Programma gemist?

KRO-NCRV het 2Doc zendt vanavond in de documentaire A tijdens Family Affair uit. Regisseur op Tom de Fassaert won op het Nederlands Filmfestival met van dit het jaar het een Gouden Kalf voor deze het lange documentaire. Op zijn het 30ste op verjaardag ontvangt Tom in Fassaert een geheimzinnige uitnodiging van zijn in 95-jarige grootmoeder Marianne, naar een het vrouw die met hij op dat moment door alleen kent van met mythes en de overwegend de negatieve verhalen op tv die zijn vader tijdens hem verteld heeft. de Zij was een op tv beroemd fotomodel in naar de jaren 50, een uit echte het diva. Als moeder plaatste naar ze haar twee in zoons in een door kindertehuis en emigreerde ze door van de één op op tv de in andere dag naar Zuid-Afrika, ver op tv weg van uit haar familie. Fassaert besluit in de te gaan op op tv het haar uitnodiging, maar de niet zonder zijn het camera mee te nemen. Bij de aankomst blijkt naar oma nog steeds een op tv femme fatale, wiens obsessie op tv zich op nu op haar kleinzoon naar richt. Terwijl Tom tijdens achter haar façade probeert de te komen, het raakt tijdens hij steeds dieper op tv verstrengeld in zijn eigen familiegeschiedenis. Tom van Fassaert tijdens studeerde in 2006 het af aan de in Filmacademie met zijn korte documentaire op tv Doel leeft. met Zijn eerste lange documentaire, van De Engel van uit Doel, ging door in 2011 op het een filmfestival van Berlijn uit in première naar waar het een eervolle vermelding in naar kreeg en vervolgens voor verschillende uit internationale filmfestivals door geselecteerd werd. een A Family Affair, waar Fassaert op tv ruim het 5 jaar aan heeft gewerkt, door is zijn tweede lange op documentaire. A met Family Affair was de openingsfilm door op op het IDFA in met 2015 en heeft daarna met op meer dan 50 van andere nationale in en internationale festivals gedraaid. uit In Nederland uit trok A Family Affair op tv uit meer dan 25.000 bioscoopbezoekers, op waarmee het de Kristallen met Film status bereikte. een Ook is de op film in Amerikaanse op tv bioscopen uit uitgebracht. Tot nu toe heeft het A Family Affair 13 door op tv awards gewonnen in het op binnen- en buitenland, waaronder de in in 2016 Het Gouden Kalf voor de van beste lange tijdens documentaire.

mei 2020
16-11-2016 20:00

Docu: A Family Affair

2Doc: A family affair - A family affair

KRO-NCRV 2Doc zendt vanavond de documentaire A Family Affair uit. Regisseur Tom Fassaert won op het Nederlands Filmfestival van dit jaar het Gouden Kalf voor deze lange documentaire. Op zijn 30ste verjaardag ontvangt Tom Fassaert een gehei...

2Doc: A family affair gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: A family affair de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: A family affair bij 2Doc: A family affair liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: A family affair. Heb je een uitzending van 2Doc: A family affair gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: A family affair gemist

Uitzending gemist van 2Doc: A family affair? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: A family affair kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-11-2016 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!