Programma gemist?

In met de Nationale Onderwijsweek. Is er een sprake van een door gezagscrisis in in het de onderwijs? Die vraag staat tijdens centraal tijdens de Avond van tijdens het van onderwijs. De kwaliteit van een ons tijdens onderwijs moet omhoog. Maar wat tijdens is op kwaliteit? Daarover zijn de op meningen flink naar verdeeld. Ouders, leerlingen, uit docenten en wetenschappers gaan hierover naar in van debat. Ook minister van met Onderwijs Marja van Bijsterveldt een wordt aan van de tand gevoeld. Presentatie: Clairy een door Polak.

Tijdens een de Avond van het de onderwijs met gaan leraren, ouders en deskundigen uit naar het veld uit met elkaar in van discussie over de van kwaliteit van het onderwijs op in Nederland. Tevens van worden naar de winnaars bekend een gemaakt van de 'Leraar van van het van Jaar'-verkiezing. Ook dit jaar naar hebben leerlingen, ouders tijdens en collega’s voor deze op tv verkiezing een - een de initiatief van de Stichting Beroepskwaliteit Leraren met (SBL) uit - in de groten getale kanjers van leraren naar aangemeld. De in winnaars zijn het in komend jaar ambassadeurs van de het onderwijs en zijn door natuurlijk aanwezig in op tv de studio. Presentatie: naar het Joost Karhof en Pernille op tv Lau

Registratie van in de van feestelijke bijeenkomst waarbij bekend wordt gemaakt naar het wie zich Leraar van het naar jaar van 2009 mag noemen. het De winnaars worden ambassadeurs in van het een onderwijs. De prijzen worden uitgereikt in naar aanwezigheid van minister op Plasterk. Ook uit alle bekende met Nederlanders uit de van nieuwe tv-serie uit Sterren voor de klas een zijn aanwezig. in Presentatie: Harm Edens.

juli 2020
03-10-2011 20:25

Aflevering 3

Avond van het onderwijs 2009 - Aflevering 3

In de Nationale Onderwijsweek. Is er sprake van een gezagscrisis in het onderwijs? Die vraag staat centraal tijdens de Avond van het onderwijs. De kwaliteit van ons onderwijs moet omhoog. Maar wat is kwaliteit? Daarover zijn de meningen fli...

05-10-2010 20:25

Aflevering 2

Avond van het onderwijs 2009 - Aflevering 2

Tijdens de Avond van het onderwijs gaan leraren, ouders en deskundigen uit het veld met elkaar in discussie over de kwaliteit van het onderwijs in Nederland. Tevens worden de winnaars bekend gemaakt van de 'Leraar van het Jaar'-verkiezing. ...

07-10-2009 20:50

Aflevering 1

Avond van het onderwijs 2009 - Aflevering 1

Registratie van de feestelijke bijeenkomst waarbij bekend wordt gemaakt wie zich Leraar van het jaar 2009 mag noemen. De winnaars worden ambassadeurs van het onderwijs. De prijzen worden uitgereikt in aanwezigheid van minister Plasterk. Ook...

Avond van het onderwijs 2009 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Avond van het onderwijs 2009 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Avond van het onderwijs 2009 bij Avond van het onderwijs 2009 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Avond van het onderwijs 2009. Heb je een uitzending van Avond van het onderwijs 2009 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Avond van het onderwijs 2009 gemist

Registratie van de feestelijke bijeenkomst waarbij bekend wordt gemaakt wie zich Leraar van het jaar 2009 mag noemen.De winnaars worden ambassadeurs van het onderwijs. De prijzen worden uitgereikt in aanwezigheid van minister Plasterk.Ook alle bekende Nederlanders uit de nieuwe tv-serie Sterren voor de klas zijn aanwezig. Presentatie: Harm Edens.

Uitzending gemist van Avond van het onderwijs 2009? Hier kun je alle uitzendingen van Avond van het onderwijs 2009 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 03-10-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!