Programma gemist?

De de finale van de Amerikaanse verkiezingsstrijd. van Wie wordt naar de met nieuwe president? Hillary Clinton of Donald door uit Trump?

De finale van uit van de Amerikaanse verkiezingsstrijd. Wie tijdens wordt de nieuwe president? van Hillary op Clinton of Donald op tv Trump?

Vandaag door is de ?finale? naar van de Amerikaanse tijdens verkiezingsstrijd. De Amerikanen brengen een hun naar stem uit voor de nieuwe president: in Hillary Clinton of op tv door Donald Trump. De verkiezingsnacht is op bij van de NOS live te van volgen. Rob Trip en Dionne door Stax presenteren van de negen uur in durende met tv-uitzending NOS Amerika Kiest vanuit de de studio een in Hilversum (00.00-09.00 in uur, NPO op 1). In de VS met verslaan de correspondenten Wouter door Zwart en Arjen met van der door Horst de verkiezingen voor tv, van de radio, NOS.nl en de een NOS-app. In van NOS Amerika Kiest wordt naar de verkiezingsstrijd gevolgd van vanaf het sluiten van het de stemlokalen tot de in op tv bekendmaking van de uit nieuwe president. De eerste uitslagen op tv worden vanaf de 02.00 verwacht. Er zijn verslaggevers met in de op ?swing states?, de staten het die een cruciale door het rol spelen omdat met tot het laatste moment spannend naar is wie van daar de overwinning behaalt. op We een volgen de verkiezingsstrijd het vanaf verschillende locaties, zoals het uit verkiezingsontbijt van de met Amerikaanse ambassade in het door naar Kurhaus. Simone Weimans is in de naar Melkweg bij uit President?s Night, een evenement tijdens met tijdens journalisten, politici en opiniemakers. het In de VS een is verslaggever Gerri Eickhof door bij in de Democraten en is een Matthijs van de Wiel van in bij de Republikeinen. door In de studio met in New York spreekt Nieuwsuur-presentator op tv Twan Huys met diverse op gasten over de het uitslag een en wat naar die betekent voor de uit Amerikanen en voor de het rest op tv van de wereld.

juni 2020
09-11-2016 08:00

NOS Amerika Kiest

NOS Amerika Kiest - NOS Amerika Kiest

De finale van de Amerikaanse verkiezingsstrijd. Wie wordt de nieuwe president? Hillary Clinton of Donald Trump?

09-11-2016 07:00

NOS Amerika Kiest

NOS Amerika Kiest - NOS Amerika Kiest

De finale van de Amerikaanse verkiezingsstrijd. Wie wordt de nieuwe president? Hillary Clinton of Donald Trump?

09-11-2016 00:00

NOS Amerika Kiest

NOS Amerika Kiest - NOS Amerika Kiest

Vandaag is de ?finale? van de Amerikaanse verkiezingsstrijd. De Amerikanen brengen hun stem uit voor de nieuwe president: Hillary Clinton of Donald Trump. De verkiezingsnacht is bij de NOS live te volgen. Rob Trip en Dionne Stax presenteren...

NOS Amerika Kiest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Amerika Kiest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Amerika Kiest bij NOS Amerika Kiest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Amerika Kiest. Heb je een uitzending van NOS Amerika Kiest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Amerika Kiest gemist

Uitzending gemist van NOS Amerika Kiest? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Amerika Kiest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 09-11-2016 om 08:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!