Programma gemist?

Vandaag finishen de tijdens zes uit deelnemers van Hoe word ik met van 100 letterlijk en figuurlijk van na een maandenlang door traject waarin ze zich tijdens een nieuwe, gezondere tijdens leefstijl uit eigen hebben gemaakt. het Letterlijk komen de deelnemers vandaag over van de finish op van de de grootste eendaagse wandeltocht ter uit wereld: de Airborne op Wandeltocht. Figuurlijk van sluiten ze van het vijf maanden in durende traject af waarin zij het onder begeleiding van een in een medisch team, een kok en door leefstijlcoaches, met gezonder zijn gaan leven. Het met medisch team uit dat de deelnemers van begin met tot eind van heeft begeleid, is zeer in tevreden over de inzet door en behaalde resultaten tijdens van de deelnemers. Net met zoals ruim vijf tijdens miljoen andere Nederlanders een lijden op tv Caroline (55), Marian tijdens (52), Ria (61), Gelein (66), op in John (61) en Lesley (47) aan het welvaartsziektes als op tv diabetes, door hart- en vaatziekten, overgewicht door en stress. Het doel uit is met om honderd te worden, maar hun naar door ziektes kunnen fataal in zijn. De deelnemers proberen in dit tijdens programma in naar vijf maanden, onder van begeleiding van een het medisch team, met van hun aandoeningen uit én medicatie af te komen een uit door simpelweg gezond te naar leven.

Over een door maand doen de deelnemers door mee met de op met grootste eendaagse wandeltocht ter wereld, daarom in naar wordt er naar hun het conditie gekeken. De conditie van op de deelnemers wordt uit bekeken. Over in een op maand staat de grootste eendaagse het wandeltocht ter wereld, tijdens de Airborne Wandeltocht, op uit ze te op wachten. Niet iedereen op is al even op tv fit en sommige een van de aan welvaartziektes met lijdende deelnemers, hebben van met het af en toe moeilijk met van door het volhouden van hun in nieuwe, gezondere op tv leefstijl.

Onder begeleiding van de een een medisch team proberen door zes deelnemers van hun uit diabetes, hart- en uit vaatziekten, overgewicht of stress de af te komen uit door op tv simpelweg ... uit De deelnemers gaan in deze het aflevering met z’n allen een naar met Terschelling. Ze leren door dat het belangrijk is in dat ze gezond en met onbewerkt op voedsel eten. Op met het Waddeneiland gaan ze in zelf hun maaltijd bij in elkaar sprokkelen. Het in proeven van het op op zelf vergaarde voedsel tot veel met hilariteit.

Onder begeleiding van van een door medisch team proberen zes deelnemers op in van hun diabetes, hart- en naar vaatziekten, overgewicht of tijdens stress af te naar komen door simpelweg van ... De deelnemers zijn het al goed op in uit weg. Twee van hen zijn door door tijdens gezonder eten al van hun op insuline van af. In deze aflevering gaan met ze door voor het eerst samen sporten het als op tv onderdeel van hun nieuwe leefstijl. Een op gezonder leven tijdens moet er voor zorgen op een dat zij van het hun welvaartziektes als diabetes naar 2, hart- en in vaatziektes, hoge bloeddruk en de met daarbij horende het medicatie tijdens afkomen.

Onder begeleiding in van een medisch team met proberen naar zes deelnemers van hun diabetes, de hart- en naar vaatziekten, overgewicht of met stress af te het komen een door simpelweg ... In deze een aflevering maken van we kennis met op tv de laatste twee deelnemers. door De deelnemers het staan te met trappelen om hun ongezonde leefstijl een aan te van pakken en om van te buigen. Ook door leren de zes deelnemers wat op tv op tv gezond eten is op tv en hoe ze dit moeten het klaarmaken.

Onder met begeleiding van een medisch met team proberen van zes deelnemers van op hun diabetes, hart- en het vaatziekten, overgewicht of naar stress af te komen de door simpelweg tijdens ... In deze aflevering op bereiden de op tv eerste vier deelnemers van zich voor op de door start uit van hun nieuwe leven. Het uit doel in is honderd op worden. Dat gaat niet met lukken met de manier waarop uit de tijdens deelnemers nu leven, het de welvaartsziekten waar ze van aan het lijden en de medicatie die een ze daar voor naar slikken. Het roer moet met op om.

maart 2021
14-12-2016 21:30

Slot: Hoe word ik 100

Hoe word ik 100 - Aflevering 6

Vandaag finishen de zes deelnemers van Hoe word ik 100 letterlijk en figuurlijk na een maandenlang traject waarin ze zich een nieuwe, gezondere leefstijl eigen hebben gemaakt. Letterlijk komen de deelnemers vandaag over de finish van de gro...

07-12-2016 21:30

Aflevering 5

Hoe word ik 100 - Aflevering 5

Over een maand doen de deelnemers mee met de grootste eendaagse wandeltocht ter wereld, daarom wordt er naar hun conditie gekeken. De conditie van de deelnemers wordt bekeken. Over een maand staat de grootste eendaagse wandeltocht ter werel...

30-11-2016 21:30

Aflevering 4

Hoe word ik 100 - Aflevering 4

Onder begeleiding van een medisch team proberen zes deelnemers van hun diabetes, hart- en vaatziekten, overgewicht of stress af te komen door simpelweg ... De deelnemers gaan in deze aflevering met z’n allen naar Terschelling. Ze leren dat ...

23-11-2016 21:20

Aflevering 3

Hoe word ik 100 - Aflevering 3

Onder begeleiding van een medisch team proberen zes deelnemers van hun diabetes, hart- en vaatziekten, overgewicht of stress af te komen door simpelweg ... De deelnemers zijn al goed op weg. Twee van hen zijn door gezonder eten al van hun i...

16-11-2016 21:20

Aflevering 2

Hoe word ik 100 - Aflevering 2

Onder begeleiding van een medisch team proberen zes deelnemers van hun diabetes, hart- en vaatziekten, overgewicht of stress af te komen door simpelweg ... In deze aflevering maken we kennis met de laatste twee deelnemers. De deelnemers sta...

09-11-2016 21:20

Aflevering 1

Hoe word ik 100 - Aflevering 1

Onder begeleiding van een medisch team proberen zes deelnemers van hun diabetes, hart- en vaatziekten, overgewicht of stress af te komen door simpelweg ... In deze aflevering bereiden de eerste vier deelnemers zich voor op de start van hun ...

Hoe word ik 100 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hoe word ik 100 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hoe word ik 100 bij Hoe word ik 100 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hoe word ik 100. Heb je een uitzending van Hoe word ik 100 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hoe word ik 100 gemist

Uitzending gemist van Hoe word ik 100? Hier kun je alle uitzendingen van Hoe word ik 100 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 30-08-2017 om 10:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!