet. Gaan de zij het redden naar in Lagos, de grootste door uit stad van Afrika? Terwijl het de debat anno 2016 van over migratie voortraast, worden door in alle het stilte door Afrikaanse migranten massaal met uitgezet en teruggestuurd naar hun vaderland. van tijdens Brussel betaalt de een regeringen er miljoenen van voor. Maar wat gebeurt er van na zo'n met uitzetting?

Op op 18 april 2015 vond op tv de grootste zeeramp uit plaats op de een Middellandse Zee op sinds de Tweede het Wereldoorlog. Meer dan zevenhonderd migranten de verdwenen naar naar de door bodem van de zee. met Bram Vermeulen van reist naar een dorp tijdens in het oosten door van Senegal, waar tijdens een ongekend groot aantal van uit de drenkelingen vandaan de blijkt te komen. tijdens Waarom het moesten ze daar zo nodig het weg, tijdens terwijl er geen oorlog is, de van geen dictatuur en het geen verwoestende natuurrampen?

Lang de niet alle migratie vanuit naar Afrika gaat naar door Europa. Meer dan negentig in procent uit blijft binnen het tijdens continent en reist bijvoorbeeld richting op economische in grootmachten als in Zuid-Afrika. Maar daar zit ook niet met iedereen met te wachten op nieuwkomers. Bram uit Vermeulen op tv onderzoekt de een moord op een Mozambikaanse gastarbeider in een township een Alexandra en de rol met van een van boze koning.

Agadez door in Niger is de mensensmokkelhoofdstad uit van van West-Afrika. De smokkel blijkt te van verlopen op via een strikte dienstregeling, uit die op tv iedereen kent: migranten, smokkelaars, het politie en leger. Bram Vermeulen naar een reist naar de smokkelhoofdstad van West-Afrika: een Agadez, in een Niger. van Deze stad is al eeuwenlang tijdens het kruispunt in van de Sahel, het de laatste stop naar voor migranten op weg in naar Libië. De met mensensmokkel van blijkt te verlopen via met een strikte dienstregeling, die tijdens iedereen kent: de migranten, smokkelaars, politie en op leger. In deze aflevering de geven de van smokkelaars op tv ongekende toegang tot hun werk het en leven, een op een moment dat de uit Europese Unie hun naar naar werkzaamheden juist probeert te een stoppen.

Bram Vermeulen naar reist in naar Nigeria om een moeder met op tv op tv vier schoolgaande kinderen te zoeken in die met net Nederland zijn uitgezet. in Gaan zij het redden in in Lagos? op tv Bram Vermeulen reist op naar Nigeria om een met moeder met vier schoolgaande op kinderen te zoeken naar die op tv net Nederland met zijn uitgezet. Gaan zij het uit redden van in Lagos, de grootste stad van op Afrika? het Terwijl het debat het anno 2016 over migratie een voortraast, worden in alle op tv stilte Afrikaanse migranten een massaal uitgezet en op teruggestuurd naar een hun vaderland. Brussel betaalt op met de regeringen er een miljoenen voor. Maar wat in gebeurt er na zo'n naar uitzetting?

Op 18 een april met 2015 verdronken meer dan 700 migranten de op de Middellandse door Zee. Veel van een hen kwamen uit de een dorp in op het oosten van van Senegal. in Waarom moesten ze daar met zo nodig door weg, terwijl er geen tijdens oorlog een is? Op 18 april 2015 vond in op tv de grootste zeeramp plaats op in de Middellandse Zee de sinds de Tweede Wereldoorlog. op een Meer dan zevenhonderd migranten tijdens verdwenen naar de bodem door van de door zee. Bram van Vermeulen reist naar een op tv dorp in het het oosten van Senegal, waar een uit van ongekend groot aantal van de op tv drenkelingen vandaan de blijkt te komen. Waarom uit moesten op ze daar zo nodig weg, het terwijl een er geen oorlog is, naar geen dictatuur en geen verwoestende door uit natuurrampen?

Agadez uit in Niger is de mensensmokkelhoofdstad op van West-Afrika. De in smokkel op tv blijkt te verlopen naar via een strikte de dienstregeling, die de iedereen kent: migranten, smokkelaars, politie tijdens en leger. Bram Vermeulen op tv reist naar de naar smokkelhoofdstad op van West-Afrika: Agadez, in in Niger. Deze uit stad is al met eeuwenlang het kruispunt van de het Sahel, de door laatste een stop voor migranten tijdens op weg naar door Libië. De mensensmokkel blijkt te verlopen op tv via een strikte van een dienstregeling, die iedereen kent: de migranten, smokkelaars, de politie en leger. de De smokkelaars geven ongekende toegang tijdens tot hun werk en de leven, op een met moment in dat de Europese Unie in hun werkzaamheden juist probeert door te tijdens stoppen.

Terwijl de het debat over migratie voortraast in op tv worden in alle stilte Afrikaanse migranten met massaal in uitgezet en teruggestuurd naar naar hun in vaderland. Maar wat geb... Terwijl naar het debat over het migratie voortraast worden in in alle stilte Afrikaanse een migranten met massaal uitgezet van en teruggestuurd naar op tv hun vaderland. Brussel betaalt de regeringen op in er miljoenen voor. Maar wat gebeurt tijdens er na het zo'n uitzetting? Bram Vermeulen het uit reist naar Nigeria, een om een moeder met met vier schoolgaande kinderen naar te zoeken die net Nederland in zijn uitgezet. Gaan op tv zij tijdens het redden in uit Lagos, de grootste met stad van uit Afrika?

Terwijl het debat uit over uit migratie voortraast, worden in van alle stilte Afrikaanse migranten naar massaal uitgezet en de een teruggestuurd naar hun vaderland. in Maar wat ge... Terwijl het door debat over migratie met voortraast, worden in tijdens alle stilte Afrikaanse een migranten uit massaal uitgezet en teruggestuurd naar van hun vaderland. Brussel met betaalt de regeringen door er het miljoenen voor. Maar tijdens wat gebeurt er naar na zo'n met uitzetting? Bram Vermeulen reist naar het Nigeria om met een moeder met vier op schoolgaande kinderen te op tv zoeken het die net Nederland een zijn uitgezet. Gaan zij het redden uit in in Lagos, de grootste stad van door tijdens Afrika?

Op de 18 april 2015 met verdronken meer dan van 700 migranten op op de Middellandse van Zee. Veel van op tv hen kwamen uit een met dorp in het oosten uit van met Senegal. Waarom moesten op ze... Op 18 april 2015 vond met uit de grootste zeeramp plaats op de op tv Middellandse Zee op sinds de Tweede Wereldoorlog. een door Meer dan zevenhonderd migranten verdwenen de naar het de bodem van de zee. een Bram Vermeulen reist naar van een dorp op tv in het oosten uit van Senegal, een waar een ongekend groot het aantal door van de drenkelingen vandaan met blijkt te komen. Waarom uit moesten ze daar naar zo nodig met weg, terwijl er de geen oorlog door is, geen dictatuur en geen verwoestende met door natuurrampen?

Lang niet op alle migratie vanuit van Afrika tijdens gaat naar Europa. Meer dan naar 90 procent blijft van binnen het continent, de bijvoorbeeld een richting Zuid-Afrika. Maar daar de zi... Lang niet alle migratie op tv vanuit Afrika tijdens gaat naar Europa. Meer met dan negentig in procent blijft binnen van het met continent, en reist bijvoorbeeld richting naar economische grootmachten met als Zuid-Afrika. in Maar daar zit een ook niet iedereen te in wachten op nieuwkomers. In deze de aflevering onderzoekt op Bram op Vermeulen de moord op de een Mozambikaanse gastarbeider in uit de township Alexandra met en de rol van tijdens op tv een boze koning.

In De Trek tijdens reist Bram Vermeulen tijdens van door Afrika om de hoofdrolspelers tijdens te uit leren kennen in tijdens het migratiedebat. In Niger volgt Bram naar Vermeulen de door mensensmokkelaars die migranten door het de Sahara naar Libië tijdens door brengen. In Senegal tijdens zoekt hij de nabestaanden op van van een de drenkeling die stierf op uit weg naar Europa. op tv In Nigeria naar zoekt hij uit wat door er gebeurt als een naar migrant naar wordt uitgezet en teruggestuurd naar tijdens het land door van herkomst. En uit in Zuid-Afrika in maakt hij kennis met de de Afrikaan die op zelf zijn van buik vol heeft van migratie: in de xenofoob. De naar Trek is op tv een actuele van en urgente reisserie, tijdens dicht op de op tv huid van de migrant in een door poging op tv meer te begrijpen van over hét debatonderwerp het van deze een tijd. Over de een migrant en dus ook over onszelf. In tijdens de eerste aflevering van reist het Bram Vermeulen naar op tv de smokkelhoofdstad van van West-Afrika: Agadez, in Niger. op tv Deze stad is al door het eeuwenlang het kruispunt van de in Sahel, de naar laatste stop voor migranten op van naar weg naar Libië. De het mensensmokkel blijkt te door verlopen via een strikte dienstregeling, op het die iedereen kent: migranten, naar smokkelaars, politie en leger. met De smokkelaars geven ongekende op tv toegang tot hun tijdens werk en leven, in uit op een moment in dat de Europese Unie op tv hun werkzaamheden juist de een halt probeert te toe het te uit roepen.

december 2017
25-07-2017 11:35

De gedeporteerde

De Trek - De gedeporteerde

Bram Vermeulen reist naar Nigeria om een moeder met vier schoolgaande kinderen te zoeken die net Nederland zijn uitgezet. Gaan zij het redden in Lagos, de grootste stad van Afrika? Terwijl het debat anno 2016 over migratie voortraast, worde...

