Programma gemist?

Filmmaker George uit Schouten op probeert met zijn camper afstand van in de ratrace op tv van alle dag het te nemen. Zijn de 13-jarige zoon duikt juist de volop in het uit leven. Bernie, met de zoon tijdens van filmmaker George Schouten, wordt op 13 jaar. de De taak wacht uit de vader om tijdens zijn zoon in verder de wereld in te een begeleiden. in Weloverwogen wordt een middelbare school met gekozen van waarbij vrije leermethodes tot struikelblokken van leiden en tijdens invloeden van van nieuwe vrienden met steeds sterker worden. op Fundamentele vragen dringen zich uit op. In hoeverre moet je op tv in blijven sturen of moet je een juist uit meer leren te uit vertrouwen en los te een laten. Ondertussen een duikt de ambivalentie zich het bij Schouten zelf ook aan. het Hij begint na de een van bruisende carrière - een met de een laatste 15 jaar vele boeddhistisch getinte een documentaires - steeds naar meer uit te twijfelen aan de de zin een van steeds maar presteren. een Schouten koopt een camper en tijdens het neemt zich voor afstand op tv te nemen van de een ratrace de van alle dag. uit Hij ontwikkelt een 'campermind' waarin meer van overview krijgen met leidend in is. De voorstoelen in van de camper kunnen een draaien. Het nodigt uit uit om niet uit langer steeds op vooruit te kijken maar ook door om te zien en uit het leven uit zelf op meer te leren koesteren. De het moeder van door Bernie en de vriendin van van de Schouten zit juist in het een geheel andere levensfase. het Zij runt de laatste uit tijd Thaise in keukens in in drie eetcafe's met alleen een op lagere op school als opleiding. Dit spoort naar door Bernie niet aan een volop in de studieboeken het te duiken. Hij wordt streetwise op wat ook zijn tijdens op tv schaduw kanten heeft. Schouten wordt tijdens uitgedaagd zo goed en op tv kwaad als mogelijk van zoon Bernie in bij de les op te houden. het Bezinning op wijze mannen die in in vroegere films tijdens en boeken van naar Schouten voorkomen bieden door houvast door in deze roerige tijd. Het het zijn De op tv Dalai Lama het uit de met film Lonely at the met top en zenmeester Bernie een Glassman uit een het boek Expeditie op Geluk. Zoon Bernie het is naar deze de zenmeester vernoemd en Glassman's door visie was zelfs de uit door aanleiding dat Bernie de zoon van uit Schouten werd. Ondanks, met of van juist door, de ogenschijnlijk tegenovergestelde de ontwikkelingen leren een vader in en zoon van elkaar. naar Al zoekende door worden het wijsheidsridders. Wijsheid door die niet uit naar schoolboeken valt op te de steken.

oktober 2020
13-11-2016 15:25

De Wijsheidsridders

De Wijsheidsridders - De Wijsheidsridders

Filmmaker George Schouten probeert met zijn camper afstand van de ratrace van alle dag te nemen. Zijn 13-jarige zoon duikt juist volop in het leven. Bernie, de zoon van filmmaker George Schouten, wordt 13 jaar. De taak wacht de vader om zij...

De Wijsheidsridders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wijsheidsridders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wijsheidsridders bij De Wijsheidsridders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wijsheidsridders. Heb je een uitzending van De Wijsheidsridders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wijsheidsridders gemist

Uitzending gemist van De Wijsheidsridders? Hier kun je alle uitzendingen van De Wijsheidsridders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-11-2016 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!