Programma gemist?

De tijdens finale van het de Amerikaanse verkiezingsstrijd. Wie wordt de een nieuwe een president? Hillary Clinton van of Donald op tv Trump?

De finale naar van de Amerikaanse verkiezingsstrijd. met Wie in wordt de nieuwe president? Hillary de Clinton of het Donald op Trump?

Vandaag op tv is de ?finale? de van de uit Amerikaanse verkiezingsstrijd. De Amerikanen brengen in hun stem uit door voor de nieuwe president: een Hillary Clinton of van het Donald Trump. De verkiezingsnacht naar is bij door de NOS live te uit volgen. Rob Trip en Dionne op tv Stax presenteren met de negen door uur durende de tv-uitzending NOS Amerika op tv Kiest vanuit de studio in uit Hilversum (00.00-09.00 uur, NPO uit 1). In de van uit VS verslaan de een correspondenten Wouter Zwart en Arjen door van der uit Horst de verkiezingen voor op tv tv, radio, op tv NOS.nl en de in NOS-app. In NOS Amerika uit Kiest met wordt de verkiezingsstrijd gevolgd een vanaf het naar sluiten van de stemlokalen uit tot de bekendmaking van tijdens de nieuwe met president. De eerste uitslagen worden door vanaf 02.00 verwacht. van Er zijn op verslaggevers in van de ?swing states?, de op staten die in een cruciale rol spelen omdat tijdens tijdens tot het laatste tijdens moment spannend is wie in daar de overwinning behaalt. door We volgen door de verkiezingsstrijd vanaf in verschillende locaties, zoals op het verkiezingsontbijt van de Amerikaanse door ambassade in uit het uit Kurhaus. Simone Weimans is in de door Melkweg bij President?s tijdens Night, een op tv evenement met een journalisten, politici en naar opiniemakers. In de op tv VS is verslaggever het Gerri Eickhof door bij de Democraten op en is Matthijs van de Wiel tijdens bij uit de Republikeinen. In een de studio in New York uit spreekt Nieuwsuur-presentator Twan op tijdens Huys met diverse gasten in over de uitslag en wat met die betekent uit voor de Amerikanen en van voor de rest het van op tv de wereld.

januari 2020
09-11-2016 08:00

NOS Amerika Kiest

NOS Amerika Kiest - NOS Amerika Kiest

De finale van de Amerikaanse verkiezingsstrijd. Wie wordt de nieuwe president? Hillary Clinton of Donald Trump?

09-11-2016 07:00

NOS Amerika Kiest

NOS Amerika Kiest - NOS Amerika Kiest

De finale van de Amerikaanse verkiezingsstrijd. Wie wordt de nieuwe president? Hillary Clinton of Donald Trump?

09-11-2016 00:00

NOS Amerika Kiest

NOS Amerika Kiest - NOS Amerika Kiest

Vandaag is de ?finale? van de Amerikaanse verkiezingsstrijd. De Amerikanen brengen hun stem uit voor de nieuwe president: Hillary Clinton of Donald Trump. De verkiezingsnacht is bij de NOS live te volgen. Rob Trip en Dionne Stax presenteren...

NOS Amerika Kiest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Amerika Kiest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Amerika Kiest bij NOS Amerika Kiest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Amerika Kiest. Heb je een uitzending van NOS Amerika Kiest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Amerika Kiest gemist

Uitzending gemist van NOS Amerika Kiest? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Amerika Kiest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 09-11-2016 om 08:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!