Programma gemist?

In het de voetspoor met van z?n vader bediende in Samuel de skilift op de tijdens hoogstgelegen piste de van van Zuid-Amerika. Maar de gletsjers van in Bolivia smelten. in Vanuit zijn raam door kijkt Samuel nu uit uit op het op tv dak van een veranderende in wereld. Generaties lang leefde de zijn familie op tv in de besneeuwde bergen, op tv maar al jaren naar op tv valt er geen door sneeuw meer. Terwijl wetenschappers naar onheilspellende veranderingen meten met en analyseren, eert Samuel de de oude de geesten van de Andes uit en trekken met de wolken door traag voorbij. Regisseur Pieter van Van Eecke werkte jaren op tv in Zuid-Amerika naar waar zijn aandacht voor de klimaatverandering op tv werd gewekt door tijdens het verdwijnen een van door de gletsjers. ?Onze planeet naar snelt in een alarmerend tempo af op z?n ondergang. uit Klimaatexperts voorspellen op dat het de bevolking van de op Andes daardoor met binnen 10 tot 20 in jaar geconfronteerd zal in worden met ernstige door watertekorten. Samuel in is een getuige van het eerste door met uur. De oude gletsjer tijdens op de met top van zijn goddelijke berg, de op tv Chacaltaya, op is voor eeuwig verdwenen. Ondanks een deze tijdens harde realiteit met blijft Samuel de steeds absurder op wordende fantasie een najagen ooit de skipistes van door vroeger terug te in in vinden.? Op de bergtop in staat Samuels spirituele visie in het schril contrast van met het rationele door werk van een de wetenschappers, die er nog in meer verdwaald in lijken uit dan Samuel. Pieter op tv van Eecke ziet die situatie het als een allegorie het van de tijdens mensheid: ondanks de naar opvallende veranderingen slagen we een er niet tijdens in de tijdens realiteit onder ogen te zien. Het het orkest speelt door, tijdens maar de de Titanic zinkt gestaag de verder.

november 2019
15-11-2016 22:55

Docu: Samuel in the Clouds

2Doc: Samuel in the clouds - Samuel in the clouds

In het voetspoor van z?n vader bediende Samuel de skilift op de hoogstgelegen piste van Zuid-Amerika. Maar de gletsjers van Bolivia smelten. Vanuit zijn raam kijkt Samuel nu uit op het dak van een veranderende wereld. Generaties lang leefde...

2Doc: Samuel in the clouds gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Samuel in the clouds de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Samuel in the clouds bij 2Doc: Samuel in the clouds liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Samuel in the clouds. Heb je een uitzending van 2Doc: Samuel in the clouds gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Samuel in the clouds gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Samuel in the clouds? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Samuel in the clouds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-11-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!