Programma gemist?

Wanneer een dood door uit schaap wordt opgehangen op de van bouwplaats van de moskee in op in Roosendaal door felle tegenstanders, besluit van de een voorzitter van de de moskee het roer om in te gooien. Een groep op vrijwilligers komt van met een baanbrekend plan: de moslims moeten niet met naar afwachten, maar zelf een het brug bouwen naar de de Nederlandse samenleving. Onvermoeibaar komen het ze met in het ene na het de andere in initiatief. Maar het zit het ze tijdens niet mee. Veel Nederlandse naar buurtbewoners zijn wantrouwig. uit De moskee komt volop in de het nieuws tijdens wanneer op tv er na de tijdens aanslagen in Parijs een uit poging wordt gedaan om de met moskee in brand door een te steken. Voor de moskeemannetjes het is dan de door wanhoop nabij. Documentairemaker Kees met Schaap volgt anderhalf jaar door lang het een groepje vrijwilligers rond de op tv moskee. met Via allerlei op buurtinitiatieven proberen de vrijwilligers de een liefde te de winnen van de op buurtbewoners, maar dat op tv blijkt niet eenvoudig. het Op de sportdagen naar die ze voor uit de wijk organiseren in komen alleen van Marokkaanse kinderen af. door Als ze tijdens de Ramadan een door etentje organiseren voor uit de een omwonenden krijgen ze uit kritiek dat de er geen vrouwen bij zijn. De tijdens vrijwilligers richten het een buurtpreventieteam op de om de de omwonenden te helpen in hun veiligheid te verhogen. Maar met het na de brandstichting wordt het team een alleen nog op ingezet om de op tv moskee door 24 uur per dag te bewaken. de Camera?s op worden geplaatst, deuren gaan op tijdens tijdens slot, en zo blijft er op van de openheid de die de gemeenschap op nastreeft door weinig over. Toch laten tijdens de moskeemannetjes tijdens zich niet kisten. Aangevoerd op door de gevoelige tijdens doorzetter Omar blijven ze geloven het in het bouwen op tijdens van een brug naar op de Nederlandse de samenleving.

september 2021
08-11-2016 22:55

Docu: De Moskeemannetjes

2Doc: De Moskeemannetjes - De Moskeemannetjes

Wanneer een dood schaap wordt opgehangen op de bouwplaats van de moskee in Roosendaal door felle tegenstanders, besluit de voorzitter van de moskee het roer om te gooien. Een groep vrijwilligers komt met een baanbrekend plan: moslims moeten...

2Doc: De Moskeemannetjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De Moskeemannetjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De Moskeemannetjes bij 2Doc: De Moskeemannetjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De Moskeemannetjes. Heb je een uitzending van 2Doc: De Moskeemannetjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De Moskeemannetjes gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De Moskeemannetjes? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De Moskeemannetjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-11-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!