Programma gemist?

Het met nieuwe schooljaar op tv is begonnen en Eva met heeft besloten om de haar middelbare school een af te maken. Omdat ze uit binnenkort dertig tijdens wordt, op wil Harm-Jan haar verrassen met een tijdens grote 'surprise party'. met Adam heeft ook naar een uit verrassing voor Eva. Student sterrenkunde van door Yali botst met de zijn docente Esmée, met zijn het dispuutgenoten in en met zijn vader. Dat heeft op tv grote een gevolgen voor de iedereen.

Lucy, de moeder een de van Patty en Mingus in is afgekickt wil weer graag uit het dat de kinderen bij haar komen naar naar wonen. Patty en Mingus staan van voor een zware keuze: een met bij Adam en de Eva blijven of terug naar op tv hun moeder? Harm-Jan van en op Jerom hebben besloten van om de didgeridoo-winkel te sluiten. in Harm-Jan is ontzettend opgelucht een maar Jerom voelt tijdens zich ongelukkig. de De Russische matroos op Sergei heeft genoeg van uit op het zware leven aan boord van op de tijdens Sedov en tijdens zeeverkenner Jacco doet mee aan van een een zogenaamde 'swap challenge'.

Eva maakt een zich zorgen over Adam tijdens en in met overleg met het zijn psychiater wisselt uit hij van medicijnen. uit Patty is hard aan het een blokken voor tijdens haar op tv proefwerkweek en Mingus heeft een van baantje op tv als folderaar. Alleen blijkt op dat baantje een dekmantel te de zijn voor het iets anders. Timo en naar Suzanne proberen uit samen een felbegeerde bouwkavel op te bemachtigen in op Amsterdam-Noord en van pontschipper Bram op tv lijkt van twee de walletjes te van eten.

Met twee uit pubers aan boord hebben op tv op Adam en Eva uit wel erg weinig een privacy. Dan heeft door Patty ook nog een vriend naar opgeduikeld waar Eva niet met erg blij het mee is. Harm-Jan zou naar Harm-Jan niet zijn naar als hij geen op een goede tip voor van Eva had. De met van onder tot boven vol getatoeëerde op tv het Franse Emanuelle is in de naar stad voor door de jaarlijkse van tattoo conventie en rattenverdelger Gregory probeert op tv de naar stad ongediertevrij op tv te houden.

Eva uit hoort dat Suzanne en zij met naar onroerend goed van hun vader in hebben op tv geërfd. Op papier de is ze ineens naar rijk. Er was meer dat zij de niet met wist. Adam wordt door zijn op tv moeder met gebeld dat een op onbekende oom gestorven het is. Zo met leert zijn familie de tijdens een begrafenis de pleegkinderen van Patty en Mingus kennen. uit door Harm-Jan en Jerom zijn samen met naar Angelique uit bezig met de bevruchting, op tv maar hoe de doe je dat met z'n tijdens drieën? de Hartsvriendinnen Betsy tijdens en Jeanne geven een elke maand trouw bloed uit bij de bloedbank op tv en Carla leent uit haar kamer uit een aan Portugese van couch-surfers.

Er op is brand geweest bij Patty in en op Mingus en ze hebben op permanent op onderdak nodig. Adam en naar Eva nemen de twee pubers tijdens in huis, terwijl een ze eigenlijk zelf door nog maar net de volwassen zijn. met Harm-Jan en Jerom op hebben met Angelique de een ideale met moeder voor tijdens hun kind gevonden. Harm-Jan wil per op tv se door dat Eva en zij vriendinnen op tv worden. Brandweerman van Balder moet steeds voor tijdens iedereen in flink zijn de maar wie is dat voor hem? door Wolf groeit alleen een op met een zijn moeder aan een de rafelrand van de van stad. Totdat op tv een naar onderwijsinspecteur hem naar school de stuurt.

Eva heeft in zich als parttime uit pleegouder opgegeven voor twee de kinderen die ze naar in via de voedselbank heeft leren een kennen. Adam ziet naar dit in eerste instantie van helemaal een niet zitten. Harm-Jan en door Jerom zoeken via speeddating op tv van een geschikte moeder voor een hun kind. Ter door gelegenheid van Koningsdag wordt van de jaarlijkse met kermis op de tijdens Dam opgezet. op tv De jongen van de door schiettent en het meisje van met tijdens de suikerspinnen zijn de koning en in een koningin van de kermis. met Elize van de van keuringsdienst van het waren, controleert niet alleen de op voedselveiligheid maar op tv ook de mannen die tijdens ze door tegenkomt.

Eva en in Adam uit proberen in alle op stilte een tweede kind het te krijgen. Als dat lijkt tijdens te het lukken kan Adam zijn door mond niet houden van en binnen op tv de kortste keren is iedereen tijdens uit op de hoogte. Harm-Jan door en Jerom door zijn druk bezig met de voorbereidingen uit van hun een trouwfeest, maar een zijn het over bijna door alles oneens. In Amsterdam tijdens met wordt de jaarlijkse op 'stille omgang' gehouden om het mirakel op tv van op Amsterdam te vieren. De achtjarige het misdienaar Tony door hoopt op een wonder: naar op tv dat zijn ruziënde ouders door weer tot elkaar komen. de Op de Albert Cuypmarkt tijdens verkopen Miranda van en door Dick de meest wonderbaarlijke middeltjes voor het een goede het gezondheid.

december 2021
09-08-2018 23:10

Afl. 8 - Chaostheorie

A'dam - E.V.A. III - Afl. 8 - Chaostheorie

Het nieuwe schooljaar is begonnen en Eva heeft besloten om haar middelbare school af te maken. Omdat ze binnenkort dertig wordt, wil Harm-Jan haar verrassen met een grote 'surprise party'. Adam heeft ook een verrassing voor Eva. Student ste...

08-08-2018 23:10

Afl. 7 - Sail

A'dam - E.V.A. III - Afl. 7 - Sail

Lucy, de moeder van Patty en Mingus is afgekickt wil weer graag dat de kinderen bij haar komen wonen. Patty en Mingus staan voor een zware keuze: bij Adam en Eva blijven of terug naar hun moeder? Harm-Jan en Jerom hebben besloten om de didg...

07-08-2018 23:15

Afl. 6 - Free riders

A'dam - E.V.A. III - Afl. 6 - Free riders

Eva maakt zich zorgen over Adam en in overleg met zijn psychiater wisselt hij van medicijnen. Patty is hard aan het blokken voor haar proefwerkweek en Mingus heeft een baantje als folderaar. Alleen blijkt dat baantje een dekmantel te zijn v...

06-08-2018 23:05

Afl. 5 - Zaailingen

A'dam - E.V.A. III - Afl. 5 - Zaailingen

Met twee pubers aan boord hebben Adam en Eva wel erg weinig privacy. Dan heeft Patty ook nog een vriend opgeduikeld waar Eva niet erg blij mee is. Harm-Jan zou Harm-Jan niet zijn als hij geen goede tip voor Eva had. De van onder tot boven v...

03-08-2018 00:55

Afl. 4 - Erflaters

A'dam - E.V.A. III - Afl. 4 - Erflaters

Eva hoort dat Suzanne en zij onroerend goed van hun vader hebben geërfd. Op papier is ze ineens rijk. Er was meer dat zij niet wist. Adam wordt door zijn moeder gebeld dat een onbekende oom gestorven is. Zo leert zijn familie tijdens een be...

01-08-2018 23:00

Afl. 3 - Brand in Mokum

A'dam - E.V.A. III - Afl. 3 - Brand in Mokum

Er is brand geweest bij Patty en Mingus en ze hebben permanent onderdak nodig. Adam en Eva nemen de twee pubers in huis, terwijl ze eigenlijk zelf nog maar net volwassen zijn. Harm-Jan en Jerom hebben met Angelique de ideale moeder voor hun...

31-07-2018 23:10

Afl. 2 - Kermiskinderen

A'dam - E.V.A. III - Afl. 2 - Kermiskinderen

Eva heeft zich als parttime pleegouder opgegeven voor twee kinderen die ze via de voedselbank heeft leren kennen. Adam ziet dit in eerste instantie helemaal niet zitten. Harm-Jan en Jerom zoeken via speeddating een geschikte moeder voor hun...

30-07-2018 23:05

Afl. 1 - Het Mirakel van Amsterdam

A'dam - E.V.A. III - Afl. 1 - Het Mirakel van Amsterdam

Eva en Adam proberen in alle stilte een tweede kind te krijgen. Als dat lijkt te lukken kan Adam zijn mond niet houden en binnen de kortste keren is iedereen op de hoogte. Harm-Jan en Jerom zijn druk bezig met de voorbereidingen van hun tro...

18-12-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

11-12-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

04-12-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

27-11-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

20-11-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

13-11-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

06-11-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A'dam - E.V.A. III de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A'dam - E.V.A. III bij A'dam - E.V.A. III liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A'dam - E.V.A. III. Heb je een uitzending van A'dam - E.V.A. III gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A'dam - E.V.A. III gemist

Uitzending gemist van A'dam - E.V.A. III? Hier kun je alle uitzendingen van A'dam - E.V.A. III kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 09-08-2018 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!