Programma gemist?

Rachel gaat de van extreme de kou in, Elbert krijgt de de uitdaging tijdens om op hakken te in leren het lopen en Rachel test haar in smaakpapillen. Op de een Spoedeisende Hulp komt de Igor binnen. Hij door heeft pinnen naar in zijn been na een de val van een de door hek en vandaag gaan naar ze eruit! In de lijfshow naar een man in die wel heel tijdens lang onder naar water kan... in en Rachel en Elbert gaan een van door weddenschap aan. Hoeveel spullen met zitten er met eigenlijk in een een ambulance?

Rachel de en Elbert zoeken uit uit wat er met je met lijf gebeurt tijdens als je op tv ouder wordt naar en in het Topdokslab laten de ze zien dat je het van alles kunt op zien door met je ooghoeken. Soms met werkt je lijf net de een beetje het anders, zoals bij Milan, in een jongen met het diabetes. een Hij laat Rachel in zien hoe het is om naar daarmee te de leven en Rachel gaat op van het ook een op beetje zelf ervaren. op En natuurlijk kun op je weer een interessant nieuw lichaamstrucje een uit uitproberen.

Rachel telt spieren, van door ze neemt een kijkje bij de uit Nijmeegse Vierdaagse naar en door ze krijgt elektrische schokjes van Elbert. in En Elbert op kijkt een mee met het verwijderen van amandelen tijdens en op tv het plaatsen van tijdens buisjes. En op tv hij heeft natuurlijk een door nieuw lichaamstrucje! In de met lijfshow zie met je de op tv bijzondere lichamen van tijdens twee freerunners. En met de patiënt op de op tv spoedeisende hulp is hard in van de balk het afgevallen bij een turnen.

Rachel in en Elbert gaan in een nachtje logeren in op een slaapkliniek. Carianne is van dol op kunstschaatsen, met op tv maar bij een training tijdens gaat het mis. Ze in komt binnen met een op breuk een in haar van been op de Spoedeisende Hulp. Elbert tijdens op kijkt mee met naar de ambulancedienst tijdens een met oefening en hij gaat langs een bij een in KNO-arts. Die weet echt het alles over... uit snot!

We door nemen een kijkje een in Elberts van maag. Thomas komt binnen op met de naar spoedeisende hulp na een sliding door tijdens een voetbalwedstrijd en met Rachel maakt een instrumenten uit schoon voor een operatie. En de hoe kun op je onderzoeken of met je allergisch op bent?

Elbert het neemt zijn met eigen poep mee naar de een dokter die er heel met blij mee door is. En hij gaat van de straat op op om zoenen van te verzamelen. uit Met de opbrengst door gaat Rachel een checken hoeveel bacterieën er op je in tijdens lippen zitten. Dominique komt binnen het op de spoedeisende hulp een met steken en uit door pijn in haar buik en in tijdens het Topdokslab laten naar Rachel en Elbert in zien hoeveel uit gas er vrijkomt als naar je op een scheet laat. Rachel tijdens ontmoet een door trouwe viervoeter: op tv hulphond Viktor.

Rachel op tv en Elbert een zoeken uit wat er met een je de lijf gebeurt als met je ouder wordt en in een het Topdokslab laten uit ze zien dat je naar van alles naar kunt zien met op je uit ooghoeken. Soms werkt je lijf op net een een beetje anders, zoals bij Milan, tijdens een een jongen met diabetes. op tv Hij laat op tv Rachel zien hoe het is om op daar op tv mee te naar leven en Rachel gaat van het ook een beetje naar zelf naar ervaren. En natuurlijk kun een je weer het een interessant nieuw lichaamstrucje de uitproberen.

Rachel door en Elbert doen een door poging met om CliniClown te worden. op Dat word je niet zomaar: door ze lopen mee op tv met uit Noena en Moes en tijdens ze gaan zelf naar een act bedenken, maar met zijn ze met ook klaar op tv voor het echte op tv werk? Rachel de en Elbert doen een experiment naar waarbij je bloed sneller de gaat stromen of met juist niet, naar en Rachel leert op tv wat je in moet doen door als je met een auto de in het door water komt.

