Programma gemist?

Filmmaker een George Schouten probeert met in zijn camper uit afstand van de de ratrace van alle het dag te naar nemen. Zijn 13-jarige door zoon duikt juist volop uit in het leven. Bernie, de door zoon van filmmaker tijdens op George Schouten, wordt in 13 jaar. De taak wacht de door vader om zijn de zoon tijdens verder de in wereld in te in begeleiden. Weloverwogen wordt een middelbare door school gekozen een waarbij vrije leermethodes tot struikelblokken van leiden en invloeden tijdens van nieuwe vrienden op steeds naar sterker worden. Fundamentele vragen dringen op de zich op. In hoeverre moet je op tv blijven sturen of naar moet je een juist meer leren tijdens te vertrouwen door en los te laten. Ondertussen in de duikt de ambivalentie zich bij Schouten van naar zelf ook aan. Hij begint na de een een bruisende carrière - met uit de laatste tijdens 15 jaar vele van boeddhistisch getinte documentaires - naar steeds meer op tv te twijfelen aan de in zin de van steeds maar presteren. op Schouten koopt een tijdens camper en neemt zich uit voor afstand op te nemen op van de ratrace van uit alle dag. in Hij ontwikkelt een 'campermind' door waarin meer uit overview krijgen leidend naar is. De voorstoelen van de camper door kunnen draaien. Het naar nodigt naar uit om niet langer uit steeds vooruit van te kijken maar ook in om te zien het en het leven zelf tijdens meer te leren door de koesteren. De moeder van op tv Bernie en door de vriendin van Schouten zit juist in in een met geheel met andere levensfase. Zij door runt de laatste tijd naar Thaise keukens in drie naar eetcafe's de met alleen een lagere tijdens school als opleiding. uit Dit spoort Bernie niet aan het een volop in de op tv studieboeken te duiken. een Hij wordt streetwise wat door ook zijn schaduw kanten door heeft. Schouten wordt uitgedaagd tijdens zo goed en op tv kwaad als het mogelijk zoon Bernie tijdens bij naar de les te houden. Bezinning op op tv wijze van mannen die op in vroegere films tijdens en boeken van Schouten van voorkomen bieden houvast in deze van uit roerige tijd. Het zijn uit De Dalai Lama uit de op film Lonely met at the de top en zenmeester Bernie Glassman met de uit het boek Expeditie Geluk. door Zoon Bernie is op naar deze op zenmeester vernoemd en Glassman's een visie was door zelfs de aanleiding dat Bernie in de zoon het van Schouten werd. uit Ondanks, of juist op tv door, de ogenschijnlijk de tegenovergestelde ontwikkelingen leren vader uit en uit zoon van door elkaar. Al zoekende het worden het wijsheidsridders. Wijsheid met die niet in uit schoolboeken valt op de te steken.

januari 2021
13-11-2016 15:25

De Wijsheidsridders

De Wijsheidsridders - De Wijsheidsridders

Filmmaker George Schouten probeert met zijn camper afstand van de ratrace van alle dag te nemen. Zijn 13-jarige zoon duikt juist volop in het leven. Bernie, de zoon van filmmaker George Schouten, wordt 13 jaar. De taak wacht de vader om zij...

De Wijsheidsridders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wijsheidsridders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wijsheidsridders bij De Wijsheidsridders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wijsheidsridders. Heb je een uitzending van De Wijsheidsridders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wijsheidsridders gemist

Uitzending gemist van De Wijsheidsridders? Hier kun je alle uitzendingen van De Wijsheidsridders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-11-2016 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!