Programma gemist?

Aan de vooravond op tv van de Amerikaanse in verkiezingen is de van indringende tijdens documentaire The Choice te door zien. Deze een documentaire wordt standaard aan de van een vooravond van de verkiezingen uitgezonden de door de Amerikaanse zender door PBS. In The van Choice worden de met op tv Amerikaanse presidentskandidaten Donald Trump het en Hillary Clinton onder uit de loep op genomen. Er wordt op nader ingegaan op in waar de kandidaten vandaan komen het op en wat ze naar heeft gevormd. Ook wordt de hun manier van leiding geven de uiteengezet. Bovenal wordt op de vraag naar beantwoord waarom het zij één van een de moeilijkst denkbare op banen ter wereld van uit willen van voeren. Het portret van in de twee presidentskandidaten komt tot uit stand uit door interviews met degenen die naar de kandidaten van het beste op tv kennen; vrienden, familie, adviseurs de en tegenstanders. Zij laten het zich uit de over Trump en Clinton op tv en bieden daarmee een in serieuze, van maar ook vermakelijke visie een op naar het leven van op de twee kandidaten. Daarnaast naar komen ook tijdens auteurs, journalisten en politieke op insiders aan het van woord om het van beeld compleet naar te maken. Het doel van tijdens The Choice is tijdens om kijkers beide uit presidentskandidaten in te laten begrijpen. op Ook als kijkers fel tegen van Trump op tv zijn wordt met deze documentaire van getracht om het inzicht te een bieden in waarom hij is geworden het zoals hij is. de Dit is uiteraard op tv ook het geval een bij Clinton. Er van wordt een veel teruggegrepen naar het verleden naar van tijdens beide kandidaten en uit hoe zij eigenlijk in het de in politiek terecht zijn in gekomen. Kijkers denken wellicht door dat zij alles in van de presidentskandidaten weten op maar in deze documentaire van komen op verrassend veel in nieuwe inzichten naar met voren.

september 2021
07-11-2016 19:55

Docu: The Choice

2Doc: The Choice - The Choice

Aan de vooravond van de Amerikaanse verkiezingen is de indringende documentaire The Choice te zien. Deze documentaire wordt standaard aan de vooravond van de verkiezingen uitgezonden door de Amerikaanse zender PBS. In The Choice worden de A...

2Doc: The Choice gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Choice de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Choice bij 2Doc: The Choice liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Choice. Heb je een uitzending van 2Doc: The Choice gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Choice gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Choice? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Choice kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-11-2016 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!