Programma gemist?

Puber Rik Boskamp het meet met zichzelf en zijn onhandige met vader naar Paul na hun verhuizing het een nieuw imago aan een als de maffiose Boskampi's, in door om pestkoppen af naar te schrikken. Rik Boskamp heeft een een vader die als met kundige doch sullige door een boekhouder heel slecht nee kan het zeggen. Dat op tv hij door buurtkinderen en collega's de flink wordt van gepest, het maakt ook Rik op tot doelwit. Maar wanneer pa voor op tv de een promotie moet op tv verhuizen, ziet Rik een kans in op een schone naar lei, met een nieuw met imago: als van maffioso. Daarop ruilt uit krullebol Rik Boskamp z'n met met ribbroek voor een spijkerbroek, wit naar T-shirt, zwartleren jack en het opgeföhnde op blonde kuif. een Als Rikkie Boskampi geniet hij voortaan de de reputatie uit van van 'Italiaanse' linkmiegel.

Puber de Rik Boskamp meet zichzelf op en zijn onhandige vader op tv tijdens Paul na hun verhuizing uit een nieuw imago van aan als de maffiose naar Boskampi's, om pestkoppen af de te schri... Rik het Boskamp heeft het een op vader die als kundige doch op tv sullige boekhouder de heel slecht nee van kan zeggen. Dat hij door het buurtkinderen en collega's het flink het wordt gepest, maakt ook naar Rik tot doelwit. Maar door wanneer de pa voor een op promotie moet verhuizen, ziet Rik de een kans op de een met schone lei, met een nieuw van imago: als maffioso. het Daarop ruilt krullebol een Rik Boskamp z'n met op tv ribbroek voor een spijkerbroek, wit in T-shirt, zwartleren het jack en opgeföhnde het blonde kuif. een Als Rikkie Boskampi geniet hij voortaan van het de reputatie van op 'Italiaanse' linkmiegel.

oktober 2019
20-02-2017 15:30

Boskampi's

Boskampi's - Boskampi's

Puber Rik Boskamp meet zichzelf en zijn onhandige vader Paul na hun verhuizing een nieuw imago aan als de maffiose Boskampi's, om pestkoppen af te schrikken. Rik Boskamp heeft een vader die als kundige doch sullige boekhouder heel slecht ne...

20-11-2016 09:00

Boskampi's

Boskampi's - Boskampi's

Puber Rik Boskamp meet zichzelf en zijn onhandige vader Paul na hun verhuizing een nieuw imago aan als de maffiose Boskampi's, om pestkoppen af te schri... Rik Boskamp heeft een vader die als kundige doch sullige boekhouder heel slecht nee ...

Boskampi's gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boskampi's de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boskampi's bij Boskampi's liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boskampi's. Heb je een uitzending van Boskampi's gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boskampi's gemist

Uitzending gemist van Boskampi's? Hier kun je alle uitzendingen van Boskampi's kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 20-02-2017 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!