Programma gemist?

KRO-NCRV 2Doc zendt naar vanavond tijdens de documentaire A Family de Affair uit. Regisseur uit Tom Fassaert won tijdens op het Nederlands Filmfestival uit uit van dit jaar het op tv Gouden Kalf uit voor deze lange op documentaire. Op zijn 30ste verjaardag de ontvangt Tom door Fassaert een geheimzinnige uitnodiging op tv van zijn 95-jarige grootmoeder op tv Marianne, een het vrouw die hij op tijdens dat moment alleen kent de van op tv mythes en door de overwegend negatieve op verhalen die zijn vader de hem verteld heeft. het Zij was een beroemd met fotomodel in de de jaren 50, een uit echte diva. tijdens Als moeder plaatste ze de haar twee op zoons in een kindertehuis op en emigreerde ze van door de één het op de andere de dag de naar Zuid-Afrika, ver uit weg van haar familie. Fassaert uit besluit in te gaan op tv op door haar uitnodiging, maar niet zonder zijn in camera mee uit te door nemen. Bij aankomst blijkt oma op nog steeds tijdens een femme de fatale, wiens obsessie het zich nu op door haar kleinzoon richt. Terwijl Tom van achter haar op façade probeert te komen, naar raakt hij met steeds dieper verstrengeld door in zijn van eigen familiegeschiedenis. Tom Fassaert het studeerde in 2006 af aan het de Filmacademie met de zijn korte documentaire Doel naar leeft. Zijn het eerste lange documentaire, De door de Engel van Doel, ging in 2011 op op de het filmfestival de van Berlijn in première waar het uit een eervolle vermelding in een kreeg en vervolgens voor in verschillende internationale filmfestivals geselecteerd tijdens werd. A Family door Affair, op tv waar Fassaert ruim 5 jaar naar aan heeft gewerkt, is de in zijn tweede lange documentaire. A uit Family Affair was van de openingsfilm op het IDFA de in 2015 tijdens en tijdens heeft daarna op meer van dan 50 met andere nationale en het internationale festivals gedraaid. van In Nederland trok A Family Affair een meer met dan 25.000 bioscoopbezoekers, van waarmee het de Kristallen Film naar status op tv bereikte. Ook is door de film in Amerikaanse naar bioscopen uitgebracht. Tot uit nu toe heeft A door Family Affair 13 naar awards gewonnen in door het van binnen- en buitenland, waaronder tijdens in 2016 met Het Gouden Kalf tijdens voor de beste lange de documentaire.

mei 2021
16-11-2016 20:00

Docu: A Family Affair

2Doc: A family affair - A family affair

KRO-NCRV 2Doc zendt vanavond de documentaire A Family Affair uit. Regisseur Tom Fassaert won op het Nederlands Filmfestival van dit jaar het Gouden Kalf voor deze lange documentaire. Op zijn 30ste verjaardag ontvangt Tom Fassaert een gehei...

2Doc: A family affair gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: A family affair de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: A family affair bij 2Doc: A family affair liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: A family affair. Heb je een uitzending van 2Doc: A family affair gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: A family affair gemist

Uitzending gemist van 2Doc: A family affair? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: A family affair kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-11-2016 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!