Programma gemist?

De finale van naar op tv de Amerikaanse verkiezingsstrijd. de Wie wordt de nieuwe president? de Hillary naar Clinton of Donald op tv Trump?

De finale van van de Amerikaanse naar verkiezingsstrijd. Wie wordt een de nieuwe op president? Hillary Clinton of de Donald tijdens Trump?

Vandaag op tv is de ?finale? door van de op Amerikaanse verkiezingsstrijd. De Amerikanen uit brengen hun op tv stem uit voor de nieuwe de president: Hillary Clinton of op door Donald Trump. De verkiezingsnacht is bij de naar de NOS live te volgen. Rob op tv Trip en op Dionne Stax presenteren de van negen uur in durende tv-uitzending NOS Amerika het Kiest vanuit met de studio op in Hilversum (00.00-09.00 uur, tijdens NPO op 1). In de VS in verslaan de correspondenten met Wouter Zwart het en Arjen van der met Horst de verkiezingen voor tv, op radio, NOS.nl van en de met NOS-app. In NOS Amerika door Kiest wordt een de verkiezingsstrijd gevolgd vanaf het naar sluiten van door de stemlokalen tot een de bekendmaking van de een op tv nieuwe president. De eerste uitslagen op tv worden met vanaf 02.00 verwacht. Er zijn verslaggevers in in door de ?swing states?, een de staten de die een cruciale rol spelen omdat de tot tijdens het laatste moment de spannend is wie uit daar de overwinning behaalt. uit We volgen de verkiezingsstrijd het vanaf verschillende tijdens locaties, zoals het van verkiezingsontbijt van door de Amerikaanse ambassade in een het Kurhaus. Simone Weimans het uit is in de Melkweg bij President?s op tv Night, een evenement het op met journalisten, politici en door opiniemakers. In de VS naar is verslaggever Gerri uit Eickhof bij de Democraten in en is Matthijs tijdens van de Wiel de bij de Republikeinen. door op In de studio in op tv New York spreekt Nieuwsuur-presentator Twan op tv Huys een met diverse gasten op tv over de uitslag van en wat tijdens die betekent voor het de Amerikanen en voor de rest de van de van wereld.

oktober 2020
09-11-2016 08:00

NOS Amerika Kiest

NOS Amerika Kiest - NOS Amerika Kiest

De finale van de Amerikaanse verkiezingsstrijd. Wie wordt de nieuwe president? Hillary Clinton of Donald Trump?

09-11-2016 07:00

NOS Amerika Kiest

NOS Amerika Kiest - NOS Amerika Kiest

De finale van de Amerikaanse verkiezingsstrijd. Wie wordt de nieuwe president? Hillary Clinton of Donald Trump?

09-11-2016 00:00

NOS Amerika Kiest

NOS Amerika Kiest - NOS Amerika Kiest

Vandaag is de ?finale? van de Amerikaanse verkiezingsstrijd. De Amerikanen brengen hun stem uit voor de nieuwe president: Hillary Clinton of Donald Trump. De verkiezingsnacht is bij de NOS live te volgen. Rob Trip en Dionne Stax presenteren...

NOS Amerika Kiest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Amerika Kiest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Amerika Kiest bij NOS Amerika Kiest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Amerika Kiest. Heb je een uitzending van NOS Amerika Kiest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Amerika Kiest gemist

Uitzending gemist van NOS Amerika Kiest? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Amerika Kiest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 09-11-2016 om 08:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!