Programma gemist?

In met de sportdocumentaire ?In naar de Ban van de Sport? zet televisiemaker Raymond Bouwman het iedere keer een door intrigerend verhaal achter met een succesvol de Nederlands (ex-)sporter een centraal. Vanavond wordt in het de leven gedoken op van ras-Rotterdammer Jan Boskamp. In op tv deze tijdens documentaire is te zien hoe in de voetbalfanaat uit en fanatieke Feyenoord-fan door er nog een de passie de op na houdt. Exclusief aan ?In een de in Ban van Sport? met vertelt hij over zijn naar obsessie tijdens voor de Tweede Wereldoorlog. De eerste tijdens reeks van van de documentaireserie een 'In de Ban van op Sport' won tweemaal een achtereen een naar Academy Award met voor Beste Nederlandse Sportprogramma, een in 2001 en op 2002.

Sportdocumentaire over tijdens tennistalent Stéphanie Herz, die de op zeer jonge de in leeftijd naar Amerika vertrok op tv om aan haar tenniscarrière van te werken. Aan het haar met droom om toptennisser te worden, kwam tijdens op abrupt een eind. Te zien van is hoe het het haar nu naar vergaat.

Sportdocumentaire waarin ex-voetballer naar Demy de tijdens Zeeuw door centraal staat. Hij speelde onder uit meer bij tijdens AZ, Ajax en Spartak van Moskou. Vol passie naar en op overgave richt hij door zich op het in een de markt zetten met van een succesvol in kledingmerk samen met tijdens zijn vrienden Eljero Elia en tijdens Gregory van van der naar Wiel.

oktober 2020
05-12-2016 22:03

In De Ban Van Sport: Jan Boskamp

In De Ban Van Sport - Afl. 3

In de sportdocumentaire ?In de Ban van Sport? zet televisiemaker Raymond Bouwman iedere keer een intrigerend verhaal achter een succesvol Nederlands (ex-)sporter centraal. Vanavond wordt in het leven gedoken van ras-Rotterdammer Jan Boskam...

21-11-2016 22:00

Afl. 2

In De Ban Van Sport - Afl. 2

Sportdocumentaire over tennistalent Stéphanie Herz, die op zeer jonge leeftijd naar Amerika vertrok om aan haar tenniscarrière te werken. Aan haar droom om toptennisser te worden, kwam abrupt een eind. Te zien is hoe het haar nu vergaat.

07-11-2016 22:02

Afl. 1

In De Ban Van Sport - Afl. 1

Sportdocumentaire waarin ex-voetballer Demy de Zeeuw centraal staat. Hij speelde onder meer bij AZ, Ajax en Spartak Moskou. Vol passie en overgave richt hij zich op het in de markt zetten van een succesvol kledingmerk samen met zijn vriende...

In De Ban Van Sport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van In De Ban Van Sport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van In De Ban Van Sport bij In De Ban Van Sport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van In De Ban Van Sport. Heb je een uitzending van In De Ban Van Sport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

In De Ban Van Sport gemist

Serie sportdocumentaires.

Uitzending gemist van In De Ban Van Sport? Hier kun je alle uitzendingen van In De Ban Van Sport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 05-12-2016 om 22:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!