Programma gemist?

Aan de het vooravond van van de Amerikaanse verkiezingen is de het indringende documentaire The uit op Choice te zien. van Deze documentaire wordt standaard aan de op tv vooravond van uit de naar verkiezingen uitgezonden door de in Amerikaanse zender PBS. In het The op tv Choice worden de van Amerikaanse presidentskandidaten Donald met Trump en Hillary Clinton onder de naar loep genomen. Er op wordt nader ingegaan uit het op waar de kandidaten in vandaan komen naar en wat ze heeft door gevormd. Ook wordt hun manier van tijdens van leiding geven uiteengezet. Bovenal wordt de de vraag beantwoord uit waarom zij tijdens één op tv van de moeilijkst denkbare banen ter tijdens wereld op tv uit willen voeren. Het portret van in de twee presidentskandidaten het komt in tot stand tijdens door interviews met degenen in die de kandidaten het beste van kennen; vrienden, van familie, tijdens adviseurs en tegenstanders. op tv Zij laten zich uit over Trump een naar en Clinton en bieden daarmee een de serieuze, maar door ook naar vermakelijke visie op het leven tijdens van de de twee kandidaten. Daarnaast komen op ook auteurs, journalisten en van naar politieke insiders aan het woord om in het beeld compleet uit te uit maken. Het doel van The op Choice de is om kijkers beide van presidentskandidaten te laten begrijpen. naar Ook als kijkers op fel naar tegen Trump zijn wordt met op tv deze documentaire de getracht om inzicht te met bieden in in waarom het hij is geworden zoals hij is. de Dit is naar uiteraard ook het geval de bij uit Clinton. Er wordt veel teruggegrepen tijdens naar het verleden met van op tv beide kandidaten en hoe zij in eigenlijk in door de politiek terecht zijn in gekomen. van Kijkers denken wellicht dat uit zij alles van op de presidentskandidaten naar weten maar in deze door documentaire komen verrassend uit veel door nieuwe inzichten naar met voren.

juni 2020
07-11-2016 19:55

Docu: The Choice

2Doc: The Choice - The Choice

Aan de vooravond van de Amerikaanse verkiezingen is de indringende documentaire The Choice te zien. Deze documentaire wordt standaard aan de vooravond van de verkiezingen uitgezonden door de Amerikaanse zender PBS. In The Choice worden de A...

2Doc: The Choice gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Choice de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Choice bij 2Doc: The Choice liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Choice. Heb je een uitzending van 2Doc: The Choice gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Choice gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Choice? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Choice kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-11-2016 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!