Programma gemist?

Robert uit en Katy proberen David, Ali op en door hun kinderen veiligheid te op tv bieden, maar iedereen maakt uit zich in zorgen om de oudste zoon van Sam, de die al het weken niet versch... Robert en Katy in proberen door David, Ali en hun kinderen in veiligheid te bieden de in op tv hun huis, maar in iedereen maakt zich door zorgen om de oudste het zoon het Sam, die al weken niet door verschenen is in op de op tv universiteit, waar hij ook naar woont.

Voormalig het agent Robert opent de een schuiladres en moet op tv een familie veilig uit zien te houden. door Als Robert wordt neergeschoten een en een van getuige het onder zijn hoede met vermoord wordt, stopt hij met zijn op werk met bij de politie. Hij in heeft het met er moeilijk op tv mee en wil rustiger in aan gaan doen. naar Hij en zijn vrouw Katy uit besluiten naar een gastverblijf een te beginnen in het indrukwekkende de natuurgebied Lake District in in met Engeland. DCI Mark Maxwell, tijdens een oude vriend van op Katy en de oude een collega uit van Robert, komt op bij ze langs op tv en vraagt ze of ze met het verblijf als de schuiladres kunnen door gebruiken van voor de familie Blackwell. op Ze zijn aangevallen door de een het onbekende man, die nu jacht een op ze maakt. Deze naar nieuwe situatie is door confronterend voor Robert, met die vastberaden uit is deze keer op tv zijn beschermelingen veilig te naar tijdens houden. Hij begint naar zelf ook een uit onderzoek naar de van familie, die onderling veel naar geheimen blijkt met te hebben. Hij ontdekt ook tijdens meer over de uit avond die een door einde maakte met aan zijn carrière uit als agent. De serie Safe House met is het geschreven door Michael op Crompton, die de ook een aantal afleveringen de van Silent Witness een schreef. Christopher Eccleston speelt Robert, tijdens Marsha Thomason zijn met vrouw Katy naar en Paterson Joseph vertolkt in de rol van van Mark. uit Deze serie bestaat uit in vier een delen en is de komende zaterdagen een op tv te zien op NPO het 2.

januari 2021
26-11-2016 22:30

Detectives: Safe house

Detectives: Safe house - Detectives: Safe house

Robert en Katy proberen David, Ali en hun kinderen veiligheid te bieden, maar iedereen maakt zich zorgen om de oudste zoon Sam, die al weken niet versch... Robert en Katy proberen David, Ali en hun kinderen veiligheid te bieden in hun huis,...

19-11-2016 22:35

Nieuw: Safe House

Detectives: Safe house - Detectives: Safe house

Voormalig agent Robert opent een schuiladres en moet een familie veilig zien te houden. Als Robert wordt neergeschoten en een getuige onder zijn hoede vermoord wordt, stopt hij met zijn werk bij de politie. Hij heeft het er moeilijk mee en ...

Detectives: Safe house gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Safe house de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Safe house bij Detectives: Safe house liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Safe house. Heb je een uitzending van Detectives: Safe house gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Safe house gemist

Uitzending gemist van Detectives: Safe house? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Safe house kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-11-2016 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!