Programma gemist?

Het het nieuwe schooljaar is begonnen en van Eva heeft op tv besloten naar om haar middelbare school van af te maken. met Omdat ze binnenkort door dertig wordt, de wil Harm-Jan haar het verrassen met een grote 'surprise het party'. Adam heeft door ook een verrassing uit voor Eva. Student sterrenkunde van Yali botst in met zijn tijdens docente Esmée, met zijn met dispuutgenoten en met met zijn vader. door Dat heeft grote gevolgen het voor naar iedereen.

Lucy, de de moeder van Patty de en Mingus is afgekickt naar naar wil weer graag dat de kinderen naar bij haar op tv komen wonen. het Patty en Mingus staan voor door een zware een keuze: in bij Adam en Eva blijven de of terug op naar hun het moeder? Harm-Jan en op Jerom hebben besloten op om de didgeridoo-winkel te sluiten. Harm-Jan met een is ontzettend opgelucht maar op Jerom voelt zich tijdens ongelukkig. De Russische matroos naar Sergei heeft een genoeg van het tijdens zware leven aan op tv boord van de van Sedov en zeeverkenner Jacco in doet mee aan een een een zogenaamde 'swap challenge'.

Eva maakt zich uit zorgen uit over Adam en naar in overleg met zijn uit psychiater wisselt hij op van op medicijnen. Patty is hard aan het van blokken voor met haar proefwerkweek en Mingus naar in heeft een baantje als uit folderaar. Alleen blijkt dat van baantje op een dekmantel te zijn voor het iets anders. Timo van en Suzanne proberen samen naar het een felbegeerde bouwkavel tijdens te bemachtigen in Amsterdam-Noord en pontschipper van Bram de lijkt van twee tijdens walletjes te het eten.

Met in twee pubers met aan boord hebben Adam van en Eva wel erg een weinig het privacy. Dan heeft Patty ook nog van op een vriend opgeduikeld waar Eva niet door erg blij met mee is. Harm-Jan zou naar Harm-Jan niet de zijn uit als hij geen goede tip op voor Eva had. op De van onder door tot boven vol getatoeëerde uit door Franse Emanuelle is in de tijdens stad voor tijdens de jaarlijkse tattoo conventie op en tijdens rattenverdelger Gregory probeert de het stad ongediertevrij tijdens te houden.

Eva hoort op dat Suzanne en het zij onroerend goed met van op hun vader hebben geërfd. Op papier het van is ze ineens rijk. Er tijdens was meer dat zij tijdens niet wist. een Adam wordt naar door zijn op tv moeder gebeld dat een met onbekende oom gestorven is. Zo op leert zijn familie het tijdens het een begrafenis naar de pleegkinderen Patty en Mingus kennen. tijdens Harm-Jan en Jerom het zijn samen met naar Angelique bezig door met de het bevruchting, maar hoe in doe je dat op tv met z'n drieën? Hartsvriendinnen van Betsy en naar Jeanne geven elke maand trouw door bloed bij de uit bloedbank en een Carla op leent haar kamer uit aan Portugese op tv op tv couch-surfers.

Er is brand door geweest met bij Patty en in Mingus en ze hebben uit permanent onderdak nodig. Adam tijdens en Eva nemen in de twee naar pubers in huis, door terwijl uit ze eigenlijk zelf nog maar net tijdens met volwassen zijn. Harm-Jan en Jerom hebben op tv met Angelique naar de in ideale moeder voor hun met kind gevonden. in Harm-Jan wil per se van dat Eva en zij vriendinnen van worden. met Brandweerman Balder de moet steeds voor iedereen flink zijn op maar wie is een door dat voor hem? tijdens Wolf groeit alleen op met zijn van in moeder aan een rafelrand van de de stad. Totdat een op tv onderwijsinspecteur hem van naar in school stuurt.

Eva heeft op tv zich uit als parttime pleegouder opgegeven van voor twee kinderen die het ze via de voedselbank een door heeft leren kennen. Adam van ziet dit in een eerste instantie helemaal niet naar zitten. in Harm-Jan en Jerom door zoeken via speeddating een naar geschikte moeder voor hun met kind. Ter naar gelegenheid van Koningsdag wordt door de jaarlijkse kermis op uit de Dam op opgezet. De in jongen van de door schiettent en tijdens het meisje van de suikerspinnen uit zijn de een koning en koningin van met de naar kermis. Elize van de keuringsdienst op van waren, controleert niet door alleen de tijdens voedselveiligheid maar ook tijdens de tijdens mannen die ze een tegenkomt.

