Programma gemist?

05:45),Wat in zijn de voorwaarden van met leven? Wetenschappers varen nogmaals door Darwins naar tocht rond van de wereld om op het leven te bestuderen. Met: levenskenmerken, de tijdens fotosynthese, evolutie, kringloop en naar verbranding.

05:30),Tegenwoordig uit vinden reizigers de weg dankzij van satellieten om de op tv aarde. Aan van de orde komen: op tv communicatie, satellieten, elektrische op tv signalen, internet, golven, ontwikkeling met de communicatie en navigatie.

05:15),Tegenwoordig door worden er regelmatig spaceshuttles op gelanceerd en met iedereen kan naar de aarde vanuit de ruimte bekijken de een via Google Maps. naar Een raket wordt altijd tijdens dicht bij van de evenaar gelanceerd.

05:00),Hoe ontstaan buien een en op bliksem en wat doe je naar de als je in noodweer terechtkomt? Via op tv internet kunnen in we op de buienradar in tijdens zelf een bui zien naar aankomen.

Wat tijdens zijn de een voorwaarden van leven? Wetenschappers varen nogmaals op tv in Darwins tocht rond de naar wereld om het leven te in bestuderen. Met: een levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, kringloop door en het verbranding.

Tegenwoordig het vinden reizigers de weg de dankzij van satellieten om de uit aarde. Aan de orde de komen: communicatie, satellieten, door elektrische signalen, op tv internet, golven, ontwikkeling communicatie en op navigatie.

Tegenwoordig worden er tijdens regelmatig spaceshuttles gelanceerd het en iedereen naar kan de door aarde vanuit de ruimte bekijken naar via het Google Maps. Een raket wordt een altijd dicht bij tijdens de evenaar door gelanceerd.

Hoe ontstaan op tv buien een en bliksem en wat doe je tijdens als een je in noodweer terechtkomt? een Via de internet kunnen we met op de buienradar het zelf een bui zien van aankomen.

Afl.: Afl. 4 op tv Leven. Sluit aan door bij het van vak biologie. Wat het zijn eigenlijk de naar voorwaarden van tijdens leven? Wetenschappers varen met de de Clipper Stad de Amsterdam nogmaals Darwins door tocht rond op tv de wereld om van het leven op aarde van te bestuderen. Aan de in orde komen: uit levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, kringloop op en met verbranding.

Afl.: met Afl. 3 het Communicatie. Communicatie - sluit aan naar bij van het vak Techniek. Tegenwoordig vinden reizigers het een de weg dankzij in satellieten om de aarde. Met moderne met communicatiemiddelen kunnen mensen in 24 uur met per dag in contact onderhouden, ook op tv met ruimtesondes. het Aan de orde komen: communicatie, satellieten, van elektrische van signalen, internet, golven, ontwikkeling van communicatie en in navigatie.

Afl.: Afl. 2 door Loskomen van de het tijdens aarde. Ruimtereis - van Nask. Tegenwoordig worden er op regelmatig spaceshuttles gelanceerd door en iedereen kan de het aarde vanuit de op ruimte bekijken via Google op het Maps. Een raket wordt in altijd dicht bij de evenaar op in gelanceerd, schuin omhoog. Hoe werken van zwaartekracht, ontsnappingssnelheid, valsnelheid, arbeid, tijdens energie, luchtwrijving, en met door weerstand?

Afl.: Afl. op tv 1 in Het weer. Hoe met ontstaan buien en op tv bliksem, en wat doe je tijdens als je in noodweer door terecht komt? Via tijdens internet tijdens kunnen we tijdens op de buienradar zelf het een bui zien aankomen. Verder op kijken uit we naar verschijnselen als dag een en door nacht, seizoenen, temperatuur, door neerslag, wind, van luchtstormen, remote sensing van en andere instrumenten, op weerbericht, luchtdruk en met klimaat.

Afl.: Leven - op tv op tv Biologie. Wat zijn eigenlijk de uit voorwaarden van leven? Wetenschappers op tv varen met tijdens de op Clipper Stad Amsterdam nogmaals door Darwins tocht rond de wereld de om het van leven op aarde te de bestuderen. Aan de naar het orde komen: levenskenmerken, in fotosynthese, evolutie, kringloop, op verbranding.

Afl.: Communicatie. Tegenwoordig tijdens vinden reizigers de van op weg dankzij satellieten het om de aarde. Met moderne communicatie het middelen op kunnen mensen 24 door uur per dag contact onderhouden, uit naar ook met ruimtesondes. Aan het de orde komen: communicatie, in satellieten, elektrische door signalen, internet, golven, ontwikkeling communicatie de en het navigatie.

Afl.: door Ruimtereis - Nask. op Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles van gelanceerd en iedereen tijdens kan met de aarde vanuit de de ruimte bekijken via op tv Google Maps. Een raket met het wordt altijd dicht bij de door evenaar gelanceerd, schuin naar omhoog. Hoe werken in zwaartekracht, ontsnappingssnelheid, valsnelheid, arbeid, uit energie, uit luchtwrijving en het weerstand?

september 2020
28-05-2013 05:45

Leven (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Leven  (di 28 mei 2013

05:45),Wat zijn de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven te bestuderen. Met: levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, kringloop en verbranding.

28-05-2013 05:30

Communicatie (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Communicatie  (di 28 mei 2013

05:30),Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Aan de orde komen: communicatie, satellieten, elektrische signalen, internet, golven, ontwikkeling communicatie en navigatie.

28-05-2013 05:15

Loskomen van de aarde (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Loskomen van de aarde  (di 28 mei 2013

05:15),Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd.

28-05-2013 05:00

Het weer (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Het weer  (di 28 mei 2013

05:00),Hoe ontstaan buien en bliksem en wat doe je als je in noodweer terechtkomt? Via internet kunnen we op de buienradar zelf een bui zien aankomen.

04-06-2012 05:45

Leven

Aarde en ruimte - Leven

Wat zijn de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven te bestuderen. Met: levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, kringloop en verbranding.

04-06-2012 05:30

Communicatie

Aarde en ruimte - Communicatie

Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Aan de orde komen: communicatie, satellieten, elektrische signalen, internet, golven, ontwikkeling communicatie en navigatie.

04-06-2012 05:15

Loskomen van de aarde

Aarde en ruimte - Loskomen van de aarde

Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd.

04-06-2012 05:00

Het weer

Aarde en ruimte - Het weer

Hoe ontstaan buien en bliksem en wat doe je als je in noodweer terechtkomt? Via internet kunnen we op de buienradar zelf een bui zien aankomen.

12-10-2011 05:45

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 4 Leven. Sluit aan bij het vak biologie. Wat zijn eigenlijk de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen met de Clipper Stad Amsterdam nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven op aarde te bestuderen. Aan de orde komen...

12-10-2011 05:30

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 3 Communicatie. Communicatie - sluit aan bij het vak Techniek. Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Met moderne communicatiemiddelen kunnen mensen 24 uur per dag contact onderhouden, ook met ruimt...

12-10-2011 05:15

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 2 Loskomen van de aarde. Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd, sc...

12-10-2011 05:00

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 1 Het weer. Hoe ontstaan buien en bliksem, en wat doe je als je in noodweer terecht komt? Via internet kunnen we op de buienradar zelf een bui zien aankomen. Verder kijken we naar verschijnselen als dag en nacht, seizoenen, tempe...

12-11-2009 10:00

Leven - Biologie

Aarde en ruimte - Leven - Biologie

Afl.: Leven - Biologie. Wat zijn eigenlijk de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen met de Clipper Stad Amsterdam nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven op aarde te bestuderen. Aan de orde komen: levenskenmerken, fotosynth...

05-11-2009 10:00

Communicatie

Aarde en ruimte - Communicatie

Afl.: Communicatie. Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Met moderne communicatie middelen kunnen mensen 24 uur per dag contact onderhouden, ook met ruimtesondes. Aan de orde komen: communicatie, satellieten...

15-10-2009 10:00

Ruimtereis - Nask

Aarde en ruimte - Ruimtereis - Nask

Afl.: Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd, schuin omhoog. Hoe werken zwaart...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aarde en ruimte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aarde en ruimte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aarde en ruimte bij Aarde en ruimte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aarde en ruimte. Heb je een uitzending van Aarde en ruimte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aarde en ruimte gemist

Afl.: Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit deruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd, schuin omhoog. Hoe werkenzwaartekracht, ontsnappingssnelheid, valsnelheid, arbeid, energie, luchtwrijving en weerstand?

Uitzending gemist van Aarde en ruimte? Hier kun je alle uitzendingen van Aarde en ruimte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 28-05-2013 om 05:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!