Programma gemist?

Te naar zien is hoe de tijdens carrière van een Gordon een enorme de vlucht neemt met met zijn deelname aan uit De Toppers. Maar ook een hoe hij, na door een ruzie met de René Froger, de groep door uit weer verlaat en LA op tv The Voices opricht. De lancering een van LA in The Voices valt tijdens samen naar met het overlijden van zijn moeder, naar een enorm op groot verlies voor de door zanger. op tv Het imago van tijdens Gordon is inmiddels veranderd. Meer op en meer wordt uit hij geassocieerd met het de harde grappen en lolmakerij. Naast het in zingen met vormt Gordon al jarenlang het samen op tv met Gerard Joling het immens in populaire televisieduo naar Geer & in Goor. Hun programma werd van dit jaar de zelfs genomineerd voor tijdens de Gouden Televizier-Ring.

De van jeugd van op Gordon staat centraal. De door zanger groeide op door in Amsterdam-Noord als uit jongste van een groot gezin. naar een De jonge Gordon door droomde van een carrière in als zanger en een nam deel aan vele talentenjachten. in Zijn het familie, zijn jeugdvrienden, zijn naar eerste op tv vriendinnetje en zijn door eerste grote liefde vertellen over in de jonge jaren een van de op tv ambitieuze Gordon. een Met het nummer 'Kon Ik uit Maar Even Bij op tv Je Zijn' de breekt Gordon uiteindelijk door. De een het hit zou uiteindelijk van Gordon op niet alleen een door beroemde zanger maken, hij op werd tevens ontdekt met als tv-personality en naar grappenmaker die de nooit tijdens ofte nimmer een blad voor tijdens de mond op neemt.

december 2020
27-11-2016 20:07

Afl. 2

25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend - Afl. 2

Te zien is hoe de carrière van Gordon een enorme vlucht neemt met zijn deelname aan De Toppers. Maar ook hoe hij, na een ruzie met René Froger, de groep weer verlaat en LA The Voices opricht. De lancering van LA The Voices valt samen met he...

20-11-2016 20:08

Afl. 1

25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend - Afl. 1

De jeugd van Gordon staat centraal. De zanger groeide op in Amsterdam-Noord als jongste van een groot gezin. De jonge Gordon droomde van een carrière als zanger en nam deel aan vele talentenjachten. Zijn familie, zijn jeugdvrienden, zijn ee...

25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend bij 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend. Heb je een uitzending van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend gemist

Tweedelige documentaire waarin de 25-jarige carrière van mediapersoonlijkheid Gordon centraal staat. Documentairemaker Michiel van Erp geeft een inkijk in Gordons turbulente leven, waarbij ook vrienden, vijanden, collega's en familie uitgebreid aan het woord komen. Daarbij wordt er teruggeblikt op een bewogen periode: de niet altijd even makkelijke jeugd van Gordon, zijn doorbraak bij het grote publiek en de grootse en meeslepende carrière die volgde als zanger en televisie-entertainer. Een leven vol hits en successen, maar ook vol controverse.

Uitzending gemist van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend? Hier kun je alle uitzendingen van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-11-2016 om 20:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!