Programma gemist?

Slim en Pret met worden door naar Sinterklaas benoemd tot 'echte' op tv Pieten en Bram op door Brom krijgt een heel mooi Sinterklaascadeau. met Het is in pakjesavond!

Slim en van Pret zijn door bang dat in ze pakjesavond niet meer de kunnen redden, maar in krijgen hulp door uit onverwachte hoek. van Zullen ze nog op naar tijd zijn?

Slim van en Pret de vinden Wolf terug, op tv maar waar is de sleutel? Durven door ze het op tv huis van Bram Brom door het binnen te gaan om daar te op tv zoeken? een Hoofdpiet en de Smid proberen uit alles om op het slot met van de pakjeskamer op tv zonder sleutel te de openen.

De Pieten een moeten zo snel op mogelijk van de sleutel vinden om pakjesavond te met redden. op tv Slim en Pret hebben uit een vermoeden in waar Wolf en door de sleutel zijn, maar op ze in mogen van Hoofdpiet het op tv pietenhuis niet meer op tv verlaten.

Slim en uit Pret in willen terug naar van Spanje als ze hun de examen niet over mogen door doen. Hoofdpiet door stuurt Wolf tijdens weg uit het pietenhuis, van maar krijgt door daar snel spijt van van. De sleutel van tijdens de pakjeskamer is spoorloos van verdwenen!

De van grote dag is aangebroken voor de Slim en met Pret en de andere de leerlingen. een Ze doen examen! op tv Zullen Slim en Pret hun met diploma halen? Pietza in een kookt gezond met de groenten op van Hoofdpiet, de maar wel op haar met manier.

Hoofdpiet wil de in pakjesdief geen kans met meer de geven en op tv laat een stevig slot op tv op de pakjeskamer zetten. Slim van en Pret willen door geen groenten in eten en doen uit er alles aan om een dat op te voorkomen.

Slim en met Pret van schrikken als ze op begrijpen dat Wolf de pakjesdief is een en naar doen hun best om een dat voor Hoofdpiet te de verbergen. Sinterklaas is op van verbaasd als PAS-Piet zijn het kamer en zijn tabberd vol uit hangt op met spiegels.

De in leerlingpietjes zijn blij als ze de de uit echte Pieten mogen helpen, de al weet Hoofdpiet de niet of dat nu tijdens in wel zo'n goed idee de is. Wie heeft de van pakjes uit de naar pakjesauto door gestolen?

Slim met en Pret willen niet dat door Wolf naar een het asiel gaat, door maar zijn in ze op tijd om uit dat te uit voorkomen? Sinterklaas krijgt met van PAS-Piet een splinternieuwe op tv mijter.

Slim en Pret uit met schrikken als ze ontdekken dat op tv Wolf hen naar het op tv pietenhuis gevolgd op tv is. van Ze doen hun best een om de op hond verborgen te van houden, maar gaat dat lukken? het Hoofdpiet met wil bewijzen dat hij in niet oud is de en brengt op tv zichzelf in de het problemen.

Slim en een Pret worden opgeschrikt een door wolvengehuil. in Gelukkig blijkt de wolf een de lieve van hond te zijn. de Weet Wolf de met weg naar het pietenhuis? uit In het pietenhuis met is van iedereen op zoek naar op tv Slim en uit Pret.

Slim een en Pret bezorgen tijdens het pakje bij Bram op Brom, op tv maar die is daar in niet blij mee. Komt tijdens het pakje nog op goed terecht tijdens en zullen tijdens de Pietjes de de weg naar het pietenhuis terugvinden? Hoofdpiet tijdens bakt tijdens pepernoten met een gezond smaakje. door Pietza vindt het met maar uit niks.

Slim van en Pret op tv willen bewijzen dat ze volleerde een Pieten zijn. de Als ze met een vergeten pakje vinden, grijpen ze het hun het kans: ze gaan het zelf tijdens bezorgen! Hoofdpiet in maakt zich zorgen op tv over de conditie van met zijn een Pieten.

Leerlingpietjes de Slim en de Pret willen Sinterklaas spreken in en zetten de het pietenhuis op op stelten. Sinterklaas krijgt tijdens van PAS-Piet een nieuwe tabberd, maar de daar is hij van niet zo blij in in mee.

november 2019
02-12-2016 07:33

Afl. 15

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 15

Slim en Pret worden door Sinterklaas benoemd tot 'echte' Pieten en Bram Brom krijgt een heel mooi Sinterklaascadeau. Het is pakjesavond!

01-12-2016 07:34

Afl. 14

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 14

Slim en Pret zijn bang dat ze pakjesavond niet meer kunnen redden, maar krijgen hulp uit onverwachte hoek. Zullen ze nog op tijd zijn?

