Programma gemist?

05:45),Wat met zijn de voorwaarden door van leven? Wetenschappers varen naar nogmaals Darwins tocht op rond de wereld met om het het leven te bestuderen. tijdens Met: levenskenmerken, op fotosynthese, evolutie, kringloop en op tv verbranding.

05:30),Tegenwoordig vinden reizigers op tv de de weg dankzij op satellieten om de aarde. Aan de naar orde door komen: communicatie, uit satellieten, elektrische signalen, internet, golven, ontwikkeling het communicatie en het navigatie.

05:15),Tegenwoordig worden door er regelmatig spaceshuttles op gelanceerd en iedereen door kan de aarde van vanuit op tv de ruimte bekijken via Google van Maps. Een raket op wordt met altijd dicht bij de evenaar tijdens gelanceerd.

05:00),Hoe ontstaan buien van en bliksem met en wat doe naar je in als je in noodweer terechtkomt? naar Via op tv internet kunnen we op de naar buienradar zelf het een bui op tv zien aankomen.

Wat zijn uit de voorwaarden van leven? met Wetenschappers op tv varen nogmaals Darwins door tocht rond de wereld het om uit het leven te bestuderen. Met: door levenskenmerken, van fotosynthese, evolutie, kringloop en uit verbranding.

Tegenwoordig het vinden reizigers de weg uit dankzij satellieten om de in aarde. van Aan de orde door komen: communicatie, satellieten, van elektrische signalen, van internet, golven, ontwikkeling communicatie op en navigatie.

Tegenwoordig worden er uit een regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan van de op aarde vanuit de ruimte naar bekijken via Google Maps. op tv Een met raket wordt door altijd dicht bij met de evenaar gelanceerd.

Hoe ontstaan buien tijdens en bliksem van en wat op tv doe je in als je in noodweer terechtkomt? uit Via internet kunnen door we op de buienradar uit zelf een bui op tijdens zien aankomen.

Afl.: naar Afl. 4 Leven. door Sluit aan bij het vak een biologie. Wat zijn met met eigenlijk de voorwaarden het van leven? Wetenschappers varen het met de de Clipper Stad Amsterdam nogmaals in Darwins tocht rond de van wereld om het een leven op aarde te een bestuderen. Aan de het het orde komen: levenskenmerken, fotosynthese, uit evolutie, kringloop een en verbranding.

Afl.: in Afl. 3 Communicatie. Communicatie de - sluit een aan bij het vak Techniek. met Tegenwoordig vinden tijdens reizigers de op tv weg dankzij uit satellieten om de aarde. Met met moderne uit communicatiemiddelen kunnen mensen 24 uur met per dag contact onderhouden, van ook met ruimtesondes. op tv Aan de orde met komen: communicatie, met satellieten, een elektrische signalen, internet, golven, ontwikkeling communicatie op tv en de navigatie.

Afl.: met Afl. 2 Loskomen van de een aarde. op Ruimtereis - Nask. uit Tegenwoordig worden er in regelmatig spaceshuttles de gelanceerd en iedereen kan de aarde uit naar vanuit de ruimte bekijken via Google naar in Maps. Een raket wordt altijd een dicht bij de door evenaar op gelanceerd, schuin omhoog. Hoe werken zwaartekracht, tijdens ontsnappingssnelheid, een valsnelheid, arbeid, energie, luchtwrijving, op en uit weerstand?

Afl.: Afl. 1 uit op tv Het weer. Hoe ontstaan buien en op tv bliksem, door en wat doe op je als je in op tv noodweer terecht de komt? Via internet kunnen het we op tijdens de buienradar zelf een bui naar zien op aankomen. Verder kijken we naar in verschijnselen in als dag en nacht, seizoenen, door temperatuur, neerslag, wind, een luchtstormen, remote met sensing op en andere instrumenten, weerbericht, luchtdruk in en in klimaat.

Afl.: van Leven - een Biologie. Wat zijn eigenlijk de van voorwaarden de van leven? Wetenschappers varen met tijdens de Clipper Stad de Amsterdam nogmaals uit Darwins tocht op rond de wereld om de het leven op aarde uit te bestuderen. Aan de tijdens de orde komen: levenskenmerken, fotosynthese, de evolutie, kringloop, van verbranding.

Afl.: uit Communicatie. Tegenwoordig de vinden reizigers de weg dankzij satellieten het om de tijdens aarde. Met moderne de communicatie tijdens middelen kunnen mensen op 24 uur per dag contact onderhouden, het de ook met ruimtesondes. Aan de de orde op komen: communicatie, satellieten, elektrische signalen, internet, op naar golven, ontwikkeling communicatie en een navigatie.

Afl.: Ruimtereis - op Nask. tijdens Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles van gelanceerd en van iedereen kan de aarde van vanuit de tijdens ruimte bekijken via op tv Google op tv Maps. Een raket wordt altijd dicht naar bij de evenaar het gelanceerd, tijdens schuin omhoog. op Hoe werken zwaartekracht, ontsnappingssnelheid, op tv valsnelheid, arbeid, energie, luchtwrijving in en naar weerstand?

januari 2020
28-05-2013 05:45

Leven (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Leven  (di 28 mei 2013

05:45),Wat zijn de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven te bestuderen. Met: levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, kringloop en verbranding.

28-05-2013 05:30

Communicatie (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Communicatie  (di 28 mei 2013

05:30),Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Aan de orde komen: communicatie, satellieten, elektrische signalen, internet, golven, ontwikkeling communicatie en navigatie.

28-05-2013 05:15

Loskomen van de aarde (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Loskomen van de aarde  (di 28 mei 2013

05:15),Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd.

28-05-2013 05:00

Het weer (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Het weer  (di 28 mei 2013

05:00),Hoe ontstaan buien en bliksem en wat doe je als je in noodweer terechtkomt? Via internet kunnen we op de buienradar zelf een bui zien aankomen.

04-06-2012 05:45

Leven

Aarde en ruimte - Leven

Wat zijn de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven te bestuderen. Met: levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, kringloop en verbranding.

04-06-2012 05:30

Communicatie

Aarde en ruimte - Communicatie

Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Aan de orde komen: communicatie, satellieten, elektrische signalen, internet, golven, ontwikkeling communicatie en navigatie.

04-06-2012 05:15

Loskomen van de aarde

Aarde en ruimte - Loskomen van de aarde

Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd.

04-06-2012 05:00

Het weer

Aarde en ruimte - Het weer

Hoe ontstaan buien en bliksem en wat doe je als je in noodweer terechtkomt? Via internet kunnen we op de buienradar zelf een bui zien aankomen.

12-10-2011 05:45

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 4 Leven. Sluit aan bij het vak biologie. Wat zijn eigenlijk de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen met de Clipper Stad Amsterdam nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven op aarde te bestuderen. Aan de orde komen...

12-10-2011 05:30

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 3 Communicatie. Communicatie - sluit aan bij het vak Techniek. Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Met moderne communicatiemiddelen kunnen mensen 24 uur per dag contact onderhouden, ook met ruimt...

12-10-2011 05:15

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 2 Loskomen van de aarde. Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd, sc...

12-10-2011 05:00

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 1 Het weer. Hoe ontstaan buien en bliksem, en wat doe je als je in noodweer terecht komt? Via internet kunnen we op de buienradar zelf een bui zien aankomen. Verder kijken we naar verschijnselen als dag en nacht, seizoenen, tempe...

12-11-2009 10:00

Leven - Biologie

Aarde en ruimte - Leven - Biologie

Afl.: Leven - Biologie. Wat zijn eigenlijk de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen met de Clipper Stad Amsterdam nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven op aarde te bestuderen. Aan de orde komen: levenskenmerken, fotosynth...

05-11-2009 10:00

Communicatie

Aarde en ruimte - Communicatie

Afl.: Communicatie. Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Met moderne communicatie middelen kunnen mensen 24 uur per dag contact onderhouden, ook met ruimtesondes. Aan de orde komen: communicatie, satellieten...

15-10-2009 10:00

Ruimtereis - Nask

Aarde en ruimte - Ruimtereis - Nask

Afl.: Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd, schuin omhoog. Hoe werken zwaart...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aarde en ruimte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aarde en ruimte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aarde en ruimte bij Aarde en ruimte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aarde en ruimte. Heb je een uitzending van Aarde en ruimte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aarde en ruimte gemist

Afl.: Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit deruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd, schuin omhoog. Hoe werkenzwaartekracht, ontsnappingssnelheid, valsnelheid, arbeid, energie, luchtwrijving en weerstand?

Uitzending gemist van Aarde en ruimte? Hier kun je alle uitzendingen van Aarde en ruimte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 28-05-2013 om 05:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!