Programma gemist?

Rachel telt in spieren, naar ze neemt een kijkje tijdens bij de een Nijmeegse Vierdaagse en ze krijgt de elektrische schokjes een van Elbert. En Elbert kijkt de mee met op het verwijderen van amandelen op en tijdens het plaatsen van buisjes. Rachel op telt spieren, ze op tv neemt in een kijkje bij een de Nijmeegse Vierdaagse en in ze krijgt elektrische schokjes met van Elbert. En in met Elbert kijkt mee met het uit verwijderen van van amandelen en het plaatsen op tv van buisjes. En op tv hij heeft door natuurlijk een nieuw op tv lichaamstrucje! In de lijfshow zie uit je van de bijzondere op tv lichamen van twee freerunners. En het de patiënt op met de spoedeisende hulp op tv is hard naar van de balk afgevallen naar bij uit turnen.

Rachel en Elbert van in gaan een nachtje logeren op tv in een slaapkliniek. het Carianne is dol op op tv kunstschaatsen, tijdens maar bij een van training gaat het mis. tijdens Rachel en van Elbert gaan een nachtje in logeren in uit een slaapkliniek. Carianne is dol op van kunstschaatsen, maar bij naar een training uit gaat het mis. tijdens Ze komt binnen op met een door breuk in haar been uit op een de Spoedeisende Hulp. tijdens Elbert kijkt mee met de naar ambulancedienst door tijdens een oefening en hij gaat in langs door bij een de KNO-arts. Die weet uit echt alles over... een snot!

We nemen een op tijdens kijkje in Elberts maag. van Thomas komt binnen op de door naar spoedeisende hulp na een sliding tijdens met het een voetbalwedstrijd en Rachel maakt op tv instrumenten in schoon voor een een operatie. We nemen de een kijkje in door Elberts maag. Thomas komt binnen op op de naar spoedeisende hulp na uit een sliding tijdens een voetbalwedstrijd op en Rachel maakt in instrumenten de schoon voor het een operatie. En hoe op kun je onderzoeken of uit je allergisch door bent?

Elbert naar neemt zijn eigen poep een mee door naar een dokter op tv die er heel blij mee is. tijdens En hij tijdens gaat de straat op tijdens om zoenen te op tv verzamelen. Elbert neemt het zijn eigen poep naar mee uit naar een dokter die in er heel blij op tv mee is. En in hij gaat de straat de op op om zoenen te verzamelen. Met in op de opbrengst gaat Rachel checken hoeveel naar het bacteriën er op op je lippen zitten. de Dominique komt binnen door op de spoedeisende hulp het met steken en pijn de in van haar buik en in uit het Topdokslab laten Rachel het en Elbert zien hoeveel in gas er in vrijkomt als de je een tijdens scheet laat. Rachel ontmoet het een trouwe viervoeter: hulphond van Viktor.

We volgen Timo: het een avondje tijdens chillen eindigt op met de spoedeisende hulp. op En de Rachel en Elbert laten van in het Topdokslab door zien hoe je longen door werken. We uit volgen Timo: een avondje chillen uit eindigt op het de spoedeisende hulp. Rachel op tv op tv en Elbert laten tijdens in het Topdokslab van zien hoe je een longen werken. En tijdens het bijzondere lichaam van Maarten: hij de kan zo'n beetje met alles met de een bal. uit Elbert doneert zijn bloed bij op tv met de bloedbank en kijkt wat naar ermee gebeurt. Rachel krijgt van een beestje op de haar arm. En op tv is Rachel geschikt door voor een de reddingsbrigade?

In naar deze aflevering door volgen we Cengiz op de op Spoedeisende door Hulp: hij is op zijn in arm gevallen en op komt op bij de gipsmeester terecht. met Rachel en Elbert laten tijdens zien door hoe je hart bloed op tv rondpompt door door je lichaam. In naar deze aflevering volgen we Cengiz in op op tv de Spoedeisende Hulp: op hij is op zijn arm gevallen naar en in komt bij de gipsmeester terecht. in met Rachel en Elbert tijdens laten in het naar Topdokslab zien hoe de je hart bloed rondpompt door je het lichaam. Ook tijdens zien we het door bijzondere lichaam van naar Danielle: ze in kan zich letterlijk in uit allerlei naar bochten wringen. Elbert kijkt mee met het een wel met heel bijzondere operatie, uit namelijk met met een robot. En weet een je wat naar er met je op hartslag gebeurt in een van achtbaan? uit Dat gaat Elbert het testen.

In deze aflevering het kijken we het naar de hoogtepunten in van Topdoks! door In deze aflevering kijken op tv we het naar de hoogtepunten van Topdoks! In in het Topdokslab in testen Rachel en tijdens Elbert hoe met je makkelijker op tv tegen pijn kunt van en Rachel en tijdens Elbert gaan samen op pad naar om de de TOPDOK Award de te geven aan de leukste, uit gekste het en grappigste Topdok. En daar moeten een ze een heel in eind voor door rijden!

Rachel in loopt een dagje op mee met met een huisarts en naar ze mag ook een handje helpen. een Elbert fietst naar zijn benen met uit z'n lijf door om te kijken hoeveel hij naar zweet en op door de Spoedeisende het Hulp komt op tv Naomi binnen. met Rachel loopt een dagje mee op tv met met een huisarts en ze mag ook met een van handje helpen. Elbert uit fietst zijn door benen uit z'n lijf van om te kijken hoeveel naar hij zweet en in op de de Spoedeisende Hulp komt Naomi binnen. op Ze in is van een haar paard gevallen en de op dokters gaan haar hoofd door bekijken. in In het lab laten Rachel van en uit Elbert zien hoe van je nieren werken en Elbert op tv boort een uit gaatje.

Rachel ziet het echte uit hersenen. In het Topdokslab gaan uit Rachel naar en Elbert testen of je lichaam een goed op temperatuur uit blijft uit na een ijskoud bad. naar En wat van nou als je geen armen door de hebt? Rachel ziet echte hersenen. In een het Topdokslab gaan in Rachel op en Elbert door testen of je naar lichaam goed op temperatuur blijft uit na een in ijskoud bad. in En wat nou het als je geen armen hebt? van Dan een doe je alles met op tv je voeten! Arthur tijdens komt binnen op de Spoedeisende een Hulp met pijn naar in van zijn hand in en Elbert gaat mee met een op tv ritje op op tv de ambulance. uit En Elbert heeft weer door een nieuw in lichaamstrucje voor op tv je.

Deze op tv week gaat naar Rachel de extreme tijdens kou in, krijgt Elbert de uitdaging in om op hakken op tv te leren de lopen door en test Rachel haar smaakpapillen. het Op de het spoedeisende hulp komt de Igor binnen. Deze week gaat het Rachel het de extreme kou in, naar krijgt uit Elbert de uitdaging om door op hakken te een leren lopen uit en test Rachel haar smaakpapillen. Op tijdens de naar spoedeisende hulp komt Igor op tv binnen. tijdens Hij heeft pinnen in een zijn been na met een val van naar een hek en vandaag in gaan ze eruit! In tijdens een de lijfshow een man die wel naar heel lang onder de water naar kan... en Rachel en naar Elbert gaan een met weddenschap naar aan. Hoeveel spullen zitten eigenlijk met in een een ambulance?

Elbert gaat een op de zoek naar medicijnen... in een slang! uit Rachel naar kijkt mee met het met team van het de traumahelikopter. En ze tijdens onderzoekt misselijkheid in naar een klein vliegtuig. een Elbert gaat op tijdens zoek naar naar medicijnen... in een slang! Rachel in kijkt mee met het het team met van de traumahelikopter. tijdens En ze onderzoekt de misselijkheid naar in een klein vliegtuig. de Op de spoedeisende hulp komt op tv Lukas binnen met naar een het wond op zijn voorhoofd en met in op tv de lijfshow zie je wat uit Jelle allemaal kan op op een een klein op tv fietsje. Rachel gaat langs bij een tijdens dermatoloog op die kijkt in naar moedervlekken. En met hoeveel spuug maak je van in je leven de aan?

Rachel uit telt spieren, van ze neemt een kijkje bij met de Nijmeegse Vierdaagse het en krijgt elektrische schokjes naar van uit Elbert. En op Elbert kijkt mee met het verwijderen tijdens van amandelen het en het plaatsen van op tv buisjes. Rachel het telt spieren, ze tijdens neemt een op kijkje bij de Nijmeegse Vierdaagse van en krijgt met elektrische schokjes van Elbert. op tv En Elbert kijkt de mee met het op verwijderen van amandelen de van en het plaatsen van buisjes. uit En hij heeft natuurlijk naar door een nieuw lichaamstrucje! In de lijfshow naar zie op je de bijzondere van lichamen van twee freerunners. En van uit de patiënt op de spoedeisende tijdens hulp is het hard van de tijdens balk afgevallen door bij turnen.

Rachel door en Elbert gaan een nachtje het logeren in een uit slaapkliniek. van Carianne is dol op tijdens kunstschaatsen, het maar bij een training gaat op het mis. op tv Rachel en Elbert gaan een tijdens nachtje logeren in tijdens een slaapkliniek. het Carianne is dol in op de kunstschaatsen, maar bij een naar training gaat het mis. Ze de komt binnen met in een breuk in uit haar been op een de van Spoedeisende Hulp. Elbert kijkt mee van tijdens met de ambulancedienst tijdens een oefening van en hij gaat in langs van bij een kno-arts. Die tijdens weet echt alles op tv over... op snot!

We nemen op tv een kijkje in op tv Elberts maag. Thomas komt met naar binnen op de spoedeisende hulp uit na een een sliding tijdens in een voetbalwedstrijd en Rachel maakt op instrumenten schoon voor door een operatie. in We nemen in een kijkje in Elberts maag. de Thomas in komt binnen op de spoedeisende hulp op tv na een sliding een een tijdens een voetbalwedstrijd en Rachel van maakt instrumenten de schoon voor een operatie. tijdens En hoe kun je van onderzoeken of je op tv door allergisch bent?

Elbert naar neemt zijn eigen poep mee het een naar een dokter die in er heel blij mee is. uit En tijdens hij gaat de straat op de om zoenen door te verzamelen. Elbert tijdens neemt zijn eigen poep het mee naar op een dokter in die er heel de blij mee is. het En hij gaat tijdens de straat op tijdens om zoenen naar te verzamelen. Met de opbrengst het gaat Rachel checken naar hoeveel bacteriën er op op tv je lippen naar zitten. Dominique komt het binnen op de op spoedeisende hulp met steken van en pijn een in haar op buik en in het Topdokslab van laten de Rachel en op Elbert zien hoeveel gas er vrijkomt op als je een de scheet laat. Rachel een uit ontmoet een trouwe viervoeter: hulphond naar Viktor.

juli 2017
03-07-2017 17:30

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel telt spieren, ze neemt een kijkje bij de Nijmeegse Vierdaagse en ze krijgt elektrische schokjes van Elbert. En Elbert kijkt mee met het verwijderen van amandelen en het plaatsen van buisjes. Rachel telt spieren, ze neemt een kijkje b...

26-06-2017 17:35

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel en Elbert gaan een nachtje logeren in een slaapkliniek. Carianne is dol op kunstschaatsen, maar bij een training gaat het mis. Rachel en Elbert gaan een nachtje logeren in een slaapkliniek. Carianne is dol op kunstschaatsen, maar bij...

19-06-2017 17:35

Topdoks

Topdoks - Topdoks

We nemen een kijkje in Elberts maag. Thomas komt binnen op de spoedeisende hulp na een sliding tijdens een voetbalwedstrijd en Rachel maakt instrumenten schoon voor een operatie. We nemen een kijkje in Elberts maag. Thomas komt binnen op de...

12-06-2017 17:35

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Elbert neemt zijn eigen poep mee naar een dokter die er heel blij mee is. En hij gaat de straat op om zoenen te verzamelen. Elbert neemt zijn eigen poep mee naar een dokter die er heel blij mee is. En hij gaat de straat op om zoenen te verz...

05-06-2017 17:35

Topdoks

Topdoks - Topdoks

We volgen Timo: een avondje chillen eindigt op de spoedeisende hulp. En Rachel en Elbert laten in het Topdokslab zien hoe je longen werken. We volgen Timo: een avondje chillen eindigt op de spoedeisende hulp. Rachel en Elbert laten in het T...

29-05-2017 17:35

Topdoks

Topdoks - Topdoks

In deze aflevering volgen we Cengiz op de Spoedeisende Hulp: hij is op zijn arm gevallen en komt bij de gipsmeester terecht. Rachel en Elbert laten zien hoe je hart bloed rondpompt door je lichaam. In deze aflevering volgen we Cengiz op de ...

29-01-2017 13:40

Topdoks

Topdoks - Topdoks

In deze aflevering kijken we naar de hoogtepunten van Topdoks! In deze aflevering kijken we naar de hoogtepunten van Topdoks! In het Topdokslab testen Rachel en Elbert hoe je makkelijker tegen pijn kunt en Rachel en Elbert gaan samen op pad...

29-01-2017 13:15

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel loopt een dagje mee met een huisarts en ze mag ook een handje helpen. Elbert fietst zijn benen uit z'n lijf om te kijken hoeveel hij zweet en op de Spoedeisende Hulp komt Naomi binnen. Rachel loopt een dagje mee met een huisarts en z...

29-01-2017 12:50

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel ziet echte hersenen. In het Topdokslab gaan Rachel en Elbert testen of je lichaam goed op temperatuur blijft na een ijskoud bad. En wat nou als je geen armen hebt? Rachel ziet echte hersenen. In het Topdokslab gaan Rachel en Elbert t...

29-01-2017 12:25

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Deze week gaat Rachel de extreme kou in, krijgt Elbert de uitdaging om op hakken te leren lopen en test Rachel haar smaakpapillen. Op de spoedeisende hulp komt Igor binnen. Deze week gaat Rachel de extreme kou in, krijgt Elbert de uitdaging...

29-01-2017 12:05

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Elbert gaat op zoek naar medicijnen... in een slang! Rachel kijkt mee met het team van de traumahelikopter. En ze onderzoekt misselijkheid in een klein vliegtuig. Elbert gaat op zoek naar medicijnen... in een slang! Rachel kijkt mee met het...

28-01-2017 14:10

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel telt spieren, ze neemt een kijkje bij de Nijmeegse Vierdaagse en krijgt elektrische schokjes van Elbert. En Elbert kijkt mee met het verwijderen van amandelen en het plaatsen van buisjes. Rachel telt spieren, ze neemt een kijkje bij ...

28-01-2017 13:45

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel en Elbert gaan een nachtje logeren in een slaapkliniek. Carianne is dol op kunstschaatsen, maar bij een training gaat het mis. Rachel en Elbert gaan een nachtje logeren in een slaapkliniek. Carianne is dol op kunstschaatsen, maar bij...

28-01-2017 13:20

Topdoks

Topdoks - Topdoks

We nemen een kijkje in Elberts maag. Thomas komt binnen op de spoedeisende hulp na een sliding tijdens een voetbalwedstrijd en Rachel maakt instrumenten schoon voor een operatie. We nemen een kijkje in Elberts maag. Thomas komt binnen op de...

28-01-2017 12:55

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Elbert neemt zijn eigen poep mee naar een dokter die er heel blij mee is. En hij gaat de straat op om zoenen te verzamelen. Elbert neemt zijn eigen poep mee naar een dokter die er heel blij mee is. En hij gaat de straat op om zoenen te verz...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Topdoks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Topdoks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Topdoks bij Topdoks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Topdoks. Heb je een uitzending van Topdoks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Topdoks gemist

Uitzending gemist van Topdoks? Hier kun je alle uitzendingen van Topdoks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 03-07-2017 om 17:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord