Programma gemist?

Filmmaker van George Schouten naar probeert met zijn camper afstand van op het de ratrace van alle in dag te nemen. van Zijn 13-jarige zoon duikt op tv juist de volop in het leven. naar Bernie, de zoon van op filmmaker George Schouten, tijdens wordt 13 jaar. De op tv taak wacht de op vader de om zijn zoon door verder de wereld in te van begeleiden. Weloverwogen wordt op een van middelbare school gekozen in waarbij vrije leermethodes tot door struikelblokken leiden en invloeden op van in nieuwe vrienden steeds sterker de worden. Fundamentele vragen tijdens dringen zich op. In uit van hoeverre moet je blijven sturen of op tv moet je met juist meer leren te naar naar vertrouwen en los de te laten. Ondertussen duikt in de ambivalentie zich bij uit Schouten zelf op ook aan. Hij begint in na op tv een bruisende carrière - met de met laatste 15 uit jaar vele boeddhistisch getinte de documentaires - steeds door meer te naar twijfelen aan de zin door van steeds door maar presteren. Schouten koopt op tv een camper en de neemt zich voor de op tv afstand te nemen van de de ratrace de van alle dag. van Hij ontwikkelt een 'campermind' waarin meer door overview door krijgen leidend tijdens is. De voorstoelen van op de camper van kunnen draaien. Het van nodigt uit om niet langer van steeds vooruit te kijken door maar ook om de te van zien en het leven zelf op op tv meer te leren op tv koesteren. De moeder van een Bernie en van de vriendin van het Schouten zit juist in in een geheel andere op tv levensfase. Zij runt het de laatste tijd het Thaise keukens in drie eetcafe's naar met met alleen een lagere tijdens school als opleiding. Dit spoort tijdens Bernie in niet aan volop in van de van studieboeken te duiken. Hij wordt streetwise uit wat ook op tv zijn schaduw kanten heeft. naar Schouten wordt uitgedaagd op tv zo goed naar en door kwaad als mogelijk de zoon Bernie bij met de les te houden. Bezinning naar op wijze in mannen die op tv in vroegere films en op tv boeken van op Schouten voorkomen bieden houvast in deze naar roerige tijd. uit Het zijn van De Dalai op Lama uit de film op tv Lonely at the top de en zenmeester uit Bernie Glassman van uit het boek Expeditie Geluk. Zoon de Bernie van is naar deze zenmeester door vernoemd en van Glassman's visie was naar zelfs de aanleiding dat met Bernie de op tv zoon van Schouten het werd. Ondanks, of juist door, een de ogenschijnlijk de tegenovergestelde ontwikkelingen tijdens leren vader naar en zoon van elkaar. Al door zoekende worden het in wijsheidsridders. Wijsheid die niet van uit met schoolboeken valt de op te steken.

september 2020
13-11-2016 15:25

De Wijsheidsridders

De Wijsheidsridders - De Wijsheidsridders

Filmmaker George Schouten probeert met zijn camper afstand van de ratrace van alle dag te nemen. Zijn 13-jarige zoon duikt juist volop in het leven. Bernie, de zoon van filmmaker George Schouten, wordt 13 jaar. De taak wacht de vader om zij...

De Wijsheidsridders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wijsheidsridders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wijsheidsridders bij De Wijsheidsridders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wijsheidsridders. Heb je een uitzending van De Wijsheidsridders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wijsheidsridders gemist

Uitzending gemist van De Wijsheidsridders? Hier kun je alle uitzendingen van De Wijsheidsridders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-11-2016 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!