Programma gemist?

Slim in en Pret tijdens worden door Sinterklaas benoemd tot 'echte' in Pieten en Bram tijdens Brom naar krijgt een heel mooi Sinterklaascadeau. naar van Het is pakjesavond!

Slim door en Pret zijn bang van dat ze pakjesavond niet in meer tijdens kunnen redden, maar krijgen hulp het uit door onverwachte hoek. Zullen uit ze nog op naar tijd zijn?

Slim en Pret op vinden Wolf het terug, maar waar is tijdens door de sleutel? Durven ze het het huis de van Bram Brom tijdens binnen te gaan om daar uit te zoeken? Hoofdpiet en tijdens de Smid tijdens proberen de alles om het slot met van de pakjeskamer zonder sleutel tijdens te een openen.

De uit Pieten moeten zo snel mogelijk op tv de sleutel vinden op om pakjesavond door te redden. Slim en tijdens Pret hebben een een vermoeden uit waar Wolf en door de sleutel naar zijn, maar ze mogen van Hoofdpiet een het pietenhuis niet uit naar meer verlaten.

Slim een en Pret willen een terug naar Spanje uit als ze uit hun examen niet over op tv mogen doen. het Hoofdpiet stuurt Wolf weg met uit het pietenhuis, maar het krijgt daar snel spijt door van. het De sleutel van naar de pakjeskamer is spoorloos met verdwenen!

De naar grote dag tijdens is aangebroken voor Slim en het Pret met en de andere leerlingen. een Ze doen examen! Zullen met Slim en Pret hun met op tv diploma halen? Pietza kookt gezond tijdens met de de groenten van Hoofdpiet, maar wel de naar op haar manier.

Hoofdpiet wil de door van pakjesdief geen kans meer de geven en laat van een stevig slot op een de pakjeskamer zetten. door Slim van en Pret willen uit geen groenten eten en doen van er alles aan een om dat met te voorkomen.

Slim in en Pret schrikken als de ze begrijpen dat Wolf met door de pakjesdief is en het doen hun best om naar dat voor Hoofdpiet te de verbergen. Sinterklaas is de verbaasd het als PAS-Piet met zijn kamer en zijn tabberd op tv vol uit hangt met spiegels.

De het leerlingpietjes zijn blij als naar ze de echte Pieten van mogen helpen, al in de weet Hoofdpiet niet of dat van nu wel zo'n door goed idee is. tijdens Wie heeft uit de pakjes tijdens uit de pakjesauto in gestolen?

Slim en Pret een willen niet de dat Wolf naar het met asiel met gaat, maar zijn tijdens ze op tijd om op tv dat in te voorkomen? Sinterklaas krijgt van naar PAS-Piet een splinternieuwe tijdens mijter.

Slim in en Pret schrikken als het ze ontdekken van dat Wolf hen naar tijdens het pietenhuis van gevolgd is. in Ze doen hun op best om de hond in verborgen te naar houden, maar gaat tijdens dat lukken? Hoofdpiet wil bewijzen van dat hij niet oud uit is en brengt het zichzelf op tv in de het problemen.

Slim en Pret de van worden opgeschrikt door wolvengehuil. Gelukkig blijkt door door de wolf een lieve hond de te een zijn. Weet Wolf het de weg naar het pietenhuis? op tv In het pietenhuis naar is iedereen met op zoek naar door Slim en van Pret.

Slim en Pret op bezorgen de het pakje bij Bram van Brom, maar die met is naar daar niet blij op tv mee. Komt het pakje een nog goed terecht en zullen het de Pietjes op de weg op tv naar het pietenhuis terugvinden? Hoofdpiet met op tv bakt pepernoten met een op gezond smaakje. de Pietza vindt het door maar niks.

Slim uit en Pret willen bewijzen dat in op tv ze volleerde Pieten op tv zijn. Als ze een van vergeten pakje vinden, grijpen de ze met hun kans: ze op gaan het zelf bezorgen! Hoofdpiet maakt van zich door zorgen over de conditie van van zijn in Pieten.

Leerlingpietjes Slim met en Pret willen een Sinterklaas spreken en met zetten het het pietenhuis op stelten. Sinterklaas krijgt op van op PAS-Piet een nieuwe tabberd, tijdens maar daar is het hij niet een zo blij de mee.

september 2020
05-12-2019 15:23

Afl. 15

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 15

Slim en Pret worden door Sinterklaas benoemd tot 'echte' Pieten en Bram Brom krijgt een heel mooi Sinterklaascadeau. Het is pakjesavond!

05-12-2019 15:12

Afl. 14

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 14

Slim en Pret zijn bang dat ze pakjesavond niet meer kunnen redden, maar krijgen hulp uit onverwachte hoek. Zullen ze nog op tijd zijn?

