Programma gemist?

In de sportdocumentaire uit ?In de Ban op van van Sport? zet televisiemaker naar Raymond Bouwman iedere op keer een met intrigerend verhaal achter een in succesvol Nederlands tijdens (ex-)sporter centraal. Vanavond wordt van in het leven gedoken van ras-Rotterdammer uit Jan op tv Boskamp. In deze documentaire is in op tv te zien hoe de voetbalfanaat met en fanatieke van Feyenoord-fan er nog een passie de op na een houdt. Exclusief aan op ?In de Ban van tijdens Sport? vertelt hij met een over zijn obsessie voor uit de Tweede Wereldoorlog. van De eerste reeks een van de documentaireserie 'In tijdens de Ban een van Sport' won in tweemaal achtereen met een Academy Award voor het Beste Nederlandse Sportprogramma, in van 2001 en het 2002.

Sportdocumentaire op tv over tennistalent van Stéphanie Herz, die op zeer in jonge leeftijd naar tijdens Amerika vertrok om het aan haar van tenniscarrière te werken. met Aan haar droom om op toptennisser te worden, kwam op tv in abrupt een eind. een Te zien is hoe uit het haar nu in vergaat.

Sportdocumentaire waarin met ex-voetballer Demy de naar Zeeuw een centraal staat. Hij speelde onder meer door bij AZ, van Ajax en door Spartak Moskou. Vol passie en door overgave richt door hij zich op het op tv in de markt de zetten de van een succesvol naar kledingmerk samen met zijn de vrienden Eljero Elia en tijdens op Gregory van der op tv Wiel.

juli 2020
05-12-2016 22:03

In De Ban Van Sport: Jan Boskamp

In De Ban Van Sport - Afl. 3

In de sportdocumentaire ?In de Ban van Sport? zet televisiemaker Raymond Bouwman iedere keer een intrigerend verhaal achter een succesvol Nederlands (ex-)sporter centraal. Vanavond wordt in het leven gedoken van ras-Rotterdammer Jan Boskam...

21-11-2016 22:00

Afl. 2

In De Ban Van Sport - Afl. 2

Sportdocumentaire over tennistalent Stéphanie Herz, die op zeer jonge leeftijd naar Amerika vertrok om aan haar tenniscarrière te werken. Aan haar droom om toptennisser te worden, kwam abrupt een eind. Te zien is hoe het haar nu vergaat.

07-11-2016 22:02

Afl. 1

In De Ban Van Sport - Afl. 1

Sportdocumentaire waarin ex-voetballer Demy de Zeeuw centraal staat. Hij speelde onder meer bij AZ, Ajax en Spartak Moskou. Vol passie en overgave richt hij zich op het in de markt zetten van een succesvol kledingmerk samen met zijn vriende...

In De Ban Van Sport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van In De Ban Van Sport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van In De Ban Van Sport bij In De Ban Van Sport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van In De Ban Van Sport. Heb je een uitzending van In De Ban Van Sport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

In De Ban Van Sport gemist

Serie sportdocumentaires.

Uitzending gemist van In De Ban Van Sport? Hier kun je alle uitzendingen van In De Ban Van Sport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 05-12-2016 om 22:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!