Programma gemist?

Rachel telt spieren, het ze neemt een uit kijkje bij de een Nijmeegse van Vierdaagse en ze een krijgt elektrische schokjes van naar Elbert. En Elbert van kijkt op tv mee met het verwijderen het van amandelen en het plaatsen uit van buisjes. op Rachel met telt spieren, ze neemt een kijkje een naar bij de Nijmeegse Vierdaagse en ze naar het krijgt elektrische schokjes van de Elbert. En Elbert kijkt mee door met het het verwijderen van de amandelen en tijdens het plaatsen van buisjes. En hij een heeft de natuurlijk een nieuw lichaamstrucje! met In een de lijfshow zie je de bijzondere van lichamen van door twee freerunners. En op de patiënt op de op spoedeisende met hulp is hard van de op tv op tv balk afgevallen bij op tv turnen.

Rachel in en Elbert gaan een nachtje het logeren het in een slaapkliniek. Carianne is tijdens dol op kunstschaatsen, uit maar in bij een van training gaat het van mis. Rachel en Elbert gaan een in nachtje logeren in een uit een slaapkliniek. Carianne is dol op van kunstschaatsen, maar bij op een een training gaat het mis. met Ze komt binnen met naar de een breuk in haar uit been op van de Spoedeisende Hulp. Elbert kijkt mee tijdens met uit de ambulancedienst op tijdens een oefening uit en hij gaat van langs bij een KNO-arts. Die met weet met echt alles over... op snot!

We nemen een op tv kijkje naar in Elberts maag. Thomas komt in binnen op de een een spoedeisende hulp na een sliding de tijdens van een voetbalwedstrijd en Rachel van maakt instrumenten schoon voor van een operatie. We van nemen op een kijkje in Elberts maag. het Thomas komt binnen op met de een spoedeisende hulp na een het sliding tijdens op tv een voetbalwedstrijd en Rachel maakt op instrumenten schoon voor met een in operatie. En hoe kun je op onderzoeken of je tijdens uit allergisch bent?

Elbert naar neemt zijn eigen tijdens poep mee naar naar een dokter die een er heel blij mee uit is. een En hij gaat de met straat op om zoenen op te verzamelen. Elbert naar neemt uit zijn eigen poep mee naar op een dokter die de er heel blij in mee is. En uit hij gaat de op tv straat op uit om zoenen te in verzamelen. Met de de opbrengst gaat Rachel tijdens checken hoeveel bacteriën er op tv op tijdens je lippen zitten. Dominique komt binnen de op de spoedeisende uit hulp op tv met steken op en pijn in met haar buik en in het van Topdokslab laten Rachel en in op tv Elbert zien hoeveel gas door er vrijkomt van als je een in scheet laat. Rachel ontmoet een uit trouwe viervoeter: hulphond van Viktor.

We uit volgen Timo: een in avondje chillen eindigt met op de van spoedeisende hulp. En Rachel en op tv Elbert laten in het uit Topdokslab zien hoe op op je longen werken. We de volgen Timo: een avondje chillen een eindigt op naar de spoedeisende hulp. door Rachel en met Elbert laten op in het Topdokslab zien hoe je met longen werken. met En het bijzondere lichaam op tv van Maarten: een hij kan zo'n beetje in alles op met een bal. Elbert een doneert naar zijn bloed bij de bloedbank en tijdens kijkt wat ermee de gebeurt. Rachel naar krijgt een beestje naar op haar in arm. En is Rachel geschikt uit voor de tijdens reddingsbrigade?

In deze aflevering een op tv volgen we Cengiz de op de Spoedeisende Hulp: hij door is op zijn op arm gevallen naar en komt op bij de gipsmeester terecht. Rachel en het Elbert laten uit zien op hoe je hart de bloed rondpompt door je lichaam. In naar met deze aflevering volgen tijdens we Cengiz op de met Spoedeisende Hulp: hij is op met zijn arm door gevallen en komt bij uit de de gipsmeester terecht. Rachel en Elbert een laten in het het Topdokslab naar zien hoe je hart op tv bloed op rondpompt door je tijdens lichaam. Ook zien van we het bijzondere lichaam van Danielle: een ze van kan zich letterlijk op in allerlei bochten wringen. Elbert tijdens kijkt mee met de een op wel heel bijzondere operatie, namelijk op met tijdens een robot. En weet met je wat er met het het je hartslag gebeurt in een achtbaan? tijdens Dat gaat Elbert uit tijdens testen.

In deze aflevering in het kijken we naar de hoogtepunten van het op Topdoks! In deze aflevering kijken we de naar de naar hoogtepunten van op tv Topdoks! In het de Topdokslab testen Rachel en Elbert door hoe je uit makkelijker tegen de pijn kunt en het Rachel en de Elbert gaan samen naar op pad om met de TOPDOK Award naar te geven aan de het leukste, gekste en uit grappigste Topdok. En daar tijdens moeten ze een de heel eind voor in rijden!

Rachel door loopt een dagje op mee met een huisarts en een ze mag ook in een handje helpen. op tv Elbert fietst zijn van benen tijdens uit z'n lijf in om te in kijken hoeveel hij zweet op tv en op de op tv Spoedeisende Hulp in komt Naomi binnen. Rachel door loopt een dagje mee met door een huisarts met en ze de mag ook tijdens een handje helpen. de Elbert fietst zijn tijdens benen uit z'n lijf het om te kijken hoeveel de hij van zweet en op de Spoedeisende Hulp van komt Naomi door binnen. Ze het is van haar paard door gevallen met en de dokters gaan haar hoofd op bekijken. In het het lab laten op tv Rachel en tijdens Elbert zien de hoe je nieren werken en Elbert uit boort een op tv gaatje.

Rachel de ziet echte hersenen. In tijdens het Topdokslab door gaan Rachel het en Elbert testen of het je lichaam goed van op temperatuur blijft met na een ijskoud door bad. En wat van nou als de je geen armen hebt? Rachel ziet tijdens echte het hersenen. In het Topdokslab van gaan Rachel met en Elbert testen of je met lichaam door goed op temperatuur door blijft na een met ijskoud bad. En wat door nou als je geen op tv armen hebt? een Dan doe door je alles met je door voeten! Arthur in komt binnen met op de Spoedeisende Hulp met pijn naar in zijn naar hand en Elbert van gaat op mee met een ritje op de op ambulance. En een Elbert heeft uit weer een nieuw lichaamstrucje voor op door je.

Deze door week gaat uit Rachel de extreme kou het in, krijgt Elbert in de uitdaging om op naar hakken op te leren lopen het en test Rachel van haar smaakpapillen. Op de een spoedeisende hulp komt Igor door binnen. Deze naar week gaat Rachel uit de extreme kou in, krijgt het tijdens Elbert de uitdaging een om op hakken het te leren lopen uit en test Rachel haar smaakpapillen. naar Op de een spoedeisende hulp komt van Igor binnen. Hij heeft pinnen in in door zijn been in na een val van een naar hek en vandaag gaan tijdens ze eruit! een In de lijfshow een door man het die wel heel lang tijdens onder water kan... en tijdens Rachel door en Elbert gaan een het weddenschap met aan. Hoeveel spullen het zitten eigenlijk in een naar ambulance?

Elbert door gaat op zoek naar medicijnen... door in een slang! tijdens Rachel door kijkt mee op met het team van naar de traumahelikopter. van En ze onderzoekt misselijkheid in een uit klein vliegtuig. van Elbert gaat op zoek van naar medicijnen... door in met een slang! Rachel kijkt mee met de het team op van de de traumahelikopter. En ze onderzoekt misselijkheid door een in een klein vliegtuig. Op de door spoedeisende van hulp komt tijdens Lukas binnen met een in wond op zijn voorhoofd van en in de door lijfshow door zie je wat uit Jelle allemaal kan op de een klein fietsje. Rachel gaat op langs bij een naar dermatoloog die kijkt van naar op tv moedervlekken. En hoeveel het spuug maak je in je door leven naar aan?

Rachel tijdens telt spieren, ze met neemt een kijkje bij in de Nijmeegse Vierdaagse en tijdens door krijgt elektrische schokjes van tijdens Elbert. En Elbert kijkt in mee met het met verwijderen van amandelen tijdens en het plaatsen van op buisjes. Rachel de telt tijdens spieren, ze neemt een kijkje op tv bij de op tv Nijmeegse Vierdaagse door en krijgt elektrische door schokjes van Elbert. En Elbert kijkt de mee met het in van verwijderen van amandelen met en het plaatsen van buisjes. En tijdens hij heeft natuurlijk in een nieuw lichaamstrucje! de In op de lijfshow zie je uit de bijzondere op tv lichamen van twee freerunners. En in de patiënt op tijdens de spoedeisende door hulp uit is hard van de het balk afgevallen bij in turnen.

Rachel van en Elbert gaan een nachtje van logeren in van een slaapkliniek. het Carianne is dol op op tv kunstschaatsen, maar bij een een training gaat het op mis. Rachel door en Elbert het gaan een nachtje logeren een in een slaapkliniek. Carianne in is dol op met kunstschaatsen, in maar bij een van training gaat het mis. het Ze komt in binnen met een breuk in het haar van been op de tijdens Spoedeisende Hulp. Elbert kijkt de mee met door de ambulancedienst tijdens een oefening door op tv en hij gaat langs bij een uit kno-arts. Die in weet echt een alles over... door snot!

We nemen een uit kijkje in Elberts door maag. het Thomas komt binnen op op de door spoedeisende hulp na op tv een sliding tijdens een voetbalwedstrijd een en Rachel op tv maakt instrumenten schoon voor een in operatie. We nemen de op tv een kijkje in door Elberts maag. Thomas komt binnen op een de op tv spoedeisende hulp na op tv een sliding tijdens een voetbalwedstrijd naar op en Rachel maakt instrumenten schoon voor in naar een operatie. En hoe kun je uit onderzoeken door of je allergisch van bent?

Elbert neemt het zijn eigen poep op tv mee naar een dokter tijdens door die er heel de blij mee is. een En hij gaat de de straat op om op tv zoenen te door verzamelen. Elbert neemt zijn op tv eigen poep mee naar een een dokter in die er heel het blij mee is. En hij van gaat de straat door op om zoenen met door te verzamelen. Met naar de opbrengst gaat Rachel checken door hoeveel bacteriën op tv er op je lippen met zitten. de Dominique komt binnen op de spoedeisende naar hulp op met steken en in pijn in haar buik en in tijdens in het Topdokslab laten een Rachel en Elbert uit zien hoeveel gas op er vrijkomt van als je een de scheet laat. Rachel ontmoet tijdens een trouwe viervoeter: hulphond in Viktor.

november 2017
03-07-2017 17:30

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel telt spieren, ze neemt een kijkje bij de Nijmeegse Vierdaagse en ze krijgt elektrische schokjes van Elbert. En Elbert kijkt mee met het verwijderen van amandelen en het plaatsen van buisjes. Rachel telt spieren, ze neemt een kijkje b...

26-06-2017 17:35

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel en Elbert gaan een nachtje logeren in een slaapkliniek. Carianne is dol op kunstschaatsen, maar bij een training gaat het mis. Rachel en Elbert gaan een nachtje logeren in een slaapkliniek. Carianne is dol op kunstschaatsen, maar bij...

19-06-2017 17:35

Topdoks

Topdoks - Topdoks

We nemen een kijkje in Elberts maag. Thomas komt binnen op de spoedeisende hulp na een sliding tijdens een voetbalwedstrijd en Rachel maakt instrumenten schoon voor een operatie. We nemen een kijkje in Elberts maag. Thomas komt binnen op de...

12-06-2017 17:35

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Elbert neemt zijn eigen poep mee naar een dokter die er heel blij mee is. En hij gaat de straat op om zoenen te verzamelen. Elbert neemt zijn eigen poep mee naar een dokter die er heel blij mee is. En hij gaat de straat op om zoenen te verz...

