Programma gemist?

Robert van en Katy proberen met David, Ali de en hun kinderen veiligheid met te bieden, maar iedereen het maakt zich zorgen op om de oudste op tv zoon Sam, het die al naar weken niet versch... van Robert en Katy proberen David, Ali op en het hun kinderen veiligheid op tv te bieden in het hun huis, maar iedereen maakt op tv met zich zorgen om de oudste zoon naar Sam, tijdens die al weken naar niet verschenen is op de op universiteit, waar hij het ook van woont.

Voormalig uit agent Robert opent een een schuiladres en moet uit een uit familie veilig zien te tijdens houden. Als Robert wordt tijdens neergeschoten een en een getuige onder zijn hoede de vermoord wordt, stopt het tijdens hij met zijn op tv werk bij de naar politie. Hij heeft het er moeilijk op tv op mee en wil op tv rustiger aan gaan doen. Hij en door zijn op tv vrouw Katy besluiten een gastverblijf op tijdens te beginnen in in het indrukwekkende natuurgebied het Lake District in Engeland. DCI een Mark uit Maxwell, een oude vriend van Katy het en de op tv oude collega van door Robert, de komt bij ze door langs en vraagt ze of ze een het een verblijf als schuiladres het kunnen gebruiken voor naar de familie Blackwell. op Ze zijn aangevallen in door een onbekende door man, die in nu jacht op ze naar maakt. Deze nieuwe situatie is een confronterend voor Robert, op tv die vastberaden is door deze keer door zijn naar beschermelingen veilig te houden. Hij begint in zelf ook een op tv onderzoek de naar de een familie, die onderling veel geheimen uit blijkt te hebben. tijdens Hij door ontdekt ook meer over op de avond die een op einde maakte aan een zijn carrière als met agent. De serie van Safe House tijdens is geschreven door door Michael Crompton, die ook een met aantal afleveringen van een Silent door Witness schreef. Christopher Eccleston speelt Robert, een Marsha Thomason uit zijn vrouw in Katy en naar Paterson Joseph vertolkt de rol naar van Mark. Deze op serie bestaat het uit vier delen naar en is de naar komende zaterdagen te op tv zien op NPO door 2.

november 2019
26-11-2016 22:30

Detectives: Safe house

Detectives: Safe house - Detectives: Safe house

Robert en Katy proberen David, Ali en hun kinderen veiligheid te bieden, maar iedereen maakt zich zorgen om de oudste zoon Sam, die al weken niet versch... Robert en Katy proberen David, Ali en hun kinderen veiligheid te bieden in hun huis,...

19-11-2016 22:35

Nieuw: Safe House

Detectives: Safe house - Detectives: Safe house

Voormalig agent Robert opent een schuiladres en moet een familie veilig zien te houden. Als Robert wordt neergeschoten en een getuige onder zijn hoede vermoord wordt, stopt hij met zijn werk bij de politie. Hij heeft het er moeilijk mee en ...

Detectives: Safe house gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Safe house de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Safe house bij Detectives: Safe house liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Safe house. Heb je een uitzending van Detectives: Safe house gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Safe house gemist

Uitzending gemist van Detectives: Safe house? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Safe house kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-11-2016 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!