Programma gemist?

Rachel helpt in een dagje het mee met de dokter Manon. Elbert uit gaat op pad met het de duikteam uit van de brandweer en helpt bij tijdens tijdens een in scène gezet ongeval. In in door het lab laten we zien hoe op je op zenuwen werken. En wie de heeft een beter richtingsgevoel? een Rachel de of Elbert?

Rachel met telt spieren, ze tijdens neemt een kijkje bij de naar Nijmeegse naar Vierdaagse en ze krijgt het elektrische de schokjes van Elbert. En Elbert het kijkt mee met op het verwijderen de van amandelen en op tv het plaatsen van buisjes. Rachel tijdens telt spieren, ze door neemt de een kijkje bij door de Nijmeegse Vierdaagse en door ze krijgt elektrische schokjes het van Elbert. En naar Elbert kijkt door mee met het de verwijderen van op amandelen en het plaatsen van het een buisjes. En hij heeft natuurlijk uit een nieuw uit lichaamstrucje! In de lijfshow zie met je de tijdens bijzondere lichamen van twee het freerunners. op tv En de patiënt op de op spoedeisende van hulp is hard op van de balk afgevallen uit bij uit turnen.

Rachel en de Elbert met gaan een nachtje logeren in op tv een slaapkliniek. Carianne is uit dol op kunstschaatsen, tijdens uit maar bij een training gaat het de mis. op Rachel en Elbert gaan een uit nachtje op logeren in een slaapkliniek. tijdens Carianne is dol door op kunstschaatsen, maar bij van een in training gaat het het mis. Ze het komt binnen met een breuk in de haar de been op de op Spoedeisende Hulp. de Elbert kijkt mee met een de ambulancedienst tijdens een tijdens oefening door en hij gaat langs bij een met KNO-arts. de Die weet uit echt alles over... het snot!

We nemen een in kijkje in op tv Elberts maag. Thomas het komt op binnen op de in spoedeisende hulp na een op sliding tijdens een door voetbalwedstrijd en met Rachel maakt instrumenten schoon voor een met operatie. de We nemen een met kijkje in Elberts maag. Thomas in komt binnen op op de spoedeisende met hulp met na een sliding tijdens een met voetbalwedstrijd en Rachel van maakt instrumenten schoon voor door een operatie. En op hoe op kun je onderzoeken of je het van allergisch bent?

Elbert de neemt zijn eigen poep met mee naar een dokter met op tv die er heel blij mee is. op tv En hij gaat naar de straat op een om zoenen te tijdens verzamelen. Elbert neemt de zijn eigen poep de mee naar een de dokter die naar er heel in blij mee is. En een hij gaat de straat door op om met zoenen te verzamelen. Met de de met opbrengst gaat tijdens Rachel checken hoeveel bacteriën er op het je lippen door zitten. Dominique komt de binnen op de op tv spoedeisende hulp met steken op tv en pijn in op tv haar tijdens buik en in het in Topdokslab op tv laten Rachel en Elbert zien hoeveel tijdens gas er op vrijkomt als je uit een scheet laat. Rachel tijdens ontmoet uit een trouwe viervoeter: op hulphond Viktor.

We volgen Timo: door een avondje op tv chillen een eindigt op de spoedeisende hulp. naar En tijdens Rachel en Elbert laten in het in tijdens Topdokslab zien hoe je longen uit werken. We van volgen Timo: een avondje op tv chillen op eindigt op de spoedeisende een hulp. Rachel door en Elbert laten in het Topdokslab in zien hoe van je longen werken. En naar het bijzondere door lichaam van Maarten: hij op kan zo'n uit beetje alles met een uit bal. Elbert doneert uit tijdens zijn bloed bij de bloedbank naar en tijdens kijkt wat ermee gebeurt. uit Rachel krijgt een beestje tijdens op in haar arm. En in is Rachel geschikt tijdens voor de reddingsbrigade?

In een deze aflevering volgen we Cengiz de met op de Spoedeisende Hulp: naar hij is op zijn met arm gevallen en komt tijdens tijdens bij de gipsmeester terecht. Rachel door en Elbert laten zien een hoe je hart een op tv bloed rondpompt door uit je lichaam. In deze aflevering het volgen door we Cengiz op de uit Spoedeisende Hulp: hij is de op zijn arm van gevallen en komt een bij de gipsmeester van terecht. in Rachel en Elbert laten in het de Topdokslab zien naar hoe door je hart bloed rondpompt door je uit lichaam. de Ook zien we in het bijzondere lichaam van de Danielle: ze de kan zich letterlijk in een allerlei een bochten wringen. Elbert door kijkt mee met tijdens een wel heel bijzondere operatie, namelijk een op tv met een robot. En door weet je wat van er met naar je hartslag gebeurt met in een achtbaan? Dat een gaat Elbert op tv testen.

In deze uit aflevering kijken we naar op tv de hoogtepunten van het Topdoks! in In deze aflevering kijken door we naar de het hoogtepunten van Topdoks! de In het met Topdokslab testen Rachel en de Elbert hoe je een makkelijker tegen pijn kunt naar en Rachel en in Elbert gaan samen het op uit pad om de TOPDOK Award op te naar geven aan de leukste, het gekste en grappigste Topdok. met En daar moeten door ze een heel tijdens tijdens eind voor rijden!

Rachel loopt een het dagje mee met in tijdens een huisarts en ze het mag ook een handje met helpen. Elbert fietst zijn van benen uit naar z'n lijf tijdens om te kijken hoeveel in hij zweet en op uit de Spoedeisende uit Hulp komt Naomi binnen. de Rachel loopt een van dagje op tv mee met een huisarts en naar ze mag door ook een handje helpen. de Elbert fietst door zijn in benen uit z'n de lijf om te kijken naar hoeveel hij zweet met en op de Spoedeisende Hulp van komt Naomi op binnen. naar Ze is van haar paard gevallen in in en de dokters naar gaan haar hoofd bekijken. In met het door lab laten Rachel en Elbert zien een een hoe je nieren werken tijdens en Elbert boort een een gaatje.

Rachel ziet echte het hersenen. In het op tv Topdokslab met gaan Rachel het en Elbert testen of door je lichaam goed op temperatuur de blijft na naar een ijskoud bad. het En wat naar nou als je geen door armen hebt? naar Rachel ziet echte uit hersenen. In het op tv Topdokslab gaan Rachel en Elbert door testen de of je lichaam goed op door temperatuur blijft op tv na het een ijskoud bad. En wat op tv nou als je geen door armen hebt? tijdens Dan de doe je alles met je voeten! op Arthur komt uit binnen tijdens op de Spoedeisende Hulp met het pijn in zijn van hand en Elbert gaat in mee met een naar ritje op de in ambulance. En door Elbert heeft weer met een nieuw lichaamstrucje van voor naar je.

Deze een week gaat Rachel de in extreme door kou in, krijgt Elbert uit de uitdaging om naar op hakken te leren met lopen en test Rachel naar haar naar smaakpapillen. Op een de spoedeisende hulp van komt Igor binnen. Deze week uit gaat Rachel de in extreme kou op in, krijgt Elbert de uitdaging de om de op hakken te leren een lopen op tv en test Rachel haar smaakpapillen. door Op van de spoedeisende hulp in komt Igor binnen. op Hij heeft pinnen in zijn been door van na een val van door een hek en het vandaag gaan door ze eruit! In in de lijfshow een tijdens man die wel de heel lang onder water in kan... en Rachel met en Elbert met gaan een weddenschap aan. Hoeveel een spullen naar zitten eigenlijk in een op ambulance?

Elbert op gaat op zoek naar het medicijnen... de in een slang! Rachel kijkt mee op tv met een het team van de naar traumahelikopter. tijdens En ze onderzoekt misselijkheid in een met klein vliegtuig. Elbert met gaat in op zoek naar medicijnen... in in een slang! Rachel in kijkt mee met een het met team van de traumahelikopter. een En ze onderzoekt naar misselijkheid in een klein met op tv vliegtuig. Op de spoedeisende hulp op tv komt Lukas binnen met door een wond op met in zijn voorhoofd en in uit de lijfshow een zie je wat Jelle in allemaal kan op tijdens een klein fietsje. Rachel gaat een langs bij op een dermatoloog die tijdens kijkt naar met moedervlekken. En hoeveel tijdens spuug maak je het in je naar leven aan?

Rachel de telt spieren, ze neemt een een kijkje bij op tv de Nijmeegse in Vierdaagse en naar krijgt elektrische schokjes de van Elbert. En op Elbert kijkt mee met het verwijderen op tv van amandelen en in het naar plaatsen van door buisjes. Rachel telt spieren, tijdens ze neemt door een kijkje bij de een Nijmeegse Vierdaagse en krijgt elektrische in schokjes van het Elbert. En Elbert kijkt uit mee uit met het verwijderen van op tv amandelen een en het plaatsen een van buisjes. En hij heeft in natuurlijk een nieuw lichaamstrucje! op tv In de lijfshow op tv de zie je de bijzondere lichamen op van uit twee freerunners. En de het patiënt op de spoedeisende hulp tijdens is hard op tv van de naar balk afgevallen bij het turnen.

Rachel en Elbert in gaan tijdens een nachtje op tv logeren in een slaapkliniek. Carianne het is dol op kunstschaatsen, de maar door bij een training gaat in het mis. in Rachel en Elbert gaan een naar door nachtje logeren in een op tv slaapkliniek. Carianne is de dol op uit kunstschaatsen, maar bij een de training gaat een het mis. Ze komt binnen op met op tv een breuk in haar been op het de Spoedeisende Hulp. het Elbert kijkt uit mee met op tv de ambulancedienst tijdens een oefening naar en hij gaat op langs bij een het op tv kno-arts. Die weet echt alles over... naar de snot!

We door nemen een kijkje in Elberts de maag. Thomas komt uit van binnen op de een spoedeisende hulp na een door sliding tijdens een voetbalwedstrijd naar en van Rachel maakt instrumenten schoon voor een van van operatie. We nemen een in kijkje in Elberts op tv maag. Thomas komt binnen naar op de spoedeisende hulp op tv na een sliding een in tijdens een voetbalwedstrijd en Rachel maakt de instrumenten tijdens schoon voor een operatie. naar En door hoe kun je onderzoeken een of je tijdens allergisch bent?

juli 2019
03-12-2017 17:30

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel helpt een dagje mee met dokter Manon. Elbert gaat op pad met het duikteam van de brandweer en helpt bij een in scène gezet ongeval. In het lab laten we zien hoe je zenuwen werken. En wie heeft een beter richtingsgevoel? Rachel of Elb...

03-07-2017 17:30

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel telt spieren, ze neemt een kijkje bij de Nijmeegse Vierdaagse en ze krijgt elektrische schokjes van Elbert. En Elbert kijkt mee met het verwijderen van amandelen en het plaatsen van buisjes. Rachel telt spieren, ze neemt een kijkje b...

26-06-2017 17:35

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel en Elbert gaan een nachtje logeren in een slaapkliniek. Carianne is dol op kunstschaatsen, maar bij een training gaat het mis. Rachel en Elbert gaan een nachtje logeren in een slaapkliniek. Carianne is dol op kunstschaatsen, maar bij...

19-06-2017 17:35

Topdoks

Topdoks - Topdoks

We nemen een kijkje in Elberts maag. Thomas komt binnen op de spoedeisende hulp na een sliding tijdens een voetbalwedstrijd en Rachel maakt instrumenten schoon voor een operatie. We nemen een kijkje in Elberts maag. Thomas komt binnen op de...

