Programma gemist?

Uit tijdens meer dan 1.100 inzendingen van op tv Giels van Talentenjacht is er een elftal naar overgebleven. Als uit team hebben van zij de afgelopen maanden veel een het workshops gehad, masterclasses van bekende tijdens artiesten, optredens en natuurlijk uit vooral heel veel een eigen muziek op tv gemaakt. Met: op Laura, Flemming, Luna uit Mae, Adam Hoek, Dos van Hermanos, Wander, Lotte Walda, Naomi het naar Snell, Maya Shanti, Gabbi Lieve en op Joe naar Buck. Alles draait om in het talent en naar Giel met Beelen geeft dit een talent een podium. In dit eenmalige het programma zie je met in hoe hun droom werkelijkheid in werd; van slaapkamer tot met Paradiso!

juni 2020
19-11-2016 22:05

Muziekspecial: Giels Talentenjacht

Giels Talentenjacht - Giels TalentenJacht

Uit meer dan 1.100 inzendingen van Giels Talentenjacht is er een elftal overgebleven. Als team hebben zij de afgelopen maanden veel workshops gehad, masterclasses van bekende artiesten, optredens en natuurlijk vooral heel veel eigen muziek ...

Giels Talentenjacht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Giels Talentenjacht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Giels Talentenjacht bij Giels Talentenjacht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Giels Talentenjacht. Heb je een uitzending van Giels Talentenjacht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Giels Talentenjacht gemist

Uitzending gemist van Giels Talentenjacht? Hier kun je alle uitzendingen van Giels Talentenjacht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-11-2016 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!