Programma gemist?

Vanavond zendt MAX een de 2Doc: met Razzia in Rotterdam in uit. In door de documentaire blikken de allerlaatste het ooggetuigen terug op de de op razzia in naar Rotterdam, die 72 van jaar geleden plaatsvond. van "Ik was 21, woonde in Rotterdam-Zuid, uit in op de Carnisselaan. Op 10 november de 1944 was heel in Zuid afgezet. tijdens Er reden pantserauto's door van de uit straat. Het was verboden buiten naar te komen. Ik een vond het bevelbriefje in in de door brievenbus." Zo op begint het verhaal naar van Henk van der naar Pols (1923), naar oud-wethouder van Rotterdam. Samen de met 50.000 andere mannen tijdens tussen een de 17 uit en 40 jaar een werd Van der op tv Pols door de bezetter in uit Rotterdam opgepakt door voor de zogenoemde Arbeitseinsatz. Hij op tv met moest aan het met spoor in Duitsland werken. Voor de broers uit Piet met (1923) en op tv Henk (1925) Moret is met 10 november, de dag van naar van de razzia, nog op altijd een moeilijke dag. de Ze gaan uit niet naar de jaarlijkse van herdenking in de De Kuip. Hun het tweelingzussen schieten nog met altijd vol als ze terugdenken door aan de het moment waarop tijdens hun broers werden door afgevoerd. In de 2Doc: Razzia in een Rotterdam gaan de tijdens ooggetuigen terug naar met de woonhuizen van waaruit op tv zij tijdens als razzia-slachtoffers werden op bijeengedreven. Ook bezoeken ze naar De Kuip, het de tramremise en het tijdens Nenijto-sportcomplex. Voor het de documentaire werd bovendien gefilmd het op een school in op Düsseldorf. in In deze stad van kwamen bij een met bombardement 34 Rotterdamse dwangarbeiders tijdens om. De tijdens Duitse leerlingen van nu bekommeren uit zich over op de vergeten op tv Hollandse slachtoffers.

juni 2020
09-11-2016 20:25

Docu: Razzia in Rotterdam

2Doc: Razzia in Rotterdam - Razzia in Rotterdam

Vanavond zendt MAX de 2Doc: Razzia in Rotterdam uit. In de documentaire blikken de allerlaatste ooggetuigen terug op de razzia in Rotterdam, die 72 jaar geleden plaatsvond. "Ik was 21, woonde in Rotterdam-Zuid, in de Carnisselaan. Op 10 n...

2Doc: Razzia in Rotterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Razzia in Rotterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Razzia in Rotterdam bij 2Doc: Razzia in Rotterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Razzia in Rotterdam. Heb je een uitzending van 2Doc: Razzia in Rotterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Razzia in Rotterdam gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Razzia in Rotterdam? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Razzia in Rotterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-11-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!