Programma gemist?

Het nieuwe een schooljaar is begonnen en op tv uit Eva heeft besloten om haar middelbare door school af door te maken. Omdat ze uit een binnenkort dertig wordt, wil op tv Harm-Jan haar verrassen met een op tv grote van 'surprise party'. Adam heeft de ook op tv een verrassing voor in Eva. Student sterrenkunde Yali botst met een de zijn docente Esmée, door met zijn dispuutgenoten tijdens en met zijn vader. Dat heeft op grote van gevolgen voor de iedereen.

Lucy, de moeder van van Patty tijdens en Mingus op tv is afgekickt wil weer uit graag dat de de kinderen op bij haar komen wonen. op tv Patty en Mingus een staan voor een in zware keuze: bij Adam in en Eva blijven of een terug op tv naar hun moeder? Harm-Jan op en Jerom in hebben besloten om de didgeridoo-winkel door naar te sluiten. Harm-Jan is ontzettend in opgelucht maar Jerom voelt naar zich ongelukkig. De op Russische op tv matroos Sergei heeft genoeg een van het zware leven tijdens aan boord op tv van de Sedov een en zeeverkenner Jacco doet een mee aan een op op zogenaamde 'swap challenge'.

Eva maakt zich op tv zorgen over in Adam en in overleg van uit met zijn psychiater het wisselt hij van medicijnen. Patty is tijdens hard met aan het blokken voor tijdens haar proefwerkweek door en Mingus heeft een van baantje het als folderaar. Alleen blijkt dat op tv baantje een dekmantel te in zijn voor iets een anders. tijdens Timo en een Suzanne proberen samen een met felbegeerde bouwkavel te uit bemachtigen in Amsterdam-Noord met en pontschipper Bram door lijkt van twee een walletjes te een eten.

Met twee pubers de aan boord hebben van Adam en Eva uit door wel erg weinig privacy. de Dan heeft Patty ook nog de een de vriend opgeduikeld op waar Eva niet het erg blij mee is. Harm-Jan zou op tv Harm-Jan uit niet zijn als hij tijdens geen goede tip voor uit Eva had. De in van onder uit tot boven vol tijdens getatoeëerde Franse Emanuelle is in in de tijdens stad voor de jaarlijkse naar in tattoo conventie en rattenverdelger van Gregory probeert de stad ongediertevrij naar te naar houden.

Eva met hoort dat naar Suzanne en zij op tv onroerend goed van van hun vader hebben geërfd. door Op papier naar is ze ineens rijk. Er van was meer dat zij uit niet wist. op Adam wordt een door zijn moeder op tv gebeld dat een onbekende tijdens oom tijdens gestorven is. Zo leert zijn met familie tijdens op een begrafenis de pleegkinderen met Patty en Mingus door kennen. Harm-Jan en Jerom naar zijn in samen met Angelique bezig met naar de bevruchting, maar naar hoe doe van je dat met het z'n drieën? Hartsvriendinnen Betsy in en op tv Jeanne geven elke maand het trouw het bloed bij de tijdens bloedbank en Carla leent de haar kamer uit aan met Portugese op tv couch-surfers.

Er tijdens is brand geweest bij van Patty en Mingus en door ze hebben permanent uit onderdak nodig. Adam de met en Eva nemen de twee pubers de naar in huis, terwijl ze eigenlijk de zelf nog maar net van volwassen van zijn. Harm-Jan een en Jerom hebben het met Angelique de de ideale moeder voor hun kind gevonden. het tijdens Harm-Jan wil per se dat op tv Eva en zij van vriendinnen door worden. Brandweerman Balder uit moet steeds voor iedereen flink zijn de op maar wie is dat voor hem? naar Wolf groeit alleen op met op met zijn het moeder aan een rafelrand van de naar stad. Totdat door een het onderwijsinspecteur hem naar school van stuurt.

Eva tijdens heeft zich als parttime met pleegouder het opgegeven voor twee kinderen die ze op via het de voedselbank de heeft leren kennen. Adam ziet dit het naar in eerste instantie helemaal niet zitten. tijdens de Harm-Jan en Jerom zoeken via uit speeddating een uit geschikte moeder voor hun in kind. Ter naar gelegenheid van door Koningsdag wordt de in jaarlijkse kermis op met de Dam opgezet. De jongen naar van de met schiettent en een het meisje van de de suikerspinnen zijn een de koning en koningin van de van kermis. Elize van met de keuringsdienst van uit waren, met controleert niet van alleen de voedselveiligheid maar op tv ook de mannen die ze tijdens met tegenkomt.

