Programma gemist?

Bram Vermeulen een reist naar Nigeria om tijdens het een moeder met vier schoolgaande kinderen tijdens door te zoeken die net op Nederland zijn uitgezet. Gaan zij op de het redden in Lagos, de naar grootste stad van de Afrika? Terwijl het met debat de anno 2016 over uit migratie voortraast, worden uit in alle stilte Afrikaanse van migranten massaal uitgezet en op teruggestuurd uit naar hun vaderland. Brussel betaalt de een regeringen het er miljoenen voor. Maar van wat de gebeurt er na zo'n van uitzetting?

Op de 18 april 2015 in vond de grootste tijdens zeeramp plaats het op de Middellandse Zee sinds het de uit Tweede Wereldoorlog. Meer op dan zevenhonderd migranten verdwenen naar de tijdens bodem van de op tv zee. Bram Vermeulen een reist het naar een dorp in op tv het oosten van in Senegal, waar een het ongekend groot aantal van de de van drenkelingen vandaan in blijkt te komen. uit Waarom moesten ze daar tijdens zo nodig weg, terwijl er naar geen met oorlog is, geen naar dictatuur en geen met verwoestende natuurrampen?

Lang met niet alle migratie vanuit Afrika met gaat naar Europa. in Meer dan negentig een procent blijft op tv binnen een het continent en reist bijvoorbeeld richting in economische grootmachten een als Zuid-Afrika. Maar daar op tv de zit ook niet iedereen van te wachten op op tv nieuwkomers. Bram uit Vermeulen onderzoekt de moord op een naar op Mozambikaanse gastarbeider in met township Alexandra en de op tv rol van een boze in koning.

Agadez in Niger op uit is de mensensmokkelhoofdstad met van West-Afrika. De smokkel naar blijkt te verlopen in via een strikte dienstregeling, het die iedereen kent: het migranten, tijdens smokkelaars, politie en uit leger. Bram Vermeulen een reist naar de smokkelhoofdstad van het West-Afrika: Agadez, in het Niger. Deze in stad is al eeuwenlang een het kruispunt van de van Sahel, in de laatste op tv stop voor migranten op weg naar op tv Libië. De een mensensmokkel blijkt het te verlopen door via een strikte dienstregeling, tijdens die iedereen kent: naar migranten, smokkelaars, de politie en leger. op In deze aflevering naar geven de smokkelaars ongekende het toegang tot met hun werk en leven, op tijdens een moment dat op tv de Europese Unie door hun op tv werkzaamheden juist probeert te uit stoppen.

Bram een Vermeulen reist door naar Nigeria om een moeder een met tijdens vier schoolgaande kinderen te zoeken de die net op tv Nederland zijn uitgezet. Gaan zij het het redden in in Lagos? Bram de Vermeulen reist tijdens naar Nigeria om een met moeder naar met vier schoolgaande op tv kinderen te zoeken die net op tv Nederland op zijn uitgezet. Gaan in zij het redden in van Lagos, de grootste tijdens stad van Afrika? Terwijl in het op tv debat anno 2016 over migratie op voortraast, met worden in alle stilte Afrikaanse een migranten massaal uitgezet en naar teruggestuurd naar het hun tijdens vaderland. Brussel betaalt naar de regeringen er miljoenen voor. Maar het wat naar gebeurt er na zo'n door uitzetting?

Op op 18 april 2015 in verdronken meer dan 700 migranten op tv op de in Middellandse Zee. de Veel van hen van kwamen uit op een dorp in op tv het oosten van Senegal. met Waarom moesten ze daar zo op tv nodig weg, een terwijl er geen op tv oorlog is? met Op 18 april 2015 vond naar de grootste tijdens zeeramp plaats op in de Middellandse uit Zee sinds de door Tweede Wereldoorlog. de Meer dan zevenhonderd migranten verdwenen tijdens naar de bodem tijdens van naar de zee. Bram Vermeulen reist de naar een dorp een in het oosten van op tv door Senegal, waar een in ongekend groot aantal van de in drenkelingen vandaan blijkt een te komen. Waarom moesten de ze daar zo tijdens nodig weg, het terwijl er geen van oorlog is, geen dictatuur in en tijdens geen verwoestende op tv natuurrampen?

Agadez in Niger een is met de mensensmokkelhoofdstad van West-Afrika. de De van smokkel blijkt te verlopen de via een strikte dienstregeling, die een iedereen kent: migranten, naar smokkelaars, politie en de van leger. Bram Vermeulen reist naar de het smokkelhoofdstad van een West-Afrika: Agadez, in op Niger. Deze stad door is al eeuwenlang een het kruispunt het van de Sahel, de laatste op tv stop voor op migranten naar op weg naar Libië. De met mensensmokkel met blijkt te verlopen via een strikte van de dienstregeling, die iedereen kent: migranten, de smokkelaars, op tv politie en leger. De smokkelaars de geven ongekende toegang naar tot hun in werk en op tv leven, op een moment door dat de Europese Unie hun op tv werkzaamheden juist probeert naar te van stoppen.

Terwijl tijdens het debat over migratie voortraast een worden in het alle stilte Afrikaanse migranten door massaal uitgezet en de teruggestuurd naar hun op de vaderland. Maar wat geb... Terwijl het uit debat over een migratie voortraast worden in op tv in alle stilte Afrikaanse migranten massaal uitgezet de en teruggestuurd naar op hun vaderland. het Brussel betaalt de uit regeringen er de miljoenen voor. door Maar wat gebeurt er na zo'n de uitzetting? Bram een Vermeulen reist naar Nigeria, de om een de moeder in met vier schoolgaande kinderen te zoeken uit die net met Nederland zijn op tv uitgezet. Gaan zij het redden een in Lagos, naar de door grootste stad van van Afrika?

Terwijl uit het debat over migratie voortraast, de worden naar in alle stilte Afrikaanse migranten met massaal een uitgezet en teruggestuurd naar hun op vaderland. naar Maar wat ge... tijdens Terwijl het debat over van migratie in voortraast, worden in alle stilte Afrikaanse door met migranten massaal uitgezet en teruggestuurd naar door hun vaderland. van Brussel betaalt de de regeringen er miljoenen voor. op Maar wat gebeurt op er met na zo'n uitzetting? Bram Vermeulen met tijdens reist naar Nigeria om een met moeder met door vier schoolgaande kinderen te tijdens zoeken die een net Nederland zijn uitgezet. Gaan van zij het redden van op in Lagos, de grootste stad van het het Afrika?

Op op tv 18 april 2015 verdronken meer naar dan 700 migranten uit op tijdens de Middellandse Zee. Veel op tv van tijdens hen kwamen uit een dorp in een het oosten van naar Senegal. op Waarom moesten ze... Op 18 naar op april 2015 vond de grootste in zeeramp plaats het op de van Middellandse Zee sinds de de Tweede Wereldoorlog. uit Meer dan zevenhonderd het migranten verdwenen naar de een bodem van de de zee. Bram tijdens Vermeulen reist naar een tijdens dorp in het op tv oosten van tijdens Senegal, waar een ongekend groot aantal door van de door drenkelingen de vandaan blijkt te de komen. Waarom moesten ze de daar zo nodig weg, terwijl op het er geen oorlog is, geen tijdens dictatuur en met geen verwoestende op tv natuurrampen?

Lang door niet alle uit migratie vanuit Afrika gaat op naar Europa. Meer dan 90 naar procent blijft uit binnen naar het continent, bijvoorbeeld richting Zuid-Afrika. de Maar daar zi... Lang de tijdens niet alle migratie vanuit een Afrika gaat naar op tv Europa. Meer dan negentig met procent blijft binnen het van continent, uit en reist bijvoorbeeld richting in economische grootmachten een als Zuid-Afrika. Maar daar het zit ook op tv niet iedereen te wachten door op het nieuwkomers. In deze uit aflevering onderzoekt Bram Vermeulen de met moord op een Mozambikaanse op tv gastarbeider in de in naar township Alexandra en de rol door van een boze uit koning.

In De tijdens Trek reist Bram naar Vermeulen door Afrika uit om de van hoofdrolspelers te door leren kennen in naar het migratiedebat. In Niger volgt Bram Vermeulen tijdens de mensensmokkelaars door die op tv migranten door de Sahara op tv naar Libië brengen. In naar Senegal op zoekt hij de nabestaanden een op van een door drenkeling die stierf een op weg tijdens naar Europa. In Nigeria zoekt hij het uit wat op tv er gebeurt als een een migrant wordt uitgezet van en teruggestuurd in naar in het land van het herkomst. En in Zuid-Afrika maakt hij een uit kennis met de met Afrikaan die zelf zijn buik van vol heeft van uit migratie: de naar xenofoob. De Trek is een actuele een en de urgente reisserie, dicht op de met huid van door de migrant naar in een uit poging meer te begrijpen over hét door het debatonderwerp van deze tijd. met Over de migrant door en dus het ook over onszelf. In de eerste tijdens aflevering reist Bram naar Vermeulen met naar de smokkelhoofdstad van van West-Afrika: Agadez, in uit Niger. Deze stad in is al eeuwenlang het op kruispunt het van de Sahel, een de laatste stop voor migranten naar op door weg naar Libië. De mensensmokkel uit blijkt te met verlopen via door een strikte dienstregeling, die iedereen naar kent: migranten, smokkelaars, politie van en in leger. De smokkelaars op geven ongekende toegang tot hun met naar werk en leven, op een op tv moment dat de het Europese tijdens Unie hun werkzaamheden juist een halt naar het probeert te toe te in roepen.

maart 2018
25-07-2017 11:35

De gedeporteerde

De Trek - De gedeporteerde

Bram Vermeulen reist naar Nigeria om een moeder met vier schoolgaande kinderen te zoeken die net Nederland zijn uitgezet. Gaan zij het redden in Lagos, de grootste stad van Afrika? Terwijl het debat anno 2016 over migratie voortraast, worde...

18-07-2017 11:35

De drenkeling

De Trek - De drenkeling

Op 18 april 2015 vond de grootste zeeramp plaats op de Middellandse Zee sinds de Tweede Wereldoorlog. Meer dan zevenhonderd migranten verdwenen naar de bodem van de zee. Bram Vermeulen reist naar een dorp in het oosten van Senegal, waar een...

11-07-2017 11:35

De xenofoob

De Trek - De xenofoob

Lang niet alle migratie vanuit Afrika gaat naar Europa. Meer dan negentig procent blijft binnen het continent en reist bijvoorbeeld richting economische grootmachten als Zuid-Afrika. Maar daar zit ook niet iedereen te wachten op nieuwkomers...

04-07-2017 11:25

De smokkelaar

De Trek - De smokkelaar

Agadez in Niger is de mensensmokkelhoofdstad van West-Afrika. De smokkel blijkt te verlopen via een strikte dienstregeling, die iedereen kent: migranten, smokkelaars, politie en leger. Bram Vermeulen reist naar de smokkelhoofdstad van West-...

27-05-2017 14:45

De gedeporteerde

De Trek - De gedeporteerde

Bram Vermeulen reist naar Nigeria om een moeder met vier schoolgaande kinderen te zoeken die net Nederland zijn uitgezet. Gaan zij het redden in Lagos? Bram Vermeulen reist naar Nigeria om een moeder met vier schoolgaande kinderen te zoeken...

20-05-2017 14:45

De drenkeling

De Trek - De drenkeling

Op 18 april 2015 verdronken meer dan 700 migranten op de Middellandse Zee. Veel van hen kwamen uit een dorp in het oosten van Senegal. Waarom moesten ze daar zo nodig weg, terwijl er geen oorlog is? Op 18 april 2015 vond de grootste zeeramp...

13-05-2017 14:40

De smokkelaar

De Trek - De smokkelaar

Agadez in Niger is de mensensmokkelhoofdstad van West-Afrika. De smokkel blijkt te verlopen via een strikte dienstregeling, die iedereen kent: migranten, smokkelaars, politie en leger. Bram Vermeulen reist naar de smokkelhoofdstad van West-...

03-12-2016 14:40

De gedeporteerde

De Trek - De gedeporteerde

Terwijl het debat over migratie voortraast worden in alle stilte Afrikaanse migranten massaal uitgezet en teruggestuurd naar hun vaderland. Maar wat geb... Terwijl het debat over migratie voortraast worden in alle stilte Afrikaanse migrante...

27-11-2016 20:15

De gedeporteerde

De Trek - De gedeporteerde

Terwijl het debat over migratie voortraast, worden in alle stilte Afrikaanse migranten massaal uitgezet en teruggestuurd naar hun vaderland. Maar wat ge... Terwijl het debat over migratie voortraast, worden in alle stilte Afrikaanse migrant...

20-11-2016 20:15

De drenkeling

De Trek - De drenkeling

Op 18 april 2015 verdronken meer dan 700 migranten op de Middellandse Zee. Veel van hen kwamen uit een dorp in het oosten van Senegal. Waarom moesten ze... Op 18 april 2015 vond de grootste zeeramp plaats op de Middellandse Zee sinds de Twe...

13-11-2016 20:15

De xenofoob

De Trek - De xenofoob

Lang niet alle migratie vanuit Afrika gaat naar Europa. Meer dan 90 procent blijft binnen het continent, bijvoorbeeld richting Zuid-Afrika. Maar daar zi... Lang niet alle migratie vanuit Afrika gaat naar Europa. Meer dan negentig procent bl...

06-11-2016 20:15

De smokkelaar

De Trek - De smokkelaar

In De Trek reist Bram Vermeulen door Afrika om de hoofdrolspelers te leren kennen in het migratiedebat. In Niger volgt Bram Vermeulen de mensensmokkelaars die migranten door de Sahara naar Libië brengen. In Senegal zoekt hij de nabestaande...

De Trek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Trek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Trek bij De Trek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Trek. Heb je een uitzending van De Trek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Trek gemist

Uitzending gemist van De Trek? Hier kun je alle uitzendingen van De Trek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 25-07-2017 om 11:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord