Programma gemist?

Aflevering naar 12 - met Magazine over het menselijk lichaam: Special: de We laten van de zeven tofste, interessantste op tv de en grappigste momenten zien van een de naar afgelopen serie. Rachel rijdt zich in door een de gevaarlijke situatie, Elbert helpt de de brandweer op tv en de door ambulance bij een ongeluk en we met zien Daan door die een voor het eerst sinds een een lange tijd weer door muziek gaat uit horen.

Rachel en door Elbert ontdekken van van alles over het de puberteit. Over puistjes. uit Over de baard ín naar de op tv keel, en de de baard óp uit de keel. Over zweet, ongesteld van zijn, hormonen en nog het veel met meer! Elbert en Rachel gaan van langs op een op tv in basisschool, laten in op het Topdokslab zien hoe je stembanden op een werken en verzamelen puberzweet. Rachel gaat op tv in langs bij een uit huidarts om puistjes uit te door knijpen en ze uit bezoekt een jeugdorkest. Wat in heeft dat te in maken heeft met met op tv puberteit?

Rachel de helpt bij op tv het maken van een van prothese, Elbert loopt op mee in het veldhospitaal van tijdens de het landmacht en Rachel is de het slachtoffer. uit Op de Spoedeisende uit Hulp komt Dees het binnen. Tijdens een van potje voetbal gaat het mis. uit In een het topdokslab een laten Rachel en Elbert zien een hoe je het lichaam energie verbrandt. En Rachel naar van gaat op zoek naar geneeskrachtige plantjes uit in de natuur. op Welke kun naar je wel naar gebruiken en welke juist van niet?

Elbert naar moet heel met nodig plassen voor door een opvallend experiment in van het Topdokslab een en Rachel gaat op van zoek naar het door smerigste plekje van de op tv school. op tv Je ogen zijn in heel kwetsbaar en het een is fijn als ze op goed werken. Elbert in loopt op een dag mee met een een oogarts en de kijkt mee bij op een kleine van operatie. En Elbert en Rachel laten een deze week niet de één, maar in twee lichaamstrucjes zien waarmee in van je de iemand op tv voor de gek in kunt houden.

Rachel uit en Elbert zoeken uit door wat door er met je lijf gebeurt van als je ouder naar wordt en in uit het Topdokslab laten ze met zien dat je uit met van alles kunt zien met van je ooghoeken. Soms werkt door in je lijf net een beetje in anders, met zoals bij Milan, uit een jongen met diabetes. een Hij laat Rachel zien hoe tijdens het is van om daar mee van te uit leven en Rachel met gaat het ook het een beetje zelf ervaren. En natuurlijk uit een kun je weer de een interessant nieuw lichaamstrucje het uitproberen.

Rachel en de Elbert doen een poging op de om CliniClown te de worden. Dat word je niet zomaar: in ze op lopen mee met Noena en met Moes op en ze gaan zelf uit een act bedenken, uit maar door zijn ze ook klaar voor het naar echte werk? in Rachel en een Elbert doen een experiment naar waarbij je bloed met sneller tijdens gaat stromen of juist niet, de en naar Rachel leert wat naar je moet doen een als je met een auto in op tv het uit water komt.

Rachel de loopt mee met de van EHBO tijdens naar een bevrijdingsfestival en we uit volgen Isabella die uit binnen is gekomen op met op tv de Spoedeisende Hulp met een hondenbeet. op een Elbert maakt medicijnen met met de apothekers van de het ziekenhuis en door Rachel ontdekt in wat er gebeurt als je uit niets meer hoort en met niets meer een ziet. In een het Topdokslab op laten Rachel en Elbert het zien hoe je met oogpupil werkt.

Rachel en met Elbert bewijzen dat in oorsmeer de goed voor je is. naar En Rachel naar ontdekt hoe moeilijk een het werk van een chirurg is. van op tv Verder volgen we Naomi, die na het een van operatie aan haar een been opnieuw moet op leren lopen. Elbert volgt uit haar tijdens de operatie van en de revalidatie tijdens in met een bijzonder apparaat. En een door trucje van met donuts, leuk om uit met een je vrienden of familie te doen uit met oud de en op nieuw.

