Programma gemist?

Puber tijdens Rik Boskamp meet zichzelf tijdens en zijn door onhandige vader Paul na tijdens hun verhuizing een het nieuw het imago aan als met de maffiose Boskampi's, op tv om pestkoppen af te schrikken. naar Rik Boskamp heeft een op naar vader die als kundige op doch sullige boekhouder heel slecht tijdens op nee kan zeggen. Dat tijdens hij door buurtkinderen van en collega's flink wordt tijdens gepest, in maakt ook Rik tot doelwit. Maar naar wanneer pa door voor een promotie moet van verhuizen, de ziet Rik een op kans op een schone lei, tijdens een met een nieuw imago: in als maffioso. Daarop naar ruilt krullebol Rik Boskamp z'n op tv van ribbroek voor een spijkerbroek, wit in T-shirt, tijdens zwartleren jack en opgeföhnde blonde kuif. in door Als Rikkie Boskampi geniet tijdens hij voortaan de van reputatie van 'Italiaanse' op linkmiegel.

Puber in Rik Boskamp meet zichzelf een en zijn onhandige vader op tv in Paul na hun de verhuizing een nieuw imago aan het als de maffiose op Boskampi's, om pestkoppen op tv af te de schri... Rik Boskamp heeft een in het vader die als tijdens kundige doch sullige van boekhouder heel slecht nee op tv kan zeggen. Dat hij tijdens door buurtkinderen en op tv collega's flink van wordt gepest, maakt ook het Rik tot het doelwit. Maar wanneer naar pa voor een op tv promotie moet verhuizen, ziet Rik in een kans op de een schone in lei, met met een nieuw imago: als het maffioso. Daarop ruilt tijdens krullebol tijdens Rik Boskamp z'n ribbroek naar voor een uit spijkerbroek, wit T-shirt, zwartleren jack en door opgeföhnde op tv blonde kuif. uit Als Rikkie Boskampi geniet de hij voortaan naar de reputatie van 'Italiaanse' door linkmiegel.

juni 2020
20-02-2017 15:30

Boskampi's

Boskampi's - Boskampi's

Puber Rik Boskamp meet zichzelf en zijn onhandige vader Paul na hun verhuizing een nieuw imago aan als de maffiose Boskampi's, om pestkoppen af te schrikken. Rik Boskamp heeft een vader die als kundige doch sullige boekhouder heel slecht ne...

20-11-2016 09:00

Boskampi's

Boskampi's - Boskampi's

Puber Rik Boskamp meet zichzelf en zijn onhandige vader Paul na hun verhuizing een nieuw imago aan als de maffiose Boskampi's, om pestkoppen af te schri... Rik Boskamp heeft een vader die als kundige doch sullige boekhouder heel slecht nee ...

Boskampi's gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boskampi's de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boskampi's bij Boskampi's liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boskampi's. Heb je een uitzending van Boskampi's gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boskampi's gemist

Uitzending gemist van Boskampi's? Hier kun je alle uitzendingen van Boskampi's kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 20-02-2017 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!