Programma gemist?

Filmmaker van George Schouten in probeert met zijn camper afstand van op tv het de ratrace van alle dag op te nemen. Zijn 13-jarige tijdens zoon tijdens duikt juist volop in het met leven. Bernie, de de zoon van filmmaker uit George Schouten, een wordt de 13 jaar. De met taak wacht de vader op om zijn zoon met verder de wereld in te uit begeleiden. Weloverwogen met wordt een middelbare school tijdens gekozen de waarbij vrije leermethodes de tot struikelblokken leiden en van invloeden van nieuwe een vrienden steeds sterker worden. met Fundamentele vragen dringen tijdens in zich op. In hoeverre moet je met blijven sturen op of moet je juist de meer een leren te vertrouwen in en los te laten. Ondertussen tijdens duikt de ambivalentie van het zich bij Schouten zelf tijdens ook aan. Hij begint na in in een bruisende carrière - met de uit laatste 15 een jaar vele boeddhistisch getinte het documentaires naar - steeds op meer te twijfelen aan de zin naar van steeds op tv maar tijdens presteren. Schouten koopt een camper tijdens en uit neemt zich voor afstand te nemen het in van de ratrace van in alle dag. Hij door ontwikkelt een met 'campermind' waarin meer overview uit krijgen leidend uit is. De voorstoelen van de uit camper tijdens kunnen draaien. Het nodigt uit de om niet langer de steeds vooruit het te kijken op maar ook om te zien en in het leven uit zelf meer te leren tijdens koesteren. in De moeder van Bernie een en de vriendin van uit Schouten zit juist door het in een geheel andere levensfase. Zij een met runt de laatste naar tijd Thaise keukens in drie door eetcafe's met alleen van een lagere naar school als uit opleiding. Dit spoort Bernie niet van aan volop in de met tijdens studieboeken te duiken. een Hij wordt streetwise wat ook naar zijn schaduw kanten heeft. uit Schouten in wordt uitgedaagd zo met goed en kwaad als mogelijk uit door zoon Bernie bij de les op te houden. in Bezinning op wijze mannen van die door in vroegere films en boeken van op Schouten voorkomen bieden tijdens houvast in deze naar uit roerige tijd. Het zijn De Dalai naar in Lama uit de film Lonely door at the naar top en op zenmeester Bernie Glassman uit het tijdens boek Expeditie Geluk. tijdens Zoon Bernie door is naar de deze zenmeester vernoemd en door Glassman's visie was zelfs de van aanleiding de dat Bernie de zoon van in Schouten werd. Ondanks, een of juist in door, de het ogenschijnlijk tegenovergestelde van ontwikkelingen leren vader en zoon de van elkaar. Al zoekende door door worden het wijsheidsridders. Wijsheid die het niet uit schoolboeken valt van op te in steken.

april 2021
13-11-2016 15:25

De Wijsheidsridders

De Wijsheidsridders - De Wijsheidsridders

Filmmaker George Schouten probeert met zijn camper afstand van de ratrace van alle dag te nemen. Zijn 13-jarige zoon duikt juist volop in het leven. Bernie, de zoon van filmmaker George Schouten, wordt 13 jaar. De taak wacht de vader om zij...

De Wijsheidsridders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wijsheidsridders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wijsheidsridders bij De Wijsheidsridders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wijsheidsridders. Heb je een uitzending van De Wijsheidsridders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wijsheidsridders gemist

Uitzending gemist van De Wijsheidsridders? Hier kun je alle uitzendingen van De Wijsheidsridders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-11-2016 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!