Programma gemist?

In de sportdocumentaire het ?In de Ban door van de Sport? zet televisiemaker Raymond op Bouwman iedere keer een uit van intrigerend verhaal achter een succesvol tijdens Nederlands (ex-)sporter centraal. Vanavond wordt op in het leven uit gedoken van ras-Rotterdammer uit Jan Boskamp. een In deze documentaire is door te zien tijdens hoe het de voetbalfanaat en fanatieke tijdens Feyenoord-fan er nog een passie in op na in houdt. Exclusief aan ?In op tv de van Ban van Sport? naar vertelt hij over zijn de obsessie voor de op tv Tweede Wereldoorlog. De eerste op tv op tv reeks van de op tv documentaireserie 'In de Ban het van Sport' won tweemaal een achtereen door een Academy Award door voor Beste Nederlandse Sportprogramma, tijdens in 2001 en uit 2002.

Sportdocumentaire uit over tennistalent Stéphanie op Herz, die met op zeer jonge leeftijd in naar Amerika vertrok om aan op haar tenniscarrière te in werken. Aan haar uit droom om door toptennisser te worden, naar kwam abrupt naar een eind. Te zien uit is een hoe het haar nu door vergaat.

Sportdocumentaire waarin ex-voetballer van Demy de naar Zeeuw centraal staat. de Hij speelde onder een meer bij van AZ, Ajax en op Spartak Moskou. Vol naar passie en overgave richt tijdens hij zich op met het in de markt in zetten van naar een succesvol kledingmerk op tv samen met uit zijn vrienden Eljero Elia en een Gregory van met der op Wiel.

oktober 2019
05-12-2016 22:03

In De Ban Van Sport: Jan Boskamp

In De Ban Van Sport - Afl. 3

In de sportdocumentaire ?In de Ban van Sport? zet televisiemaker Raymond Bouwman iedere keer een intrigerend verhaal achter een succesvol Nederlands (ex-)sporter centraal. Vanavond wordt in het leven gedoken van ras-Rotterdammer Jan Boskam...

21-11-2016 22:00

Afl. 2

In De Ban Van Sport - Afl. 2

Sportdocumentaire over tennistalent Stéphanie Herz, die op zeer jonge leeftijd naar Amerika vertrok om aan haar tenniscarrière te werken. Aan haar droom om toptennisser te worden, kwam abrupt een eind. Te zien is hoe het haar nu vergaat.

07-11-2016 22:02

Afl. 1

In De Ban Van Sport - Afl. 1

Sportdocumentaire waarin ex-voetballer Demy de Zeeuw centraal staat. Hij speelde onder meer bij AZ, Ajax en Spartak Moskou. Vol passie en overgave richt hij zich op het in de markt zetten van een succesvol kledingmerk samen met zijn vriende...

In De Ban Van Sport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van In De Ban Van Sport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van In De Ban Van Sport bij In De Ban Van Sport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van In De Ban Van Sport. Heb je een uitzending van In De Ban Van Sport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

In De Ban Van Sport gemist

Serie sportdocumentaires.

Uitzending gemist van In De Ban Van Sport? Hier kun je alle uitzendingen van In De Ban Van Sport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 05-12-2016 om 22:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!