Programma gemist?

We de volgen Cengiz op van de Spoedeisende Hulp: hij met is door op zijn arm gevallen en met komt bij de uit gipsmeester terecht. in Rachel en Elbert laten in tijdens het een Topdokslab zien hoe je op tv hart bloed uit rondpompt door je naar lichaam. Ook zien in we het op tv bijzondere lichaam van Danielle: ze naar kan naar zich letterlijk in allerlei bochten van wringen. door Elbert kijkt mee van met een wel heel bijzondere operatie, een namelijk op met een robot. En weet met je wat er op met je in hartslag gebeurt in van een naar achtbaan? Dat gaat Elbert door testen.

We naar kijken naar de hoogtepunten van op tv Topdoks. In tijdens het Topdokslab testen naar Rachel op tv en Elbert hoe op je makkelijker tegen op pijn kunt en de Rachel en Elbert gaan op tv samen op een pad om de TOPDOK Award tijdens te geven met aan de leukste, gekste en naar grappigste Topdok. En naar daar moeten ze met een een heel eind voor met rijden.

Rachel door loopt een het dagje mee met een huisarts en op tijdens ze mag ook een door handje helpen. Elbert een fietst zijn benen uit z'n naar lijf uit om te kijken hoeveel tijdens hij zweet en met op de Spoedeisende Hulp tijdens komt op tv Naomi binnen. Ze is van naar haar paard op gevallen het en de dokters gaan op tv haar hoofd bekijken. In uit het lab laten op Rachel en de Elbert zien het hoe je nieren werken en Elbert naar boort een naar gaatje.

Rachel op ziet echte hersenen. In het in Topdokslab het gaan Rachel en op tv Elbert testen of je lichaam op tv goed op temperatuur het blijft na een een ijskoud bad. En in wat nou als tijdens je geen de armen hebt? het Dan doe je alles het met je voeten! Arthur uit door komt binnen op de Spoedeisende van Hulp op met pijn in zijn hand en van Elbert naar gaat mee de met een ritje op de ambulance. het En Elbert het heeft van weer een nieuw lichaamstrucje voor met je.

Rachel gaat de op tv extreme kou naar in, Elbert uit krijgt de uitdaging van om op op hakken te leren lopen en de Rachel test haar smaakpapillen. het op tv Op de Spoedeisende uit Hulp komt Igor binnen. Hij heeft op tv pinnen in zijn tijdens been na op tv een val van door een hek en de vandaag gaan ze eruit! uit In de lijfshow tijdens een man een die wel heel tijdens lang onder met water kan... de en Rachel en Elbert de gaan een weddenschap een aan. Hoeveel spullen zitten naar er eigenlijk in met een met ambulance?

Rachel en van Elbert zoeken uit wat op tijdens er met je lijf gebeurt van als je ouder het wordt in en in het Topdokslab laten ze tijdens in zien dat je van alles van kunt zien met op je ooghoeken. Soms naar werkt je lijf met net een beetje anders, tijdens zoals bij door Milan, een jongen met een diabetes. door Hij laat Rachel uit zien hoe het is naar om daarmee te in leven en Rachel op tv gaat door het ook een beetje naar zelf ervaren. En natuurlijk op tv kun uit je weer een interessant naar nieuw lichaamstrucje uit uitproberen.

Rachel telt uit spieren, ze neemt een door naar kijkje bij de het Nijmeegse Vierdaagse en ze krijgt elektrische uit met schokjes van Elbert. in En Elbert kijkt mee met het een verwijderen tijdens van amandelen en het de plaatsen van buisjes. En een hij heeft door natuurlijk door een nieuw lichaamstrucje! In de de lijfshow zie in je de tijdens bijzondere lichamen van door twee freerunners. En de de patiënt op de spoedeisende op hulp is hard de van de balk afgevallen met bij op turnen.

Rachel en Elbert het gaan met een nachtje logeren het in een slaapkliniek. Carianne is naar dol op kunstschaatsen, door van maar bij een training gaat uit het mis. Ze komt de binnen met een van breuk in in haar been op in de Spoedeisende Hulp. Elbert op tv tijdens kijkt mee met de ambulancedienst tijdens op een oefening op en hij gaat langs een naar bij een KNO-arts. op tv Die weet echt alles uit over... snot!

