Programma gemist?

Wanneer tijdens een dood schaap wordt het opgehangen op de met bouwplaats van de moskee tijdens de in Roosendaal door felle tegenstanders, op tv besluit de voorzitter op van de moskee naar het roer om de te gooien. Een de groep vrijwilligers komt naar met een baanbrekend een plan: moslims een moeten niet tijdens afwachten, maar zelf een brug uit bouwen naar de Nederlandse een tijdens samenleving. Onvermoeibaar komen ze op tv met het ene na het van andere initiatief. Maar naar het met zit ze niet mee. Veel op tv het Nederlandse buurtbewoners zijn wantrouwig. De op tv moskee komt uit volop in op het nieuws wanneer er na met de de aanslagen in Parijs op tv een poging wordt gedaan om op de de moskee in brand te van steken. Voor de op moskeemannetjes is dan de op wanhoop nabij. Documentairemaker Kees Schaap van tijdens volgt anderhalf jaar lang een groepje met vrijwilligers van rond de moskee. uit Via allerlei op buurtinitiatieven proberen de van vrijwilligers de liefde te winnen op van de buurtbewoners, door maar dat blijkt niet tijdens eenvoudig. Op de naar sportdagen de die ze voor de wijk een organiseren met komen alleen Marokkaanse de kinderen af. Als ze de tijdens de Ramadan een het naar etentje organiseren voor de omwonenden in krijgen ze kritiek door dat er geen vrouwen met bij door zijn. De vrijwilligers richten de een buurtpreventieteam op op tv om op tv de omwonenden te helpen met hun veiligheid te het verhogen. Maar na de brandstichting door wordt het een team alleen nog door ingezet om de moskee uit 24 uur per met dag te bewaken. met Camera?s worden met geplaatst, deuren gaan op tijdens slot, en zo in blijft er van op de openheid van die de gemeenschap op tv nastreeft uit weinig over. Toch laten de het moskeemannetjes zich niet op kisten. met Aangevoerd door de gevoelige doorzetter uit Omar blijven de ze geloven in het uit bouwen het van een brug naar de de Nederlandse de samenleving.

januari 2021
08-11-2016 22:55

Docu: De Moskeemannetjes

2Doc: De Moskeemannetjes - De Moskeemannetjes

Wanneer een dood schaap wordt opgehangen op de bouwplaats van de moskee in Roosendaal door felle tegenstanders, besluit de voorzitter van de moskee het roer om te gooien. Een groep vrijwilligers komt met een baanbrekend plan: moslims moeten...

2Doc: De Moskeemannetjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De Moskeemannetjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De Moskeemannetjes bij 2Doc: De Moskeemannetjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De Moskeemannetjes. Heb je een uitzending van 2Doc: De Moskeemannetjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De Moskeemannetjes gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De Moskeemannetjes? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De Moskeemannetjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-11-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!