Programma gemist?

05:45),Wat met zijn de voorwaarden van door leven? naar Wetenschappers varen nogmaals met Darwins tocht rond de van wereld om het leven te uit bestuderen. Met: levenskenmerken, in naar fotosynthese, evolutie, kringloop en in verbranding.

05:30),Tegenwoordig uit vinden reizigers de weg een dankzij naar satellieten om de aarde. Aan de van met orde komen: communicatie, door satellieten, elektrische signalen, internet, een golven, ontwikkeling communicatie en op tv navigatie.

05:15),Tegenwoordig worden van er regelmatig spaceshuttles gelanceerd een en iedereen kan een de het aarde vanuit de ruimte door bekijken via Google door Maps. een Een raket wordt altijd dicht bij het de de evenaar gelanceerd.

05:00),Hoe ontstaan door buien een en bliksem en wat doe het je uit als je in noodweer terechtkomt? met Via internet kunnen naar we op uit de buienradar zelf van een bui zien in aankomen.

Wat zijn tijdens de voorwaarden een van leven? Wetenschappers varen nogmaals het Darwins tocht rond op tv de wereld met om het leven uit te bestuderen. Met: levenskenmerken, naar fotosynthese, evolutie, van kringloop en op verbranding.

Tegenwoordig vinden in reizigers de weg met dankzij satellieten om door de door aarde. Aan de naar orde komen: communicatie, satellieten, elektrische op tv signalen, internet, golven, tijdens ontwikkeling communicatie tijdens en navigatie.

Tegenwoordig het worden er tijdens regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen in kan de tijdens aarde vanuit de ruimte naar bekijken via van Google Maps. Een door raket wordt altijd dicht bij op de evenaar in gelanceerd.

Hoe ontstaan van buien en het bliksem en wat uit doe je als het je in noodweer terechtkomt? Via van internet een kunnen we op door de buienradar zelf een bui uit zien uit aankomen.

Afl.: Afl. uit 4 Leven. door Sluit aan bij uit het vak biologie. naar Wat zijn eigenlijk tijdens de voorwaarden tijdens van leven? Wetenschappers varen een met de het Clipper Stad Amsterdam nogmaals met Darwins tocht met rond de wereld om het naar leven op van aarde te op bestuderen. Aan de orde komen: uit levenskenmerken, fotosynthese, op tv evolutie, kringloop en in verbranding.

Afl.: Afl. het 3 Communicatie. Communicatie - tijdens een sluit aan bij het de vak Techniek. Tegenwoordig vinden de reizigers de weg in dankzij satellieten om de het aarde. het Met moderne communicatiemiddelen kunnen door mensen naar 24 uur per dag contact door onderhouden, ook met door ruimtesondes. Aan de een orde komen: communicatie, satellieten, de elektrische signalen, internet, op tv golven, ontwikkeling op communicatie de en navigatie.

Afl.: Afl. de 2 Loskomen de van de aarde. tijdens Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig worden tijdens het er regelmatig spaceshuttles door gelanceerd en iedereen kan van de aarde vanuit de uit ruimte in bekijken via Google Maps. een Een raket van wordt altijd dicht bij de door evenaar gelanceerd, schuin de omhoog. Hoe naar werken zwaartekracht, naar ontsnappingssnelheid, valsnelheid, arbeid, energie, luchtwrijving, op tv en het weerstand?

Afl.: Afl. op tv 1 Het van weer. Hoe ontstaan buien en door naar bliksem, en wat doe je de als tijdens je in noodweer terecht komt? Via het uit internet kunnen we op de buienradar op tv op zelf een bui zien van aankomen. Verder kijken van we naar verschijnselen door als dag en nacht, van seizoenen, een temperatuur, neerslag, wind, luchtstormen, remote sensing van en van andere instrumenten, weerbericht, door luchtdruk en het klimaat.

Afl.: door Leven - Biologie. Wat uit zijn eigenlijk een de voorwaarden op van leven? Wetenschappers van varen met de van Clipper Stad Amsterdam nogmaals Darwins het tocht rond de een wereld om op het leven het op aarde te bestuderen. Aan de de orde een komen: levenskenmerken, fotosynthese, het evolutie, kringloop, op verbranding.

Afl.: Communicatie. de Tegenwoordig van vinden reizigers de weg dankzij satellieten de om de het aarde. de Met moderne communicatie het middelen kunnen mensen 24 uur in per dag contact onderhouden, met ook met het ruimtesondes. uit Aan de orde komen: communicatie, het satellieten, tijdens elektrische signalen, internet, golven, ontwikkeling communicatie het en naar navigatie.

Afl.: op Ruimtereis - Nask. een Tegenwoordig worden er regelmatig een spaceshuttles op gelanceerd en iedereen kan de de aarde vanuit de ruimte op bekijken via Google in met Maps. Een raket wordt tijdens altijd dicht bij de evenaar de naar gelanceerd, schuin omhoog. Hoe uit werken zwaartekracht, tijdens ontsnappingssnelheid, valsnelheid, arbeid, energie, een luchtwrijving en tijdens weerstand?

mei 2021
28-05-2013 05:45

Leven (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Leven  (di 28 mei 2013

05:45),Wat zijn de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven te bestuderen. Met: levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, kringloop en verbranding.

28-05-2013 05:30

Communicatie (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Communicatie  (di 28 mei 2013

05:30),Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Aan de orde komen: communicatie, satellieten, elektrische signalen, internet, golven, ontwikkeling communicatie en navigatie.

28-05-2013 05:15

Loskomen van de aarde (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Loskomen van de aarde  (di 28 mei 2013

05:15),Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd.

28-05-2013 05:00

Het weer (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Het weer  (di 28 mei 2013

05:00),Hoe ontstaan buien en bliksem en wat doe je als je in noodweer terechtkomt? Via internet kunnen we op de buienradar zelf een bui zien aankomen.

04-06-2012 05:45

Leven

Aarde en ruimte - Leven

Wat zijn de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven te bestuderen. Met: levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, kringloop en verbranding.

04-06-2012 05:30

Communicatie

Aarde en ruimte - Communicatie

Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Aan de orde komen: communicatie, satellieten, elektrische signalen, internet, golven, ontwikkeling communicatie en navigatie.

04-06-2012 05:15

Loskomen van de aarde

Aarde en ruimte - Loskomen van de aarde

Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd.

04-06-2012 05:00

Het weer

Aarde en ruimte - Het weer

Hoe ontstaan buien en bliksem en wat doe je als je in noodweer terechtkomt? Via internet kunnen we op de buienradar zelf een bui zien aankomen.

12-10-2011 05:45

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 4 Leven. Sluit aan bij het vak biologie. Wat zijn eigenlijk de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen met de Clipper Stad Amsterdam nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven op aarde te bestuderen. Aan de orde komen...

12-10-2011 05:30

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 3 Communicatie. Communicatie - sluit aan bij het vak Techniek. Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Met moderne communicatiemiddelen kunnen mensen 24 uur per dag contact onderhouden, ook met ruimt...

12-10-2011 05:15

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 2 Loskomen van de aarde. Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd, sc...

12-10-2011 05:00

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 1 Het weer. Hoe ontstaan buien en bliksem, en wat doe je als je in noodweer terecht komt? Via internet kunnen we op de buienradar zelf een bui zien aankomen. Verder kijken we naar verschijnselen als dag en nacht, seizoenen, tempe...

12-11-2009 10:00

Leven - Biologie

Aarde en ruimte - Leven - Biologie

Afl.: Leven - Biologie. Wat zijn eigenlijk de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen met de Clipper Stad Amsterdam nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven op aarde te bestuderen. Aan de orde komen: levenskenmerken, fotosynth...

05-11-2009 10:00

Communicatie

Aarde en ruimte - Communicatie

Afl.: Communicatie. Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Met moderne communicatie middelen kunnen mensen 24 uur per dag contact onderhouden, ook met ruimtesondes. Aan de orde komen: communicatie, satellieten...

15-10-2009 10:00

Ruimtereis - Nask

Aarde en ruimte - Ruimtereis - Nask

Afl.: Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd, schuin omhoog. Hoe werken zwaart...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aarde en ruimte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aarde en ruimte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aarde en ruimte bij Aarde en ruimte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aarde en ruimte. Heb je een uitzending van Aarde en ruimte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aarde en ruimte gemist

Afl.: Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit deruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd, schuin omhoog. Hoe werkenzwaartekracht, ontsnappingssnelheid, valsnelheid, arbeid, energie, luchtwrijving en weerstand?

Uitzending gemist van Aarde en ruimte? Hier kun je alle uitzendingen van Aarde en ruimte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 28-05-2013 om 05:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!