Programma gemist?

Verslag van van de finale tijdens van de World Series of op Darts in in het een Multiversum in Wenen. De door top acht uit de in World Series wordt aangevuld tijdens met op tv zestien qualifiers. Michael van Gerwen met is de uit titelverdediger.

Verslag van de de uit finale van de World Series of tijdens naar Darts in het Multiversum tijdens in Wenen. De top op tv acht uit de van World Series wordt aangevuld tijdens op tv met zestien qualifiers. Michael op tv van Gerwen met is de titelverdediger.

Vanaf vanavond doet uit RTL het 7 tot en met met komende zondag tijdens live verslag van van de finale van de World op tv Series of een Darts op tv in het Multiversum met in Wenen. De top op acht uit naar de World Series wordt het aangevuld met zestien qualifiers. van Michael van Gerwen door is de in titelverdediger. In Oostenrijk zullen twee op landgenoten tijdens aan de oche verschijnen. De uit nummer met één van de wereld en naar verdedigend kampioen met Michael van Gerwen de en Raymond van Barneveld spelen op mee. RTL 7 doet van uitgebreid verslag het van de met World Series of het Darts Finals. in Vrijdag en zaterdag op vanaf 20:00 uur naar en zondag vanaf 18:00 het uur. Vanavond in de eerste ronde: - op tv Raymond Smith een v het Keegan Brown - Maik Langendorf van v Damon naar Heta - Ian White v Kyle op Anderson - Dave Chisnall op v Dawson Murschell - tijdens Jamie Lewis v Dimitri het Van naar den Bergh - tijdens Gerwyn Price v door Royden Lam - Steve met Beaton v Daryl door Gurney - Ross Smith op tv v James Wade

Verslag de van dit door event waaraan dit jaar vier de Nederlandse darters meedoen: Raymond een van Barneveld, de Jelle Klaasen, Jan tijdens Dekker en Michael door van Gerwen, die de de naar afgelopen twee edities van dit toernooi van in Schotland met won.

Verslag op tv van dit event met waaraan dit jaar vier in Nederlandse darters met meedoen: Raymond van het Barneveld, Jelle uit Klaasen, Jan Dekker en Michael in van Gerwen, die in de afgelopen twee van edities van dit op tv toernooi in Schotland naar won.

Verslag van een de finale van door de World Series of het Darts in van het Schotse naar Glasgow. De met top acht uit uit de World Series wordt aangevuld met op de zestien qualifiers. Zij bepalen op tv wie de opvolger het wordt van Michael van tijdens Gerwen.

oktober 2019
04-11-2018 18:03

Afl. 3

RTL 7 Darts: World Series Finals - Afl. 3

Verslag van de finale van de World Series of Darts in het Multiversum in Wenen. De top acht uit de World Series wordt aangevuld met zestien qualifiers. Michael van Gerwen is de titelverdediger.

03-11-2018 19:59

Afl. 2

RTL 7 Darts: World Series Finals - Afl. 2

Verslag van de finale van de World Series of Darts in het Multiversum in Wenen. De top acht uit de World Series wordt aangevuld met zestien qualifiers. Michael van Gerwen is de titelverdediger.

02-11-2018 19:58

Live darts: World Series Finals

RTL 7 Darts: World Series Finals - Live darts: World Series Finals

Vanaf vanavond doet RTL 7 tot en met komende zondag live verslag van de finale van de World Series of Darts in het Multiversum in Wenen. De top acht uit de World Series wordt aangevuld met zestien qualifiers. Michael van Gerwen is de titelv...

05-11-2017 17:59

Afl. 3

RTL 7 Darts: World Series Finals - Afl. 3

Verslag van dit event waaraan dit jaar vier Nederlandse darters meedoen: Raymond van Barneveld, Jelle Klaasen, Jan Dekker en Michael van Gerwen, die de afgelopen twee edities van dit toernooi in Schotland won.

03-11-2017 22:00

Afl. 1

RTL 7 Darts: World Series Finals - Afl. 1

Verslag van dit event waaraan dit jaar vier Nederlandse darters meedoen: Raymond van Barneveld, Jelle Klaasen, Jan Dekker en Michael van Gerwen, die de afgelopen twee edities van dit toernooi in Schotland won.

06-11-2016 17:54

Afl. 2

RTL 7 Darts: World Series Finals - Afl. 2

Verslag van de finale van de World Series of Darts in het Schotse Glasgow. De top acht uit de World Series wordt aangevuld met zestien qualifiers. Zij bepalen wie de opvolger wordt van Michael van Gerwen.

RTL 7 Darts: World Series Finals gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Darts: World Series Finals de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Darts: World Series Finals bij RTL 7 Darts: World Series Finals liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Darts: World Series Finals. Heb je een uitzending van RTL 7 Darts: World Series Finals gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Darts: World Series Finals gemist

Verslag van dit toernooi dat plaatsvindt in de Braehead Arena in Glasgow, Schotland. Ervaren rotten, veelbelovende jonge talenten en vier qualifiers spelen om de World Series Finals-titel.

Uitzending gemist van RTL 7 Darts: World Series Finals? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Darts: World Series Finals kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 04-11-2018 om 18:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!