Programma gemist?

De finale van op de Amerikaanse verkiezingsstrijd. de Wie naar wordt de van nieuwe president? Hillary van Clinton of Donald naar Trump?

De finale van van de Amerikaanse met verkiezingsstrijd. Wie een wordt de met nieuwe president? Hillary Clinton of Donald op van Trump?

Vandaag de is de ?finale? van naar de Amerikaanse verkiezingsstrijd. De in Amerikanen brengen een hun stem uit voor van een de nieuwe president: in Hillary Clinton of Donald Trump. de De verkiezingsnacht is in bij de NOS van live te volgen. Rob het Trip en Dionne het Stax presenteren de van in negen uur durende tv-uitzending NOS Amerika tijdens Kiest vanuit door de studio tijdens in Hilversum (00.00-09.00 op uur, NPO 1). In de het VS verslaan door de het correspondenten Wouter Zwart en Arjen van van der Horst tijdens de naar verkiezingen voor tv, op radio, NOS.nl en de op NOS-app. In NOS Amerika Kiest op wordt uit de verkiezingsstrijd met gevolgd vanaf het sluiten van de op de stemlokalen tot de bekendmaking het van de nieuwe president. De het eerste uitslagen worden uit vanaf 02.00 verwacht. uit Er naar zijn verslaggevers door in de ?swing states?, uit de staten die een cruciale op rol spelen omdat de tot uit het laatste moment op tv spannend is wie daar de de overwinning behaalt. We in van volgen de verkiezingsstrijd de vanaf verschillende locaties, zoals het verkiezingsontbijt op tv van de van Amerikaanse naar ambassade in het Kurhaus. uit Simone Weimans op is in de Melkweg bij op tv President?s het Night, een evenement met journalisten, politici op het en opiniemakers. In de VS op tv is een verslaggever Gerri Eickhof bij op tv de Democraten en tijdens is Matthijs van de Wiel op bij de tijdens Republikeinen. In de de studio in met New York spreekt uit Nieuwsuur-presentator Twan Huys naar met diverse gasten over op tv de uitslag met en wat die betekent voor in de Amerikanen en het voor uit de rest op van de wereld.

januari 2021
09-11-2016 08:00

NOS Amerika Kiest

NOS Amerika Kiest - NOS Amerika Kiest

De finale van de Amerikaanse verkiezingsstrijd. Wie wordt de nieuwe president? Hillary Clinton of Donald Trump?

09-11-2016 07:00

NOS Amerika Kiest

NOS Amerika Kiest - NOS Amerika Kiest

De finale van de Amerikaanse verkiezingsstrijd. Wie wordt de nieuwe president? Hillary Clinton of Donald Trump?

09-11-2016 00:00

NOS Amerika Kiest

NOS Amerika Kiest - NOS Amerika Kiest

Vandaag is de ?finale? van de Amerikaanse verkiezingsstrijd. De Amerikanen brengen hun stem uit voor de nieuwe president: Hillary Clinton of Donald Trump. De verkiezingsnacht is bij de NOS live te volgen. Rob Trip en Dionne Stax presenteren...

NOS Amerika Kiest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Amerika Kiest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Amerika Kiest bij NOS Amerika Kiest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Amerika Kiest. Heb je een uitzending van NOS Amerika Kiest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Amerika Kiest gemist

Uitzending gemist van NOS Amerika Kiest? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Amerika Kiest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 09-11-2016 om 08:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!