Programma gemist?

Het een nieuwe schooljaar naar is begonnen en Eva door heeft besloten om haar middelbare een school naar af te maken. Omdat met ze binnenkort een dertig wordt, wil Harm-Jan een haar verrassen het met een grote 'surprise een party'. de Adam heeft ook in een verrassing voor Eva. Student op sterrenkunde Yali botst in met zijn docente Esmée, op met zijn dispuutgenoten een en met van zijn vader. Dat heeft door grote gevolgen voor naar tijdens iedereen.

Lucy, de het moeder van Patty het en Mingus is op tv afgekickt wil weer tijdens graag dat de op tv kinderen uit bij haar komen wonen. Patty op en Mingus staan voor met een zware keuze: de bij Adam en op Eva uit blijven of terug van naar hun uit moeder? Harm-Jan en Jerom hebben besloten van met om de didgeridoo-winkel uit te sluiten. Harm-Jan het is ontzettend opgelucht maar de Jerom voelt op tv zich ongelukkig. De in Russische matroos Sergei van heeft genoeg van het op zware leven aan boord van op tv de door Sedov en zeeverkenner Jacco naar doet mee aan een door zogenaamde op tv 'swap challenge'.

Eva naar maakt zich van zorgen over Adam het en in overleg met een zijn psychiater wisselt hij van van medicijnen. op tv Patty is hard uit aan het een blokken voor haar de proefwerkweek en Mingus op tv heeft een baantje van als folderaar. Alleen naar blijkt dat baantje een dekmantel op tv te zijn voor iets tijdens de anders. Timo en Suzanne proberen samen een een felbegeerde naar bouwkavel te bemachtigen de in op tv Amsterdam-Noord en pontschipper Bram op tv lijkt van uit twee walletjes te de eten.

Met twee naar pubers aan boord in hebben de Adam en Eva door wel erg weinig de privacy. Dan heeft Patty het ook nog een vriend opgeduikeld in waar Eva de niet erg door blij mee tijdens is. Harm-Jan zou Harm-Jan niet op zijn als op hij geen goede de tip voor een Eva had. De van onder tot uit boven vol getatoeëerde het naar Franse Emanuelle is in de met stad voor een de jaarlijkse het tattoo conventie en rattenverdelger Gregory met probeert de stad de ongediertevrij te in houden.

Eva hoort dat door Suzanne uit en zij onroerend goed van van naar hun vader hebben geërfd. Op papier op is in ze ineens het rijk. Er was meer dat zij uit niet tijdens wist. Adam wordt door door zijn de moeder gebeld dat een onbekende door oom gestorven is. in Zo leert zijn tijdens familie tijdens in een begrafenis de uit pleegkinderen Patty tijdens en Mingus kennen. Harm-Jan en Jerom een zijn samen het met Angelique bezig het met de bevruchting, een maar hoe doe door je van dat met z'n drieën? Hartsvriendinnen Betsy in en Jeanne geven een elke maand het trouw bloed uit bij de bloedbank uit en Carla leent in haar kamer uit door aan Portugese een couch-surfers.

Er is brand een geweest bij op tv Patty en naar Mingus en ze hebben in permanent onderdak met nodig. Adam en Eva nemen met de op twee pubers in de huis, terwijl ze de eigenlijk zelf nog maar net de volwassen van zijn. Harm-Jan naar en Jerom hebben uit met Angelique de ideale moeder voor van van hun kind gevonden. Harm-Jan wil per naar tijdens se dat Eva en zij uit vriendinnen worden. Brandweerman Balder naar op moet steeds voor iedereen flink zijn in in maar wie is dat de voor hem? Wolf groeit alleen van op door met zijn moeder aan een een rafelrand van een de stad. Totdat van een onderwijsinspecteur hem naar door school op tv stuurt.

Eva heeft zich het als op tv parttime pleegouder opgegeven voor in twee uit kinderen die ze via de voedselbank op tv heeft de leren kennen. naar Adam ziet dit in eerste op tv instantie van helemaal niet zitten. Harm-Jan naar en Jerom de zoeken via speeddating een geschikte moeder met voor hun kind. op Ter gelegenheid van van op tv Koningsdag wordt de jaarlijkse met kermis op de Dam opgezet. op tv De jongen op van de schiettent de en het meisje van met de een suikerspinnen zijn de koning en naar uit koningin van de kermis. Elize naar van de keuringsdienst van op waren, controleert niet tijdens in alleen de voedselveiligheid naar maar ook de mannen met die ze met tegenkomt.

Eva en Adam door proberen in tijdens alle stilte op een tweede kind te tijdens krijgen. Als dat op lijkt te de lukken kan Adam zijn met mond op tv niet houden en met binnen de kortste keren het is iedereen op tv op de hoogte. Harm-Jan en van Jerom de zijn druk bezig met de de voorbereidingen van hun de trouwfeest, maar zijn een het over bijna alles op tv oneens. de In Amsterdam het wordt de jaarlijkse 'stille uit omgang' gehouden om de het mirakel van Amsterdam te op tv vieren. De achtjarige naar misdienaar tijdens Tony hoopt op een wonder: door dat door zijn ruziënde ouders weer door tot elkaar door komen. Op de Albert een Cuypmarkt een verkopen Miranda en het Dick de meest wonderbaarlijke op tv middeltjes voor een goede door gezondheid.

mei 2020
09-08-2018 23:10

Afl. 8 - Chaostheorie

A'dam - E.V.A. III - Afl. 8 - Chaostheorie

Het nieuwe schooljaar is begonnen en Eva heeft besloten om haar middelbare school af te maken. Omdat ze binnenkort dertig wordt, wil Harm-Jan haar verrassen met een grote 'surprise party'. Adam heeft ook een verrassing voor Eva. Student ste...

08-08-2018 23:10

Afl. 7 - Sail

A'dam - E.V.A. III - Afl. 7 - Sail

Lucy, de moeder van Patty en Mingus is afgekickt wil weer graag dat de kinderen bij haar komen wonen. Patty en Mingus staan voor een zware keuze: bij Adam en Eva blijven of terug naar hun moeder? Harm-Jan en Jerom hebben besloten om de didg...

07-08-2018 23:15

Afl. 6 - Free riders

A'dam - E.V.A. III - Afl. 6 - Free riders

Eva maakt zich zorgen over Adam en in overleg met zijn psychiater wisselt hij van medicijnen. Patty is hard aan het blokken voor haar proefwerkweek en Mingus heeft een baantje als folderaar. Alleen blijkt dat baantje een dekmantel te zijn v...

06-08-2018 23:05

Afl. 5 - Zaailingen

A'dam - E.V.A. III - Afl. 5 - Zaailingen

Met twee pubers aan boord hebben Adam en Eva wel erg weinig privacy. Dan heeft Patty ook nog een vriend opgeduikeld waar Eva niet erg blij mee is. Harm-Jan zou Harm-Jan niet zijn als hij geen goede tip voor Eva had. De van onder tot boven v...

03-08-2018 00:55

Afl. 4 - Erflaters

A'dam - E.V.A. III - Afl. 4 - Erflaters

Eva hoort dat Suzanne en zij onroerend goed van hun vader hebben geërfd. Op papier is ze ineens rijk. Er was meer dat zij niet wist. Adam wordt door zijn moeder gebeld dat een onbekende oom gestorven is. Zo leert zijn familie tijdens een be...

01-08-2018 23:00

Afl. 3 - Brand in Mokum

A'dam - E.V.A. III - Afl. 3 - Brand in Mokum

Er is brand geweest bij Patty en Mingus en ze hebben permanent onderdak nodig. Adam en Eva nemen de twee pubers in huis, terwijl ze eigenlijk zelf nog maar net volwassen zijn. Harm-Jan en Jerom hebben met Angelique de ideale moeder voor hun...

31-07-2018 23:10

Afl. 2 - Kermiskinderen

A'dam - E.V.A. III - Afl. 2 - Kermiskinderen

Eva heeft zich als parttime pleegouder opgegeven voor twee kinderen die ze via de voedselbank heeft leren kennen. Adam ziet dit in eerste instantie helemaal niet zitten. Harm-Jan en Jerom zoeken via speeddating een geschikte moeder voor hun...

30-07-2018 23:05

Afl. 1 - Het Mirakel van Amsterdam

A'dam - E.V.A. III - Afl. 1 - Het Mirakel van Amsterdam

Eva en Adam proberen in alle stilte een tweede kind te krijgen. Als dat lijkt te lukken kan Adam zijn mond niet houden en binnen de kortste keren is iedereen op de hoogte. Harm-Jan en Jerom zijn druk bezig met de voorbereidingen van hun tro...

18-12-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

11-12-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

04-12-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

27-11-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

20-11-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

13-11-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

06-11-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A'dam - E.V.A. III de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A'dam - E.V.A. III bij A'dam - E.V.A. III liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A'dam - E.V.A. III. Heb je een uitzending van A'dam - E.V.A. III gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A'dam - E.V.A. III gemist

Uitzending gemist van A'dam - E.V.A. III? Hier kun je alle uitzendingen van A'dam - E.V.A. III kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 09-08-2018 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!