Programma gemist?

Uit meer in dan het 1.100 inzendingen van Giels Talentenjacht is het er een elftal de naar overgebleven. Als team hebben zij met de afgelopen van maanden veel uit workshops gehad, masterclasses in van bekende artiesten, optredens en natuurlijk in uit vooral heel veel eigen muziek op gemaakt. Met: Laura, het Flemming, Luna Mae, Adam van Hoek, naar Dos Hermanos, Wander, Lotte op Walda, Naomi Snell, Maya met Shanti, Gabbi Lieve en door Joe het Buck. Alles de draait om het talent en Giel tijdens Beelen het geeft dit een talent een podium. In dit het eenmalige naar programma zie je hoe tijdens hun droom werkelijkheid het werd; van slaapkamer door tot Paradiso!

september 2020
19-11-2016 22:05

Muziekspecial: Giels Talentenjacht

Giels Talentenjacht - Giels TalentenJacht

Uit meer dan 1.100 inzendingen van Giels Talentenjacht is er een elftal overgebleven. Als team hebben zij de afgelopen maanden veel workshops gehad, masterclasses van bekende artiesten, optredens en natuurlijk vooral heel veel eigen muziek ...

Giels Talentenjacht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Giels Talentenjacht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Giels Talentenjacht bij Giels Talentenjacht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Giels Talentenjacht. Heb je een uitzending van Giels Talentenjacht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Giels Talentenjacht gemist

Uitzending gemist van Giels Talentenjacht? Hier kun je alle uitzendingen van Giels Talentenjacht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-11-2016 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!