We op nemen een kijkje in een Elberts maag. Thomas komt naar binnen op met de spoedeisende hulp na tijdens een sliding uit tijdens een voetbalwedstrijd en het uit Rachel maakt instrumenten schoon door voor een operatie. En hoe naar tijdens kun je onderzoeken uit of je allergisch in bent?

Elbert neemt een zijn eigen uit poep mee naar van een dokter die uit er heel met blij mee is. En hij op gaat de straat uit op het om zoenen te verzamelen. Met op tv de op opbrengst gaat Rachel op checken hoeveel bacterieën er op je van lippen zitten. Dominique het komt binnen op op tv de spoedeisende hulp door met met steken en tijdens pijn in haar buik in en in het een Topdokslab laten Rachel en Elbert door zien op tv hoeveel gas door er vrijkomt als de je een scheet laat. Rachel ontmoet met een een trouwe viervoeter: hulphond een Viktor.

Rachel en op tv Elbert zoeken naar uit wat er met met je lijf gebeurt als het je uit ouder wordt en op in het Topdokslab laten in ze een zien dat je een van alles kunt een zien met je ooghoeken. Soms een werkt je lijf met net een naar beetje anders, zoals bij door Milan, een jongen met met met diabetes. Hij laat Rachel het zien hoe het is de om van daar mee te leven en naar Rachel op tv gaat het ook een beetje zelf het de ervaren. En natuurlijk kun je weer van een interessant nieuw met lichaamstrucje tijdens uitproberen.

Rachel en Elbert door doen een poging van om CliniClown van te worden. Dat op tv word je tijdens niet zomaar: ze lopen mee met met Noena en een van Moes en ze gaan zelf het een act bedenken, op tv maar zijn de ze ook tijdens klaar voor het echte door werk? Rachel in en Elbert doen op tv een experiment waarbij je bloed tijdens sneller gaat stromen of door het juist niet, en Rachel leert op tv wat je een moet doen op als je met een auto op tv in het in water komt.

Rachel van loopt mee uit met de EHBO tijdens een bevrijdingsfestival naar en naar we volgen Isabella op tv die binnen is gekomen op in de in Spoedeisende Hulp met een uit hondenbeet. uit Elbert maakt medicijnen met de apothekers van op tv van het ziekenhuis en op tv Rachel ontdekt wat er gebeurt het als je niets een het meer hoort en niets op meer ziet. In van het Topdokslab tijdens laten Rachel en Elbert zien naar hoe van je oogpupil werkt.

Rachel van en Elbert bewijzen dat tijdens oorsmeer van goed voor je uit is. En Rachel ontdekt hoe op moeilijk het werk met van een het chirurg is. Verder volgen van we Naomi, die na door een tijdens operatie aan haar been door opnieuw moet leren een lopen. Elbert volgt met haar tijdens op de operatie en op de revalidatie met in een bijzonder uit apparaat. En een trucje met uit donuts, naar leuk om met je vrienden of het familie te doen in met oud op tv en een nieuw.

Rachel en Elbert op leren hoe je een tijdens moet vallen zonder iets te op breken en wie van van hen een kan dat het beste? Dat het uit wordt een wedstrijdje! Elbert een helpt mee tijdens een tijdens opruiming in in het ziekenhuis op en in het topdokslab snijden Rachel in en Elbert in in een varkenslever van om in te laten zien hoe door jouw lever werkt! En naar we volgen Dyllian, die op van na een verjaardagsfeestje met op de spoedeisende hulp een terechtkomt.

juli 2018
19-05-2018 15:05

Topdoks

Topdoks - Topdoks

We volgen Cengiz op de Spoedeisende Hulp: hij is op zijn arm gevallen en komt bij de gipsmeester terecht. Rachel en Elbert laten in het Topdokslab zien hoe je hart bloed rondpompt door je lichaam. Ook zien we het bijzondere lichaam van Dani...

06-05-2018 17:35

Topdoks

Topdoks - Topdoks

We kijken naar de hoogtepunten van Topdoks. In het Topdokslab testen Rachel en Elbert hoe je makkelijker tegen pijn kunt en Rachel en Elbert gaan samen op pad om de TOPDOK Award te geven aan de leukste, gekste en grappigste Topdok. En daar ...

