Programma gemist?

05:45),Wat door zijn de voorwaarden het van leven? Wetenschappers de varen nogmaals Darwins tocht rond een de wereld de om het leven op tv te bestuderen. Met: het levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, kringloop door en naar verbranding.

05:30),Tegenwoordig een vinden reizigers de weg met dankzij satellieten door om de aarde. Aan op tv de orde op komen: communicatie, met satellieten, elektrische signalen, internet, golven, naar ontwikkeling communicatie en uit navigatie.

05:15),Tegenwoordig worden door er regelmatig spaceshuttles uit gelanceerd op tv en iedereen kan in de aarde vanuit een de ruimte bekijken via door Google Maps. een Een raket wordt altijd dicht bij tijdens de evenaar uit gelanceerd.

05:00),Hoe ontstaan buien uit en bliksem en van uit wat doe je als je door in noodweer terechtkomt? in Via internet kunnen met we door op de buienradar zelf een naar bui zien in aankomen.

Wat met zijn de voorwaarden van de leven? Wetenschappers een varen nogmaals Darwins door tocht rond de wereld tijdens om op het leven te door bestuderen. Met: levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, op kringloop en van verbranding.

Tegenwoordig naar vinden reizigers de weg uit dankzij satellieten om de tijdens aarde. Aan de door orde komen: een communicatie, satellieten, elektrische een signalen, internet, golven, door ontwikkeling communicatie en een navigatie.

Tegenwoordig het worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd uit en op iedereen kan door de aarde vanuit de ruimte uit bekijken op via Google Maps. Een raket wordt uit naar altijd dicht bij de evenaar naar gelanceerd.

Hoe de ontstaan buien en bliksem en van wat doe je een als van je in noodweer terechtkomt? Via een internet kunnen het we een op de buienradar met zelf een bui naar zien aankomen.

Afl.: Afl. met 4 Leven. met Sluit aan bij met het vak tijdens biologie. Wat zijn eigenlijk naar de voorwaarden van leven? op tv Wetenschappers varen de met de uit Clipper Stad Amsterdam op nogmaals Darwins tocht rond de met wereld om een het leven op tv op aarde te op tv bestuderen. Aan de orde komen: naar levenskenmerken, in fotosynthese, evolutie, kringloop tijdens en verbranding.

Afl.: op Afl. 3 Communicatie. Communicatie de - sluit met aan bij het het vak Techniek. Tegenwoordig vinden van reizigers de weg dankzij op tv satellieten op tv om de aarde. Met moderne tijdens communicatiemiddelen kunnen mensen de 24 uur op per dag contact onderhouden, van ook met tijdens ruimtesondes. Aan de orde door komen: communicatie, van satellieten, elektrische signalen, met internet, de golven, ontwikkeling communicatie en in navigatie.

Afl.: Afl. 2 in door Loskomen van de aarde. een Ruimtereis - tijdens Nask. Tegenwoordig worden tijdens er regelmatig spaceshuttles gelanceerd op tv en iedereen kan door de aarde vanuit de met ruimte het bekijken via Google op Maps. Een raket wordt op tv altijd dicht bij de evenaar het gelanceerd, het schuin omhoog. Hoe werken zwaartekracht, op ontsnappingssnelheid, valsnelheid, op tv arbeid, energie, door luchtwrijving, en de weerstand?

Afl.: Afl. met 1 Het weer. het Hoe ontstaan buien naar en door bliksem, en wat doe je als in je in noodweer het op terecht komt? Via internet kunnen op tv we op de buienradar tijdens zelf een bui uit zien aankomen. de Verder naar kijken we naar in verschijnselen als dag tijdens en nacht, seizoenen, temperatuur, neerslag, wind, in van luchtstormen, remote sensing en andere op instrumenten, weerbericht, luchtdruk en op tv uit klimaat.

Afl.: Leven - op tv Biologie. Wat in zijn eigenlijk de naar voorwaarden het van leven? Wetenschappers varen op tv met de Clipper Stad door Amsterdam nogmaals Darwins tocht uit rond de uit wereld om het tijdens leven op de aarde te bestuderen. de Aan de orde een komen: levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, kringloop, op tv van verbranding.

Afl.: tijdens Communicatie. Tegenwoordig vinden reizigers de met uit weg dankzij satellieten om op de aarde. Met moderne tijdens communicatie middelen op kunnen mensen 24 het uur per dag op contact onderhouden, naar ook met ruimtesondes. Aan de in orde komen: communicatie, een satellieten, elektrische met signalen, internet, golven, ontwikkeling communicatie uit uit en navigatie.

Afl.: Ruimtereis tijdens - Nask. Tegenwoordig worden op tv er op tv regelmatig spaceshuttles gelanceerd naar en iedereen kan van de aarde vanuit de ruimte naar bekijken via Google op tv op Maps. Een raket wordt op altijd dicht bij de de evenaar gelanceerd, het schuin omhoog. Hoe werken van zwaartekracht, ontsnappingssnelheid, op valsnelheid, arbeid, energie, luchtwrijving en van van weerstand?

september 2017
28-05-2013 05:45

Leven (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Leven  (di 28 mei 2013

05:45),Wat zijn de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven te bestuderen. Met: levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, kringloop en verbranding.

28-05-2013 05:30

Communicatie (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Communicatie  (di 28 mei 2013

05:30),Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Aan de orde komen: communicatie, satellieten, elektrische signalen, internet, golven, ontwikkeling communicatie en navigatie.

28-05-2013 05:15

Loskomen van de aarde (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Loskomen van de aarde  (di 28 mei 2013

05:15),Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd.

28-05-2013 05:00

Het weer (di 28 mei 2013

Aarde en ruimte - Het weer  (di 28 mei 2013

05:00),Hoe ontstaan buien en bliksem en wat doe je als je in noodweer terechtkomt? Via internet kunnen we op de buienradar zelf een bui zien aankomen.

04-06-2012 05:45

Leven

Aarde en ruimte - Leven

Wat zijn de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven te bestuderen. Met: levenskenmerken, fotosynthese, evolutie, kringloop en verbranding.

04-06-2012 05:30

Communicatie

Aarde en ruimte - Communicatie

Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Aan de orde komen: communicatie, satellieten, elektrische signalen, internet, golven, ontwikkeling communicatie en navigatie.

04-06-2012 05:15

Loskomen van de aarde

Aarde en ruimte - Loskomen van de aarde

Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd.

04-06-2012 05:00

Het weer

Aarde en ruimte - Het weer

Hoe ontstaan buien en bliksem en wat doe je als je in noodweer terechtkomt? Via internet kunnen we op de buienradar zelf een bui zien aankomen.

12-10-2011 05:45

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 4 Leven. Sluit aan bij het vak biologie. Wat zijn eigenlijk de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen met de Clipper Stad Amsterdam nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven op aarde te bestuderen. Aan de orde komen...

12-10-2011 05:30

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 3 Communicatie. Communicatie - sluit aan bij het vak Techniek. Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Met moderne communicatiemiddelen kunnen mensen 24 uur per dag contact onderhouden, ook met ruimt...

12-10-2011 05:15

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 2 Loskomen van de aarde. Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd, sc...

12-10-2011 05:00

Afl

Aarde en ruimte - Afl

Afl.: Afl. 1 Het weer. Hoe ontstaan buien en bliksem, en wat doe je als je in noodweer terecht komt? Via internet kunnen we op de buienradar zelf een bui zien aankomen. Verder kijken we naar verschijnselen als dag en nacht, seizoenen, tempe...

12-11-2009 10:00

Leven - Biologie

Aarde en ruimte - Leven - Biologie

Afl.: Leven - Biologie. Wat zijn eigenlijk de voorwaarden van leven? Wetenschappers varen met de Clipper Stad Amsterdam nogmaals Darwins tocht rond de wereld om het leven op aarde te bestuderen. Aan de orde komen: levenskenmerken, fotosynth...

05-11-2009 10:00

Communicatie

Aarde en ruimte - Communicatie

Afl.: Communicatie. Tegenwoordig vinden reizigers de weg dankzij satellieten om de aarde. Met moderne communicatie middelen kunnen mensen 24 uur per dag contact onderhouden, ook met ruimtesondes. Aan de orde komen: communicatie, satellieten...

15-10-2009 10:00

Ruimtereis - Nask

Aarde en ruimte - Ruimtereis - Nask

Afl.: Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit de ruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd, schuin omhoog. Hoe werken zwaart...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aarde en ruimte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aarde en ruimte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aarde en ruimte bij Aarde en ruimte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aarde en ruimte. Heb je een uitzending van Aarde en ruimte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aarde en ruimte gemist

Afl.: Ruimtereis - Nask. Tegenwoordig worden er regelmatig spaceshuttles gelanceerd en iedereen kan de aarde vanuit deruimte bekijken via Google Maps. Een raket wordt altijd dicht bij de evenaar gelanceerd, schuin omhoog. Hoe werkenzwaartekracht, ontsnappingssnelheid, valsnelheid, arbeid, energie, luchtwrijving en weerstand?

Uitzending gemist van Aarde en ruimte? Hier kun je alle uitzendingen van Aarde en ruimte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 28-05-2013 om 05:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord