Programma gemist?

Puber met Rik Boskamp meet zichzelf en de zijn onhandige het vader Paul een na hun verhuizing een een nieuw imago op tv aan als de maffiose Boskampi's, met om pestkoppen af van te op tv schrikken. Rik Boskamp heeft de een vader die het als een kundige doch sullige boekhouder heel slecht uit van nee kan zeggen. op tv Dat hij door naar buurtkinderen en collega's met flink wordt gepest, maakt ook Rik met door tot doelwit. Maar wanneer pa door voor een van promotie moet verhuizen, ziet Rik op tv een kans op op op een schone lei, met een nieuw een imago: als maffioso. door met Daarop ruilt krullebol Rik Boskamp de z'n ribbroek voor een in spijkerbroek, wit het T-shirt, naar zwartleren jack en opgeföhnde blonde een kuif. van Als Rikkie Boskampi geniet hij voortaan het de reputatie op tv van het 'Italiaanse' linkmiegel.

Puber met Rik Boskamp meet zichzelf in en zijn onhandige vader de Paul na hun de een verhuizing een nieuw in imago aan als de maffiose op tv Boskampi's, om pestkoppen het af te schri... Rik van Boskamp heeft een uit een vader die als de kundige doch sullige boekhouder heel met slecht nee kan zeggen. het Dat hij door tijdens buurtkinderen en collega's op tv flink wordt op tv gepest, maakt ook tijdens Rik tot doelwit. naar Maar door wanneer pa voor de een promotie moet verhuizen, naar ziet Rik een kans op tijdens in een schone lei, met naar een nieuw imago: als maffioso. in Daarop ruilt krullebol tijdens Rik Boskamp door z'n een ribbroek voor een op tv spijkerbroek, wit T-shirt, zwartleren de jack en opgeföhnde blonde kuif. op tv Als Rikkie Boskampi tijdens met geniet hij voortaan de reputatie op van naar 'Italiaanse' linkmiegel.

mei 2021
20-02-2017 15:30

Boskampi's

Boskampi's - Boskampi's

Puber Rik Boskamp meet zichzelf en zijn onhandige vader Paul na hun verhuizing een nieuw imago aan als de maffiose Boskampi's, om pestkoppen af te schrikken. Rik Boskamp heeft een vader die als kundige doch sullige boekhouder heel slecht ne...

20-11-2016 09:00

Boskampi's

Boskampi's - Boskampi's

Puber Rik Boskamp meet zichzelf en zijn onhandige vader Paul na hun verhuizing een nieuw imago aan als de maffiose Boskampi's, om pestkoppen af te schri... Rik Boskamp heeft een vader die als kundige doch sullige boekhouder heel slecht nee ...

Boskampi's gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boskampi's de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boskampi's bij Boskampi's liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boskampi's. Heb je een uitzending van Boskampi's gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boskampi's gemist

Uitzending gemist van Boskampi's? Hier kun je alle uitzendingen van Boskampi's kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 20-02-2017 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!