Programma gemist?

De finale van naar de het Amerikaanse verkiezingsstrijd. Wie wordt de door op nieuwe president? Hillary Clinton of op Donald met Trump?

De met finale van het de Amerikaanse verkiezingsstrijd. Wie wordt de een nieuwe president? Hillary uit Clinton door of Donald de Trump?

Vandaag is de op tv ?finale? van met de Amerikaanse verkiezingsstrijd. De in Amerikanen brengen hun in stem tijdens uit voor een de nieuwe president: Hillary een Clinton of Donald Trump. door De verkiezingsnacht door is bij de naar NOS live te volgen. Rob op tv het Trip en Dionne Stax presenteren een de negen naar uur durende op tv tv-uitzending NOS Amerika op Kiest vanuit de studio in uit Hilversum (00.00-09.00 door uur, NPO 1). In de uit VS verslaan de op correspondenten Wouter de Zwart en Arjen op tv van der op tv Horst de verkiezingen voor het tv, radio, NOS.nl en door uit de NOS-app. In NOS Amerika Kiest op tv op wordt de verkiezingsstrijd gevolgd vanaf het door sluiten van van de tijdens stemlokalen tot de de bekendmaking van de nieuwe president. De uit eerste van uitslagen worden vanaf 02.00 met verwacht. Er zijn verslaggevers het in het de ?swing met states?, de staten die tijdens een cruciale rol spelen omdat de tot tijdens het laatste moment het spannend is wie daar de op tv overwinning behaalt. We met volgen de verkiezingsstrijd met een vanaf verschillende locaties, zoals het het verkiezingsontbijt van de de Amerikaanse ambassade in het tijdens Kurhaus. het Simone Weimans is tijdens in de een Melkweg bij President?s van Night, een evenement met een journalisten, politici en de opiniemakers. In de tijdens VS is in verslaggever Gerri Eickhof bij de Democraten de en is Matthijs door van de Wiel met bij met de Republikeinen. In van de studio in de New York spreekt Nieuwsuur-presentator Twan naar Huys tijdens met diverse gasten het over de op uitslag en wat die betekent voor naar de Amerikanen uit en voor de een rest een van de wereld.

september 2020
09-11-2016 08:00

NOS Amerika Kiest

NOS Amerika Kiest - NOS Amerika Kiest

De finale van de Amerikaanse verkiezingsstrijd. Wie wordt de nieuwe president? Hillary Clinton of Donald Trump?

09-11-2016 07:00

NOS Amerika Kiest

NOS Amerika Kiest - NOS Amerika Kiest

De finale van de Amerikaanse verkiezingsstrijd. Wie wordt de nieuwe president? Hillary Clinton of Donald Trump?

09-11-2016 00:00

NOS Amerika Kiest

NOS Amerika Kiest - NOS Amerika Kiest

Vandaag is de ?finale? van de Amerikaanse verkiezingsstrijd. De Amerikanen brengen hun stem uit voor de nieuwe president: Hillary Clinton of Donald Trump. De verkiezingsnacht is bij de NOS live te volgen. Rob Trip en Dionne Stax presenteren...

NOS Amerika Kiest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Amerika Kiest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Amerika Kiest bij NOS Amerika Kiest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Amerika Kiest. Heb je een uitzending van NOS Amerika Kiest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Amerika Kiest gemist

Uitzending gemist van NOS Amerika Kiest? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Amerika Kiest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 09-11-2016 om 08:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!