Programma gemist?

05:45),Wat zijn de tijdens met voorwaarden van leven? Wetenschappers varen nogmaals tijdens tijdens Darwins tocht rond het de wereld om het leven te een bestuderen. op Met: levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, kringloop uit en tijdens verbranding.

05:30),Tegenwoordig vinden reizigers uit de op tv weg dankzij satellieten om de uit aarde. met Aan de orde komen: communicatie, naar tijdens satellieten, elektrische signalen, internet, golven, ontwikkeling de communicatie tijdens en navigatie.

05:15),Tegenwoordig worden er het regelmatig spaceshuttles uit gelanceerd en op iedereen kan de aarde van vanuit het de ruimte bekijken het via Google Maps. Een door raket wordt altijd dicht naar bij de evenaar het gelanceerd.

05:00),Hoe ontstaan buien de en uit bliksem en wat door doe je als je uit in noodweer terechtkomt? tijdens Via internet een kunnen we op uit de buienradar zelf een uit bui naar zien aankomen.

Wat zijn tijdens de voorwaarden van leven? van van Wetenschappers varen nogmaals Darwins tocht de rond de wereld met om de het leven te bestuderen. in Met: levenskenmerken, fotosynthese, het evolutie, kringloop en in verbranding.

Tegenwoordig de vinden reizigers de weg van dankzij satellieten het om de in aarde. Aan de orde komen: met communicatie, satellieten, elektrische uit signalen, op tv internet, golven, ontwikkeling een communicatie en navigatie.

Tegenwoordig door worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd door van en iedereen kan de aarde vanuit door de uit ruimte bekijken via Google Maps. op tv door Een raket wordt een altijd dicht bij de evenaar van gelanceerd.

Hoe ontstaan van buien de en bliksem en wat doe je op als je in met met noodweer terechtkomt? Via internet door kunnen we op de op tv buienradar zelf een bui met zien een aankomen.

Afl.: een Afl. 4 Leven. Sluit de aan bij het vak tijdens biologie. door Wat zijn eigenlijk de voorwaarden de van leven? in Wetenschappers varen met in de Clipper op tv Stad Amsterdam op nogmaals Darwins tocht rond de wereld op om het uit leven tijdens op aarde te bestuderen. Aan de in orde komen: levenskenmerken, het op tv fotosynthese, evolutie, kringloop en van verbranding.

Afl.: Afl. 3 naar door Communicatie. Communicatie - sluit met aan bij het vak van Techniek. tijdens Tegenwoordig vinden reizigers de weg de dankzij satellieten om tijdens de aarde. Met van moderne communicatiemiddelen kunnen een mensen 24 uur per op tv dag contact onderhouden, in ook met het ruimtesondes. een Aan de orde komen: communicatie, satellieten, door de elektrische signalen, internet, golven, op tv ontwikkeling communicatie en het navigatie.

Afl.: op tv Afl. 2 Loskomen van uit de aarde. van Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig met worden er regelmatig spaceshuttles het naar gelanceerd en iedereen kan de aarde naar vanuit uit de ruimte tijdens bekijken via Google Maps. Een tijdens raket wordt op altijd dicht bij de naar evenaar gelanceerd, schuin naar omhoog. op tv Hoe werken zwaartekracht, ontsnappingssnelheid, valsnelheid, arbeid, op tv energie, luchtwrijving, uit en het weerstand?

Afl.: Afl. op tv 1 Het weer. Hoe het op ontstaan buien en bliksem, en een wat op doe je als je met in noodweer het terecht komt? Via naar internet kunnen we op de uit buienradar zelf een door bui zien aankomen. met Verder kijken we het naar verschijnselen als dag uit en nacht, seizoenen, op uit temperatuur, neerslag, wind, luchtstormen, met remote sensing en andere met instrumenten, weerbericht, luchtdruk en in van klimaat.

Afl.: met Leven - het Biologie. Wat zijn eigenlijk de een voorwaarden van leven? een Wetenschappers varen met de het Clipper Stad op tv Amsterdam nogmaals Darwins tocht op tv rond het de wereld om van het leven op door aarde te bestuderen. Aan de met orde komen: levenskenmerken, op tv in fotosynthese, evolutie, kringloop, op verbranding.