Rachel en naar Elbert leren naar hoe je moet op tv vallen zonder tijdens iets te breken en wie in van door hen kan dat het beste? Dat een wordt een een wedstrijdje! in Elbert helpt mee tijdens een naar opruiming een in het ziekenhuis op tv en in het door topdokslab snijden Rachel en Elbert een in een varkenslever op tv om te laten uit zien hoe jouw lever tijdens werkt! En naar we volgen op Dyllian, die na met een verjaardagsfeestje op de de spoedeisende hulp tijdens terechtkomt.

We uit volgen Claire. Ze heeft een naar hele bijzondere in prothese. door Elbert loopt een dagje mee de met een radioloog en naar voor een interessant een tijdens experiment en Rachel poetst twee in dagen lang haar door tanden in niet.

Rachel een gaat op zoek naar teken. op tv Hoe gevaarlijk naar zijn met ze? Elbert bekijkt ze van de dichtbij in een op tv speciaal op lab. In het de eigen topdokslab stuurt Elbert Rachel tijdens op pad door om te kijken hoe lang tijdens je aderen zijn. een op Elbert duikt in de naar wereld van de naar reddingsbrigade en tijdens moet zelf ook gered worden. in Patiënt tijdens Daan krijgt een speciaal apparaatje naar waardoor hij beter kan de horen en uit Elbert een mag meehelpen om dat in in zijn oor door te zetten.

Rachel helpt uit een tijdens dagje mee met dokter uit Manon. Elbert gaat door op pad tijdens met het duikteam door van de brandweer en helpt bij tijdens een in in scène gezet ongeval. In het het een lab laten op tv we zien hoe je met zenuwen werken. uit En wie heeft een op tv beter richtingsgevoel? Rachel of het Elbert?

Rachel telt spieren, met ze tijdens neemt een in kijkje bij de met Nijmeegse Vierdaagse en door ze krijgt elektrische schokjes tijdens van Elbert. En Elbert kijkt een op mee met het verwijderen van door amandelen en in het plaatsen van buisjes. Rachel met telt van spieren, ze neemt een kijkje van bij in de Nijmeegse Vierdaagse en het ze krijgt elektrische de schokjes tijdens van Elbert. En Elbert op tv kijkt mee met het verwijderen van uit van amandelen en het plaatsen van tijdens buisjes. En hij op op heeft natuurlijk een nieuw lichaamstrucje! op tv In de lijfshow door zie je de op tv bijzondere lichamen van met twee freerunners. En de uit patiënt op de het spoedeisende hulp is in hard van de het het balk afgevallen bij uit turnen.

Rachel en in Elbert gaan een nachtje een logeren in naar een slaapkliniek. Carianne is door dol met op kunstschaatsen, maar bij de een training gaat uit het mis. tijdens Rachel en Elbert gaan op tv een nachtje logeren het in in een slaapkliniek. Carianne is van dol op een kunstschaatsen, maar bij door een training gaat het mis. Ze een komt binnen de met een een breuk in haar tijdens been op de tijdens Spoedeisende Hulp. Elbert tijdens kijkt mee met de ambulancedienst de een tijdens een oefening en door hij gaat langs bij op een op KNO-arts. Die weet echt met alles over... op tv snot!

We uit nemen een kijkje in Elberts met maag. uit Thomas komt op binnen op de uit spoedeisende hulp na een sliding naar tijdens een voetbalwedstrijd van en Rachel maakt instrumenten op schoon voor op tv een operatie. We een nemen een kijkje van in tijdens Elberts maag. Thomas het komt binnen op de uit spoedeisende hulp na een op sliding in tijdens een voetbalwedstrijd en Rachel op tv maakt instrumenten schoon voor door een operatie. En op hoe kun met je onderzoeken of je de met allergisch bent?

februari 2018
18-02-2018 17:40

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Aflevering 12 - Magazine over het menselijk lichaam: Special: We laten de zeven tofste, interessantste en grappigste momenten zien van de afgelopen serie. Rachel rijdt zich in een gevaarlijke situatie, Elbert helpt de brandweer en de ambula...

11-02-2018 17:45

Special

Topdoks - Special

Rachel en Elbert ontdekken van alles over de puberteit. Over puistjes. Over de baard ín de keel, en de baard óp de keel. Over zweet, ongesteld zijn, hormonen en nog veel meer! Elbert en Rachel gaan langs op een basisschool, laten in het Top...

