Programma gemist?

Slim en naar Pret naar worden door Sinterklaas benoemd het tot 'echte' Pieten en het Bram Brom krijgt een de heel mooi Sinterklaascadeau. in Het is op tv pakjesavond!

Slim met en Pret zijn bang dat in ze pakjesavond een niet meer kunnen door redden, maar krijgen met hulp in uit onverwachte hoek. naar Zullen ze nog op tijd naar zijn?

Slim een en Pret een vinden Wolf terug, maar waar is een het de sleutel? Durven ze het huis op tv van Bram Brom met binnen een te gaan om de daar te zoeken? naar Hoofdpiet en van de Smid proberen tijdens alles om het slot van de de pakjeskamer zonder met sleutel te op tv openen.

De Pieten moeten op zo snel mogelijk in de sleutel vinden op op om pakjesavond te redden. van Slim en Pret hebben naar een vermoeden waar Wolf op tv en op tv de sleutel zijn, maar ze door met mogen van Hoofdpiet het pietenhuis niet in de meer verlaten.

Slim door en Pret willen met terug naar Spanje als ze naar hun examen door niet over mogen van doen. Hoofdpiet stuurt Wolf op tv weg uit door het pietenhuis, maar van krijgt daar de snel spijt van. De sleutel een uit van de pakjeskamer op is spoorloos verdwenen!

De grote naar dag het is aangebroken voor Slim een en Pret en tijdens de andere leerlingen. Ze op tv doen examen! Zullen naar Slim en Pret hun uit diploma halen? van Pietza met kookt gezond met de groenten de van Hoofdpiet, maar wel een op haar uit manier.

Hoofdpiet wil de de de pakjesdief geen kans uit meer geven en laat een uit stevig slot op de met pakjeskamer zetten. Slim het en Pret willen op tv de geen groenten eten en doen er naar alles tijdens aan om dat te van voorkomen.

Slim naar en Pret schrikken als in ze begrijpen dat naar Wolf met de pakjesdief is en op tv doen hun met best om dat voor een Hoofdpiet te door verbergen. Sinterklaas is verbaasd als het PAS-Piet zijn kamer op tv en zijn tabberd vol op door hangt met spiegels.

De leerlingpietjes zijn op tv van blij als ze de echte Pieten in mogen helpen, al de weet Hoofdpiet met niet of met dat nu wel zo'n goed door idee het is. Wie heeft op tv de pakjes tijdens uit de pakjesauto tijdens gestolen?

Slim op tv en Pret willen niet in dat een Wolf naar het een asiel gaat, maar zijn het ze op tijd van om dat te voorkomen? Sinterklaas de op tv krijgt van PAS-Piet de een splinternieuwe mijter.

Slim en Pret een schrikken als ze de ontdekken dat een Wolf hen naar het met pietenhuis gevolgd een is. Ze op tv doen hun best een om de hond verborgen van te naar houden, maar gaat de dat lukken? Hoofdpiet wil bewijzen het dat hij niet oud door is en de brengt uit zichzelf in de de problemen.

Slim in en Pret een worden opgeschrikt door wolvengehuil. Gelukkig blijkt op tv met de wolf een lieve hond te van uit zijn. Weet Wolf een de weg naar het pietenhuis? uit In het pietenhuis uit is iedereen met op zoek de naar Slim en op tv Pret.

Slim uit en Pret bezorgen het naar pakje bij Bram Brom, naar maar een die is daar het niet blij mee. Komt op het pakje nog in goed met terecht en zullen de Pietjes de naar weg naar het de door pietenhuis terugvinden? Hoofdpiet bakt uit pepernoten met een het gezond smaakje. naar Pietza vindt het door maar niks.

Slim door en Pret willen bewijzen de dat ze volleerde tijdens Pieten de zijn. Als ze een vergeten pakje op door vinden, grijpen ze hun kans: door ze gaan het naar zelf bezorgen! op Hoofdpiet maakt uit zich zorgen over de conditie van de op zijn Pieten.

Leerlingpietjes een Slim en Pret willen Sinterklaas uit spreken en op tv zetten het pietenhuis op van de stelten. Sinterklaas krijgt van PAS-Piet uit een nieuwe in tabberd, maar daar is hij in niet tijdens zo blij tijdens mee.

februari 2020
05-12-2019 15:23

Afl. 15

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 15

Slim en Pret worden door Sinterklaas benoemd tot 'echte' Pieten en Bram Brom krijgt een heel mooi Sinterklaascadeau. Het is pakjesavond!

05-12-2019 15:12

Afl. 14

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 14

Slim en Pret zijn bang dat ze pakjesavond niet meer kunnen redden, maar krijgen hulp uit onverwachte hoek. Zullen ze nog op tijd zijn?

05-12-2019 15:02

Afl. 13

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 13

Slim en Pret vinden Wolf terug, maar waar is de sleutel? Durven ze het huis van Bram Brom binnen te gaan om daar te zoeken? Hoofdpiet en de Smid proberen alles om het slot van de pakjeskamer zonder sleutel te openen.

05-12-2019 14:51

Afl. 12

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 12

De Pieten moeten zo snel mogelijk de sleutel vinden om pakjesavond te redden. Slim en Pret hebben een vermoeden waar Wolf en de sleutel zijn, maar ze mogen van Hoofdpiet het pietenhuis niet meer verlaten.

05-12-2019 14:41

Afl. 11

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 11

Slim en Pret willen terug naar Spanje als ze hun examen niet over mogen doen. Hoofdpiet stuurt Wolf weg uit het pietenhuis, maar krijgt daar snel spijt van. De sleutel van de pakjeskamer is spoorloos verdwenen!

05-12-2019 14:31

Afl. 10

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 10

De grote dag is aangebroken voor Slim en Pret en de andere leerlingen. Ze doen examen! Zullen Slim en Pret hun diploma halen? Pietza kookt gezond met de groenten van Hoofdpiet, maar wel op haar manier.

05-12-2019 14:18

Afl. 9

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 9

Hoofdpiet wil de pakjesdief geen kans meer geven en laat een stevig slot op de pakjeskamer zetten. Slim en Pret willen geen groenten eten en doen er alles aan om dat te voorkomen.

05-12-2019 14:08

Afl. 8

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 8

Slim en Pret schrikken als ze begrijpen dat Wolf de pakjesdief is en doen hun best om dat voor Hoofdpiet te verbergen. Sinterklaas is verbaasd als PAS-Piet zijn kamer en zijn tabberd vol hangt met spiegels.

05-12-2019 13:58

Afl. 7

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 7

De leerlingpietjes zijn blij als ze de echte Pieten mogen helpen, al weet Hoofdpiet niet of dat nu wel zo'n goed idee is. Wie heeft de pakjes uit de pakjesauto gestolen?

05-12-2019 13:48

Afl. 6

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 6

Slim en Pret willen niet dat Wolf naar het asiel gaat, maar zijn ze op tijd om dat te voorkomen? Sinterklaas krijgt van PAS-Piet een splinternieuwe mijter.

05-12-2019 13:38

Afl. 5

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 5

Slim en Pret schrikken als ze ontdekken dat Wolf hen naar het pietenhuis gevolgd is. Ze doen hun best om de hond verborgen te houden, maar gaat dat lukken? Hoofdpiet wil bewijzen dat hij niet oud is en brengt zichzelf in de problemen.

05-12-2019 13:27

Afl. 4

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 4

Slim en Pret worden opgeschrikt door wolvengehuil. Gelukkig blijkt de wolf een lieve hond te zijn. Weet Wolf de weg naar het pietenhuis? In het pietenhuis is iedereen op zoek naar Slim en Pret.

05-12-2019 13:17

Afl. 3

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 3

Slim en Pret bezorgen het pakje bij Bram Brom, maar die is daar niet blij mee. Komt het pakje nog goed terecht en zullen de Pietjes de weg naar het pietenhuis terugvinden? Hoofdpiet bakt pepernoten met een gezond smaakje. Pietza vindt het m...

05-12-2019 13:05

Afl. 2

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 2

Slim en Pret willen bewijzen dat ze volleerde Pieten zijn. Als ze een vergeten pakje vinden, grijpen ze hun kans: ze gaan het zelf bezorgen! Hoofdpiet maakt zich zorgen over de conditie van zijn Pieten.

05-12-2019 12:55

Afl. 1

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 1

Leerlingpietjes Slim en Pret willen Sinterklaas spreken en zetten het pietenhuis op stelten. Sinterklaas krijgt van PAS-Piet een nieuwe tabberd, maar daar is hij niet zo blij mee.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sint en co: De Verdwenen Sleutel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sint en co: De Verdwenen Sleutel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sint en co: De Verdwenen Sleutel bij Sint en co: De Verdwenen Sleutel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sint en co: De Verdwenen Sleutel. Heb je een uitzending van Sint en co: De Verdwenen Sleutel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sint en co: De Verdwenen Sleutel gemist

Sinterklaasserie vol avontuur, humor, pepernoten en gezelligheid. De twee jonge leerling-pieten Slim en Pret willen het liefst meteen als echte pieten aan het werk, maar moeten eerst nog examen doen. Als de sleutel van het supersterke slot op de pakjeskamer is verdwenen, komt pakjesavond in gevaar… en komen Slim en Pret in actie!

Uitzending gemist van Sint en co: De Verdwenen Sleutel? Hier kun je alle uitzendingen van Sint en co: De Verdwenen Sleutel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 81
  • Laatste uitzending op 05-12-2019 om 15:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!