Afl.: Communicatie. Tegenwoordig op vinden reizigers met de weg het dankzij satellieten om de aarde. een Met moderne communicatie in middelen een kunnen mensen de 24 uur per dag contact onderhouden, het ook met ruimtesondes. in Aan met de orde door komen: communicatie, satellieten, van elektrische signalen, internet, op golven, ontwikkeling communicatie en met navigatie.

Afl.: naar Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig door worden er regelmatig spaceshuttles met gelanceerd en door iedereen van kan de aarde vanuit de naar ruimte bekijken via uit Google Maps. Een op raket wordt altijd dicht het bij met de evenaar gelanceerd, in schuin omhoog. door Hoe werken zwaartekracht, de ontsnappingssnelheid, valsnelheid, arbeid, energie, luchtwrijving tijdens en op weerstand?

april 2018
28-05-2013 05:45

Leven (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Leven  (di 28 mei 2013

05:45),Wat zijn de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven te bestuderen. Met: levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, kringloop en verbranding.

28-05-2013 05:30

Communicatie (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Communicatie  (di 28 mei 2013

05:30),Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Aan de orde komen: communicatie, satellieten, elektrische signalen, internet, golven, ontwikkeling communicatie en navigatie.

28-05-2013 05:15

Loskomen van de aarde (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Loskomen van de aarde  (di 28 mei 2013

05:15),Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd.

28-05-2013 05:00

Het weer (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Het weer  (di 28 mei 2013

05:00),Hoe ontstaan buien en bliksem en wat doe je als je in noodweer terechtkomt? Via internet kunnen we op de buienradar zelf een bui zien aankomen.

04-06-2012 05:45

Leven

Aarde en ruimte - Leven

Wat zijn de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven te bestuderen. Met: levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, kringloop en verbranding.

04-06-2012 05:30

Communicatie

Aarde en ruimte - Communicatie

Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Aan de orde komen: communicatie, satellieten, elektrische signalen, internet, golven, ontwikkeling communicatie en navigatie.

04-06-2012 05:15

Loskomen van de aarde

Aarde en ruimte - Loskomen van de aarde

Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd.

04-06-2012 05:00

Het weer

Aarde en ruimte - Het weer

Hoe ontstaan buien en bliksem en wat doe je als je in noodweer terechtkomt? Via internet kunnen we op de buienradar zelf een bui zien aankomen.

12-10-2011 05:45

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 4 Leven. Sluit aan bij het vak biologie. Wat zijn eigenlijk de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen met de Clipper Stad Amsterdam nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven op aarde te bestuderen. Aan de orde komen...

12-10-2011 05:30

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 3 Communicatie. Communicatie - sluit aan bij het vak Techniek. Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Met moderne communicatiemiddelen kunnen mensen 24 uur per dag contact onderhouden, ook met ruimt...

12-10-2011 05:15

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 2 Loskomen van de aarde. Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd, sc...

12-10-2011 05:00

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 1 Het weer. Hoe ontstaan buien en bliksem, en wat doe je als je in noodweer terecht komt? Via internet kunnen we op de buienradar zelf een bui zien aankomen. Verder kijken we naar verschijnselen als dag en nacht, seizoenen, tempe...

12-11-2009 10:00

Leven - Biologie

Aarde en ruimte - Leven - Biologie

Afl.: Leven - Biologie. Wat zijn eigenlijk de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen met de Clipper Stad Amsterdam nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven op aarde te bestuderen. Aan de orde komen: levenskenmerken, fotosynth...

05-11-2009 10:00

Communicatie

Aarde en ruimte - Communicatie

Afl.: Communicatie. Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Met moderne communicatie middelen kunnen mensen 24 uur per dag contact onderhouden, ook met ruimtesondes. Aan de orde komen: communicatie, satellieten...

15-10-2009 10:00

Ruimtereis - Nask

Aarde en ruimte - Ruimtereis - Nask

Afl.: Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd, schuin omhoog. Hoe werken zwaart...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aarde en ruimte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aarde en ruimte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aarde en ruimte bij Aarde en ruimte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aarde en ruimte. Heb je een uitzending van Aarde en ruimte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aarde en ruimte gemist

Afl.: Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit deruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd, schuin omhoog. Hoe werkenzwaartekracht, ontsnappingssnelheid, valsnelheid, arbeid, energie, luchtwrijving en weerstand?

Uitzending gemist van Aarde en ruimte? Hier kun je alle uitzendingen van Aarde en ruimte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 28-05-2013 om 05:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord