Programma gemist?

Te zien door is het hoe de carrière van Gordon van een met enorme vlucht neemt met naar zijn deelname aan naar De Toppers. Maar ook op hoe hij, met na een van ruzie met René Froger, de groep op tv weer verlaat en op tv LA The van Voices opricht. De lancering een van een LA The Voices op tv valt samen met door het overlijden van op zijn moeder, op een enorm groot verlies voor de met zanger. Het imago tijdens van Gordon is op tv inmiddels uit veranderd. Meer en op meer wordt hij het geassocieerd met harde tijdens grappen en lolmakerij. Naast in het zingen op tv vormt Gordon met al jarenlang samen met Gerard op Joling op het immens populaire televisieduo Geer & de Goor. het Hun programma werd dit jaar de zelfs met genomineerd voor naar de Gouden Televizier-Ring.

De jeugd van van de Gordon staat centraal. in De zanger groeide op door in Amsterdam-Noord als jongste van in met een groot gezin. De jonge Gordon het droomde de van een carrière als met zanger naar en nam deel aan op vele talentenjachten. Zijn uit familie, zijn jeugdvrienden, het zijn eerste vriendinnetje en de zijn eerste in grote liefde vertellen tijdens over de jonge jaren van uit de uit ambitieuze Gordon. Met het nummer op 'Kon Ik Maar een door Even Bij Je Zijn' door breekt Gordon met uiteindelijk door. De op hit zou uiteindelijk van Gordon niet uit alleen tijdens een beroemde zanger maken, hij op op tv werd tevens ontdekt als naar tv-personality en grappenmaker die uit nooit ofte op nimmer een blad voor de op tv met mond neemt.

december 2019
27-11-2016 20:07

Afl. 2

25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend - Afl. 2

Te zien is hoe de carrière van Gordon een enorme vlucht neemt met zijn deelname aan De Toppers. Maar ook hoe hij, na een ruzie met René Froger, de groep weer verlaat en LA The Voices opricht. De lancering van LA The Voices valt samen met he...

20-11-2016 20:08

Afl. 1

25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend - Afl. 1

De jeugd van Gordon staat centraal. De zanger groeide op in Amsterdam-Noord als jongste van een groot gezin. De jonge Gordon droomde van een carrière als zanger en nam deel aan vele talentenjachten. Zijn familie, zijn jeugdvrienden, zijn ee...

25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend bij 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend. Heb je een uitzending van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend gemist

Tweedelige documentaire waarin de 25-jarige carrière van mediapersoonlijkheid Gordon centraal staat. Documentairemaker Michiel van Erp geeft een inkijk in Gordons turbulente leven, waarbij ook vrienden, vijanden, collega's en familie uitgebreid aan het woord komen. Daarbij wordt er teruggeblikt op een bewogen periode: de niet altijd even makkelijke jeugd van Gordon, zijn doorbraak bij het grote publiek en de grootse en meeslepende carrière die volgde als zanger en televisie-entertainer. Een leven vol hits en successen, maar ook vol controverse.

Uitzending gemist van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend? Hier kun je alle uitzendingen van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-11-2016 om 20:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!