Programma gemist?

De op finale van de Amerikaanse verkiezingsstrijd. naar op tv Wie wordt de nieuwe president? uit Hillary tijdens Clinton of Donald uit Trump?

De finale tijdens van de Amerikaanse verkiezingsstrijd. met Wie van wordt de nieuwe president? het Hillary Clinton of op tv Donald in Trump?

Vandaag een is de van ?finale? van de Amerikaanse verkiezingsstrijd. in De Amerikanen brengen hun op tv stem tijdens uit voor de nieuwe een president: Hillary door Clinton of Donald Trump. door De door verkiezingsnacht is bij de NOS op tv live te volgen. Rob door Trip uit en Dionne op tv Stax presenteren de negen uur durende naar tv-uitzending NOS Amerika het in Kiest vanuit de studio op in Hilversum (00.00-09.00 het uur, NPO 1). met In de VS verslaan op de correspondenten op tv Wouter Zwart en Arjen van tijdens der Horst de door verkiezingen de voor tv, radio, NOS.nl en de met de NOS-app. In NOS in Amerika Kiest met wordt de verkiezingsstrijd gevolgd van vanaf het sluiten uit van de stemlokalen uit tot de op bekendmaking van de nieuwe president. op tv De eerste uitslagen tijdens worden vanaf tijdens 02.00 verwacht. Er zijn een verslaggevers in in de ?swing states?, de door staten die een cruciale op rol spelen omdat op tot het laatste door moment spannend is een wie op tv daar de overwinning behaalt. uit We volgen de op tv verkiezingsstrijd het vanaf verschillende locaties, op tv zoals het verkiezingsontbijt tijdens van de Amerikaanse ambassade in uit het Kurhaus. de Simone Weimans is op in de Melkweg door bij President?s uit Night, een evenement uit met journalisten, politici en opiniemakers. naar In de de VS is op verslaggever Gerri Eickhof bij de een Democraten en met is Matthijs van de Wiel het in bij de Republikeinen. In de studio een in een New York het spreekt Nieuwsuur-presentator Twan Huys met diverse in gasten over met de van uitslag en wat die betekent voor in een de Amerikanen en voor de rest een van in de wereld.

april 2021
09-11-2016 08:00

NOS Amerika Kiest

NOS Amerika Kiest - NOS Amerika Kiest

De finale van de Amerikaanse verkiezingsstrijd. Wie wordt de nieuwe president? Hillary Clinton of Donald Trump?

09-11-2016 07:00

NOS Amerika Kiest

NOS Amerika Kiest - NOS Amerika Kiest

De finale van de Amerikaanse verkiezingsstrijd. Wie wordt de nieuwe president? Hillary Clinton of Donald Trump?

09-11-2016 00:00

NOS Amerika Kiest

NOS Amerika Kiest - NOS Amerika Kiest

Vandaag is de ?finale? van de Amerikaanse verkiezingsstrijd. De Amerikanen brengen hun stem uit voor de nieuwe president: Hillary Clinton of Donald Trump. De verkiezingsnacht is bij de NOS live te volgen. Rob Trip en Dionne Stax presenteren...

NOS Amerika Kiest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Amerika Kiest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Amerika Kiest bij NOS Amerika Kiest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Amerika Kiest. Heb je een uitzending van NOS Amerika Kiest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Amerika Kiest gemist

Uitzending gemist van NOS Amerika Kiest? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Amerika Kiest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 09-11-2016 om 08:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!