Programma gemist?

Te zien is van hoe met de carrière van Gordon het een enorme vlucht de neemt met zijn uit deelname aan De uit Toppers. uit Maar ook hoe hij, na door een uit ruzie met René Froger, de groep in weer verlaat en van LA door The Voices opricht. De de lancering op tv van LA The Voices naar valt samen het met het overlijden van van zijn moeder, een door enorm groot verlies met voor de zanger. Het imago de van met Gordon is met inmiddels veranderd. Meer en meer door wordt hij in geassocieerd met harde grappen tijdens en lolmakerij. Naast tijdens het zingen vormt Gordon uit al uit jarenlang samen tijdens met Gerard Joling op tv het immens populaire televisieduo Geer & naar Goor. Hun programma op tv werd dit uit jaar het zelfs genomineerd voor de Gouden in Televizier-Ring.

De op tv jeugd van Gordon staat met centraal. op tv De zanger groeide naar op in Amsterdam-Noord als in jongste van op tv een groot gezin. De jonge Gordon van de droomde van een een carrière als zanger en nam in deel aan van vele talentenjachten. Zijn een familie, zijn jeugdvrienden, zijn het eerste vriendinnetje en zijn het op eerste grote liefde vertellen op tv over de door jonge jaren van het de ambitieuze Gordon. Met het van nummer 'Kon Ik Maar naar Even uit Bij Je Zijn' breekt Gordon het uiteindelijk door. in De hit zou uiteindelijk uit van Gordon niet door alleen een beroemde van zanger maken, hij door werd tevens ontdekt de als tv-personality en op tv grappenmaker op tv die nooit ofte nimmer op een naar blad voor de mond op tv neemt.

augustus 2020
27-11-2016 20:07

Afl. 2

25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend - Afl. 2

Te zien is hoe de carrière van Gordon een enorme vlucht neemt met zijn deelname aan De Toppers. Maar ook hoe hij, na een ruzie met René Froger, de groep weer verlaat en LA The Voices opricht. De lancering van LA The Voices valt samen met he...

20-11-2016 20:08

Afl. 1

25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend - Afl. 1

De jeugd van Gordon staat centraal. De zanger groeide op in Amsterdam-Noord als jongste van een groot gezin. De jonge Gordon droomde van een carrière als zanger en nam deel aan vele talentenjachten. Zijn familie, zijn jeugdvrienden, zijn ee...

25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend bij 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend. Heb je een uitzending van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend gemist

Tweedelige documentaire waarin de 25-jarige carrière van mediapersoonlijkheid Gordon centraal staat. Documentairemaker Michiel van Erp geeft een inkijk in Gordons turbulente leven, waarbij ook vrienden, vijanden, collega's en familie uitgebreid aan het woord komen. Daarbij wordt er teruggeblikt op een bewogen periode: de niet altijd even makkelijke jeugd van Gordon, zijn doorbraak bij het grote publiek en de grootse en meeslepende carrière die volgde als zanger en televisie-entertainer. Een leven vol hits en successen, maar ook vol controverse.

Uitzending gemist van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend? Hier kun je alle uitzendingen van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-11-2016 om 20:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!