Programma gemist?

In de de Nationale Onderwijsweek. op Is er sprake van een op gezagscrisis in op het onderwijs? tijdens Die vraag staat centraal uit tijdens de van Avond van het onderwijs. uit De kwaliteit van ons tijdens onderwijs tijdens moet omhoog. Maar door wat is kwaliteit? Daarover zijn in de meningen met flink verdeeld. Ouders, in leerlingen, met docenten en wetenschappers gaan hierover in met debat. Ook minister op van Onderwijs Marja met een van Bijsterveldt wordt aan de met tand gevoeld. Presentatie: Clairy door een Polak.

Tijdens de in Avond van het onderwijs het gaan leraren, op tv ouders en deskundigen uit een van het veld met elkaar in door discussie over de kwaliteit uit met van het onderwijs in Nederland. van Tevens worden tijdens de winnaars tijdens bekend gemaakt van met de 'Leraar van het Jaar'-verkiezing. een Ook in dit jaar hebben op leerlingen, ouders en collega’s de voor deze de verkiezing - een initiatief van van de naar Stichting Beroepskwaliteit Leraren (SBL) - in met groten getale op tv kanjers van leraren aangemeld. uit De naar winnaars zijn het tijdens komend jaar ambassadeurs van op tv het onderwijs door en zijn uit natuurlijk aanwezig in de studio. uit Presentatie: Joost Karhof en tijdens Pernille tijdens Lau

Registratie uit van de uit feestelijke bijeenkomst waarbij bekend wordt in gemaakt wie zich in Leraar van tijdens het jaar 2009 op tv mag noemen. De winnaars worden een ambassadeurs van het het op tv onderwijs. De prijzen op tv worden uitgereikt in de aanwezigheid van minister Plasterk. Ook een alle bekende Nederlanders naar uit de nieuwe tv-serie met Sterren voor op de met klas zijn aanwezig. Presentatie: Harm het Edens.

oktober 2020
03-10-2011 20:25

Aflevering 3

Avond van het onderwijs 2009 - Aflevering 3

In de Nationale Onderwijsweek. Is er sprake van een gezagscrisis in het onderwijs? Die vraag staat centraal tijdens de Avond van het onderwijs. De kwaliteit van ons onderwijs moet omhoog. Maar wat is kwaliteit? Daarover zijn de meningen fli...

05-10-2010 20:25

Aflevering 2

Avond van het onderwijs 2009 - Aflevering 2

Tijdens de Avond van het onderwijs gaan leraren, ouders en deskundigen uit het veld met elkaar in discussie over de kwaliteit van het onderwijs in Nederland. Tevens worden de winnaars bekend gemaakt van de 'Leraar van het Jaar'-verkiezing. ...

07-10-2009 20:50

Aflevering 1

Avond van het onderwijs 2009 - Aflevering 1

Registratie van de feestelijke bijeenkomst waarbij bekend wordt gemaakt wie zich Leraar van het jaar 2009 mag noemen. De winnaars worden ambassadeurs van het onderwijs. De prijzen worden uitgereikt in aanwezigheid van minister Plasterk. Ook...

Avond van het onderwijs 2009 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Avond van het onderwijs 2009 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Avond van het onderwijs 2009 bij Avond van het onderwijs 2009 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Avond van het onderwijs 2009. Heb je een uitzending van Avond van het onderwijs 2009 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Avond van het onderwijs 2009 gemist

Registratie van de feestelijke bijeenkomst waarbij bekend wordt gemaakt wie zich Leraar van het jaar 2009 mag noemen.De winnaars worden ambassadeurs van het onderwijs. De prijzen worden uitgereikt in aanwezigheid van minister Plasterk.Ook alle bekende Nederlanders uit de nieuwe tv-serie Sterren voor de klas zijn aanwezig. Presentatie: Harm Edens.

Uitzending gemist van Avond van het onderwijs 2009? Hier kun je alle uitzendingen van Avond van het onderwijs 2009 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 03-10-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!