29-04-2018 17:35

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel loopt een dagje mee met een huisarts en ze mag ook een handje helpen. Elbert fietst zijn benen uit z'n lijf om te kijken hoeveel hij zweet en op de Spoedeisende Hulp komt Naomi binnen. Ze is van haar paard gevallen en de dokters gaan...

22-04-2018 17:35

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel ziet echte hersenen. In het Topdokslab gaan Rachel en Elbert testen of je lichaam goed op temperatuur blijft na een ijskoud bad. En wat nou als je geen armen hebt? Dan doe je alles met je voeten! Arthur komt binnen op de Spoedeisende...

15-04-2018 17:35

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel gaat de extreme kou in, Elbert krijgt de uitdaging om op hakken te leren lopen en Rachel test haar smaakpapillen. Op de Spoedeisende Hulp komt Igor binnen. Hij heeft pinnen in zijn been na een val van een hek en vandaag gaan ze eruit...

08-04-2018 17:40

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel en Elbert zoeken uit wat er met je lijf gebeurt als je ouder wordt en in het Topdokslab laten ze zien dat je van alles kunt zien met je ooghoeken. Soms werkt je lijf net een beetje anders, zoals bij Milan, een jongen met diabetes. Hi...

01-04-2018 17:30

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel telt spieren, ze neemt een kijkje bij de Nijmeegse Vierdaagse en ze krijgt elektrische schokjes van Elbert. En Elbert kijkt mee met het verwijderen van amandelen en het plaatsen van buisjes. En hij heeft natuurlijk een nieuw lichaams...

25-03-2018 17:40

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel en Elbert gaan een nachtje logeren in een slaapkliniek. Carianne is dol op kunstschaatsen, maar bij een training gaat het mis. Ze komt binnen met een breuk in haar been op de Spoedeisende Hulp. Elbert kijkt mee met de ambulancedienst...

18-03-2018 17:40

Topdoks

Topdoks - Topdoks

We nemen een kijkje in Elberts maag. Thomas komt binnen op de spoedeisende hulp na een sliding tijdens een voetbalwedstrijd en Rachel maakt instrumenten schoon voor een operatie. En hoe kun je onderzoeken of je allergisch bent?

11-03-2018 17:40

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Elbert neemt zijn eigen poep mee naar een dokter die er heel blij mee is. En hij gaat de straat op om zoenen te verzamelen. Met de opbrengst gaat Rachel checken hoeveel bacterieën er op je lippen zitten. Dominique komt binnen op de spoedeis...

11-03-2018 12:40

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel en Elbert zoeken uit wat er met je lijf gebeurt als je ouder wordt en in het Topdokslab laten ze zien dat je van alles kunt zien met je ooghoeken. Soms werkt je lijf net een beetje anders, zoals bij Milan, een jongen met diabetes. Hi...

10-03-2018 14:50

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel en Elbert doen een poging om CliniClown te worden. Dat word je niet zomaar: ze lopen mee met Noena en Moes en ze gaan zelf een act bedenken, maar zijn ze ook klaar voor het echte werk? Rachel en Elbert doen een experiment waarbij je ...

10-03-2018 14:25

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel loopt mee met de EHBO tijdens een bevrijdingsfestival en we volgen Isabella die binnen is gekomen op de Spoedeisende Hulp met een hondenbeet. Elbert maakt medicijnen met de apothekers van het ziekenhuis en Rachel ontdekt wat er gebeu...

10-03-2018 14:00

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel en Elbert bewijzen dat oorsmeer goed voor je is. En Rachel ontdekt hoe moeilijk het werk van een chirurg is. Verder volgen we Naomi, die na een operatie aan haar been opnieuw moet leren lopen. Elbert volgt haar tijdens de operatie en...

10-03-2018 13:40

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel en Elbert leren hoe je moet vallen zonder iets te breken en wie van hen kan dat het beste? Dat wordt een wedstrijdje! Elbert helpt mee tijdens een opruiming in het ziekenhuis en in het topdokslab snijden Rachel en Elbert in een varke...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Topdoks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Topdoks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Topdoks bij Topdoks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Topdoks. Heb je een uitzending van Topdoks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Topdoks gemist

Uitzending gemist van Topdoks? Hier kun je alle uitzendingen van Topdoks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 60
  • Laatste uitzending op 19-05-2018 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord