Programma gemist?

Appie vindt een de prachtige veer en van is het daar heel blij mee. in Dan de ontdekt hij tot zijn schrik dat naar de hij zijn sjaal de onderweg verloren is. Tijdens door zijn zoektocht vindt hij van echter door geen sjaal maar op wel een knuffeltje, tijdens dat hij terugbrengt naar een uit klein verdrietig naar meisje. Als hij ziet de hoe blij ze hiermee op tv tijdens is, besluit hij ook de vogel tijdens te zoeken door die bij de veer tijdens op hoort.

Aisia van vindt het vreemd dat tijdens wolven in op bepaalde plekken plassen een om hun terrein te van markeren. Haar plek op tv is naast door Luc op de kar. Maar naar als tijdens het neefje in van de directeur haar plek op inneemt, uit moet ook zij door ook iets verzinnen om haar plekje door op af te bakenen.

Appie op leert van Luc uit dat een wandelende tak zich met in kan verstoppen, door zich te camoufleren. in tijdens Als Luc ontdekt dat Appie jokt met over een op tv stuk kauwgum achter zijn de oor, in rent Appie weg en verstopt het zich naar achter een boom. tijdens Vervolgens 'camoufleert' naar hij zich met takken uit en bladeren zodat hij van ongezien van de zijn kauwgum kan op genieten.

Aisia op tv heeft vandaag op tv zo'n honger dat ze zelfs de tijdens vissen door voor de pelikanen zou tijdens willen opeten. tijdens Gelukkig wordt ze met uitgenodigd voor een noedelsoepje met op een een Chinees verjaardagspartijtje, maar een als je niet door met stokjes kan in eten blijf je op tv hongerig.

Appie heeft een het in cape gemaakt van met een gevonden dekentje en is vandaag van Megaman. Met zijn op tv op tv super krachten redt hij het spinnen en op kleine koraalvisjes maar voor een de grote met Arapaima vis is hij zelf bang naar en het hij blijkt met niet de enige.

Appie op tv is trots op zijn met nieuwe onderbroek naar en wil die aan van iedereen laten in zien. Hij is door dan ook beduusd als een een omaatje met zegt dat hij tijdens zich moet schamen. Waarom op tv moet hij op tv zich schamen terwijl schapen hun van vacht wel af het uit doen en slangen de hun oude vel?

Aisia uit wil een de huisdier, maar dat het blijkt lastiger dan van ze had gedacht. naar Luc vindt het een onzin omdat er met genoeg dieren om hen heen van zijn, het lieveheersbeestje dat op tv ze heeft in gevonden vliegt uit weg, de hond, gespeeld door met een voorbijkomend jongetje, het is erg wild tijdens en zelfs met de van poes van Bart blijkt te met krabben.

Appie op tv kijkt in het op tv broedhuisje naar een kuikentje dat naar uit een naar ei door komt. Het liefst op zou hij hier de hele dag de willen blijven in maar Luc heeft een meer te doen. Als een in Appie tijdens de lunch van Bart naar een naar ei krijgt, besluit hij door zelf van een nest te bouwen en door het eitje uit het te naar broeden.

Alle dieren door poepen, alleen Aisia een lukt het niet. De op tv dierenarts zegt de dat de ze moet bewegen, drinken het en fruit eten, maar de ook uit dat helpt niet. naar Luc zegt dat ze op tv zich niet zo druk moet uit naar maken en dat blijkt door een goede raad. Want midden uit in een een spelletje pijltjes gooien, in holt ze naar de de door wc en produceert een mooie drol. op tv de Ze is er zelf heel van trots op op maar Luc vindt hem vooral met met stinken.

Appie neemt verkering een met een meisje met op de op tv schommel. Dan moeten we een met 'vader en moedertje' spelen en een knuffelen zegt het in meisje. Dat naar wil Appie niet, hij is naar liever Megaman. Gelukkig door heeft door Bart een oplossing; je naar kan ook een man met zijn zonder verkering. tijdens Als door echte mannen houden door ze een tankgevecht en de een een kruiwagenrace.

Appie met vindt een prachtige uit veer en is daar met heel het blij mee. Hij besluit de het vogel te in zoeken die bij door de veer hoort. Appie vindt tijdens een prachtige veer op tv naar en is daar uit heel blij mee. Dan de ontdekt hij tot zijn de schrik een dat hij zijn het sjaal onderweg verloren is. tijdens Tijdens zijn zoektocht uit vindt hij echter een geen sjaal tijdens maar wel een knuffeltje, uit dat hij naar terugbrengt naar een klein verdrietig meisje. van met Als hij ziet een hoe blij ze uit hiermee is, besluit tijdens hij ook de vogel te het zoeken die bij van de veer met hoort.

Aisia vindt het in vreemd dat wolven een op bepaalde plekken van plassen op om hun terrein met te markeren. Haar van plek is naast Luc op van de kar. naar Totdat het neefje uit van de van directeur haar plek inneemt. Aisia met vindt het in vreemd dat wolven op met bepaalde plekken tijdens plassen om hun een terrein te markeren. Haar op plek uit is naast het Luc op de kar. Maar met als het neefje van de tijdens de directeur haar plek inneemt, moet van ook de zij ook iets verzinnen tijdens om haar plekje af door te in bakenen.

Appie de leert van van Luc dat een wandelende op tv tak zich kan verstoppen, door uit op tv zich te camoufleren. Als Luc ontdekt tijdens dat Appie jokt in met over een stuk door kauwgum achter zijn oor, door rent Appie weg en van verstopt in zich. Appie leert van Luc naar dat een wandelende van tak op zich kan verstoppen, door in zich te camoufleren. Als Luc een ontdekt dat op Appie het jokt over een stuk het kauwgum achter zijn oor, rent tijdens Appie weg op tv en verstopt zich achter een een boom. naar Vervolgens 'camoufleert' hij tijdens zich met takken en het bladeren zodat hij met ongezien van het zijn kauwgum van kan genieten.

Aisia met heeft vandaag zo'n honger dat het ze tijdens zelfs de vissen voor de uit pelikanen zou in willen opeten. Gelukkig naar word op tv ze uitgenodigd voor een op tv noedelsoepje op een in Chinees verjaardagspartijtje. Aisia heeft uit vandaag op tv zo'n honger dat ze zelfs de de vissen voor de op tv pelikanen zou door willen opeten. Gelukkig van word tijdens ze uitgenodigd voor een noedelsoepje tijdens op een Chinees verjaardagspartijtje, de maar uit als je door niet met stokjes kan uit eten blijf met je hongerig.

Appie het heeft een cape op tv gemaakt van een gevonden dekentje door met en is vandaag Megaman. door Met zijn superkrachten redt tijdens hij spinnen en in kleine koraalvisjes. door Appie heeft een cape gemaakt van het van een gevonden de dekentje en is vandaag Megaman. Met door een zijn super krachten redt hij spinnen tijdens uit en kleine koraalvisjes maar door voor de het grote Arapaima vis het is hij zelf bang en de hij blijkt niet het de het enige.

januari 2019
18-05-2018 07:35

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Appie vindt een prachtige veer en is daar heel blij mee. Dan ontdekt hij tot zijn schrik dat hij zijn sjaal onderweg verloren is. Tijdens zijn zoektocht vindt hij echter geen sjaal maar wel een knuffeltje, dat hij terugbrengt naar een klein...

17-05-2018 07:35

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Aisia vindt het vreemd dat wolven op bepaalde plekken plassen om hun terrein te markeren. Haar plek is naast Luc op de kar. Maar als het neefje van de directeur haar plek inneemt, moet ook zij ook iets verzinnen om haar plekje af te bakenen...

16-05-2018 07:35

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Appie leert van Luc dat een wandelende tak zich kan verstoppen, door zich te camoufleren. Als Luc ontdekt dat Appie jokt over een stuk kauwgum achter zijn oor, rent Appie weg en verstopt zich achter een boom. Vervolgens 'camoufleert' hij zi...

15-05-2018 07:35

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Aisia heeft vandaag zo'n honger dat ze zelfs de vissen voor de pelikanen zou willen opeten. Gelukkig wordt ze uitgenodigd voor een noedelsoepje op een Chinees verjaardagspartijtje, maar als je niet met stokjes kan eten blijf je hongerig.

14-05-2018 07:35

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Appie heeft een cape gemaakt van een gevonden dekentje en is vandaag Megaman. Met zijn super krachten redt hij spinnen en kleine koraalvisjes maar voor de grote Arapaima vis is hij zelf bang en hij blijkt niet de enige.

11-05-2018 07:30

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Appie is trots op zijn nieuwe onderbroek en wil die aan iedereen laten zien. Hij is dan ook beduusd als een omaatje zegt dat hij zich moet schamen. Waarom moet hij zich schamen terwijl schapen hun vacht wel af doen en slangen hun oude vel?

10-05-2018 07:30

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Aisia wil een huisdier, maar dat blijkt lastiger dan ze had gedacht. Luc vindt het onzin omdat er genoeg dieren om hen heen zijn, het lieveheersbeestje dat ze heeft gevonden vliegt weg, de hond, gespeeld door een voorbijkomend jongetje, is ...

09-05-2018 07:30

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Appie kijkt in het broedhuisje naar een kuikentje dat uit een ei komt. Het liefst zou hij hier de hele dag willen blijven maar Luc heeft meer te doen. Als Appie tijdens de lunch van Bart een ei krijgt, besluit hij zelf een nest te bouwen en...

08-05-2018 07:30

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Alle dieren poepen, alleen Aisia lukt het niet. De dierenarts zegt dat ze moet bewegen, drinken en fruit eten, maar ook dat helpt niet. Luc zegt dat ze zich niet zo druk moet maken en dat blijkt een goede raad. Want midden in een spelletje ...

07-05-2018 07:35

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Appie neemt verkering met een meisje op de schommel. Dan moeten we 'vader en moedertje' spelen en knuffelen zegt het meisje. Dat wil Appie niet, hij is liever Megaman. Gelukkig heeft Bart een oplossing; je kan ook een man zijn zonder verker...

21-03-2017 08:50

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Appie vindt een prachtige veer en is daar heel blij mee. Hij besluit de vogel te zoeken die bij de veer hoort. Appie vindt een prachtige veer en is daar heel blij mee. Dan ontdekt hij tot zijn schrik dat hij zijn sjaal onderweg verloren is....

20-03-2017 08:50

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Aisia vindt het vreemd dat wolven op bepaalde plekken plassen om hun terrein te markeren. Haar plek is naast Luc op de kar. Totdat het neefje van de directeur haar plek inneemt. Aisia vindt het vreemd dat wolven op bepaalde plekken plassen ...

17-03-2017 08:50

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Appie leert van Luc dat een wandelende tak zich kan verstoppen, door zich te camoufleren. Als Luc ontdekt dat Appie jokt over een stuk kauwgum achter zijn oor, rent Appie weg en verstopt zich. Appie leert van Luc dat een wandelende tak zich...

16-03-2017 08:50

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Aisia heeft vandaag zo'n honger dat ze zelfs de vissen voor de pelikanen zou willen opeten. Gelukkig word ze uitgenodigd voor een noedelsoepje op een Chinees verjaardagspartijtje. Aisia heeft vandaag zo'n honger dat ze zelfs de vissen voor ...

14-03-2017 08:50

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies - Aap, poot, pies

Appie heeft een cape gemaakt van een gevonden dekentje en is vandaag Megaman. Met zijn superkrachten redt hij spinnen en kleine koraalvisjes. Appie heeft een cape gemaakt van een gevonden dekentje en is vandaag Megaman. Met zijn super krach...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Aap, poot, pies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aap, poot, pies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aap, poot, pies bij Aap, poot, pies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aap, poot, pies. Heb je een uitzending van Aap, poot, pies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aap, poot, pies gemist

Uitzending gemist van Aap, poot, pies? Hier kun je alle uitzendingen van Aap, poot, pies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 18-05-2018 om 07:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord