Programma gemist?

Robert en op tv Katy proberen David, door Ali en hun in kinderen in veiligheid te bieden, maar op iedereen maakt zich zorgen naar om de van oudste zoon Sam, die op al weken niet versch... in Robert op tv en Katy proberen David, Ali tijdens en hun kinderen een veiligheid te een bieden in hun huis, met maar iedereen op maakt zich naar zorgen om de op tv oudste zoon Sam, die al met weken niet verschenen een is op op de universiteit, waar hij door tijdens ook woont.

Voormalig naar agent Robert opent een schuiladres uit en uit moet een familie veilig uit zien te houden. Als op Robert wordt neergeschoten op tv en een getuige de onder zijn naar hoede vermoord met wordt, stopt naar hij met zijn de werk bij de naar politie. Hij heeft het er in moeilijk mee en wil de rustiger naar aan gaan doen. uit Hij en zijn een vrouw Katy besluiten met een gastverblijf te beginnen tijdens in het indrukwekkende het natuurgebied in Lake District in Engeland. DCI door Mark het Maxwell, een oude vriend op van Katy en de van oude collega de van Robert, komt bij ze op tv langs en uit vraagt ze uit of ze het verblijf van als tijdens schuiladres kunnen gebruiken in voor de familie Blackwell. op tv Ze zijn aangevallen het door een onbekende man, die een nu jacht op een ze maakt. met Deze nieuwe situatie is op confronterend de voor Robert, die vastberaden door is deze keer zijn de beschermelingen veilig een te houden. tijdens Hij begint zelf ook een in onderzoek naar in de familie, die tijdens onderling op tv veel geheimen blijkt te hebben. Hij tijdens ontdekt ook meer een over tijdens de avond die een door einde maakte aan op zijn een carrière als agent. De naar serie Safe House is geschreven door op tv Michael Crompton, tijdens die ook op een aantal afleveringen op van Silent Witness op schreef. Christopher Eccleston op tv speelt Robert, Marsha de Thomason zijn op tv vrouw Katy en Paterson Joseph naar vertolkt de naar rol van Mark. Deze serie een bestaat uit vier op tv delen met en is de komende zaterdagen een te zien tijdens op NPO tijdens 2.

september 2020
26-11-2016 22:30

Detectives: Safe house

Detectives: Safe house - Detectives: Safe house

Robert en Katy proberen David, Ali en hun kinderen veiligheid te bieden, maar iedereen maakt zich zorgen om de oudste zoon Sam, die al weken niet versch... Robert en Katy proberen David, Ali en hun kinderen veiligheid te bieden in hun huis,...

19-11-2016 22:35

Nieuw: Safe House

Detectives: Safe house - Detectives: Safe house

Voormalig agent Robert opent een schuiladres en moet een familie veilig zien te houden. Als Robert wordt neergeschoten en een getuige onder zijn hoede vermoord wordt, stopt hij met zijn werk bij de politie. Hij heeft het er moeilijk mee en ...

Detectives: Safe house gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Safe house de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Safe house bij Detectives: Safe house liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Safe house. Heb je een uitzending van Detectives: Safe house gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Safe house gemist

Uitzending gemist van Detectives: Safe house? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Safe house kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-11-2016 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!