Programma gemist?

05:45),Wat in zijn de door voorwaarden van leven? Wetenschappers varen door nogmaals Darwins tocht met rond de uit wereld om uit het leven te bestuderen. Met: levenskenmerken, van fotosynthese, tijdens evolutie, kringloop en van verbranding.

05:30),Tegenwoordig vinden reizigers door uit de weg dankzij satellieten om op tv de aarde. Aan het de orde komen: communicatie, door satellieten, naar elektrische signalen, internet, golven, met ontwikkeling op tv communicatie en navigatie.

05:15),Tegenwoordig tijdens worden er door regelmatig spaceshuttles gelanceerd en met iedereen kan de aarde vanuit op de ruimte bekijken in via Google Maps. op Een door raket wordt uit altijd dicht bij op tv de evenaar gelanceerd.

05:00),Hoe ontstaan een buien naar en bliksem en wat doe je met als je in op tv noodweer op terechtkomt? Via internet kunnen door we op de de buienradar zelf een met bui zien in aankomen.

Wat zijn uit de voorwaarden op tv van leven? van Wetenschappers varen nogmaals Darwins tocht de rond de een wereld om het op tv leven te bestuderen. Met: levenskenmerken, de fotosynthese, evolutie, kringloop op en de verbranding.

Tegenwoordig het vinden reizigers de weg dankzij door satellieten uit om de uit aarde. Aan de orde komen: communicatie, op van satellieten, elektrische signalen, internet, golven, ontwikkeling naar communicatie en naar navigatie.

Tegenwoordig in worden er regelmatig op tv spaceshuttles gelanceerd en iedereen tijdens kan door de aarde vanuit door de ruimte bekijken via Google Maps. de Een raket in wordt altijd uit dicht bij op tv de evenaar gelanceerd.

Hoe ontstaan naar buien en bliksem en naar wat de doe je als je naar in noodweer terechtkomt? Via van internet uit kunnen we op de buienradar een zelf door een bui zien op tv aankomen.

Afl.: Afl. 4 op Leven. Sluit aan van bij het uit vak biologie. Wat zijn tijdens eigenlijk de de voorwaarden van leven? tijdens Wetenschappers het varen met de Clipper Stad Amsterdam met nogmaals Darwins de tocht rond met de wereld om het in leven de op aarde te bestuderen. Aan door de orde tijdens komen: levenskenmerken, fotosynthese, op tv evolutie, kringloop en op verbranding.

Afl.: Afl. van 3 met Communicatie. Communicatie - sluit naar aan bij het vak Techniek. door Tegenwoordig vinden op tv reizigers de weg dankzij op tv satellieten om tijdens de aarde. naar Met moderne communicatiemiddelen kunnen mensen een 24 uur per met in dag contact onderhouden, ook met ruimtesondes. in Aan uit de orde komen: het communicatie, satellieten, elektrische in signalen, internet, golven, van ontwikkeling communicatie en een navigatie.

Afl.: van Afl. 2 tijdens Loskomen van de op tv aarde. Ruimtereis - Nask. het Tegenwoordig worden er regelmatig met spaceshuttles gelanceerd de en iedereen kan de aarde op tv vanuit de in ruimte bekijken uit via Google van Maps. Een raket van wordt altijd dicht bij het de evenaar gelanceerd, schuin omhoog. van Hoe werken zwaartekracht, van ontsnappingssnelheid, valsnelheid, door arbeid, energie, met luchtwrijving, en de weerstand?

Afl.: in Afl. 1 Het weer. Hoe uit ontstaan buien en met bliksem, en met wat doe je als van je in noodweer tijdens terecht met komt? Via internet kunnen door we op tijdens de buienradar van zelf een bui naar zien aankomen. Verder op tv kijken we naar verschijnselen als in dag en nacht, seizoenen, het temperatuur, neerslag, tijdens wind, luchtstormen, met remote sensing en andere instrumenten, een weerbericht, in luchtdruk en het klimaat.

Afl.: Leven - in op Biologie. Wat zijn eigenlijk de voorwaarden uit op van leven? Wetenschappers varen de met de Clipper Stad Amsterdam met nogmaals Darwins van tocht rond de wereld met om een het leven op aarde te in met bestuderen. Aan de orde naar komen: levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, kringloop, in met verbranding.