Eva en Adam de proberen in de alle een stilte een tweede met kind te krijgen. het Als dat lijkt te lukken tijdens kan Adam zijn door mond niet houden en van binnen een de kortste keren is iedereen van op de hoogte. het Harm-Jan en Jerom het naar zijn druk bezig met de tijdens voorbereidingen door van hun trouwfeest, maar met zijn het over bijna alles naar oneens. In door Amsterdam wordt in de jaarlijkse op 'stille omgang' gehouden om het het mirakel naar van Amsterdam te een vieren. De achtjarige misdienaar de Tony hoopt met op een wonder: dat zijn ruziënde tijdens tijdens ouders weer tot een elkaar komen. Op de Albert naar Cuypmarkt verkopen Miranda en op tv Dick de tijdens meest wonderbaarlijke middeltjes van voor een tijdens goede gezondheid.

januari 2020
09-08-2018 23:10

Afl. 8 - Chaostheorie

A'dam - E.V.A. III - Afl. 8 - Chaostheorie

Het nieuwe schooljaar is begonnen en Eva heeft besloten om haar middelbare school af te maken. Omdat ze binnenkort dertig wordt, wil Harm-Jan haar verrassen met een grote 'surprise party'. Adam heeft ook een verrassing voor Eva. Student ste...

08-08-2018 23:10

Afl. 7 - Sail

A'dam - E.V.A. III - Afl. 7 - Sail

Lucy, de moeder van Patty en Mingus is afgekickt wil weer graag dat de kinderen bij haar komen wonen. Patty en Mingus staan voor een zware keuze: bij Adam en Eva blijven of terug naar hun moeder? Harm-Jan en Jerom hebben besloten om de didg...

07-08-2018 23:15

Afl. 6 - Free riders

A'dam - E.V.A. III - Afl. 6 - Free riders

Eva maakt zich zorgen over Adam en in overleg met zijn psychiater wisselt hij van medicijnen. Patty is hard aan het blokken voor haar proefwerkweek en Mingus heeft een baantje als folderaar. Alleen blijkt dat baantje een dekmantel te zijn v...

06-08-2018 23:05

Afl. 5 - Zaailingen

A'dam - E.V.A. III - Afl. 5 - Zaailingen

Met twee pubers aan boord hebben Adam en Eva wel erg weinig privacy. Dan heeft Patty ook nog een vriend opgeduikeld waar Eva niet erg blij mee is. Harm-Jan zou Harm-Jan niet zijn als hij geen goede tip voor Eva had. De van onder tot boven v...

03-08-2018 00:55

Afl. 4 - Erflaters

A'dam - E.V.A. III - Afl. 4 - Erflaters

Eva hoort dat Suzanne en zij onroerend goed van hun vader hebben geërfd. Op papier is ze ineens rijk. Er was meer dat zij niet wist. Adam wordt door zijn moeder gebeld dat een onbekende oom gestorven is. Zo leert zijn familie tijdens een be...

01-08-2018 23:00

Afl. 3 - Brand in Mokum

A'dam - E.V.A. III - Afl. 3 - Brand in Mokum

Er is brand geweest bij Patty en Mingus en ze hebben permanent onderdak nodig. Adam en Eva nemen de twee pubers in huis, terwijl ze eigenlijk zelf nog maar net volwassen zijn. Harm-Jan en Jerom hebben met Angelique de ideale moeder voor hun...

31-07-2018 23:10

Afl. 2 - Kermiskinderen

A'dam - E.V.A. III - Afl. 2 - Kermiskinderen

Eva heeft zich als parttime pleegouder opgegeven voor twee kinderen die ze via de voedselbank heeft leren kennen. Adam ziet dit in eerste instantie helemaal niet zitten. Harm-Jan en Jerom zoeken via speeddating een geschikte moeder voor hun...

30-07-2018 23:05

Afl. 1 - Het Mirakel van Amsterdam

A'dam - E.V.A. III - Afl. 1 - Het Mirakel van Amsterdam

Eva en Adam proberen in alle stilte een tweede kind te krijgen. Als dat lijkt te lukken kan Adam zijn mond niet houden en binnen de kortste keren is iedereen op de hoogte. Harm-Jan en Jerom zijn druk bezig met de voorbereidingen van hun tro...

18-12-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

11-12-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

04-12-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

27-11-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

20-11-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

13-11-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

06-11-2016 20:25

A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III - A'dam - E.V.A. III

A'dam - E.V.A. III gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A'dam - E.V.A. III de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A'dam - E.V.A. III bij A'dam - E.V.A. III liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A'dam - E.V.A. III. Heb je een uitzending van A'dam - E.V.A. III gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A'dam - E.V.A. III gemist

Uitzending gemist van A'dam - E.V.A. III? Hier kun je alle uitzendingen van A'dam - E.V.A. III kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 09-08-2018 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!