Programma gemist?

Welke sporen een laat de poolparty op na tijdens in de villa? Het was in naar ieder naar geval een op tv gedenkwaardig feestje! Verder een blikt de cast deze in aflevering aan de tijdens rand van uit het zwembad terug op de vakantie in van hun het leven.

De spanningen in door de villa in lopen door hoog op, met onverwachte gevolgen. op tv Ondertussen moet met de poolparty voorbereid worden. Lukt op tv het The Next op Generation wél in om genoeg gasten tijdens op hun feestje van te verwelkomen? Ze hebben van in ieder geval in in een top-dj weten te regelen: uit Matsoe Matsoe! En zijn een door bezoek zal sommige vrouwelijke bewoners nog een lang een heugen.

Een de middagje quadrijden neemt een dramatische de wending op waardoor de onderlinge verhoudingen even in de op scherp komen te staan. in Wesley neemt een op videoclip op en de de groep maakt de kennis met de echte in Spaanse keuken. tijdens En er worden op tv verrassende het voorbereidingen op de poolparty naar getroffen.

De met ochtend begint verwarrend, naar want niemand lijkt in op zijn op tv of haar eigen bed op tv te liggen. De groep door gaat volledig de los in een op Hollandse kroeg waar door Wesley succes boekt op de het podium. De op tv mannen brengen een op hysterisch van bezoekje aan een Spaanse kapper. Door een Frans een bezoek krijgt de jacuzzi in met de met villa het zwaar een te verduren.

Er zijn voor de het eerst van logees in de villa. de De door groep gaat even terug naar op tv de schoolbanken op voor in een broodnodige Spaanse les. tijdens Als ze gaan door jetskiën, verliezen in ze meer dan op alleen hun waardigheid. Genevieve heeft uit een fotoshoot een en daar is niet een iedereen even blij in mee.

Terwijl tijdens de Hagenezen elkaar steeds het beter leren tijdens kennen, loopt een een rustig bedoeld bbq-avondje volledig het uit de hand. de De groep op tv heeft een spectaculair de uitje: waveboarden. tijdens Tijdens het boodschappen in doen in een tijdens supermarkt lopen ze al uit snel tegen de grenzen met van de Spaanse keuken de én een op tv taalbarrière op tv aan.

Er op tv wordt kennisgemaakt met een de 'next naar generation Hagenezen': Amanda, Simone, Angelica, Genevieve, in op Nicky, Shady, Wesley in en Damian. Het op tv achttal betrekt een tijdens super-de-luxe villa op uit het Spaanse feesteiland Mallorca. Natuurlijk gaan met ze meteen naar volledig los in de tijdens op clubs, maar het is het de vraag of ze het direct ook weten naar te scoren bij het naar andere van geslacht. Een rustig bedoeld avondje naar bbq'en loopt op tv volledig uit een de hand.

oktober 2019
20-12-2016 20:34

Afl. 7

Oh Oh Daar Gaan We Weer - Afl. 7

Welke sporen laat de poolparty na in de villa? Het was in ieder geval een gedenkwaardig feestje! Verder blikt de cast deze aflevering aan de rand van het zwembad terug op de vakantie van hun leven.

13-12-2016 20:34

Afl. 6

Oh Oh Daar Gaan We Weer - Afl. 6

De spanningen in de villa lopen hoog op, met onverwachte gevolgen. Ondertussen moet de poolparty voorbereid worden. Lukt het The Next Generation wél om genoeg gasten op hun feestje te verwelkomen? Ze hebben in ieder geval een top-dj weten t...

06-12-2016 20:33

Afl. 5

Oh Oh Daar Gaan We Weer - Afl. 5

Een middagje quadrijden neemt een dramatische wending waardoor de onderlinge verhoudingen even op scherp komen te staan. Wesley neemt een videoclip op en de groep maakt kennis met de echte Spaanse keuken. En er worden verrassende voorbereid...

29-11-2016 20:33

Afl. 4

Oh Oh Daar Gaan We Weer - Afl. 4

De ochtend begint verwarrend, want niemand lijkt in zijn of haar eigen bed te liggen. De groep gaat volledig los in een Hollandse kroeg waar Wesley succes boekt op het podium. De mannen brengen een hysterisch bezoekje aan een Spaanse kapper...

22-11-2016 20:35

Afl. 3

Oh Oh Daar Gaan We Weer - Afl. 3

Er zijn voor het eerst logees in de villa. De groep gaat even terug naar de schoolbanken voor een broodnodige Spaanse les. Als ze gaan jetskiën, verliezen ze meer dan alleen hun waardigheid. Genevieve heeft een fotoshoot en daar is niet ied...

15-11-2016 20:32

Afl. 2

Oh Oh Daar Gaan We Weer - Afl. 2

Terwijl de Hagenezen elkaar steeds beter leren kennen, loopt een rustig bedoeld bbq-avondje volledig uit de hand. De groep heeft een spectaculair uitje: waveboarden. Tijdens het boodschappen doen in een supermarkt lopen ze al snel tegen de ...

08-11-2016 20:34

Afl. 1

Oh Oh Daar Gaan We Weer - Afl. 1

Er wordt kennisgemaakt met de 'next generation Hagenezen': Amanda, Simone, Angelica, Genevieve, Nicky, Shady, Wesley en Damian. Het achttal betrekt een super-de-luxe villa op het Spaanse feesteiland Mallorca. Natuurlijk gaan ze meteen volle...

Oh Oh Daar Gaan We Weer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oh Oh Daar Gaan We Weer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oh Oh Daar Gaan We Weer bij Oh Oh Daar Gaan We Weer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oh Oh Daar Gaan We Weer. Heb je een uitzending van Oh Oh Daar Gaan We Weer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oh Oh Daar Gaan We Weer gemist

Realityserie waarin Damian, Shady, Wesley, Nicky, Amanda, Geneviève, Angelica en Simone de vakantie van hun leven vieren op Mallorca. In vergelijking met hun 'Oh Oh Cherso'-voorgangers is alles bigger, better én gekker: de borsten zijn bombastischer, de borstkassen breder, de villa vetter en de katers heftiger.

Uitzending gemist van Oh Oh Daar Gaan We Weer? Hier kun je alle uitzendingen van Oh Oh Daar Gaan We Weer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 20-12-2016 om 20:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!