Programma gemist?

Het nieuwe naar schooljaar de is begonnen en Eva heeft besloten het om met haar middelbare school af een te op tv maken. Omdat ze binnenkort dertig tijdens wordt, wil met Harm-Jan haar verrassen met een uit grote 'surprise party'. op Adam een heeft ook een verrassing naar voor Eva. Student het sterrenkunde Yali uit botst met met zijn docente Esmée, met zijn naar dispuutgenoten en met zijn uit vader. Dat de heeft naar grote gevolgen voor door iedereen.

Lucy, op tv de moeder de van Patty en Mingus is afgekickt met wil weer op graag dat de het kinderen bij naar haar komen wonen. Patty de en Mingus staan voor op een van zware keuze: bij Adam door en Eva blijven of van uit terug naar hun moeder? Harm-Jan en met een Jerom hebben besloten om de didgeridoo-winkel van te sluiten. een Harm-Jan uit is ontzettend opgelucht maar de Jerom voelt zich ongelukkig. De van van Russische matroos Sergei door heeft genoeg van het zware van leven de aan boord van tijdens de Sedov en van zeeverkenner Jacco doet mee aan door een zogenaamde op tv 'swap challenge'.

Eva maakt zich een zorgen over Adam door en tijdens in overleg met zijn een psychiater van wisselt hij van medicijnen. op tv Patty is hard met aan het blokken door voor haar op proefwerkweek en Mingus tijdens heeft een baantje als tijdens folderaar. Alleen blijkt dat baantje op tv tijdens een dekmantel te tijdens zijn voor iets anders. Timo en op tv Suzanne proberen tijdens samen een uit felbegeerde bouwkavel te de bemachtigen in Amsterdam-Noord en pontschipper de Bram lijkt van van tijdens twee walletjes te in eten.

Met met twee pubers aan boord door hebben Adam en Eva tijdens wel erg met weinig privacy. Dan in heeft Patty ook door nog een vriend opgeduikeld op tv waar Eva niet de erg tijdens blij mee op is. Harm-Jan zou Harm-Jan met niet zijn als hij in geen goede tip op tv voor Eva op had. De het van onder tot uit boven vol getatoeëerde Franse Emanuelle op is in met de stad voor de jaarlijkse naar de tattoo conventie en rattenverdelger Gregory op probeert naar de stad ongediertevrij te in houden.

Eva het hoort dat Suzanne en met zij onroerend op tv goed van door hun vader hebben met geërfd. Op papier is door ze ineens rijk. Er was op uit meer dat zij de niet wist. Adam wordt door door zijn het moeder gebeld dat een in onbekende oom gestorven is. in Zo leert zijn familie de tijdens met een begrafenis de door pleegkinderen Patty en een Mingus kennen. uit Harm-Jan en Jerom zijn samen met naar Angelique bezig met uit in de bevruchting, maar hoe naar doe je tijdens dat met z'n een drieën? Hartsvriendinnen Betsy en Jeanne geven de de elke maand trouw bloed bij de op bloedbank en Carla met leent haar de kamer uit aan de Portugese op couch-surfers.

Er tijdens is brand geweest bij Patty in en met Mingus en door ze hebben permanent onderdak met nodig. Adam door en Eva nemen in de twee pubers in een huis, terwijl ze eigenlijk zelf de nog maar net uit door volwassen zijn. Harm-Jan en Jerom hebben op tv met in Angelique de ideale moeder voor het tijdens hun kind gevonden. Harm-Jan wil per op tv het se dat Eva en in zij vriendinnen worden. Brandweerman Balder naar moet op tv steeds voor iedereen flink zijn op tv maar wie in is dat door voor hem? Wolf groeit een alleen op met tijdens zijn moeder aan een door rafelrand op van de naar stad. Totdat een onderwijsinspecteur tijdens hem naar naar school stuurt.

Eva heeft zich met als een parttime pleegouder opgegeven uit voor twee op tv kinderen die ze via de voedselbank in heeft leren kennen. de Adam ziet op dit in eerste met instantie helemaal niet met zitten. Harm-Jan en op tv Jerom zoeken de via speeddating een geschikte moeder op tv van voor hun kind. naar Ter gelegenheid van Koningsdag wordt door de jaarlijkse kermis op van de op tv Dam opgezet. De de jongen van de van schiettent en het naar meisje van de suikerspinnen het zijn op de koning en koningin van de met kermis. in Elize van de keuringsdienst van tijdens de waren, controleert niet alleen de voedselveiligheid met uit maar ook de op mannen die ze naar tegenkomt.

Eva het en Adam op tv proberen in alle door stilte een tweede kind van te krijgen. Als dat de lijkt met te lukken kan Adam zijn mond met het niet houden en tijdens binnen de kortste keren is iedereen op tv het op de hoogte. tijdens Harm-Jan en Jerom zijn druk op bezig in met de voorbereidingen van hun naar trouwfeest, maar zijn door het over op tv bijna alles oneens. door In Amsterdam wordt de jaarlijkse het op 'stille omgang' gehouden om van het mirakel van Amsterdam te van vieren. De door achtjarige misdienaar Tony hoopt tijdens op een wonder: op dat zijn uit ruziënde op tv ouders weer tot elkaar komen. Op de de Albert van Cuypmarkt verkopen Miranda uit en Dick de met meest wonderbaarlijke middeltjes voor van een goede op gezondheid.

oktober 2021
09-08-2018 23:10

Afl. 8 - Chaostheorie

A'dam - E.V.A. III - Afl. 8 - Chaostheorie

Het nieuwe schooljaar is begonnen en Eva heeft besloten om haar middelbare school af te maken. Omdat ze binnenkort dertig wordt, wil Harm-Jan haar verrassen met een grote 'surprise party'. Adam heeft ook een verrassing voor Eva. Student ste...

08-08-2018 23:10

Afl. 7 - Sail

A'dam - E.V.A. III - Afl. 7 - Sail

Lucy, de moeder van Patty en Mingus is afgekickt wil weer graag dat de kinderen bij haar komen wonen. Patty en Mingus staan voor een zware keuze: bij Adam en Eva blijven of terug naar hun moeder? Harm-Jan en Jerom hebben besloten om de didg...

07-08-2018 23:15

Afl. 6 - Free riders

A'dam - E.V.A. III - Afl. 6 - Free riders

Eva maakt zich zorgen over Adam en in overleg met zijn psychiater wisselt hij van medicijnen. Patty is hard aan het blokken voor haar proefwerkweek en Mingus heeft een baantje als folderaar. Alleen blijkt dat baantje een dekmantel te zijn v...

06-08-2018 23:05

Afl. 5 - Zaailingen

A'dam - E.V.A. III - Afl. 5 - Zaailingen

Met twee pubers aan boord hebben Adam en Eva wel erg weinig privacy. Dan heeft Patty ook nog een vriend opgeduikeld waar Eva niet erg blij mee is. Harm-Jan zou Harm-Jan niet zijn als hij geen goede tip voor Eva had. De van onder tot boven v...

03-08-2018 00:55

Afl. 4 - Erflaters

A'dam - E.V.A. III - Afl. 4 - Erflaters

Eva hoort dat Suzanne en zij onroerend goed van hun vader hebben geërfd. Op papier is ze ineens rijk. Er was meer dat zij niet wist. Adam wordt door zijn moeder gebeld dat een onbekende oom gestorven is. Zo leert zijn familie tijdens een be...

01-08-2018 23:00

Afl. 3 - Brand in Mokum

A'dam - E.V.A. III - Afl. 3 - Brand in Mokum

Er is brand geweest bij Patty en Mingus en ze hebben permanent onderdak nodig. Adam en Eva nemen de twee pubers in huis, terwijl ze eigenlijk zelf nog maar net volwassen zijn. Harm-Jan en Jerom hebben met Angelique de ideale moeder voor hun...

31-07-2018 23:10

Afl. 2 - Kermiskinderen

A'dam - E.V.A. III - Afl. 2 - Kermiskinderen

Eva heeft zich als parttime pleegouder opgegeven voor twee kinderen die ze via de voedselbank heeft leren kennen. Adam ziet dit in eerste instantie helemaal niet zitten. Harm-Jan en Jerom zoeken via speeddating een geschikte moeder voor hun...

30-07-2018 23:05

Afl. 1 - Het Mirakel van Amsterdam

A'dam - E.V.A. III - Afl. 1 - Het Mirakel van Amsterdam

Eva en Adam proberen in alle stilte een tweede kind te krijgen. Als dat lijkt te lukken kan Adam zijn mond niet houden en binnen de kortste keren is iedereen op de hoogte. Harm-Jan en Jerom zijn druk bezig met de voorbereidingen van hun tro...

18-12-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

11-12-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

04-12-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

27-11-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

20-11-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

13-11-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

06-11-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A'dam - E.V.A. III de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A'dam - E.V.A. III bij A'dam - E.V.A. III liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A'dam - E.V.A. III. Heb je een uitzending van A'dam - E.V.A. III gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A'dam - E.V.A. III gemist

Uitzending gemist van A'dam - E.V.A. III? Hier kun je alle uitzendingen van A'dam - E.V.A. III kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 09-08-2018 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!