Programma gemist?

Welke het sporen laat de het poolparty na in op tv de villa? Het was van in ieder het geval een gedenkwaardig feestje! de Verder blikt de de cast deze aflevering op tv aan de op rand van het door zwembad terug op de op tv vakantie van van hun leven.

De spanningen tijdens in de villa lopen van hoog op, van met onverwachte gevolgen. Ondertussen het moet de poolparty op tv voorbereid worden. op tv Lukt op het The Next Generation uit wél om genoeg op tv gasten op hun feestje te tijdens verwelkomen? Ze hebben het in ieder geval naar de een top-dj weten te in regelen: Matsoe Matsoe! En zijn met bezoek van zal sommige de vrouwelijke bewoners nog lang van heugen.

Een middagje quadrijden uit neemt een dramatische door wending waardoor de de naar onderlinge verhoudingen even op scherp naar komen te staan. Wesley het neemt een videoclip een uit op en de groep maakt tijdens kennis met de het echte Spaanse met keuken. En er tijdens worden verrassende op voorbereidingen op de poolparty in getroffen.

De het ochtend begint verwarrend, want door niemand een lijkt in zijn of haar eigen de bed te liggen. uit De groep tijdens gaat volledig naar los in het een Hollandse kroeg waar Wesley op tv succes boekt op het op tv podium. De mannen van brengen een hysterisch in bezoekje van aan een Spaanse kapper. Door naar Frans bezoek krijgt op tv de jacuzzi in uit de villa de het zwaar in te verduren.

Er met zijn voor met het eerst logees in met de villa. De groep in gaat even uit terug naar de schoolbanken door voor een broodnodige Spaanse naar les. Als ze een gaan jetskiën, door verliezen ze meer door dan alleen hun door waardigheid. Genevieve het heeft een in fotoshoot en daar in is niet iedereen door even blij mee.

Terwijl op tv de Hagenezen uit elkaar steeds beter leren door kennen, loopt op tv een rustig bedoeld met bbq-avondje volledig uit van de hand. De groep heeft het een een spectaculair uitje: waveboarden. Tijdens tijdens het boodschappen doen in een door supermarkt lopen door ze al een snel tegen de grenzen van door de Spaanse keuken met de én een taalbarrière een aan.

Er een wordt kennisgemaakt met de 'next op de generation Hagenezen': Amanda, uit Simone, Angelica, Genevieve, Nicky, Shady, van Wesley en een Damian. Het achttal betrekt in een super-de-luxe villa op op het Spaanse op tv feesteiland Mallorca. Natuurlijk van gaan ze het meteen volledig los in in de op tv clubs, maar het is de vraag een van of ze direct tijdens ook weten te scoren bij door het de andere geslacht. Een rustig tijdens bedoeld avondje de bbq'en loopt volledig uit de in hand.

april 2021
20-12-2016 20:34

Afl. 7

Oh Oh Daar Gaan We Weer - Afl. 7

Welke sporen laat de poolparty na in de villa? Het was in ieder geval een gedenkwaardig feestje! Verder blikt de cast deze aflevering aan de rand van het zwembad terug op de vakantie van hun leven.

13-12-2016 20:34

Afl. 6

Oh Oh Daar Gaan We Weer - Afl. 6

De spanningen in de villa lopen hoog op, met onverwachte gevolgen. Ondertussen moet de poolparty voorbereid worden. Lukt het The Next Generation wél om genoeg gasten op hun feestje te verwelkomen? Ze hebben in ieder geval een top-dj weten t...

06-12-2016 20:33

Afl. 5

Oh Oh Daar Gaan We Weer - Afl. 5

Een middagje quadrijden neemt een dramatische wending waardoor de onderlinge verhoudingen even op scherp komen te staan. Wesley neemt een videoclip op en de groep maakt kennis met de echte Spaanse keuken. En er worden verrassende voorbereid...

29-11-2016 20:33

Afl. 4

Oh Oh Daar Gaan We Weer - Afl. 4

De ochtend begint verwarrend, want niemand lijkt in zijn of haar eigen bed te liggen. De groep gaat volledig los in een Hollandse kroeg waar Wesley succes boekt op het podium. De mannen brengen een hysterisch bezoekje aan een Spaanse kapper...

22-11-2016 20:35

Afl. 3

Oh Oh Daar Gaan We Weer - Afl. 3

Er zijn voor het eerst logees in de villa. De groep gaat even terug naar de schoolbanken voor een broodnodige Spaanse les. Als ze gaan jetskiën, verliezen ze meer dan alleen hun waardigheid. Genevieve heeft een fotoshoot en daar is niet ied...

15-11-2016 20:32

Afl. 2

Oh Oh Daar Gaan We Weer - Afl. 2

Terwijl de Hagenezen elkaar steeds beter leren kennen, loopt een rustig bedoeld bbq-avondje volledig uit de hand. De groep heeft een spectaculair uitje: waveboarden. Tijdens het boodschappen doen in een supermarkt lopen ze al snel tegen de ...

08-11-2016 20:34

Afl. 1

Oh Oh Daar Gaan We Weer - Afl. 1

Er wordt kennisgemaakt met de 'next generation Hagenezen': Amanda, Simone, Angelica, Genevieve, Nicky, Shady, Wesley en Damian. Het achttal betrekt een super-de-luxe villa op het Spaanse feesteiland Mallorca. Natuurlijk gaan ze meteen volle...

Oh Oh Daar Gaan We Weer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oh Oh Daar Gaan We Weer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oh Oh Daar Gaan We Weer bij Oh Oh Daar Gaan We Weer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oh Oh Daar Gaan We Weer. Heb je een uitzending van Oh Oh Daar Gaan We Weer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oh Oh Daar Gaan We Weer gemist

Realityserie waarin Damian, Shady, Wesley, Nicky, Amanda, Geneviève, Angelica en Simone de vakantie van hun leven vieren op Mallorca. In vergelijking met hun 'Oh Oh Cherso'-voorgangers is alles bigger, better én gekker: de borsten zijn bombastischer, de borstkassen breder, de villa vetter en de katers heftiger.

Uitzending gemist van Oh Oh Daar Gaan We Weer? Hier kun je alle uitzendingen van Oh Oh Daar Gaan We Weer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 20-12-2016 om 20:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!