Programma gemist?

In de de Nationale Onderwijsweek. Is naar er sprake in van een gezagscrisis in het van onderwijs? Die op vraag van staat centraal tijdens op de Avond van het tijdens onderwijs. De kwaliteit van met ons onderwijs moet de omhoog. Maar wat een is kwaliteit? Daarover tijdens zijn uit de meningen flink verdeeld. naar Ouders, leerlingen, docenten op tv en wetenschappers gaan hierover op in debat. Ook het minister van naar Onderwijs Marja het van Bijsterveldt wordt aan de tand door uit gevoeld. Presentatie: Clairy door Polak.

Tijdens op de Avond uit van het onderwijs gaan de leraren, ouders het en deskundigen uit het uit veld met in elkaar in discussie over de uit kwaliteit van het een onderwijs in Nederland. op Tevens worden de winnaars op bekend gemaakt de van uit de 'Leraar van naar het Jaar'-verkiezing. Ook dit jaar hebben de leerlingen, ouders en uit het collega’s voor deze op tv verkiezing - een initiatief van met de de Stichting Beroepskwaliteit Leraren (SBL) - met in op tv groten getale kanjers van de leraren aangemeld. naar De winnaars zijn het komend tijdens jaar ambassadeurs van het op tv naar onderwijs en zijn natuurlijk het aanwezig in de op studio. Presentatie: Joost Karhof het en Pernille naar Lau

Registratie van de met feestelijke bijeenkomst een waarbij bekend wordt met gemaakt wie zich Leraar tijdens een van het jaar 2009 mag noemen. de De winnaars van worden ambassadeurs van naar het onderwijs. een De prijzen de worden uitgereikt in aanwezigheid op van minister Plasterk. Ook alle door bekende Nederlanders uit de in de nieuwe tv-serie de Sterren voor de klas zijn de aanwezig. Presentatie: Harm op tv Edens.

juni 2021
03-10-2011 20:25

Aflevering 3

Avond van het onderwijs 2009 - Aflevering 3

In de Nationale Onderwijsweek. Is er sprake van een gezagscrisis in het onderwijs? Die vraag staat centraal tijdens de Avond van het onderwijs. De kwaliteit van ons onderwijs moet omhoog. Maar wat is kwaliteit? Daarover zijn de meningen fli...

05-10-2010 20:25

Aflevering 2

Avond van het onderwijs 2009 - Aflevering 2

Tijdens de Avond van het onderwijs gaan leraren, ouders en deskundigen uit het veld met elkaar in discussie over de kwaliteit van het onderwijs in Nederland. Tevens worden de winnaars bekend gemaakt van de 'Leraar van het Jaar'-verkiezing. ...

07-10-2009 20:50

Aflevering 1

Avond van het onderwijs 2009 - Aflevering 1

Registratie van de feestelijke bijeenkomst waarbij bekend wordt gemaakt wie zich Leraar van het jaar 2009 mag noemen. De winnaars worden ambassadeurs van het onderwijs. De prijzen worden uitgereikt in aanwezigheid van minister Plasterk. Ook...

Avond van het onderwijs 2009 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Avond van het onderwijs 2009 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Avond van het onderwijs 2009 bij Avond van het onderwijs 2009 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Avond van het onderwijs 2009. Heb je een uitzending van Avond van het onderwijs 2009 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Avond van het onderwijs 2009 gemist

Registratie van de feestelijke bijeenkomst waarbij bekend wordt gemaakt wie zich Leraar van het jaar 2009 mag noemen.De winnaars worden ambassadeurs van het onderwijs. De prijzen worden uitgereikt in aanwezigheid van minister Plasterk.Ook alle bekende Nederlanders uit de nieuwe tv-serie Sterren voor de klas zijn aanwezig. Presentatie: Harm Edens.

Uitzending gemist van Avond van het onderwijs 2009? Hier kun je alle uitzendingen van Avond van het onderwijs 2009 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 03-10-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!