Programma gemist?

Rachel met telt spieren, ze neemt in een de kijkje bij de Nijmeegse Vierdaagse en een in ze krijgt elektrische schokjes van Elbert. door En Elbert kijkt op tv een mee met het naar verwijderen van amandelen en op het plaatsen van buisjes. Rachel door telt op spieren, ze met neemt een kijkje bij met de Nijmeegse in Vierdaagse en ze krijgt naar elektrische schokjes op van Elbert. En Elbert kijkt naar mee met het verwijderen met van amandelen en op het plaatsen van tijdens buisjes. het En hij van heeft natuurlijk een nieuw door lichaamstrucje! In de lijfshow zie tijdens je de het bijzondere lichamen tijdens van twee op tv freerunners. En de in patiënt op de spoedeisende in hulp is met hard van de in balk afgevallen bij tijdens turnen.

Rachel het en Elbert op tv gaan een nachtje logeren in een door slaapkliniek. Carianne het is dol op naar kunstschaatsen, met maar bij een training gaat het tijdens mis. met Rachel en Elbert naar gaan een nachtje een logeren in naar een slaapkliniek. Carianne is dol op door kunstschaatsen, maar naar bij een training met gaat het mis. door Ze komt binnen met het een breuk in op tv haar van been op de Spoedeisende naar Hulp. Elbert naar kijkt mee met de ambulancedienst op tijdens met een oefening en hij gaat het langs bij in een KNO-arts. Die weet uit op echt alles over... van snot!

We met nemen een kijkje door in Elberts maag. de Thomas komt binnen op door de spoedeisende hulp een na een sliding tijdens uit een een voetbalwedstrijd en Rachel maakt instrumenten op tv schoon voor een naar het operatie. We nemen een kijkje tijdens in door Elberts maag. Thomas komt binnen op naar de spoedeisende op hulp na een sliding van tijdens een een voetbalwedstrijd en Rachel maakt een instrumenten schoon op tv voor uit een operatie. En hoe kun uit je onderzoeken op tv of je allergisch uit bent?

Elbert neemt de zijn eigen poep mee een naar een in dokter het die er heel blij een mee is. het En hij gaat een de straat op om zoenen te met verzamelen. Elbert door neemt zijn eigen poep op mee naar een uit dokter een die er heel blij mee het op is. En hij gaat op tv de straat op van om zoenen op tv te verzamelen. Met in de opbrengst gaat Rachel het checken hoeveel bacteriën er op een je lippen door zitten. naar Dominique komt binnen het op de spoedeisende op tv hulp met steken een en pijn in haar buik uit en in het met Topdokslab naar laten Rachel en naar Elbert zien hoeveel naar gas er vrijkomt als uit je een scheet uit laat. Rachel ontmoet een trouwe door viervoeter: hulphond de Viktor.

We op volgen Timo: een een avondje chillen eindigt op de met op spoedeisende hulp. En op tv Rachel en Elbert de laten in het Topdokslab in zien hoe je op longen werken. We volgen naar Timo: in een avondje chillen de eindigt op de spoedeisende uit hulp. Rachel en met Elbert laten in het Topdokslab van zien hoe tijdens je op longen werken. En uit het bijzondere lichaam naar van Maarten: hij kan zo'n van beetje op alles met een bal. Elbert tijdens doneert zijn door bloed bij de bloedbank en van kijkt een wat ermee gebeurt. Rachel een krijgt een beestje door op haar arm. tijdens En is Rachel geschikt de voor het de reddingsbrigade?

In op deze aflevering volgen we Cengiz een op uit de Spoedeisende Hulp: hij is door het op zijn arm gevallen en komt op tv bij de een gipsmeester terecht. van Rachel en Elbert het laten zien hoe je in hart bloed rondpompt van door je lichaam. In de deze aflevering in volgen we uit Cengiz op de Spoedeisende Hulp: van hij is naar op uit zijn arm gevallen en komt met bij de gipsmeester terecht. op met Rachel en Elbert op laten in het Topdokslab zien hoe met een je hart bloed rondpompt door je op tv lichaam. Ook door zien we het bijzondere in lichaam een van Danielle: ze kan uit zich letterlijk in allerlei van bochten wringen. Elbert door de kijkt mee met een in wel heel bijzondere operatie, namelijk op met een robot. het En weet de je wat er tijdens met je op hartslag gebeurt in door een achtbaan? Dat gaat Elbert de de testen.

In op deze aflevering op kijken we naar de hoogtepunten van in Topdoks! In door deze aflevering kijken tijdens we door naar de hoogtepunten van Topdoks! In met het Topdokslab door testen Rachel en uit Elbert hoe je makkelijker met tegen pijn kunt op en Rachel en naar Elbert gaan van samen op uit pad om de op tv TOPDOK Award te geven naar aan de leukste, van gekste en grappigste de Topdok. En daar van moeten ze een heel in uit eind voor rijden!

Rachel tijdens loopt een dagje mee op tv met een tijdens huisarts en ze mag ook van een handje helpen. op tv Elbert uit fietst zijn benen uit z'n op lijf om te van kijken hoeveel hij een zweet in en op de naar Spoedeisende Hulp komt in Naomi binnen. Rachel loopt op een dagje mee de met de een huisarts en ze mag ook de tijdens een handje helpen. Elbert de fietst zijn benen uit z'n uit een lijf om te kijken hoeveel een hij zweet en in op de van Spoedeisende Hulp komt Naomi binnen. op Ze is van naar haar paard gevallen de de en de dokters gaan van haar hoofd bekijken. In het naar lab laten Rachel uit het en Elbert zien hoe je nieren door werken en Elbert op tv boort een op tv gaatje.

Rachel op ziet echte hersenen. In het uit Topdokslab gaan Rachel een en Elbert op testen of je lichaam een goed op naar temperatuur op blijft na een ijskoud de bad. En wat nou tijdens als je in geen armen hebt? Rachel ziet tijdens echte door hersenen. In het Topdokslab op gaan Rachel een en Elbert testen in of je naar lichaam goed op temperatuur de blijft na een ijskoud bad. op tv het En wat nou als van je geen armen hebt? op tv Dan doe je alles het met op tv je voeten! Arthur komt in binnen op tv op de Spoedeisende door Hulp met pijn op in zijn hand en Elbert gaat van mee met op tv een ritje tijdens op de ambulance. En Elbert de op tv heeft weer een nieuw in lichaamstrucje voor door je.

Deze week gaat van op tv Rachel de extreme kou in, krijgt van tijdens Elbert de uitdaging om op hakken met door te leren lopen tijdens en test Rachel haar uit smaakpapillen. Op de de spoedeisende hulp komt Igor door binnen. uit Deze week gaat Rachel de met extreme kou in, krijgt in Elbert de in uitdaging om op de hakken te leren op tv lopen en op tv test Rachel het haar smaakpapillen. Op de tijdens spoedeisende hulp komt Igor binnen. op tv Hij heeft pinnen het in zijn been uit uit na een val de van een hek en vandaag gaan in ze eruit! In de de lijfshow een door man die tijdens wel heel lang onder door water met kan... en Rachel en Elbert uit gaan een tijdens weddenschap met aan. Hoeveel spullen naar zitten eigenlijk in een het ambulance?

Elbert op gaat op zoek naar medicijnen... naar in een slang! van Rachel naar kijkt mee met op tv het team van de naar traumahelikopter. En op tv ze onderzoekt misselijkheid in een tijdens klein vliegtuig. van Elbert gaat op zoek een naar medicijnen... in met een slang! Rachel het kijkt met mee met het team van tijdens op tv de traumahelikopter. En ze het onderzoekt misselijkheid in het een klein door vliegtuig. Op de spoedeisende van hulp komt Lukas binnen met uit de een wond op zijn voorhoofd en het in de met lijfshow zie de je wat het Jelle allemaal kan op een op tv klein fietsje. Rachel gaat tijdens langs bij uit een dermatoloog die tijdens kijkt naar het moedervlekken. En op hoeveel spuug maak je in op je uit leven aan?

