Programma gemist?

In het voetspoor tijdens van de z?n vader een bediende Samuel de met skilift op de hoogstgelegen in piste van Zuid-Amerika. Maar door de gletsjers van Bolivia in smelten. Vanuit uit zijn raam het kijkt Samuel nu de uit op het dak het van een veranderende in wereld. Generaties van lang leefde zijn familie naar in de besneeuwde op bergen, maar al het jaren in valt er geen sneeuw de meer. Terwijl wetenschappers onheilspellende van veranderingen door meten en analyseren, eert het Samuel de een oude geesten van het de Andes en uit trekken de wolken traag in voorbij. Regisseur Pieter Van Eecke werkte uit jaren in Zuid-Amerika door waar zijn aandacht naar voor tijdens de klimaatverandering werd gewekt naar door een het verdwijnen van in de gletsjers. ?Onze planeet van snelt in alarmerend tempo op tv af op door z?n ondergang. Klimaatexperts door voorspellen dat de bevolking van door de Andes daardoor het binnen het 10 tot 20 tijdens jaar geconfronteerd met zal worden met ernstige watertekorten. Samuel een is een met getuige een van het eerste uur. De op oude de gletsjer op de top tijdens van zijn goddelijke door berg, de Chacaltaya, op tv is voor eeuwig verdwenen. met Ondanks deze harde op realiteit blijft Samuel de door steeds de absurder wordende fantasie najagen door ooit naar de skipistes van vroeger terug op tv te vinden.? van Op de door bergtop staat Samuels het spirituele visie in schril contrast met met door het rationele werk van de wetenschappers, tijdens die uit er nog in meer verdwaald lijken dan Samuel. Pieter door van Eecke ziet een in die situatie als een allegorie van tijdens de op tv mensheid: ondanks de opvallende van veranderingen van slagen we er door niet in de realiteit het onder ogen te zien. op tv Het orkest speelt door, in maar in de Titanic de zinkt gestaag verder.

augustus 2021
15-11-2016 22:55

Docu: Samuel in the Clouds

2Doc: Samuel in the clouds - Samuel in the clouds

In het voetspoor van z?n vader bediende Samuel de skilift op de hoogstgelegen piste van Zuid-Amerika. Maar de gletsjers van Bolivia smelten. Vanuit zijn raam kijkt Samuel nu uit op het dak van een veranderende wereld. Generaties lang leefde...

2Doc: Samuel in the clouds gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Samuel in the clouds de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Samuel in the clouds bij 2Doc: Samuel in the clouds liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Samuel in the clouds. Heb je een uitzending van 2Doc: Samuel in the clouds gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Samuel in the clouds gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Samuel in the clouds? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Samuel in the clouds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-11-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!