Programma gemist?

De uit finale van de naar Amerikaanse verkiezingsstrijd. door Wie wordt de tijdens nieuwe president? Hillary Clinton tijdens of Donald met Trump?

De finale van de de Amerikaanse door verkiezingsstrijd. Wie wordt naar de nieuwe een president? Hillary Clinton of de Donald in Trump?

Vandaag een is de ?finale? van de de Amerikaanse uit verkiezingsstrijd. De uit Amerikanen brengen hun tijdens stem uit voor de nieuwe president: in Hillary Clinton of uit Donald de Trump. De verkiezingsnacht is bij op de door NOS live te van volgen. Rob Trip naar en Dionne Stax presenteren de van negen in uur durende tv-uitzending NOS Amerika de Kiest vanuit de een studio de in Hilversum op (00.00-09.00 uur, NPO 1). In de op tv naar VS verslaan de correspondenten Wouter in Zwart en uit Arjen van tijdens der Horst de verkiezingen voor tv, in radio, NOS.nl en van de NOS-app. In op NOS Amerika Kiest op tv wordt het de verkiezingsstrijd gevolgd vanaf de het sluiten een van de stemlokalen uit tot de met bekendmaking van de nieuwe op tv president. De eerste uitslagen worden op tv vanaf een 02.00 verwacht. met Er zijn verslaggevers in de ?swing uit states?, de staten door uit die een cruciale rol spelen met omdat tot het laatste het moment spannend is door wie op tv daar de overwinning behaalt. met We volgen de naar verkiezingsstrijd vanaf verschillende met locaties, zoals het door verkiezingsontbijt een van de Amerikaanse een ambassade in het Kurhaus. Simone de Weimans is uit in de Melkweg bij President?s met Night, een evenement op tv met journalisten, in politici en van opiniemakers. In de VS is een verslaggever de Gerri Eickhof bij de met Democraten en met is Matthijs van de Wiel van een bij de Republikeinen. In de studio van in New York uit spreekt Nieuwsuur-presentator Twan naar Huys met uit diverse gasten op over de tijdens uitslag en wat die betekent voor tijdens de Amerikanen en van voor de de rest van de tijdens wereld.

september 2021
09-11-2016 08:00

NOS Amerika Kiest

NOS Amerika Kiest - NOS Amerika Kiest

De finale van de Amerikaanse verkiezingsstrijd. Wie wordt de nieuwe president? Hillary Clinton of Donald Trump?

09-11-2016 07:00

NOS Amerika Kiest

NOS Amerika Kiest - NOS Amerika Kiest

De finale van de Amerikaanse verkiezingsstrijd. Wie wordt de nieuwe president? Hillary Clinton of Donald Trump?

09-11-2016 00:00

NOS Amerika Kiest

NOS Amerika Kiest - NOS Amerika Kiest

Vandaag is de ?finale? van de Amerikaanse verkiezingsstrijd. De Amerikanen brengen hun stem uit voor de nieuwe president: Hillary Clinton of Donald Trump. De verkiezingsnacht is bij de NOS live te volgen. Rob Trip en Dionne Stax presenteren...

NOS Amerika Kiest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Amerika Kiest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Amerika Kiest bij NOS Amerika Kiest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Amerika Kiest. Heb je een uitzending van NOS Amerika Kiest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Amerika Kiest gemist

Uitzending gemist van NOS Amerika Kiest? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Amerika Kiest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 09-11-2016 om 08:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!