Programma gemist?

In het uit voetspoor van van z?n vader een bediende Samuel de skilift in op de hoogstgelegen door piste van Zuid-Amerika. Maar op de gletsjers van op Bolivia smelten. Vanuit zijn het raam in kijkt Samuel nu uit op door het dak van uit een van veranderende wereld. op Generaties lang leefde in zijn familie in de besneeuwde een bergen, naar maar al jaren naar valt er geen op tv sneeuw meer. Terwijl wetenschappers op onheilspellende veranderingen meten en op analyseren, eert Samuel tijdens de oude geesten naar van de door Andes en trekken de wolken van het traag voorbij. Regisseur Pieter Van Eecke werkte door de jaren in Zuid-Amerika waar zijn op aandacht voor door de klimaatverandering van werd gewekt door de het verdwijnen van in de gletsjers. ?Onze planeet de snelt in alarmerend naar tempo af op in z?n ondergang. Klimaatexperts voorspellen dat de de bevolking van het de Andes door daardoor binnen op 10 tot 20 jaar geconfronteerd tijdens zal worden met door ernstige watertekorten. Samuel uit is in een getuige van uit het eerste uur. De een oude gletsjer naar op de top van zijn tijdens goddelijke naar berg, de het Chacaltaya, is voor eeuwig verdwenen. op tv Ondanks deze harde op realiteit blijft Samuel de naar steeds absurder wordende uit fantasie najagen ooit door de op tv skipistes van op tv vroeger terug te vinden.? Op op tv de bergtop staat van Samuels spirituele visie in op schril door contrast met een het rationele werk van de van wetenschappers, die er nog van meer uit verdwaald lijken dan Samuel. Pieter in de van Eecke ziet die met situatie als een allegorie tijdens van de mensheid: ondanks het uit de opvallende veranderingen slagen op we er niet in de op tv realiteit onder ogen uit het te zien. Het een orkest speelt door, maar op tv de Titanic tijdens zinkt gestaag verder.

februari 2020
15-11-2016 22:55

Docu: Samuel in the Clouds

2Doc: Samuel in the clouds - Samuel in the clouds

In het voetspoor van z?n vader bediende Samuel de skilift op de hoogstgelegen piste van Zuid-Amerika. Maar de gletsjers van Bolivia smelten. Vanuit zijn raam kijkt Samuel nu uit op het dak van een veranderende wereld. Generaties lang leefde...

2Doc: Samuel in the clouds gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Samuel in the clouds de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Samuel in the clouds bij 2Doc: Samuel in the clouds liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Samuel in the clouds. Heb je een uitzending van 2Doc: Samuel in the clouds gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Samuel in the clouds gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Samuel in the clouds? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Samuel in the clouds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-11-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!