Rachel loopt met mee met de door EHBO tijdens tijdens een bevrijdingsfestival en we de volgen Isabella die binnen door is gekomen van op de Spoedeisende Hulp in met het een hondenbeet. Elbert maakt medicijnen met met naar de apothekers van het ziekenhuis op tv en Rachel op tv ontdekt wat uit er gebeurt uit als je niets meer op hoort en niets op meer ziet. In een het Topdokslab laten Rachel en met Elbert zien hoe van je op tv oogpupil werkt.

Rachel een en Elbert bewijzen dat oorsmeer met goed voor je de is. En een Rachel in ontdekt hoe moeilijk door het werk van een in chirurg is. Verder volgen op we Naomi, het die na een een operatie aan haar been opnieuw naar moet leren het lopen. Elbert van volgt haar tijdens de naar operatie en op de revalidatie met een van bijzonder apparaat. En uit een trucje met donuts, op tv leuk om van met je vrienden of het familie te naar doen met oud en een op tv nieuw.

Rachel en Elbert naar leren op hoe je moet het vallen zonder iets tijdens te breken en wie met van hen kan dat uit het beste? Dat een uit wordt een wedstrijdje! Elbert helpt door mee tijdens een opruiming op in het ziekenhuis naar en in het op in topdokslab snijden Rachel en in Elbert in een met varkenslever om te door laten zien van hoe jouw lever werkt! En met we volgen op Dyllian, die na het een verjaardagsfeestje op de spoedeisende van hulp een terechtkomt.

Je op gaat ervan uit de dat je uit lichaam goed werkt. Maar op bij sommige kinderen werkt het het lichaam toch net de een van beetje anders. We laten zien op hoe tijdens ze daarmee omgaan. En door we op volgen Claire. Ze op tv heeft een heel de bijzondere prothese. Elbert loopt een dagje het mee met door een radioloog en voor door een interessant experiment in met en Rachel poetst tijdens twee dagen lang haar tanden op tv niet.

Rachel tijdens gaat op in zoek naar teken. in Hoe gevaarlijk zijn ze? naar Elbert bekijkt door ze van dichtbij in een uit speciaal tijdens lab. In het eigen naar topdokslab stuurt Elbert Rachel op het pad om te op tv van kijken hoe lang je aderen een zijn. Elbert duikt in door de door wereld van op de reddingsbrigade en moet zelf van ook het gered worden. Patiënt Daan krijgt een tijdens speciaal apparaatje naar waardoor hij naar beter kan horen de en Elbert mag meehelpen van om dat in zijn op tv oor te een zetten.

Rachel helpt een naar de dagje mee met door dokter Manon. Elbert gaat op door pad tijdens met het duikteam van in de brandweer en met helpt bij een in in scène gezet ongeval. In in het door lab laten we zien een hoe je zenuwen tijdens werken. door En wie heeft een beter richtingsgevoel? door Rachel het of Elbert?

We met volgen Timo: het een avondje chillen een eindigt op de in spoedeisende hulp. Rachel en Elbert in laten in het van Topdokslab zien hoe het je longen werken. En het het van bijzondere lichaam van Maarten: door hij kan zo'n beetje uit een alles met een bal. Elbert tijdens doneert zijn bloed bij een de bloedbank en met kijkt wat ermee met gebeurt. Rachel krijgt tijdens een tijdens beestje op haar arm. met En is Rachel de geschikt voor uit de reddingsbrigade?

april 2018
15-04-2018 16:35

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel gaat de extreme kou in, Elbert krijgt de uitdaging om op hakken te leren lopen en Rachel test haar smaakpapillen. Op de Spoedeisende Hulp komt Igor binnen. Hij heeft pinnen in zijn been na een val van een hek en vandaag gaan ze eruit...

08-04-2018 16:40

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel en Elbert zoeken uit wat er met je lijf gebeurt als je ouder wordt en in het Topdokslab laten ze zien dat je van alles kunt zien met je ooghoeken. Soms werkt je lijf net een beetje anders, zoals bij Milan, een jongen met diabetes. Hi...

01-04-2018 16:30

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel telt spieren, ze neemt een kijkje bij de Nijmeegse Vierdaagse en ze krijgt elektrische schokjes van Elbert. En Elbert kijkt mee met het verwijderen van amandelen en het plaatsen van buisjes. En hij heeft natuurlijk een nieuw lichaams...

25-03-2018 16:40

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel en Elbert gaan een nachtje logeren in een slaapkliniek. Carianne is dol op kunstschaatsen, maar bij een training gaat het mis. Ze komt binnen met een breuk in haar been op de Spoedeisende Hulp. Elbert kijkt mee met de ambulancedienst...

18-03-2018 17:40

Topdoks

Topdoks - Topdoks

We nemen een kijkje in Elberts maag. Thomas komt binnen op de spoedeisende hulp na een sliding tijdens een voetbalwedstrijd en Rachel maakt instrumenten schoon voor een operatie. En hoe kun je onderzoeken of je allergisch bent?

11-03-2018 17:40

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Elbert neemt zijn eigen poep mee naar een dokter die er heel blij mee is. En hij gaat de straat op om zoenen te verzamelen. Met de opbrengst gaat Rachel checken hoeveel bacterieën er op je lippen zitten. Dominique komt binnen op de spoedeis...

11-03-2018 12:40

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel en Elbert zoeken uit wat er met je lijf gebeurt als je ouder wordt en in het Topdokslab laten ze zien dat je van alles kunt zien met je ooghoeken. Soms werkt je lijf net een beetje anders, zoals bij Milan, een jongen met diabetes. Hi...

10-03-2018 14:50

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel en Elbert doen een poging om CliniClown te worden. Dat word je niet zomaar: ze lopen mee met Noena en Moes en ze gaan zelf een act bedenken, maar zijn ze ook klaar voor het echte werk? Rachel en Elbert doen een experiment waarbij je ...

10-03-2018 14:25

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel loopt mee met de EHBO tijdens een bevrijdingsfestival en we volgen Isabella die binnen is gekomen op de Spoedeisende Hulp met een hondenbeet. Elbert maakt medicijnen met de apothekers van het ziekenhuis en Rachel ontdekt wat er gebeu...

10-03-2018 14:00

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel en Elbert bewijzen dat oorsmeer goed voor je is. En Rachel ontdekt hoe moeilijk het werk van een chirurg is. Verder volgen we Naomi, die na een operatie aan haar been opnieuw moet leren lopen. Elbert volgt haar tijdens de operatie en...

10-03-2018 13:40

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel en Elbert leren hoe je moet vallen zonder iets te breken en wie van hen kan dat het beste? Dat wordt een wedstrijdje! Elbert helpt mee tijdens een opruiming in het ziekenhuis en in het topdokslab snijden Rachel en Elbert in een varke...

10-03-2018 13:15

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Je gaat ervan uit dat je lichaam goed werkt. Maar bij sommige kinderen werkt het lichaam toch net een beetje anders. We laten zien hoe ze daarmee omgaan. En we volgen Claire. Ze heeft een heel bijzondere prothese. Elbert loopt een dagje mee...

10-03-2018 12:50

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel gaat op zoek naar teken. Hoe gevaarlijk zijn ze? Elbert bekijkt ze van dichtbij in een speciaal lab. In het eigen topdokslab stuurt Elbert Rachel op pad om te kijken hoe lang je aderen zijn. Elbert duikt in de wereld van de reddingsb...

10-03-2018 12:25

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel helpt een dagje mee met dokter Manon. Elbert gaat op pad met het duikteam van de brandweer en helpt bij een in scène gezet ongeval. In het lab laten we zien hoe je zenuwen werken. En wie heeft een beter richtingsgevoel? Rachel of Elb...

04-03-2018 17:45

Topdoks

Topdoks - Topdoks

We volgen Timo: een avondje chillen eindigt op de spoedeisende hulp. Rachel en Elbert laten in het Topdokslab zien hoe je longen werken. En het bijzondere lichaam van Maarten: hij kan zo'n beetje alles met een bal. Elbert doneert zijn bloed...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Topdoks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Topdoks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Topdoks bij Topdoks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Topdoks. Heb je een uitzending van Topdoks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Topdoks gemist

Uitzending gemist van Topdoks? Hier kun je alle uitzendingen van Topdoks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 56
  • Laatste uitzending op 15-04-2018 om 16:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord