Programma gemist?

Te zien naar is hoe de op carrière door van Gordon een enorme op tv vlucht neemt met zijn in deelname aan De Toppers. uit Maar ook hoe op tv hij, na een met ruzie met op René Froger, door de groep weer verlaat op en LA The Voices de opricht. De lancering op van LA The op Voices valt samen in met het overlijden in van naar zijn moeder, in een enorm groot verlies voor in de zanger. Het imago van van van Gordon is inmiddels veranderd. Meer tijdens en meer tijdens wordt hij geassocieerd naar met naar harde grappen en naar lolmakerij. Naast het zingen vormt Gordon op al jarenlang door samen met de Gerard Joling het naar immens populaire televisieduo Geer & in Goor. tijdens Hun programma werd dit jaar van zelfs van genomineerd voor de Gouden van Televizier-Ring.

De jeugd van tijdens uit Gordon staat centraal. De zanger groeide uit naar op in Amsterdam-Noord als jongste van de een op groot gezin. De jonge Gordon het droomde van naar een naar carrière als zanger en nam op tv deel aan vele talentenjachten. door de Zijn familie, zijn jeugdvrienden, zijn eerste een vriendinnetje en in zijn eerste door grote liefde vertellen over de door jonge jaren een van uit de ambitieuze Gordon. Met door het nummer 'Kon Ik een Maar Even met Bij Je Zijn' breekt op Gordon uiteindelijk door. De in het hit zou uiteindelijk in van Gordon niet alleen een tijdens beroemde zanger maken, hij op tv werd tijdens tevens ontdekt als tv-personality en met grappenmaker die nooit de ofte door nimmer een het blad voor de mond een neemt.

september 2020
27-11-2016 20:07

Afl. 2

25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend - Afl. 2

Te zien is hoe de carrière van Gordon een enorme vlucht neemt met zijn deelname aan De Toppers. Maar ook hoe hij, na een ruzie met René Froger, de groep weer verlaat en LA The Voices opricht. De lancering van LA The Voices valt samen met he...

20-11-2016 20:08

Afl. 1

25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend - Afl. 1

De jeugd van Gordon staat centraal. De zanger groeide op in Amsterdam-Noord als jongste van een groot gezin. De jonge Gordon droomde van een carrière als zanger en nam deel aan vele talentenjachten. Zijn familie, zijn jeugdvrienden, zijn ee...

25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend bij 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend. Heb je een uitzending van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend gemist

Tweedelige documentaire waarin de 25-jarige carrière van mediapersoonlijkheid Gordon centraal staat. Documentairemaker Michiel van Erp geeft een inkijk in Gordons turbulente leven, waarbij ook vrienden, vijanden, collega's en familie uitgebreid aan het woord komen. Daarbij wordt er teruggeblikt op een bewogen periode: de niet altijd even makkelijke jeugd van Gordon, zijn doorbraak bij het grote publiek en de grootse en meeslepende carrière die volgde als zanger en televisie-entertainer. Een leven vol hits en successen, maar ook vol controverse.

Uitzending gemist van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend? Hier kun je alle uitzendingen van 25 Jaar Gordon: Groots En Meeslepend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-11-2016 om 20:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!