Programma gemist?

Te een zien is hoe de naar carrière van een Gordon een enorme vlucht op tv neemt met zijn deelname tijdens aan de De Toppers. Maar op tv ook hoe hij, na in een ruzie met met René Froger, uit de groep weer verlaat en op tv LA met The Voices opricht. naar De lancering van LA The van Voices valt samen een met het overlijden op van zijn moeder, op tv een enorm groot met verlies voor van de zanger. Het met imago van met Gordon is inmiddels veranderd. van Meer en meer naar wordt hij geassocieerd met tijdens harde grappen en de lolmakerij. op tv Naast het zingen vormt van Gordon al jarenlang samen in met Gerard Joling tijdens het immens naar populaire van televisieduo Geer & in Goor. Hun programma werd met dit jaar zelfs genomineerd voor van de Gouden van Televizier-Ring.

De jeugd van naar door Gordon staat centraal. De door zanger groeide op op in Amsterdam-Noord als jongste uit van een groot gezin. op De jonge Gordon het droomde op van een carrière als op zanger naar en nam deel aan een vele talentenjachten. Zijn familie, uit zijn jeugdvrienden, zijn eerste de vriendinnetje en tijdens zijn eerste grote liefde een vertellen over de de jonge jaren de van de ambitieuze naar Gordon. het Met het nummer 'Kon een Ik Maar Even op tv Bij Je in Zijn' breekt Gordon tijdens uiteindelijk door. De hit de zou uiteindelijk van Gordon niet door tijdens alleen een beroemde zanger maken, de hij de werd tevens ontdekt als naar tv-personality en een grappenmaker die nooit ofte nimmer in een blad met voor de mond de neemt.

juli 2021
27-11-2016 20:07

Afl. 2

25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend - Afl. 2

Te zien is hoe de carrière van Gordon een enorme vlucht neemt met zijn deelname aan De Toppers. Maar ook hoe hij, na een ruzie met René Froger, de groep weer verlaat en LA The Voices opricht. De lancering van LA The Voices valt samen met he...

20-11-2016 20:08

Afl. 1

25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend - Afl. 1

De jeugd van Gordon staat centraal. De zanger groeide op in Amsterdam-Noord als jongste van een groot gezin. De jonge Gordon droomde van een carrière als zanger en nam deel aan vele talentenjachten. Zijn familie, zijn jeugdvrienden, zijn ee...

25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend bij 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend. Heb je een uitzending van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend gemist

Tweedelige documentaire waarin de 25-jarige carrière van mediapersoonlijkheid Gordon centraal staat. Documentairemaker Michiel van Erp geeft een inkijk in Gordons turbulente leven, waarbij ook vrienden, vijanden, collega's en familie uitgebreid aan het woord komen. Daarbij wordt er teruggeblikt op een bewogen periode: de niet altijd even makkelijke jeugd van Gordon, zijn doorbraak bij het grote publiek en de grootse en meeslepende carrière die volgde als zanger en televisie-entertainer. Een leven vol hits en successen, maar ook vol controverse.

Uitzending gemist van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend? Hier kun je alle uitzendingen van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-11-2016 om 20:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!