Programma gemist?

Wanneer een uit dood schaap wordt opgehangen door in op de bouwplaats de van de moskee in Roosendaal door met felle tegenstanders, met besluit de een voorzitter van de moskee van het op tv roer om te gooien. Een op groep het vrijwilligers komt met een op baanbrekend plan: moslims uit moeten niet afwachten, maar zelf op tv een op brug bouwen op tv naar de Nederlandse een samenleving. Onvermoeibaar komen het ze met het ene de na het andere initiatief. Maar het een het zit ze niet mee. met Veel Nederlandse buurtbewoners zijn de wantrouwig. De moskee op tv komt tijdens volop in het nieuws in wanneer een er na de aanslagen in Parijs tijdens een poging een wordt gedaan met om de moskee in brand met te met steken. Voor tijdens de moskeemannetjes is dan de een wanhoop nabij. Documentairemaker Kees Schaap de volgt anderhalf jaar tijdens tijdens lang een groepje naar vrijwilligers rond de moskee. Via van allerlei buurtinitiatieven op tv proberen de vrijwilligers een de liefde te winnen van tijdens de buurtbewoners, door maar het dat blijkt niet eenvoudig. Op de naar in sportdagen die ze een voor de wijk organiseren op komen alleen Marokkaanse met kinderen af. Als door ze tijdens de Ramadan op een etentje organiseren voor door de omwonenden op tv krijgen op tv ze kritiek dat tijdens er geen vrouwen bij op tv zijn. De vrijwilligers richten een een buurtpreventieteam op het om de van omwonenden te helpen hun veiligheid op op te verhogen. Maar na de brandstichting uit wordt het naar team op alleen nog ingezet om op de moskee 24 door uur per dag te naar bewaken. Camera?s een worden geplaatst, deuren de gaan op slot, op tv en zo blijft er van uit op tv de openheid die uit de gemeenschap nastreeft weinig uit over. Toch laten de moskeemannetjes naar de zich niet kisten. Aangevoerd door de de met gevoelige doorzetter Omar met blijven ze geloven in het van bouwen van een het brug naar naar de Nederlandse de samenleving.

mei 2021
08-11-2016 22:55

Docu: De Moskeemannetjes

2Doc: De Moskeemannetjes - De Moskeemannetjes

Wanneer een dood schaap wordt opgehangen op de bouwplaats van de moskee in Roosendaal door felle tegenstanders, besluit de voorzitter van de moskee het roer om te gooien. Een groep vrijwilligers komt met een baanbrekend plan: moslims moeten...

2Doc: De Moskeemannetjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De Moskeemannetjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De Moskeemannetjes bij 2Doc: De Moskeemannetjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De Moskeemannetjes. Heb je een uitzending van 2Doc: De Moskeemannetjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De Moskeemannetjes gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De Moskeemannetjes? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De Moskeemannetjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-11-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!