Programma gemist?

KRO-NCRV door 2Doc zendt vanavond de de documentaire A Family Affair de uit. Regisseur op Tom Fassaert won naar op het Nederlands Filmfestival in van dit een jaar het een Gouden Kalf voor deze lange een documentaire. Op uit zijn 30ste verjaardag in ontvangt Tom Fassaert een geheimzinnige van op tv uitnodiging van zijn 95-jarige naar grootmoeder Marianne, een vrouw die in hij op dat van moment het alleen kent van mythes en door de overwegend de negatieve verhalen naar die zijn vader hem verteld de heeft. Zij tijdens was een van beroemd fotomodel in de op tv jaren 50, een een echte diva. Als het moeder plaatste ze met haar twee zoons in uit een kindertehuis een en op tv emigreerde ze van de één een op de andere dag met in naar Zuid-Afrika, ver weg van een haar uit familie. Fassaert besluit in te de gaan op haar van uitnodiging, maar niet zonder in zijn camera mee door te nemen. in Bij aankomst uit blijkt oma nog steeds een naar femme fatale, wiens de obsessie zich nu van op het haar kleinzoon richt. Terwijl Tom door achter haar façade op probeert door te komen, raakt hij met steeds dieper met verstrengeld in zijn eigen familiegeschiedenis. Tom van Fassaert door studeerde in 2006 af met aan de Filmacademie met naar zijn korte het documentaire Doel leeft. tijdens Zijn eerste door lange documentaire, De Engel van van Doel, ging in 2011 van op het naar filmfestival van op Berlijn in première waar de het een eervolle vermelding tijdens een kreeg en vervolgens op voor verschillende internationale filmfestivals de geselecteerd werd. A Family Affair, het waar op tv Fassaert ruim 5 van jaar aan heeft gewerkt, is op zijn tweede lange met documentaire. A Family Affair het was naar de openingsfilm op het het IDFA een in 2015 en een heeft daarna op uit meer dan 50 andere nationale en de internationale festivals van gedraaid. In een Nederland trok A Family Affair de meer dan op 25.000 op bioscoopbezoekers, waarmee het de door Kristallen Film status bereikte. de Ook is de een film uit in Amerikaanse bioscopen uitgebracht. Tot nu tijdens toe heeft A het Family Affair tijdens 13 awards gewonnen met in het in binnen- en buitenland, waaronder in de 2016 Het in Gouden een Kalf voor de beste lange tijdens documentaire.

september 2021
16-11-2016 20:00

Docu: A Family Affair

2Doc: A family affair - A family affair

KRO-NCRV 2Doc zendt vanavond de documentaire A Family Affair uit. Regisseur Tom Fassaert won op het Nederlands Filmfestival van dit jaar het Gouden Kalf voor deze lange documentaire. Op zijn 30ste verjaardag ontvangt Tom Fassaert een gehei...

2Doc: A family affair gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: A family affair de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: A family affair bij 2Doc: A family affair liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: A family affair. Heb je een uitzending van 2Doc: A family affair gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: A family affair gemist

Uitzending gemist van 2Doc: A family affair? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: A family affair kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-11-2016 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!