Eva een en Adam proberen in met alle stilte op een tweede kind te krijgen. de Als dat op tv lijkt te lukken kan een Adam in zijn mond niet houden het en binnen naar de kortste keren is de iedereen op de hoogte. naar Harm-Jan het en Jerom op tv zijn druk bezig met de voorbereidingen in tijdens van hun trouwfeest, maar zijn het tijdens met over bijna alles oneens. In het Amsterdam wordt op de jaarlijkse 'stille omgang' op tv gehouden om op tv het mirakel van Amsterdam tijdens te vieren. een De achtjarige misdienaar Tony op hoopt op een op wonder: met dat zijn ruziënde een ouders weer tot elkaar in komen. Op de naar Albert Cuypmarkt verkopen in Miranda en Dick de meest van wonderbaarlijke middeltjes voor uit een uit goede gezondheid.

januari 2020
09-08-2018 23:10

Afl. 8 - Chaostheorie

A'dam - E.V.A. III - Afl. 8 - Chaostheorie

Het nieuwe schooljaar is begonnen en Eva heeft besloten om haar middelbare school af te maken. Omdat ze binnenkort dertig wordt, wil Harm-Jan haar verrassen met een grote 'surprise party'. Adam heeft ook een verrassing voor Eva. Student ste...

08-08-2018 23:10

Afl. 7 - Sail

A'dam - E.V.A. III - Afl. 7 - Sail

Lucy, de moeder van Patty en Mingus is afgekickt wil weer graag dat de kinderen bij haar komen wonen. Patty en Mingus staan voor een zware keuze: bij Adam en Eva blijven of terug naar hun moeder? Harm-Jan en Jerom hebben besloten om de didg...

07-08-2018 23:15

Afl. 6 - Free riders

A'dam - E.V.A. III - Afl. 6 - Free riders

Eva maakt zich zorgen over Adam en in overleg met zijn psychiater wisselt hij van medicijnen. Patty is hard aan het blokken voor haar proefwerkweek en Mingus heeft een baantje als folderaar. Alleen blijkt dat baantje een dekmantel te zijn v...

06-08-2018 23:05

Afl. 5 - Zaailingen

A'dam - E.V.A. III - Afl. 5 - Zaailingen

Met twee pubers aan boord hebben Adam en Eva wel erg weinig privacy. Dan heeft Patty ook nog een vriend opgeduikeld waar Eva niet erg blij mee is. Harm-Jan zou Harm-Jan niet zijn als hij geen goede tip voor Eva had. De van onder tot boven v...

03-08-2018 00:55

Afl. 4 - Erflaters

A'dam - E.V.A. III - Afl. 4 - Erflaters

Eva hoort dat Suzanne en zij onroerend goed van hun vader hebben geërfd. Op papier is ze ineens rijk. Er was meer dat zij niet wist. Adam wordt door zijn moeder gebeld dat een onbekende oom gestorven is. Zo leert zijn familie tijdens een be...

01-08-2018 23:00

Afl. 3 - Brand in Mokum

A'dam - E.V.A. III - Afl. 3 - Brand in Mokum

Er is brand geweest bij Patty en Mingus en ze hebben permanent onderdak nodig. Adam en Eva nemen de twee pubers in huis, terwijl ze eigenlijk zelf nog maar net volwassen zijn. Harm-Jan en Jerom hebben met Angelique de ideale moeder voor hun...

31-07-2018 23:10

Afl. 2 - Kermiskinderen

A'dam - E.V.A. III - Afl. 2 - Kermiskinderen

Eva heeft zich als parttime pleegouder opgegeven voor twee kinderen die ze via de voedselbank heeft leren kennen. Adam ziet dit in eerste instantie helemaal niet zitten. Harm-Jan en Jerom zoeken via speeddating een geschikte moeder voor hun...

30-07-2018 23:05

Afl. 1 - Het Mirakel van Amsterdam

A'dam - E.V.A. III - Afl. 1 - Het Mirakel van Amsterdam

Eva en Adam proberen in alle stilte een tweede kind te krijgen. Als dat lijkt te lukken kan Adam zijn mond niet houden en binnen de kortste keren is iedereen op de hoogte. Harm-Jan en Jerom zijn druk bezig met de voorbereidingen van hun tro...

18-12-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

11-12-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

04-12-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

27-11-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

20-11-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

13-11-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

06-11-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A'dam - E.V.A. III de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A'dam - E.V.A. III bij A'dam - E.V.A. III liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A'dam - E.V.A. III. Heb je een uitzending van A'dam - E.V.A. III gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A'dam - E.V.A. III gemist

Uitzending gemist van A'dam - E.V.A. III? Hier kun je alle uitzendingen van A'dam - E.V.A. III kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 09-08-2018 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!