Programma gemist?

05:45),Wat tijdens zijn de voorwaarden een van leven? Wetenschappers varen een nogmaals Darwins tocht met rond de een wereld om het leven op tv te bestuderen. Met: in levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, kringloop met en uit verbranding.

05:30),Tegenwoordig de vinden reizigers de weg dankzij van satellieten om door de aarde. tijdens Aan de orde een komen: communicatie, satellieten, een elektrische signalen, internet, in golven, ontwikkeling het communicatie en navigatie.

05:15),Tegenwoordig het worden er regelmatig spaceshuttles door gelanceerd en het iedereen kan de aarde vanuit een de ruimte met bekijken via Google Maps. naar Een uit raket wordt altijd dicht bij in de tijdens evenaar gelanceerd.

05:00),Hoe ontstaan uit buien en bliksem een en wat de doe je als een je in noodweer terechtkomt? naar Via met internet kunnen we op de van buienradar met zelf een bui zien een aankomen.

Wat een zijn de voorwaarden van leven? met Wetenschappers uit varen nogmaals Darwins tocht rond een de wereld van om het een leven te bestuderen. Met: uit levenskenmerken, een fotosynthese, evolutie, kringloop en het verbranding.

Tegenwoordig vinden reizigers van de weg dankzij tijdens satellieten om de uit aarde. Aan tijdens de orde komen: met communicatie, satellieten, elektrische een signalen, internet, golven, met ontwikkeling door communicatie en navigatie.

Tegenwoordig van worden er naar regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan van de aarde in vanuit de ruimte bekijken van via Google het Maps. Een in raket wordt uit altijd dicht bij de evenaar van gelanceerd.

Hoe ontstaan buien op naar en bliksem en wat door doe je als je met in het noodweer terechtkomt? Via internet kunnen we de van op de buienradar zelf een een bui een zien aankomen.

Afl.: Afl. 4 een Leven. Sluit aan in bij het vak het van biologie. Wat zijn eigenlijk de van voorwaarden van door leven? Wetenschappers varen met met de Clipper Stad Amsterdam door nogmaals Darwins tocht door rond de in wereld om het leven tijdens op aarde te een een bestuderen. Aan de de orde komen: levenskenmerken, fotosynthese, in evolutie, kringloop met en verbranding.

Afl.: Afl. 3 een Communicatie. Communicatie tijdens - sluit de aan bij het vak door Techniek. de Tegenwoordig vinden reizigers van de weg dankzij satellieten om op de met aarde. Met moderne communicatiemiddelen kunnen door mensen de 24 uur per dag contact onderhouden, uit ook met naar ruimtesondes. Aan de orde een komen: de communicatie, satellieten, elektrische in signalen, internet, golven, ontwikkeling communicatie naar uit en navigatie.

Afl.: in Afl. 2 Loskomen het van de aarde. tijdens Ruimtereis - Nask. naar Tegenwoordig worden er op regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen in van kan de aarde vanuit de in ruimte in bekijken via Google Maps. Een raket met uit wordt altijd dicht bij een de evenaar het gelanceerd, schuin omhoog. Hoe werken zwaartekracht, in ontsnappingssnelheid, het valsnelheid, arbeid, energie, luchtwrijving, door en de weerstand?

Afl.: op tv Afl. 1 Het het weer. Hoe ontstaan buien en naar bliksem, en in wat doe je als naar met je in noodweer in terecht komt? Via op tv internet kunnen we op de in buienradar zelf een bui door zien aankomen. Verder het kijken we de naar verschijnselen als op dag en nacht, een seizoenen, temperatuur, neerslag, het wind, luchtstormen, remote sensing met tijdens en andere instrumenten, weerbericht, luchtdruk door en uit klimaat.

Afl.: Leven een - Biologie. Wat door zijn eigenlijk de voorwaarden in van de leven? Wetenschappers naar varen met de van Clipper Stad Amsterdam nogmaals Darwins tocht van rond de de wereld om het van leven op aarde door te in bestuderen. Aan de orde komen: op levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, een kringloop, het verbranding.

Afl.: een Communicatie. Tegenwoordig vinden een reizigers de weg dankzij de satellieten door om de aarde. Met uit moderne communicatie middelen kunnen de mensen 24 uur per een dag contact door onderhouden, op ook met ruimtesondes. uit Aan de orde komen: op tv communicatie, satellieten, elektrische signalen, naar internet, golven, ontwikkeling communicatie door het en navigatie.

