Programma gemist?

Robert en Katy het proberen door David, Ali en hun op tv kinderen van veiligheid te bieden, maar iedereen van maakt zich in zorgen om de naar oudste zoon Sam, die al door weken niet versch... naar Robert van en Katy proberen David, uit Ali de en hun kinderen in veiligheid te bieden in een hun huis, maar van iedereen maakt zich zorgen in om naar de oudste zoon het Sam, die al weken niet verschenen met is naar op de universiteit, de waar hij ook op tv woont.

Voormalig agent Robert op tv opent een op schuiladres in en moet een familie naar veilig zien te houden. de Als tijdens Robert wordt neergeschoten op tv en een getuige onder zijn naar hoede het vermoord wordt, stopt door hij met zijn werk bij de het politie. Hij op heeft het op tv er moeilijk mee en wil het rustiger aan een gaan doen. Hij en op tv zijn vrouw uit Katy besluiten door een gastverblijf te beginnen in van het indrukwekkende natuurgebied uit Lake District in een Engeland. DCI in Mark Maxwell, naar een oude vriend naar van Katy op tv en de oude collega van met Robert, komt bij ze het langs en vraagt uit ze of een ze het verblijf het als schuiladres kunnen naar gebruiken voor van de familie Blackwell. naar Ze zijn aangevallen door een het onbekende man, die de het nu jacht op ze maakt. Deze een nieuwe van situatie is confronterend voor Robert, een die vastberaden is met in deze keer zijn beschermelingen veilig op te houden. Hij begint tijdens tijdens zelf ook een onderzoek in naar de uit familie, die onderling veel geheimen blijkt tijdens te hebben. Hij uit ontdekt op ook meer over de de avond die uit een einde maakte aan zijn tijdens carrière als agent. De uit serie Safe uit House is in geschreven door door Michael Crompton, die uit ook een aantal met afleveringen van Silent Witness met schreef. Christopher van Eccleston speelt Robert, Marsha uit Thomason zijn in vrouw Katy en Paterson Joseph vertolkt een de in rol van Mark. Deze serie naar naar bestaat uit vier delen en is van de komende zaterdagen van te zien op door NPO naar 2.

mei 2021
26-11-2016 22:30

Detectives: Safe house

Detectives: Safe house - Detectives: Safe house

Robert en Katy proberen David, Ali en hun kinderen veiligheid te bieden, maar iedereen maakt zich zorgen om de oudste zoon Sam, die al weken niet versch... Robert en Katy proberen David, Ali en hun kinderen veiligheid te bieden in hun huis,...

19-11-2016 22:35

Nieuw: Safe House

Detectives: Safe house - Detectives: Safe house

Voormalig agent Robert opent een schuiladres en moet een familie veilig zien te houden. Als Robert wordt neergeschoten en een getuige onder zijn hoede vermoord wordt, stopt hij met zijn werk bij de politie. Hij heeft het er moeilijk mee en ...

Detectives: Safe house gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Safe house de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Safe house bij Detectives: Safe house liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Safe house. Heb je een uitzending van Detectives: Safe house gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Safe house gemist

Uitzending gemist van Detectives: Safe house? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Safe house kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-11-2016 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!