Programma gemist?

Rachel met helpt bij de het maken van een prothese, Elbert met een loopt mee in het op veldhospitaal van de landmacht van en de Rachel is het slachtoffer. Op de van Spoedeisende Hulp in komt Dees in binnen. Tijdens een van potje voetbal gaat het mis. met op In het topdokslab laten Rachel op tv en het Elbert zien hoe in je lichaam energie de verbrandt. En Rachel tijdens gaat op zoek naar geneeskrachtige met plantjes in de de natuur. Welke op kun je op tv wel gebruiken en welke juist naar niet?

Elbert moet heel met nodig plassen op voor een door opvallend experiment in op het Topdokslab en tijdens Rachel gaat het op zoek naar het uit smerigste plekje van het de school. Je ogen het zijn heel kwetsbaar en de op het is fijn als het ze goed werken. op Elbert loopt een dag mee in met uit een oogarts en kijkt op mee bij een kleine in tijdens operatie. En Elbert van en Rachel laten deze week op tv niet één, maar van twee lichaamstrucjes naar zien waarmee je iemand op voor op tv de gek kunt naar houden.

Rachel en de Elbert zoeken uit wat door er met je op tv lijf gebeurt door als door je ouder wordt en in tijdens het Topdokslab met laten ze zien dat door je van op tv alles kunt zien tijdens met je op tv ooghoeken. Soms werkt je lijf op net een het beetje anders, zoals bij Milan, de tijdens een jongen met diabetes. Hij met laat Rachel zien een hoe het is om van in daar mee te leven en Rachel van gaat het het ook een beetje zelf een ervaren. En natuurlijk door kun je met weer tijdens een interessant nieuw in lichaamstrucje uitproberen.

Rachel en Elbert een doen een een poging om naar CliniClown te tijdens worden. Dat word je niet van zomaar: ze een lopen mee met op Noena en Moes uit en ze uit gaan zelf een act op bedenken, maar zijn naar ze ook het klaar voor het echte werk? op tv Rachel en het Elbert doen een experiment op waarbij je bloed sneller naar gaat stromen of op juist niet, op en Rachel leert wat tijdens je de moet doen tijdens als je met een op auto in tijdens het water komt.

Rachel loopt mee het met de van EHBO door tijdens een bevrijdingsfestival en we op tv volgen een Isabella die binnen is gekomen op uit de Spoedeisende van Hulp het met een hondenbeet. Elbert maakt medicijnen door met op tv de apothekers van het op ziekenhuis en Rachel ontdekt de wat er gebeurt door een als je niets meer hoort en door niets meer ziet. door In de het Topdokslab laten tijdens Rachel en uit Elbert zien hoe in je oogpupil werkt.

Rachel en Elbert op bewijzen dat oorsmeer uit goed in voor je is. het En Rachel ontdekt hoe moeilijk op het het werk van een van chirurg is. Verder volgen we met in deze aflevering met Naomi, die naar na een een operatie aan haar been opnieuw op moet leren lopen. door Elbert uit volgt haar door tijdens de operatie en de met revalidatie met een bijzonder het apparaat. En het een het trucje met donuts, leuk de om met door je vrienden of familie te doen op met oud een en uit nieuw.

Rachel naar en Elbert leren door hoe je moet tijdens vallen zonder iets tijdens te breken en in wie van hen de kan dat uit het beste? Dat wordt een tijdens wedstrijdje. Elbert helpt mee naar tijdens op tv een opruiming in het uit ziekenhuis en op in het Topdokslab snijden Rachel in van en Elbert in het een varkenslever om op te laten zien hoe jouw met lever werkt. in En we volgen Dyllian, die tijdens na een verjaardagsfeestje met een op de spoedeisende hulp op tv terechtkomt.

Je gaat ervan op tv op uit dat je lichaam door goed werkt. Maar tijdens bij sommige kinderen werkt het het lichaam toch met net een beetje een anders. We laten een zien de hoe ze daarmee omgaan. We volgen tijdens Claire. door Ze heeft een heel door bijzondere prothese. uit Elbert loopt een dagje mee met uit met een radioloog voor een op interessant experiment en Rachel het poetst een twee dagen lang tijdens haar tanden de niet.

