Programma gemist?

Vanavond naar zendt MAX een de 2Doc: Razzia in Rotterdam uit. de In de documentaire de blikken met de allerlaatste ooggetuigen terug op tv op de razzia in in tijdens Rotterdam, die 72 naar jaar geleden plaatsvond. "Ik was 21, tijdens woonde in Rotterdam-Zuid, van in de Carnisselaan. het Op 10 november in 1944 naar was heel Zuid afgezet. Er een in reden pantserauto's door de straat. tijdens Het was verboden buiten op te komen. tijdens Ik vond het bevelbriefje een in de brievenbus." op tv Zo begint het in door verhaal van Henk van van der Pols (1923), oud-wethouder het van Rotterdam. Samen met in naar 50.000 andere mannen tussen de de 17 en 40 in jaar een werd Van der door Pols door de een bezetter in Rotterdam opgepakt in voor de zogenoemde een Arbeitseinsatz. Hij het moest aan het spoor in op Duitsland het werken. Voor de broers van Piet (1923) en Henk (1925) met Moret is 10 november, in de een dag van de met razzia, nog altijd een moeilijke met dag. Ze in gaan niet naar de tijdens jaarlijkse herdenking in een De Kuip. een Hun tweelingzussen schieten door nog altijd vol op tv als door ze terugdenken aan het van moment waarop hun broers op tv werden in afgevoerd. In de 2Doc: uit Razzia in Rotterdam in gaan de ooggetuigen terug naar een de woonhuizen van in waaruit zij met als razzia-slachtoffers werden op tv bijeengedreven. Ook bezoeken naar ze De Kuip, de tramremise een en in het Nenijto-sportcomplex. Voor de documentaire de werd bovendien gefilmd op een op een school in Düsseldorf. op tv In deze stad uit kwamen bij naar een bombardement 34 Rotterdamse dwangarbeiders in om. De Duitse in leerlingen in van nu bekommeren zich over op tv de vergeten Hollandse in slachtoffers.

september 2020
09-11-2016 20:25

Docu: Razzia in Rotterdam

2Doc: Razzia in Rotterdam - Razzia in Rotterdam

Vanavond zendt MAX de 2Doc: Razzia in Rotterdam uit. In de documentaire blikken de allerlaatste ooggetuigen terug op de razzia in Rotterdam, die 72 jaar geleden plaatsvond. "Ik was 21, woonde in Rotterdam-Zuid, in de Carnisselaan. Op 10 n...

2Doc: Razzia in Rotterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Razzia in Rotterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Razzia in Rotterdam bij 2Doc: Razzia in Rotterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Razzia in Rotterdam. Heb je een uitzending van 2Doc: Razzia in Rotterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Razzia in Rotterdam gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Razzia in Rotterdam? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Razzia in Rotterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-11-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!