Programma gemist?

Slim en op Pret uit worden door Sinterklaas benoemd tot tijdens 'echte' het Pieten en Bram Brom op krijgt een heel mooi op Sinterklaascadeau. Het is met pakjesavond!

Slim en in Pret zijn uit bang dat ze pakjesavond een niet meer kunnen redden, door uit maar krijgen hulp uit onverwachte tijdens hoek. Zullen in ze nog op tijd de zijn?

Slim en Pret de vinden uit Wolf terug, maar naar waar is de sleutel? Durven met ze het huis het van met Bram Brom binnen te gaan uit om daar naar te zoeken? Hoofdpiet en in de Smid het proberen alles om uit het slot van op de pakjeskamer zonder sleutel een te uit openen.

De een Pieten moeten zo op snel mogelijk in de sleutel vinden op tv om pakjesavond te redden. Slim en van van Pret hebben een vermoeden waar Wolf door op tv en de sleutel zijn, maar in ze mogen van door Hoofdpiet het uit pietenhuis niet uit meer verlaten.

Slim en Pret met willen terug naar het Spanje als in ze uit hun examen niet over mogen door doen. van Hoofdpiet stuurt Wolf weg op tv uit het op tv pietenhuis, maar krijgt daar op snel spijt van. De sleutel van de van de pakjeskamer tijdens is spoorloos verdwenen!

De grote dag van is op aangebroken voor Slim door en Pret en in de andere leerlingen. Ze van doen tijdens examen! Zullen Slim en Pret op tv hun diploma een halen? Pietza kookt op gezond met de de groenten van Hoofdpiet, maar wel op op haar op tv manier.

Hoofdpiet wil de tijdens naar pakjesdief geen kans meer geven uit en laat een stevig tijdens tijdens slot op de pakjeskamer zetten. Slim de in en Pret willen op geen groenten eten en doen er de het alles aan om dat de te voorkomen.

Slim en Pret het schrikken als uit ze het begrijpen dat Wolf de pakjesdief op is en doen tijdens hun best om dat op naar voor Hoofdpiet te verbergen. Sinterklaas is uit verbaasd als door PAS-Piet zijn kamer en tijdens door zijn tabberd vol hangt de met spiegels.

De leerlingpietjes met zijn blij als ze tijdens tijdens de echte Pieten mogen helpen, door al weet Hoofdpiet met niet of dat nu de wel zo'n goed een idee is. door Wie heeft de pakjes door uit de pakjesauto met van gestolen?

Slim uit en Pret willen niet dat het Wolf naar het uit asiel op gaat, maar in zijn ze op tijd om door dat te voorkomen? Sinterklaas het met krijgt van PAS-Piet een splinternieuwe de mijter.

Slim en Pret uit schrikken het als ze ontdekken op tv dat Wolf van hen naar het op tv pietenhuis gevolgd is. tijdens Ze doen hun best om de in met hond verborgen te houden, maar gaat met dat lukken? Hoofdpiet door wil bewijzen dat uit hij niet het oud is en naar brengt met zichzelf in de met problemen.

Slim tijdens en Pret het worden opgeschrikt door naar wolvengehuil. Gelukkig blijkt met de wolf een lieve hond te het zijn. in Weet Wolf de weg naar naar het tijdens pietenhuis? In het pietenhuis is op tv iedereen op op tv zoek naar Slim op tv en uit Pret.

Slim in en Pret bezorgen het pakje op bij Bram uit Brom, van maar die is daar in niet blij mee. Komt uit het op pakje nog goed een terecht en zullen de op tv Pietjes de weg naar het op pietenhuis terugvinden? Hoofdpiet de bakt op pepernoten met uit een gezond smaakje. Pietza vindt het uit tijdens maar niks.

Slim en Pret uit in willen bewijzen dat in ze volleerde Pieten naar zijn. Als ze een vergeten pakje uit vinden, door grijpen ze hun met kans: ze gaan het zelf met bezorgen! door Hoofdpiet maakt zich zorgen in over op tv de conditie van zijn uit Pieten.

Leerlingpietjes Slim het en op tv Pret willen Sinterklaas spreken op tv en zetten het pietenhuis tijdens op stelten. in Sinterklaas krijgt van PAS-Piet een tijdens nieuwe tabberd, het maar daar is hij van op niet zo blij het mee.

december 2019
05-12-2019 15:23

Afl. 15

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 15

Slim en Pret worden door Sinterklaas benoemd tot 'echte' Pieten en Bram Brom krijgt een heel mooi Sinterklaascadeau. Het is pakjesavond!

05-12-2019 15:12

Afl. 14

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 14

Slim en Pret zijn bang dat ze pakjesavond niet meer kunnen redden, maar krijgen hulp uit onverwachte hoek. Zullen ze nog op tijd zijn?

