Programma gemist?

In de het sportdocumentaire ?In in de Ban van Sport? zet in televisiemaker Raymond Bouwman naar iedere keer een tijdens intrigerend tijdens verhaal achter een succesvol Nederlands op met (ex-)sporter centraal. Vanavond wordt in het tijdens leven gedoken met van ras-Rotterdammer Jan in Boskamp. In deze het documentaire is te zien hoe op de voetbalfanaat op tv en naar fanatieke Feyenoord-fan er nog een naar passie op op na houdt. op Exclusief aan ?In de Ban naar van Sport? met vertelt hij over zijn obsessie op tv een voor de Tweede Wereldoorlog. De op eerste reeks van op de documentaireserie met 'In de Ban van Sport' door won tweemaal achtereen uit een Academy in Award voor Beste naar Nederlandse in Sportprogramma, in 2001 en de 2002.

Sportdocumentaire op over tennistalent Stéphanie Herz, op tv die op zeer jonge tijdens leeftijd naar de Amerika vertrok om het aan haar van tenniscarrière te met werken. Aan haar droom tijdens om toptennisser te worden, een kwam op abrupt een eind. Te zien is door in hoe het haar nu naar vergaat.

Sportdocumentaire van waarin ex-voetballer op Demy de Zeeuw centraal door staat. Hij speelde onder het meer bij AZ, een Ajax en in Spartak Moskou. Vol passie en tijdens overgave richt naar hij zich van op het uit in de markt een zetten van een succesvol in kledingmerk samen met zijn op vrienden Eljero met Elia en de Gregory van der tijdens Wiel.

november 2020
05-12-2016 22:03

In De Ban Van Sport: Jan Boskamp

In De Ban Van Sport - Afl. 3

In de sportdocumentaire ?In de Ban van Sport? zet televisiemaker Raymond Bouwman iedere keer een intrigerend verhaal achter een succesvol Nederlands (ex-)sporter centraal. Vanavond wordt in het leven gedoken van ras-Rotterdammer Jan Boskam...

21-11-2016 22:00

Afl. 2

In De Ban Van Sport - Afl. 2

Sportdocumentaire over tennistalent Stéphanie Herz, die op zeer jonge leeftijd naar Amerika vertrok om aan haar tenniscarrière te werken. Aan haar droom om toptennisser te worden, kwam abrupt een eind. Te zien is hoe het haar nu vergaat.

07-11-2016 22:02

Afl. 1

In De Ban Van Sport - Afl. 1

Sportdocumentaire waarin ex-voetballer Demy de Zeeuw centraal staat. Hij speelde onder meer bij AZ, Ajax en Spartak Moskou. Vol passie en overgave richt hij zich op het in de markt zetten van een succesvol kledingmerk samen met zijn vriende...

In De Ban Van Sport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van In De Ban Van Sport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van In De Ban Van Sport bij In De Ban Van Sport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van In De Ban Van Sport. Heb je een uitzending van In De Ban Van Sport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

In De Ban Van Sport gemist

Serie sportdocumentaires.

Uitzending gemist van In De Ban Van Sport? Hier kun je alle uitzendingen van In De Ban Van Sport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 05-12-2016 om 22:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!