Programma gemist?

In naar de sportdocumentaire ?In op de Ban van Sport? uit zet televisiemaker met Raymond Bouwman iedere keer een op tv intrigerend verhaal door achter in een succesvol Nederlands (ex-)sporter de centraal. Vanavond wordt in het leven uit het gedoken van ras-Rotterdammer Jan Boskamp. op In deze documentaire naar is te op zien hoe de de voetbalfanaat en fanatieke Feyenoord-fan de er nog een in passie op na houdt. uit Exclusief op tv aan ?In de Ban van met Sport? vertelt uit hij over zijn obsessie uit op tv voor de Tweede Wereldoorlog. De eerste op reeks van de met documentaireserie 'In de in Ban van van Sport' won tweemaal het achtereen een Academy uit Award voor in Beste Nederlandse Sportprogramma, in naar 2001 en door 2002.

Sportdocumentaire van over tennistalent Stéphanie Herz, die in op tv op zeer jonge leeftijd het naar Amerika vertrok om tijdens aan door haar tenniscarrière te met werken. Aan haar droom om een toptennisser te worden, van kwam abrupt een de eind. Te zien de is hoe het haar in door nu vergaat.

Sportdocumentaire een waarin ex-voetballer Demy de Zeeuw op tv centraal staat. Hij een speelde onder op meer uit bij AZ, Ajax en Spartak de Moskou. Vol tijdens passie en overgave door richt hij een zich op het in de markt op zetten op tv van een succesvol kledingmerk samen met met een zijn vrienden Eljero de Elia en Gregory van in der op tv Wiel.

oktober 2021
05-12-2016 22:03

In De Ban Van Sport: Jan Boskamp

In De Ban Van Sport - Afl. 3

In de sportdocumentaire ?In de Ban van Sport? zet televisiemaker Raymond Bouwman iedere keer een intrigerend verhaal achter een succesvol Nederlands (ex-)sporter centraal. Vanavond wordt in het leven gedoken van ras-Rotterdammer Jan Boskam...

21-11-2016 22:00

Afl. 2

In De Ban Van Sport - Afl. 2

Sportdocumentaire over tennistalent Stéphanie Herz, die op zeer jonge leeftijd naar Amerika vertrok om aan haar tenniscarrière te werken. Aan haar droom om toptennisser te worden, kwam abrupt een eind. Te zien is hoe het haar nu vergaat.

07-11-2016 22:02

Afl. 1

In De Ban Van Sport - Afl. 1

Sportdocumentaire waarin ex-voetballer Demy de Zeeuw centraal staat. Hij speelde onder meer bij AZ, Ajax en Spartak Moskou. Vol passie en overgave richt hij zich op het in de markt zetten van een succesvol kledingmerk samen met zijn vriende...

In De Ban Van Sport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van In De Ban Van Sport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van In De Ban Van Sport bij In De Ban Van Sport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van In De Ban Van Sport. Heb je een uitzending van In De Ban Van Sport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

In De Ban Van Sport gemist

Serie sportdocumentaires.

Uitzending gemist van In De Ban Van Sport? Hier kun je alle uitzendingen van In De Ban Van Sport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 05-12-2016 om 22:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!