30-11-2016 07:34

Afl. 13

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 13

Slim en Pret vinden Wolf terug, maar waar is de sleutel? Durven ze het huis van Bram Brom binnen te gaan om daar te zoeken? Hoofdpiet en de Smid proberen alles om het slot van de pakjeskamer zonder sleutel te openen.

29-11-2016 07:34

Afl. 12

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 12

De Pieten moeten zo snel mogelijk de sleutel vinden om pakjesavond te redden. Slim en Pret hebben een vermoeden waar Wolf en de sleutel zijn, maar ze mogen van Hoofdpiet het pietenhuis niet meer verlaten.

28-11-2016 07:35

Afl. 11

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 11

Slim en Pret willen terug naar Spanje als ze hun examen niet over mogen doen. Hoofdpiet stuurt Wolf weg uit het pietenhuis, maar krijgt daar snel spijt van. De sleutel van de pakjeskamer is spoorloos verdwenen!

25-11-2016 07:36

Afl. 10

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 10

De grote dag is aangebroken voor Slim en Pret en de andere leerlingen. Ze doen examen! Zullen Slim en Pret hun diploma halen? Pietza kookt gezond met de groenten van Hoofdpiet, maar wel op haar manier.

24-11-2016 07:34

Afl. 9

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 9

Hoofdpiet wil de pakjesdief geen kans meer geven en laat een stevig slot op de pakjeskamer zetten. Slim en Pret willen geen groenten eten en doen er alles aan om dat te voorkomen.

23-11-2016 07:35

Afl. 8

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 8

Slim en Pret schrikken als ze begrijpen dat Wolf de pakjesdief is en doen hun best om dat voor Hoofdpiet te verbergen. Sinterklaas is verbaasd als PAS-Piet zijn kamer en zijn tabberd vol hangt met spiegels.

23-11-2016 07:25

Afl. 7

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 7

De leerlingpietjes zijn blij als ze de echte Pieten mogen helpen, al weet Hoofdpiet niet of dat nu wel zo'n goed idee is. Wie heeft de pakjes uit de pakjesauto gestolen?

21-11-2016 07:36

Afl. 6

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 6

Slim en Pret willen niet dat Wolf naar het asiel gaat, maar zijn ze op tijd om dat te voorkomen? Sinterklaas krijgt van PAS-Piet een splinternieuwe mijter.

18-11-2016 07:34

Afl. 5

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 5

Slim en Pret schrikken als ze ontdekken dat Wolf hen naar het pietenhuis gevolgd is. Ze doen hun best om de hond verborgen te houden, maar gaat dat lukken? Hoofdpiet wil bewijzen dat hij niet oud is en brengt zichzelf in de problemen.

17-11-2016 07:35

Afl. 4

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 4

Slim en Pret worden opgeschrikt door wolvengehuil. Gelukkig blijkt de wolf een lieve hond te zijn. Weet Wolf de weg naar het pietenhuis? In het pietenhuis is iedereen op zoek naar Slim en Pret.

16-11-2016 07:34

Afl. 3

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 3

Slim en Pret bezorgen het pakje bij Bram Brom, maar die is daar niet blij mee. Komt het pakje nog goed terecht en zullen de Pietjes de weg naar het pietenhuis terugvinden? Hoofdpiet bakt pepernoten met een gezond smaakje. Pietza vindt het m...

15-11-2016 07:34

Afl. 2

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 2

Slim en Pret willen bewijzen dat ze volleerde Pieten zijn. Als ze een vergeten pakje vinden, grijpen ze hun kans: ze gaan het zelf bezorgen! Hoofdpiet maakt zich zorgen over de conditie van zijn Pieten.

14-11-2016 07:24

Afl. 1

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 1

Leerlingpietjes Slim en Pret willen Sinterklaas spreken en zetten het pietenhuis op stelten. Sinterklaas krijgt van PAS-Piet een nieuwe tabberd, maar daar is hij niet zo blij mee.

Sint en co: De Verdwenen Sleutel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sint en co: De Verdwenen Sleutel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sint en co: De Verdwenen Sleutel bij Sint en co: De Verdwenen Sleutel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sint en co: De Verdwenen Sleutel. Heb je een uitzending van Sint en co: De Verdwenen Sleutel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sint en co: De Verdwenen Sleutel gemist

Sinterklaasserie vol avontuur, humor, pepernoten en gezelligheid. De twee jonge leerling-pieten Slim en Pret willen het liefst meteen als echte pieten aan het werk, maar moeten eerst nog examen doen. Als de sleutel van het supersterke slot op de pakjeskamer is verdwenen, komt pakjesavond in gevaar… en komen Slim en Pret in actie!

Uitzending gemist van Sint en co: De Verdwenen Sleutel? Hier kun je alle uitzendingen van Sint en co: De Verdwenen Sleutel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 02-12-2016 om 07:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!