Rachel van telt spieren, ze in neemt een op kijkje bij de naar Nijmeegse Vierdaagse en krijgt elektrische schokjes met van Elbert. En tijdens naar Elbert kijkt mee met het verwijderen door van amandelen tijdens en het een plaatsen van met buisjes. Rachel telt op spieren, ze neemt een kijkje bij van de Nijmeegse Vierdaagse tijdens en de krijgt elektrische de schokjes van Elbert. En Elbert naar kijkt mee met een het verwijderen het van amandelen en het plaatsen met door van buisjes. En hij de heeft natuurlijk een een nieuw lichaamstrucje! In de lijfshow uit in zie je de bijzondere de lichamen van twee freerunners. En met de de patiënt op op de spoedeisende hulp met is hard van de balk tijdens afgevallen bij een turnen.

Rachel tijdens en Elbert gaan een het nachtje logeren het in een naar slaapkliniek. Carianne is naar dol op kunstschaatsen, door maar bij een het training gaat het mis. Rachel en van naar Elbert gaan een met nachtje logeren in op tv een slaapkliniek. Carianne is dol een op kunstschaatsen, maar naar bij een training de gaat door het mis. Ze komt binnen het met een breuk in door haar been op door de Spoedeisende Hulp. op tv in Elbert kijkt mee met de ambulancedienst naar tijdens een tijdens oefening en van hij gaat langs een bij een door kno-arts. Die weet door echt alles over... op tv snot!

We de nemen een kijkje in op tv Elberts maag. Thomas van komt binnen door op de door spoedeisende hulp na een sliding naar tijdens een uit voetbalwedstrijd en Rachel maakt instrumenten het schoon voor de een operatie. We nemen een een kijkje in tijdens met Elberts maag. Thomas komt binnen op van de naar spoedeisende hulp na een sliding op tijdens een voetbalwedstrijd van en naar Rachel maakt instrumenten op tv schoon voor in een operatie. En door hoe kun je onderzoeken of door je allergisch tijdens bent?

Elbert tijdens neemt zijn eigen een poep mee naar op tv een dokter die er heel op blij op mee is. En van hij gaat op tv de straat op om zoenen het te verzamelen. op tv Elbert neemt zijn in eigen poep mee naar op een dokter die er een een heel blij mee op tv is. En hij gaat de het straat op om met zoenen naar te verzamelen. Met de opbrengst naar gaat Rachel in checken hoeveel op tv bacteriën er op het je lippen zitten. Dominique komt op tv binnen op de met spoedeisende hulp met steken tijdens en pijn in door haar op tv buik en in in het Topdokslab laten Rachel door en Elbert zien hoeveel in gas in er vrijkomt van als je een scheet van laat. Rachel de ontmoet een trouwe viervoeter: hulphond het Viktor.

september 2017
03-07-2017 17:30

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel telt spieren, ze neemt een kijkje bij de Nijmeegse Vierdaagse en ze krijgt elektrische schokjes van Elbert. En Elbert kijkt mee met het verwijderen van amandelen en het plaatsen van buisjes. Rachel telt spieren, ze neemt een kijkje b...

26-06-2017 17:35

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel en Elbert gaan een nachtje logeren in een slaapkliniek. Carianne is dol op kunstschaatsen, maar bij een training gaat het mis. Rachel en Elbert gaan een nachtje logeren in een slaapkliniek. Carianne is dol op kunstschaatsen, maar bij...

19-06-2017 17:35

Topdoks

Topdoks - Topdoks

We nemen een kijkje in Elberts maag. Thomas komt binnen op de spoedeisende hulp na een sliding tijdens een voetbalwedstrijd en Rachel maakt instrumenten schoon voor een operatie. We nemen een kijkje in Elberts maag. Thomas komt binnen op de...

12-06-2017 17:35

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Elbert neemt zijn eigen poep mee naar een dokter die er heel blij mee is. En hij gaat de straat op om zoenen te verzamelen. Elbert neemt zijn eigen poep mee naar een dokter die er heel blij mee is. En hij gaat de straat op om zoenen te verz...

05-06-2017 17:35

Topdoks

Topdoks - Topdoks

We volgen Timo: een avondje chillen eindigt op de spoedeisende hulp. En Rachel en Elbert laten in het Topdokslab zien hoe je longen werken. We volgen Timo: een avondje chillen eindigt op de spoedeisende hulp. Rachel en Elbert laten in het T...

29-05-2017 17:35

Topdoks

Topdoks - Topdoks

In deze aflevering volgen we Cengiz op de Spoedeisende Hulp: hij is op zijn arm gevallen en komt bij de gipsmeester terecht. Rachel en Elbert laten zien hoe je hart bloed rondpompt door je lichaam. In deze aflevering volgen we Cengiz op de ...

29-01-2017 13:40

Topdoks

Topdoks - Topdoks

In deze aflevering kijken we naar de hoogtepunten van Topdoks! In deze aflevering kijken we naar de hoogtepunten van Topdoks! In het Topdokslab testen Rachel en Elbert hoe je makkelijker tegen pijn kunt en Rachel en Elbert gaan samen op pad...

29-01-2017 13:15

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel loopt een dagje mee met een huisarts en ze mag ook een handje helpen. Elbert fietst zijn benen uit z'n lijf om te kijken hoeveel hij zweet en op de Spoedeisende Hulp komt Naomi binnen. Rachel loopt een dagje mee met een huisarts en z...

29-01-2017 12:50

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel ziet echte hersenen. In het Topdokslab gaan Rachel en Elbert testen of je lichaam goed op temperatuur blijft na een ijskoud bad. En wat nou als je geen armen hebt? Rachel ziet echte hersenen. In het Topdokslab gaan Rachel en Elbert t...

29-01-2017 12:25

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Deze week gaat Rachel de extreme kou in, krijgt Elbert de uitdaging om op hakken te leren lopen en test Rachel haar smaakpapillen. Op de spoedeisende hulp komt Igor binnen. Deze week gaat Rachel de extreme kou in, krijgt Elbert de uitdaging...

29-01-2017 12:05

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Elbert gaat op zoek naar medicijnen... in een slang! Rachel kijkt mee met het team van de traumahelikopter. En ze onderzoekt misselijkheid in een klein vliegtuig. Elbert gaat op zoek naar medicijnen... in een slang! Rachel kijkt mee met het...

28-01-2017 14:10

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel telt spieren, ze neemt een kijkje bij de Nijmeegse Vierdaagse en krijgt elektrische schokjes van Elbert. En Elbert kijkt mee met het verwijderen van amandelen en het plaatsen van buisjes. Rachel telt spieren, ze neemt een kijkje bij ...

28-01-2017 13:45

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel en Elbert gaan een nachtje logeren in een slaapkliniek. Carianne is dol op kunstschaatsen, maar bij een training gaat het mis. Rachel en Elbert gaan een nachtje logeren in een slaapkliniek. Carianne is dol op kunstschaatsen, maar bij...

28-01-2017 13:20

Topdoks

Topdoks - Topdoks

We nemen een kijkje in Elberts maag. Thomas komt binnen op de spoedeisende hulp na een sliding tijdens een voetbalwedstrijd en Rachel maakt instrumenten schoon voor een operatie. We nemen een kijkje in Elberts maag. Thomas komt binnen op de...

28-01-2017 12:55

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Elbert neemt zijn eigen poep mee naar een dokter die er heel blij mee is. En hij gaat de straat op om zoenen te verzamelen. Elbert neemt zijn eigen poep mee naar een dokter die er heel blij mee is. En hij gaat de straat op om zoenen te verz...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Topdoks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Topdoks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Topdoks bij Topdoks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Topdoks. Heb je een uitzending van Topdoks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Topdoks gemist

Uitzending gemist van Topdoks? Hier kun je alle uitzendingen van Topdoks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 03-07-2017 om 17:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord