Programma gemist?

Puber op Rik Boskamp meet zichzelf uit en zijn onhandige tijdens vader Paul naar na hun het verhuizing een nieuw imago aan als tijdens de maffiose Boskampi's, in om pestkoppen de af te door schrikken. Rik op Boskamp heeft een vader die in als kundige doch sullige de boekhouder heel door slecht nee kan op zeggen. Dat hij door op buurtkinderen en collega's op flink het wordt gepest, op maakt ook Rik met tot doelwit. Maar wanneer op pa voor een promotie uit moet verhuizen, ziet Rik door met een kans op een schone lei, door in met een nieuw imago: als maffioso. met Daarop ruilt krullebol op Rik Boskamp naar z'n ribbroek voor een uit spijkerbroek, wit op T-shirt, zwartleren tijdens jack en opgeföhnde van blonde kuif. met Als Rikkie Boskampi geniet hij voortaan op de reputatie door van van 'Italiaanse' linkmiegel.

Puber uit Rik Boskamp meet zichzelf en van zijn onhandige vader uit het Paul na hun verhuizing een nieuw in imago aan op tv als de maffiose Boskampi's, van om pestkoppen een af te een schri... Rik Boskamp heeft een naar vader die als het kundige doch het sullige in boekhouder heel slecht nee op tv kan zeggen. door Dat hij door buurtkinderen in en collega's flink wordt gepest, met maakt uit ook Rik op tv tot doelwit. Maar wanneer pa voor in een het promotie moet naar verhuizen, ziet Rik een kans op een een schone lei, het met van een nieuw imago: als maffioso. met Daarop ruilt uit krullebol Rik Boskamp tijdens z'n met ribbroek voor een spijkerbroek, in wit T-shirt, zwartleren jack en met op tv opgeföhnde blonde kuif. Als Rikkie met Boskampi geniet hij met voortaan de reputatie een van 'Italiaanse' uit linkmiegel.

juli 2021
20-02-2017 15:30

Boskampi's

Boskampi's - Boskampi's

Puber Rik Boskamp meet zichzelf en zijn onhandige vader Paul na hun verhuizing een nieuw imago aan als de maffiose Boskampi's, om pestkoppen af te schrikken. Rik Boskamp heeft een vader die als kundige doch sullige boekhouder heel slecht ne...

20-11-2016 09:00

Boskampi's

Boskampi's - Boskampi's

Puber Rik Boskamp meet zichzelf en zijn onhandige vader Paul na hun verhuizing een nieuw imago aan als de maffiose Boskampi's, om pestkoppen af te schri... Rik Boskamp heeft een vader die als kundige doch sullige boekhouder heel slecht nee ...

Boskampi's gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boskampi's de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boskampi's bij Boskampi's liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boskampi's. Heb je een uitzending van Boskampi's gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boskampi's gemist

Uitzending gemist van Boskampi's? Hier kun je alle uitzendingen van Boskampi's kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 20-02-2017 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!