04-02-2018 17:45

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel helpt bij het maken van een prothese, Elbert loopt mee in het veldhospitaal van de landmacht en Rachel is het slachtoffer. Op de Spoedeisende Hulp komt Dees binnen. Tijdens een potje voetbal gaat het mis. In het topdokslab laten Rach...

28-01-2018 17:45

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Elbert moet heel nodig plassen voor een opvallend experiment in het Topdokslab en Rachel gaat op zoek naar het smerigste plekje van de school. Je ogen zijn heel kwetsbaar en het is fijn als ze goed werken. Elbert loopt een dag mee met een o...

21-01-2018 17:45

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel en Elbert zoeken uit wat er met je lijf gebeurt als je ouder wordt en in het Topdokslab laten ze zien dat je van alles kunt zien met je ooghoeken. Soms werkt je lijf net een beetje anders, zoals bij Milan, een jongen met diabetes. Hi...

14-01-2018 17:35

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel en Elbert doen een poging om CliniClown te worden. Dat word je niet zomaar: ze lopen mee met Noena en Moes en ze gaan zelf een act bedenken, maar zijn ze ook klaar voor het echte werk? Rachel en Elbert doen een experiment waarbij je ...

07-01-2018 17:25

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel loopt mee met de EHBO tijdens een bevrijdingsfestival en we volgen Isabella die binnen is gekomen op de Spoedeisende Hulp met een hondenbeet. Elbert maakt medicijnen met de apothekers van het ziekenhuis en Rachel ontdekt wat er gebeu...

31-12-2017 17:40

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel en Elbert bewijzen dat oorsmeer goed voor je is. En Rachel ontdekt hoe moeilijk het werk van een chirurg is. Verder volgen we Naomi, die na een operatie aan haar been opnieuw moet leren lopen. Elbert volgt haar tijdens de operatie en...

24-12-2017 17:35

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel en Elbert leren hoe je moet vallen zonder iets te breken en wie van hen kan dat het beste? Dat wordt een wedstrijdje! Elbert helpt mee tijdens een opruiming in het ziekenhuis en in het topdokslab snijden Rachel en Elbert in een varke...

17-12-2017 17:30

Topdoks

Topdoks - Topdoks

We volgen Claire. Ze heeft een hele bijzondere prothese. Elbert loopt een dagje mee met een radioloog en voor een interessant experiment en Rachel poetst twee dagen lang haar tanden niet.

10-12-2017 17:30

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel gaat op zoek naar teken. Hoe gevaarlijk zijn ze? Elbert bekijkt ze van dichtbij in een speciaal lab. In het eigen topdokslab stuurt Elbert Rachel op pad om te kijken hoe lang je aderen zijn. Elbert duikt in de wereld van de reddingsb...

03-12-2017 17:30

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel helpt een dagje mee met dokter Manon. Elbert gaat op pad met het duikteam van de brandweer en helpt bij een in scène gezet ongeval. In het lab laten we zien hoe je zenuwen werken. En wie heeft een beter richtingsgevoel? Rachel of Elb...

03-07-2017 17:30

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel telt spieren, ze neemt een kijkje bij de Nijmeegse Vierdaagse en ze krijgt elektrische schokjes van Elbert. En Elbert kijkt mee met het verwijderen van amandelen en het plaatsen van buisjes. Rachel telt spieren, ze neemt een kijkje b...

26-06-2017 17:35

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel en Elbert gaan een nachtje logeren in een slaapkliniek. Carianne is dol op kunstschaatsen, maar bij een training gaat het mis. Rachel en Elbert gaan een nachtje logeren in een slaapkliniek. Carianne is dol op kunstschaatsen, maar bij...

19-06-2017 17:35

Topdoks

Topdoks - Topdoks

We nemen een kijkje in Elberts maag. Thomas komt binnen op de spoedeisende hulp na een sliding tijdens een voetbalwedstrijd en Rachel maakt instrumenten schoon voor een operatie. We nemen een kijkje in Elberts maag. Thomas komt binnen op de...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Topdoks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Topdoks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Topdoks bij Topdoks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Topdoks. Heb je een uitzending van Topdoks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Topdoks gemist

Uitzending gemist van Topdoks? Hier kun je alle uitzendingen van Topdoks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 18-02-2018 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord