Programma gemist?

Rachel gaat op door zoek op naar teken. Hoe de gevaarlijk zijn ze? op tv Elbert bekijkt ze van dichtbij uit in een speciaal op tv lab. tijdens In het het eigen topdokslab stuurt Elbert op Rachel op pad om naar te in kijken hoe lang het je aderen zijn. Elbert de duikt in de wereld op van de een reddingsbrigade en moet zelf met ook het gered worden. Patiënt Daan krijgt een op tv speciaal de apparaatje waardoor een hij beter kan horen en een Elbert mag meehelpen naar om dat in naar zijn oor te op tv zetten.

Rachel helpt een een de dagje mee met dokter Manon. naar Elbert gaat uit op pad uit met het duikteam van de tijdens brandweer en helpt door bij op een in scène gezet door ongeval. In het lab tijdens laten we de zien hoe je zenuwen door werken. En wie heeft tijdens een naar beter richtingsgevoel? naar Rachel of Elbert?

Rachel en Elbert door ontdekken van alles door van over de puberteit. Over puistjes, tijdens over de naar baard ín de de keel en uit de baard óp de keel. tijdens Over zweet, ongesteld het zijn, hormonen en nog de het veel meer! Elbert en Rachel gaan op langs op op tv een op basisschool, laten in het Topdokslab zien tijdens hoe je stembanden van werken en de verzamelen op puberzweet. Rachel gaat in langs bij een huidarts om van puistjes het uit te knijpen naar en ze bezoekt met een jeugdorkest. Wat op tv heeft dat te maken uit heeft met tijdens puberteit?

Rachel het helpt bij van het maken van het een prothese, Elbert loopt uit mee in met het veldhospitaal van de landmacht en naar Rachel door is het in slachtoffer. Op de Spoedeisende naar Hulp komt tijdens Dees binnen. Tijdens een potje voetbal op het gaat het mis. In het in topdokslab laten Rachel de en Elbert zien een hoe uit je lichaam energie verbrandt. En op Rachel gaat op op tv zoek naar geneeskrachtige tijdens plantjes de in de natuur. Welke kun je met wel het gebruiken en van welke juist niet?

Elbert op tv moet heel nodig plassen op voor een opvallend experiment de in in het Topdokslab van en Rachel gaat op zoek door naar het smerigste plekje naar van het de school. Je ogen met zijn heel kwetsbaar en naar het is fijn van als ze goed het werken. het Elbert loopt een dag in mee op met een oogarts van en kijkt mee bij een door kleine operatie. van En Elbert en Rachel laten een dit van keer niet de één, maar twee lichaamstrucjes zien waarmee het je iemand voor het de gek het kunt op tv houden.

We volgen Cengiz naar uit op de Spoedeisende van Hulp: hij is door op zijn arm gevallen en komt een op tv bij de gipsmeester terecht. naar Rachel en Elbert op laten in het Topdokslab tijdens zien hoe het je hart bloed op rondpompt door je lichaam. op tv Ook zien we een het bijzondere lichaam van in naar Danielle: ze kan zich letterlijk in van allerlei van bochten wringen. Elbert een kijkt mee met een wel op heel bijzondere operatie, in namelijk met naar een robot. En tijdens weet uit je wat er de met je hartslag het gebeurt in een naar achtbaan? Dat gaat de Elbert testen.

We in kijken naar de het hoogtepunten van Topdoks. In van het Topdokslab testen Rachel naar en uit Elbert hoe je makkelijker een tegen op tv pijn kunt en Rachel en tijdens Elbert gaan samen op in pad om de de TOPDOK met Award te geven aan de op op leukste, gekste en grappigste naar Topdok. En daar moeten een ze een met heel eind voor uit rijden.

Rachel door loopt een dagje mee naar met in een huisarts en ze in mag ook een naar handje helpen. de Elbert fietst zijn benen uit z'n de lijf om uit te met kijken hoeveel hij in zweet en op het de Spoedeisende Hulp komt Naomi op binnen. Ze is van het haar paard gevallen naar en in de dokters op gaan haar hoofd bekijken. met In het uit lab laten Rachel en Elbert zien uit hoe op tv je nieren werken en tijdens Elbert boort een uit gaatje.

Rachel ziet echte het hersenen. In het uit Topdokslab uit gaan Rachel met en Elbert testen of het je lichaam goed op temperatuur in blijft na in een ijskoud bad. En op tv wat op tv nou als je geen met armen hebt? Dan op tv doe een je alles met je voeten! Arthur met door komt binnen op van de Spoedeisende Hulp met pijn op tv in zijn de hand en uit Elbert gaat mee met naar een ritje op de ambulance. het En tijdens Elbert heeft weer een tijdens nieuw met lichaamstrucje voor je.

Rachel op gaat de extreme kou in, van Elbert krijgt op tv de door uitdaging om op tijdens hakken te leren lopen en Rachel op tv test haar smaakpapillen. van Op de Spoedeisende naar Hulp uit komt Igor tijdens binnen. Hij heeft pinnen in zijn de been de na een val tijdens van een hek het en vandaag gaan ze eruit! op tv door In de lijfshow een man een die op wel heel lang op onder water kan... met en Rachel en Elbert op gaan een weddenschap een aan. Hoeveel op spullen zitten er eigenlijk in een een naar ambulance?

Rachel op tv en Elbert zoeken uit tijdens wat het er met je lijf gebeurt als op tv op tv je ouder wordt en in uit het Topdokslab het laten ze zien dat je met van alles kunt de zien tijdens met je ooghoeken. Soms werkt tijdens je in lijf net een beetje naar anders, door zoals bij Milan, op tv een jongen met diabetes. Hij laat de naar Rachel zien hoe het het is om tijdens daarmee te leven en Rachel naar gaat door het ook een het beetje zelf ervaren. op En natuurlijk kun door je weer een het interessant nieuw lichaamstrucje uit uitproberen.

Rachel telt spieren, het ze op neemt een kijkje bij de van Nijmeegse Vierdaagse en van ze krijgt met elektrische schokjes het van Elbert. En Elbert kijkt tijdens mee met in het verwijderen van tijdens amandelen en het op plaatsen van buisjes. op En hij de heeft natuurlijk een nieuw lichaamstrucje! tijdens In in de lijfshow tijdens zie je de bijzondere een lichamen van met twee freerunners. En de patiënt de op de spoedeisende hulp in is hard het van met de balk afgevallen bij door turnen.

Rachel en Elbert een gaan een op tv nachtje het logeren in een slaapkliniek. Carianne een is dol op naar kunstschaatsen, op maar bij een training gaat het een mis. Ze uit komt binnen met naar een het breuk in haar been op van de in Spoedeisende Hulp. Elbert op kijkt mee met de de ambulancedienst tijdens een oefening op tv en hij gaat langs van bij een een KNO-arts. Die tijdens weet echt alles over... het snot!

We het nemen een kijkje in Elberts van maag. Thomas komt op uit binnen op de spoedeisende hulp de na een sliding tijdens in een van voetbalwedstrijd en Rachel maakt instrumenten uit schoon uit voor een operatie. een En hoe kun je van onderzoeken of je allergisch het een bent?

Elbert neemt een zijn naar eigen poep mee naar een dokter een die op er heel op tv blij mee is. En hij gaat met de met straat op om zoenen te naar verzamelen. Met op de opbrengst gaat Rachel op tv checken van hoeveel bacterieën er naar op je lippen zitten. op Dominique komt binnen de op de de spoedeisende hulp met steken door en pijn in haar op buik en in tijdens het het Topdokslab laten Rachel en Elbert een zien uit hoeveel gas er vrijkomt als door je een scheet van laat. uit Rachel ontmoet een trouwe de viervoeter: hulphond naar Viktor.

september 2018
16-09-2018 17:25

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel gaat op zoek naar teken. Hoe gevaarlijk zijn ze? Elbert bekijkt ze van dichtbij in een speciaal lab. In het eigen topdokslab stuurt Elbert Rachel op pad om te kijken hoe lang je aderen zijn. Elbert duikt in de wereld van de reddingsb...

09-09-2018 17:35

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel helpt een dagje mee met dokter Manon. Elbert gaat op pad met het duikteam van de brandweer en helpt bij een in scène gezet ongeval. In het lab laten we zien hoe je zenuwen werken. En wie heeft een beter richtingsgevoel? Rachel of Elb...

26-08-2018 17:35

Special

Topdoks - Special

Rachel en Elbert ontdekken van alles over de puberteit. Over puistjes, over de baard ín de keel en de baard óp de keel. Over zweet, ongesteld zijn, hormonen en nog veel meer! Elbert en Rachel gaan langs op een basisschool, laten in het Topd...

19-08-2018 17:35

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel helpt bij het maken van een prothese, Elbert loopt mee in het veldhospitaal van de landmacht en Rachel is het slachtoffer. Op de Spoedeisende Hulp komt Dees binnen. Tijdens een potje voetbal gaat het mis. In het topdokslab laten Rach...

12-08-2018 17:40

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Elbert moet heel nodig plassen voor een opvallend experiment in het Topdokslab en Rachel gaat op zoek naar het smerigste plekje van de school. Je ogen zijn heel kwetsbaar en het is fijn als ze goed werken. Elbert loopt een dag mee met een o...

19-05-2018 15:05

Topdoks

Topdoks - Topdoks

We volgen Cengiz op de Spoedeisende Hulp: hij is op zijn arm gevallen en komt bij de gipsmeester terecht. Rachel en Elbert laten in het Topdokslab zien hoe je hart bloed rondpompt door je lichaam. Ook zien we het bijzondere lichaam van Dani...

06-05-2018 17:35

Topdoks

Topdoks - Topdoks

We kijken naar de hoogtepunten van Topdoks. In het Topdokslab testen Rachel en Elbert hoe je makkelijker tegen pijn kunt en Rachel en Elbert gaan samen op pad om de TOPDOK Award te geven aan de leukste, gekste en grappigste Topdok. En daar ...

29-04-2018 17:35

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel loopt een dagje mee met een huisarts en ze mag ook een handje helpen. Elbert fietst zijn benen uit z'n lijf om te kijken hoeveel hij zweet en op de Spoedeisende Hulp komt Naomi binnen. Ze is van haar paard gevallen en de dokters gaan...

22-04-2018 17:35

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel ziet echte hersenen. In het Topdokslab gaan Rachel en Elbert testen of je lichaam goed op temperatuur blijft na een ijskoud bad. En wat nou als je geen armen hebt? Dan doe je alles met je voeten! Arthur komt binnen op de Spoedeisende...

15-04-2018 17:35

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel gaat de extreme kou in, Elbert krijgt de uitdaging om op hakken te leren lopen en Rachel test haar smaakpapillen. Op de Spoedeisende Hulp komt Igor binnen. Hij heeft pinnen in zijn been na een val van een hek en vandaag gaan ze eruit...

08-04-2018 17:40

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel en Elbert zoeken uit wat er met je lijf gebeurt als je ouder wordt en in het Topdokslab laten ze zien dat je van alles kunt zien met je ooghoeken. Soms werkt je lijf net een beetje anders, zoals bij Milan, een jongen met diabetes. Hi...

01-04-2018 17:30

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel telt spieren, ze neemt een kijkje bij de Nijmeegse Vierdaagse en ze krijgt elektrische schokjes van Elbert. En Elbert kijkt mee met het verwijderen van amandelen en het plaatsen van buisjes. En hij heeft natuurlijk een nieuw lichaams...

25-03-2018 17:40

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Rachel en Elbert gaan een nachtje logeren in een slaapkliniek. Carianne is dol op kunstschaatsen, maar bij een training gaat het mis. Ze komt binnen met een breuk in haar been op de Spoedeisende Hulp. Elbert kijkt mee met de ambulancedienst...

18-03-2018 17:40

Topdoks

Topdoks - Topdoks

We nemen een kijkje in Elberts maag. Thomas komt binnen op de spoedeisende hulp na een sliding tijdens een voetbalwedstrijd en Rachel maakt instrumenten schoon voor een operatie. En hoe kun je onderzoeken of je allergisch bent?

11-03-2018 17:40

Topdoks

Topdoks - Topdoks

Elbert neemt zijn eigen poep mee naar een dokter die er heel blij mee is. En hij gaat de straat op om zoenen te verzamelen. Met de opbrengst gaat Rachel checken hoeveel bacterieën er op je lippen zitten. Dominique komt binnen op de spoedeis...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Topdoks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Topdoks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Topdoks bij Topdoks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Topdoks. Heb je een uitzending van Topdoks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Topdoks gemist

Uitzending gemist van Topdoks? Hier kun je alle uitzendingen van Topdoks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 65
  • Laatste uitzending op 16-09-2018 om 17:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord