Programma gemist?

In het van voetspoor van een z?n vader bediende Samuel het de skilift op met de met hoogstgelegen piste van Zuid-Amerika. Maar op tv de gletsjers van van Bolivia op tv smelten. Vanuit zijn op tv raam kijkt Samuel nu uit op in het met dak van een veranderende het wereld. Generaties het lang leefde een zijn familie in op tv de besneeuwde bergen, uit maar al jaren valt er de geen van sneeuw meer. Terwijl het wetenschappers onheilspellende veranderingen een meten en analyseren, eert Samuel de het van oude geesten van de de Andes en trekken de door wolken traag voorbij. Regisseur Pieter het op Van Eecke werkte jaren in Zuid-Amerika met waar op zijn aandacht van voor de klimaatverandering werd gewekt op door het verdwijnen naar van op tv de gletsjers. ?Onze planeet snelt door in uit alarmerend tempo af op door z?n ondergang. Klimaatexperts voorspellen dat naar de bevolking van van in de Andes daardoor binnen 10 tot in een 20 jaar geconfronteerd op tv zal worden met een ernstige watertekorten. Samuel is een op getuige op van het eerste uur. naar De oude op tv gletsjer op de top van zijn naar goddelijke berg, een de Chacaltaya, is voor van uit eeuwig verdwenen. Ondanks deze naar harde realiteit uit blijft Samuel de steeds absurder door wordende fantasie najagen ooit de de skipistes van van vroeger op terug te vinden.? met Op de door bergtop staat Samuels spirituele visie in op tv schril contrast met in het rationele werk van van uit de wetenschappers, die een er nog met meer verdwaald lijken dan Samuel. op tv Pieter van van Eecke ziet die door situatie als de een allegorie van de mensheid: een ondanks de opvallende veranderingen de slagen de we er niet in een de door realiteit onder ogen te van zien. Het orkest speelt door, de maar door de Titanic zinkt gestaag in verder.

januari 2021
15-11-2016 22:55

Docu: Samuel in the Clouds

2Doc: Samuel in the clouds - Samuel in the clouds

In het voetspoor van z?n vader bediende Samuel de skilift op de hoogstgelegen piste van Zuid-Amerika. Maar de gletsjers van Bolivia smelten. Vanuit zijn raam kijkt Samuel nu uit op het dak van een veranderende wereld. Generaties lang leefde...

2Doc: Samuel in the clouds gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Samuel in the clouds de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Samuel in the clouds bij 2Doc: Samuel in the clouds liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Samuel in the clouds. Heb je een uitzending van 2Doc: Samuel in the clouds gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Samuel in the clouds gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Samuel in the clouds? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Samuel in the clouds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-11-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!