Programma gemist?

05:45),Wat zijn de een voorwaarden door van leven? Wetenschappers een varen nogmaals Darwins door tocht rond de wereld om de het leven te met bestuderen. Met: uit levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, naar kringloop van en verbranding.

05:30),Tegenwoordig vinden reizigers in de weg op dankzij satellieten het om de aarde. Aan van de orde naar komen: communicatie, satellieten, elektrische signalen, op van internet, golven, ontwikkeling het communicatie en navigatie.

05:15),Tegenwoordig worden tijdens er regelmatig spaceshuttles het gelanceerd en in iedereen kan naar de aarde vanuit de ruimte een bekijken via Google tijdens Maps. Een raket tijdens wordt altijd naar dicht bij de evenaar een gelanceerd.

05:00),Hoe ontstaan de buien door en bliksem en wat doe met je als uit je in noodweer tijdens terechtkomt? Via internet kunnen we de op het de buienradar zelf een de bui zien in aankomen.

Wat een zijn de voorwaarden een van leven? Wetenschappers varen nogmaals op Darwins tocht rond tijdens een de wereld om het van leven te bestuderen. Met: uit levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, kringloop van en van verbranding.

Tegenwoordig in vinden reizigers de weg dankzij van op tv satellieten om de aarde. de Aan de orde komen: communicatie, het in satellieten, elektrische signalen, met internet, golven, ontwikkeling communicatie en met navigatie.

Tegenwoordig worden op tv er regelmatig het spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan tijdens de uit aarde vanuit de ruimte de bekijken in via Google Maps. Een raket wordt in altijd dicht op bij op de evenaar gelanceerd.

Hoe op ontstaan buien en bliksem het en op tv wat doe je van als je in naar noodweer terechtkomt? Via internet kunnen we met op de in buienradar zelf door een bui zien naar aankomen.

Afl.: het Afl. 4 Leven. Sluit aan de bij het vak van uit biologie. Wat zijn eigenlijk de in voorwaarden van leven? het Wetenschappers varen een met de Clipper Stad Amsterdam in tijdens nogmaals Darwins tocht rond een de wereld op tv om het leven het op aarde te bestuderen. Aan met de orde uit komen: levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, uit kringloop en het verbranding.

Afl.: met Afl. 3 Communicatie. de Communicatie - sluit op tv aan bij het vak de Techniek. Tegenwoordig vinden van reizigers de weg dankzij de satellieten om de tijdens op tv aarde. Met moderne communicatiemiddelen het kunnen mensen 24 uur met per dag contact onderhouden, in ook de met ruimtesondes. Aan naar de orde komen: communicatie, het satellieten, elektrische signalen, internet, de golven, ontwikkeling door communicatie naar en navigatie.

Afl.: op tv Afl. 2 door Loskomen van de aarde. Ruimtereis - op tv Nask. van Tegenwoordig worden er het regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen de op kan de aarde vanuit de tijdens ruimte bekijken de via Google in Maps. Een raket met wordt altijd dicht bij de evenaar in op gelanceerd, schuin omhoog. Hoe de werken zwaartekracht, ontsnappingssnelheid, valsnelheid, arbeid, het uit energie, luchtwrijving, en de weerstand?

Afl.: in Afl. 1 in Het weer. Hoe ontstaan buien en een bliksem, en door wat van doe je als je in noodweer van door terecht komt? Via internet uit kunnen we op van de buienradar het zelf een bui zien aankomen. Verder op tv kijken we op tv naar door verschijnselen als dag en op tv nacht, seizoenen, temperatuur, neerslag, van wind, uit luchtstormen, remote sensing de en andere instrumenten, weerbericht, luchtdruk in en met klimaat.

Afl.: een Leven - Biologie. tijdens Wat zijn eigenlijk de voorwaarden het van leven? Wetenschappers naar varen met de de Clipper de Stad Amsterdam nogmaals Darwins tocht het rond de de wereld van om het leven op aarde te het met bestuderen. Aan de orde komen: levenskenmerken, naar fotosynthese, evolutie, kringloop, de op verbranding.

Afl.: Communicatie. tijdens Tegenwoordig vinden reizigers een de een weg dankzij satellieten naar om de aarde. Met moderne uit communicatie middelen op tv kunnen mensen 24 het uur per dag contact in onderhouden, ook met ruimtesondes. in in Aan de orde komen: communicatie, satellieten, op elektrische van signalen, internet, golven, ontwikkeling een communicatie en in navigatie.

Afl.: door Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig door worden er regelmatig in spaceshuttles gelanceerd en iedereen in kan de aarde uit vanuit de tijdens ruimte in bekijken via Google het Maps. Een raket wordt altijd op tv dicht bij de de evenaar een gelanceerd, schuin omhoog. Hoe werken zwaartekracht, een ontsnappingssnelheid, valsnelheid, arbeid, door energie, luchtwrijving en op uit weerstand?

januari 2021
28-05-2013 05:45

Leven (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Leven  (di 28 mei 2013

05:45),Wat zijn de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven te bestuderen. Met: levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, kringloop en verbranding.

28-05-2013 05:30

Communicatie (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Communicatie  (di 28 mei 2013

05:30),Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Aan de orde komen: communicatie, satellieten, elektrische signalen, internet, golven, ontwikkeling communicatie en navigatie.

28-05-2013 05:15

Loskomen van de aarde (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Loskomen van de aarde  (di 28 mei 2013

05:15),Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd.

28-05-2013 05:00

Het weer (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Het weer  (di 28 mei 2013

05:00),Hoe ontstaan buien en bliksem en wat doe je als je in noodweer terechtkomt? Via internet kunnen we op de buienradar zelf een bui zien aankomen.

04-06-2012 05:45

Leven

Aarde en ruimte - Leven

Wat zijn de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven te bestuderen. Met: levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, kringloop en verbranding.

04-06-2012 05:30

Communicatie

Aarde en ruimte - Communicatie

Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Aan de orde komen: communicatie, satellieten, elektrische signalen, internet, golven, ontwikkeling communicatie en navigatie.

04-06-2012 05:15

Loskomen van de aarde

Aarde en ruimte - Loskomen van de aarde

Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd.

04-06-2012 05:00

Het weer

Aarde en ruimte - Het weer

Hoe ontstaan buien en bliksem en wat doe je als je in noodweer terechtkomt? Via internet kunnen we op de buienradar zelf een bui zien aankomen.

12-10-2011 05:45

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 4 Leven. Sluit aan bij het vak biologie. Wat zijn eigenlijk de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen met de Clipper Stad Amsterdam nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven op aarde te bestuderen. Aan de orde komen...

12-10-2011 05:30

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 3 Communicatie. Communicatie - sluit aan bij het vak Techniek. Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Met moderne communicatiemiddelen kunnen mensen 24 uur per dag contact onderhouden, ook met ruimt...

12-10-2011 05:15

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 2 Loskomen van de aarde. Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd, sc...

12-10-2011 05:00

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 1 Het weer. Hoe ontstaan buien en bliksem, en wat doe je als je in noodweer terecht komt? Via internet kunnen we op de buienradar zelf een bui zien aankomen. Verder kijken we naar verschijnselen als dag en nacht, seizoenen, tempe...

12-11-2009 10:00

Leven - Biologie

Aarde en ruimte - Leven - Biologie

Afl.: Leven - Biologie. Wat zijn eigenlijk de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen met de Clipper Stad Amsterdam nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven op aarde te bestuderen. Aan de orde komen: levenskenmerken, fotosynth...

05-11-2009 10:00

Communicatie

Aarde en ruimte - Communicatie

Afl.: Communicatie. Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Met moderne communicatie middelen kunnen mensen 24 uur per dag contact onderhouden, ook met ruimtesondes. Aan de orde komen: communicatie, satellieten...

15-10-2009 10:00

Ruimtereis - Nask

Aarde en ruimte - Ruimtereis - Nask

Afl.: Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd, schuin omhoog. Hoe werken zwaart...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aarde en ruimte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aarde en ruimte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aarde en ruimte bij Aarde en ruimte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aarde en ruimte. Heb je een uitzending van Aarde en ruimte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aarde en ruimte gemist

Afl.: Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit deruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd, schuin omhoog. Hoe werkenzwaartekracht, ontsnappingssnelheid, valsnelheid, arbeid, energie, luchtwrijving en weerstand?

Uitzending gemist van Aarde en ruimte? Hier kun je alle uitzendingen van Aarde en ruimte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 28-05-2013 om 05:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!