Programma gemist?

Te in zien is hoe de carrière met van op Gordon een enorme vlucht de neemt met zijn met deelname aan door De Toppers. de Maar ook hoe hij, na een op tv het ruzie met René op Froger, de groep weer verlaat en de LA in The Voices opricht. De lancering tijdens van het LA The Voices valt door samen op tv met het overlijden op tv van zijn moeder, een door enorm groot naar verlies voor de zanger. Het door imago door van Gordon is inmiddels veranderd. Meer uit in en meer wordt hij geassocieerd uit met harde grappen het en op tv lolmakerij. Naast het zingen vormt een Gordon al naar jarenlang samen met Gerard door Joling het immens populaire op tv een televisieduo Geer & Goor. Hun op programma een werd dit jaar zelfs genomineerd uit voor de door Gouden Televizier-Ring.

De door jeugd van van Gordon staat centraal. De zanger groeide in van op in Amsterdam-Noord als met jongste van een groot uit gezin. De jonge in Gordon droomde van een naar in carrière als zanger en een nam deel aan door vele talentenjachten. Zijn familie, zijn tijdens jeugdvrienden, in zijn eerste vriendinnetje en een zijn eerste naar grote liefde vertellen over van de jonge met jaren van de ambitieuze met Gordon. Met uit het nummer 'Kon door Ik Maar Even Bij tijdens Je Zijn' van breekt Gordon uiteindelijk door. tijdens De door hit zou uiteindelijk van uit Gordon niet de alleen een beroemde uit zanger maken, hij een werd tevens ontdekt het als tv-personality en grappenmaker uit die nooit uit ofte nimmer een tijdens blad voor de mond de neemt.

september 2021
27-11-2016 20:07

Afl. 2

25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend - Afl. 2

Te zien is hoe de carrière van Gordon een enorme vlucht neemt met zijn deelname aan De Toppers. Maar ook hoe hij, na een ruzie met René Froger, de groep weer verlaat en LA The Voices opricht. De lancering van LA The Voices valt samen met he...

20-11-2016 20:08

Afl. 1

25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend - Afl. 1

De jeugd van Gordon staat centraal. De zanger groeide op in Amsterdam-Noord als jongste van een groot gezin. De jonge Gordon droomde van een carrière als zanger en nam deel aan vele talentenjachten. Zijn familie, zijn jeugdvrienden, zijn ee...

25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend bij 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend. Heb je een uitzending van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend gemist

Tweedelige documentaire waarin de 25-jarige carrière van mediapersoonlijkheid Gordon centraal staat. Documentairemaker Michiel van Erp geeft een inkijk in Gordons turbulente leven, waarbij ook vrienden, vijanden, collega's en familie uitgebreid aan het woord komen. Daarbij wordt er teruggeblikt op een bewogen periode: de niet altijd even makkelijke jeugd van Gordon, zijn doorbraak bij het grote publiek en de grootse en meeslepende carrière die volgde als zanger en televisie-entertainer. Een leven vol hits en successen, maar ook vol controverse.

Uitzending gemist van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend? Hier kun je alle uitzendingen van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-11-2016 om 20:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!