Programma gemist?

In met het voetspoor van z?n vader naar naar bediende Samuel de skilift op de op tv hoogstgelegen op tv piste van Zuid-Amerika. op Maar de uit gletsjers van Bolivia smelten. Vanuit in zijn raam kijkt op Samuel in nu uit op het dak van tijdens uit een veranderende wereld. Generaties het lang leefde zijn familie op tv in in de besneeuwde bergen, maar met al jaren van valt er geen sneeuw op meer. Terwijl op tv wetenschappers onheilspellende veranderingen meten en een analyseren, eert Samuel de een op oude geesten van de Andes en uit naar trekken de wolken traag voorbij. Regisseur tijdens Pieter Van Eecke werkte naar jaren in Zuid-Amerika op tv waar zijn aandacht uit voor op tv de klimaatverandering werd op tv gewekt door naar het verdwijnen van de gletsjers. ?Onze uit planeet snelt van in alarmerend tempo af uit op naar z?n ondergang. Klimaatexperts voorspellen dat uit de op tv bevolking van in de Andes daardoor van binnen 10 tot 20 jaar in geconfronteerd zal de worden met ernstige watertekorten. op Samuel is met een getuige tijdens van het eerste uur. uit De oude gletsjer een op de top in van zijn goddelijke van berg, de het Chacaltaya, is voor eeuwig verdwenen. Ondanks naar deze harde realiteit met de blijft Samuel de het steeds absurder wordende fantasie najagen door ooit de skipistes de van vroeger terug te de naar vinden.? Op de bergtop staat Samuels in spirituele visie naar in schril contrast met met het rationele het werk van tijdens de wetenschappers, die er nog van tijdens meer verdwaald lijken dan op Samuel. Pieter van Eecke ziet het die situatie uit als op een allegorie van de mensheid: op tv ondanks het de opvallende veranderingen slagen we er in niet de in de realiteit onder ogen een in te zien. Het orkest speelt op tv door, op tv maar de Titanic zinkt gestaag op verder.

juni 2020
15-11-2016 22:55

Docu: Samuel in the Clouds

2Doc: Samuel in the clouds - Samuel in the clouds

In het voetspoor van z?n vader bediende Samuel de skilift op de hoogstgelegen piste van Zuid-Amerika. Maar de gletsjers van Bolivia smelten. Vanuit zijn raam kijkt Samuel nu uit op het dak van een veranderende wereld. Generaties lang leefde...

2Doc: Samuel in the clouds gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Samuel in the clouds de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Samuel in the clouds bij 2Doc: Samuel in the clouds liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Samuel in the clouds. Heb je een uitzending van 2Doc: Samuel in the clouds gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Samuel in the clouds gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Samuel in the clouds? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Samuel in the clouds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-11-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!