Programma gemist?

Te zien is een hoe met de carrière van Gordon tijdens een enorme vlucht door neemt met zijn op tv deelname uit aan De Toppers. Maar ook hoe het hij, na een van ruzie met naar René op tv Froger, de groep het weer verlaat en op tv LA The Voices opricht. een De lancering van uit LA The Voices valt samen tijdens met het overlijden tijdens van de zijn moeder, een enorm van groot verlies voor uit de op tv zanger. Het imago van van Gordon is in inmiddels veranderd. Meer en meer wordt op tv de hij geassocieerd met harde met grappen en lolmakerij. op Naast het zingen vormt op tv Gordon tijdens al jarenlang samen met Gerard uit Joling het immens met populaire televisieduo in Geer & Goor. Hun programma tijdens werd dit een jaar zelfs genomineerd naar voor de naar Gouden Televizier-Ring.

De jeugd van een Gordon staat met centraal. tijdens De zanger groeide op in de Amsterdam-Noord als jongste van het een het groot gezin. De naar jonge Gordon droomde van een op carrière naar als zanger van en nam deel uit aan vele talentenjachten. Zijn familie, op zijn door jeugdvrienden, zijn eerste vriendinnetje en tijdens zijn eerste grote uit liefde vertellen over de op jonge het jaren van de ambitieuze in Gordon. Met het naar nummer 'Kon Ik Maar in Even Bij een Je uit Zijn' breekt Gordon het uiteindelijk door. De hit zou de uiteindelijk van tijdens Gordon niet alleen een tijdens beroemde in zanger maken, hij werd tevens ontdekt op tv als tv-personality door en grappenmaker door die nooit uit ofte nimmer een blad voor de met mond tijdens neemt.

april 2021
27-11-2016 20:07

Afl. 2

25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend - Afl. 2

Te zien is hoe de carrière van Gordon een enorme vlucht neemt met zijn deelname aan De Toppers. Maar ook hoe hij, na een ruzie met René Froger, de groep weer verlaat en LA The Voices opricht. De lancering van LA The Voices valt samen met he...

20-11-2016 20:08

Afl. 1

25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend - Afl. 1

De jeugd van Gordon staat centraal. De zanger groeide op in Amsterdam-Noord als jongste van een groot gezin. De jonge Gordon droomde van een carrière als zanger en nam deel aan vele talentenjachten. Zijn familie, zijn jeugdvrienden, zijn ee...

25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend bij 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend. Heb je een uitzending van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend gemist

Tweedelige documentaire waarin de 25-jarige carrière van mediapersoonlijkheid Gordon centraal staat. Documentairemaker Michiel van Erp geeft een inkijk in Gordons turbulente leven, waarbij ook vrienden, vijanden, collega's en familie uitgebreid aan het woord komen. Daarbij wordt er teruggeblikt op een bewogen periode: de niet altijd even makkelijke jeugd van Gordon, zijn doorbraak bij het grote publiek en de grootse en meeslepende carrière die volgde als zanger en televisie-entertainer. Een leven vol hits en successen, maar ook vol controverse.

Uitzending gemist van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend? Hier kun je alle uitzendingen van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-11-2016 om 20:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!