Programma gemist?

Uit uit meer dan 1.100 inzendingen door van Giels uit Talentenjacht is er een in elftal overgebleven. Als een team hebben zij uit de uit afgelopen maanden veel workshops gehad, masterclasses het van bekende artiesten, de optredens en natuurlijk uit een vooral heel veel op tv eigen muziek gemaakt. Met: Laura, het Flemming, Luna met Mae, Adam Hoek, op Dos Hermanos, Wander, Lotte tijdens Walda, Naomi Snell, Maya in Shanti, Gabbi uit Lieve en Joe tijdens Buck. Alles draait om op het met talent en Giel in Beelen geeft dit naar talent een podium. In dit door eenmalige uit programma zie je door hoe hun droom werkelijkheid met werd; van slaapkamer tot in Paradiso!

januari 2021
19-11-2016 22:05

Muziekspecial: Giels Talentenjacht

Giels Talentenjacht - Giels TalentenJacht

Uit meer dan 1.100 inzendingen van Giels Talentenjacht is er een elftal overgebleven. Als team hebben zij de afgelopen maanden veel workshops gehad, masterclasses van bekende artiesten, optredens en natuurlijk vooral heel veel eigen muziek ...

Giels Talentenjacht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Giels Talentenjacht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Giels Talentenjacht bij Giels Talentenjacht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Giels Talentenjacht. Heb je een uitzending van Giels Talentenjacht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Giels Talentenjacht gemist

Uitzending gemist van Giels Talentenjacht? Hier kun je alle uitzendingen van Giels Talentenjacht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-11-2016 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!