Programma gemist?

Welke naar sporen laat de poolparty tijdens na in op tv de villa? Het uit was in ieder een geval een gedenkwaardig feestje! naar Verder blikt de cast door deze aflevering het aan de rand van tijdens op het zwembad terug op de vakantie op tijdens van hun leven.

De spanningen met in op de villa lopen met hoog op, met onverwachte gevolgen. Ondertussen op tv een moet de poolparty uit voorbereid worden. Lukt het The in Next Generation wél om van het genoeg gasten op hun feestje de te verwelkomen? Ze hebben op in ieder tijdens geval een top-dj met weten te met regelen: Matsoe een Matsoe! En zijn bezoek zal met sommige tijdens vrouwelijke bewoners nog tijdens lang heugen.

Een het middagje quadrijden neemt door een dramatische wending waardoor uit de onderlinge in verhoudingen even in op scherp komen te naar staan. Wesley neemt een videoclip met op tv op en de groep door maakt kennis met de uit echte Spaanse keuken. En met van er worden verrassende voorbereidingen op de het poolparty naar getroffen.

De de ochtend begint verwarrend, door want niemand door lijkt in zijn of de haar eigen bed te in liggen. De groep gaat op volledig los in tijdens een Hollandse op tv kroeg waar Wesley succes naar boekt op door het podium. een De mannen tijdens brengen een hysterisch bezoekje aan een door Spaanse kapper. op Door Frans bezoek krijgt van tijdens de jacuzzi in de op villa het zwaar naar te verduren.

Er zijn door voor het eerst een logees in de villa. een De op tv groep gaat uit even terug naar de schoolbanken voor op een broodnodige door Spaanse les. Als in ze gaan op tv jetskiën, verliezen ze meer het dan alleen op tv hun waardigheid. Genevieve heeft een in de fotoshoot en daar is niet de iedereen even blij op tv mee.

Terwijl de Hagenezen in elkaar steeds naar beter leren kennen, van loopt tijdens een rustig bedoeld bbq-avondje naar volledig uit de van hand. De groep door heeft een spectaculair uitje: een waveboarden. in Tijdens het boodschappen doen in een met supermarkt lopen naar ze al een snel tegen de grenzen uit van de Spaanse keuken een én tijdens een taalbarrière met aan.

Er een wordt kennisgemaakt met de 'next een naar generation Hagenezen': Amanda, een Simone, Angelica, Genevieve, Nicky, Shady, Wesley op tijdens en Damian. Het achttal betrekt een in met super-de-luxe villa op het naar Spaanse feesteiland Mallorca. Natuurlijk naar gaan van ze meteen volledig los in van de op tv clubs, maar het is in de vraag of in ze direct ook weten te door een scoren bij het op andere geslacht. Een van rustig bedoeld avondje op bbq'en loopt volledig uit de met hand.

december 2020
20-12-2016 20:34

Afl. 7

Oh Oh Daar Gaan We Weer - Afl. 7

Welke sporen laat de poolparty na in de villa? Het was in ieder geval een gedenkwaardig feestje! Verder blikt de cast deze aflevering aan de rand van het zwembad terug op de vakantie van hun leven.

13-12-2016 20:34

Afl. 6

Oh Oh Daar Gaan We Weer - Afl. 6

De spanningen in de villa lopen hoog op, met onverwachte gevolgen. Ondertussen moet de poolparty voorbereid worden. Lukt het The Next Generation wél om genoeg gasten op hun feestje te verwelkomen? Ze hebben in ieder geval een top-dj weten t...

06-12-2016 20:33

Afl. 5

Oh Oh Daar Gaan We Weer - Afl. 5

Een middagje quadrijden neemt een dramatische wending waardoor de onderlinge verhoudingen even op scherp komen te staan. Wesley neemt een videoclip op en de groep maakt kennis met de echte Spaanse keuken. En er worden verrassende voorbereid...

29-11-2016 20:33

Afl. 4

Oh Oh Daar Gaan We Weer - Afl. 4

De ochtend begint verwarrend, want niemand lijkt in zijn of haar eigen bed te liggen. De groep gaat volledig los in een Hollandse kroeg waar Wesley succes boekt op het podium. De mannen brengen een hysterisch bezoekje aan een Spaanse kapper...

22-11-2016 20:35

Afl. 3

Oh Oh Daar Gaan We Weer - Afl. 3

Er zijn voor het eerst logees in de villa. De groep gaat even terug naar de schoolbanken voor een broodnodige Spaanse les. Als ze gaan jetskiën, verliezen ze meer dan alleen hun waardigheid. Genevieve heeft een fotoshoot en daar is niet ied...

15-11-2016 20:32

Afl. 2

Oh Oh Daar Gaan We Weer - Afl. 2

Terwijl de Hagenezen elkaar steeds beter leren kennen, loopt een rustig bedoeld bbq-avondje volledig uit de hand. De groep heeft een spectaculair uitje: waveboarden. Tijdens het boodschappen doen in een supermarkt lopen ze al snel tegen de ...

08-11-2016 20:34

Afl. 1

Oh Oh Daar Gaan We Weer - Afl. 1

Er wordt kennisgemaakt met de 'next generation Hagenezen': Amanda, Simone, Angelica, Genevieve, Nicky, Shady, Wesley en Damian. Het achttal betrekt een super-de-luxe villa op het Spaanse feesteiland Mallorca. Natuurlijk gaan ze meteen volle...

Oh Oh Daar Gaan We Weer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oh Oh Daar Gaan We Weer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oh Oh Daar Gaan We Weer bij Oh Oh Daar Gaan We Weer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oh Oh Daar Gaan We Weer. Heb je een uitzending van Oh Oh Daar Gaan We Weer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oh Oh Daar Gaan We Weer gemist

Realityserie waarin Damian, Shady, Wesley, Nicky, Amanda, Geneviève, Angelica en Simone de vakantie van hun leven vieren op Mallorca. In vergelijking met hun 'Oh Oh Cherso'-voorgangers is alles bigger, better én gekker: de borsten zijn bombastischer, de borstkassen breder, de villa vetter en de katers heftiger.

Uitzending gemist van Oh Oh Daar Gaan We Weer? Hier kun je alle uitzendingen van Oh Oh Daar Gaan We Weer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 20-12-2016 om 20:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!