Programma gemist?

Slim door en Pret worden door Sinterklaas met benoemd tot tijdens 'echte' Pieten en met Bram Brom krijgt op een heel in mooi Sinterklaascadeau. Het is tijdens pakjesavond!

Slim en in Pret zijn op bang dat ze pakjesavond van niet meer kunnen op redden, maar krijgen uit hulp uit onverwachte hoek. een op tv Zullen ze nog op tijd in zijn?

Slim en Pret naar met vinden Wolf terug, in maar waar is de op sleutel? Durven ze het tijdens huis met van Bram Brom op binnen te gaan tijdens om daar te zoeken? Hoofdpiet op tv en de uit Smid proberen op alles om het slot van de de pakjeskamer van zonder sleutel te naar openen.

De tijdens Pieten moeten zo snel mogelijk op de sleutel op tv vinden om tijdens pakjesavond te redden. Slim met en Pret hebben de een vermoeden waar Wolf door en de sleutel van zijn, maar tijdens ze mogen van Hoofdpiet op tv het pietenhuis het niet met meer verlaten.

Slim uit en Pret willen terug met naar Spanje als het ze de hun examen niet over mogen een doen. Hoofdpiet stuurt Wolf in weg uit het het pietenhuis, maar een krijgt naar daar snel spijt met van. De sleutel de van de pakjeskamer is in spoorloos verdwenen!

De door grote dag is aangebroken door voor uit Slim en Pret en de andere met leerlingen. Ze naar doen examen! Zullen een Slim en door Pret hun diploma het halen? Pietza kookt gezond met een de groenten op tv van Hoofdpiet, naar maar wel uit op haar manier.

Hoofdpiet wil de uit pakjesdief tijdens geen kans meer de geven en laat een in stevig uit slot op de pakjeskamer uit zetten. Slim en Pret naar willen geen groenten eten door de en doen er naar alles aan om door dat te voorkomen.

Slim en Pret tijdens schrikken als ze op door begrijpen dat Wolf de pakjesdief is een van en doen hun naar best om dat voor door Hoofdpiet te verbergen. tijdens Sinterklaas is verbaasd als PAS-Piet het zijn met kamer en door zijn tabberd vol uit hangt met spiegels.

De leerlingpietjes zijn op tv blij als tijdens ze de echte in Pieten mogen helpen, uit al weet op Hoofdpiet niet tijdens of dat nu wel zo'n met goed naar idee is. Wie heeft de in pakjes het uit de pakjesauto het gestolen?

Slim en Pret het willen tijdens niet dat Wolf de naar het asiel gaat, een maar naar zijn ze op in tijd om dat te voorkomen? in Sinterklaas krijgt van in PAS-Piet een uit splinternieuwe mijter.

Slim en Pret het naar schrikken als ze op ontdekken dat Wolf hen op tv naar het op pietenhuis gevolgd is. Ze doen hun de best om op tv de op tv hond verborgen te houden, maar gaat van dat lukken? Hoofdpiet het wil bewijzen dat de hij niet oud op tijdens is en brengt zichzelf de in de door problemen.

Slim uit en Pret worden opgeschrikt door op wolvengehuil. Gelukkig blijkt een de wolf de een lieve hond te met zijn. de Weet Wolf de weg naar naar het pietenhuis? uit In het pietenhuis op tv is iedereen op van zoek van naar Slim en de Pret.

Slim en op Pret bezorgen op het pakje bij van Bram Brom, maar die is met het daar niet blij mee. Komt door het pakje uit nog goed terecht en naar zullen op de Pietjes de uit weg naar het pietenhuis terugvinden? een Hoofdpiet bakt pepernoten op met door een gezond smaakje. Pietza vindt met het maar uit niks.

Slim en van Pret willen bewijzen tijdens dat ze volleerde met Pieten zijn. Als ze op tv een vergeten pakje op tv vinden, grijpen ze van uit hun kans: ze gaan het zelf naar bezorgen! Hoofdpiet de maakt zich de zorgen over de conditie tijdens van op tv zijn Pieten.

Leerlingpietjes tijdens Slim en Pret willen op tv Sinterklaas spreken en zetten een het pietenhuis naar op door stelten. Sinterklaas krijgt van van PAS-Piet een nieuwe tabberd, maar uit tijdens daar is hij naar niet zo blij met mee.

februari 2021
05-12-2019 15:23

Afl. 15

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 15

Slim en Pret worden door Sinterklaas benoemd tot 'echte' Pieten en Bram Brom krijgt een heel mooi Sinterklaascadeau. Het is pakjesavond!

05-12-2019 15:12

Afl. 14

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 14

Slim en Pret zijn bang dat ze pakjesavond niet meer kunnen redden, maar krijgen hulp uit onverwachte hoek. Zullen ze nog op tijd zijn?

05-12-2019 15:02

Afl. 13

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 13

Slim en Pret vinden Wolf terug, maar waar is de sleutel? Durven ze het huis van Bram Brom binnen te gaan om daar te zoeken? Hoofdpiet en de Smid proberen alles om het slot van de pakjeskamer zonder sleutel te openen.

05-12-2019 14:51

Afl. 12

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 12

De Pieten moeten zo snel mogelijk de sleutel vinden om pakjesavond te redden. Slim en Pret hebben een vermoeden waar Wolf en de sleutel zijn, maar ze mogen van Hoofdpiet het pietenhuis niet meer verlaten.

05-12-2019 14:41

Afl. 11

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 11

Slim en Pret willen terug naar Spanje als ze hun examen niet over mogen doen. Hoofdpiet stuurt Wolf weg uit het pietenhuis, maar krijgt daar snel spijt van. De sleutel van de pakjeskamer is spoorloos verdwenen!

05-12-2019 14:31

Afl. 10

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 10

De grote dag is aangebroken voor Slim en Pret en de andere leerlingen. Ze doen examen! Zullen Slim en Pret hun diploma halen? Pietza kookt gezond met de groenten van Hoofdpiet, maar wel op haar manier.

05-12-2019 14:18

Afl. 9

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 9

Hoofdpiet wil de pakjesdief geen kans meer geven en laat een stevig slot op de pakjeskamer zetten. Slim en Pret willen geen groenten eten en doen er alles aan om dat te voorkomen.

05-12-2019 14:08

Afl. 8

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 8

Slim en Pret schrikken als ze begrijpen dat Wolf de pakjesdief is en doen hun best om dat voor Hoofdpiet te verbergen. Sinterklaas is verbaasd als PAS-Piet zijn kamer en zijn tabberd vol hangt met spiegels.

05-12-2019 13:58

Afl. 7

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 7

De leerlingpietjes zijn blij als ze de echte Pieten mogen helpen, al weet Hoofdpiet niet of dat nu wel zo'n goed idee is. Wie heeft de pakjes uit de pakjesauto gestolen?

05-12-2019 13:48

Afl. 6

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 6

Slim en Pret willen niet dat Wolf naar het asiel gaat, maar zijn ze op tijd om dat te voorkomen? Sinterklaas krijgt van PAS-Piet een splinternieuwe mijter.

05-12-2019 13:38

Afl. 5

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 5

Slim en Pret schrikken als ze ontdekken dat Wolf hen naar het pietenhuis gevolgd is. Ze doen hun best om de hond verborgen te houden, maar gaat dat lukken? Hoofdpiet wil bewijzen dat hij niet oud is en brengt zichzelf in de problemen.

05-12-2019 13:27

Afl. 4

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 4

Slim en Pret worden opgeschrikt door wolvengehuil. Gelukkig blijkt de wolf een lieve hond te zijn. Weet Wolf de weg naar het pietenhuis? In het pietenhuis is iedereen op zoek naar Slim en Pret.

05-12-2019 13:17

Afl. 3

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 3

Slim en Pret bezorgen het pakje bij Bram Brom, maar die is daar niet blij mee. Komt het pakje nog goed terecht en zullen de Pietjes de weg naar het pietenhuis terugvinden? Hoofdpiet bakt pepernoten met een gezond smaakje. Pietza vindt het m...

05-12-2019 13:05

Afl. 2

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 2

Slim en Pret willen bewijzen dat ze volleerde Pieten zijn. Als ze een vergeten pakje vinden, grijpen ze hun kans: ze gaan het zelf bezorgen! Hoofdpiet maakt zich zorgen over de conditie van zijn Pieten.

05-12-2019 12:55

Afl. 1

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 1

Leerlingpietjes Slim en Pret willen Sinterklaas spreken en zetten het pietenhuis op stelten. Sinterklaas krijgt van PAS-Piet een nieuwe tabberd, maar daar is hij niet zo blij mee.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sint en co: De Verdwenen Sleutel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sint en co: De Verdwenen Sleutel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sint en co: De Verdwenen Sleutel bij Sint en co: De Verdwenen Sleutel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sint en co: De Verdwenen Sleutel. Heb je een uitzending van Sint en co: De Verdwenen Sleutel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sint en co: De Verdwenen Sleutel gemist

Sinterklaasserie vol avontuur, humor, pepernoten en gezelligheid. De twee jonge leerling-pieten Slim en Pret willen het liefst meteen als echte pieten aan het werk, maar moeten eerst nog examen doen. Als de sleutel van het supersterke slot op de pakjeskamer is verdwenen, komt pakjesavond in gevaar… en komen Slim en Pret in actie!

Uitzending gemist van Sint en co: De Verdwenen Sleutel? Hier kun je alle uitzendingen van Sint en co: De Verdwenen Sleutel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 81
  • Laatste uitzending op 05-12-2019 om 15:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!