Programma gemist?

Vanavond zendt MAX een de 2Doc: Razzia het in Rotterdam het uit. uit In de documentaire blikken de allerlaatste een ooggetuigen van terug op uit de razzia in Rotterdam, die op 72 jaar geleden plaatsvond. het met "Ik was 21, woonde in Rotterdam-Zuid, het in het de Carnisselaan. Op 10 november de 1944 was een heel door Zuid afgezet. Er reden tijdens pantserauto's door de straat. Het van was uit verboden buiten te komen. Ik de door vond het bevelbriefje naar in de brievenbus." op tv Zo begint het verhaal van Henk een van met der Pols (1923), oud-wethouder van in Rotterdam. Samen van met het 50.000 andere mannen tussen van de 17 en 40 tijdens jaar op werd Van der Pols door tijdens de door bezetter in Rotterdam opgepakt voor het de met zogenoemde Arbeitseinsatz. Hij moest aan van het spoor het in Duitsland werken. Voor het de broers Piet (1923) en uit Henk (1925) een Moret een is 10 november, de dag van naar de razzia, het nog altijd een moeilijke een dag. tijdens Ze gaan niet van naar de door jaarlijkse herdenking in De Kuip. met Hun tweelingzussen naar schieten nog altijd tijdens vol als ze terugdenken aan tijdens het moment waarop een hun broers op tv werden afgevoerd. In de 2Doc: op tv Razzia in uit Rotterdam gaan de ooggetuigen met terug naar naar de in woonhuizen van waaruit zij van als razzia-slachtoffers werden bijeengedreven. uit Ook de bezoeken ze De Kuip, de uit tramremise en het een Nenijto-sportcomplex. Voor de door documentaire werd bovendien in gefilmd op een school naar in Düsseldorf. tijdens In deze stad kwamen naar bij uit een bombardement 34 uit Rotterdamse dwangarbeiders om. op De Duitse leerlingen van nu bekommeren naar zich over de het vergeten Hollandse de slachtoffers.

november 2019
09-11-2016 20:25

Docu: Razzia in Rotterdam

2Doc: Razzia in Rotterdam - Razzia in Rotterdam

Vanavond zendt MAX de 2Doc: Razzia in Rotterdam uit. In de documentaire blikken de allerlaatste ooggetuigen terug op de razzia in Rotterdam, die 72 jaar geleden plaatsvond. "Ik was 21, woonde in Rotterdam-Zuid, in de Carnisselaan. Op 10 n...

2Doc: Razzia in Rotterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Razzia in Rotterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Razzia in Rotterdam bij 2Doc: Razzia in Rotterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Razzia in Rotterdam. Heb je een uitzending van 2Doc: Razzia in Rotterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Razzia in Rotterdam gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Razzia in Rotterdam? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Razzia in Rotterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-11-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!