Programma gemist?

Aan op tv de vooravond van de op tv Amerikaanse tijdens verkiezingen is de indringende documentaire uit The Choice te in zien. Deze documentaire wordt tijdens standaard aan de tijdens van vooravond van de verkiezingen uitgezonden op door de Amerikaanse het zender PBS. In The door Choice worden naar de Amerikaanse het presidentskandidaten Donald op tv Trump en Hillary Clinton onder met de loep op genomen. Er het wordt nader ingegaan op waar de met kandidaten vandaan de komen en wat uit ze heeft gevormd. Ook door wordt hun het manier van met leiding geven uiteengezet. Bovenal naar wordt de door vraag beantwoord waarom zij naar één van de moeilijkst de denkbare banen een ter wereld uit tijdens willen voeren. Het portret van van de twee presidentskandidaten van komt het tot stand op door interviews met door degenen die de kandidaten het op beste kennen; in vrienden, familie, adviseurs naar en tegenstanders. Zij laten in zich een uit over Trump en Clinton van en bieden daarmee een op serieuze, maar in ook vermakelijke visie op naar het leven met van de twee kandidaten. van van Daarnaast komen ook auteurs, journalisten met en politieke insiders op aan in het woord om het de beeld compleet te maken. op tv Het naar doel van The Choice is om op kijkers beide presidentskandidaten uit op tv te laten begrijpen. de Ook als kijkers in fel tegen Trump zijn wordt met een deze door documentaire getracht om inzicht van te bieden naar in waarom hij op is geworden met zoals hij is. van Dit is uiteraard ook het het geval in bij Clinton. Er wordt het veel teruggegrepen naar het van verleden tijdens van beide kandidaten en hoe door zij eigenlijk in in de politiek terecht naar zijn gekomen. tijdens Kijkers denken door wellicht dat zij alles van de in met presidentskandidaten weten maar in in deze documentaire komen met verrassend veel nieuwe inzichten naar in door voren.

september 2020
07-11-2016 19:55

Docu: The Choice

2Doc: The Choice - The Choice

Aan de vooravond van de Amerikaanse verkiezingen is de indringende documentaire The Choice te zien. Deze documentaire wordt standaard aan de vooravond van de verkiezingen uitgezonden door de Amerikaanse zender PBS. In The Choice worden de A...

2Doc: The Choice gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Choice de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Choice bij 2Doc: The Choice liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Choice. Heb je een uitzending van 2Doc: The Choice gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Choice gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Choice? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Choice kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-11-2016 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!