Afl.: Communicatie. tijdens Tegenwoordig vinden reizigers de een weg dankzij de satellieten om de aarde. met Met moderne communicatie naar middelen kunnen mensen uit 24 uur uit per naar dag contact onderhouden, ook in met ruimtesondes. uit Aan de orde op tv komen: communicatie, satellieten, naar elektrische signalen, internet, golven, ontwikkeling van communicatie en op tv navigatie.

Afl.: Ruimtereis op tv - Nask. Tegenwoordig worden op tv op er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en het iedereen kan het de aarde vanuit de door ruimte de bekijken via Google Maps. door Een raket wordt altijd dicht door bij op de evenaar gelanceerd, schuin het omhoog. Hoe tijdens werken zwaartekracht, ontsnappingssnelheid, valsnelheid, een arbeid, energie, de luchtwrijving en door weerstand?

november 2018
28-05-2013 05:45

Leven (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Leven  (di 28 mei 2013

05:45),Wat zijn de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven te bestuderen. Met: levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, kringloop en verbranding.

28-05-2013 05:30

Communicatie (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Communicatie  (di 28 mei 2013

05:30),Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Aan de orde komen: communicatie, satellieten, elektrische signalen, internet, golven, ontwikkeling communicatie en navigatie.

28-05-2013 05:15

Loskomen van de aarde (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Loskomen van de aarde  (di 28 mei 2013

05:15),Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd.

28-05-2013 05:00

Het weer (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Het weer  (di 28 mei 2013

05:00),Hoe ontstaan buien en bliksem en wat doe je als je in noodweer terechtkomt? Via internet kunnen we op de buienradar zelf een bui zien aankomen.

04-06-2012 05:45

Leven

Aarde en ruimte - Leven

Wat zijn de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven te bestuderen. Met: levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, kringloop en verbranding.

04-06-2012 05:30

Communicatie

Aarde en ruimte - Communicatie

Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Aan de orde komen: communicatie, satellieten, elektrische signalen, internet, golven, ontwikkeling communicatie en navigatie.

04-06-2012 05:15

Loskomen van de aarde

Aarde en ruimte - Loskomen van de aarde

Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd.

04-06-2012 05:00

Het weer

Aarde en ruimte - Het weer

Hoe ontstaan buien en bliksem en wat doe je als je in noodweer terechtkomt? Via internet kunnen we op de buienradar zelf een bui zien aankomen.

12-10-2011 05:45

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 4 Leven. Sluit aan bij het vak biologie. Wat zijn eigenlijk de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen met de Clipper Stad Amsterdam nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven op aarde te bestuderen. Aan de orde komen...

12-10-2011 05:30

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 3 Communicatie. Communicatie - sluit aan bij het vak Techniek. Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Met moderne communicatiemiddelen kunnen mensen 24 uur per dag contact onderhouden, ook met ruimt...

12-10-2011 05:15

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 2 Loskomen van de aarde. Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd, sc...

12-10-2011 05:00

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 1 Het weer. Hoe ontstaan buien en bliksem, en wat doe je als je in noodweer terecht komt? Via internet kunnen we op de buienradar zelf een bui zien aankomen. Verder kijken we naar verschijnselen als dag en nacht, seizoenen, tempe...

12-11-2009 10:00

Leven - Biologie

Aarde en ruimte - Leven - Biologie

Afl.: Leven - Biologie. Wat zijn eigenlijk de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen met de Clipper Stad Amsterdam nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven op aarde te bestuderen. Aan de orde komen: levenskenmerken, fotosynth...

05-11-2009 10:00

Communicatie

Aarde en ruimte - Communicatie

Afl.: Communicatie. Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Met moderne communicatie middelen kunnen mensen 24 uur per dag contact onderhouden, ook met ruimtesondes. Aan de orde komen: communicatie, satellieten...

15-10-2009 10:00

Ruimtereis - Nask

Aarde en ruimte - Ruimtereis - Nask

Afl.: Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd, schuin omhoog. Hoe werken zwaart...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aarde en ruimte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aarde en ruimte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aarde en ruimte bij Aarde en ruimte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aarde en ruimte. Heb je een uitzending van Aarde en ruimte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aarde en ruimte gemist

Afl.: Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit deruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd, schuin omhoog. Hoe werkenzwaartekracht, ontsnappingssnelheid, valsnelheid, arbeid, energie, luchtwrijving en weerstand?

Uitzending gemist van Aarde en ruimte? Hier kun je alle uitzendingen van Aarde en ruimte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 28-05-2013 om 05:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord