Programma gemist?

De met finale van de Amerikaanse met verkiezingsstrijd. Wie naar wordt de de nieuwe president? Hillary Clinton of op Donald van Trump?

De finale in van de het Amerikaanse verkiezingsstrijd. Wie door wordt de naar nieuwe president? Hillary Clinton in of Donald op tv Trump?

Vandaag een is de door ?finale? van de Amerikaanse verkiezingsstrijd. tijdens De Amerikanen de brengen hun het stem uit voor een de nieuwe president: Hillary het Clinton of Donald Trump. door De verkiezingsnacht van is bij de NOS door live te volgen. een Rob Trip en Dionne op tv Stax naar presenteren de een negen uur durende tv-uitzending NOS Amerika naar Kiest vanuit door de de studio in Hilversum (00.00-09.00 uur, in NPO 1). tijdens In de VS verslaan uit de correspondenten uit Wouter Zwart tijdens en Arjen van der Horst de van verkiezingen tijdens voor tv, radio, NOS.nl met en door de NOS-app. In NOS Amerika Kiest op met wordt de verkiezingsstrijd gevolgd naar vanaf het sluiten van met de met stemlokalen tot de bekendmaking van de op tv nieuwe door president. De eerste uitslagen naar worden vanaf 02.00 verwacht. van Er zijn verslaggevers op in de ?swing in states?, van de staten die een cruciale een rol spelen omdat door tot het laatste de moment spannend op is tijdens wie daar de door overwinning behaalt. We volgen met de verkiezingsstrijd vanaf verschillende locaties, op in zoals het verkiezingsontbijt van door de Amerikaanse op tv ambassade in het door Kurhaus. Simone Weimans is in het de uit Melkweg bij President?s Night, een evenement het met journalisten, door politici door en opiniemakers. In de VS in is verslaggever op tv Gerri Eickhof bij de naar Democraten en is Matthijs naar uit van de Wiel bij de Republikeinen. met In de studio op tv op in New York van spreekt Nieuwsuur-presentator Twan Huys met diverse tijdens gasten over de met uitslag en van wat die betekent voor tijdens de Amerikanen uit en voor in de rest van de met wereld.

augustus 2021
09-11-2016 08:00

NOS Amerika Kiest

NOS Amerika Kiest - NOS Amerika Kiest

De finale van de Amerikaanse verkiezingsstrijd. Wie wordt de nieuwe president? Hillary Clinton of Donald Trump?

09-11-2016 07:00

NOS Amerika Kiest

NOS Amerika Kiest - NOS Amerika Kiest

De finale van de Amerikaanse verkiezingsstrijd. Wie wordt de nieuwe president? Hillary Clinton of Donald Trump?

09-11-2016 00:00

NOS Amerika Kiest

NOS Amerika Kiest - NOS Amerika Kiest

Vandaag is de ?finale? van de Amerikaanse verkiezingsstrijd. De Amerikanen brengen hun stem uit voor de nieuwe president: Hillary Clinton of Donald Trump. De verkiezingsnacht is bij de NOS live te volgen. Rob Trip en Dionne Stax presenteren...

NOS Amerika Kiest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Amerika Kiest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Amerika Kiest bij NOS Amerika Kiest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Amerika Kiest. Heb je een uitzending van NOS Amerika Kiest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Amerika Kiest gemist

Uitzending gemist van NOS Amerika Kiest? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Amerika Kiest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 09-11-2016 om 08:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!