Programma gemist?

KRO-NCRV van 2Doc zendt vanavond de documentaire met A Family de Affair door uit. Regisseur Tom in Fassaert won op een het Nederlands Filmfestival op tv van dit jaar het Gouden Kalf op voor deze in lange een documentaire. Op zijn 30ste het verjaardag ontvangt Tom een Fassaert een geheimzinnige uitnodiging van zijn een 95-jarige grootmoeder Marianne, de een uit vrouw die uit hij op dat het moment alleen kent van mythes en naar de overwegend op tv negatieve verhalen die naar zijn vader hem in verteld heeft. Zij was uit een het beroemd fotomodel in de een jaren 50, een echte uit diva. in Als moeder plaatste ze uit haar met twee zoons in een kindertehuis de en emigreerde naar ze van de één het op de andere uit dag naar naar Zuid-Afrika, ver weg door van haar familie. Fassaert besluit het in de te gaan op haar uitnodiging, door maar tijdens niet zonder zijn het camera mee te nemen. uit Bij aankomst blijkt oma met nog steeds een femme het fatale, wiens obsessie tijdens zich nu op een haar kleinzoon richt. op tv Terwijl Tom achter uit haar façade probeert tijdens te naar komen, raakt hij steeds dieper op tv een verstrengeld in zijn eigen familiegeschiedenis. Tom naar Fassaert studeerde uit in 2006 af aan de naar Filmacademie met door zijn van korte documentaire Doel leeft. Zijn eerste op een lange documentaire, De Engel van op tv Doel, op tv ging in 2011 op de het filmfestival van door Berlijn in première met waar het een eervolle op tv vermelding de kreeg en vervolgens van voor verschillende internationale filmfestivals op geselecteerd werd. A tijdens Family Affair, met waar Fassaert ruim 5 de jaar aan heeft gewerkt, is op zijn tweede het lange documentaire. A op tv Family Affair de was de openingsfilm op het door IDFA in 2015 en op tv heeft daarna naar op meer dan door 50 andere nationale en uit internationale festivals een gedraaid. In in Nederland trok A Family met Affair meer dan 25.000 uit bioscoopbezoekers, waarmee het de de Kristallen door Film status bereikte. met Ook is door de film het in Amerikaanse bioscopen uitgebracht. Tot nu in toe heeft A van Family Affair 13 naar awards gewonnen in op het binnen- en met naar buitenland, waaronder in 2016 naar Het Gouden Kalf voor in de beste op tv lange documentaire.

januari 2021
16-11-2016 20:00

Docu: A Family Affair

2Doc: A family affair - A family affair

KRO-NCRV 2Doc zendt vanavond de documentaire A Family Affair uit. Regisseur Tom Fassaert won op het Nederlands Filmfestival van dit jaar het Gouden Kalf voor deze lange documentaire. Op zijn 30ste verjaardag ontvangt Tom Fassaert een gehei...

2Doc: A family affair gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: A family affair de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: A family affair bij 2Doc: A family affair liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: A family affair. Heb je een uitzending van 2Doc: A family affair gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: A family affair gemist

Uitzending gemist van 2Doc: A family affair? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: A family affair kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-11-2016 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!