Programma gemist?

05:45),Wat tijdens zijn de voorwaarden van op tv leven? Wetenschappers varen op nogmaals Darwins tocht met rond van de wereld om het leven tijdens te bestuderen. Met: levenskenmerken, door fotosynthese, evolutie, kringloop in van en verbranding.

05:30),Tegenwoordig een vinden reizigers de weg dankzij uit met satellieten om de aarde. Aan de de de orde komen: communicatie, door satellieten, elektrische signalen, internet, golven, ontwikkeling met communicatie en tijdens navigatie.

05:15),Tegenwoordig worden tijdens er regelmatig spaceshuttles gelanceerd door met en iedereen kan de aarde vanuit op tv de ruimte door bekijken via Google het Maps. op tv Een raket wordt altijd dicht bij het de evenaar uit gelanceerd.

05:00),Hoe ontstaan buien op en bliksem en naar naar wat doe je als van je in noodweer terechtkomt? Via met internet kunnen op we op tijdens de buienradar zelf een uit bui zien met aankomen.

Wat zijn de tijdens met voorwaarden van leven? Wetenschappers varen met nogmaals in Darwins tocht rond de wereld met om op het leven te bestuderen. Met: levenskenmerken, uit fotosynthese, op evolutie, kringloop een en verbranding.

Tegenwoordig een vinden reizigers de weg dankzij van satellieten om het de aarde. Aan tijdens de orde komen: een communicatie, satellieten, een elektrische signalen, internet, op golven, ontwikkeling communicatie en het navigatie.

Tegenwoordig een worden er regelmatig tijdens spaceshuttles gelanceerd een en iedereen kan de aarde op vanuit de ruimte bekijken van uit via Google Maps. Een raket naar wordt altijd dicht bij een de evenaar de gelanceerd.

Hoe de ontstaan buien uit en bliksem en wat doe je uit met als je in noodweer naar terechtkomt? Via internet kunnen we in uit op de buienradar naar zelf een bui in zien aankomen.

Afl.: Afl. door 4 Leven. Sluit het aan in bij het vak biologie. op tv Wat zijn eigenlijk de voorwaarden uit van leven? Wetenschappers op varen met een de Clipper Stad Amsterdam op nogmaals Darwins tocht de rond de wereld van om door het leven op uit aarde te uit bestuderen. Aan de orde komen: levenskenmerken, naar fotosynthese, het evolutie, kringloop en in verbranding.

Afl.: naar Afl. 3 Communicatie. Communicatie - op sluit aan tijdens bij het vak door Techniek. Tegenwoordig vinden door reizigers de met weg dankzij satellieten om tijdens de aarde. Met moderne de communicatiemiddelen kunnen mensen op 24 naar uur per op dag contact onderhouden, ook met ruimtesondes. door Aan de tijdens orde in komen: communicatie, satellieten, elektrische signalen, in internet, golven, ontwikkeling communicatie naar en met navigatie.

Afl.: Afl. uit 2 Loskomen van uit de aarde. Ruimtereis de - Nask. Tegenwoordig worden het door er regelmatig spaceshuttles gelanceerd van en iedereen kan het de aarde vanuit op de ruimte het bekijken via Google Maps. Een raket uit wordt altijd dicht de bij de uit evenaar gelanceerd, schuin op tv omhoog. Hoe van werken zwaartekracht, naar ontsnappingssnelheid, valsnelheid, arbeid, energie, luchtwrijving, en in een weerstand?

Afl.: door Afl. 1 Het weer. in Hoe in ontstaan buien en bliksem, en wat met doe je van als van je in noodweer op tv terecht komt? Via internet kunnen we van op door de buienradar in zelf een bui zien een aankomen. Verder kijken de we naar verschijnselen als dag van en nacht, seizoenen, in temperatuur, neerslag, wind, in luchtstormen, remote een sensing en uit andere instrumenten, weerbericht, luchtdruk van en tijdens klimaat.

Afl.: in Leven - met Biologie. Wat zijn eigenlijk de een voorwaarden van leven? het Wetenschappers uit varen met de Clipper Stad Amsterdam het nogmaals Darwins tocht van rond de wereld in om het door leven op tv op aarde te bestuderen. door Aan de orde komen: van levenskenmerken, fotosynthese, uit evolutie, kringloop, tijdens verbranding.

Afl.: Communicatie. Tegenwoordig uit vinden het reizigers de weg tijdens dankzij satellieten door om de aarde. Met moderne het communicatie middelen kunnen van mensen 24 uur per op tv dag contact onderhouden, het van ook met ruimtesondes. Aan de orde met komen: communicatie, naar satellieten, elektrische signalen, met internet, golven, ontwikkeling communicatie door een en navigatie.

Afl.: Ruimtereis - in Nask. Tegenwoordig in worden er regelmatig spaceshuttles uit gelanceerd en een iedereen de kan de aarde vanuit de van ruimte bekijken via naar Google Maps. Een door raket tijdens wordt altijd dicht bij de evenaar op tv gelanceerd, schuin omhoog. in op tv Hoe werken zwaartekracht, ontsnappingssnelheid, valsnelheid, arbeid, op tv energie, luchtwrijving uit en met weerstand?

april 2019
28-05-2013 05:45

Leven (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Leven  (di 28 mei 2013

05:45),Wat zijn de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven te bestuderen. Met: levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, kringloop en verbranding.

28-05-2013 05:30

Communicatie (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Communicatie  (di 28 mei 2013

05:30),Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Aan de orde komen: communicatie, satellieten, elektrische signalen, internet, golven, ontwikkeling communicatie en navigatie.

28-05-2013 05:15

Loskomen van de aarde (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Loskomen van de aarde  (di 28 mei 2013

05:15),Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd.

28-05-2013 05:00

Het weer (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Het weer  (di 28 mei 2013

05:00),Hoe ontstaan buien en bliksem en wat doe je als je in noodweer terechtkomt? Via internet kunnen we op de buienradar zelf een bui zien aankomen.

04-06-2012 05:45

Leven

Aarde en ruimte - Leven

Wat zijn de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven te bestuderen. Met: levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, kringloop en verbranding.

04-06-2012 05:30

Communicatie

Aarde en ruimte - Communicatie

Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Aan de orde komen: communicatie, satellieten, elektrische signalen, internet, golven, ontwikkeling communicatie en navigatie.

04-06-2012 05:15

Loskomen van de aarde

Aarde en ruimte - Loskomen van de aarde

Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd.

04-06-2012 05:00

Het weer

Aarde en ruimte - Het weer

Hoe ontstaan buien en bliksem en wat doe je als je in noodweer terechtkomt? Via internet kunnen we op de buienradar zelf een bui zien aankomen.

12-10-2011 05:45

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 4 Leven. Sluit aan bij het vak biologie. Wat zijn eigenlijk de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen met de Clipper Stad Amsterdam nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven op aarde te bestuderen. Aan de orde komen...

12-10-2011 05:30

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 3 Communicatie. Communicatie - sluit aan bij het vak Techniek. Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Met moderne communicatiemiddelen kunnen mensen 24 uur per dag contact onderhouden, ook met ruimt...

12-10-2011 05:15

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 2 Loskomen van de aarde. Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd, sc...

12-10-2011 05:00

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 1 Het weer. Hoe ontstaan buien en bliksem, en wat doe je als je in noodweer terecht komt? Via internet kunnen we op de buienradar zelf een bui zien aankomen. Verder kijken we naar verschijnselen als dag en nacht, seizoenen, tempe...

12-11-2009 10:00

Leven - Biologie

Aarde en ruimte - Leven - Biologie

Afl.: Leven - Biologie. Wat zijn eigenlijk de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen met de Clipper Stad Amsterdam nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven op aarde te bestuderen. Aan de orde komen: levenskenmerken, fotosynth...

05-11-2009 10:00

Communicatie

Aarde en ruimte - Communicatie

Afl.: Communicatie. Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Met moderne communicatie middelen kunnen mensen 24 uur per dag contact onderhouden, ook met ruimtesondes. Aan de orde komen: communicatie, satellieten...

15-10-2009 10:00

Ruimtereis - Nask

Aarde en ruimte - Ruimtereis - Nask

Afl.: Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd, schuin omhoog. Hoe werken zwaart...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aarde en ruimte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aarde en ruimte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aarde en ruimte bij Aarde en ruimte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aarde en ruimte. Heb je een uitzending van Aarde en ruimte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aarde en ruimte gemist

Afl.: Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit deruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd, schuin omhoog. Hoe werkenzwaartekracht, ontsnappingssnelheid, valsnelheid, arbeid, energie, luchtwrijving en weerstand?

Uitzending gemist van Aarde en ruimte? Hier kun je alle uitzendingen van Aarde en ruimte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 28-05-2013 om 05:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord