Programma gemist?

Wanneer in een dood schaap door wordt opgehangen op de bouwplaats op tv op van de moskee in Roosendaal door door felle met tegenstanders, besluit de voorzitter van uit in de moskee het roer om te met gooien. Een tijdens groep vrijwilligers het komt met een baanbrekend plan: tijdens moslims moeten niet op afwachten, maar door zelf een met brug bouwen naar de Nederlandse door samenleving. Onvermoeibaar in komen ze met het uit ene uit na het andere initiatief. Maar de het zit ze tijdens niet in mee. Veel Nederlandse op buurtbewoners zijn door wantrouwig. De moskee komt door volop in tijdens het nieuws wanneer een er na de aanslagen een in Parijs uit een poging wordt gedaan uit om de moskee in van brand te steken. van Voor de in moskeemannetjes is dan de wanhoop met met nabij. Documentairemaker Kees Schaap van volgt anderhalf jaar lang een door groepje op vrijwilligers rond de moskee. Via een allerlei buurtinitiatieven proberen de uit vrijwilligers op tv de liefde te een winnen van de de buurtbewoners, maar dat op tv blijkt niet eenvoudig. Op de uit een sportdagen die ze voor op de wijk in organiseren komen alleen een Marokkaanse kinderen af. Als tijdens ze tijdens de Ramadan tijdens een de etentje organiseren voor de omwonenden tijdens krijgen ze kritiek dat tijdens er geen vrouwen tijdens bij met zijn. De met vrijwilligers richten een buurtpreventieteam op om een de een omwonenden te helpen hun veiligheid uit een te verhogen. Maar uit na de brandstichting wordt het van team alleen nog ingezet van om door de moskee een 24 uur per door dag te bewaken. Camera?s worden geplaatst, met naar deuren gaan op slot, uit en zo de blijft er van de openheid die van uit de gemeenschap nastreeft weinig met over. Toch laten de moskeemannetjes de zich met niet kisten. Aangevoerd door de een door gevoelige doorzetter Omar blijven door ze geloven van in het bouwen van naar een brug naar naar de Nederlandse het samenleving.

oktober 2021
08-11-2016 22:55

Docu: De Moskeemannetjes

2Doc: De Moskeemannetjes - De Moskeemannetjes

Wanneer een dood schaap wordt opgehangen op de bouwplaats van de moskee in Roosendaal door felle tegenstanders, besluit de voorzitter van de moskee het roer om te gooien. Een groep vrijwilligers komt met een baanbrekend plan: moslims moeten...

2Doc: De Moskeemannetjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De Moskeemannetjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De Moskeemannetjes bij 2Doc: De Moskeemannetjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De Moskeemannetjes. Heb je een uitzending van 2Doc: De Moskeemannetjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De Moskeemannetjes gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De Moskeemannetjes? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De Moskeemannetjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-11-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!