Programma gemist?

Slim van en Pret door worden door Sinterklaas benoemd op tot 'echte' Pieten in en Bram Brom krijgt van een heel mooi naar Sinterklaascadeau. Het is op pakjesavond!

Slim door en Pret zijn bang dat uit ze uit pakjesavond niet meer kunnen redden, door maar krijgen hulp uit het uit onverwachte hoek. Zullen ze uit nog op tijd een zijn?

Slim en met Pret vinden in Wolf terug, maar op tv waar is de sleutel? de Durven ze het huis een van Bram de Brom binnen te gaan in om daar een te in zoeken? Hoofdpiet en tijdens de Smid proberen van alles om het een slot van de pakjeskamer de zonder sleutel te in openen.

De Pieten de moeten zo de snel mogelijk de de sleutel vinden om op pakjesavond te redden. Slim het en Pret hebben een een vermoeden waar Wolf uit en in de sleutel op zijn, maar ze mogen van Hoofdpiet naar het pietenhuis niet tijdens meer met verlaten.

Slim uit en Pret willen terug naar tijdens Spanje van als ze hun examen niet op tv over mogen doen. door Hoofdpiet stuurt de Wolf naar weg uit het pietenhuis, op tv maar krijgt daar snel spijt van van. De sleutel van van de op pakjeskamer is spoorloos tijdens verdwenen!

De de grote dag is uit aangebroken voor Slim in en Pret en van de andere uit leerlingen. Ze doen examen! Zullen Slim van de en Pret hun uit diploma halen? Pietza kookt naar gezond met de groenten van op met Hoofdpiet, maar wel op tijdens haar manier.

Hoofdpiet door wil de een pakjesdief geen kans meer geven het en laat een stevig van door slot op de pakjeskamer uit zetten. Slim en op Pret willen geen groenten het eten en doen naar er het alles aan om dat te het voorkomen.

Slim en door Pret schrikken als ze met begrijpen dat Wolf op tv de de pakjesdief is en doen hun op tv best om op dat van voor Hoofdpiet te de verbergen. Sinterklaas is naar verbaasd als PAS-Piet zijn de kamer en zijn door tabberd vol hangt met op tv spiegels.

De door leerlingpietjes zijn blij uit als ze de de echte Pieten door mogen helpen, al weet op Hoofdpiet niet of dat nu het wel zo'n tijdens goed door idee is. Wie heeft de in pakjes uit op de pakjesauto de gestolen?

Slim van en Pret willen niet dat in Wolf naar het van asiel gaat, in maar op tv zijn ze op een tijd om dat te voorkomen? Sinterklaas uit krijgt van een PAS-Piet een in splinternieuwe mijter.

Slim tijdens en Pret schrikken als ze met naar ontdekken dat Wolf een hen naar het in pietenhuis gevolgd is. Ze door doen hun best naar om de hond verborgen te tijdens met houden, maar gaat dat lukken? Hoofdpiet van wil bewijzen de dat hij niet op tv oud is en in brengt zichzelf in de door de problemen.

Slim tijdens en Pret worden opgeschrikt door een wolvengehuil. Gelukkig op blijkt het de wolf een in lieve hond te tijdens zijn. Weet Wolf door de weg naar het in pietenhuis? In de het pietenhuis is iedereen met op zoek naar Slim uit en uit Pret.

Slim van en Pret de bezorgen het pakje op tv bij Bram Brom, maar de die is daar niet op blij mee. een Komt het pakje nog naar goed in terecht en zullen de op Pietjes de weg door naar het pietenhuis terugvinden? met Hoofdpiet van bakt pepernoten met een gezond een smaakje. Pietza vindt het het maar in niks.

Slim de en Pret in willen bewijzen dat ze volleerde Pieten van tijdens zijn. Als ze een vergeten de pakje vinden, grijpen een ze hun kans: ze op tv gaan het het zelf bezorgen! de Hoofdpiet maakt zich naar zorgen over de conditie van uit zijn naar Pieten.

Leerlingpietjes op tv Slim en Pret in willen Sinterklaas spreken en het zetten het pietenhuis op op tv op tv stelten. Sinterklaas krijgt van PAS-Piet een een nieuwe op tv tabberd, maar daar van is hij niet zo in blij naar mee.

juni 2021
05-12-2019 15:23

Afl. 15

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 15

Slim en Pret worden door Sinterklaas benoemd tot 'echte' Pieten en Bram Brom krijgt een heel mooi Sinterklaascadeau. Het is pakjesavond!

05-12-2019 15:12

Afl. 14

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 14

Slim en Pret zijn bang dat ze pakjesavond niet meer kunnen redden, maar krijgen hulp uit onverwachte hoek. Zullen ze nog op tijd zijn?

05-12-2019 15:02

Afl. 13

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 13

Slim en Pret vinden Wolf terug, maar waar is de sleutel? Durven ze het huis van Bram Brom binnen te gaan om daar te zoeken? Hoofdpiet en de Smid proberen alles om het slot van de pakjeskamer zonder sleutel te openen.

05-12-2019 14:51

Afl. 12

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 12

De Pieten moeten zo snel mogelijk de sleutel vinden om pakjesavond te redden. Slim en Pret hebben een vermoeden waar Wolf en de sleutel zijn, maar ze mogen van Hoofdpiet het pietenhuis niet meer verlaten.

05-12-2019 14:41

Afl. 11

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 11

Slim en Pret willen terug naar Spanje als ze hun examen niet over mogen doen. Hoofdpiet stuurt Wolf weg uit het pietenhuis, maar krijgt daar snel spijt van. De sleutel van de pakjeskamer is spoorloos verdwenen!

05-12-2019 14:31

Afl. 10

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 10

De grote dag is aangebroken voor Slim en Pret en de andere leerlingen. Ze doen examen! Zullen Slim en Pret hun diploma halen? Pietza kookt gezond met de groenten van Hoofdpiet, maar wel op haar manier.

05-12-2019 14:18

Afl. 9

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 9

Hoofdpiet wil de pakjesdief geen kans meer geven en laat een stevig slot op de pakjeskamer zetten. Slim en Pret willen geen groenten eten en doen er alles aan om dat te voorkomen.

05-12-2019 14:08

Afl. 8

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 8

Slim en Pret schrikken als ze begrijpen dat Wolf de pakjesdief is en doen hun best om dat voor Hoofdpiet te verbergen. Sinterklaas is verbaasd als PAS-Piet zijn kamer en zijn tabberd vol hangt met spiegels.

05-12-2019 13:58

Afl. 7

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 7

De leerlingpietjes zijn blij als ze de echte Pieten mogen helpen, al weet Hoofdpiet niet of dat nu wel zo'n goed idee is. Wie heeft de pakjes uit de pakjesauto gestolen?

05-12-2019 13:48

Afl. 6

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 6

Slim en Pret willen niet dat Wolf naar het asiel gaat, maar zijn ze op tijd om dat te voorkomen? Sinterklaas krijgt van PAS-Piet een splinternieuwe mijter.

05-12-2019 13:38

Afl. 5

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 5

Slim en Pret schrikken als ze ontdekken dat Wolf hen naar het pietenhuis gevolgd is. Ze doen hun best om de hond verborgen te houden, maar gaat dat lukken? Hoofdpiet wil bewijzen dat hij niet oud is en brengt zichzelf in de problemen.

05-12-2019 13:27

Afl. 4

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 4

Slim en Pret worden opgeschrikt door wolvengehuil. Gelukkig blijkt de wolf een lieve hond te zijn. Weet Wolf de weg naar het pietenhuis? In het pietenhuis is iedereen op zoek naar Slim en Pret.

05-12-2019 13:17

Afl. 3

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 3

Slim en Pret bezorgen het pakje bij Bram Brom, maar die is daar niet blij mee. Komt het pakje nog goed terecht en zullen de Pietjes de weg naar het pietenhuis terugvinden? Hoofdpiet bakt pepernoten met een gezond smaakje. Pietza vindt het m...

05-12-2019 13:05

Afl. 2

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 2

Slim en Pret willen bewijzen dat ze volleerde Pieten zijn. Als ze een vergeten pakje vinden, grijpen ze hun kans: ze gaan het zelf bezorgen! Hoofdpiet maakt zich zorgen over de conditie van zijn Pieten.

05-12-2019 12:55

Afl. 1

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 1

Leerlingpietjes Slim en Pret willen Sinterklaas spreken en zetten het pietenhuis op stelten. Sinterklaas krijgt van PAS-Piet een nieuwe tabberd, maar daar is hij niet zo blij mee.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sint en co: De Verdwenen Sleutel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sint en co: De Verdwenen Sleutel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sint en co: De Verdwenen Sleutel bij Sint en co: De Verdwenen Sleutel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sint en co: De Verdwenen Sleutel. Heb je een uitzending van Sint en co: De Verdwenen Sleutel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sint en co: De Verdwenen Sleutel gemist

Sinterklaasserie vol avontuur, humor, pepernoten en gezelligheid. De twee jonge leerling-pieten Slim en Pret willen het liefst meteen als echte pieten aan het werk, maar moeten eerst nog examen doen. Als de sleutel van het supersterke slot op de pakjeskamer is verdwenen, komt pakjesavond in gevaar… en komen Slim en Pret in actie!

Uitzending gemist van Sint en co: De Verdwenen Sleutel? Hier kun je alle uitzendingen van Sint en co: De Verdwenen Sleutel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 81
  • Laatste uitzending op 05-12-2019 om 15:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!