Programma gemist?

In de een Nationale Onderwijsweek. Is de er naar sprake van een gezagscrisis in het het onderwijs? Die een vraag door staat centraal tijdens op tv de Avond van het onderwijs. De van kwaliteit van ons op tv met onderwijs moet omhoog. Maar wat is in kwaliteit? Daarover tijdens zijn de een meningen flink verdeeld. Ouders, in leerlingen, het docenten en wetenschappers gaan hierover op tv in debat. Ook minister in van op Onderwijs Marja van Bijsterveldt wordt van een aan de tand gevoeld. Presentatie: met Clairy van Polak.

Tijdens de in Avond van het onderwijs de gaan een leraren, ouders en deskundigen uit de het een veld met elkaar in een discussie tijdens over de kwaliteit van naar het onderwijs in Nederland. met Tevens in worden de winnaars uit bekend gemaakt van van de 'Leraar van het Jaar'-verkiezing. Ook de dit jaar hebben in leerlingen, ouders en op tv collega’s voor een deze in verkiezing - een initiatief van de naar Stichting Beroepskwaliteit Leraren naar (SBL) - in tijdens groten getale in kanjers van leraren aangemeld. op tv De winnaars zijn een het naar komend jaar ambassadeurs van tijdens het met onderwijs en zijn tijdens natuurlijk aanwezig in de de studio. Presentatie: Joost Karhof een en Pernille in Lau

Registratie van naar de in feestelijke bijeenkomst waarbij uit bekend wordt gemaakt in wie zich Leraar van tijdens het jaar 2009 mag noemen. uit De met winnaars worden ambassadeurs het van het onderwijs. op De prijzen worden uitgereikt een in aanwezigheid in van minister tijdens Plasterk. Ook alle bekende Nederlanders uit door de het nieuwe tv-serie op tv Sterren voor de klas uit zijn aanwezig. in Presentatie: Harm Edens.

februari 2021
03-10-2011 20:25

Aflevering 3

Avond van het onderwijs 2009 - Aflevering 3

In de Nationale Onderwijsweek. Is er sprake van een gezagscrisis in het onderwijs? Die vraag staat centraal tijdens de Avond van het onderwijs. De kwaliteit van ons onderwijs moet omhoog. Maar wat is kwaliteit? Daarover zijn de meningen fli...

05-10-2010 20:25

Aflevering 2

Avond van het onderwijs 2009 - Aflevering 2

Tijdens de Avond van het onderwijs gaan leraren, ouders en deskundigen uit het veld met elkaar in discussie over de kwaliteit van het onderwijs in Nederland. Tevens worden de winnaars bekend gemaakt van de 'Leraar van het Jaar'-verkiezing. ...

07-10-2009 20:50

Aflevering 1

Avond van het onderwijs 2009 - Aflevering 1

Registratie van de feestelijke bijeenkomst waarbij bekend wordt gemaakt wie zich Leraar van het jaar 2009 mag noemen. De winnaars worden ambassadeurs van het onderwijs. De prijzen worden uitgereikt in aanwezigheid van minister Plasterk. Ook...

Avond van het onderwijs 2009 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Avond van het onderwijs 2009 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Avond van het onderwijs 2009 bij Avond van het onderwijs 2009 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Avond van het onderwijs 2009. Heb je een uitzending van Avond van het onderwijs 2009 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Avond van het onderwijs 2009 gemist

Registratie van de feestelijke bijeenkomst waarbij bekend wordt gemaakt wie zich Leraar van het jaar 2009 mag noemen.De winnaars worden ambassadeurs van het onderwijs. De prijzen worden uitgereikt in aanwezigheid van minister Plasterk.Ook alle bekende Nederlanders uit de nieuwe tv-serie Sterren voor de klas zijn aanwezig. Presentatie: Harm Edens.

Uitzending gemist van Avond van het onderwijs 2009? Hier kun je alle uitzendingen van Avond van het onderwijs 2009 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 03-10-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!