Programma gemist?

In met het voetspoor van z?n vader door bediende op tv Samuel de skilift op de met hoogstgelegen piste tijdens van Zuid-Amerika. Maar het de gletsjers met van Bolivia de smelten. Vanuit zijn in raam kijkt Samuel nu uit in op het dak naar van een het veranderende wereld. Generaties lang leefde uit zijn familie met in de op besneeuwde bergen, maar al het jaren de valt er geen van sneeuw meer. Terwijl wetenschappers tijdens onheilspellende veranderingen op tv meten en analyseren, eert Samuel de tijdens oude op tv geesten van het de Andes en trekken de wolken het traag door voorbij. Regisseur Pieter Van een Eecke werkte jaren in in Zuid-Amerika waar naar zijn aandacht op tv voor de klimaatverandering werd een gewekt door het verdwijnen van uit de gletsjers. ?Onze van planeet snelt naar in alarmerend op tv tempo af op z?n op tv ondergang. uit Klimaatexperts voorspellen dat de bevolking van een de in Andes daardoor binnen 10 tot met 20 jaar geconfronteerd de zal worden met naar in ernstige watertekorten. Samuel is een getuige uit van van het eerste uur. tijdens De oude de gletsjer op de top van zijn in goddelijke berg, de van Chacaltaya, op is voor eeuwig verdwenen. Ondanks op tv deze harde met realiteit blijft Samuel uit de steeds een absurder wordende het fantasie najagen ooit de skipistes van het vroeger terug te door vinden.? door Op de de bergtop staat Samuels spirituele de visie in schril een contrast met het op tv rationele werk van de tijdens wetenschappers, een die er nog meer in verdwaald lijken dan Samuel. Pieter het van Eecke ziet van een die situatie als een door allegorie van de mensheid: ondanks op de tijdens opvallende veranderingen slagen we van er niet in de naar realiteit onder ogen naar van te zien. Het orkest de speelt door, tijdens maar de Titanic tijdens zinkt gestaag verder.

april 2021
15-11-2016 22:55

Docu: Samuel in the Clouds

2Doc: Samuel in the clouds - Samuel in the clouds

In het voetspoor van z?n vader bediende Samuel de skilift op de hoogstgelegen piste van Zuid-Amerika. Maar de gletsjers van Bolivia smelten. Vanuit zijn raam kijkt Samuel nu uit op het dak van een veranderende wereld. Generaties lang leefde...

2Doc: Samuel in the clouds gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Samuel in the clouds de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Samuel in the clouds bij 2Doc: Samuel in the clouds liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Samuel in the clouds. Heb je een uitzending van 2Doc: Samuel in the clouds gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Samuel in the clouds gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Samuel in the clouds? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Samuel in the clouds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-11-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!