Programma gemist?

Puber het Rik Boskamp meet zichzelf uit en zijn onhandige het vader Paul op tv na hun op tv verhuizing een nieuw imago uit aan als de maffiose door Boskampi's, om in pestkoppen af naar te schrikken. Rik Boskamp heeft een in vader die als het kundige doch de sullige het boekhouder heel slecht nee door kan zeggen. Dat hij met door buurtkinderen met en collega's flink wordt op tv gepest, maakt ook Rik in een tot doelwit. Maar wanneer pa voor van een naar promotie moet een verhuizen, ziet Rik een een kans op van een schone lei, het met een nieuw imago: als in maffioso. Daarop ruilt van krullebol Rik Boskamp z'n de ribbroek voor een naar spijkerbroek, door wit T-shirt, op tv zwartleren jack en opgeföhnde een blonde kuif. Als op tv Rikkie Boskampi tijdens geniet hij voortaan tijdens de reputatie van op tv 'Italiaanse' linkmiegel.

Puber Rik door Boskamp meet een zichzelf en zijn naar onhandige vader een Paul na hun verhuizing de een nieuw imago naar aan als de maffiose in Boskampi's, om tijdens pestkoppen af te een schri... Rik naar Boskamp heeft een in vader die als kundige doch in sullige boekhouder heel op tv slecht nee een kan zeggen. Dat hij uit door buurtkinderen en collega's van flink wordt door gepest, maakt ook Rik van uit tot doelwit. Maar wanneer in pa voor naar een promotie moet van verhuizen, ziet Rik de een kans op een schone met lei, van met een nieuw imago: als de maffioso. Daarop op tv ruilt krullebol Rik een Boskamp z'n ribbroek op tv voor een spijkerbroek, wit T-shirt, de zwartleren de jack en opgeföhnde blonde kuif. het Als Rikkie Boskampi in geniet hij voortaan de de reputatie van het 'Italiaanse' tijdens linkmiegel.

januari 2021
20-02-2017 15:30

Boskampi's

Boskampi's - Boskampi's

Puber Rik Boskamp meet zichzelf en zijn onhandige vader Paul na hun verhuizing een nieuw imago aan als de maffiose Boskampi's, om pestkoppen af te schrikken. Rik Boskamp heeft een vader die als kundige doch sullige boekhouder heel slecht ne...

20-11-2016 09:00

Boskampi's

Boskampi's - Boskampi's

Puber Rik Boskamp meet zichzelf en zijn onhandige vader Paul na hun verhuizing een nieuw imago aan als de maffiose Boskampi's, om pestkoppen af te schri... Rik Boskamp heeft een vader die als kundige doch sullige boekhouder heel slecht nee ...

Boskampi's gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boskampi's de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boskampi's bij Boskampi's liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boskampi's. Heb je een uitzending van Boskampi's gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boskampi's gemist

Uitzending gemist van Boskampi's? Hier kun je alle uitzendingen van Boskampi's kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 20-02-2017 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!