Programma gemist?

Te naar zien is hoe van de carrière met van Gordon een enorme uit vlucht neemt een met zijn deelname aan naar De Toppers. de Maar ook hoe hij, na met een ruzie met René op tv Froger, met de groep weer uit verlaat en uit LA The Voices opricht. het De lancering uit van LA The Voices door valt samen door met het overlijden van zijn met moeder, een enorm groot van verlies voor op de uit zanger. Het imago van Gordon naar is inmiddels veranderd. de Meer en de meer wordt hij tijdens geassocieerd met harde van grappen en lolmakerij. van Naast het zingen vormt Gordon met al jarenlang door samen met Gerard Joling naar het immens populaire naar tijdens televisieduo Geer & Goor. Hun programma tijdens de werd dit jaar zelfs genomineerd van voor de Gouden in Televizier-Ring.

De het jeugd van Gordon de staat centraal. De zanger groeide met op in Amsterdam-Noord het uit als jongste van een het groot gezin. De jonge uit Gordon droomde de van een carrière het als zanger en uit nam deel aan een vele talentenjachten. Zijn op familie, zijn jeugdvrienden, zijn eerste van vriendinnetje en zijn op tv uit eerste grote liefde in vertellen over de het jonge jaren van op de ambitieuze Gordon. Met een het nummer door 'Kon Ik Maar Even tijdens Bij Je op tv Zijn' breekt Gordon door uiteindelijk door. De hit zou uiteindelijk naar naar van Gordon niet alleen van een beroemde zanger maken, hij het werd tevens door ontdekt als door tv-personality en grappenmaker die tijdens nooit uit ofte nimmer een van blad voor de mond tijdens neemt.

februari 2020
27-11-2016 20:07

Afl. 2

25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend - Afl. 2

Te zien is hoe de carrière van Gordon een enorme vlucht neemt met zijn deelname aan De Toppers. Maar ook hoe hij, na een ruzie met René Froger, de groep weer verlaat en LA The Voices opricht. De lancering van LA The Voices valt samen met he...

20-11-2016 20:08

Afl. 1

25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend - Afl. 1

De jeugd van Gordon staat centraal. De zanger groeide op in Amsterdam-Noord als jongste van een groot gezin. De jonge Gordon droomde van een carrière als zanger en nam deel aan vele talentenjachten. Zijn familie, zijn jeugdvrienden, zijn ee...

25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend bij 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend. Heb je een uitzending van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend gemist

Tweedelige documentaire waarin de 25-jarige carrière van mediapersoonlijkheid Gordon centraal staat. Documentairemaker Michiel van Erp geeft een inkijk in Gordons turbulente leven, waarbij ook vrienden, vijanden, collega's en familie uitgebreid aan het woord komen. Daarbij wordt er teruggeblikt op een bewogen periode: de niet altijd even makkelijke jeugd van Gordon, zijn doorbraak bij het grote publiek en de grootse en meeslepende carrière die volgde als zanger en televisie-entertainer. Een leven vol hits en successen, maar ook vol controverse.

Uitzending gemist van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend? Hier kun je alle uitzendingen van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-11-2016 om 20:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!