Programma gemist?

05:45),Wat een zijn de voorwaarden van in leven? Wetenschappers varen nogmaals een Darwins tocht uit rond de wereld om tijdens het met leven te tijdens bestuderen. Met: levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, op kringloop en op verbranding.

05:30),Tegenwoordig met vinden reizigers de uit weg dankzij satellieten op om de aarde. tijdens Aan de op tv orde komen: communicatie, van satellieten, elektrische signalen, internet, golven, een ontwikkeling door communicatie en navigatie.

05:15),Tegenwoordig worden er uit regelmatig de spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan van tijdens de aarde vanuit de in ruimte bekijken via Google Maps. uit Een raket wordt door altijd dicht bij het de door evenaar gelanceerd.

05:00),Hoe uit ontstaan buien en naar bliksem en wat doe je met als je in uit noodweer de terechtkomt? Via van internet kunnen we op de het buienradar zelf met een bui zien in aankomen.

Wat op zijn de voorwaarden op van leven? Wetenschappers varen een nogmaals op tv Darwins tocht rond de de wereld om het door leven te op tv bestuderen. Met: levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, op tv kringloop en van verbranding.

Tegenwoordig vinden in reizigers het de weg dankzij satellieten om met de aarde. Aan de een orde komen: het communicatie, satellieten, op elektrische signalen, tijdens internet, golven, ontwikkeling communicatie en tijdens navigatie.

Tegenwoordig worden er uit regelmatig met spaceshuttles gelanceerd met en iedereen kan de aarde tijdens vanuit de ruimte bekijken met via Google Maps. een Een raket een wordt altijd op dicht bij de evenaar de gelanceerd.

Hoe op ontstaan buien en bliksem en een wat tijdens doe je in als je in noodweer terechtkomt? Via op de internet kunnen we op de buienradar op tv zelf met een bui zien door aankomen.

Afl.: het Afl. 4 Leven. Sluit aan een bij naar het vak biologie. Wat het zijn eigenlijk de voorwaarden de van leven? een Wetenschappers varen met van de Clipper Stad Amsterdam de nogmaals Darwins uit tocht rond de in wereld om het naar leven op het aarde te uit bestuderen. Aan de uit orde komen: levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, kringloop van en de verbranding.

Afl.: Afl. 3 met Communicatie. van Communicatie - sluit aan bij door het vak Techniek. een Tegenwoordig vinden reizigers van de weg dankzij op satellieten om de van aarde. in Met moderne communicatiemiddelen kunnen mensen een tijdens 24 uur per dag de contact onderhouden, ook met ruimtesondes. een Aan de orde een komen: communicatie, door satellieten, elektrische signalen, tijdens internet, golven, het ontwikkeling communicatie en door navigatie.

Afl.: van Afl. 2 het Loskomen van de aarde. Ruimtereis - de Nask. Tegenwoordig uit worden op tv er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen door kan de aarde in vanuit de de ruimte een bekijken via Google Maps. Een raket een wordt altijd door dicht bij de evenaar van de gelanceerd, schuin omhoog. van Hoe werken zwaartekracht, door ontsnappingssnelheid, valsnelheid, arbeid, energie, luchtwrijving, en het tijdens weerstand?

Afl.: in Afl. 1 Het weer. de Hoe in ontstaan buien en bliksem, in en wat uit doe je als een je in noodweer terecht komt? Via van internet kunnen een we op de tijdens buienradar zelf op tv een bui een zien aankomen. Verder in kijken we naar naar verschijnselen als dag met en nacht, seizoenen, temperatuur, uit neerslag, wind, luchtstormen, het remote sensing en andere instrumenten, tijdens tijdens weerbericht, luchtdruk en door klimaat.

Afl.: met Leven - de Biologie. Wat zijn eigenlijk de door voorwaarden van leven? naar Wetenschappers uit varen met de Clipper Stad Amsterdam het uit nogmaals Darwins tocht rond de de wereld om het leven door een op aarde te door bestuderen. Aan de orde het komen: levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, kringloop, een een verbranding.

Afl.: in Communicatie. Tegenwoordig vinden reizigers uit de weg dankzij de satellieten in om de aarde. Met door moderne communicatie door middelen kunnen mensen met 24 uur per dag contact door onderhouden, een ook met ruimtesondes. Aan van de orde komen: met communicatie, satellieten, elektrische signalen, internet, door het golven, ontwikkeling communicatie en tijdens navigatie.

Afl.: Ruimtereis - door Nask. met Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles tijdens van gelanceerd en iedereen kan de aarde naar vanuit met de ruimte op bekijken via Google Maps. Een van raket wordt altijd dicht in bij de evenaar de naar gelanceerd, schuin omhoog. Hoe werken zwaartekracht, op tv de ontsnappingssnelheid, valsnelheid, arbeid, energie, op luchtwrijving en op tv weerstand?

juli 2018
28-05-2013 05:45

Leven (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Leven  (di 28 mei 2013

05:45),Wat zijn de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven te bestuderen. Met: levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, kringloop en verbranding.

28-05-2013 05:30

Communicatie (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Communicatie  (di 28 mei 2013

05:30),Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Aan de orde komen: communicatie, satellieten, elektrische signalen, internet, golven, ontwikkeling communicatie en navigatie.

28-05-2013 05:15

Loskomen van de aarde (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Loskomen van de aarde  (di 28 mei 2013

05:15),Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd.

28-05-2013 05:00

Het weer (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Het weer  (di 28 mei 2013

05:00),Hoe ontstaan buien en bliksem en wat doe je als je in noodweer terechtkomt? Via internet kunnen we op de buienradar zelf een bui zien aankomen.

04-06-2012 05:45

Leven

Aarde en ruimte - Leven

Wat zijn de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven te bestuderen. Met: levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, kringloop en verbranding.

04-06-2012 05:30

Communicatie

Aarde en ruimte - Communicatie

Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Aan de orde komen: communicatie, satellieten, elektrische signalen, internet, golven, ontwikkeling communicatie en navigatie.

04-06-2012 05:15

Loskomen van de aarde

Aarde en ruimte - Loskomen van de aarde

Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd.

04-06-2012 05:00

Het weer

Aarde en ruimte - Het weer

Hoe ontstaan buien en bliksem en wat doe je als je in noodweer terechtkomt? Via internet kunnen we op de buienradar zelf een bui zien aankomen.

12-10-2011 05:45

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 4 Leven. Sluit aan bij het vak biologie. Wat zijn eigenlijk de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen met de Clipper Stad Amsterdam nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven op aarde te bestuderen. Aan de orde komen...

12-10-2011 05:30

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 3 Communicatie. Communicatie - sluit aan bij het vak Techniek. Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Met moderne communicatiemiddelen kunnen mensen 24 uur per dag contact onderhouden, ook met ruimt...

12-10-2011 05:15

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 2 Loskomen van de aarde. Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd, sc...

12-10-2011 05:00

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 1 Het weer. Hoe ontstaan buien en bliksem, en wat doe je als je in noodweer terecht komt? Via internet kunnen we op de buienradar zelf een bui zien aankomen. Verder kijken we naar verschijnselen als dag en nacht, seizoenen, tempe...

12-11-2009 10:00

Leven - Biologie

Aarde en ruimte - Leven - Biologie

Afl.: Leven - Biologie. Wat zijn eigenlijk de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen met de Clipper Stad Amsterdam nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven op aarde te bestuderen. Aan de orde komen: levenskenmerken, fotosynth...

05-11-2009 10:00

Communicatie

Aarde en ruimte - Communicatie

Afl.: Communicatie. Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Met moderne communicatie middelen kunnen mensen 24 uur per dag contact onderhouden, ook met ruimtesondes. Aan de orde komen: communicatie, satellieten...

15-10-2009 10:00

Ruimtereis - Nask

Aarde en ruimte - Ruimtereis - Nask

Afl.: Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd, schuin omhoog. Hoe werken zwaart...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aarde en ruimte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aarde en ruimte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aarde en ruimte bij Aarde en ruimte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aarde en ruimte. Heb je een uitzending van Aarde en ruimte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aarde en ruimte gemist

Afl.: Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit deruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd, schuin omhoog. Hoe werkenzwaartekracht, ontsnappingssnelheid, valsnelheid, arbeid, energie, luchtwrijving en weerstand?

Uitzending gemist van Aarde en ruimte? Hier kun je alle uitzendingen van Aarde en ruimte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 28-05-2013 om 05:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord