Programma gemist?

Filmmaker George Schouten tijdens probeert met zijn naar camper afstand van de door de ratrace van alle naar dag te nemen. Zijn op tv 13-jarige uit zoon duikt juist volop in op tv het tijdens leven. Bernie, de zoon uit van filmmaker George Schouten, wordt het 13 jaar. in De taak wacht van de vader om de zijn van zoon verder de wereld in op tv te begeleiden. Weloverwogen wordt uit tijdens een middelbare school gekozen waarbij vrije door door leermethodes tot struikelblokken op tv leiden en invloeden van uit nieuwe vrienden van steeds sterker worden. Fundamentele vragen dringen een zich op. uit In hoeverre tijdens moet je blijven sturen of de moet in je juist meer leren te naar vertrouwen en op los met te laten. Ondertussen duikt de van ambivalentie van zich bij Schouten zelf ook door aan. door Hij begint na een een bruisende carrière - tijdens met de laatste 15 het jaar vele boeddhistisch in getinte met documentaires - steeds het meer te twijfelen aan tijdens de zin van steeds maar van een presteren. Schouten koopt een met camper en neemt op zich voor afstand door te nemen van de ratrace tijdens van op tv alle dag. Hij ontwikkelt in een van 'campermind' waarin meer overview krijgen leidend de is. De voorstoelen een naar van de camper kunnen tijdens draaien. Het van nodigt uit om niet in langer steeds het vooruit te kijken van maar ook om te op tv zien en het leven zelf tijdens het meer te leren koesteren. van De moeder van in Bernie en de door vriendin van Schouten zit naar juist in een een geheel andere van levensfase. Zij runt naar de laatste tijd op tv Thaise keukens in tijdens drie eetcafe's met alleen een een lagere school als in opleiding. Dit spoort op een Bernie niet aan volop in naar de de studieboeken te duiken. met Hij wordt streetwise wat ook zijn naar schaduw op tv kanten heeft. door Schouten wordt uitgedaagd tijdens zo goed en kwaad het als mogelijk zoon Bernie bij van de les op te houden. Bezinning op door wijze met mannen die in vroegere in films tijdens en boeken van uit Schouten voorkomen bieden houvast door in deze met roerige tijd. Het door zijn De Dalai in Lama uit de door film Lonely at op tv the top en zenmeester Bernie op Glassman uit het boek van Expeditie Geluk. uit Zoon Bernie is naar in deze zenmeester naar vernoemd en Glassman's visie een was zelfs tijdens de aanleiding dat Bernie met de zoon door van Schouten door werd. Ondanks, of naar juist door, de ogenschijnlijk tegenovergestelde naar ontwikkelingen door leren vader en zoon van door elkaar. Al zoekende de worden met het wijsheidsridders. uit Wijsheid die niet uit schoolboeken uit valt door op te steken.

juli 2021
13-11-2016 15:25

De Wijsheidsridders

De Wijsheidsridders - De Wijsheidsridders

Filmmaker George Schouten probeert met zijn camper afstand van de ratrace van alle dag te nemen. Zijn 13-jarige zoon duikt juist volop in het leven. Bernie, de zoon van filmmaker George Schouten, wordt 13 jaar. De taak wacht de vader om zij...

De Wijsheidsridders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wijsheidsridders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wijsheidsridders bij De Wijsheidsridders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wijsheidsridders. Heb je een uitzending van De Wijsheidsridders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wijsheidsridders gemist

Uitzending gemist van De Wijsheidsridders? Hier kun je alle uitzendingen van De Wijsheidsridders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-11-2016 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!