Programma gemist?

Aan de vooravond de van op de Amerikaanse van verkiezingen is de indringende documentaire The van Choice het te zien. Deze documentaire naar wordt standaard aan de op van vooravond van de verkiezingen naar uitgezonden door door de Amerikaanse zender tijdens PBS. In The de Choice worden de met Amerikaanse presidentskandidaten Donald op Trump en Hillary Clinton op tv onder de loep uit genomen. Er wordt tijdens nader ingegaan op waar de met uit kandidaten vandaan komen en wat met ze heeft gevormd. Ook het wordt naar hun manier van leiding geven op tv uiteengezet. Bovenal wordt uit in de vraag beantwoord waarom met zij één van op de moeilijkst denkbare banen door ter wereld uit willen de voeren. Het portret van door de twee in presidentskandidaten in komt tot stand door interviews met in degenen het die de van kandidaten het beste kennen; vrienden, familie, naar adviseurs en tegenstanders. van Zij laten van zich uit over Trump door en van Clinton en bieden daarmee een een serieuze, maar het ook een vermakelijke visie op het leven van tijdens de een twee kandidaten. Daarnaast komen op tv ook auteurs, journalisten en op tv met politieke insiders aan het in woord om het tijdens beeld compleet te uit maken. Het doel door van The Choice is om de kijkers de beide presidentskandidaten te laten op tv begrijpen. Ook als op kijkers fel tegen Trump van zijn door wordt met door deze documentaire getracht om inzicht tijdens te bieden in waarom tijdens hij is op geworden zoals hij op tv is. op Dit is uiteraard ook de het geval bij Clinton. naar Er wordt de veel teruggegrepen met naar het verleden van beide naar kandidaten en hoe met zij eigenlijk in tijdens de politiek terecht zijn een gekomen. Kijkers denken op door wellicht dat zij alles op tv van de presidentskandidaten weten maar van met in deze documentaire het komen verrassend veel een nieuwe inzichten naar naar voren.

januari 2021
07-11-2016 19:55

Docu: The Choice

2Doc: The Choice - The Choice

Aan de vooravond van de Amerikaanse verkiezingen is de indringende documentaire The Choice te zien. Deze documentaire wordt standaard aan de vooravond van de verkiezingen uitgezonden door de Amerikaanse zender PBS. In The Choice worden de A...

2Doc: The Choice gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Choice de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Choice bij 2Doc: The Choice liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Choice. Heb je een uitzending van 2Doc: The Choice gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Choice gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Choice? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Choice kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-11-2016 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!