Programma gemist?

Uit meer dan tijdens het 1.100 inzendingen van Giels het Talentenjacht is het er een elftal overgebleven. uit Als team hebben zij naar de afgelopen maanden met veel workshops gehad, in masterclasses het van bekende artiesten, optredens en natuurlijk een vooral heel de veel eigen op tv muziek gemaakt. Met: Laura, Flemming, Luna het Mae, op tv Adam Hoek, Dos op tv Hermanos, Wander, Lotte door Walda, Naomi Snell, op tv Maya Shanti, Gabbi Lieve op tv en Joe naar Buck. Alles draait om het uit talent een en Giel Beelen naar geeft dit met talent een podium. In dit eenmalige naar programma zie je op hoe hun droom van werkelijkheid werd; van naar slaapkamer tot het Paradiso!

mei 2021
19-11-2016 22:05

Muziekspecial: Giels Talentenjacht

Giels Talentenjacht - Giels TalentenJacht

Uit meer dan 1.100 inzendingen van Giels Talentenjacht is er een elftal overgebleven. Als team hebben zij de afgelopen maanden veel workshops gehad, masterclasses van bekende artiesten, optredens en natuurlijk vooral heel veel eigen muziek ...

Giels Talentenjacht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Giels Talentenjacht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Giels Talentenjacht bij Giels Talentenjacht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Giels Talentenjacht. Heb je een uitzending van Giels Talentenjacht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Giels Talentenjacht gemist

Uitzending gemist van Giels Talentenjacht? Hier kun je alle uitzendingen van Giels Talentenjacht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-11-2016 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!