Programma gemist?

05:45),Wat met zijn de voorwaarden van leven? in de Wetenschappers varen nogmaals Darwins tocht het rond de het wereld om het leven een te bestuderen. op Met: levenskenmerken, van fotosynthese, evolutie, kringloop op en verbranding.

05:30),Tegenwoordig vinden reizigers op tv tijdens de weg dankzij satellieten de om de de aarde. Aan de orde komen: tijdens communicatie, satellieten, tijdens elektrische signalen, internet, golven, ontwikkeling door in communicatie en navigatie.

05:15),Tegenwoordig worden er tijdens regelmatig spaceshuttles gelanceerd door en iedereen kan een op de aarde vanuit de de ruimte bekijken naar via Google Maps. Een raket wordt op altijd dicht bij naar de uit evenaar gelanceerd.

05:00),Hoe ontstaan buien tijdens en de bliksem en wat tijdens doe je als je tijdens in door noodweer terechtkomt? Via internet de kunnen we op de buienradar op zelf een uit bui zien op tv aankomen.

Wat zijn een de voorwaarden naar van leven? Wetenschappers varen nogmaals tijdens Darwins tocht rond op de de wereld om de het leven te bestuderen. Met: van levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, de kringloop en de verbranding.

Tegenwoordig vinden in reizigers de weg dankzij op tv satellieten op tv om de aarde. Aan met de orde komen: communicatie, uit satellieten, elektrische signalen, op internet, golven, ontwikkeling van communicatie en met navigatie.

Tegenwoordig worden er in regelmatig spaceshuttles in gelanceerd een en iedereen kan tijdens de aarde vanuit een de ruimte bekijken via Google Maps. het Een naar raket wordt altijd tijdens dicht bij de tijdens evenaar gelanceerd.

Hoe ontstaan buien naar en een bliksem en wat doe je tijdens als je een in naar noodweer terechtkomt? Via internet kunnen we de op de buienradar de zelf een op bui zien van aankomen.

Afl.: Afl. 4 op tv Leven. uit Sluit aan bij het vak de biologie. Wat zijn op tv eigenlijk de voorwaarden een van leven? de Wetenschappers varen met de door Clipper Stad in Amsterdam nogmaals op Darwins tocht rond de wereld de om het naar leven op met aarde te bestuderen. Aan de tijdens orde van komen: levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, kringloop naar en met verbranding.

Afl.: Afl. 3 door Communicatie. Communicatie naar - sluit aan bij een het uit vak Techniek. Tegenwoordig vinden met reizigers de weg dankzij van satellieten een om de aarde. uit Met moderne communicatiemiddelen kunnen op mensen tijdens 24 uur per de dag contact onderhouden, ook door met ruimtesondes. Aan de orde een van komen: communicatie, satellieten, elektrische signalen, internet, door golven, in ontwikkeling communicatie en door navigatie.

Afl.: tijdens Afl. 2 Loskomen met van de aarde. de Ruimtereis - Nask. uit Tegenwoordig worden er regelmatig uit spaceshuttles de gelanceerd en iedereen kan de uit aarde vanuit de ruimte het bekijken via op Google Maps. Een het raket wordt altijd door dicht bij het de evenaar door gelanceerd, schuin omhoog. Hoe op werken zwaartekracht, ontsnappingssnelheid, valsnelheid, tijdens arbeid, energie, het luchtwrijving, en op tv weerstand?

Afl.: een Afl. 1 naar Het weer. Hoe ontstaan buien op en bliksem, tijdens en wat in doe je als je op in noodweer terecht komt? Via een internet een kunnen we op de uit buienradar zelf een tijdens bui zien aankomen. Verder de kijken uit we naar verschijnselen naar als dag en nacht, de seizoenen, temperatuur, uit neerslag, wind, luchtstormen, remote sensing de en andere het instrumenten, weerbericht, uit luchtdruk en de klimaat.

Afl.: Leven tijdens - Biologie. Wat in zijn eigenlijk de tijdens voorwaarden van leven? Wetenschappers tijdens op varen met de Clipper Stad op tv Amsterdam nogmaals Darwins tocht de het rond de wereld om uit het leven op op aarde te bestuderen. Aan de op tv orde op tv komen: levenskenmerken, op tv fotosynthese, evolutie, kringloop, uit verbranding.

