Programma gemist?

Robert het en Katy proberen David, Ali het en hun kinderen het veiligheid tijdens te bieden, maar iedereen maakt de op zich zorgen om uit de oudste zoon Sam, een die al op weken niet versch... Robert tijdens en Katy proberen uit David, Ali en op tv hun kinderen veiligheid te bieden van in hun van huis, maar iedereen maakt door zich zorgen om op een de oudste zoon uit Sam, die al weken niet op verschenen is op de de universiteit, waar op tv hij ook in woont.

Voormalig agent op tv Robert opent een schuiladres uit en moet een het familie door veilig zien te houden. Als naar Robert wordt het neergeschoten en een de getuige met onder zijn hoede vermoord wordt, een stopt hij met zijn door werk bij de door politie. Hij heeft tijdens op het er moeilijk van mee en wil rustiger aan in gaan uit doen. Hij en zijn vrouw Katy met besluiten de een gastverblijf te beginnen in de het indrukwekkende door natuurgebied Lake District de in Engeland. DCI Mark met Maxwell, van een oude vriend van Katy door en de oude het collega het van Robert, het komt bij ze langs en op tv vraagt ze van of ze het verblijf als op tv schuiladres naar kunnen gebruiken de voor de familie de Blackwell. Ze zijn in aangevallen door een onbekende het man, die nu jacht naar op ze maakt. op tv Deze nieuwe met situatie is confronterend met voor Robert, die naar vastberaden is deze een keer zijn beschermelingen veilig te van houden. Hij de begint zelf ook op tv een onderzoek naar uit de familie, die in onderling veel geheimen op blijkt te hebben. uit Hij ontdekt ook uit meer over op de avond die een van einde maakte aan het zijn het carrière als agent. De serie Safe House van is geschreven door naar Michael Crompton, naar die ook een aantal van afleveringen tijdens van Silent de Witness schreef. Christopher door Eccleston speelt Robert, Marsha op tv Thomason zijn vrouw Katy en met van Paterson Joseph vertolkt de rol van het Mark. op Deze serie het bestaat uit vier delen en is tijdens de komende uit zaterdagen te zien in op NPO op 2.

juli 2021
26-11-2016 22:30

Detectives: Safe house

Detectives: Safe house - Detectives: Safe house

Robert en Katy proberen David, Ali en hun kinderen veiligheid te bieden, maar iedereen maakt zich zorgen om de oudste zoon Sam, die al weken niet versch... Robert en Katy proberen David, Ali en hun kinderen veiligheid te bieden in hun huis,...

19-11-2016 22:35

Nieuw: Safe House

Detectives: Safe house - Detectives: Safe house

Voormalig agent Robert opent een schuiladres en moet een familie veilig zien te houden. Als Robert wordt neergeschoten en een getuige onder zijn hoede vermoord wordt, stopt hij met zijn werk bij de politie. Hij heeft het er moeilijk mee en ...

Detectives: Safe house gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Safe house de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Safe house bij Detectives: Safe house liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Safe house. Heb je een uitzending van Detectives: Safe house gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Safe house gemist

Uitzending gemist van Detectives: Safe house? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Safe house kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-11-2016 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!