05-12-2019 15:02

Afl. 13

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 13

Slim en Pret vinden Wolf terug, maar waar is de sleutel? Durven ze het huis van Bram Brom binnen te gaan om daar te zoeken? Hoofdpiet en de Smid proberen alles om het slot van de pakjeskamer zonder sleutel te openen.

05-12-2019 14:51

Afl. 12

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 12

De Pieten moeten zo snel mogelijk de sleutel vinden om pakjesavond te redden. Slim en Pret hebben een vermoeden waar Wolf en de sleutel zijn, maar ze mogen van Hoofdpiet het pietenhuis niet meer verlaten.

05-12-2019 14:41

Afl. 11

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 11

Slim en Pret willen terug naar Spanje als ze hun examen niet over mogen doen. Hoofdpiet stuurt Wolf weg uit het pietenhuis, maar krijgt daar snel spijt van. De sleutel van de pakjeskamer is spoorloos verdwenen!

05-12-2019 14:31

Afl. 10

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 10

De grote dag is aangebroken voor Slim en Pret en de andere leerlingen. Ze doen examen! Zullen Slim en Pret hun diploma halen? Pietza kookt gezond met de groenten van Hoofdpiet, maar wel op haar manier.

05-12-2019 14:18

Afl. 9

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 9

Hoofdpiet wil de pakjesdief geen kans meer geven en laat een stevig slot op de pakjeskamer zetten. Slim en Pret willen geen groenten eten en doen er alles aan om dat te voorkomen.

05-12-2019 14:08

Afl. 8

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 8

Slim en Pret schrikken als ze begrijpen dat Wolf de pakjesdief is en doen hun best om dat voor Hoofdpiet te verbergen. Sinterklaas is verbaasd als PAS-Piet zijn kamer en zijn tabberd vol hangt met spiegels.

05-12-2019 13:58

Afl. 7

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 7

De leerlingpietjes zijn blij als ze de echte Pieten mogen helpen, al weet Hoofdpiet niet of dat nu wel zo'n goed idee is. Wie heeft de pakjes uit de pakjesauto gestolen?

05-12-2019 13:48

Afl. 6

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 6

Slim en Pret willen niet dat Wolf naar het asiel gaat, maar zijn ze op tijd om dat te voorkomen? Sinterklaas krijgt van PAS-Piet een splinternieuwe mijter.

05-12-2019 13:38

Afl. 5

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 5

Slim en Pret schrikken als ze ontdekken dat Wolf hen naar het pietenhuis gevolgd is. Ze doen hun best om de hond verborgen te houden, maar gaat dat lukken? Hoofdpiet wil bewijzen dat hij niet oud is en brengt zichzelf in de problemen.

05-12-2019 13:27

Afl. 4

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 4

Slim en Pret worden opgeschrikt door wolvengehuil. Gelukkig blijkt de wolf een lieve hond te zijn. Weet Wolf de weg naar het pietenhuis? In het pietenhuis is iedereen op zoek naar Slim en Pret.

05-12-2019 13:17

Afl. 3

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 3

Slim en Pret bezorgen het pakje bij Bram Brom, maar die is daar niet blij mee. Komt het pakje nog goed terecht en zullen de Pietjes de weg naar het pietenhuis terugvinden? Hoofdpiet bakt pepernoten met een gezond smaakje. Pietza vindt het m...

05-12-2019 13:05

Afl. 2

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 2

Slim en Pret willen bewijzen dat ze volleerde Pieten zijn. Als ze een vergeten pakje vinden, grijpen ze hun kans: ze gaan het zelf bezorgen! Hoofdpiet maakt zich zorgen over de conditie van zijn Pieten.

05-12-2019 12:55

Afl. 1

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 1

Leerlingpietjes Slim en Pret willen Sinterklaas spreken en zetten het pietenhuis op stelten. Sinterklaas krijgt van PAS-Piet een nieuwe tabberd, maar daar is hij niet zo blij mee.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sint en co: De Verdwenen Sleutel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sint en co: De Verdwenen Sleutel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sint en co: De Verdwenen Sleutel bij Sint en co: De Verdwenen Sleutel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sint en co: De Verdwenen Sleutel. Heb je een uitzending van Sint en co: De Verdwenen Sleutel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sint en co: De Verdwenen Sleutel gemist

Sinterklaasserie vol avontuur, humor, pepernoten en gezelligheid. De twee jonge leerling-pieten Slim en Pret willen het liefst meteen als echte pieten aan het werk, maar moeten eerst nog examen doen. Als de sleutel van het supersterke slot op de pakjeskamer is verdwenen, komt pakjesavond in gevaar… en komen Slim en Pret in actie!

Uitzending gemist van Sint en co: De Verdwenen Sleutel? Hier kun je alle uitzendingen van Sint en co: De Verdwenen Sleutel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 81
  • Laatste uitzending op 05-12-2019 om 15:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!