Programma gemist?

KRO-NCRV 2Doc zendt de vanavond een de documentaire A Family met Affair uit. het Regisseur Tom Fassaert won op in uit het Nederlands Filmfestival van dit de jaar het Gouden naar Kalf met voor deze lange met documentaire. Op zijn 30ste verjaardag ontvangt het Tom Fassaert een van geheimzinnige uitnodiging van van zijn in 95-jarige grootmoeder Marianne, een in vrouw die hij een op dat moment alleen kent uit van mythes in en de de overwegend negatieve uit verhalen die zijn van vader hem verteld heeft. Zij uit was een in beroemd fotomodel in door de jaren van 50, een echte een diva. Als moeder plaatste ze haar naar twee zoons de in een kindertehuis en de emigreerde ze van tijdens de één op naar de andere de dag naar op tv Zuid-Afrika, ver weg van haar op tv familie. Fassaert besluit de in te gaan het op haar uitnodiging, in maar niet zonder tijdens zijn camera mee door te nemen. Bij de aankomst op blijkt oma nog steeds een femme in fatale, wiens obsessie in zich van nu op haar kleinzoon naar richt. tijdens Terwijl Tom achter haar façade probeert uit op te komen, raakt hij steeds de dieper verstrengeld tijdens in zijn eigen familiegeschiedenis. Tom naar Fassaert studeerde in het 2006 naar af aan de Filmacademie met zijn tijdens korte documentaire door Doel op tv leeft. Zijn eerste lange uit documentaire, De Engel met van Doel, ging in een 2011 op met het filmfestival van Berlijn door in première waar het naar een eervolle naar vermelding het kreeg en vervolgens het voor verschillende internationale filmfestivals geselecteerd naar werd. A Family Affair, het waar Fassaert ruim door 5 jaar het aan heeft gewerkt, naar is op zijn tweede lange documentaire. A Family in Affair in was de openingsfilm met op het IDFA het in 2015 en heeft daarna op van door meer dan 50 andere nationale op tv en een internationale festivals gedraaid. op tv In Nederland trok op A Family Affair op tv meer dan 25.000 bioscoopbezoekers, de waarmee het in de Kristallen Film status bereikte. van Ook in is de film in Amerikaanse bioscopen in uitgebracht. Tot nu van toe uit heeft A Family Affair 13 met awards in gewonnen in het binnen- en naar buitenland, waaronder in met 2016 Het Gouden met Kalf voor de een op beste lange documentaire.

september 2020
16-11-2016 20:00

Docu: A Family Affair

2Doc: A family affair - A family affair

KRO-NCRV 2Doc zendt vanavond de documentaire A Family Affair uit. Regisseur Tom Fassaert won op het Nederlands Filmfestival van dit jaar het Gouden Kalf voor deze lange documentaire. Op zijn 30ste verjaardag ontvangt Tom Fassaert een gehei...

2Doc: A family affair gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: A family affair de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: A family affair bij 2Doc: A family affair liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: A family affair. Heb je een uitzending van 2Doc: A family affair gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: A family affair gemist

Uitzending gemist van 2Doc: A family affair? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: A family affair kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-11-2016 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!