Programma gemist?

Vanavond naar zendt MAX het de 2Doc: Razzia naar in Rotterdam uit. op In de documentaire blikken de allerlaatste op tv ooggetuigen terug op op met de razzia in uit Rotterdam, die 72 jaar geleden het plaatsvond. uit "Ik was 21, woonde in in Rotterdam-Zuid, in in de Carnisselaan. Op in 10 november 1944 was een heel Zuid op afgezet. Er reden pantserauto's door een de straat. in Het met was verboden buiten tijdens te komen. Ik vond op het bevelbriefje in de brievenbus." met Zo begint op het verhaal van Henk van van der Pols uit (1923), oud-wethouder van het Rotterdam. Samen naar met 50.000 andere mannen het tussen de 17 in en tijdens 40 jaar werd Van der een Pols door de een bezetter in de Rotterdam opgepakt van voor de tijdens zogenoemde Arbeitseinsatz. Hij moest met aan het spoor in Duitsland tijdens werken. Voor de broers in Piet (1923) en uit Henk van (1925) Moret is 10 op november, de dag van een de razzia, van nog altijd een moeilijke op in dag. Ze gaan niet naar de met jaarlijkse een herdenking in met De Kuip. Hun op tv tweelingzussen schieten nog altijd uit vol als de ze terugdenken aan de het moment waarop hun met broers werden afgevoerd. In de de 2Doc: Razzia in Rotterdam tijdens gaan tijdens de ooggetuigen terug naar de naar woonhuizen een van waaruit zij als razzia-slachtoffers van werden bijeengedreven. Ook op bezoeken ze met De Kuip, de het tramremise en het op Nenijto-sportcomplex. Voor de documentaire naar werd bovendien gefilmd in op een school de in Düsseldorf. In deze een uit stad kwamen bij op tv een bombardement 34 Rotterdamse dwangarbeiders om. van De met Duitse leerlingen van uit nu bekommeren zich over de van in vergeten Hollandse slachtoffers.

januari 2021
09-11-2016 20:25

Docu: Razzia in Rotterdam

2Doc: Razzia in Rotterdam - Razzia in Rotterdam

Vanavond zendt MAX de 2Doc: Razzia in Rotterdam uit. In de documentaire blikken de allerlaatste ooggetuigen terug op de razzia in Rotterdam, die 72 jaar geleden plaatsvond. "Ik was 21, woonde in Rotterdam-Zuid, in de Carnisselaan. Op 10 n...

2Doc: Razzia in Rotterdam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Razzia in Rotterdam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Razzia in Rotterdam bij 2Doc: Razzia in Rotterdam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Razzia in Rotterdam. Heb je een uitzending van 2Doc: Razzia in Rotterdam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Razzia in Rotterdam gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Razzia in Rotterdam? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Razzia in Rotterdam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-11-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!