Programma gemist?

Uit naar meer dan 1.100 inzendingen de van Giels Talentenjacht is in er een op elftal overgebleven. Als in team hebben zij de van op tv afgelopen maanden veel van workshops gehad, masterclasses door van bekende artiesten, optredens en natuurlijk een vooral heel veel op tv naar eigen muziek gemaakt. Met: Laura, in Flemming, Luna Mae, Adam Hoek, met Dos Hermanos, op tv Wander, Lotte Walda, Naomi in Snell, de Maya Shanti, Gabbi van Lieve en Joe Buck. Alles met draait om de het talent en Giel uit Beelen geeft dit een talent een de podium. uit In dit eenmalige programma de zie je hoe op hun droom werkelijkheid op tv werd; van slaapkamer tot tijdens Paradiso!

september 2021
19-11-2016 22:05

Muziekspecial: Giels Talentenjacht

Giels Talentenjacht - Giels TalentenJacht

Uit meer dan 1.100 inzendingen van Giels Talentenjacht is er een elftal overgebleven. Als team hebben zij de afgelopen maanden veel workshops gehad, masterclasses van bekende artiesten, optredens en natuurlijk vooral heel veel eigen muziek ...

Giels Talentenjacht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Giels Talentenjacht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Giels Talentenjacht bij Giels Talentenjacht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Giels Talentenjacht. Heb je een uitzending van Giels Talentenjacht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Giels Talentenjacht gemist

Uitzending gemist van Giels Talentenjacht? Hier kun je alle uitzendingen van Giels Talentenjacht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-11-2016 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!