Programma gemist?

In de Nationale van Onderwijsweek. uit Is er sprake van op tv een gezagscrisis in met het onderwijs? Die uit vraag staat centraal uit tijdens de Avond uit van het onderwijs. De in kwaliteit op tv van ons van onderwijs moet omhoog. Maar het wat is naar kwaliteit? Daarover zijn de meningen met flink het verdeeld. Ouders, leerlingen, docenten en op wetenschappers een gaan hierover in debat. Ook door minister van Onderwijs op Marja van in Bijsterveldt wordt aan de in tand gevoeld. Presentatie: op Clairy op Polak.

Tijdens op tv de Avond van het door onderwijs gaan leraren, naar ouders in en deskundigen uit het op veld met elkaar in van discussie over de op tv kwaliteit van het onderwijs door in op Nederland. Tevens van worden de winnaars bekend gemaakt met van naar de 'Leraar van het Jaar'-verkiezing. Ook op dit jaar hebben op tv leerlingen, door ouders en collega’s voor deze door verkiezing - een op initiatief op tv van de Stichting Beroepskwaliteit op tv Leraren (SBL) op tv - in het groten getale kanjers van leraren in aangemeld. De winnaars uit zijn uit het komend jaar ambassadeurs van uit het van onderwijs en zijn natuurlijk aanwezig in een van de studio. Presentatie: tijdens Joost Karhof en Pernille tijdens Lau

Registratie van in de feestelijke bijeenkomst waarbij een op bekend wordt gemaakt wie zich Leraar van het van het jaar in 2009 mag noemen. De winnaars van worden ambassadeurs van het uit onderwijs. De met prijzen het worden uitgereikt in aanwezigheid tijdens van minister op tv Plasterk. Ook alle bekende Nederlanders uit de de nieuwe tv-serie op Sterren voor op tv de klas van zijn aanwezig. Presentatie: Harm het Edens.

december 2020
03-10-2011 20:25

Aflevering 3

Avond van het onderwijs 2009 - Aflevering 3

In de Nationale Onderwijsweek. Is er sprake van een gezagscrisis in het onderwijs? Die vraag staat centraal tijdens de Avond van het onderwijs. De kwaliteit van ons onderwijs moet omhoog. Maar wat is kwaliteit? Daarover zijn de meningen fli...

05-10-2010 20:25

Aflevering 2

Avond van het onderwijs 2009 - Aflevering 2

Tijdens de Avond van het onderwijs gaan leraren, ouders en deskundigen uit het veld met elkaar in discussie over de kwaliteit van het onderwijs in Nederland. Tevens worden de winnaars bekend gemaakt van de 'Leraar van het Jaar'-verkiezing. ...

07-10-2009 20:50

Aflevering 1

Avond van het onderwijs 2009 - Aflevering 1

Registratie van de feestelijke bijeenkomst waarbij bekend wordt gemaakt wie zich Leraar van het jaar 2009 mag noemen. De winnaars worden ambassadeurs van het onderwijs. De prijzen worden uitgereikt in aanwezigheid van minister Plasterk. Ook...

Avond van het onderwijs 2009 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Avond van het onderwijs 2009 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Avond van het onderwijs 2009 bij Avond van het onderwijs 2009 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Avond van het onderwijs 2009. Heb je een uitzending van Avond van het onderwijs 2009 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Avond van het onderwijs 2009 gemist

Registratie van de feestelijke bijeenkomst waarbij bekend wordt gemaakt wie zich Leraar van het jaar 2009 mag noemen.De winnaars worden ambassadeurs van het onderwijs. De prijzen worden uitgereikt in aanwezigheid van minister Plasterk.Ook alle bekende Nederlanders uit de nieuwe tv-serie Sterren voor de klas zijn aanwezig. Presentatie: Harm Edens.

Uitzending gemist van Avond van het onderwijs 2009? Hier kun je alle uitzendingen van Avond van het onderwijs 2009 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 03-10-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!