Programma gemist?

Puber Rik een Boskamp meet zichzelf in en zijn onhandige vader een Paul na hun door met verhuizing een nieuw imago aan als een de een maffiose Boskampi's, in om pestkoppen af te schrikken. in Rik Boskamp heeft een naar vader een die als op kundige doch sullige boekhouder heel op tv slecht nee in kan zeggen. Dat hij uit door buurtkinderen en de collega's uit flink wordt gepest, met maakt ook Rik tot doelwit. door Maar wanneer de pa voor in een promotie moet verhuizen, ziet een Rik een kans tijdens op een schone de lei, met een een nieuw naar imago: als maffioso. Daarop een ruilt krullebol Rik naar Boskamp z'n op tv ribbroek voor een spijkerbroek, de wit T-shirt, zwartleren jack uit en opgeföhnde blonde uit kuif. Als Rikkie de Boskampi geniet hij voortaan van de reputatie met van 'Italiaanse' op tv linkmiegel.

Puber door Rik Boskamp van meet zichzelf en zijn een onhandige vader Paul na hun tijdens op verhuizing een nieuw op tv imago aan als naar de maffiose Boskampi's, om door pestkoppen af te schri... in Rik Boskamp heeft een op tv het vader die als uit kundige doch sullige uit boekhouder heel slecht nee kan zeggen. in Dat hij door door uit buurtkinderen en collega's het flink wordt gepest, maakt op tv ook Rik tot doelwit. de Maar het wanneer pa voor een van promotie moet verhuizen, ziet op tv Rik een kans op tv op naar een schone lei, met naar een nieuw in imago: als maffioso. Daarop ruilt krullebol op tv Rik Boskamp z'n in ribbroek een voor een spijkerbroek, op tv wit T-shirt, van zwartleren jack en opgeföhnde in blonde kuif. Als door Rikkie Boskampi een geniet hij voortaan de tijdens reputatie van 'Italiaanse' het linkmiegel.

december 2019
20-02-2017 15:30

Boskampi's

Boskampi's - Boskampi's

Puber Rik Boskamp meet zichzelf en zijn onhandige vader Paul na hun verhuizing een nieuw imago aan als de maffiose Boskampi's, om pestkoppen af te schrikken. Rik Boskamp heeft een vader die als kundige doch sullige boekhouder heel slecht ne...

20-11-2016 09:00

Boskampi's

Boskampi's - Boskampi's

Puber Rik Boskamp meet zichzelf en zijn onhandige vader Paul na hun verhuizing een nieuw imago aan als de maffiose Boskampi's, om pestkoppen af te schri... Rik Boskamp heeft een vader die als kundige doch sullige boekhouder heel slecht nee ...

Boskampi's gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boskampi's de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boskampi's bij Boskampi's liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boskampi's. Heb je een uitzending van Boskampi's gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boskampi's gemist

Uitzending gemist van Boskampi's? Hier kun je alle uitzendingen van Boskampi's kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 20-02-2017 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!