Programma gemist?

In het de sportdocumentaire ?In de Ban in van Sport? de zet televisiemaker Raymond de Bouwman iedere van keer een intrigerend verhaal met achter van een succesvol Nederlands (ex-)sporter in centraal. Vanavond wordt in het leven een gedoken van ras-Rotterdammer in Jan met Boskamp. In deze documentaire op is te zien uit hoe de voetbalfanaat door en fanatieke uit Feyenoord-fan er nog een de passie op na door houdt. op Exclusief aan ?In de Ban van uit Sport? vertelt hij op tv over zijn van obsessie voor de Tweede op Wereldoorlog. De eerste op tv reeks uit van de op tv documentaireserie 'In de Ban van Sport' van in won tweemaal achtereen een Academy met Award voor tijdens Beste Nederlandse Sportprogramma, in in 2001 van en 2002.

Sportdocumentaire de over tennistalent Stéphanie van Herz, die op op tv zeer jonge leeftijd naar op tv Amerika vertrok naar om aan het haar tenniscarrière te werken. Aan haar op een droom om toptennisser te worden, kwam het abrupt de een eind. Te zien is van hoe het naar haar met nu vergaat.

Sportdocumentaire waarin een ex-voetballer op Demy de Zeeuw centraal uit staat. Hij speelde onder meer met bij AZ, het Ajax en naar Spartak Moskou. Vol passie in en de overgave richt hij zich op het naar in de de markt zetten tijdens van een succesvol kledingmerk samen in van met zijn vrienden Eljero Elia met en in Gregory van der een Wiel.

juni 2021
05-12-2016 22:03

In De Ban Van Sport: Jan Boskamp

In De Ban Van Sport - Afl. 3

In de sportdocumentaire ?In de Ban van Sport? zet televisiemaker Raymond Bouwman iedere keer een intrigerend verhaal achter een succesvol Nederlands (ex-)sporter centraal. Vanavond wordt in het leven gedoken van ras-Rotterdammer Jan Boskam...

21-11-2016 22:00

Afl. 2

In De Ban Van Sport - Afl. 2

Sportdocumentaire over tennistalent Stéphanie Herz, die op zeer jonge leeftijd naar Amerika vertrok om aan haar tenniscarrière te werken. Aan haar droom om toptennisser te worden, kwam abrupt een eind. Te zien is hoe het haar nu vergaat.

07-11-2016 22:02

Afl. 1

In De Ban Van Sport - Afl. 1

Sportdocumentaire waarin ex-voetballer Demy de Zeeuw centraal staat. Hij speelde onder meer bij AZ, Ajax en Spartak Moskou. Vol passie en overgave richt hij zich op het in de markt zetten van een succesvol kledingmerk samen met zijn vriende...

In De Ban Van Sport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van In De Ban Van Sport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van In De Ban Van Sport bij In De Ban Van Sport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van In De Ban Van Sport. Heb je een uitzending van In De Ban Van Sport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

In De Ban Van Sport gemist

Serie sportdocumentaires.

Uitzending gemist van In De Ban Van Sport? Hier kun je alle uitzendingen van In De Ban Van Sport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 05-12-2016 om 22:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!