Programma gemist?

Filmmaker het George Schouten naar probeert met zijn camper naar afstand van de ratrace met van alle dag tijdens te op nemen. Zijn 13-jarige zoon duikt een juist van volop in het leven. Bernie, de het zoon uit van filmmaker George Schouten, wordt het 13 tijdens jaar. De taak wacht de op vader door om zijn de zoon verder de door wereld in te begeleiden. Weloverwogen wordt naar een middelbare met school gekozen waarbij tijdens vrije leermethodes tot struikelblokken op tv door leiden en invloeden van nieuwe in vrienden steeds op sterker worden. Fundamentele vragen dringen de zich op. In de hoeverre van moet je blijven sturen of het het moet je juist op meer leren te vertrouwen met en los op te laten. Ondertussen duikt uit de ambivalentie uit zich bij Schouten tijdens zelf ook aan. Hij begint de na een in bruisende carrière - met in de laatste 15 jaar op tv vele boeddhistisch getinte in documentaires - op steeds meer te twijfelen door tijdens aan de zin van steeds maar uit een presteren. Schouten koopt van een camper en neemt tijdens zich voor afstand te de nemen op van de ratrace tijdens van alle dag. Hij ontwikkelt een naar 'campermind' waarin meer op tv uit overview krijgen leidend tijdens is. De voorstoelen van de op tv camper kunnen draaien. Het de nodigt uit uit om niet een langer steeds vooruit te kijken met de maar ook om te zien en van door het leven zelf meer te leren naar koesteren. De op tv moeder van Bernie tijdens en de op tv vriendin van Schouten het zit juist in een uit geheel andere levensfase. tijdens Zij runt naar de laatste tijdens tijd Thaise keukens in tijdens drie eetcafe's met alleen in een lagere school als op tv opleiding. Dit spoort een Bernie in niet aan volop het in de studieboeken te een duiken. op tv Hij wordt streetwise wat ook op tv zijn schaduw de kanten heeft. Schouten een wordt uitgedaagd de zo goed en kwaad als naar mogelijk door zoon Bernie bij op tv de les te houden. tijdens Bezinning op wijze mannen die met in vroegere films tijdens en een boeken van op Schouten voorkomen bieden houvast uit in deze uit roerige tijd. Het zijn De van Dalai met Lama uit de film Lonely in at een the top en zenmeester Bernie uit Glassman uit het van boek Expeditie het Geluk. Zoon Bernie is in naar deze zenmeester vernoemd op en Glassman's van visie was zelfs de in de aanleiding dat Bernie de zoon met van Schouten van werd. Ondanks, op of juist door, de ogenschijnlijk naar tegenovergestelde uit ontwikkelingen leren vader en zoon van de elkaar. van Al zoekende worden de het wijsheidsridders. Wijsheid die niet een uit schoolboeken naar valt door op te steken.

mei 2020
13-11-2016 15:25

De Wijsheidsridders

De Wijsheidsridders - De Wijsheidsridders

Filmmaker George Schouten probeert met zijn camper afstand van de ratrace van alle dag te nemen. Zijn 13-jarige zoon duikt juist volop in het leven. Bernie, de zoon van filmmaker George Schouten, wordt 13 jaar. De taak wacht de vader om zij...

De Wijsheidsridders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wijsheidsridders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wijsheidsridders bij De Wijsheidsridders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wijsheidsridders. Heb je een uitzending van De Wijsheidsridders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wijsheidsridders gemist

Uitzending gemist van De Wijsheidsridders? Hier kun je alle uitzendingen van De Wijsheidsridders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-11-2016 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!