Programma gemist?

Aan door de vooravond van de tijdens Amerikaanse op verkiezingen is de van indringende documentaire The naar Choice te zien. Deze documentaire wordt de standaard aan het de op vooravond van de uit verkiezingen uitgezonden door op de Amerikaanse zender PBS. In uit The Choice worden op tv de door Amerikaanse presidentskandidaten Donald naar Trump en Hillary Clinton in onder de loep genomen. Er tijdens het wordt nader ingegaan op waar de van kandidaten vandaan een komen en de wat ze heeft gevormd. in Ook wordt hun manier een een van leiding geven uiteengezet. van Bovenal wordt de tijdens vraag beantwoord met waarom zij één uit van de moeilijkst denkbare banen van ter wereld uit willen uit voeren. Het portret van de de op twee presidentskandidaten het komt tot stand door interviews op tv met degenen die met de kandidaten het beste een door kennen; vrienden, familie, adviseurs en tegenstanders. in Zij laten op tv zich uit over Trump tijdens en Clinton van en bieden daarmee een een serieuze, maar uit ook vermakelijke in visie op van het leven van de twee tijdens kandidaten. Daarnaast komen uit ook een auteurs, journalisten en een politieke insiders aan het woord om de het door beeld compleet te van maken. Het doel van The van Choice is om naar kijkers beide van presidentskandidaten te laten begrijpen. het uit Ook als kijkers fel tegen tijdens Trump zijn wordt in met deze documentaire getracht het om inzicht te een tijdens bieden in waarom hij is naar geworden uit zoals hij is. Dit het is uiteraard ook het van geval bij Clinton. op tv Er op tv wordt veel teruggegrepen naar het verleden in van beide kandidaten op tv en hoe zij door eigenlijk met in de politiek terecht door zijn gekomen. Kijkers naar denken het wellicht dat zij alles van in de presidentskandidaten op weten maar tijdens in deze documentaire komen verrassend door veel nieuwe tijdens inzichten naar door voren.

juli 2020
07-11-2016 19:55

Docu: The Choice

2Doc: The Choice - The Choice

Aan de vooravond van de Amerikaanse verkiezingen is de indringende documentaire The Choice te zien. Deze documentaire wordt standaard aan de vooravond van de verkiezingen uitgezonden door de Amerikaanse zender PBS. In The Choice worden de A...

2Doc: The Choice gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Choice de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Choice bij 2Doc: The Choice liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Choice. Heb je een uitzending van 2Doc: The Choice gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Choice gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Choice? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Choice kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-11-2016 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!