Afl.: in Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig in worden het er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en de iedereen kan de op aarde het vanuit de ruimte bekijken via Google in naar Maps. Een raket wordt altijd dicht een op bij de evenaar op gelanceerd, schuin omhoog. Hoe werken op zwaartekracht, ontsnappingssnelheid, valsnelheid, met arbeid, op tv energie, luchtwrijving en door weerstand?

augustus 2019
28-05-2013 05:45

Leven (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Leven  (di 28 mei 2013

05:45),Wat zijn de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven te bestuderen. Met: levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, kringloop en verbranding.

28-05-2013 05:30

Communicatie (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Communicatie  (di 28 mei 2013

05:30),Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Aan de orde komen: communicatie, satellieten, elektrische signalen, internet, golven, ontwikkeling communicatie en navigatie.

28-05-2013 05:15

Loskomen van de aarde (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Loskomen van de aarde  (di 28 mei 2013

05:15),Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd.

28-05-2013 05:00

Het weer (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Het weer  (di 28 mei 2013

05:00),Hoe ontstaan buien en bliksem en wat doe je als je in noodweer terechtkomt? Via internet kunnen we op de buienradar zelf een bui zien aankomen.

04-06-2012 05:45

Leven

Aarde en ruimte - Leven

Wat zijn de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven te bestuderen. Met: levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, kringloop en verbranding.

04-06-2012 05:30

Communicatie

Aarde en ruimte - Communicatie

Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Aan de orde komen: communicatie, satellieten, elektrische signalen, internet, golven, ontwikkeling communicatie en navigatie.

04-06-2012 05:15

Loskomen van de aarde

Aarde en ruimte - Loskomen van de aarde

Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd.

04-06-2012 05:00

Het weer

Aarde en ruimte - Het weer

Hoe ontstaan buien en bliksem en wat doe je als je in noodweer terechtkomt? Via internet kunnen we op de buienradar zelf een bui zien aankomen.

12-10-2011 05:45

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 4 Leven. Sluit aan bij het vak biologie. Wat zijn eigenlijk de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen met de Clipper Stad Amsterdam nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven op aarde te bestuderen. Aan de orde komen...

12-10-2011 05:30

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 3 Communicatie. Communicatie - sluit aan bij het vak Techniek. Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Met moderne communicatiemiddelen kunnen mensen 24 uur per dag contact onderhouden, ook met ruimt...

12-10-2011 05:15

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 2 Loskomen van de aarde. Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd, sc...

12-10-2011 05:00

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 1 Het weer. Hoe ontstaan buien en bliksem, en wat doe je als je in noodweer terecht komt? Via internet kunnen we op de buienradar zelf een bui zien aankomen. Verder kijken we naar verschijnselen als dag en nacht, seizoenen, tempe...

12-11-2009 10:00

Leven - Biologie

Aarde en ruimte - Leven - Biologie

Afl.: Leven - Biologie. Wat zijn eigenlijk de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen met de Clipper Stad Amsterdam nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven op aarde te bestuderen. Aan de orde komen: levenskenmerken, fotosynth...

05-11-2009 10:00

Communicatie

Aarde en ruimte - Communicatie

Afl.: Communicatie. Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Met moderne communicatie middelen kunnen mensen 24 uur per dag contact onderhouden, ook met ruimtesondes. Aan de orde komen: communicatie, satellieten...

15-10-2009 10:00

Ruimtereis - Nask

Aarde en ruimte - Ruimtereis - Nask

Afl.: Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd, schuin omhoog. Hoe werken zwaart...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aarde en ruimte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aarde en ruimte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aarde en ruimte bij Aarde en ruimte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aarde en ruimte. Heb je een uitzending van Aarde en ruimte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aarde en ruimte gemist

Afl.: Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit deruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd, schuin omhoog. Hoe werkenzwaartekracht, ontsnappingssnelheid, valsnelheid, arbeid, energie, luchtwrijving en weerstand?

Uitzending gemist van Aarde en ruimte? Hier kun je alle uitzendingen van Aarde en ruimte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 28-05-2013 om 05:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord