Programma gemist?

Documentaire het waarin de 4 Nederlandse vrienden het Ferry, uit Bob, Dexter tijdens en Frank worden met gevolgd in de maanden op na het Bataclan-drama tijdens in Parijs. De in 4 vrienden overleefden het bloedbad met het waarbij 89 mensen op omkwamen.

juli 2021
09-11-2016 21:32

Afl. 1

RTL Late Night: Bataclan 1 Jaar Later - Afl. 1

Documentaire waarin de 4 Nederlandse vrienden Ferry, Bob, Dexter en Frank worden gevolgd in de maanden na het Bataclan-drama in Parijs. De 4 vrienden overleefden het bloedbad waarbij 89 mensen omkwamen.

RTL Late Night: Bataclan 1 Jaar Later gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Late Night: Bataclan 1 Jaar Later de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Late Night: Bataclan 1 Jaar Later bij RTL Late Night: Bataclan 1 Jaar Later liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Late Night: Bataclan 1 Jaar Later. Heb je een uitzending van RTL Late Night: Bataclan 1 Jaar Later gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Late Night: Bataclan 1 Jaar Later gemist

Documentaire waarin Ewout Genemans de 4 Nederlandse vrienden Ferry, Bob, Dexter en Frank volgt in de maanden na het Bataclan-drama in Parijs. Bij die aanslag op vrijdag 13 november 2015 kwamen 89 mensen om het leven. Ferry, Bob, Dexter en Frank overleefden het bloedbad. In de maanden na de traumatische gebeurtenis tracht het viertal het 'normale leven' weer op te pakken. Ze zijn daarbij gevolgd door een camera. Hoe staan zij nu in het leven? Ook worden de vrienden gevolgd tijdens hun eerste bezoek aan Parijs na het drama en de eenmalige terugkeer naar de plek des onheils: het Bataclan-theater.

Uitzending gemist van RTL Late Night: Bataclan 1 Jaar Later? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Late Night: Bataclan 1 Jaar Later kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-11-2016 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!