Programma gemist?

Wanneer in een dood schaap wordt op opgehangen op de bouwplaats tijdens van uit de moskee in Roosendaal door van felle tegenstanders, besluit het de voorzitter van met de moskee het het het roer om te gooien. Een groep de vrijwilligers van komt met een tijdens baanbrekend plan: moslims het moeten niet afwachten, maar naar zelf de een brug bouwen naar de Nederlandse op samenleving. Onvermoeibaar in komen ze in met het ene na het het andere initiatief. Maar op tv het zit tijdens ze niet op tv mee. Veel Nederlandse buurtbewoners zijn van op wantrouwig. De moskee komt volop naar in het op tv nieuws wanneer er na in de aanslagen uit in Parijs een poging naar wordt gedaan om de de moskee tijdens in brand te steken. Voor door de moskeemannetjes is in van dan de wanhoop nabij. Documentairemaker Kees Schaap het volgt anderhalf jaar met lang op tv een groepje vrijwilligers uit rond de moskee. op Via allerlei buurtinitiatieven naar proberen de een vrijwilligers de liefde te door winnen van de een buurtbewoners, maar dat blijkt niet met eenvoudig. het Op de op tv sportdagen die ze op tv voor de wijk organiseren komen alleen in Marokkaanse tijdens kinderen af. Als ze van tijdens van de Ramadan een op tv etentje organiseren voor de met omwonenden krijgen ze in kritiek dat er geen uit vrouwen bij in zijn. De vrijwilligers door richten een buurtpreventieteam op de om de in omwonenden te helpen hun veiligheid van te verhogen. Maar een na de brandstichting de uit wordt het team alleen nog de ingezet het om de moskee 24 op tv uur per dag te bewaken. op Camera?s worden geplaatst, met deuren gaan op op door slot, en zo op tv blijft er van de de openheid die de op tv gemeenschap nastreeft weinig over. uit Toch laten een de moskeemannetjes zich de niet kisten. Aangevoerd door de de gevoelige op doorzetter Omar blijven ze geloven een in van het bouwen van een van brug naar de Nederlandse tijdens uit samenleving.

mei 2020
08-11-2016 22:55

Docu: De Moskeemannetjes

2Doc: De Moskeemannetjes - De Moskeemannetjes

Wanneer een dood schaap wordt opgehangen op de bouwplaats van de moskee in Roosendaal door felle tegenstanders, besluit de voorzitter van de moskee het roer om te gooien. Een groep vrijwilligers komt met een baanbrekend plan: moslims moeten...

2Doc: De Moskeemannetjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De Moskeemannetjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De Moskeemannetjes bij 2Doc: De Moskeemannetjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De Moskeemannetjes. Heb je een uitzending van 2Doc: De Moskeemannetjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De Moskeemannetjes gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De Moskeemannetjes? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De Moskeemannetjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-11-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!