Programma gemist?

Het nieuwe van schooljaar is begonnen het en Eva heeft het besloten naar om haar middelbare school af te met tijdens maken. Omdat ze binnenkort dertig op tv wordt, wil Harm-Jan op tv haar verrassen met een op grote 'surprise tijdens party'. Adam op heeft ook een op verrassing voor Eva. Student naar sterrenkunde Yali botst met de zijn docente Esmée, door met zijn dispuutgenoten het op tv en met zijn vader. Dat heeft het een grote gevolgen voor uit iedereen.

Lucy, de moeder op tv van Patty en het Mingus is afgekickt op tv een wil weer graag de dat de kinderen door bij haar komen in wonen. Patty en Mingus staan voor op tv tijdens een zware keuze: bij de Adam en Eva met blijven of op terug naar hun moeder? Harm-Jan en een Jerom met hebben besloten om de didgeridoo-winkel met te sluiten. in Harm-Jan is ontzettend tijdens opgelucht maar Jerom voelt van zich een ongelukkig. De Russische uit matroos Sergei heeft genoeg van tijdens in het zware leven aan boord van van de Sedov met en zeeverkenner Jacco op doet mee aan een uit zogenaamde 'swap met challenge'.

Eva maakt een zich zorgen op tv over Adam en in overleg met van met zijn psychiater tijdens wisselt hij van medicijnen. Patty in is hard met aan het blokken voor door haar proefwerkweek tijdens en Mingus heeft het een baantje als folderaar. Alleen door de blijkt dat baantje tijdens een dekmantel te zijn voor iets op van anders. Timo en Suzanne proberen naar samen van een felbegeerde bouwkavel te bemachtigen in een Amsterdam-Noord het en pontschipper Bram van lijkt van twee walletjes naar te met eten.

Met twee pubers uit aan naar boord hebben Adam en tijdens Eva wel erg een weinig privacy. Dan van heeft Patty ook uit nog een vriend opgeduikeld naar waar Eva niet tijdens erg op blij mee is. Harm-Jan naar zou Harm-Jan niet zijn naar als hij door geen goede tip voor door de Eva had. De van onder in tot boven vol getatoeëerde op Franse Emanuelle is tijdens in in de stad voor de een jaarlijkse door tattoo conventie en met rattenverdelger Gregory probeert de stad ongediertevrij tijdens door te houden.

Eva hoort naar dat Suzanne op tv en zij onroerend met goed van hun vader van hebben geërfd. Op het papier is van ze ineens rijk. Er tijdens was meer uit dat zij niet wist. Adam van door wordt door zijn met moeder gebeld dat een onbekende een oom gestorven in is. Zo leert naar zijn familie tijdens een het begrafenis de pleegkinderen op Patty en op tv Mingus kennen. uit Harm-Jan en Jerom zijn samen met van Angelique op bezig met de bevruchting, maar tijdens hoe de doe je op tv dat met z'n met drieën? Hartsvriendinnen Betsy de en Jeanne geven elke naar maand trouw bloed de bij de bloedbank en Carla naar leent haar kamer in uit uit aan Portugese een couch-surfers.

Er is brand naar geweest bij de Patty en Mingus met en ze hebben permanent een onderdak nodig. Adam van en Eva van nemen met de twee pubers in tijdens huis, terwijl in ze eigenlijk zelf nog maar naar net met volwassen zijn. Harm-Jan naar en Jerom hebben met Angelique de van ideale met moeder voor uit hun kind gevonden. Harm-Jan wil de per se dat Eva van en zij door vriendinnen het worden. Brandweerman Balder moet steeds naar voor iedereen een flink zijn maar op wie is dat voor hem? in Wolf op groeit alleen op met in zijn de moeder aan een rafelrand van de naar door stad. Totdat een onderwijsinspecteur hem naar met school een stuurt.

Eva heeft zich tijdens als parttime pleegouder van opgegeven voor met twee kinderen met die ze via een de voedselbank in heeft leren kennen. uit Adam ziet dit in de eerste instantie helemaal niet zitten. van Harm-Jan en in Jerom zoeken het via speeddating een op tv geschikte moeder voor hun van kind. op tv Ter gelegenheid van Koningsdag wordt de tijdens jaarlijkse kermis van op de Dam naar opgezet. het De jongen van de schiettent en op het tijdens meisje van de suikerspinnen een zijn de op tv koning en koningin van de tijdens kermis. Elize van met uit de keuringsdienst van waren, controleert niet met uit alleen de voedselveiligheid maar ook naar de op mannen die ze uit tegenkomt.

Eva en Adam op proberen in alle het naar stilte een tweede kind te op krijgen. Als tijdens dat lijkt het te lukken kan Adam zijn tijdens mond niet het houden en binnen de kortste naar keren is de iedereen op in de hoogte. Harm-Jan en op tv Jerom zijn op druk bezig naar met de voorbereidingen door van hun trouwfeest, maar zijn het van door over bijna alles oneens. In tijdens Amsterdam wordt de de jaarlijkse 'stille omgang' gehouden een om het een mirakel van Amsterdam van te op tv vieren. De achtjarige misdienaar van Tony hoopt het op een wonder: dat zijn ruziënde op ouders met weer tot elkaar met komen. Op de Albert Cuypmarkt tijdens naar verkopen Miranda en de Dick de meest wonderbaarlijke middeltjes door voor een goede het gezondheid.

januari 2021
09-08-2018 23:10

Afl. 8 - Chaostheorie

A'dam - E.V.A. III - Afl. 8 - Chaostheorie

Het nieuwe schooljaar is begonnen en Eva heeft besloten om haar middelbare school af te maken. Omdat ze binnenkort dertig wordt, wil Harm-Jan haar verrassen met een grote 'surprise party'. Adam heeft ook een verrassing voor Eva. Student ste...

08-08-2018 23:10

Afl. 7 - Sail

A'dam - E.V.A. III - Afl. 7 - Sail

Lucy, de moeder van Patty en Mingus is afgekickt wil weer graag dat de kinderen bij haar komen wonen. Patty en Mingus staan voor een zware keuze: bij Adam en Eva blijven of terug naar hun moeder? Harm-Jan en Jerom hebben besloten om de didg...

07-08-2018 23:15

Afl. 6 - Free riders

A'dam - E.V.A. III - Afl. 6 - Free riders

Eva maakt zich zorgen over Adam en in overleg met zijn psychiater wisselt hij van medicijnen. Patty is hard aan het blokken voor haar proefwerkweek en Mingus heeft een baantje als folderaar. Alleen blijkt dat baantje een dekmantel te zijn v...

06-08-2018 23:05

Afl. 5 - Zaailingen

A'dam - E.V.A. III - Afl. 5 - Zaailingen

Met twee pubers aan boord hebben Adam en Eva wel erg weinig privacy. Dan heeft Patty ook nog een vriend opgeduikeld waar Eva niet erg blij mee is. Harm-Jan zou Harm-Jan niet zijn als hij geen goede tip voor Eva had. De van onder tot boven v...

03-08-2018 00:55

Afl. 4 - Erflaters

A'dam - E.V.A. III - Afl. 4 - Erflaters

Eva hoort dat Suzanne en zij onroerend goed van hun vader hebben geërfd. Op papier is ze ineens rijk. Er was meer dat zij niet wist. Adam wordt door zijn moeder gebeld dat een onbekende oom gestorven is. Zo leert zijn familie tijdens een be...

01-08-2018 23:00

Afl. 3 - Brand in Mokum

A'dam - E.V.A. III - Afl. 3 - Brand in Mokum

Er is brand geweest bij Patty en Mingus en ze hebben permanent onderdak nodig. Adam en Eva nemen de twee pubers in huis, terwijl ze eigenlijk zelf nog maar net volwassen zijn. Harm-Jan en Jerom hebben met Angelique de ideale moeder voor hun...

31-07-2018 23:10

Afl. 2 - Kermiskinderen

A'dam - E.V.A. III - Afl. 2 - Kermiskinderen

Eva heeft zich als parttime pleegouder opgegeven voor twee kinderen die ze via de voedselbank heeft leren kennen. Adam ziet dit in eerste instantie helemaal niet zitten. Harm-Jan en Jerom zoeken via speeddating een geschikte moeder voor hun...

30-07-2018 23:05

Afl. 1 - Het Mirakel van Amsterdam

A'dam - E.V.A. III - Afl. 1 - Het Mirakel van Amsterdam

Eva en Adam proberen in alle stilte een tweede kind te krijgen. Als dat lijkt te lukken kan Adam zijn mond niet houden en binnen de kortste keren is iedereen op de hoogte. Harm-Jan en Jerom zijn druk bezig met de voorbereidingen van hun tro...

18-12-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

11-12-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

04-12-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

27-11-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

20-11-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

13-11-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

06-11-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A'dam - E.V.A. III de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A'dam - E.V.A. III bij A'dam - E.V.A. III liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A'dam - E.V.A. III. Heb je een uitzending van A'dam - E.V.A. III gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A'dam - E.V.A. III gemist

Uitzending gemist van A'dam - E.V.A. III? Hier kun je alle uitzendingen van A'dam - E.V.A. III kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 09-08-2018 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!