Programma gemist?

Slim door en Pret door worden door Sinterklaas benoemd van tot 'echte' Pieten en met Bram Brom krijgt in een heel tijdens mooi Sinterklaascadeau. Het is naar pakjesavond!

Slim en op tv Pret de zijn bang dat ze pakjesavond niet uit meer kunnen door redden, maar krijgen hulp van uit tijdens onverwachte hoek. een Zullen ze nog op tijd het zijn?

Slim en van Pret op tv vinden Wolf terug, maar waar is van de sleutel? met Durven op ze het huis van Bram Brom tijdens binnen van te gaan om tijdens daar te met zoeken? Hoofdpiet en de Smid proberen in alles om het van slot de van de pakjeskamer een zonder sleutel te door openen.

De op Pieten moeten zo het snel mogelijk de sleutel het vinden om pakjesavond de te redden. Slim de en Pret hebben een op vermoeden waar op Wolf en de tijdens sleutel zijn, maar ze van mogen van een Hoofdpiet het met pietenhuis niet meer door verlaten.

Slim en Pret naar willen terug naar met Spanje als ze op hun een examen niet over mogen in doen. tijdens Hoofdpiet stuurt Wolf weg uit het naar pietenhuis, maar krijgt met daar tijdens snel spijt van. De het sleutel van de naar pakjeskamer uit is spoorloos verdwenen!

De grote het dag is in aangebroken voor door Slim en Pret en de door andere leerlingen. met Ze doen examen! Zullen Slim tijdens en Pret de hun diploma halen? uit Pietza kookt door gezond met de op groenten van Hoofdpiet, maar van wel met op haar manier.

Hoofdpiet wil de door pakjesdief geen kans met de meer geven en laat een stevig van slot op in de op pakjeskamer zetten. Slim en een Pret willen geen groenten het eten en doen uit er alles aan om een dat uit te voorkomen.

Slim in en Pret schrikken als op ze begrijpen dat Wolf de de de pakjesdief is en doen hun een best om dat in het voor Hoofdpiet te verbergen. Sinterklaas is met verbaasd tijdens als PAS-Piet zijn kamer en een zijn tabberd met vol hangt met tijdens spiegels.

De leerlingpietjes het zijn een blij als ze de echte Pieten uit mogen helpen, al een weet Hoofdpiet tijdens niet of dat nu in wel een zo'n goed idee is. uit Wie heeft de op tv pakjes uit op tv de pakjesauto een gestolen?

Slim en Pret op willen op niet dat Wolf naar het op asiel tijdens gaat, maar zijn ze met op tijd met om dat uit te voorkomen? Sinterklaas krijgt op tv van PAS-Piet een splinternieuwe het mijter.

Slim en van Pret schrikken als van ze ontdekken dat Wolf tijdens tijdens hen naar het pietenhuis naar gevolgd is. een Ze doen hun best om de op tv hond uit verborgen te houden, de maar gaat dat lukken? uit Hoofdpiet wil het bewijzen dat naar hij niet oud is en de brengt zichzelf van in de in problemen.

Slim uit en Pret een worden opgeschrikt door een wolvengehuil. Gelukkig blijkt de wolf een tijdens lieve hond te de zijn. Weet uit Wolf de weg naar een het met pietenhuis? In het pietenhuis op tv is iedereen op zoek van naar Slim in en de Pret.

Slim tijdens en Pret bezorgen het naar pakje bij Bram Brom, de maar die is tijdens daar niet blij met mee. Komt het met pakje nog de goed terecht en zullen door de Pietjes de op weg naar met het pietenhuis terugvinden? naar Hoofdpiet bakt pepernoten uit met een gezond op tv smaakje. Pietza vindt uit het maar een niks.

Slim van en Pret willen bewijzen dat het ze volleerde Pieten tijdens zijn. Als ze in een vergeten door pakje door vinden, grijpen ze hun tijdens kans: ze gaan het de zelf bezorgen! Hoofdpiet maakt een zich zorgen over tijdens de de conditie van in zijn Pieten.

Leerlingpietjes Slim door en Pret naar willen Sinterklaas spreken het en zetten het pietenhuis van op stelten. Sinterklaas krijgt naar de van PAS-Piet een een nieuwe tabberd, maar daar op is hij niet zo blij tijdens een mee.

oktober 2021
05-12-2019 15:23

Afl. 15

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 15

Slim en Pret worden door Sinterklaas benoemd tot 'echte' Pieten en Bram Brom krijgt een heel mooi Sinterklaascadeau. Het is pakjesavond!

05-12-2019 15:12

Afl. 14

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 14

Slim en Pret zijn bang dat ze pakjesavond niet meer kunnen redden, maar krijgen hulp uit onverwachte hoek. Zullen ze nog op tijd zijn?

05-12-2019 15:02

Afl. 13

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 13

Slim en Pret vinden Wolf terug, maar waar is de sleutel? Durven ze het huis van Bram Brom binnen te gaan om daar te zoeken? Hoofdpiet en de Smid proberen alles om het slot van de pakjeskamer zonder sleutel te openen.

05-12-2019 14:51

Afl. 12

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 12

De Pieten moeten zo snel mogelijk de sleutel vinden om pakjesavond te redden. Slim en Pret hebben een vermoeden waar Wolf en de sleutel zijn, maar ze mogen van Hoofdpiet het pietenhuis niet meer verlaten.

05-12-2019 14:41

Afl. 11

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 11

Slim en Pret willen terug naar Spanje als ze hun examen niet over mogen doen. Hoofdpiet stuurt Wolf weg uit het pietenhuis, maar krijgt daar snel spijt van. De sleutel van de pakjeskamer is spoorloos verdwenen!

05-12-2019 14:31

Afl. 10

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 10

De grote dag is aangebroken voor Slim en Pret en de andere leerlingen. Ze doen examen! Zullen Slim en Pret hun diploma halen? Pietza kookt gezond met de groenten van Hoofdpiet, maar wel op haar manier.

05-12-2019 14:18

Afl. 9

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 9

Hoofdpiet wil de pakjesdief geen kans meer geven en laat een stevig slot op de pakjeskamer zetten. Slim en Pret willen geen groenten eten en doen er alles aan om dat te voorkomen.

05-12-2019 14:08

Afl. 8

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 8

Slim en Pret schrikken als ze begrijpen dat Wolf de pakjesdief is en doen hun best om dat voor Hoofdpiet te verbergen. Sinterklaas is verbaasd als PAS-Piet zijn kamer en zijn tabberd vol hangt met spiegels.

05-12-2019 13:58

Afl. 7

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 7

De leerlingpietjes zijn blij als ze de echte Pieten mogen helpen, al weet Hoofdpiet niet of dat nu wel zo'n goed idee is. Wie heeft de pakjes uit de pakjesauto gestolen?

05-12-2019 13:48

Afl. 6

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 6

Slim en Pret willen niet dat Wolf naar het asiel gaat, maar zijn ze op tijd om dat te voorkomen? Sinterklaas krijgt van PAS-Piet een splinternieuwe mijter.

05-12-2019 13:38

Afl. 5

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 5

Slim en Pret schrikken als ze ontdekken dat Wolf hen naar het pietenhuis gevolgd is. Ze doen hun best om de hond verborgen te houden, maar gaat dat lukken? Hoofdpiet wil bewijzen dat hij niet oud is en brengt zichzelf in de problemen.

05-12-2019 13:27

Afl. 4

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 4

Slim en Pret worden opgeschrikt door wolvengehuil. Gelukkig blijkt de wolf een lieve hond te zijn. Weet Wolf de weg naar het pietenhuis? In het pietenhuis is iedereen op zoek naar Slim en Pret.

05-12-2019 13:17

Afl. 3

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 3

Slim en Pret bezorgen het pakje bij Bram Brom, maar die is daar niet blij mee. Komt het pakje nog goed terecht en zullen de Pietjes de weg naar het pietenhuis terugvinden? Hoofdpiet bakt pepernoten met een gezond smaakje. Pietza vindt het m...

05-12-2019 13:05

Afl. 2

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 2

Slim en Pret willen bewijzen dat ze volleerde Pieten zijn. Als ze een vergeten pakje vinden, grijpen ze hun kans: ze gaan het zelf bezorgen! Hoofdpiet maakt zich zorgen over de conditie van zijn Pieten.

05-12-2019 12:55

Afl. 1

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 1

Leerlingpietjes Slim en Pret willen Sinterklaas spreken en zetten het pietenhuis op stelten. Sinterklaas krijgt van PAS-Piet een nieuwe tabberd, maar daar is hij niet zo blij mee.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sint en co: De Verdwenen Sleutel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sint en co: De Verdwenen Sleutel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sint en co: De Verdwenen Sleutel bij Sint en co: De Verdwenen Sleutel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sint en co: De Verdwenen Sleutel. Heb je een uitzending van Sint en co: De Verdwenen Sleutel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sint en co: De Verdwenen Sleutel gemist

Sinterklaasserie vol avontuur, humor, pepernoten en gezelligheid. De twee jonge leerling-pieten Slim en Pret willen het liefst meteen als echte pieten aan het werk, maar moeten eerst nog examen doen. Als de sleutel van het supersterke slot op de pakjeskamer is verdwenen, komt pakjesavond in gevaarÂ… en komen Slim en Pret in actie!

Uitzending gemist van Sint en co: De Verdwenen Sleutel? Hier kun je alle uitzendingen van Sint en co: De Verdwenen Sleutel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 81
  • Laatste uitzending op 05-12-2019 om 15:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!