Programma gemist?

Aan de vooravond een tijdens van de Amerikaanse verkiezingen is de op tv indringende op tv documentaire The Choice te zien. op Deze door documentaire wordt standaard op aan de vooravond van de een verkiezingen in uitgezonden door de tijdens Amerikaanse zender PBS. In The naar Choice worden de door Amerikaanse een presidentskandidaten Donald Trump en door Hillary door Clinton onder de loep een genomen. Er wordt tijdens nader ingegaan op waar een de kandidaten vandaan komen de en wat tijdens ze heeft de gevormd. Ook de wordt hun manier van leiding op tv geven op uiteengezet. Bovenal wordt met de vraag beantwoord waarom zij één door van de moeilijkst door denkbare banen ter een het wereld uit willen voeren. Het tijdens portret van de twee in presidentskandidaten komt tot stand met door door interviews met naar degenen die de kandidaten het beste op kennen; vrienden, op familie, adviseurs een en tegenstanders. Zij een laten zich uit over Trump van van en Clinton en bieden daarmee uit een serieuze, op maar ook vermakelijke visie van op het leven tijdens van een de twee kandidaten. Daarnaast komen ook de uit auteurs, journalisten en politieke met insiders aan het de woord om het beeld compleet door te maken. het Het doel van het The Choice door is om naar kijkers beide presidentskandidaten te laten begrijpen. het op tv Ook als kijkers fel tegen Trump naar zijn wordt in met van deze documentaire getracht om inzicht door te met bieden in waarom hij is in geworden uit zoals hij is. Dit is op tv uiteraard de ook het geval bij Clinton. op Er in wordt veel teruggegrepen naar tijdens het verleden van beide kandidaten met en tijdens hoe zij een eigenlijk in de door politiek terecht zijn gekomen. Kijkers een denken wellicht dat zij een alles van de in presidentskandidaten op tv weten maar in deze het documentaire uit komen verrassend veel nieuwe inzichten met naar tijdens voren.

november 2019
07-11-2016 19:55

Docu: The Choice

2Doc: The Choice - The Choice

Aan de vooravond van de Amerikaanse verkiezingen is de indringende documentaire The Choice te zien. Deze documentaire wordt standaard aan de vooravond van de verkiezingen uitgezonden door de Amerikaanse zender PBS. In The Choice worden de A...

2Doc: The Choice gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Choice de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Choice bij 2Doc: The Choice liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Choice. Heb je een uitzending van 2Doc: The Choice gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Choice gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Choice? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Choice kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-11-2016 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!