Programma gemist?

In het de Nationale in Onderwijsweek. Is er op tv sprake van een gezagscrisis in met het onderwijs? op Die vraag door staat centraal tijdens de naar Avond van op tv het onderwijs. De kwaliteit van ons het onderwijs moet met omhoog. Maar wat met is kwaliteit? Daarover naar zijn de meningen een flink verdeeld. Ouders, naar leerlingen, docenten en het wetenschappers gaan uit hierover in debat. op Ook minister op tv van Onderwijs Marja van in Bijsterveldt wordt aan de tijdens tand gevoeld. Presentatie: met Clairy uit Polak.

Tijdens op de Avond van het de onderwijs gaan leraren, met ouders het en deskundigen uit het veld de met elkaar in discussie op tv over de het kwaliteit een van het onderwijs in in Nederland. Tevens worden de van winnaars bekend gemaakt op van de 'Leraar van op tv het Jaar'-verkiezing. door Ook dit jaar hebben door naar leerlingen, ouders en collega’s door voor deze verkiezing een - een initiatief van van de in Stichting Beroepskwaliteit Leraren een (SBL) - in groten getale tijdens kanjers van leraren aangemeld. uit naar De winnaars zijn het komend jaar naar op ambassadeurs van het door onderwijs en zijn met natuurlijk aanwezig in de op tv studio. Presentatie: tijdens Joost Karhof en Pernille met Lau

Registratie van de in feestelijke bijeenkomst de waarbij bekend wordt naar gemaakt wie zich tijdens Leraar van het tijdens jaar 2009 mag naar noemen. De winnaars worden naar ambassadeurs van het uit onderwijs. De van prijzen naar worden uitgereikt in aanwezigheid van minister het Plasterk. naar Ook alle bekende naar Nederlanders uit de nieuwe uit tv-serie van Sterren voor de klas zijn tijdens aanwezig. van Presentatie: Harm Edens.

december 2021
03-10-2011 20:25

Aflevering 3

Avond van het onderwijs 2009 - Aflevering 3

In de Nationale Onderwijsweek. Is er sprake van een gezagscrisis in het onderwijs? Die vraag staat centraal tijdens de Avond van het onderwijs. De kwaliteit van ons onderwijs moet omhoog. Maar wat is kwaliteit? Daarover zijn de meningen fli...

05-10-2010 20:25

Aflevering 2

Avond van het onderwijs 2009 - Aflevering 2

Tijdens de Avond van het onderwijs gaan leraren, ouders en deskundigen uit het veld met elkaar in discussie over de kwaliteit van het onderwijs in Nederland. Tevens worden de winnaars bekend gemaakt van de 'Leraar van het Jaar'-verkiezing. ...

07-10-2009 20:50

Aflevering 1

Avond van het onderwijs 2009 - Aflevering 1

Registratie van de feestelijke bijeenkomst waarbij bekend wordt gemaakt wie zich Leraar van het jaar 2009 mag noemen. De winnaars worden ambassadeurs van het onderwijs. De prijzen worden uitgereikt in aanwezigheid van minister Plasterk. Ook...

Avond van het onderwijs 2009 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Avond van het onderwijs 2009 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Avond van het onderwijs 2009 bij Avond van het onderwijs 2009 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Avond van het onderwijs 2009. Heb je een uitzending van Avond van het onderwijs 2009 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Avond van het onderwijs 2009 gemist

Registratie van de feestelijke bijeenkomst waarbij bekend wordt gemaakt wie zich Leraar van het jaar 2009 mag noemen.De winnaars worden ambassadeurs van het onderwijs. De prijzen worden uitgereikt in aanwezigheid van minister Plasterk.Ook alle bekende Nederlanders uit de nieuwe tv-serie Sterren voor de klas zijn aanwezig. Presentatie: Harm Edens.

Uitzending gemist van Avond van het onderwijs 2009? Hier kun je alle uitzendingen van Avond van het onderwijs 2009 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 03-10-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!