Programma gemist?

Filmmaker George Schouten een probeert met zijn van camper afstand van van de in ratrace van alle de dag te nemen. Zijn 13-jarige op zoon duikt tijdens juist volop in met het op tv leven. Bernie, de het zoon van filmmaker George Schouten, wordt op tv 13 jaar. op tv De taak wacht naar de vader uit om zijn zoon verder de op wereld in te door met begeleiden. Weloverwogen wordt door een middelbare school door gekozen waarbij vrije met leermethodes tot struikelblokken leiden en tijdens invloeden van in nieuwe vrienden het steeds sterker worden. naar Fundamentele vragen dringen zich op. In met een hoeverre moet je blijven sturen of uit moet je op tv juist op tv meer leren te vertrouwen en in los het te laten. Ondertussen een duikt de ambivalentie zich bij Schouten de zelf ook aan. door Hij begint na op een uit bruisende carrière - met op tv de laatste 15 op tv jaar vele tijdens boeddhistisch getinte de documentaires - steeds meer te twijfelen de in aan de zin van steeds het maar met presteren. Schouten koopt een camper en de neemt zich door voor afstand een te nemen van de ratrace door op tv van alle dag. Hij ontwikkelt van een 'campermind' waarin de meer de overview krijgen leidend is. in De voorstoelen van de camper een een kunnen draaien. Het nodigt uit om op niet langer de steeds vooruit uit te kijken maar tijdens ook om te van zien en het leven een zelf op meer te leren koesteren. De moeder een van Bernie met en de vriendin van met Schouten zit de juist in met een geheel andere levensfase. naar Zij runt de met laatste tijd Thaise keukens het in drie eetcafe's een met alleen een in een lagere school als opleiding. met Dit spoort Bernie niet aan uit door volop in de studieboeken van te duiken. Hij wordt naar streetwise wat ook het zijn schaduw kanten heeft. in uit Schouten wordt uitgedaagd op tv zo goed en kwaad een als mogelijk zoon Bernie bij van de les te op houden. Bezinning op door wijze tijdens mannen die in vroegere films door en naar boeken van Schouten voorkomen bieden de houvast in deze op het roerige tijd. Het zijn De uit Dalai Lama uit door de op tv film Lonely at the van top en zenmeester Bernie Glassman van de uit het boek Expeditie door Geluk. Zoon het Bernie is naar deze door zenmeester vernoemd en door Glassman's visie was zelfs tijdens de aanleiding dat Bernie tijdens de zoon in van Schouten een werd. Ondanks, de of juist door, de door ogenschijnlijk tegenovergestelde ontwikkelingen leren vader door en zoon van op van elkaar. Al zoekende een worden het wijsheidsridders. Wijsheid met die niet naar uit schoolboeken valt op op tv te steken.

februari 2020
13-11-2016 15:25

De Wijsheidsridders

De Wijsheidsridders - De Wijsheidsridders

Filmmaker George Schouten probeert met zijn camper afstand van de ratrace van alle dag te nemen. Zijn 13-jarige zoon duikt juist volop in het leven. Bernie, de zoon van filmmaker George Schouten, wordt 13 jaar. De taak wacht de vader om zij...

De Wijsheidsridders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wijsheidsridders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wijsheidsridders bij De Wijsheidsridders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wijsheidsridders. Heb je een uitzending van De Wijsheidsridders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wijsheidsridders gemist

Uitzending gemist van De Wijsheidsridders? Hier kun je alle uitzendingen van De Wijsheidsridders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-11-2016 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!