Programma gemist?

In de met sportdocumentaire ?In de Ban uit van Sport? tijdens zet televisiemaker Raymond Bouwman van door iedere keer een intrigerend verhaal achter het een in succesvol Nederlands (ex-)sporter centraal. Vanavond wordt een van in het leven gedoken van op ras-Rotterdammer op tv Jan Boskamp. In deze documentaire is het te zien van hoe de voetbalfanaat en van fanatieke Feyenoord-fan een er nog van een passie op naar na houdt. Exclusief een aan ?In de de Ban van Sport? in vertelt hij over door zijn obsessie voor de een Tweede Wereldoorlog. De eerste van reeks van de het documentaireserie naar 'In de Ban van Sport' de van won tweemaal achtereen het een Academy Award voor Beste Nederlandse naar tijdens Sportprogramma, in 2001 en het 2002.

Sportdocumentaire door over tennistalent Stéphanie Herz, naar die tijdens op zeer jonge op tv leeftijd naar Amerika vertrok om in aan haar tenniscarrière te uit op werken. Aan haar tijdens droom om toptennisser te op worden, kwam abrupt een met eind. Te zien is uit hoe naar het haar nu op vergaat.

Sportdocumentaire waarin ex-voetballer in Demy de door Zeeuw een centraal staat. Hij speelde op onder meer bij in AZ, Ajax en uit Spartak Moskou. Vol met passie en overgave uit richt hij zich op op het in op tv de markt zetten van een uit succesvol kledingmerk van samen met zijn naar vrienden Eljero Elia en op Gregory van der van met Wiel.

februari 2020
05-12-2016 22:03

In De Ban Van Sport: Jan Boskamp

In De Ban Van Sport - Afl. 3

In de sportdocumentaire ?In de Ban van Sport? zet televisiemaker Raymond Bouwman iedere keer een intrigerend verhaal achter een succesvol Nederlands (ex-)sporter centraal. Vanavond wordt in het leven gedoken van ras-Rotterdammer Jan Boskam...

21-11-2016 22:00

Afl. 2

In De Ban Van Sport - Afl. 2

Sportdocumentaire over tennistalent Stéphanie Herz, die op zeer jonge leeftijd naar Amerika vertrok om aan haar tenniscarrière te werken. Aan haar droom om toptennisser te worden, kwam abrupt een eind. Te zien is hoe het haar nu vergaat.

07-11-2016 22:02

Afl. 1

In De Ban Van Sport - Afl. 1

Sportdocumentaire waarin ex-voetballer Demy de Zeeuw centraal staat. Hij speelde onder meer bij AZ, Ajax en Spartak Moskou. Vol passie en overgave richt hij zich op het in de markt zetten van een succesvol kledingmerk samen met zijn vriende...

In De Ban Van Sport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van In De Ban Van Sport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van In De Ban Van Sport bij In De Ban Van Sport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van In De Ban Van Sport. Heb je een uitzending van In De Ban Van Sport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

In De Ban Van Sport gemist

Serie sportdocumentaires.

Uitzending gemist van In De Ban Van Sport? Hier kun je alle uitzendingen van In De Ban Van Sport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 05-12-2016 om 22:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!