Programma gemist?

In het voetspoor naar van z?n vader de bediende Samuel de een skilift op op tv de door hoogstgelegen piste van Zuid-Amerika. Maar in de gletsjers tijdens van Bolivia smelten. naar Vanuit zijn raam het kijkt Samuel nu door uit op het een dak van een op veranderende wereld. in Generaties lang leefde zijn van familie in op de besneeuwde bergen, door maar al jaren valt met er geen met sneeuw meer. Terwijl een wetenschappers onheilspellende veranderingen naar meten en analyseren, eert Samuel de naar oude het geesten van naar de Andes en de trekken de wolken traag uit voorbij. Regisseur Pieter de Van Eecke werkte met jaren in Zuid-Amerika waar een zijn aandacht voor de klimaatverandering de werd de gewekt door het verdwijnen tijdens van de gletsjers. met ?Onze planeet snelt in tijdens alarmerend tempo door af op z?n ondergang. een Klimaatexperts voorspellen dat in de bevolking op van de Andes in daardoor binnen het 10 tot 20 jaar op tv geconfronteerd op zal worden met van ernstige watertekorten. Samuel is een getuige op van het eerste op tv uur. De oude de gletsjer op de van top van op tv zijn goddelijke berg, uit de de Chacaltaya, is voor de eeuwig verdwenen. Ondanks deze harde realiteit door blijft Samuel de een steeds absurder een wordende fantasie najagen ooit tijdens de skipistes van van vroeger terug te op tv vinden.? Op de een bergtop staat Samuels door de spirituele visie in schril contrast met de het naar rationele werk op van de wetenschappers, die een er nog meer verdwaald lijken het naar dan Samuel. Pieter naar van Eecke ziet die van situatie als een een allegorie van de mensheid: ondanks van van de opvallende veranderingen slagen we er op tv niet in de de realiteit onder het ogen te zien. een Het orkest van speelt door, naar maar de Titanic zinkt op tv gestaag verder.

september 2020
15-11-2016 22:55

Docu: Samuel in the Clouds

2Doc: Samuel in the clouds - Samuel in the clouds

In het voetspoor van z?n vader bediende Samuel de skilift op de hoogstgelegen piste van Zuid-Amerika. Maar de gletsjers van Bolivia smelten. Vanuit zijn raam kijkt Samuel nu uit op het dak van een veranderende wereld. Generaties lang leefde...

2Doc: Samuel in the clouds gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Samuel in the clouds de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Samuel in the clouds bij 2Doc: Samuel in the clouds liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Samuel in the clouds. Heb je een uitzending van 2Doc: Samuel in the clouds gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Samuel in the clouds gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Samuel in the clouds? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Samuel in the clouds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-11-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!