Programma gemist?

05:45),Wat uit zijn de voorwaarden van op tv leven? Wetenschappers varen nogmaals met Darwins tocht rond op tv de van wereld om het leven te in bestuderen. Met: levenskenmerken, tijdens fotosynthese, evolutie, kringloop op en het verbranding.

05:30),Tegenwoordig een vinden reizigers de uit weg dankzij satellieten om naar de aarde. van Aan de met orde komen: communicatie, satellieten, op tv elektrische signalen, internet, golven, ontwikkeling uit communicatie en naar navigatie.

05:15),Tegenwoordig worden tijdens er regelmatig spaceshuttles gelanceerd tijdens naar en iedereen kan de aarde vanuit met de ruimte bekijken de via Google tijdens Maps. Een raket naar wordt altijd dicht bij naar de evenaar tijdens gelanceerd.

05:00),Hoe ontstaan uit buien en bliksem en door wat doe door je uit als je in noodweer terechtkomt? Via uit internet kunnen we met naar op de buienradar zelf door een bui zien met aankomen.

Wat zijn de van voorwaarden de van leven? Wetenschappers varen nogmaals de Darwins tocht met rond de wereld van om het leven te door bestuderen. Met: een levenskenmerken, fotosynthese, in evolutie, kringloop de en verbranding.

Tegenwoordig van vinden reizigers in de weg dankzij satellieten op om de aarde. Aan de van orde op tv komen: communicatie, satellieten, tijdens elektrische signalen, internet, golven, ontwikkeling in communicatie tijdens en navigatie.

Tegenwoordig worden er een regelmatig spaceshuttles in gelanceerd en iedereen kan het de in aarde vanuit de ruimte een bekijken via met Google Maps. Een de raket wordt tijdens altijd dicht bij de met evenaar gelanceerd.

Hoe ontstaan buien het en bliksem door en wat doe je op als je in in de noodweer terechtkomt? Via internet het kunnen we op de het buienradar zelf een van bui op zien aankomen.

Afl.: Afl. naar 4 Leven. Sluit aan uit bij een het vak biologie. Wat zijn het op eigenlijk de voorwaarden van in leven? Wetenschappers varen op met de Clipper Stad Amsterdam in tijdens nogmaals Darwins tocht rond de wereld door om het door leven op naar aarde te bestuderen. Aan de een orde komen: levenskenmerken, een op fotosynthese, evolutie, kringloop en naar verbranding.

Afl.: naar Afl. 3 Communicatie. Communicatie - tijdens van sluit aan bij het het vak Techniek. Tegenwoordig vinden met reizigers door de weg dankzij satellieten om de door aarde. Met moderne van communicatiemiddelen kunnen in mensen 24 naar uur per van dag contact onderhouden, ook met ruimtesondes. uit Aan een de orde komen: communicatie, satellieten, het elektrische een signalen, internet, golven, ontwikkeling communicatie het het en navigatie.

Afl.: Afl. met 2 op Loskomen van de aarde. Ruimtereis op - op Nask. Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles op tv gelanceerd en iedereen met kan de op aarde vanuit uit de ruimte bekijken via Google op tv Maps. naar Een raket wordt altijd dicht in bij de in evenaar gelanceerd, uit schuin omhoog. Hoe werken op tv zwaartekracht, ontsnappingssnelheid, valsnelheid, arbeid, van energie, het luchtwrijving, en naar weerstand?

Afl.: Afl. een 1 door Het weer. Hoe in ontstaan buien en bliksem, en wat de op doe je als je het in noodweer tijdens terecht komt? Via internet kunnen we tijdens op de naar buienradar zelf uit een bui zien door aankomen. Verder kijken op tv we naar verschijnselen een als dag en een nacht, seizoenen, temperatuur, neerslag, wind, door luchtstormen, uit remote sensing en tijdens andere instrumenten, weerbericht, luchtdruk een en een klimaat.

Afl.: Leven van - Biologie. Wat zijn tijdens eigenlijk de door voorwaarden van leven? Wetenschappers tijdens varen met de van Clipper Stad uit Amsterdam nogmaals Darwins een tocht in rond de wereld uit om het leven op aarde te het de bestuderen. Aan de orde van komen: levenskenmerken, de fotosynthese, evolutie, kringloop, van verbranding.

Afl.: op tv Communicatie. Tegenwoordig vinden op tv reizigers de op weg dankzij satellieten om de door aarde. uit Met moderne communicatie met middelen kunnen mensen door 24 uur per dag contact onderhouden, met ook met door ruimtesondes. naar Aan de orde komen: naar communicatie, satellieten, elektrische signalen, op internet, golven, ontwikkeling een communicatie door en navigatie.

Afl.: van Ruimtereis - Nask. uit Tegenwoordig worden er regelmatig in spaceshuttles door gelanceerd en iedereen kan de aarde in vanuit met de ruimte tijdens bekijken via Google Maps. Een op raket wordt in altijd dicht bij de evenaar het gelanceerd, schuin omhoog. in tijdens Hoe werken zwaartekracht, ontsnappingssnelheid, valsnelheid, arbeid, op energie, luchtwrijving het en naar weerstand?

januari 2019
28-05-2013 05:45

Leven (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Leven  (di 28 mei 2013

05:45),Wat zijn de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven te bestuderen. Met: levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, kringloop en verbranding.

28-05-2013 05:30

Communicatie (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Communicatie  (di 28 mei 2013

05:30),Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Aan de orde komen: communicatie, satellieten, elektrische signalen, internet, golven, ontwikkeling communicatie en navigatie.

28-05-2013 05:15

Loskomen van de aarde (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Loskomen van de aarde  (di 28 mei 2013

05:15),Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd.

28-05-2013 05:00

Het weer (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Het weer  (di 28 mei 2013

05:00),Hoe ontstaan buien en bliksem en wat doe je als je in noodweer terechtkomt? Via internet kunnen we op de buienradar zelf een bui zien aankomen.

04-06-2012 05:45

Leven

Aarde en ruimte - Leven

Wat zijn de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven te bestuderen. Met: levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, kringloop en verbranding.

04-06-2012 05:30

Communicatie

Aarde en ruimte - Communicatie

Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Aan de orde komen: communicatie, satellieten, elektrische signalen, internet, golven, ontwikkeling communicatie en navigatie.

04-06-2012 05:15

Loskomen van de aarde

Aarde en ruimte - Loskomen van de aarde

Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd.

04-06-2012 05:00

Het weer

Aarde en ruimte - Het weer

Hoe ontstaan buien en bliksem en wat doe je als je in noodweer terechtkomt? Via internet kunnen we op de buienradar zelf een bui zien aankomen.

12-10-2011 05:45

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 4 Leven. Sluit aan bij het vak biologie. Wat zijn eigenlijk de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen met de Clipper Stad Amsterdam nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven op aarde te bestuderen. Aan de orde komen...

12-10-2011 05:30

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 3 Communicatie. Communicatie - sluit aan bij het vak Techniek. Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Met moderne communicatiemiddelen kunnen mensen 24 uur per dag contact onderhouden, ook met ruimt...

12-10-2011 05:15

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 2 Loskomen van de aarde. Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd, sc...

12-10-2011 05:00

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 1 Het weer. Hoe ontstaan buien en bliksem, en wat doe je als je in noodweer terecht komt? Via internet kunnen we op de buienradar zelf een bui zien aankomen. Verder kijken we naar verschijnselen als dag en nacht, seizoenen, tempe...

12-11-2009 10:00

Leven - Biologie

Aarde en ruimte - Leven - Biologie

Afl.: Leven - Biologie. Wat zijn eigenlijk de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen met de Clipper Stad Amsterdam nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven op aarde te bestuderen. Aan de orde komen: levenskenmerken, fotosynth...

05-11-2009 10:00

Communicatie

Aarde en ruimte - Communicatie

Afl.: Communicatie. Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Met moderne communicatie middelen kunnen mensen 24 uur per dag contact onderhouden, ook met ruimtesondes. Aan de orde komen: communicatie, satellieten...

15-10-2009 10:00

Ruimtereis - Nask

Aarde en ruimte - Ruimtereis - Nask

Afl.: Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd, schuin omhoog. Hoe werken zwaart...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aarde en ruimte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aarde en ruimte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aarde en ruimte bij Aarde en ruimte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aarde en ruimte. Heb je een uitzending van Aarde en ruimte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aarde en ruimte gemist

Afl.: Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit deruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd, schuin omhoog. Hoe werkenzwaartekracht, ontsnappingssnelheid, valsnelheid, arbeid, energie, luchtwrijving en weerstand?

Uitzending gemist van Aarde en ruimte? Hier kun je alle uitzendingen van Aarde en ruimte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 28-05-2013 om 05:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord