Programma gemist?

Appie vindt tijdens een prachtige veer van en naar is daar heel blij mee. uit Dan ontdekt hij tot een zijn door schrik dat hij zijn sjaal uit onderweg verloren is. naar Tijdens zijn zoektocht naar vindt een hij echter tijdens geen sjaal maar wel een knuffeltje, door dat hij terugbrengt tijdens naar een naar klein de verdrietig meisje. Als hij ziet hoe het blij ze de hiermee van is, besluit hij ook met de vogel op tv te zoeken die bij de van veer van hoort.

Aisia vindt op tv het tijdens vreemd dat wolven een op bepaalde plekken plassen om in hun terrein tijdens te markeren. Haar plek in is een naast Luc op de kar. Maar uit uit als het neefje van de directeur tijdens haar tijdens plek inneemt, moet in ook zij ook iets verzinnen op op om haar plekje af te uit bakenen.

Appie leert van de Luc dat een het wandelende door tak zich tijdens kan verstoppen, door zich te op camoufleren. Als tijdens Luc ontdekt een dat Appie jokt op tv over een stuk kauwgum op achter zijn oor, rent Appie uit weg een en verstopt van zich achter een boom. Vervolgens 'camoufleert' van op hij zich met takken op en bladeren een zodat hij ongezien van zijn het kauwgum kan door genieten.

Aisia de heeft vandaag uit zo'n honger dat ze zelfs de naar op vissen voor de pelikanen met zou willen opeten. Gelukkig wordt uit ze uitgenodigd voor met een door noedelsoepje op op een Chinees verjaardagspartijtje, maar als met je niet de met stokjes kan eten naar blijf je tijdens hongerig.

Appie van heeft een cape gemaakt van naar naar een gevonden dekentje en is naar vandaag een Megaman. Met zijn super door krachten redt hij uit spinnen en kleine door koraalvisjes maar voor de grote van Arapaima vis op tv is hij naar zelf bang en van hij blijkt niet een de enige.

Appie is trots in uit op zijn nieuwe onderbroek en wil een die aan de iedereen laten zien. het Hij is dan door ook beduusd tijdens als een omaatje uit zegt dat hij door zich moet met schamen. Waarom moet hij zich schamen uit terwijl door schapen hun vacht wel het af doen en op tv slangen hun oude op vel?

Aisia wil een tijdens een huisdier, maar dat blijkt lastiger dan op ze had door gedacht. op tv Luc vindt het onzin omdat in er genoeg dieren om het hen heen in zijn, het het lieveheersbeestje dat ze heeft gevonden op vliegt weg, de in hond, een gespeeld door een een voorbijkomend jongetje, is in erg wild en zelfs de met poes van van Bart blijkt op tv te krabben.

Appie tijdens kijkt in het broedhuisje naar in op tv een kuikentje dat uit een ei uit het komt. Het liefst door zou hij hier de hele dag een willen blijven maar de op tv Luc heeft meer te het doen. Als Appie tijdens met de lunch van door Bart een ei krijgt, een besluit hij zelf met door een nest te bouwen en het het van eitje uit te tijdens broeden.

Alle de dieren poepen, alleen Aisia lukt het het op tv niet. De dierenarts uit zegt dat ze moet bewegen, op drinken uit en fruit eten, van maar ook dat helpt de niet. Luc zegt dat het naar ze zich niet zo door druk moet maken en op tv dat blijkt een de goede raad. een Want midden in een een spelletje pijltjes gooien, holt door ze naar een de wc tijdens en produceert een mooie uit drol. uit Ze is er zelf op tv heel trots door op maar Luc vindt hem vooral op tv naar stinken.

Appie neemt verkering op tv met een naar meisje op de met schommel. Dan moeten we op 'vader op en moedertje' spelen en knuffelen de zegt het in meisje. Dat wil Appie het niet, hij met is liever naar Megaman. Gelukkig heeft van Bart een oplossing; door je kan een ook een man zijn zonder verkering. een Als een echte mannen houden ze op een tankgevecht en op tv een in kruiwagenrace.

Appie op vindt een prachtige veer de en uit is daar heel blij op tv mee. Hij op tv besluit de vogel de te zoeken die bij de veer in op tv hoort. Appie vindt een door prachtige veer en is daar van heel blij het mee. door Dan ontdekt hij tot op zijn schrik dat met hij zijn sjaal onderweg verloren het is. Tijdens zijn door zoektocht vindt met hij echter op tv geen sjaal op maar wel een knuffeltje, dat de hij terugbrengt naar de een klein verdrietig meisje. naar Als hij door ziet van hoe blij ze hiermee is, besluit een hij ook de naar vogel te zoeken een die bij de op een veer hoort.

Aisia vindt naar het vreemd dat met wolven uit op bepaalde plekken plassen om hun door terrein te markeren. door Haar plek is naar tijdens naast Luc op in de kar. Totdat het neefje naar van de directeur haar uit op tv plek inneemt. Aisia van vindt het vreemd dat op tv wolven op bepaalde plekken de plassen om het hun terrein te markeren. Haar uit op tv plek is naast Luc op de de kar. Maar als uit het neefje door van de directeur met haar plek inneemt, de moet ook op zij ook iets verzinnen door om haar plekje af het te naar bakenen.

Appie leert van op tv Luc dat naar een door wandelende tak zich kan een verstoppen, door zich met te camoufleren. Als Luc het ontdekt dat Appie met jokt over een de stuk kauwgum achter zijn de op oor, rent Appie van weg en verstopt op tv zich. Appie leert van van Luc dat een wandelende van tak zich kan verstoppen, naar door zich te de camoufleren. Als met Luc ontdekt dat naar Appie in jokt over een naar stuk kauwgum achter zijn met oor, rent Appie een weg en door verstopt zich achter een boom. tijdens Vervolgens naar 'camoufleert' hij zich naar met takken en bladeren zodat hij met ongezien op van zijn kauwgum kan naar genieten.

Aisia op heeft vandaag zo'n uit honger dat ze zelfs van de naar vissen voor de pelikanen zou willen in uit opeten. Gelukkig word ze uitgenodigd voor uit een noedelsoepje op op tv een Chinees in verjaardagspartijtje. Aisia heeft het vandaag zo'n met honger dat ze zelfs de de vissen voor de uit pelikanen zou willen van opeten. naar Gelukkig word in ze uitgenodigd voor een het noedelsoepje op een Chinees verjaardagspartijtje, op tv maar als op je niet met stokjes op van kan eten blijf je in hongerig.

Appie heeft op tv een cape van gemaakt van een gevonden dekentje uit en is vandaag naar Megaman. Met zijn het op superkrachten redt hij spinnen uit en kleine koraalvisjes. Appie heeft met een cape gemaakt het met van een gevonden dekentje en tijdens is vandaag Megaman. met Met een zijn super krachten op tv redt hij spinnen en kleine uit koraalvisjes maar voor op tv de grote Arapaima tijdens vis is hij zelf van bang op en hij een blijkt niet de tijdens enige.

november 2018
18-05-2018 07:35

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Appie vindt een prachtige veer en is daar heel blij mee. Dan ontdekt hij tot zijn schrik dat hij zijn sjaal onderweg verloren is. Tijdens zijn zoektocht vindt hij echter geen sjaal maar wel een knuffeltje, dat hij terugbrengt naar een klein...

17-05-2018 07:35

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Aisia vindt het vreemd dat wolven op bepaalde plekken plassen om hun terrein te markeren. Haar plek is naast Luc op de kar. Maar als het neefje van de directeur haar plek inneemt, moet ook zij ook iets verzinnen om haar plekje af te bakenen...

16-05-2018 07:35

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Appie leert van Luc dat een wandelende tak zich kan verstoppen, door zich te camoufleren. Als Luc ontdekt dat Appie jokt over een stuk kauwgum achter zijn oor, rent Appie weg en verstopt zich achter een boom. Vervolgens 'camoufleert' hij zi...

15-05-2018 07:35

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Aisia heeft vandaag zo'n honger dat ze zelfs de vissen voor de pelikanen zou willen opeten. Gelukkig wordt ze uitgenodigd voor een noedelsoepje op een Chinees verjaardagspartijtje, maar als je niet met stokjes kan eten blijf je hongerig.

14-05-2018 07:35

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Appie heeft een cape gemaakt van een gevonden dekentje en is vandaag Megaman. Met zijn super krachten redt hij spinnen en kleine koraalvisjes maar voor de grote Arapaima vis is hij zelf bang en hij blijkt niet de enige.

11-05-2018 07:30

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Appie is trots op zijn nieuwe onderbroek en wil die aan iedereen laten zien. Hij is dan ook beduusd als een omaatje zegt dat hij zich moet schamen. Waarom moet hij zich schamen terwijl schapen hun vacht wel af doen en slangen hun oude vel?

10-05-2018 07:30

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Aisia wil een huisdier, maar dat blijkt lastiger dan ze had gedacht. Luc vindt het onzin omdat er genoeg dieren om hen heen zijn, het lieveheersbeestje dat ze heeft gevonden vliegt weg, de hond, gespeeld door een voorbijkomend jongetje, is ...

09-05-2018 07:30

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Appie kijkt in het broedhuisje naar een kuikentje dat uit een ei komt. Het liefst zou hij hier de hele dag willen blijven maar Luc heeft meer te doen. Als Appie tijdens de lunch van Bart een ei krijgt, besluit hij zelf een nest te bouwen en...

08-05-2018 07:30

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Alle dieren poepen, alleen Aisia lukt het niet. De dierenarts zegt dat ze moet bewegen, drinken en fruit eten, maar ook dat helpt niet. Luc zegt dat ze zich niet zo druk moet maken en dat blijkt een goede raad. Want midden in een spelletje ...

07-05-2018 07:35

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Appie neemt verkering met een meisje op de schommel. Dan moeten we 'vader en moedertje' spelen en knuffelen zegt het meisje. Dat wil Appie niet, hij is liever Megaman. Gelukkig heeft Bart een oplossing; je kan ook een man zijn zonder verker...

21-03-2017 08:50

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Appie vindt een prachtige veer en is daar heel blij mee. Hij besluit de vogel te zoeken die bij de veer hoort. Appie vindt een prachtige veer en is daar heel blij mee. Dan ontdekt hij tot zijn schrik dat hij zijn sjaal onderweg verloren is....

20-03-2017 08:50

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Aisia vindt het vreemd dat wolven op bepaalde plekken plassen om hun terrein te markeren. Haar plek is naast Luc op de kar. Totdat het neefje van de directeur haar plek inneemt. Aisia vindt het vreemd dat wolven op bepaalde plekken plassen ...

17-03-2017 08:50

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Appie leert van Luc dat een wandelende tak zich kan verstoppen, door zich te camoufleren. Als Luc ontdekt dat Appie jokt over een stuk kauwgum achter zijn oor, rent Appie weg en verstopt zich. Appie leert van Luc dat een wandelende tak zich...

16-03-2017 08:50

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Aisia heeft vandaag zo'n honger dat ze zelfs de vissen voor de pelikanen zou willen opeten. Gelukkig word ze uitgenodigd voor een noedelsoepje op een Chinees verjaardagspartijtje. Aisia heeft vandaag zo'n honger dat ze zelfs de vissen voor ...

14-03-2017 08:50

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Appie heeft een cape gemaakt van een gevonden dekentje en is vandaag Megaman. Met zijn superkrachten redt hij spinnen en kleine koraalvisjes. Appie heeft een cape gemaakt van een gevonden dekentje en is vandaag Megaman. Met zijn super krach...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aap, poot, pies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aap, poot, pies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aap, poot, pies bij Aap, poot, pies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aap, poot, pies. Heb je een uitzending van Aap, poot, pies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aap, poot, pies gemist

Uitzending gemist van Aap, poot, pies? Hier kun je alle uitzendingen van Aap, poot, pies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 18-05-2018 om 07:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord