Programma gemist?

Buurman in en Buurman bestaan 40 jaar van en dat op tv mag gevierd de worden! Een uur vol in inventief geklus op met de stemmen van Kees met Prins de en Siem van Leeuwen. Een een compilatie van de naar ongekend populaire serie met over van twee klunzige tijdens maar altijd positieve buurmannen. Met in vijf in gloednieuwe afleveringen en uit twee klassiekers in het HD!

april 2021
12-11-2016 14:25

Buurman en Buurman - al 40 jaar beste vrienden!

Buurman en Buurman - al 40 jaar beste vrienden! - Buurman en Buurman - al 40 jaar beste vrienden!

Buurman en Buurman bestaan 40 jaar en dat mag gevierd worden! Een uur vol inventief geklus met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen. Een compilatie van de ongekend populaire serie over twee klunzige maar altijd positieve buurmannen...

Buurman en Buurman - al 40 jaar beste vrienden! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buurman en Buurman - al 40 jaar beste vrienden! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buurman en Buurman - al 40 jaar beste vrienden! bij Buurman en Buurman - al 40 jaar beste vrienden! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buurman en Buurman - al 40 jaar beste vrienden!. Heb je een uitzending van Buurman en Buurman - al 40 jaar beste vrienden! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buurman en Buurman - al 40 jaar beste vrienden! gemist

Uitzending gemist van Buurman en Buurman - al 40 jaar beste vrienden!? Hier kun je alle uitzendingen van Buurman en Buurman - al 40 jaar beste vrienden! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-11-2016 om 14:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!