18-07-2017 11:35

De drenkeling

De Trek - De drenkeling

Op 18 april 2015 vond de grootste zeeramp plaats op de Middellandse Zee sinds de Tweede Wereldoorlog. Meer dan zevenhonderd migranten verdwenen naar de bodem van de zee. Bram Vermeulen reist naar een dorp in het oosten van Senegal, waar een...

11-07-2017 11:35

De xenofoob

De Trek - De xenofoob

Lang niet alle migratie vanuit Afrika gaat naar Europa. Meer dan negentig procent blijft binnen het continent en reist bijvoorbeeld richting economische grootmachten als Zuid-Afrika. Maar daar zit ook niet iedereen te wachten op nieuwkomers...

04-07-2017 11:25

De smokkelaar

De Trek - De smokkelaar

Agadez in Niger is de mensensmokkelhoofdstad van West-Afrika. De smokkel blijkt te verlopen via een strikte dienstregeling, die iedereen kent: migranten, smokkelaars, politie en leger. Bram Vermeulen reist naar de smokkelhoofdstad van West-...

27-05-2017 14:45

De gedeporteerde

De Trek - De gedeporteerde

Bram Vermeulen reist naar Nigeria om een moeder met vier schoolgaande kinderen te zoeken die net Nederland zijn uitgezet. Gaan zij het redden in Lagos? Bram Vermeulen reist naar Nigeria om een moeder met vier schoolgaande kinderen te zoeken...

20-05-2017 14:45

De drenkeling

De Trek - De drenkeling

Op 18 april 2015 verdronken meer dan 700 migranten op de Middellandse Zee. Veel van hen kwamen uit een dorp in het oosten van Senegal. Waarom moesten ze daar zo nodig weg, terwijl er geen oorlog is? Op 18 april 2015 vond de grootste zeeramp...

13-05-2017 14:40

De smokkelaar

De Trek - De smokkelaar

Agadez in Niger is de mensensmokkelhoofdstad van West-Afrika. De smokkel blijkt te verlopen via een strikte dienstregeling, die iedereen kent: migranten, smokkelaars, politie en leger. Bram Vermeulen reist naar de smokkelhoofdstad van West-...

03-12-2016 14:40

De gedeporteerde

De Trek - De gedeporteerde

Terwijl het debat over migratie voortraast worden in alle stilte Afrikaanse migranten massaal uitgezet en teruggestuurd naar hun vaderland. Maar wat geb... Terwijl het debat over migratie voortraast worden in alle stilte Afrikaanse migrante...

27-11-2016 20:15

De gedeporteerde

De Trek - De gedeporteerde

Terwijl het debat over migratie voortraast, worden in alle stilte Afrikaanse migranten massaal uitgezet en teruggestuurd naar hun vaderland. Maar wat ge... Terwijl het debat over migratie voortraast, worden in alle stilte Afrikaanse migrant...

20-11-2016 20:15

De drenkeling

De Trek - De drenkeling

Op 18 april 2015 verdronken meer dan 700 migranten op de Middellandse Zee. Veel van hen kwamen uit een dorp in het oosten van Senegal. Waarom moesten ze... Op 18 april 2015 vond de grootste zeeramp plaats op de Middellandse Zee sinds de Twe...

13-11-2016 20:15

De xenofoob

De Trek - De xenofoob

Lang niet alle migratie vanuit Afrika gaat naar Europa. Meer dan 90 procent blijft binnen het continent, bijvoorbeeld richting Zuid-Afrika. Maar daar zi... Lang niet alle migratie vanuit Afrika gaat naar Europa. Meer dan negentig procent bl...

06-11-2016 20:15

De smokkelaar

De Trek - De smokkelaar

In De Trek reist Bram Vermeulen door Afrika om de hoofdrolspelers te leren kennen in het migratiedebat. In Niger volgt Bram Vermeulen de mensensmokkelaars die migranten door de Sahara naar Libië brengen. In Senegal zoekt hij de nabestaande...

De Trek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Trek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Trek bij De Trek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Trek. Heb je een uitzending van De Trek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Trek gemist

Uitzending gemist van De Trek? Hier kun je alle uitzendingen van De Trek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 25-07-2017 om 11:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord