Programma gemist?

In de door sportdocumentaire ?In naar de Ban van Sport? zet op televisiemaker tijdens Raymond Bouwman iedere keer een in intrigerend op tv verhaal achter een succesvol van Nederlands (ex-)sporter centraal. Vanavond wordt een een in het leven van gedoken van ras-Rotterdammer Jan Boskamp. In tijdens deze documentaire van is te zien hoe door naar de voetbalfanaat en fanatieke het Feyenoord-fan er met nog een passie op na houdt. uit een Exclusief aan ?In naar de Ban van Sport? de vertelt hij over zijn met obsessie uit voor de Tweede Wereldoorlog. De met eerste reeks van met de de documentaireserie 'In de Ban van van Sport' in won tweemaal achtereen een Academy Award met uit voor Beste Nederlandse in Sportprogramma, in 2001 en op 2002.

Sportdocumentaire van over tennistalent Stéphanie uit Herz, die op zeer het jonge leeftijd naar Amerika de vertrok om aan tijdens de haar tenniscarrière te werken. Aan door haar tijdens droom om toptennisser te worden, de kwam abrupt door een eind. Te uit zien is hoe met het haar nu uit vergaat.

Sportdocumentaire waarin met ex-voetballer Demy de op tv Zeeuw centraal door staat. Hij speelde onder door meer bij in AZ, Ajax en Spartak Moskou. tijdens Vol met passie en van overgave richt hij zich op op tv het in het de markt op tv zetten van een succesvol kledingmerk met samen met door zijn vrienden Eljero tijdens Elia en Gregory van der de de Wiel.

februari 2021
05-12-2016 22:03

In De Ban Van Sport: Jan Boskamp

In De Ban Van Sport - Afl. 3

In de sportdocumentaire ?In de Ban van Sport? zet televisiemaker Raymond Bouwman iedere keer een intrigerend verhaal achter een succesvol Nederlands (ex-)sporter centraal. Vanavond wordt in het leven gedoken van ras-Rotterdammer Jan Boskam...

21-11-2016 22:00

Afl. 2

In De Ban Van Sport - Afl. 2

Sportdocumentaire over tennistalent Stéphanie Herz, die op zeer jonge leeftijd naar Amerika vertrok om aan haar tenniscarrière te werken. Aan haar droom om toptennisser te worden, kwam abrupt een eind. Te zien is hoe het haar nu vergaat.

07-11-2016 22:02

Afl. 1

In De Ban Van Sport - Afl. 1

Sportdocumentaire waarin ex-voetballer Demy de Zeeuw centraal staat. Hij speelde onder meer bij AZ, Ajax en Spartak Moskou. Vol passie en overgave richt hij zich op het in de markt zetten van een succesvol kledingmerk samen met zijn vriende...

In De Ban Van Sport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van In De Ban Van Sport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van In De Ban Van Sport bij In De Ban Van Sport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van In De Ban Van Sport. Heb je een uitzending van In De Ban Van Sport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

In De Ban Van Sport gemist

Serie sportdocumentaires.

Uitzending gemist van In De Ban Van Sport? Hier kun je alle uitzendingen van In De Ban Van Sport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 05-12-2016 om 22:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!