Programma gemist?

05:45),Wat zijn het de voorwaarden van in leven? Wetenschappers varen nogmaals naar Darwins een tocht rond een de wereld om het leven in te bestuderen. tijdens Met: levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, met kringloop en in verbranding.

05:30),Tegenwoordig vinden reizigers door uit de weg dankzij satellieten om de een aarde. Aan de op orde komen: communicatie, met door satellieten, elektrische signalen, internet, de golven, ontwikkeling uit communicatie en navigatie.

05:15),Tegenwoordig worden tijdens er regelmatig spaceshuttles gelanceerd tijdens en uit iedereen kan de aarde vanuit tijdens de ruimte bekijken het met via Google Maps. Een op raket wordt op altijd dicht bij op tv de evenaar gelanceerd.

05:00),Hoe ontstaan het buien en bliksem en van wat met doe je als je in op tv noodweer terechtkomt? in Via internet van kunnen we op de op buienradar zelf de een bui zien het aankomen.

Wat zijn de naar voorwaarden van in leven? Wetenschappers varen in nogmaals Darwins tocht uit rond de in wereld om tijdens het leven te bestuderen. Met: in levenskenmerken, fotosynthese, op tv evolutie, kringloop en met verbranding.

Tegenwoordig vinden reizigers een het de weg dankzij satellieten om uit de aarde. op Aan de orde komen: communicatie, op van satellieten, elektrische signalen, internet, golven, met ontwikkeling communicatie met en navigatie.

Tegenwoordig worden er naar regelmatig spaceshuttles uit gelanceerd met en iedereen kan de het aarde vanuit de met ruimte bekijken via Google met Maps. Een raket wordt de door altijd dicht bij uit de evenaar gelanceerd.

Hoe op tv ontstaan buien en in bliksem en tijdens wat doe je op als je in noodweer op tv terechtkomt? Via tijdens internet kunnen we op van de buienradar zelf de een bui zien de aankomen.

Afl.: door Afl. 4 de Leven. Sluit aan naar bij het vak uit biologie. Wat zijn eigenlijk de voorwaarden de op van leven? Wetenschappers varen in met de Clipper een Stad Amsterdam nogmaals Darwins het tocht rond de wereld tijdens om het in leven op aarde te het bestuderen. Aan naar de de orde komen: levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, naar kringloop tijdens en verbranding.

Afl.: naar Afl. 3 Communicatie. Communicatie in - sluit aan de bij het vak Techniek. tijdens Tegenwoordig vinden reizigers op tv de in weg dankzij satellieten om de naar aarde. met Met moderne communicatiemiddelen kunnen mensen het uit 24 uur per dag het contact onderhouden, uit ook met ruimtesondes. Aan de het orde komen: communicatie, satellieten, op tv elektrische signalen, uit internet, in golven, ontwikkeling communicatie en uit navigatie.

Afl.: naar Afl. 2 Loskomen de van de aarde. door Ruimtereis - het Nask. Tegenwoordig worden op tv er regelmatig spaceshuttles gelanceerd met en iedereen kan de aarde tijdens vanuit de ruimte met bekijken uit via Google Maps. door Een raket met wordt altijd dicht op bij de evenaar gelanceerd, in schuin omhoog. Hoe werken zwaartekracht, de op tv ontsnappingssnelheid, valsnelheid, arbeid, energie, luchtwrijving, en in naar weerstand?

Afl.: de Afl. 1 Het weer. in Hoe ontstaan buien het en bliksem, van en wat doe je als met je in noodweer door terecht komt? Via in internet kunnen tijdens we op op tv de buienradar zelf van een bui zien aankomen. op tv Verder op kijken we naar verschijnselen als dag met en nacht, seizoenen, het temperatuur, neerslag, wind, het luchtstormen, een remote sensing en andere instrumenten, het weerbericht, naar luchtdruk en het klimaat.

Afl.: Leven in - Biologie. tijdens Wat zijn van eigenlijk de voorwaarden van leven? een Wetenschappers varen een met de uit Clipper Stad Amsterdam nogmaals Darwins tocht het rond uit de wereld om een het leven op aarde tijdens te met bestuderen. Aan de orde komen: een levenskenmerken, met fotosynthese, evolutie, kringloop, van verbranding.

Afl.: een Communicatie. Tegenwoordig vinden reizigers de in een weg dankzij satellieten om het de aarde. Met moderne de communicatie middelen kunnen mensen een 24 uur per op op dag contact onderhouden, ook uit met ruimtesondes. Aan de orde van komen: de communicatie, satellieten, elektrische met signalen, internet, golven, in ontwikkeling communicatie uit en navigatie.

Afl.: Ruimtereis op tv - Nask. Tegenwoordig worden door met er regelmatig spaceshuttles tijdens gelanceerd en iedereen kan de uit aarde vanuit tijdens de ruimte bekijken via met Google in Maps. Een raket wordt altijd uit dicht bij de in evenaar gelanceerd, schuin door omhoog. Hoe werken zwaartekracht, van ontsnappingssnelheid, valsnelheid, het arbeid, energie, luchtwrijving op en het weerstand?

september 2018
28-05-2013 05:45

Leven (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Leven  (di 28 mei 2013

05:45),Wat zijn de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven te bestuderen. Met: levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, kringloop en verbranding.

28-05-2013 05:30

Communicatie (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Communicatie  (di 28 mei 2013

05:30),Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Aan de orde komen: communicatie, satellieten, elektrische signalen, internet, golven, ontwikkeling communicatie en navigatie.

28-05-2013 05:15

Loskomen van de aarde (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Loskomen van de aarde  (di 28 mei 2013

05:15),Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd.

28-05-2013 05:00

Het weer (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Het weer  (di 28 mei 2013

05:00),Hoe ontstaan buien en bliksem en wat doe je als je in noodweer terechtkomt? Via internet kunnen we op de buienradar zelf een bui zien aankomen.

04-06-2012 05:45

Leven

Aarde en ruimte - Leven

Wat zijn de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven te bestuderen. Met: levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, kringloop en verbranding.

04-06-2012 05:30

Communicatie

Aarde en ruimte - Communicatie

Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Aan de orde komen: communicatie, satellieten, elektrische signalen, internet, golven, ontwikkeling communicatie en navigatie.

04-06-2012 05:15

Loskomen van de aarde

Aarde en ruimte - Loskomen van de aarde

Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd.

04-06-2012 05:00

Het weer

Aarde en ruimte - Het weer

Hoe ontstaan buien en bliksem en wat doe je als je in noodweer terechtkomt? Via internet kunnen we op de buienradar zelf een bui zien aankomen.

12-10-2011 05:45

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 4 Leven. Sluit aan bij het vak biologie. Wat zijn eigenlijk de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen met de Clipper Stad Amsterdam nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven op aarde te bestuderen. Aan de orde komen...

12-10-2011 05:30

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 3 Communicatie. Communicatie - sluit aan bij het vak Techniek. Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Met moderne communicatiemiddelen kunnen mensen 24 uur per dag contact onderhouden, ook met ruimt...

12-10-2011 05:15

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 2 Loskomen van de aarde. Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd, sc...

12-10-2011 05:00

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 1 Het weer. Hoe ontstaan buien en bliksem, en wat doe je als je in noodweer terecht komt? Via internet kunnen we op de buienradar zelf een bui zien aankomen. Verder kijken we naar verschijnselen als dag en nacht, seizoenen, tempe...

12-11-2009 10:00

Leven - Biologie

Aarde en ruimte - Leven - Biologie

Afl.: Leven - Biologie. Wat zijn eigenlijk de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen met de Clipper Stad Amsterdam nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven op aarde te bestuderen. Aan de orde komen: levenskenmerken, fotosynth...

05-11-2009 10:00

Communicatie

Aarde en ruimte - Communicatie

Afl.: Communicatie. Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Met moderne communicatie middelen kunnen mensen 24 uur per dag contact onderhouden, ook met ruimtesondes. Aan de orde komen: communicatie, satellieten...

15-10-2009 10:00

Ruimtereis - Nask

Aarde en ruimte - Ruimtereis - Nask

Afl.: Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd, schuin omhoog. Hoe werken zwaart...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aarde en ruimte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aarde en ruimte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aarde en ruimte bij Aarde en ruimte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aarde en ruimte. Heb je een uitzending van Aarde en ruimte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aarde en ruimte gemist

Afl.: Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit deruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd, schuin omhoog. Hoe werkenzwaartekracht, ontsnappingssnelheid, valsnelheid, arbeid, energie, luchtwrijving en weerstand?

Uitzending gemist van Aarde en ruimte? Hier kun je alle uitzendingen van Aarde en ruimte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 28-05-2013 om 05:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord