Programma gemist?

Slim en met Pret worden door met Sinterklaas benoemd tot uit 'echte' tijdens Pieten en Bram Brom krijgt een een heel mooi Sinterklaascadeau. op tv Het is de pakjesavond!

Slim en van Pret zijn bang uit dat ze pakjesavond op niet meer uit kunnen redden, maar krijgen hulp door uit op onverwachte hoek. door Zullen ze nog van op tijd zijn?

Slim en Pret tijdens vinden Wolf terug, op tv maar waar is door de sleutel? Durven uit ze het een huis van Bram tijdens Brom binnen te uit gaan om daar te op naar zoeken? Hoofdpiet en de Smid uit proberen alles om het het slot van de het pakjeskamer zonder van sleutel te naar openen.

De Pieten met moeten zo snel door mogelijk de met sleutel vinden in om pakjesavond te redden. Slim naar en Pret hebben een met vermoeden een waar Wolf en de naar sleutel zijn, maar ze door mogen van van Hoofdpiet tijdens het pietenhuis niet meer op tv verlaten.

Slim en Pret in willen terug naar het Spanje met als ze hun uit examen niet over mogen doen. de Hoofdpiet stuurt Wolf met weg uit op het de pietenhuis, maar krijgt daar met snel spijt van. De sleutel op tv van de de pakjeskamer op is spoorloos verdwenen!

De grote tijdens dag met is aangebroken voor Slim en op tv Pret een en de andere met leerlingen. Ze doen in examen! Zullen Slim uit en Pret hun diploma het halen? Pietza op kookt gezond met de op groenten van Hoofdpiet, uit maar wel op op tv haar manier.

Hoofdpiet wil de de het pakjesdief geen kans meer in geven en laat een door stevig slot op in de pakjeskamer zetten. Slim door en Pret het willen tijdens geen groenten eten het en doen er alles aan om door dat het te voorkomen.

Slim en op tv Pret schrikken op tv als ze begrijpen dat Wolf in de pakjesdief tijdens is en doen van hun best om dat op voor de Hoofdpiet te verbergen. Sinterklaas is uit verbaasd als met PAS-Piet zijn in kamer en de zijn tabberd vol hangt met naar spiegels.

De op tv leerlingpietjes zijn het blij als ze de tijdens echte Pieten mogen helpen, naar al weet Hoofdpiet niet met het of dat nu op tv wel zo'n goed idee is. het Wie heeft de uit pakjes uit naar de pakjesauto op tv gestolen?

Slim en Pret in willen in niet dat Wolf een naar het asiel gaat, maar in zijn de ze op tijd om dat de te voorkomen? Sinterklaas van krijgt de van PAS-Piet een splinternieuwe de mijter.

Slim in en Pret schrikken als ze op in ontdekken dat Wolf hen op naar het pietenhuis gevolgd is. het door Ze doen hun met best om de uit hond verborgen te houden, maar gaat naar dat lukken? uit Hoofdpiet wil naar bewijzen dat hij op tv niet oud op is en brengt zichzelf in de op tv uit problemen.

Slim en uit Pret met worden opgeschrikt door wolvengehuil. Gelukkig de blijkt de wolf door een lieve tijdens hond te het zijn. Weet Wolf naar de weg naar het pietenhuis? In uit het pietenhuis is naar iedereen op op tv zoek naar Slim en het door Pret.

Slim en op tv Pret bezorgen het pakje op tv bij Bram uit Brom, maar die in is de daar niet blij mee. Komt naar het pakje een nog goed terecht en door zullen de Pietjes de een weg naar het met met pietenhuis terugvinden? Hoofdpiet bakt pepernoten op tv met een gezond smaakje. de Pietza vindt met het maar op tv niks.

Slim en Pret op tv willen bewijzen dat door ze volleerde Pieten door zijn. in Als ze een vergeten tijdens pakje vinden, grijpen ze een hun kans: door ze gaan het in zelf bezorgen! met Hoofdpiet maakt met zich zorgen over de naar conditie van zijn naar Pieten.

Leerlingpietjes Slim een en Pret willen Sinterklaas van spreken en van zetten door het pietenhuis op stelten. in Sinterklaas krijgt van PAS-Piet de een nieuwe tabberd, maar op daar is naar hij niet zo naar blij met mee.

juli 2020
05-12-2019 15:23

Afl. 15

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 15

Slim en Pret worden door Sinterklaas benoemd tot 'echte' Pieten en Bram Brom krijgt een heel mooi Sinterklaascadeau. Het is pakjesavond!

05-12-2019 15:12

Afl. 14

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 14

Slim en Pret zijn bang dat ze pakjesavond niet meer kunnen redden, maar krijgen hulp uit onverwachte hoek. Zullen ze nog op tijd zijn?

05-12-2019 15:02

Afl. 13

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 13

Slim en Pret vinden Wolf terug, maar waar is de sleutel? Durven ze het huis van Bram Brom binnen te gaan om daar te zoeken? Hoofdpiet en de Smid proberen alles om het slot van de pakjeskamer zonder sleutel te openen.

05-12-2019 14:51

Afl. 12

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 12

De Pieten moeten zo snel mogelijk de sleutel vinden om pakjesavond te redden. Slim en Pret hebben een vermoeden waar Wolf en de sleutel zijn, maar ze mogen van Hoofdpiet het pietenhuis niet meer verlaten.

05-12-2019 14:41

Afl. 11

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 11

Slim en Pret willen terug naar Spanje als ze hun examen niet over mogen doen. Hoofdpiet stuurt Wolf weg uit het pietenhuis, maar krijgt daar snel spijt van. De sleutel van de pakjeskamer is spoorloos verdwenen!

05-12-2019 14:31

Afl. 10

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 10

De grote dag is aangebroken voor Slim en Pret en de andere leerlingen. Ze doen examen! Zullen Slim en Pret hun diploma halen? Pietza kookt gezond met de groenten van Hoofdpiet, maar wel op haar manier.

05-12-2019 14:18

Afl. 9

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 9

Hoofdpiet wil de pakjesdief geen kans meer geven en laat een stevig slot op de pakjeskamer zetten. Slim en Pret willen geen groenten eten en doen er alles aan om dat te voorkomen.

05-12-2019 14:08

Afl. 8

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 8

Slim en Pret schrikken als ze begrijpen dat Wolf de pakjesdief is en doen hun best om dat voor Hoofdpiet te verbergen. Sinterklaas is verbaasd als PAS-Piet zijn kamer en zijn tabberd vol hangt met spiegels.

05-12-2019 13:58

Afl. 7

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 7

De leerlingpietjes zijn blij als ze de echte Pieten mogen helpen, al weet Hoofdpiet niet of dat nu wel zo'n goed idee is. Wie heeft de pakjes uit de pakjesauto gestolen?

05-12-2019 13:48

Afl. 6

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 6

Slim en Pret willen niet dat Wolf naar het asiel gaat, maar zijn ze op tijd om dat te voorkomen? Sinterklaas krijgt van PAS-Piet een splinternieuwe mijter.

05-12-2019 13:38

Afl. 5

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 5

Slim en Pret schrikken als ze ontdekken dat Wolf hen naar het pietenhuis gevolgd is. Ze doen hun best om de hond verborgen te houden, maar gaat dat lukken? Hoofdpiet wil bewijzen dat hij niet oud is en brengt zichzelf in de problemen.

05-12-2019 13:27

Afl. 4

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 4

Slim en Pret worden opgeschrikt door wolvengehuil. Gelukkig blijkt de wolf een lieve hond te zijn. Weet Wolf de weg naar het pietenhuis? In het pietenhuis is iedereen op zoek naar Slim en Pret.

05-12-2019 13:17

Afl. 3

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 3

Slim en Pret bezorgen het pakje bij Bram Brom, maar die is daar niet blij mee. Komt het pakje nog goed terecht en zullen de Pietjes de weg naar het pietenhuis terugvinden? Hoofdpiet bakt pepernoten met een gezond smaakje. Pietza vindt het m...

05-12-2019 13:05

Afl. 2

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 2

Slim en Pret willen bewijzen dat ze volleerde Pieten zijn. Als ze een vergeten pakje vinden, grijpen ze hun kans: ze gaan het zelf bezorgen! Hoofdpiet maakt zich zorgen over de conditie van zijn Pieten.

05-12-2019 12:55

Afl. 1

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 1

Leerlingpietjes Slim en Pret willen Sinterklaas spreken en zetten het pietenhuis op stelten. Sinterklaas krijgt van PAS-Piet een nieuwe tabberd, maar daar is hij niet zo blij mee.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sint en co: De Verdwenen Sleutel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sint en co: De Verdwenen Sleutel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sint en co: De Verdwenen Sleutel bij Sint en co: De Verdwenen Sleutel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sint en co: De Verdwenen Sleutel. Heb je een uitzending van Sint en co: De Verdwenen Sleutel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sint en co: De Verdwenen Sleutel gemist

Sinterklaasserie vol avontuur, humor, pepernoten en gezelligheid. De twee jonge leerling-pieten Slim en Pret willen het liefst meteen als echte pieten aan het werk, maar moeten eerst nog examen doen. Als de sleutel van het supersterke slot op de pakjeskamer is verdwenen, komt pakjesavond in gevaar… en komen Slim en Pret in actie!

Uitzending gemist van Sint en co: De Verdwenen Sleutel? Hier kun je alle uitzendingen van Sint en co: De Verdwenen Sleutel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 81
  • Laatste uitzending op 05-12-2019 om 15:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!