Programma gemist?

Wanneer een naar dood schaap uit wordt opgehangen op de de bouwplaats van de moskee de in tijdens Roosendaal door felle uit tegenstanders, besluit de voorzitter van met de moskee de het roer om te op gooien. Een tijdens groep vrijwilligers een komt met naar een baanbrekend plan: moslims moeten niet tijdens een afwachten, maar zelf een brug bouwen op tv naar door de Nederlandse samenleving. Onvermoeibaar een komen door ze met het ene de na het andere in initiatief. Maar op het zit ze niet het mee. Veel Nederlandse buurtbewoners zijn tijdens wantrouwig. De de moskee op komt volop in op tv het nieuws wanneer er na op de aanslagen in in Parijs een poging wordt een gedaan in om de moskee in een brand te steken. met Voor het de moskeemannetjes is dan de wanhoop met nabij. Documentairemaker met Kees Schaap volgt anderhalf naar jaar lang van een groepje tijdens vrijwilligers rond de uit moskee. Via allerlei buurtinitiatieven proberen het de op tv vrijwilligers de liefde te winnen op tv van op tv de buurtbewoners, maar uit dat blijkt niet eenvoudig. Op de van sportdagen uit die ze voor de van wijk op organiseren komen alleen Marokkaanse met kinderen af. Als op ze tijdens de Ramadan een een etentje organiseren een voor de het omwonenden krijgen ze op kritiek dat naar er geen vrouwen bij zijn. De van vrijwilligers uit richten een buurtpreventieteam van op om de tijdens omwonenden te helpen met hun veiligheid te verhogen. op tv Maar na de brandstichting naar wordt het een team alleen nog ingezet in om een de moskee 24 op tv uur per dag op tv te bewaken. Camera?s de worden geplaatst, een deuren gaan op slot, en de zo blijft er het van de openheid die een door de gemeenschap nastreeft weinig over. Toch op laten van de moskeemannetjes zich niet een kisten. Aangevoerd van door de gevoelige de doorzetter Omar blijven ze met geloven in uit het bouwen van een brug naar naar de de Nederlandse het samenleving.

september 2020
08-11-2016 22:55

Docu: De Moskeemannetjes

2Doc: De Moskeemannetjes - De Moskeemannetjes

Wanneer een dood schaap wordt opgehangen op de bouwplaats van de moskee in Roosendaal door felle tegenstanders, besluit de voorzitter van de moskee het roer om te gooien. Een groep vrijwilligers komt met een baanbrekend plan: moslims moeten...

2Doc: De Moskeemannetjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De Moskeemannetjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De Moskeemannetjes bij 2Doc: De Moskeemannetjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De Moskeemannetjes. Heb je een uitzending van 2Doc: De Moskeemannetjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De Moskeemannetjes gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De Moskeemannetjes? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De Moskeemannetjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-11-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!