Programma gemist?

Welke sporen laat op tv op tv de poolparty na het in de villa? Het was in tijdens op tv ieder geval een gedenkwaardig feestje! van Verder in blikt de cast uit deze aflevering aan de rand uit van uit het zwembad terug op met de vakantie van in hun leven.

De spanningen op tv in naar de villa lopen hoog op, uit met onverwachte gevolgen. Ondertussen op tv moet naar de poolparty voorbereid op worden. Lukt het een The Next een Generation wél om genoeg uit gasten op hun feestje de te verwelkomen? Ze hebben uit in met ieder geval een top-dj weten tijdens in te regelen: Matsoe Matsoe! En zijn de bezoek zal de sommige vrouwelijke bewoners de nog lang de heugen.

Een middagje van quadrijden neemt van een dramatische wending tijdens waardoor de onderlinge verhoudingen even uit op scherp een komen te uit staan. Wesley neemt een videoclip uit met op en de met groep maakt kennis met met de echte Spaanse op keuken. En er met worden verrassende voorbereidingen op de de poolparty naar getroffen.

De ochtend op begint verwarrend, want niemand naar lijkt op in zijn of haar eigen met een bed te liggen. uit De groep gaat volledig van los in een Hollandse kroeg tijdens waar op tv Wesley succes boekt op op tv het naar podium. De mannen naar brengen een hysterisch bezoekje door aan een Spaanse op tv kapper. Door Frans een bezoek krijgt de jacuzzi in op tv van de villa het zwaar een te verduren.

Er zijn naar voor het eerst logees de in in de villa. De op groep gaat een even terug naar de schoolbanken voor een een broodnodige van Spaanse les. Als op ze gaan jetskiën, verliezen tijdens ze meer in dan alleen hun waardigheid. naar Genevieve van heeft een fotoshoot en op daar is niet iedereen naar even blij op tv mee.

Terwijl het de Hagenezen door elkaar steeds beter leren kennen, loopt door een rustig door bedoeld bbq-avondje volledig een uit door de hand. De groep in heeft een spectaculair uitje: de waveboarden. Tijdens het boodschappen met doen in een het supermarkt naar lopen ze al van snel tegen de van grenzen van de de Spaanse keuken én een taalbarrière een de aan.

Er wordt kennisgemaakt op tv met de 'next uit tijdens generation Hagenezen': Amanda, Simone, Angelica, Genevieve, op Nicky, Shady, Wesley naar en van Damian. Het achttal betrekt op tv een super-de-luxe in villa op het van Spaanse feesteiland Mallorca. Natuurlijk gaan uit ze meteen volledig de los het in de clubs, uit maar het is de op vraag door of ze direct ook weten met te scoren bij met het andere geslacht. Een met rustig door bedoeld avondje bbq'en loopt volledig door uit de tijdens hand.

augustus 2020
20-12-2016 20:34

Afl. 7

Oh Oh Daar Gaan We Weer - Afl. 7

Welke sporen laat de poolparty na in de villa? Het was in ieder geval een gedenkwaardig feestje! Verder blikt de cast deze aflevering aan de rand van het zwembad terug op de vakantie van hun leven.

13-12-2016 20:34

Afl. 6

Oh Oh Daar Gaan We Weer - Afl. 6

De spanningen in de villa lopen hoog op, met onverwachte gevolgen. Ondertussen moet de poolparty voorbereid worden. Lukt het The Next Generation wél om genoeg gasten op hun feestje te verwelkomen? Ze hebben in ieder geval een top-dj weten t...

06-12-2016 20:33

Afl. 5

Oh Oh Daar Gaan We Weer - Afl. 5

Een middagje quadrijden neemt een dramatische wending waardoor de onderlinge verhoudingen even op scherp komen te staan. Wesley neemt een videoclip op en de groep maakt kennis met de echte Spaanse keuken. En er worden verrassende voorbereid...

29-11-2016 20:33

Afl. 4

Oh Oh Daar Gaan We Weer - Afl. 4

De ochtend begint verwarrend, want niemand lijkt in zijn of haar eigen bed te liggen. De groep gaat volledig los in een Hollandse kroeg waar Wesley succes boekt op het podium. De mannen brengen een hysterisch bezoekje aan een Spaanse kapper...

22-11-2016 20:35

Afl. 3

Oh Oh Daar Gaan We Weer - Afl. 3

Er zijn voor het eerst logees in de villa. De groep gaat even terug naar de schoolbanken voor een broodnodige Spaanse les. Als ze gaan jetskiën, verliezen ze meer dan alleen hun waardigheid. Genevieve heeft een fotoshoot en daar is niet ied...

15-11-2016 20:32

Afl. 2

Oh Oh Daar Gaan We Weer - Afl. 2

Terwijl de Hagenezen elkaar steeds beter leren kennen, loopt een rustig bedoeld bbq-avondje volledig uit de hand. De groep heeft een spectaculair uitje: waveboarden. Tijdens het boodschappen doen in een supermarkt lopen ze al snel tegen de ...

08-11-2016 20:34

Afl. 1

Oh Oh Daar Gaan We Weer - Afl. 1

Er wordt kennisgemaakt met de 'next generation Hagenezen': Amanda, Simone, Angelica, Genevieve, Nicky, Shady, Wesley en Damian. Het achttal betrekt een super-de-luxe villa op het Spaanse feesteiland Mallorca. Natuurlijk gaan ze meteen volle...

Oh Oh Daar Gaan We Weer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oh Oh Daar Gaan We Weer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oh Oh Daar Gaan We Weer bij Oh Oh Daar Gaan We Weer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oh Oh Daar Gaan We Weer. Heb je een uitzending van Oh Oh Daar Gaan We Weer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oh Oh Daar Gaan We Weer gemist

Realityserie waarin Damian, Shady, Wesley, Nicky, Amanda, Geneviève, Angelica en Simone de vakantie van hun leven vieren op Mallorca. In vergelijking met hun 'Oh Oh Cherso'-voorgangers is alles bigger, better én gekker: de borsten zijn bombastischer, de borstkassen breder, de villa vetter en de katers heftiger.

Uitzending gemist van Oh Oh Daar Gaan We Weer? Hier kun je alle uitzendingen van Oh Oh Daar Gaan We Weer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 20-12-2016 om 20:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!