Programma gemist?

Vandaag finishen de de zes in deelnemers van Hoe word ik op 100 letterlijk en de figuurlijk na van een maandenlang op traject waarin ze op tv zich een nieuwe, gezondere op tv leefstijl naar eigen hebben gemaakt. Letterlijk komen de de uit deelnemers vandaag over de finish van op tv met de grootste eendaagse wandeltocht in ter wereld: de uit Airborne Wandeltocht. Figuurlijk op sluiten ze het het vijf maanden durende traject af van het waarin zij onder begeleiding van een op medisch team, in een kok naar en leefstijlcoaches, gezonder zijn van gaan naar leven. Het medisch team op dat de deelnemers van begin tot van in eind heeft begeleid, is zeer tevreden uit over de met inzet en op behaalde resultaten van uit de deelnemers. Net zoals het ruim vijf miljoen andere door Nederlanders lijden Caroline naar (55), Marian (52), Ria het (61), op tv Gelein (66), John (61) en uit met Lesley (47) aan een welvaartsziektes als diabetes, hart- en vaatziekten, door uit overgewicht en stress. van Het doel is om een honderd te worden, door maar hun door ziektes kunnen fataal zijn. door De deelnemers proberen op tv in dit programma tijdens in vijf de maanden, onder begeleiding van met een medisch in team, van hun aandoeningen én medicatie met af te een komen door door simpelweg gezond te naar leven.

Over in een maand doen de uit deelnemers het mee met de grootste eendaagse van wandeltocht ter wereld, daarom naar wordt er naar van hun op conditie gekeken. De het conditie van de deelnemers wordt op tv bekeken. Over een van maand staat de met grootste eendaagse door wandeltocht tijdens ter wereld, de het Airborne Wandeltocht, op ze op tv te wachten. naar Niet iedereen is al even tijdens fit en sommige van het op tv de aan welvaartziektes lijdende het deelnemers, hebben het af van en toe van moeilijk met uit het volhouden van hun nieuwe, gezondere op in leefstijl.

Onder begeleiding van met een medisch door team proberen zes deelnemers de van hun diabetes, het hart- door en vaatziekten, overgewicht een of stress af de te komen door met simpelweg ... De met deelnemers gaan in deze tijdens aflevering met z’n allen met naar Terschelling. Ze naar leren tijdens dat het belangrijk naar is dat ze gezond en in onbewerkt voedsel in eten. Op uit het Waddeneiland gaan ze zelf de hun de maaltijd bij elkaar door sprokkelen. Het proeven van met het zelf vergaarde voedsel de door tot veel hilariteit.

Onder tijdens begeleiding van een een medisch team proberen zes deelnemers door van in hun diabetes, hart- en vaatziekten, van overgewicht of uit stress door af te komen tijdens door simpelweg ... uit De deelnemers zijn al goed op tijdens van weg. Twee van hen zijn door door op tv gezonder eten al van hun insuline het af. In met deze aflevering gaan ze met voor het uit eerst samen met sporten als onderdeel van naar hun de nieuwe leefstijl. Een gezonder op leven moet er met voor zorgen dat zij van de hun welvaartziektes uit als diabetes 2, tijdens hart- en vaatziektes, hoge het op tv bloeddruk en de daarbij het horende medicatie in afkomen.

Onder begeleiding van in een medisch in team proberen zes deelnemers met van hun diabetes, op hart- en de vaatziekten, tijdens overgewicht of stress af te naar komen door simpelweg ... door In deze aflevering de maken we door kennis met de laatste de twee deelnemers. De naar op tv deelnemers staan te uit trappelen om hun ongezonde met leefstijl aan te pakken op en om te buigen. uit Ook leren de van zes op deelnemers wat tijdens gezond eten is en op tv hoe ze dit moeten op tv klaarmaken.

Onder de begeleiding van een door medisch team proberen zes de deelnemers naar van hun diabetes, uit hart- en vaatziekten, met overgewicht of stress af te komen van door simpelweg naar ... In van deze aflevering bereiden de de eerste vier deelnemers de zich op tv voor op de start op tv van hun met nieuwe leven. Het doel het is honderd in worden. Dat gaat niet uit lukken met de in manier waarop de deelnemers nu door leven, uit de welvaartsziekten door waar ze aan in lijden en de medicatie die door ze daar voor tijdens slikken. Het roer moet een uit om.

juli 2021
14-12-2016 21:30

Slot: Hoe word ik 100

Hoe word ik 100 - Aflevering 6

Vandaag finishen de zes deelnemers van Hoe word ik 100 letterlijk en figuurlijk na een maandenlang traject waarin ze zich een nieuwe, gezondere leefstijl eigen hebben gemaakt. Letterlijk komen de deelnemers vandaag over de finish van de gro...

07-12-2016 21:30

Aflevering 5

Hoe word ik 100 - Aflevering 5

Over een maand doen de deelnemers mee met de grootste eendaagse wandeltocht ter wereld, daarom wordt er naar hun conditie gekeken. De conditie van de deelnemers wordt bekeken. Over een maand staat de grootste eendaagse wandeltocht ter werel...

30-11-2016 21:30

Aflevering 4

Hoe word ik 100 - Aflevering 4

Onder begeleiding van een medisch team proberen zes deelnemers van hun diabetes, hart- en vaatziekten, overgewicht of stress af te komen door simpelweg ... De deelnemers gaan in deze aflevering met z’n allen naar Terschelling. Ze leren dat ...

23-11-2016 21:20

Aflevering 3

Hoe word ik 100 - Aflevering 3

Onder begeleiding van een medisch team proberen zes deelnemers van hun diabetes, hart- en vaatziekten, overgewicht of stress af te komen door simpelweg ... De deelnemers zijn al goed op weg. Twee van hen zijn door gezonder eten al van hun i...

16-11-2016 21:20

Aflevering 2

Hoe word ik 100 - Aflevering 2

Onder begeleiding van een medisch team proberen zes deelnemers van hun diabetes, hart- en vaatziekten, overgewicht of stress af te komen door simpelweg ... In deze aflevering maken we kennis met de laatste twee deelnemers. De deelnemers sta...

09-11-2016 21:20

Aflevering 1

Hoe word ik 100 - Aflevering 1

Onder begeleiding van een medisch team proberen zes deelnemers van hun diabetes, hart- en vaatziekten, overgewicht of stress af te komen door simpelweg ... In deze aflevering bereiden de eerste vier deelnemers zich voor op de start van hun ...

Hoe word ik 100 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hoe word ik 100 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hoe word ik 100 bij Hoe word ik 100 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hoe word ik 100. Heb je een uitzending van Hoe word ik 100 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hoe word ik 100 gemist

Uitzending gemist van Hoe word ik 100? Hier kun je alle uitzendingen van Hoe word ik 100 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 30-08-2017 om 10:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!