Programma gemist?

Vandaag finishen de het van zes deelnemers van van Hoe word ik van 100 letterlijk en figuurlijk na van een maandenlang traject waarin tijdens ze in zich een in nieuwe, gezondere leefstijl eigen hebben gemaakt. uit Letterlijk komen door de deelnemers het vandaag over de het finish van de grootste eendaagse tijdens wandeltocht de ter wereld: de een Airborne Wandeltocht. Figuurlijk sluiten ze van tijdens het vijf maanden het durende traject af uit waarin zij onder door begeleiding van een van medisch team, een kok en in leefstijlcoaches, gezonder zijn op tv gaan leven. Het medisch uit team dat de deelnemers op tv van begin tot een in eind heeft begeleid, is zeer een tevreden over de inzet op tv en behaalde tijdens resultaten van met de deelnemers. Net zoals van ruim vijf met miljoen andere Nederlanders lijden Caroline het (55), Marian met (52), Ria (61), het Gelein (66), John (61) en van Lesley (47) aan de welvaartsziektes als diabetes, het hart- en in vaatziekten, overgewicht het en stress. Het doel van is om honderd te tijdens worden, maar hun het van ziektes kunnen fataal zijn. De deelnemers tijdens proberen in tijdens dit programma uit in vijf maanden, onder begeleiding uit van een de medisch team, van met hun aandoeningen én op tv medicatie af op tv te komen op tv door simpelweg gezond in te leven.

Over met een maand doen de deelnemers uit mee op met de grootste naar eendaagse wandeltocht ter wereld, daarom de wordt uit er naar hun op conditie gekeken. op De conditie van de deelnemers op tv wordt bekeken. Over van een maand staat de uit grootste eendaagse wandeltocht op ter de wereld, de tijdens Airborne Wandeltocht, op ze te van wachten. Niet naar iedereen is al op even fit en op sommige van de aan het welvaartziektes lijdende deelnemers, hebben de het af de en toe moeilijk met uit het volhouden van op tv naar hun nieuwe, gezondere het leefstijl.

Onder een begeleiding van een medisch team de uit proberen zes deelnemers naar van hun diabetes, hart- tijdens en vaatziekten, overgewicht tijdens of stress af te op tv komen door simpelweg van ... De van deelnemers gaan in in deze aflevering tijdens met z’n allen naar Terschelling. tijdens Ze leren dat een het belangrijk is in dat ze gezond en uit onbewerkt op tv voedsel eten. Op het tijdens Waddeneiland gaan ze zelf met naar hun maaltijd bij elkaar een sprokkelen. Het proeven van tijdens het van zelf vergaarde voedsel tot veel het hilariteit.

Onder begeleiding de van een medisch de team proberen zes op tv deelnemers van hun van diabetes, hart- een en vaatziekten, overgewicht of uit stress de af te komen door simpelweg op tv ... naar De deelnemers zijn al goed op met weg. Twee op van in hen zijn door van gezonder eten al het van hun insuline af. In deze naar aflevering uit gaan ze voor in het eerst samen uit sporten als in onderdeel van hun nieuwe leefstijl. Een naar gezonder op tv leven moet er voor tijdens zorgen met dat zij van hun welvaartziektes van als diabetes tijdens 2, hart- van en vaatziektes, hoge bloeddruk en de de daarbij horende een medicatie uit afkomen.

Onder begeleiding van met naar een medisch team proberen zes deelnemers met van hun diabetes, uit in hart- en vaatziekten, overgewicht of in stress uit af te komen een door simpelweg ... In deze in aflevering maken we uit kennis met de laatste in twee deelnemers. De uit deelnemers staan van te trappelen om naar hun ongezonde leefstijl aan in te pakken en op om uit te buigen. van Ook leren de met zes deelnemers wat op gezond eten is en een hoe ze dit moeten de klaarmaken.

Onder begeleiding van naar een door medisch team proberen zes deelnemers de van hun op tv diabetes, hart- en de vaatziekten, naar overgewicht of stress naar af te komen naar door simpelweg ... het In deze aflevering bereiden de het eerste vier door deelnemers zich in voor op de start van hun uit nieuwe leven. op tv Het het doel is honderd met worden. Dat gaat niet lukken met op de manier een waarop de deelnemers het nu leven, de welvaartsziekten op tv waar in ze aan door lijden en de medicatie een die ze daar voor slikken. de Het roer moet door het om.

januari 2020
14-12-2016 21:30

Slot: Hoe word ik 100

Hoe word ik 100 - Aflevering 6

Vandaag finishen de zes deelnemers van Hoe word ik 100 letterlijk en figuurlijk na een maandenlang traject waarin ze zich een nieuwe, gezondere leefstijl eigen hebben gemaakt. Letterlijk komen de deelnemers vandaag over de finish van de gro...

07-12-2016 21:30

Aflevering 5

Hoe word ik 100 - Aflevering 5

Over een maand doen de deelnemers mee met de grootste eendaagse wandeltocht ter wereld, daarom wordt er naar hun conditie gekeken. De conditie van de deelnemers wordt bekeken. Over een maand staat de grootste eendaagse wandeltocht ter werel...

30-11-2016 21:30

Aflevering 4

Hoe word ik 100 - Aflevering 4

Onder begeleiding van een medisch team proberen zes deelnemers van hun diabetes, hart- en vaatziekten, overgewicht of stress af te komen door simpelweg ... De deelnemers gaan in deze aflevering met z’n allen naar Terschelling. Ze leren dat ...

23-11-2016 21:20

Aflevering 3

Hoe word ik 100 - Aflevering 3

Onder begeleiding van een medisch team proberen zes deelnemers van hun diabetes, hart- en vaatziekten, overgewicht of stress af te komen door simpelweg ... De deelnemers zijn al goed op weg. Twee van hen zijn door gezonder eten al van hun i...

16-11-2016 21:20

Aflevering 2

Hoe word ik 100 - Aflevering 2

Onder begeleiding van een medisch team proberen zes deelnemers van hun diabetes, hart- en vaatziekten, overgewicht of stress af te komen door simpelweg ... In deze aflevering maken we kennis met de laatste twee deelnemers. De deelnemers sta...

09-11-2016 21:20

Aflevering 1

Hoe word ik 100 - Aflevering 1

Onder begeleiding van een medisch team proberen zes deelnemers van hun diabetes, hart- en vaatziekten, overgewicht of stress af te komen door simpelweg ... In deze aflevering bereiden de eerste vier deelnemers zich voor op de start van hun ...

Hoe word ik 100 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hoe word ik 100 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hoe word ik 100 bij Hoe word ik 100 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hoe word ik 100. Heb je een uitzending van Hoe word ik 100 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hoe word ik 100 gemist

Uitzending gemist van Hoe word ik 100? Hier kun je alle uitzendingen van Hoe word ik 100 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 30-08-2017 om 10:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!