Rachel van gaat op zoek op naar teken. Hoe gevaarlijk een zijn het ze? Elbert bekijkt ze tijdens van dichtbij in op tv een speciaal lab. In het van eigen topdokslab stuurt uit Elbert van Rachel op een pad om te kijken met hoe lang op je aderen zijn. Elbert duikt het in de uit wereld van de reddingsbrigade en door moet zelf ook met met gered worden. Patiënt Daan krijgt met een speciaal apparaatje met waardoor hij beter met kan met horen en Elbert het mag meehelpen om de dat in zijn oor te op zetten.

In deze het serie volgen Rachel en op Elbert ook met een paar op kinderen voor langere met tijd. Bij deze kinderen in werkt het lichaam tijdens net even door anders. Rachel helpt een de dagje mee met dokter met Manon. op tv Elbert gaat op pad met naar het door duikteam van de brandweer en op naar helpt bij een in naar scene gezet ongeval. In het een lab de laten we zien de hoe je zenuwen werken. uit En wie heeft een door tijdens beter richtingsgevoel? Rachel in of Elbert?

We kijken naar tijdens de hoogtepunten van tijdens Topdoks. In het met Topdokslab testen Rachel naar en Elbert hoe naar tijdens je makkelijker tegen uit pijn kunt en Rachel en Elbert de gaan tijdens samen op pad de om de TOPDOK Award te in op tv geven aan de leukste, een gekste en grappigste Topdok. En uit daar de moeten ze een heel eind door voor door rijden.

Rachel door loopt een dagje van mee met van een huisarts en ze mag tijdens ook een handje helpen. naar Elbert door fietst zijn in benen uit z'n lijf de om te kijken de hoeveel hij zweet en in op de uit Spoedeisende Hulp komt op tv Naomi binnen. Ze is een van haar paard de gevallen en uit de dokters met gaan haar hoofd bekijken. In het van lab laten naar Rachel en Elbert uit zien hoe je op tv nieren werken uit en Elbert boort een op gaatje.

Rachel ziet door echte hersenen. In naar het een Topdokslab gaan Rachel tijdens en Elbert testen of je lichaam de goed op temperatuur door blijft na een met ijskoud op tv bad. En wat nou als met de je geen armen hebt? Dan doe van op je alles met je voeten! Arthur op komt naar binnen op de Spoedeisende naar Hulp met pijn met in de zijn hand en op tv Elbert gaat mee met een ritje tijdens op de ambulance. tijdens En Elbert een heeft weer een door nieuw lichaamstrucje voor de je.

Deze week gaat tijdens Rachel de naar extreme kou in, naar krijgt Elbert de op tv uitdaging om op hakken uit te de leren lopen en test Rachel tijdens haar smaakpapillen. op tv Op de Spoedeisende op Hulp komt Igor binnen. in in Hij heeft pinnen in zijn met been na tijdens een val in van een hek en van vandaag gaan ze eruit! naar In een de lijfshow een man uit die wel met heel lang onder water kan... en op op Rachel en Elbert uit gaan een weddenschap aan. Hoeveel door spullen met zitten er eigenlijk in naar een ambulance?

Elbert in moet heel nodig plassen door voor op tv een opvallend experiment in het Topdokslab tijdens en Rachel in gaat op met zoek naar het smerigste plekje op tv door van de school. Je ogen zijn een heel kwetsbaar het en het op tv is fijn als ze goed in werken. Elbert een loopt een van dag mee met door een oogarts en het kijkt mee op bij een kleine operatie. met En Elbert en het Rachel laten deze week een niet één, met maar twee lichaamstrucjes door zien waarmee je het iemand voor van de gek kunt op houden.

mei 2019
26-05-2019 16:50

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel helpt bij het maken van een prothese, Elbert loopt mee in het veldhospitaal van de landmacht en Rachel is het slachtoffer. Op de Spoedeisende Hulp komt Dees binnen. Tijdens een potje voetbal gaat het mis. In het topdokslab laten Rach...

19-05-2019 16:50

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Elbert moet heel nodig plassen voor een opvallend experiment in het Topdokslab en Rachel gaat op zoek naar het smerigste plekje van de school. Je ogen zijn heel kwetsbaar en het is fijn als ze goed werken. Elbert loopt een dag mee met een o...

12-05-2019 16:50

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel en Elbert zoeken uit wat er met je lijf gebeurt als je ouder wordt en in het Topdokslab laten ze zien dat je van alles kunt zien met je ooghoeken. Soms werkt je lijf net een beetje anders, zoals bij Milan, een jongen met diabetes. Hi...

05-05-2019 16:50

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel en Elbert doen een poging om CliniClown te worden. Dat word je niet zomaar: ze lopen mee met Noena en Moes en ze gaan zelf een act bedenken, maar zijn ze ook klaar voor het echte werk? Rachel en Elbert doen een experiment waarbij je ...

28-04-2019 16:50

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel loopt mee met de EHBO tijdens een bevrijdingsfestival en we volgen Isabella die binnen is gekomen op de Spoedeisende Hulp met een hondenbeet. Elbert maakt medicijnen met de apothekers van het ziekenhuis en Rachel ontdekt wat er gebeu...

21-04-2019 16:50

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel en Elbert bewijzen dat oorsmeer goed voor je is. En Rachel ontdekt hoe moeilijk het werk van een chirurg is. Verder volgen we in deze aflevering Naomi, die na een operatie aan haar been opnieuw moet leren lopen. Elbert volgt haar tij...

14-04-2019 16:50

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel en Elbert leren hoe je moet vallen zonder iets te breken en wie van hen kan dat het beste? Dat wordt een wedstrijdje. Elbert helpt mee tijdens een opruiming in het ziekenhuis en in het Topdokslab snijden Rachel en Elbert in een varke...

07-04-2019 16:50

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Je gaat ervan uit dat je lichaam goed werkt. Maar bij sommige kinderen werkt het lichaam toch net een beetje anders. We laten zien hoe ze daarmee omgaan. We volgen Claire. Ze heeft een heel bijzondere prothese. Elbert loopt een dagje mee me...

31-03-2019 16:50

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel gaat op zoek naar teken. Hoe gevaarlijk zijn ze? Elbert bekijkt ze van dichtbij in een speciaal lab. In het eigen topdokslab stuurt Elbert Rachel op pad om te kijken hoe lang je aderen zijn. Elbert duikt in de wereld van de reddingsb...

24-03-2019 17:50

Topdoks

Topdoks - Topdoks

In deze serie volgen Rachel en Elbert ook een paar kinderen voor langere tijd. Bij deze kinderen werkt het lichaam net even anders. Rachel helpt een dagje mee met dokter Manon. Elbert gaat op pad met het duikteam van de brandweer en helpt b...

17-03-2019 17:40

Topdoks

Topdoks - Topdoks

We kijken naar de hoogtepunten van Topdoks. In het Topdokslab testen Rachel en Elbert hoe je makkelijker tegen pijn kunt en Rachel en Elbert gaan samen op pad om de TOPDOK Award te geven aan de leukste, gekste en grappigste Topdok. En daar ...

10-03-2019 17:45

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel loopt een dagje mee met een huisarts en ze mag ook een handje helpen. Elbert fietst zijn benen uit z'n lijf om te kijken hoeveel hij zweet en op de Spoedeisende Hulp komt Naomi binnen. Ze is van haar paard gevallen en de dokters gaan...

03-03-2019 17:45

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel ziet echte hersenen. In het Topdokslab gaan Rachel en Elbert testen of je lichaam goed op temperatuur blijft na een ijskoud bad. En wat nou als je geen armen hebt? Dan doe je alles met je voeten! Arthur komt binnen op de Spoedeisende...

24-02-2019 17:50

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Deze week gaat Rachel de extreme kou in, krijgt Elbert de uitdaging om op hakken te leren lopen en test Rachel haar smaakpapillen. Op de Spoedeisende Hulp komt Igor binnen. Hij heeft pinnen in zijn been na een val van een hek en vandaag gaa...

17-02-2019 17:50

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Elbert moet heel nodig plassen voor een opvallend experiment in het Topdokslab en Rachel gaat op zoek naar het smerigste plekje van de school. Je ogen zijn heel kwetsbaar en het is fijn als ze goed werken. Elbert loopt een dag mee met een o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Topdoks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Topdoks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Topdoks bij Topdoks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Topdoks. Heb je een uitzending van Topdoks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Topdoks gemist

Uitzending gemist van Topdoks? Hier kun je alle uitzendingen van Topdoks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 112
  • Laatste uitzending op 26-05-2019 om 16:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord