Programma gemist?

Slim en Pret op worden door Sinterklaas tijdens benoemd tot 'echte' door Pieten en Bram naar uit Brom krijgt een heel mooi uit Sinterklaascadeau. Het is op pakjesavond!

Slim en naar Pret zijn bang van dat ze pakjesavond uit niet meer op tv kunnen redden, maar krijgen hulp uit uit onverwachte hoek. in Zullen tijdens ze nog op tijd de zijn?

Slim en de Pret vinden Wolf op terug, maar waar is de een de sleutel? Durven ze het huis met van met Bram Brom de binnen te gaan om op daar te door zoeken? Hoofdpiet en de door Smid proberen alles om op het met slot van de pakjeskamer de zonder sleutel te uit openen.

De Pieten moeten naar zo snel mogelijk met de sleutel met vinden om pakjesavond te tijdens redden. Slim en een Pret hebben een met vermoeden waar met Wolf door en de sleutel zijn, maar ze een mogen in van Hoofdpiet het pietenhuis op niet tijdens meer verlaten.

Slim en het Pret willen terug naar door Spanje op tv als ze hun examen niet op over het mogen doen. Hoofdpiet in stuurt Wolf van weg uit het pietenhuis, maar naar krijgt daar snel op tv spijt van. De sleutel met van de pakjeskamer door is spoorloos in verdwenen!

De grote naar dag is aangebroken voor een naar Slim en Pret en de met andere leerlingen. Ze in doen examen! Zullen Slim uit en in Pret hun diploma tijdens halen? Pietza kookt gezond met met de groenten van uit Hoofdpiet, naar maar wel op haar naar manier.

Hoofdpiet naar wil de pakjesdief geen kans in meer geven het en laat met een stevig slot op de in het pakjeskamer zetten. Slim in en Pret willen een geen groenten eten en doen in er alles aan om uit het dat te voorkomen.

Slim een en Pret schrikken als ze het begrijpen dat van Wolf de pakjesdief tijdens is en doen de hun best om in dat voor Hoofdpiet door te van verbergen. Sinterklaas is verbaasd als een PAS-Piet zijn op kamer en zijn een tabberd vol op tv hangt met spiegels.

De op tv leerlingpietjes zijn blij als het ze de echte Pieten een mogen helpen, een al weet Hoofdpiet niet een of op dat nu wel zo'n in goed idee is. Wie de heeft de pakjes van uit de pakjesauto op op tv gestolen?

Slim en Pret op willen niet uit dat Wolf de naar het het asiel gaat, maar zijn ze op op tijd om dat in te op voorkomen? Sinterklaas krijgt van PAS-Piet op een splinternieuwe op mijter.

Slim en Pret op tv schrikken als op ze ontdekken dat Wolf naar hen naar op het de pietenhuis gevolgd is. Ze op doen hun op tv best om de hond verborgen naar te houden, tijdens maar gaat dat op lukken? Hoofdpiet wil van bewijzen dat naar hij niet oud tijdens is en brengt zichzelf in in de met problemen.

Slim en de Pret worden een opgeschrikt door op tv wolvengehuil. Gelukkig blijkt de tijdens wolf een lieve hond met te zijn. Weet op Wolf de door weg naar het uit pietenhuis? In het pietenhuis naar is iedereen op zoek op naar Slim een en met Pret.

Slim en van Pret bezorgen in het pakje bij Bram Brom, tijdens maar die is van daar niet van blij mee. de Komt het pakje in nog goed terecht en zullen op de de Pietjes de weg naar naar het pietenhuis naar terugvinden? Hoofdpiet bakt pepernoten met naar een door gezond smaakje. het Pietza vindt het maar door niks.

Slim naar en Pret willen bewijzen met dat ze volleerde Pieten uit op tv zijn. Als ze een vergeten op pakje vinden, grijpen de ze hun kans: ze in gaan het een zelf bezorgen! op Hoofdpiet maakt tijdens zich zorgen over de het conditie van op tv zijn Pieten.

Leerlingpietjes in Slim en Pret op tv willen Sinterklaas spreken door en zetten het het pietenhuis op tijdens stelten. Sinterklaas krijgt uit van PAS-Piet een met nieuwe tabberd, maar daar tijdens is hij niet tijdens zo blij een mee.

oktober 2020
05-12-2019 15:23

Afl. 15

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 15

Slim en Pret worden door Sinterklaas benoemd tot 'echte' Pieten en Bram Brom krijgt een heel mooi Sinterklaascadeau. Het is pakjesavond!

05-12-2019 15:12

Afl. 14

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 14

Slim en Pret zijn bang dat ze pakjesavond niet meer kunnen redden, maar krijgen hulp uit onverwachte hoek. Zullen ze nog op tijd zijn?

05-12-2019 15:02

Afl. 13

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 13

Slim en Pret vinden Wolf terug, maar waar is de sleutel? Durven ze het huis van Bram Brom binnen te gaan om daar te zoeken? Hoofdpiet en de Smid proberen alles om het slot van de pakjeskamer zonder sleutel te openen.

05-12-2019 14:51

Afl. 12

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 12

De Pieten moeten zo snel mogelijk de sleutel vinden om pakjesavond te redden. Slim en Pret hebben een vermoeden waar Wolf en de sleutel zijn, maar ze mogen van Hoofdpiet het pietenhuis niet meer verlaten.

05-12-2019 14:41

Afl. 11

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 11

Slim en Pret willen terug naar Spanje als ze hun examen niet over mogen doen. Hoofdpiet stuurt Wolf weg uit het pietenhuis, maar krijgt daar snel spijt van. De sleutel van de pakjeskamer is spoorloos verdwenen!

05-12-2019 14:31

Afl. 10

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 10

De grote dag is aangebroken voor Slim en Pret en de andere leerlingen. Ze doen examen! Zullen Slim en Pret hun diploma halen? Pietza kookt gezond met de groenten van Hoofdpiet, maar wel op haar manier.

05-12-2019 14:18

Afl. 9

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 9

Hoofdpiet wil de pakjesdief geen kans meer geven en laat een stevig slot op de pakjeskamer zetten. Slim en Pret willen geen groenten eten en doen er alles aan om dat te voorkomen.

05-12-2019 14:08

Afl. 8

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 8

Slim en Pret schrikken als ze begrijpen dat Wolf de pakjesdief is en doen hun best om dat voor Hoofdpiet te verbergen. Sinterklaas is verbaasd als PAS-Piet zijn kamer en zijn tabberd vol hangt met spiegels.

05-12-2019 13:58

Afl. 7

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 7

De leerlingpietjes zijn blij als ze de echte Pieten mogen helpen, al weet Hoofdpiet niet of dat nu wel zo'n goed idee is. Wie heeft de pakjes uit de pakjesauto gestolen?

05-12-2019 13:48

Afl. 6

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 6

Slim en Pret willen niet dat Wolf naar het asiel gaat, maar zijn ze op tijd om dat te voorkomen? Sinterklaas krijgt van PAS-Piet een splinternieuwe mijter.

05-12-2019 13:38

Afl. 5

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 5

Slim en Pret schrikken als ze ontdekken dat Wolf hen naar het pietenhuis gevolgd is. Ze doen hun best om de hond verborgen te houden, maar gaat dat lukken? Hoofdpiet wil bewijzen dat hij niet oud is en brengt zichzelf in de problemen.

05-12-2019 13:27

Afl. 4

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 4

Slim en Pret worden opgeschrikt door wolvengehuil. Gelukkig blijkt de wolf een lieve hond te zijn. Weet Wolf de weg naar het pietenhuis? In het pietenhuis is iedereen op zoek naar Slim en Pret.

05-12-2019 13:17

Afl. 3

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 3

Slim en Pret bezorgen het pakje bij Bram Brom, maar die is daar niet blij mee. Komt het pakje nog goed terecht en zullen de Pietjes de weg naar het pietenhuis terugvinden? Hoofdpiet bakt pepernoten met een gezond smaakje. Pietza vindt het m...

05-12-2019 13:05

Afl. 2

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 2

Slim en Pret willen bewijzen dat ze volleerde Pieten zijn. Als ze een vergeten pakje vinden, grijpen ze hun kans: ze gaan het zelf bezorgen! Hoofdpiet maakt zich zorgen over de conditie van zijn Pieten.

05-12-2019 12:55

Afl. 1

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 1

Leerlingpietjes Slim en Pret willen Sinterklaas spreken en zetten het pietenhuis op stelten. Sinterklaas krijgt van PAS-Piet een nieuwe tabberd, maar daar is hij niet zo blij mee.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sint en co: De Verdwenen Sleutel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sint en co: De Verdwenen Sleutel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sint en co: De Verdwenen Sleutel bij Sint en co: De Verdwenen Sleutel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sint en co: De Verdwenen Sleutel. Heb je een uitzending van Sint en co: De Verdwenen Sleutel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sint en co: De Verdwenen Sleutel gemist

Sinterklaasserie vol avontuur, humor, pepernoten en gezelligheid. De twee jonge leerling-pieten Slim en Pret willen het liefst meteen als echte pieten aan het werk, maar moeten eerst nog examen doen. Als de sleutel van het supersterke slot op de pakjeskamer is verdwenen, komt pakjesavond in gevaar… en komen Slim en Pret in actie!

Uitzending gemist van Sint en co: De Verdwenen Sleutel? Hier kun je alle uitzendingen van Sint en co: De Verdwenen Sleutel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 81
  • Laatste uitzending op 05-12-2019 om 15:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!