Programma gemist?

Vanavond zendt van MAX de 2Doc: Razzia uit in Rotterdam in uit. In de met documentaire op blikken de allerlaatste ooggetuigen tijdens terug op de razzia door in Rotterdam, op tv die 72 jaar geleden plaatsvond. met "Ik was van 21, woonde in Rotterdam-Zuid, van in de op tv Carnisselaan. Op 10 november tijdens de 1944 was heel Zuid afgezet. van Er reden een pantserauto's door tijdens de straat. Het met was verboden buiten een te komen. Ik vond het het bevelbriefje in met de brievenbus." het Zo begint het verhaal van met Henk van een der Pols (1923), oud-wethouder van door Rotterdam. Samen met in 50.000 andere een mannen tussen met de 17 naar en 40 jaar op werd Van der Pols van door de bezetter met in Rotterdam opgepakt voor de naar zogenoemde Arbeitseinsatz. Hij op in moest aan het een spoor in Duitsland werken. Voor de de broers Piet naar (1923) en Henk (1925) van Moret is 10 naar november, de dag een van op de razzia, nog altijd een een moeilijke dag. Ze uit gaan niet naar de in tijdens jaarlijkse herdenking in De Kuip. een Hun tweelingzussen schieten nog op altijd vol als naar ze het terugdenken aan het moment naar waarop in hun broers werden afgevoerd. In op tv de 2Doc: tijdens Razzia in Rotterdam tijdens gaan de ooggetuigen terug het naar de naar woonhuizen van waaruit uit zij als razzia-slachtoffers werden bijeengedreven. Ook een bezoeken ze De met Kuip, de naar tramremise en de het Nenijto-sportcomplex. Voor de documentaire werd naar het bovendien gefilmd op een school in op van Düsseldorf. In deze van stad kwamen bij de een bombardement 34 Rotterdamse dwangarbeiders op om. De Duitse op leerlingen van nu de bekommeren zich over de uit uit vergeten Hollandse slachtoffers.

mei 2021
09-11-2016 20:25

Docu: Razzia in Rotterdam

2Doc: Razzia in Rotterdam - Razzia in Rotterdam

Vanavond zendt MAX de 2Doc: Razzia in Rotterdam uit. In de documentaire blikken de allerlaatste ooggetuigen terug op de razzia in Rotterdam, die 72 jaar geleden plaatsvond. "Ik was 21, woonde in Rotterdam-Zuid, in de Carnisselaan. Op 10 n...

2Doc: Razzia in Rotterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Razzia in Rotterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Razzia in Rotterdam bij 2Doc: Razzia in Rotterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Razzia in Rotterdam. Heb je een uitzending van 2Doc: Razzia in Rotterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Razzia in Rotterdam gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Razzia in Rotterdam? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Razzia in Rotterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-11-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!