12-06-2017 17:35

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Elbert neemt zijn eigen poep mee naar een dokter die er heel blij mee is. En hij gaat de straat op om zoenen te verzamelen. Elbert neemt zijn eigen poep mee naar een dokter die er heel blij mee is. En hij gaat de straat op om zoenen te verz...

05-06-2017 17:35

Topdoks

Topdoks - Topdoks

We volgen Timo: een avondje chillen eindigt op de spoedeisende hulp. En Rachel en Elbert laten in het Topdokslab zien hoe je longen werken. We volgen Timo: een avondje chillen eindigt op de spoedeisende hulp. Rachel en Elbert laten in het T...

29-05-2017 17:35

Topdoks

Topdoks - Topdoks

In deze aflevering volgen we Cengiz op de Spoedeisende Hulp: hij is op zijn arm gevallen en komt bij de gipsmeester terecht. Rachel en Elbert laten zien hoe je hart bloed rondpompt door je lichaam. In deze aflevering volgen we Cengiz op de ...

29-01-2017 13:40

Topdoks

Topdoks - Topdoks

In deze aflevering kijken we naar de hoogtepunten van Topdoks! In deze aflevering kijken we naar de hoogtepunten van Topdoks! In het Topdokslab testen Rachel en Elbert hoe je makkelijker tegen pijn kunt en Rachel en Elbert gaan samen op pad...

29-01-2017 13:15

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel loopt een dagje mee met een huisarts en ze mag ook een handje helpen. Elbert fietst zijn benen uit z'n lijf om te kijken hoeveel hij zweet en op de Spoedeisende Hulp komt Naomi binnen. Rachel loopt een dagje mee met een huisarts en z...

29-01-2017 12:50

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel ziet echte hersenen. In het Topdokslab gaan Rachel en Elbert testen of je lichaam goed op temperatuur blijft na een ijskoud bad. En wat nou als je geen armen hebt? Rachel ziet echte hersenen. In het Topdokslab gaan Rachel en Elbert t...

29-01-2017 12:25

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Deze week gaat Rachel de extreme kou in, krijgt Elbert de uitdaging om op hakken te leren lopen en test Rachel haar smaakpapillen. Op de spoedeisende hulp komt Igor binnen. Deze week gaat Rachel de extreme kou in, krijgt Elbert de uitdaging...

29-01-2017 12:05

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Elbert gaat op zoek naar medicijnen... in een slang! Rachel kijkt mee met het team van de traumahelikopter. En ze onderzoekt misselijkheid in een klein vliegtuig. Elbert gaat op zoek naar medicijnen... in een slang! Rachel kijkt mee met het...

28-01-2017 14:10

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel telt spieren, ze neemt een kijkje bij de Nijmeegse Vierdaagse en krijgt elektrische schokjes van Elbert. En Elbert kijkt mee met het verwijderen van amandelen en het plaatsen van buisjes. Rachel telt spieren, ze neemt een kijkje bij ...

28-01-2017 13:45

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel en Elbert gaan een nachtje logeren in een slaapkliniek. Carianne is dol op kunstschaatsen, maar bij een training gaat het mis. Rachel en Elbert gaan een nachtje logeren in een slaapkliniek. Carianne is dol op kunstschaatsen, maar bij...

28-01-2017 13:20

Topdoks

Topdoks - Topdoks

We nemen een kijkje in Elberts maag. Thomas komt binnen op de spoedeisende hulp na een sliding tijdens een voetbalwedstrijd en Rachel maakt instrumenten schoon voor een operatie. We nemen een kijkje in Elberts maag. Thomas komt binnen op de...

Je bekijkt momenteel pagina 7 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Topdoks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Topdoks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Topdoks bij Topdoks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Topdoks. Heb je een uitzending van Topdoks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Topdoks gemist

Uitzending gemist van Topdoks? Hier kun je alle uitzendingen van Topdoks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 119
  • Laatste uitzending op 14-07-2019 om 16:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord