Programma gemist?

Het nieuwe in schooljaar van is begonnen en Eva heeft besloten de om de haar middelbare school af van te maken. Omdat ze op binnenkort dertig wordt, een wil Harm-Jan in haar op tv verrassen met een grote 'surprise party'. naar van Adam heeft ook een verrassing op tv voor Eva. Student van sterrenkunde Yali botst tijdens met zijn een docente Esmée, met zijn de dispuutgenoten en met zijn met vader. Dat heeft van uit grote gevolgen voor in iedereen.

Lucy, de moeder een van Patty en met Mingus op is afgekickt wil uit weer graag dat tijdens de kinderen uit bij haar komen de wonen. Patty en Mingus staan van voor een op zware keuze: naar bij Adam en Eva blijven of een terug naar van hun moeder? tijdens Harm-Jan en Jerom hebben op tv besloten om met de didgeridoo-winkel te uit sluiten. Harm-Jan is in ontzettend opgelucht maar Jerom uit voelt zich ongelukkig. De in op Russische matroos Sergei heeft genoeg van met het zware leven een aan boord van naar de Sedov op en zeeverkenner Jacco van doet op tv mee aan een zogenaamde naar 'swap challenge'.

Eva op maakt zich zorgen over op tv Adam en in met overleg naar met zijn psychiater wisselt hij van uit uit medicijnen. Patty is door hard aan het blokken op tv voor haar proefwerkweek met en Mingus heeft een met baantje de als folderaar. Alleen blijkt dat de baantje een dekmantel te een zijn voor door iets met anders. Timo en Suzanne van proberen samen een felbegeerde bouwkavel door te bemachtigen uit in Amsterdam-Noord en pontschipper door de Bram lijkt van door twee walletjes te een eten.

Met twee naar pubers aan boord hebben op Adam en met Eva wel erg naar weinig in privacy. Dan heeft Patty ook tijdens nog een vriend opgeduikeld met waar Eva tijdens niet met erg blij mee is. in Harm-Jan zou Harm-Jan niet zijn door als het hij geen goede tip een voor Eva had. De een de van onder tot boven vol getatoeëerde het Franse Emanuelle is de in de stad van tijdens voor de jaarlijkse tattoo conventie van en rattenverdelger Gregory probeert een de een stad ongediertevrij van te houden.

Eva uit hoort dat Suzanne en van zij onroerend uit goed van uit hun vader hebben geërfd. Op papier het is ze ineens van rijk. door Er was meer dat van zij niet uit wist. Adam wordt door zijn naar moeder van gebeld dat een onbekende oom door de gestorven is. Zo leert op tv zijn familie tijdens een een begrafenis met de pleegkinderen Patty en Mingus kennen. in Harm-Jan uit en Jerom zijn een samen met Angelique bezig met op de in bevruchting, maar het hoe doe je op dat met z'n drieën? Hartsvriendinnen tijdens Betsy en op tv Jeanne geven een elke maand trouw in bloed bij de op bloedbank en Carla leent haar kamer het het uit aan Portugese uit couch-surfers.

Er naar is brand geweest bij Patty door en op Mingus en ze hebben permanent op tv onderdak nodig. op tv Adam en Eva van nemen uit de twee pubers in huis, terwijl in ze eigenlijk door zelf nog naar maar net volwassen zijn. Harm-Jan uit en naar Jerom hebben met in Angelique de ideale met moeder voor een hun kind gevonden. Harm-Jan wil per door se dat Eva het en zij de vriendinnen worden. met Brandweerman Balder moet steeds uit voor iedereen flink zijn een maar wie is in dat uit voor hem? Wolf groeit door alleen op met uit zijn het moeder aan een rafelrand tijdens van de stad. Totdat van een onderwijsinspecteur hem uit naar school door stuurt.

Eva heeft het zich als parttime op tv pleegouder naar opgegeven voor twee kinderen met die ze via de een voedselbank heeft de leren kennen. het Adam ziet dit tijdens in eerste instantie door helemaal niet zitten. Harm-Jan en Jerom in tijdens zoeken via speeddating een een geschikte moeder voor naar hun kind. Ter gelegenheid van een Koningsdag wordt een de jaarlijkse van kermis op de naar Dam opgezet. de De jongen van met de schiettent en het meisje van in de de suikerspinnen zijn door de koning en in koningin van de van kermis. Elize van de de keuringsdienst van waren, uit controleert niet alleen op de voedselveiligheid door maar ook de mannen door die ze op tv tegenkomt.

Eva en Adam naar naar proberen in alle stilte een tweede van kind te krijgen. uit op Als dat lijkt een te lukken kan Adam zijn mond van niet houden de en binnen de kortste uit keren is iedereen op op met de hoogte. door Harm-Jan en Jerom zijn druk bezig in met de naar voorbereidingen van van hun trouwfeest, maar de zijn het over bijna alles met oneens. in In Amsterdam wordt in de jaarlijkse 'stille omgang' de gehouden om op het mirakel van Amsterdam een te vieren. van De achtjarige misdienaar uit Tony hoopt op op een wonder: met dat zijn ruziënde met ouders weer tot elkaar komen. naar Op de Albert Cuypmarkt een verkopen door Miranda en met Dick de meest wonderbaarlijke een middeltjes voor met een goede gezondheid.

september 2020
09-08-2018 23:10

Afl. 8 - Chaostheorie

A'dam - E.V.A. III - Afl. 8 - Chaostheorie

Het nieuwe schooljaar is begonnen en Eva heeft besloten om haar middelbare school af te maken. Omdat ze binnenkort dertig wordt, wil Harm-Jan haar verrassen met een grote 'surprise party'. Adam heeft ook een verrassing voor Eva. Student ste...

08-08-2018 23:10

Afl. 7 - Sail

A'dam - E.V.A. III - Afl. 7 - Sail

Lucy, de moeder van Patty en Mingus is afgekickt wil weer graag dat de kinderen bij haar komen wonen. Patty en Mingus staan voor een zware keuze: bij Adam en Eva blijven of terug naar hun moeder? Harm-Jan en Jerom hebben besloten om de didg...

07-08-2018 23:15

Afl. 6 - Free riders

A'dam - E.V.A. III - Afl. 6 - Free riders

Eva maakt zich zorgen over Adam en in overleg met zijn psychiater wisselt hij van medicijnen. Patty is hard aan het blokken voor haar proefwerkweek en Mingus heeft een baantje als folderaar. Alleen blijkt dat baantje een dekmantel te zijn v...

06-08-2018 23:05

Afl. 5 - Zaailingen

A'dam - E.V.A. III - Afl. 5 - Zaailingen

Met twee pubers aan boord hebben Adam en Eva wel erg weinig privacy. Dan heeft Patty ook nog een vriend opgeduikeld waar Eva niet erg blij mee is. Harm-Jan zou Harm-Jan niet zijn als hij geen goede tip voor Eva had. De van onder tot boven v...

03-08-2018 00:55

Afl. 4 - Erflaters

A'dam - E.V.A. III - Afl. 4 - Erflaters

Eva hoort dat Suzanne en zij onroerend goed van hun vader hebben geërfd. Op papier is ze ineens rijk. Er was meer dat zij niet wist. Adam wordt door zijn moeder gebeld dat een onbekende oom gestorven is. Zo leert zijn familie tijdens een be...

01-08-2018 23:00

Afl. 3 - Brand in Mokum

A'dam - E.V.A. III - Afl. 3 - Brand in Mokum

Er is brand geweest bij Patty en Mingus en ze hebben permanent onderdak nodig. Adam en Eva nemen de twee pubers in huis, terwijl ze eigenlijk zelf nog maar net volwassen zijn. Harm-Jan en Jerom hebben met Angelique de ideale moeder voor hun...

31-07-2018 23:10

Afl. 2 - Kermiskinderen

A'dam - E.V.A. III - Afl. 2 - Kermiskinderen

Eva heeft zich als parttime pleegouder opgegeven voor twee kinderen die ze via de voedselbank heeft leren kennen. Adam ziet dit in eerste instantie helemaal niet zitten. Harm-Jan en Jerom zoeken via speeddating een geschikte moeder voor hun...

30-07-2018 23:05

Afl. 1 - Het Mirakel van Amsterdam

A'dam - E.V.A. III - Afl. 1 - Het Mirakel van Amsterdam

Eva en Adam proberen in alle stilte een tweede kind te krijgen. Als dat lijkt te lukken kan Adam zijn mond niet houden en binnen de kortste keren is iedereen op de hoogte. Harm-Jan en Jerom zijn druk bezig met de voorbereidingen van hun tro...

18-12-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

11-12-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

04-12-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

27-11-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

20-11-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

13-11-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

06-11-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A'dam - E.V.A. III de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A'dam - E.V.A. III bij A'dam - E.V.A. III liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A'dam - E.V.A. III. Heb je een uitzending van A'dam - E.V.A. III gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A'dam - E.V.A. III gemist

Uitzending gemist van A'dam - E.V.A. III? Hier kun je alle uitzendingen van A'dam - E.V.A. III kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 09-08-2018 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!