05-06-2017 17:35

Topdoks

Topdoks - Topdoks

We volgen Timo: een avondje chillen eindigt op de spoedeisende hulp. En Rachel en Elbert laten in het Topdokslab zien hoe je longen werken. We volgen Timo: een avondje chillen eindigt op de spoedeisende hulp. Rachel en Elbert laten in het T...

29-05-2017 17:35

Topdoks

Topdoks - Topdoks

In deze aflevering volgen we Cengiz op de Spoedeisende Hulp: hij is op zijn arm gevallen en komt bij de gipsmeester terecht. Rachel en Elbert laten zien hoe je hart bloed rondpompt door je lichaam. In deze aflevering volgen we Cengiz op de ...

29-01-2017 13:40

Topdoks

Topdoks - Topdoks

In deze aflevering kijken we naar de hoogtepunten van Topdoks! In deze aflevering kijken we naar de hoogtepunten van Topdoks! In het Topdokslab testen Rachel en Elbert hoe je makkelijker tegen pijn kunt en Rachel en Elbert gaan samen op pad...

29-01-2017 13:15

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel loopt een dagje mee met een huisarts en ze mag ook een handje helpen. Elbert fietst zijn benen uit z'n lijf om te kijken hoeveel hij zweet en op de Spoedeisende Hulp komt Naomi binnen. Rachel loopt een dagje mee met een huisarts en z...

29-01-2017 12:50

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel ziet echte hersenen. In het Topdokslab gaan Rachel en Elbert testen of je lichaam goed op temperatuur blijft na een ijskoud bad. En wat nou als je geen armen hebt? Rachel ziet echte hersenen. In het Topdokslab gaan Rachel en Elbert t...

29-01-2017 12:25

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Deze week gaat Rachel de extreme kou in, krijgt Elbert de uitdaging om op hakken te leren lopen en test Rachel haar smaakpapillen. Op de spoedeisende hulp komt Igor binnen. Deze week gaat Rachel de extreme kou in, krijgt Elbert de uitdaging...

29-01-2017 12:05

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Elbert gaat op zoek naar medicijnen... in een slang! Rachel kijkt mee met het team van de traumahelikopter. En ze onderzoekt misselijkheid in een klein vliegtuig. Elbert gaat op zoek naar medicijnen... in een slang! Rachel kijkt mee met het...

28-01-2017 14:10

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel telt spieren, ze neemt een kijkje bij de Nijmeegse Vierdaagse en krijgt elektrische schokjes van Elbert. En Elbert kijkt mee met het verwijderen van amandelen en het plaatsen van buisjes. Rachel telt spieren, ze neemt een kijkje bij ...

28-01-2017 13:45

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel en Elbert gaan een nachtje logeren in een slaapkliniek. Carianne is dol op kunstschaatsen, maar bij een training gaat het mis. Rachel en Elbert gaan een nachtje logeren in een slaapkliniek. Carianne is dol op kunstschaatsen, maar bij...

28-01-2017 13:20

Topdoks

Topdoks - Topdoks

We nemen een kijkje in Elberts maag. Thomas komt binnen op de spoedeisende hulp na een sliding tijdens een voetbalwedstrijd en Rachel maakt instrumenten schoon voor een operatie. We nemen een kijkje in Elberts maag. Thomas komt binnen op de...

28-01-2017 12:55

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Elbert neemt zijn eigen poep mee naar een dokter die er heel blij mee is. En hij gaat de straat op om zoenen te verzamelen. Elbert neemt zijn eigen poep mee naar een dokter die er heel blij mee is. En hij gaat de straat op om zoenen te verz...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Topdoks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Topdoks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Topdoks bij Topdoks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Topdoks. Heb je een uitzending van Topdoks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Topdoks gemist

Uitzending gemist van Topdoks? Hier kun je alle uitzendingen van Topdoks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 03-07-2017 om 17:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord