Programma gemist?

Puber Rik met Boskamp het meet zichzelf en zijn tijdens onhandige vader Paul na hun in uit verhuizing een nieuw imago aan als door de van maffiose Boskampi's, door om pestkoppen af te schrikken. Rik de van Boskamp heeft een vader die een als kundige in doch sullige boekhouder heel het slecht nee kan zeggen. het met Dat hij door het buurtkinderen en collega's flink op tv wordt gepest, maakt het ook Rik tot doelwit. Maar de wanneer pa van voor een uit promotie moet verhuizen, ziet Rik uit een kans op in op een schone lei, met een nieuw op de imago: als maffioso. met Daarop ruilt krullebol Rik uit Boskamp z'n ribbroek op voor een een spijkerbroek, wit T-shirt, zwartleren op jack en in opgeföhnde blonde kuif. Als Rikkie Boskampi het geniet met hij voortaan de reputatie op tv van 'Italiaanse' door linkmiegel.

Puber Rik Boskamp op meet tijdens zichzelf en de zijn onhandige vader Paul na uit hun verhuizing een nieuw een imago aan als op tv de maffiose Boskampi's, op tv van om pestkoppen af te schri... een Rik Boskamp heeft uit een een vader die als kundige doch op sullige van boekhouder heel slecht nee kan met zeggen. Dat tijdens hij door naar buurtkinderen en collega's flink wordt de gepest, maakt ook Rik een tot doelwit. Maar een wanneer pa voor de een van promotie moet verhuizen, in ziet Rik met een kans op een schone uit lei, met een nieuw een imago: als in maffioso. Daarop ruilt op tv krullebol Rik Boskamp z'n op ribbroek voor met een spijkerbroek, de wit T-shirt, zwartleren naar jack en op tv opgeföhnde blonde kuif. op Als Rikkie Boskampi in geniet hij voortaan de reputatie naar van 'Italiaanse' van linkmiegel.

september 2020
20-02-2017 15:30

Boskampi's

Boskampi's - Boskampi's

Puber Rik Boskamp meet zichzelf en zijn onhandige vader Paul na hun verhuizing een nieuw imago aan als de maffiose Boskampi's, om pestkoppen af te schrikken. Rik Boskamp heeft een vader die als kundige doch sullige boekhouder heel slecht ne...

20-11-2016 09:00

Boskampi's

Boskampi's - Boskampi's

Puber Rik Boskamp meet zichzelf en zijn onhandige vader Paul na hun verhuizing een nieuw imago aan als de maffiose Boskampi's, om pestkoppen af te schri... Rik Boskamp heeft een vader die als kundige doch sullige boekhouder heel slecht nee ...

Boskampi's gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boskampi's de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boskampi's bij Boskampi's liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boskampi's. Heb je een uitzending van Boskampi's gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boskampi's gemist

Uitzending gemist van Boskampi's? Hier kun je alle uitzendingen van Boskampi's kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 20-02-2017 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!