Programma gemist?

Het nieuwe schooljaar uit is begonnen door en Eva het heeft besloten om haar naar middelbare school af door te het maken. Omdat ze binnenkort tijdens dertig wordt, wil Harm-Jan haar de verrassen op tv met een de grote 'surprise party'. Adam heeft ook in een van verrassing voor Eva. in Student sterrenkunde Yali botst op met zijn docente het Esmée, met zijn door dispuutgenoten uit en met zijn vader. Dat het heeft van grote gevolgen voor van iedereen.

Lucy, de door moeder de van Patty en door Mingus is afgekickt wil weer op tv graag dat de kinderen op bij haar een komen een wonen. Patty en Mingus tijdens staan voor een zware van keuze: bij Adam op en Eva een blijven of terug naar hun het van moeder? Harm-Jan en Jerom uit hebben besloten op tv om de didgeridoo-winkel te sluiten. de Harm-Jan is ontzettend opgelucht het maar Jerom tijdens voelt zich de ongelukkig. De door Russische matroos Sergei heeft genoeg het van door het zware leven aan boord van het de het Sedov en zeeverkenner Jacco een doet mee aan van een zogenaamde 'swap met challenge'.

Eva op maakt zich zorgen over op Adam en op in overleg op tv met zijn psychiater wisselt hij van met medicijnen. Patty naar is hard aan uit het tijdens blokken voor haar proefwerkweek met en Mingus heeft een op tv baantje als folderaar. Alleen op blijkt dat baantje op in een dekmantel te zijn de voor iets anders. Timo en een op Suzanne proberen samen een felbegeerde bouwkavel de te bemachtigen van in Amsterdam-Noord en op pontschipper door Bram lijkt van van twee walletjes te het eten.

Met met twee pubers aan boord naar hebben Adam en een Eva wel door erg weinig privacy. Dan het heeft Patty ook op tv nog door een vriend opgeduikeld waar het Eva niet erg blij mee naar door is. Harm-Jan zou op Harm-Jan niet zijn als hij geen door goede tip in voor Eva op tv had. De van onder op tv tot boven vol op getatoeëerde Franse van Emanuelle is in de stad een voor de jaarlijkse met tattoo van conventie en rattenverdelger Gregory probeert met in de stad ongediertevrij te het houden.

Eva de hoort dat Suzanne en door zij onroerend goed van tijdens hun vader tijdens hebben naar geërfd. Op papier is ze op ineens een rijk. Er was de meer dat zij niet uit wist. Adam wordt door zijn op moeder gebeld dat met een een onbekende oom gestorven van is. Zo door leert zijn familie het tijdens een begrafenis de door pleegkinderen Patty en de Mingus kennen. Harm-Jan en Jerom uit zijn in samen met Angelique een bezig met de door bevruchting, maar hoe doe je de dat met met z'n drieën? in Hartsvriendinnen Betsy en Jeanne geven op elke maand door trouw een bloed bij de bloedbank en Carla op tv leent haar het kamer met uit aan Portugese op tv couch-surfers.

Er is het brand in geweest bij Patty en Mingus en op tv ze hebben een permanent onderdak nodig. Adam de en Eva nemen uit de twee pubers het in in huis, terwijl ze tijdens eigenlijk zelf van nog maar net volwassen zijn. Harm-Jan van en Jerom hebben het met Angelique de met ideale moeder het voor hun kind op gevonden. Harm-Jan wil op per se op dat Eva en zij uit vriendinnen worden. Brandweerman Balder naar in moet steeds voor de iedereen flink zijn maar wie is de dat naar voor hem? de Wolf groeit alleen op uit met zijn de moeder aan een rafelrand van de de stad. Totdat een op een onderwijsinspecteur hem naar de school stuurt.

Eva heeft een zich uit als parttime pleegouder opgegeven voor twee tijdens kinderen die met ze via op de voedselbank heeft een leren kennen. Adam ziet van dit in eerste instantie het door helemaal niet zitten. met Harm-Jan en Jerom zoeken uit via speeddating een geschikte tijdens moeder naar voor hun kind. Ter gelegenheid met van Koningsdag wordt de naar jaarlijkse kermis tijdens op de Dam opgezet. in De jongen de van het de schiettent en het meisje uit van de naar suikerspinnen zijn de koning en tijdens koningin van uit de kermis. van Elize van de keuringsdienst van met waren, uit controleert niet alleen de op voedselveiligheid maar ook de naar mannen van die ze met tegenkomt.

Eva en naar Adam van proberen in alle stilte een op tv tweede naar kind te krijgen. naar Als dat lijkt te lukken kan op tv tijdens Adam zijn mond niet houden en de binnen de kortste tijdens keren is iedereen de op de hoogte. met door Harm-Jan en Jerom naar zijn druk bezig met naar de voorbereidingen van hun trouwfeest, naar maar op tv zijn het over bijna alles op tv oneens. In tijdens Amsterdam wordt de jaarlijkse de 'stille uit omgang' gehouden om het uit mirakel van op tv Amsterdam te de vieren. De achtjarige misdienaar Tony op hoopt op een in wonder: dat zijn door ruziënde op tv ouders weer tot elkaar komen. Op op tv de Albert Cuypmarkt uit door verkopen Miranda en Dick de op tv meest uit wonderbaarlijke middeltjes voor een goede het gezondheid.

mei 2021
09-08-2018 23:10

Afl. 8 - Chaostheorie

A'dam - E.V.A. III - Afl. 8 - Chaostheorie

Het nieuwe schooljaar is begonnen en Eva heeft besloten om haar middelbare school af te maken. Omdat ze binnenkort dertig wordt, wil Harm-Jan haar verrassen met een grote 'surprise party'. Adam heeft ook een verrassing voor Eva. Student ste...

08-08-2018 23:10

Afl. 7 - Sail

A'dam - E.V.A. III - Afl. 7 - Sail

Lucy, de moeder van Patty en Mingus is afgekickt wil weer graag dat de kinderen bij haar komen wonen. Patty en Mingus staan voor een zware keuze: bij Adam en Eva blijven of terug naar hun moeder? Harm-Jan en Jerom hebben besloten om de didg...

07-08-2018 23:15

Afl. 6 - Free riders

A'dam - E.V.A. III - Afl. 6 - Free riders

Eva maakt zich zorgen over Adam en in overleg met zijn psychiater wisselt hij van medicijnen. Patty is hard aan het blokken voor haar proefwerkweek en Mingus heeft een baantje als folderaar. Alleen blijkt dat baantje een dekmantel te zijn v...

06-08-2018 23:05

Afl. 5 - Zaailingen

A'dam - E.V.A. III - Afl. 5 - Zaailingen

Met twee pubers aan boord hebben Adam en Eva wel erg weinig privacy. Dan heeft Patty ook nog een vriend opgeduikeld waar Eva niet erg blij mee is. Harm-Jan zou Harm-Jan niet zijn als hij geen goede tip voor Eva had. De van onder tot boven v...

03-08-2018 00:55

Afl. 4 - Erflaters

A'dam - E.V.A. III - Afl. 4 - Erflaters

Eva hoort dat Suzanne en zij onroerend goed van hun vader hebben geërfd. Op papier is ze ineens rijk. Er was meer dat zij niet wist. Adam wordt door zijn moeder gebeld dat een onbekende oom gestorven is. Zo leert zijn familie tijdens een be...

01-08-2018 23:00

Afl. 3 - Brand in Mokum

A'dam - E.V.A. III - Afl. 3 - Brand in Mokum

Er is brand geweest bij Patty en Mingus en ze hebben permanent onderdak nodig. Adam en Eva nemen de twee pubers in huis, terwijl ze eigenlijk zelf nog maar net volwassen zijn. Harm-Jan en Jerom hebben met Angelique de ideale moeder voor hun...

31-07-2018 23:10

Afl. 2 - Kermiskinderen

A'dam - E.V.A. III - Afl. 2 - Kermiskinderen

Eva heeft zich als parttime pleegouder opgegeven voor twee kinderen die ze via de voedselbank heeft leren kennen. Adam ziet dit in eerste instantie helemaal niet zitten. Harm-Jan en Jerom zoeken via speeddating een geschikte moeder voor hun...

30-07-2018 23:05

Afl. 1 - Het Mirakel van Amsterdam

A'dam - E.V.A. III - Afl. 1 - Het Mirakel van Amsterdam

Eva en Adam proberen in alle stilte een tweede kind te krijgen. Als dat lijkt te lukken kan Adam zijn mond niet houden en binnen de kortste keren is iedereen op de hoogte. Harm-Jan en Jerom zijn druk bezig met de voorbereidingen van hun tro...

18-12-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

11-12-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

04-12-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

27-11-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

20-11-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

13-11-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

06-11-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A'dam - E.V.A. III de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A'dam - E.V.A. III bij A'dam - E.V.A. III liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A'dam - E.V.A. III. Heb je een uitzending van A'dam - E.V.A. III gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A'dam - E.V.A. III gemist

Uitzending gemist van A'dam - E.V.A. III? Hier kun je alle uitzendingen van A'dam - E.V.A. III kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 09-08-2018 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!