Programma gemist?

Welke een sporen laat met de poolparty na in de villa? in Het was een in ieder geval een door gedenkwaardig feestje! Verder van blikt de de cast deze naar aflevering aan een de rand van het zwembad op terug de op de vakantie van hun de leven.

De spanningen door in de villa lopen het van hoog op, met door onverwachte gevolgen. Ondertussen moet de op poolparty voorbereid tijdens worden. Lukt het The Next op Generation wél de om genoeg een gasten op hun feestje te door tijdens verwelkomen? Ze hebben in ieder uit geval een top-dj weten uit te regelen: het Matsoe Matsoe! En op zijn met bezoek zal sommige een vrouwelijke bewoners nog lang een heugen.

Een het middagje quadrijden neemt met een dramatische wending waardoor de op tv onderlinge verhoudingen naar even door op scherp komen te naar staan. Wesley neemt een een videoclip door op en de groep met maakt kennis met de door echte Spaanse keuken. in En er een worden verrassende voorbereidingen de op de poolparty op tv getroffen.

De ochtend het begint verwarrend, de want niemand lijkt in van zijn of door haar eigen bed te liggen. van De van groep gaat uit volledig los in een Hollandse uit kroeg een waar Wesley succes boekt op met het podium. De een mannen brengen een uit hysterisch bezoekje aan een op Spaanse op kapper. Door Frans bezoek op tv krijgt de met jacuzzi in naar de villa het zwaar de te verduren.

Er zijn voor op tv het eerst logees van van in de villa. De een groep gaat even terug het naar de de schoolbanken voor een broodnodige Spaanse een op les. Als ze gaan jetskiën, verliezen het ze meer dan een tijdens alleen hun waardigheid. Genevieve met heeft een naar fotoshoot en daar is niet op iedereen even blij de mee.

Terwijl de een Hagenezen elkaar steeds naar beter leren kennen, op tv loopt een met rustig bedoeld bbq-avondje volledig uit op tv de op tv hand. De groep heeft een door door spectaculair uitje: waveboarden. Tijdens het boodschappen van doen in een van tijdens supermarkt lopen ze al snel een tegen de naar grenzen van naar de Spaanse keuken én het een taalbarrière van aan.

Er wordt uit kennisgemaakt met de op 'next generation met Hagenezen': Amanda, Simone, Angelica, Genevieve, uit Nicky, Shady, in Wesley een en Damian. Het achttal betrekt naar een naar super-de-luxe villa op het door Spaanse feesteiland Mallorca. Natuurlijk gaan door ze in meteen volledig los tijdens in de clubs, het maar het is de vraag uit een of ze direct ook het weten te scoren van bij het andere geslacht. Een in rustig uit bedoeld avondje door bbq'en loopt volledig uit de naar hand.

augustus 2021
20-12-2016 20:34

Afl. 7

Oh Oh Daar Gaan We Weer - Afl. 7

Welke sporen laat de poolparty na in de villa? Het was in ieder geval een gedenkwaardig feestje! Verder blikt de cast deze aflevering aan de rand van het zwembad terug op de vakantie van hun leven.

13-12-2016 20:34

Afl. 6

Oh Oh Daar Gaan We Weer - Afl. 6

De spanningen in de villa lopen hoog op, met onverwachte gevolgen. Ondertussen moet de poolparty voorbereid worden. Lukt het The Next Generation wél om genoeg gasten op hun feestje te verwelkomen? Ze hebben in ieder geval een top-dj weten t...

06-12-2016 20:33

Afl. 5

Oh Oh Daar Gaan We Weer - Afl. 5

Een middagje quadrijden neemt een dramatische wending waardoor de onderlinge verhoudingen even op scherp komen te staan. Wesley neemt een videoclip op en de groep maakt kennis met de echte Spaanse keuken. En er worden verrassende voorbereid...

29-11-2016 20:33

Afl. 4

Oh Oh Daar Gaan We Weer - Afl. 4

De ochtend begint verwarrend, want niemand lijkt in zijn of haar eigen bed te liggen. De groep gaat volledig los in een Hollandse kroeg waar Wesley succes boekt op het podium. De mannen brengen een hysterisch bezoekje aan een Spaanse kapper...

22-11-2016 20:35

Afl. 3

Oh Oh Daar Gaan We Weer - Afl. 3

Er zijn voor het eerst logees in de villa. De groep gaat even terug naar de schoolbanken voor een broodnodige Spaanse les. Als ze gaan jetskiën, verliezen ze meer dan alleen hun waardigheid. Genevieve heeft een fotoshoot en daar is niet ied...

15-11-2016 20:32

Afl. 2

Oh Oh Daar Gaan We Weer - Afl. 2

Terwijl de Hagenezen elkaar steeds beter leren kennen, loopt een rustig bedoeld bbq-avondje volledig uit de hand. De groep heeft een spectaculair uitje: waveboarden. Tijdens het boodschappen doen in een supermarkt lopen ze al snel tegen de ...

08-11-2016 20:34

Afl. 1

Oh Oh Daar Gaan We Weer - Afl. 1

Er wordt kennisgemaakt met de 'next generation Hagenezen': Amanda, Simone, Angelica, Genevieve, Nicky, Shady, Wesley en Damian. Het achttal betrekt een super-de-luxe villa op het Spaanse feesteiland Mallorca. Natuurlijk gaan ze meteen volle...

Oh Oh Daar Gaan We Weer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oh Oh Daar Gaan We Weer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oh Oh Daar Gaan We Weer bij Oh Oh Daar Gaan We Weer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oh Oh Daar Gaan We Weer. Heb je een uitzending van Oh Oh Daar Gaan We Weer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oh Oh Daar Gaan We Weer gemist

Realityserie waarin Damian, Shady, Wesley, Nicky, Amanda, Geneviève, Angelica en Simone de vakantie van hun leven vieren op Mallorca. In vergelijking met hun 'Oh Oh Cherso'-voorgangers is alles bigger, better én gekker: de borsten zijn bombastischer, de borstkassen breder, de villa vetter en de katers heftiger.

Uitzending gemist van Oh Oh Daar Gaan We Weer? Hier kun je alle uitzendingen van Oh Oh Daar Gaan We Weer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 20-12-2016 om 20:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!