Programma gemist?

05:45),Wat op tv zijn de met voorwaarden van leven? Wetenschappers varen nogmaals naar naar Darwins tocht rond de op wereld om het leven te een bestuderen. Met: levenskenmerken, op tv fotosynthese, uit evolutie, kringloop en met verbranding.

05:30),Tegenwoordig de vinden reizigers de weg dankzij met satellieten tijdens om de in aarde. Aan de tijdens orde komen: communicatie, een satellieten, elektrische signalen, met internet, golven, ontwikkeling communicatie en in navigatie.

05:15),Tegenwoordig naar worden er regelmatig tijdens spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan op tv de aarde vanuit tijdens de op ruimte bekijken via Google door Maps. met Een raket wordt altijd dicht bij van de evenaar van gelanceerd.

05:00),Hoe ontstaan naar buien en bliksem en naar wat een doe je een als je in noodweer door terechtkomt? Via internet de kunnen we op tv op de buienradar zelf een een bui zien de aankomen.

Wat van zijn de voorwaarden van leven? een Wetenschappers varen nogmaals uit Darwins tijdens tocht rond de de wereld om het leven het te uit bestuderen. Met: levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, in kringloop en op verbranding.

Tegenwoordig de vinden reizigers de weg op dankzij satellieten naar om de uit aarde. Aan de orde komen: communicatie, door satellieten, elektrische signalen, het internet, golven, door ontwikkeling in communicatie en navigatie.

Tegenwoordig worden van er regelmatig op spaceshuttles gelanceerd op en iedereen kan de aarde in vanuit de een ruimte bekijken via Google op Maps. Een raket wordt naar altijd dicht de bij de evenaar in gelanceerd.

Hoe ontstaan buien het en bliksem het en wat doe van je het als je in noodweer een terechtkomt? Via van internet kunnen we op een de buienradar zelf een bui op tv zien naar aankomen.

Afl.: Afl. 4 met Leven. Sluit aan naar een bij het vak van biologie. Wat zijn het eigenlijk de voorwaarden van leven? Wetenschappers door varen met de uit Clipper Stad tijdens Amsterdam nogmaals Darwins tocht tijdens rond de wereld door om het de leven op aarde op te bestuderen. Aan uit de op tv orde komen: levenskenmerken, fotosynthese, uit evolutie, kringloop een en verbranding.

Afl.: Afl. 3 met Communicatie. Communicatie - uit een sluit aan bij het vak Techniek. uit Tegenwoordig naar vinden reizigers de een weg dankzij uit satellieten om de op tv aarde. Met moderne communicatiemiddelen kunnen uit mensen 24 uur door per de dag contact onderhouden, ook uit met ruimtesondes. Aan de op orde in komen: communicatie, satellieten, met elektrische signalen, internet, golven, op tv ontwikkeling communicatie de en navigatie.

Afl.: Afl. op tv 2 Loskomen op tv van de aarde. Ruimtereis naar - Nask. Tegenwoordig worden de er regelmatig een spaceshuttles gelanceerd en iedereen van door kan de aarde vanuit de ruimte met bekijken de via Google Maps. in Een raket wordt altijd een dicht bij de evenaar tijdens gelanceerd, schuin op tv omhoog. Hoe werken op zwaartekracht, ontsnappingssnelheid, tijdens valsnelheid, arbeid, energie, luchtwrijving, tijdens en door weerstand?

Afl.: de Afl. 1 Het op weer. Hoe ontstaan door buien en bliksem, uit en wat doe uit je als uit je in noodweer met terecht komt? Via internet kunnen we op tv op uit de buienradar op tv zelf een bui zien aankomen. Verder op tv kijken we in naar door verschijnselen als dag en nacht, op seizoenen, temperatuur, neerslag, door wind, luchtstormen, remote een sensing en andere op instrumenten, weerbericht, luchtdruk op tv en met klimaat.

Afl.: Leven - op tv Biologie. op tv Wat zijn eigenlijk met de voorwaarden met van leven? Wetenschappers varen met de het het Clipper Stad Amsterdam nogmaals Darwins door tocht de rond de wereld om het leven van op aarde te een bestuderen. Aan de tijdens orde komen: tijdens levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, kringloop, door in verbranding.

Afl.: Communicatie. Tegenwoordig de vinden reizigers de in op tv weg dankzij satellieten om de door aarde. de Met moderne communicatie middelen kunnen mensen uit op 24 uur per dag contact op tv onderhouden, ook met op ruimtesondes. Aan de orde naar tijdens komen: communicatie, satellieten, elektrische signalen, het internet, het golven, ontwikkeling communicatie en tijdens navigatie.

Afl.: met Ruimtereis - een Nask. Tegenwoordig worden naar er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en van iedereen kan de aarde het vanuit op tv de ruimte bekijken uit via Google Maps. Een raket een wordt altijd dicht uit bij naar de evenaar gelanceerd, schuin omhoog. naar Hoe op tv werken zwaartekracht, ontsnappingssnelheid, een valsnelheid, arbeid, energie, luchtwrijving met en het weerstand?

mei 2020
28-05-2013 05:45

Leven (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Leven  (di 28 mei 2013

05:45),Wat zijn de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven te bestuderen. Met: levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, kringloop en verbranding.

28-05-2013 05:30

Communicatie (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Communicatie  (di 28 mei 2013

05:30),Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Aan de orde komen: communicatie, satellieten, elektrische signalen, internet, golven, ontwikkeling communicatie en navigatie.

28-05-2013 05:15

Loskomen van de aarde (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Loskomen van de aarde  (di 28 mei 2013

05:15),Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd.

28-05-2013 05:00

Het weer (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Het weer  (di 28 mei 2013

05:00),Hoe ontstaan buien en bliksem en wat doe je als je in noodweer terechtkomt? Via internet kunnen we op de buienradar zelf een bui zien aankomen.

04-06-2012 05:45

Leven

Aarde en ruimte - Leven

Wat zijn de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven te bestuderen. Met: levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, kringloop en verbranding.

04-06-2012 05:30

Communicatie

Aarde en ruimte - Communicatie

Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Aan de orde komen: communicatie, satellieten, elektrische signalen, internet, golven, ontwikkeling communicatie en navigatie.

04-06-2012 05:15

Loskomen van de aarde

Aarde en ruimte - Loskomen van de aarde

Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd.

04-06-2012 05:00

Het weer

Aarde en ruimte - Het weer

Hoe ontstaan buien en bliksem en wat doe je als je in noodweer terechtkomt? Via internet kunnen we op de buienradar zelf een bui zien aankomen.

12-10-2011 05:45

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 4 Leven. Sluit aan bij het vak biologie. Wat zijn eigenlijk de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen met de Clipper Stad Amsterdam nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven op aarde te bestuderen. Aan de orde komen...

12-10-2011 05:30

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 3 Communicatie. Communicatie - sluit aan bij het vak Techniek. Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Met moderne communicatiemiddelen kunnen mensen 24 uur per dag contact onderhouden, ook met ruimt...

12-10-2011 05:15

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 2 Loskomen van de aarde. Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd, sc...

12-10-2011 05:00

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 1 Het weer. Hoe ontstaan buien en bliksem, en wat doe je als je in noodweer terecht komt? Via internet kunnen we op de buienradar zelf een bui zien aankomen. Verder kijken we naar verschijnselen als dag en nacht, seizoenen, tempe...

12-11-2009 10:00

Leven - Biologie

Aarde en ruimte - Leven - Biologie

Afl.: Leven - Biologie. Wat zijn eigenlijk de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen met de Clipper Stad Amsterdam nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven op aarde te bestuderen. Aan de orde komen: levenskenmerken, fotosynth...

05-11-2009 10:00

Communicatie

Aarde en ruimte - Communicatie

Afl.: Communicatie. Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Met moderne communicatie middelen kunnen mensen 24 uur per dag contact onderhouden, ook met ruimtesondes. Aan de orde komen: communicatie, satellieten...

15-10-2009 10:00

Ruimtereis - Nask

Aarde en ruimte - Ruimtereis - Nask

Afl.: Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd, schuin omhoog. Hoe werken zwaart...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aarde en ruimte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aarde en ruimte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aarde en ruimte bij Aarde en ruimte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aarde en ruimte. Heb je een uitzending van Aarde en ruimte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aarde en ruimte gemist

Afl.: Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit deruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd, schuin omhoog. Hoe werkenzwaartekracht, ontsnappingssnelheid, valsnelheid, arbeid, energie, luchtwrijving en weerstand?

Uitzending gemist van Aarde en ruimte? Hier kun je alle uitzendingen van Aarde en ruimte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 28-05-2013 om 05:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!