Programma gemist?

Vandaag finishen de naar zes uit deelnemers van Hoe met word ik 100 letterlijk het en figuurlijk uit na een maandenlang met traject waarin ze zich met een in nieuwe, gezondere leefstijl eigen tijdens hebben gemaakt. Letterlijk door komen de op deelnemers vandaag over naar de finish van de grootste in eendaagse wandeltocht ter wereld: tijdens op de Airborne Wandeltocht. Figuurlijk sluiten uit ze het vijf op tv maanden durende traject in af waarin zij onder op begeleiding van een op tv medisch team, een met op kok en leefstijlcoaches, gezonder zijn gaan een leven. Het tijdens medisch team dat de deelnemers door van begin tot de eind op tv heeft begeleid, is zeer tijdens tevreden over de inzet in en behaalde op tv resultaten van de deelnemers. Net het zoals ruim vijf op tv miljoen andere de Nederlanders lijden Caroline (55), het Marian (52), in Ria een (61), Gelein (66), John op (61) en Lesley (47) de aan welvaartsziektes van als diabetes, in hart- en vaatziekten, in overgewicht en stress. Het doel is met om honderd op tv te worden, maar door hun van ziektes kunnen fataal zijn. een De deelnemers een proberen in dit programma in vijf in maanden, onder een begeleiding met van een medisch team, van hun van aandoeningen én door medicatie af te komen naar door het simpelweg gezond op te leven.

Over door een maand doen de deelnemers het mee met de een grootste van eendaagse wandeltocht ter van wereld, daarom wordt er naar met hun de conditie gekeken. De conditie van uit van de deelnemers wordt tijdens bekeken. Over een het maand staat de grootste op tv eendaagse wandeltocht ter wereld, naar de naar Airborne Wandeltocht, op ze te het wachten. Niet iedereen is uit al door even fit en de sommige van de aan welvaartziektes het lijdende van deelnemers, hebben tijdens het af en toe moeilijk met uit het de volhouden van hun op nieuwe, gezondere het leefstijl.

Onder begeleiding tijdens van tijdens een medisch team proberen zes in deelnemers van in hun diabetes, hart- en vaatziekten, uit door overgewicht of stress af te in komen door uit simpelweg ... De deelnemers in gaan in het deze aflevering met z’n allen met naar Terschelling. in Ze leren tijdens dat het met belangrijk is dat ze in gezond en onbewerkt voedsel van eten. Op tijdens het Waddeneiland gaan ze zelf in hun maaltijd bij uit elkaar sprokkelen. Het tijdens proeven van met het tijdens zelf vergaarde voedsel tot een veel hilariteit.

Onder van begeleiding van het een medisch team proberen zes deelnemers de met van hun diabetes, hart- en vaatziekten, uit overgewicht of uit stress af te op tv komen door van simpelweg ... De deelnemers door zijn al de goed op weg. Twee van in hen zijn door naar gezonder eten de al van hun insuline op af. In de deze aflevering gaan ze door voor het met eerst samen sporten als naar onderdeel naar van hun nieuwe leefstijl. Een een gezonder leven moet op tijdens er voor zorgen dat zij het van een hun welvaartziektes als diabetes 2, tijdens hart- het en vaatziektes, hoge bloeddruk en de naar daarbij horende door medicatie tijdens afkomen.

Onder begeleiding een van een medisch het team proberen zes uit deelnemers van hun door diabetes, hart- en in vaatziekten, tijdens overgewicht of stress van af te komen door simpelweg ... een In deze het aflevering naar maken we kennis van met de laatste twee de deelnemers. De de deelnemers staan te trappelen de om hun ongezonde leefstijl aan de met te pakken en om te op tv buigen. Ook met leren de zes deelnemers tijdens wat op tv gezond eten is en hoe de ze dit tijdens moeten klaarmaken.

Onder begeleiding de van een medisch team op tv proberen met zes deelnemers van naar hun diabetes, hart- de en vaatziekten, overgewicht op tv of stress het af te komen met door simpelweg ... In deze op tv aflevering bereiden op de eerste vier deelnemers het zich het voor op de start van door hun nieuwe leven. met Het doel is het honderd worden. de Dat gaat op tv niet lukken met de op tv manier waarop de naar deelnemers nu leven, tijdens de welvaartsziekten waar op tv ze aan lijden en de in van medicatie die ze daar tijdens voor slikken. Het roer met moet een om.

oktober 2020
14-12-2016 21:30

Slot: Hoe word ik 100

Hoe word ik 100 - Aflevering 6

Vandaag finishen de zes deelnemers van Hoe word ik 100 letterlijk en figuurlijk na een maandenlang traject waarin ze zich een nieuwe, gezondere leefstijl eigen hebben gemaakt. Letterlijk komen de deelnemers vandaag over de finish van de gro...

07-12-2016 21:30

Aflevering 5

Hoe word ik 100 - Aflevering 5

Over een maand doen de deelnemers mee met de grootste eendaagse wandeltocht ter wereld, daarom wordt er naar hun conditie gekeken. De conditie van de deelnemers wordt bekeken. Over een maand staat de grootste eendaagse wandeltocht ter werel...

30-11-2016 21:30

Aflevering 4

Hoe word ik 100 - Aflevering 4

Onder begeleiding van een medisch team proberen zes deelnemers van hun diabetes, hart- en vaatziekten, overgewicht of stress af te komen door simpelweg ... De deelnemers gaan in deze aflevering met z’n allen naar Terschelling. Ze leren dat ...

23-11-2016 21:20

Aflevering 3

Hoe word ik 100 - Aflevering 3

Onder begeleiding van een medisch team proberen zes deelnemers van hun diabetes, hart- en vaatziekten, overgewicht of stress af te komen door simpelweg ... De deelnemers zijn al goed op weg. Twee van hen zijn door gezonder eten al van hun i...

16-11-2016 21:20

Aflevering 2

Hoe word ik 100 - Aflevering 2

Onder begeleiding van een medisch team proberen zes deelnemers van hun diabetes, hart- en vaatziekten, overgewicht of stress af te komen door simpelweg ... In deze aflevering maken we kennis met de laatste twee deelnemers. De deelnemers sta...

09-11-2016 21:20

Aflevering 1

Hoe word ik 100 - Aflevering 1

Onder begeleiding van een medisch team proberen zes deelnemers van hun diabetes, hart- en vaatziekten, overgewicht of stress af te komen door simpelweg ... In deze aflevering bereiden de eerste vier deelnemers zich voor op de start van hun ...

Hoe word ik 100 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hoe word ik 100 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hoe word ik 100 bij Hoe word ik 100 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hoe word ik 100. Heb je een uitzending van Hoe word ik 100 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hoe word ik 100 gemist

Uitzending gemist van Hoe word ik 100? Hier kun je alle uitzendingen van Hoe word ik 100 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 30-08-2017 om 10:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!