Programma gemist?

Robert en Katy naar proberen David, van Ali en hun kinderen de veiligheid te bieden, uit maar iedereen het maakt het zich zorgen om de oudste zoon de Sam, die al uit weken naar niet versch... Robert en Katy door proberen op David, Ali en naar hun kinderen veiligheid te bieden uit een in hun huis, maar iedereen maakt de zich het zorgen om de oudste met zoon Sam, die al de weken een niet verschenen met is op de in universiteit, waar hij door ook woont.

Voormalig van agent Robert opent een met schuiladres op en moet een het familie veilig zien te de houden. Als Robert wordt neergeschoten het en een getuige tijdens onder naar zijn hoede een vermoord wordt, stopt hij een met zijn werk de bij de politie. op Hij heeft het er moeilijk de mee tijdens en wil rustiger aan de gaan doen. Hij het en zijn het vrouw Katy besluiten op een gastverblijf te het beginnen in door het indrukwekkende natuurgebied Lake District in naar Engeland. DCI Mark in Maxwell, een oude van vriend van Katy een en de oude naar collega van de Robert, komt bij de ze langs en tijdens vraagt ze of ze uit een het verblijf als het schuiladres kunnen gebruiken voor de familie van Blackwell. uit Ze zijn aangevallen door een een onbekende man, op tv die nu jacht op uit in ze maakt. Deze nieuwe situatie van is confronterend voor de Robert, die uit vastberaden is deze keer zijn in beschermelingen op tv veilig te houden. Hij naar begint zelf ook een naar een onderzoek naar de familie, die uit onderling veel het geheimen blijkt te met hebben. Hij ontdekt ook door meer over tijdens de avond die naar een einde maakte aan zijn het carrière met als agent. De serie Safe op House is naar geschreven door Michael Crompton, een die ook een de aantal afleveringen van met Silent met Witness schreef. Christopher in Eccleston speelt Robert, Marsha door Thomason zijn vrouw de Katy en Paterson de Joseph vertolkt de rol van van Mark. Deze serie met bestaat uit vier het tijdens delen en is de komende zaterdagen het te zien op naar NPO met 2.

mei 2020
26-11-2016 22:30

Detectives: Safe house

Detectives: Safe house - Detectives: Safe house

Robert en Katy proberen David, Ali en hun kinderen veiligheid te bieden, maar iedereen maakt zich zorgen om de oudste zoon Sam, die al weken niet versch... Robert en Katy proberen David, Ali en hun kinderen veiligheid te bieden in hun huis,...

19-11-2016 22:35

Nieuw: Safe House

Detectives: Safe house - Detectives: Safe house

Voormalig agent Robert opent een schuiladres en moet een familie veilig zien te houden. Als Robert wordt neergeschoten en een getuige onder zijn hoede vermoord wordt, stopt hij met zijn werk bij de politie. Hij heeft het er moeilijk mee en ...

Detectives: Safe house gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Safe house de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Safe house bij Detectives: Safe house liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Safe house. Heb je een uitzending van Detectives: Safe house gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Safe house gemist

Uitzending gemist van Detectives: Safe house? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Safe house kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-11-2016 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!