05-12-2019 15:02

Afl. 13

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 13

Slim en Pret vinden Wolf terug, maar waar is de sleutel? Durven ze het huis van Bram Brom binnen te gaan om daar te zoeken? Hoofdpiet en de Smid proberen alles om het slot van de pakjeskamer zonder sleutel te openen.

05-12-2019 14:51

Afl. 12

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 12

De Pieten moeten zo snel mogelijk de sleutel vinden om pakjesavond te redden. Slim en Pret hebben een vermoeden waar Wolf en de sleutel zijn, maar ze mogen van Hoofdpiet het pietenhuis niet meer verlaten.

05-12-2019 14:41

Afl. 11

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 11

Slim en Pret willen terug naar Spanje als ze hun examen niet over mogen doen. Hoofdpiet stuurt Wolf weg uit het pietenhuis, maar krijgt daar snel spijt van. De sleutel van de pakjeskamer is spoorloos verdwenen!

05-12-2019 14:31

Afl. 10

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 10

De grote dag is aangebroken voor Slim en Pret en de andere leerlingen. Ze doen examen! Zullen Slim en Pret hun diploma halen? Pietza kookt gezond met de groenten van Hoofdpiet, maar wel op haar manier.

05-12-2019 14:18

Afl. 9

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 9

Hoofdpiet wil de pakjesdief geen kans meer geven en laat een stevig slot op de pakjeskamer zetten. Slim en Pret willen geen groenten eten en doen er alles aan om dat te voorkomen.

05-12-2019 14:08

Afl. 8

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 8

Slim en Pret schrikken als ze begrijpen dat Wolf de pakjesdief is en doen hun best om dat voor Hoofdpiet te verbergen. Sinterklaas is verbaasd als PAS-Piet zijn kamer en zijn tabberd vol hangt met spiegels.

05-12-2019 13:58

Afl. 7

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 7

De leerlingpietjes zijn blij als ze de echte Pieten mogen helpen, al weet Hoofdpiet niet of dat nu wel zo'n goed idee is. Wie heeft de pakjes uit de pakjesauto gestolen?

05-12-2019 13:48

Afl. 6

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 6

Slim en Pret willen niet dat Wolf naar het asiel gaat, maar zijn ze op tijd om dat te voorkomen? Sinterklaas krijgt van PAS-Piet een splinternieuwe mijter.

05-12-2019 13:38

Afl. 5

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 5

Slim en Pret schrikken als ze ontdekken dat Wolf hen naar het pietenhuis gevolgd is. Ze doen hun best om de hond verborgen te houden, maar gaat dat lukken? Hoofdpiet wil bewijzen dat hij niet oud is en brengt zichzelf in de problemen.

05-12-2019 13:27

Afl. 4

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 4

Slim en Pret worden opgeschrikt door wolvengehuil. Gelukkig blijkt de wolf een lieve hond te zijn. Weet Wolf de weg naar het pietenhuis? In het pietenhuis is iedereen op zoek naar Slim en Pret.

05-12-2019 13:17

Afl. 3

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 3

Slim en Pret bezorgen het pakje bij Bram Brom, maar die is daar niet blij mee. Komt het pakje nog goed terecht en zullen de Pietjes de weg naar het pietenhuis terugvinden? Hoofdpiet bakt pepernoten met een gezond smaakje. Pietza vindt het m...

05-12-2019 13:05

Afl. 2

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 2

Slim en Pret willen bewijzen dat ze volleerde Pieten zijn. Als ze een vergeten pakje vinden, grijpen ze hun kans: ze gaan het zelf bezorgen! Hoofdpiet maakt zich zorgen over de conditie van zijn Pieten.

05-12-2019 12:55

Afl. 1

Sint en co: De Verdwenen Sleutel - Afl. 1

Leerlingpietjes Slim en Pret willen Sinterklaas spreken en zetten het pietenhuis op stelten. Sinterklaas krijgt van PAS-Piet een nieuwe tabberd, maar daar is hij niet zo blij mee.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sint en co: De Verdwenen Sleutel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sint en co: De Verdwenen Sleutel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sint en co: De Verdwenen Sleutel bij Sint en co: De Verdwenen Sleutel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sint en co: De Verdwenen Sleutel. Heb je een uitzending van Sint en co: De Verdwenen Sleutel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sint en co: De Verdwenen Sleutel gemist

Sinterklaasserie vol avontuur, humor, pepernoten en gezelligheid. De twee jonge leerling-pieten Slim en Pret willen het liefst meteen als echte pieten aan het werk, maar moeten eerst nog examen doen. Als de sleutel van het supersterke slot op de pakjeskamer is verdwenen, komt pakjesavond in gevaar… en komen Slim en Pret in actie!

Uitzending gemist van Sint en co: De Verdwenen Sleutel? Hier kun je alle uitzendingen van Sint en co: De Verdwenen Sleutel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 81
  • Laatste uitzending op 05-12-2019 om 15:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!