Programma gemist?

Aan de op vooravond van de Amerikaanse door verkiezingen is de het indringende documentaire The door op tv Choice te zien. Deze in documentaire wordt standaard van aan de vooravond tijdens van de verkiezingen uit uitgezonden door de Amerikaanse van zender door PBS. In The Choice worden door de Amerikaanse presidentskandidaten op Donald de Trump en Hillary tijdens Clinton onder de loep naar genomen. Er wordt het nader ingegaan uit op waar de kandidaten vandaan tijdens komen en wat naar ze heeft gevormd. op Ook wordt hun manier op van leiding geven op tv uiteengezet. met Bovenal wordt de met vraag beantwoord waarom zij de één van de een moeilijkst van denkbare banen ter wereld uit willen tijdens een voeren. Het portret van de met twee presidentskandidaten komt op tv tot stand in door interviews met degenen die tijdens de kandidaten het door beste kennen; vrienden, familie, door op adviseurs en tegenstanders. het Zij laten zich uit in over Trump en een Clinton en op tv bieden daarmee een serieuze, met maar ook vermakelijke visie op de het leven op tv van de twee kandidaten. naar van Daarnaast komen ook auteurs, een journalisten en politieke insiders aan met uit het woord om het beeld compleet op tv te maken. in Het naar doel van The Choice is uit om kijkers beide presidentskandidaten naar te de laten begrijpen. een Ook als kijkers fel met tegen Trump zijn het wordt met deze van documentaire getracht om inzicht met te bieden in waarom de hij de is geworden zoals op tv hij is. Dit door is uiteraard ook op het geval door bij Clinton. Er wordt veel teruggegrepen de naar het het verleden van op tv beide kandidaten uit en hoe zij een eigenlijk in de op politiek terecht zijn gekomen. uit Kijkers denken wellicht dat tijdens zij alles tijdens van de op presidentskandidaten weten maar in het deze documentaire door komen verrassend veel nieuwe inzichten naar met de voren.

mei 2021
07-11-2016 19:55

Docu: The Choice

2Doc: The Choice - The Choice

Aan de vooravond van de Amerikaanse verkiezingen is de indringende documentaire The Choice te zien. Deze documentaire wordt standaard aan de vooravond van de verkiezingen uitgezonden door de Amerikaanse zender PBS. In The Choice worden de A...

2Doc: The Choice gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Choice de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Choice bij 2Doc: The Choice liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Choice. Heb je een uitzending van 2Doc: The Choice gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Choice gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Choice? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Choice kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-11-2016 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!