Programma gemist?

Wanneer door een dood schaap wordt opgehangen van op de naar bouwplaats door van de moskee in tijdens Roosendaal door felle tegenstanders, besluit in de voorzitter van op de moskee door het roer om te de op tv gooien. Een groep vrijwilligers tijdens komt met een baanbrekend plan: een moslims moeten de niet afwachten, uit maar zelf een in brug bouwen naar de Nederlandse met samenleving. van Onvermoeibaar komen ze met de het ene na het met andere initiatief. tijdens Maar het zit ze op op tv niet mee. Veel op Nederlandse buurtbewoners zijn wantrouwig. De moskee een komt volop op tv in het nieuws door wanneer er na met de aanslagen in een Parijs een poging wordt op gedaan om de van moskee in brand een te steken. in Voor de door moskeemannetjes is een dan de wanhoop door nabij. Documentairemaker Kees Schaap volgt anderhalf jaar met lang een naar groepje vrijwilligers rond de naar moskee. op tv Via allerlei buurtinitiatieven proberen de naar vrijwilligers de op tv liefde te winnen met van naar de buurtbewoners, maar uit dat blijkt niet tijdens eenvoudig. Op de sportdagen die ze in voor met de wijk tijdens organiseren komen alleen in Marokkaanse kinderen af. Als ze tijdens uit de met Ramadan een etentje door organiseren voor de omwonenden krijgen op tv door ze kritiek dat er het geen vrouwen het bij zijn. De vrijwilligers richten door een buurtpreventieteam een op om de omwonenden de te door helpen hun veiligheid te tijdens verhogen. Maar uit na de brandstichting wordt het team van alleen naar nog ingezet om de de moskee 24 uur met per met dag te bewaken. Camera?s worden een geplaatst, deuren een gaan op slot, met en zo blijft met er van de openheid die in de naar gemeenschap nastreeft weinig over. door Toch van laten de moskeemannetjes zich niet door kisten. de Aangevoerd door de gevoelige doorzetter Omar van blijven ze geloven op tv in het uit bouwen van een brug van naar de Nederlandse naar uit samenleving.

oktober 2019
08-11-2016 22:55

Docu: De Moskeemannetjes

2Doc: De Moskeemannetjes - De Moskeemannetjes

Wanneer een dood schaap wordt opgehangen op de bouwplaats van de moskee in Roosendaal door felle tegenstanders, besluit de voorzitter van de moskee het roer om te gooien. Een groep vrijwilligers komt met een baanbrekend plan: moslims moeten...

2Doc: De Moskeemannetjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De Moskeemannetjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De Moskeemannetjes bij 2Doc: De Moskeemannetjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De Moskeemannetjes. Heb je een uitzending van 2Doc: De Moskeemannetjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De Moskeemannetjes gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De Moskeemannetjes? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De Moskeemannetjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-11-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!