Programma gemist?

Uit meer dan op 1.100 inzendingen tijdens van Giels Talentenjacht is naar er een elftal in overgebleven. Als op tv team hebben zij op tv de afgelopen maanden veel het workshops gehad, masterclasses in van bekende van artiesten, optredens en een natuurlijk vooral heel veel een eigen een muziek gemaakt. Met: van Laura, Flemming, Luna Mae, Adam Hoek, een Dos in Hermanos, Wander, Lotte Walda, Naomi de Snell, Maya tijdens Shanti, Gabbi van Lieve en Joe in Buck. Alles de draait om het talent tijdens en Giel Beelen geeft in dit talent op tv een podium. In een dit eenmalige programma zie je het hoe hun in droom in werkelijkheid werd; van slaapkamer tot uit Paradiso!

oktober 2021
19-11-2016 22:05

Muziekspecial: Giels Talentenjacht

Giels Talentenjacht - Giels TalentenJacht

Uit meer dan 1.100 inzendingen van Giels Talentenjacht is er een elftal overgebleven. Als team hebben zij de afgelopen maanden veel workshops gehad, masterclasses van bekende artiesten, optredens en natuurlijk vooral heel veel eigen muziek ...

Giels Talentenjacht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Giels Talentenjacht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Giels Talentenjacht bij Giels Talentenjacht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Giels Talentenjacht. Heb je een uitzending van Giels Talentenjacht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Giels Talentenjacht gemist

Uitzending gemist van Giels Talentenjacht? Hier kun je alle uitzendingen van Giels Talentenjacht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-11-2016 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!