Afl.: naar Communicatie. Tegenwoordig vinden tijdens reizigers de weg dankzij van satellieten om de aarde. naar Met met moderne communicatie middelen tijdens kunnen mensen 24 uur de per dag contact onderhouden, uit een ook met ruimtesondes. Aan de orde op tv komen: uit communicatie, satellieten, op tv elektrische signalen, internet, golven, ontwikkeling de communicatie en met navigatie.

Afl.: op Ruimtereis - Nask. door Tegenwoordig worden er op tv regelmatig spaceshuttles gelanceerd de en iedereen een kan de aarde uit vanuit de ruimte de bekijken via Google de Maps. Een raket op tv wordt altijd dicht bij de een evenaar het gelanceerd, schuin omhoog. met Hoe werken zwaartekracht, ontsnappingssnelheid, op valsnelheid, arbeid, energie, het luchtwrijving en een weerstand?

oktober 2021
28-05-2013 05:45

Leven (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Leven  (di 28 mei 2013

05:45),Wat zijn de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven te bestuderen. Met: levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, kringloop en verbranding.

28-05-2013 05:30

Communicatie (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Communicatie  (di 28 mei 2013

05:30),Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Aan de orde komen: communicatie, satellieten, elektrische signalen, internet, golven, ontwikkeling communicatie en navigatie.

28-05-2013 05:15

Loskomen van de aarde (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Loskomen van de aarde  (di 28 mei 2013

05:15),Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd.

28-05-2013 05:00

Het weer (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Het weer  (di 28 mei 2013

05:00),Hoe ontstaan buien en bliksem en wat doe je als je in noodweer terechtkomt? Via internet kunnen we op de buienradar zelf een bui zien aankomen.

04-06-2012 05:45

Leven

Aarde en ruimte - Leven

Wat zijn de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven te bestuderen. Met: levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, kringloop en verbranding.

04-06-2012 05:30

Communicatie

Aarde en ruimte - Communicatie

Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Aan de orde komen: communicatie, satellieten, elektrische signalen, internet, golven, ontwikkeling communicatie en navigatie.

04-06-2012 05:15

Loskomen van de aarde

Aarde en ruimte - Loskomen van de aarde

Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd.

04-06-2012 05:00

Het weer

Aarde en ruimte - Het weer

Hoe ontstaan buien en bliksem en wat doe je als je in noodweer terechtkomt? Via internet kunnen we op de buienradar zelf een bui zien aankomen.

12-10-2011 05:45

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 4 Leven. Sluit aan bij het vak biologie. Wat zijn eigenlijk de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen met de Clipper Stad Amsterdam nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven op aarde te bestuderen. Aan de orde komen...

12-10-2011 05:30

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 3 Communicatie. Communicatie - sluit aan bij het vak Techniek. Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Met moderne communicatiemiddelen kunnen mensen 24 uur per dag contact onderhouden, ook met ruimt...

12-10-2011 05:15

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 2 Loskomen van de aarde. Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd, sc...

12-10-2011 05:00

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 1 Het weer. Hoe ontstaan buien en bliksem, en wat doe je als je in noodweer terecht komt? Via internet kunnen we op de buienradar zelf een bui zien aankomen. Verder kijken we naar verschijnselen als dag en nacht, seizoenen, tempe...

12-11-2009 10:00

Leven - Biologie

Aarde en ruimte - Leven - Biologie

Afl.: Leven - Biologie. Wat zijn eigenlijk de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen met de Clipper Stad Amsterdam nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven op aarde te bestuderen. Aan de orde komen: levenskenmerken, fotosynth...

05-11-2009 10:00

Communicatie

Aarde en ruimte - Communicatie

Afl.: Communicatie. Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Met moderne communicatie middelen kunnen mensen 24 uur per dag contact onderhouden, ook met ruimtesondes. Aan de orde komen: communicatie, satellieten...

15-10-2009 10:00

Ruimtereis - Nask

Aarde en ruimte - Ruimtereis - Nask

Afl.: Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd, schuin omhoog. Hoe werken zwaart...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aarde en ruimte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aarde en ruimte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aarde en ruimte bij Aarde en ruimte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aarde en ruimte. Heb je een uitzending van Aarde en ruimte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aarde en ruimte gemist

Afl.: Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit deruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd, schuin omhoog. Hoe werkenzwaartekracht, ontsnappingssnelheid, valsnelheid, arbeid, energie, luchtwrijving en weerstand?

Uitzending gemist van Aarde en ruimte? Hier kun je alle uitzendingen van Aarde en ruimte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 28-05-2013 om 05:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!